160

• ricska2
    Hali!
    A játék magyarítását le lehet még valahonnan tölteni? Az össze oldal amit néztem, ott meg volt halva az összes link és sehonnan sem tudom letölteni... :/
    Akinek van van, az megtenné, hogy feltölti, vagy ad egy linket?
  • spetyus
    Köszi közben megtaláltam a google-on
  • spetyus
    Sziasztok!
    Légyszi segítsetek, most vettem a játékot. Feltelepítés után elindítanám, de az írja ki, hogy az: MSXML 4.0 nincs megfelelően installálva...... mit kell ilyenkor tenni (az őrjöngésen kívül)
    Előre is köszi!
  • lammaer
    Na arra befizetek hogy vki majd beírja ide neked az eredeti kulcsát :)

Ha meg warezod van, nyisd meg az nfo fájlt és ott van benne kulcs ami az installáláshoz kell. Vagy csak egyszerűen guglizz egyet.
  • soma12
    Hali all. Figyeljetek a rise of legend-el akarok játszani de nem tom az eredeti cd kulcsot pls valaki lemásolná ide?
  • greendcore
    Én még annó 5kért vettem :) (magyar felirattal) Szerintem faja game :D Csak még nem multiztam vele ezért mennék Lord Magnus =D
  • Lord Magnus
    Üdv, nekem eredeti, kemény 400 ft-ért lehet kapni az Auchanban :)
    Magyarítással, ill örök termékgaranciával. xD De ha valaki olyan elfoglalt/zsugori, hogy nem tudja megvásárolni, akkor http://www.filefront.com/12611065/rol_hu.zip/ ezzel szolgálhatok magyarításképpen. (nem tudom hogy müködik-e)
    ha valaki multizna, jöjjön fel az alábbi hamachi szerverre:
    név: etherianchannel
    jelszó: etherianchannel
    ha pedig ESETLEG eredeti xD akkor néha fel is lehet nézni az eredeti szeróra ami szerintem mellesleg üti a Warcraft III Battle.net szintjét és rengeteg egyéb játékszerver szintjét, az egyetlen hibája, hogy az átlag játékos szám a 10 körül van.
    na tessék multizni
  • faricsi
    hello,nekem is ezt irja ki

Fatal String Error

The following files are either corrupt or missing:

.\BIGS\strings.big
    .\BIGS\nonloc_strings.big

The program will now exit.
    Re-installing the game should fix this problem.

már olvastam hogy felülkell irni de nem találom a nonloc_strings.big fáljt.

ha elküldenétek a [email protected] -ra megköszöném
  • nigthden
    Hello valaki küldene egy linket ahol magyarosítást kapok?Mert nekem angolul van meg s nem igazan értem:( Előre is koszi:)
  • speedy8710

hello! Légyszives valaki küldje már el a müködő crack-jét a játékhoz a freemailomra,előre is köszi, [email protected]
  • Rwin
    http://www.freefunfiles.com/software/systemutilities/microsoftupdates/msxml-4.0-sp2-download.html inen letöltöd a msxml-t és felrakod és nincs töbé msxml 4.0 nincs megfelelöen telepítve!
  • pitykula
    ne csítelj :P
  • pitykula
    hali sszeretném kérdezni h honnan lehet letölteni a feliratokat?
    mert amit balee4 feltett az nemjó nem idnul tőlle a játék.. pls help[#szomoru1
  • hehhh
    helosztok nagyon nagyon kellene ehez a játékhoz (rise of legends-hez)CHEATS magyarul mindenhol kerestem de nem találtam angulul van de azt nem nagyon tudom leforditani de 1-szer sikerült de töbször nem az aljára az van irva hogy WARNING azután : aztán azt irja hogy:ALWAYS MAKE A BACKUP BEFORE MODIFYING YOUR SAVED GAME FILES. ha valaki le tudja forditani az szoljon vagy ha talált magyar oldalt. előreis nagyon nagyon KÖSZÖNÖM

• TwistR
    Ha valaki megvette a honosított játékot, akkor gondolom szembesült a problémával, hogy patch-elés után többé nem hajlandó elindulni, helyette az alábbi hibaüzenetet írja:
    Fatal String Error

The following files are either corrupt or missing:

.\BIGS\strings.big
    .\BIGS\nonloc_strings.big

The program will now exit.
    Re-installing the game should fix this problem.

A megoldás szerencsére viszonylag egyszerű, a patch lefutása után a telepítő lemezen a "program files\Microsoft Games\Rise of Legends\BIGS\" könyvtárban lévő strings.big és nonloc_strings.big fájlokkal felül kell írni a telepített játék mappájában lévő ./BIGS/strings.big illetve nonloc_strings.big fájlokat. Ezek után a játék problémák nélkül futtatható.
  • balee4
    Na beszúrom a linket még1x:
    http://rapidshare.com/files/89285760/strings.big.html
  • balee4
    Akinek még kell a magyar felirat, feltöltöttem:
    nézzétek meg ezt a strings.big file-t, elvileg magyar lesz a game, itt a link:
    http://rapidshare.com/files/89285760/strings.big.html
    (megjegyzés: a CD Projektes változat patchelt, azt hiszem a legutóbbi 8-as patch-csel)
    Ezt kell tenni:
    A letöltés után írassuk felül az azonos Strings.big fájlt a BIGS mappában lévővel, majd a főkönytárban található Loc.ini fájl tartalmát írjuk át erre: LANG=HU
    Mentsük el a fájlt és indítsuk el a játékot, immáron magyar felirattal!

• ragobynara
    UGyanez a problémám..
  • Blaki
    Hello

Megvettem a játékot, az a problémám, hogy miután az online patchelés megtörténik, utána már nem indul el a játék, Fatal String error üzenettel kilép. .\BIGS\ strings.big .\BIGS\nonloc_strings.big ezeket említi hibásnak.
  • Lirias
    Hi! Hamachin szeretnék játszani haverokkal, de a játékban listán nem jeleníti meg a szervert. RoN-ban sem volt listán rajta a kreált szerver, de ott beírhattam a host IP címét, úgy működött. Ha valaki tud valami progit, amivel ugyanúgy, mint Rie of Nationsban IP címre csatlakozhatok, pls írjon. Vagy bármilyen alternatív módszert. Pl All seeing Eyehoz hasonló szerverkereső, ami kompatibilis a RoL-lal. thx
  • the1gabor
    Hi. ha valaki akar multizni rol lal (hamachin keresztü) akkor az jöjjön a a rolhun nevü hamachi szobába és a kod az : multi.
    hamachi letöltés: www.hamachi.cc
    (ez 1 olyan progi ami lan-t szimulál neten keresztül)
    (a játékba kell kapcsolodni a szerverhez mintha lan szobához kapcsolodnál.)
  • Alwares
    Szerintem jó, nekem tetszik... De lehetett volna jobb is. Azért a magyaritás miatt nagyon bosszankodom... Nem lehet megcsinálni...
  • Goth
    na ezt a részt rendesen elbaszták.
    Ez egy szar játék azt meg kell mondani :/
  • Alwares
    Hát emberek egyelőre a magyaritásról nem sok jót tudok mondani. Jóformán annyit hogy nem lehet forditani. Mert a játék a demoban a szövegeket még xml-ben tárolta külön-külön ami szép és jó volt. De a teljes verzió immár .big fájlokba tömöritve használja az xml fájlokat amikből nem nagyon lehet kiszeni a szövegeket.
  • stevenson1988
    az power iso formátum (mármint a .daa) az kezel virtuális meghajtót is, mountold be azzal
  • MadBence
    Hali emberek! Miért van az, hogyha a stratégiai térképen építek army-s, vagy technolódiás cuccot, akkor miért nem kapom meg érte körönként a +1 cuccot? Merchantnál semmi baj vele.
  • starwarsfc
    Csá emberkék. Lenne egy olyan kérdésem hogy nincs a ROL fanoknak valami weboldaluk? Illetve vannak e lánok ahova be lehetne lépni? Vagy valami közösség.
  • Gabe zero
    A damenom tools nem ismeri fel és nem nyitja meg.
  • GrimReaper78
    Daemon Tools.

gúglizz rá
  • Gabe zero
    Hello srácok!
    Volna 1 kérdésem! Most töltöttem le a játékot, és nem tudom felrakni!
    Nos, a játék 4 darab daa fájlból áll, mind1ik 1-1 cd. Mivel nyissam meg h feltudjam rakni???

PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NAGYON FONTOS LENNE!
  • Rafia
    maja kultúra (v azték?) alapján
  • Kabala
    A vinci nép Leonardo Da Vinci találmányai, az Alin az ezeregyéjszaka meséinek a szereplői, de a Cuotl az mi a szar akar lenni??
  • RelakS
    Ravasz kérdés: Nektek nem baxta szét a fél font adatbázist? Én most tele vagyok olyan fonttal, ami a ROL könyvtárára mutat, csak hát nincs ilyen könyvtáram :S (letöröltem a játékot)
  • Rafia
    Igen, a játékból. Ha nem indul el, akkor nálad lesz a hiba, próbálkozz más driverekkel vagy más release-zel (deviance pl.) Két gépen is gond nélkül ment nekem. Nagyon jól megírt game, bugot még nem láttam, Alt-TAB-ot is bírja. Esetleg húzd le előbb a demót (600M), ha az sem megy, akkor már közelebb vagy a megoldáshoz.
  • MartinIsti
    Azt olvastam én is, hogy nincs rajta védelem. Viszont az online update-et, ha jól olvastam, akkor a játékból magából kell indítani, nem? Ez már nehézségekbe ütközik, mert ugye nem tudom elindítani. Másrészt netem sincs otthon, de ha ennyin múlik, egy-két hónap múlva úgyis lesz, addig még kibírom.
  • Rafia
    Naszóval: semmilyen védelem nincs a játékon, legalábbis elég felrakni az alapot, crack nem kell. Ezután egy online update, és tudod nézni a legújabb replay-eket is akár. (gamereplays.org). AI ellen tudsz játszani mindent, online nekem még nem jött össze, mert az ellenfelek gépei már keresik a CD-keyt. Semmilyen hibaüzenet nincs.
    Viszont mégegyszer megkérdezem, hogyan lehet legálisan hozzájutni. Amazonról kellene megrendelni? Úgy tűnik, itthon nem lehet kapni.
  • MartinIsti
    Hali!

Nekem is valamennyire hasonló problémáim vannak, de picit más:
    indítom a gammát, elsötétül a kép, nem nagyon csinál semmit. Aztán bippen egyet (kb. 20 mp múlva), akkor alt+tab-bal vissza tudok menni az asztalig, de már olyan minden, mint csökkentett módban (16 szín, 640×480-as felbontás). Egy hibaüzi jelenik meg, hogy nem talál valamilyen fájl-t. Nem írtam le pontosan a nevét, de nem a játék telepített könyvtárában keresi, hanem az én profilomhoz tartozó dokumentumok/beállítások között. Ha jól emlékszem lavatextures van a fájlnévben. Rákerestem a progi könyvtárában, de ott még hasonlót sem találtam.

Ja, és előjön akkor is, ha még a crackelés előtt indítom, de utána is!

Ahogy visszaolvastam, látom hogy mennyi probléma van ezzel a játékkal. Ez a védelemnek tudható be, vagy valamit nagyon elrontottak?
  • Rafia
    Megjelent ez egyáltalán Magyarországon? cdgalaxis stb. katalógusokban nem látom.
  • Biriboy
    Engem kidob a desktopra. Bár most már annyit elértem, hogy nem írja ki a szöveget ( dxdiag a futtatásban és ott bekapcs a "display" fülnél mindent ) de akkor is koidob a desktopra.
  • Devids Pro
    ezt nekem is kiírja, de leokézom és fut tovább a játék