359
Azureus
  • Xwerson
    Halihó netmesterek!

A próblémám egyszerű: Miért nem jön elfogadható sebességgel a letöltés???
    Azureust használok és a max letöltési sebességem 10 kb/s mikor adsl 1 Mbit-es.
    PL.: 24 seeder és 56 leeder van egy file-hoz, de csak 5,8 kb/s-al jön.
    Olvastam a torrent letöltés leírását és ott azt írták ,hogy nagyobb a sávszélesség mint ha csak egy serverről töltenék,de nálam ez nem fedi a valóságót.
    Ha beküldőm a dc++-t akkor 100 kb/s -al (összesen)tölt 8 embertől.
    Tehát "elméletileg" a torrentnek kellene gyorsabbnak lennie de nem!! Miért nem???
    Ne kezdjétek el az ADSL feltöltési sebességét fikázni (tényleg lassú), de külföldőn nem a micro-net(2Mbit/1Mbit) népszerűbb. A torrent file-t külfőldről töltöm a dc-t pedig magyar hub-on használom.
    Lehet erre reagálni netmágusok,de csak normális stílusban.
    ------------------------------H O O A--------------------------------------------
  • Afe
    halihó!
    megtudnátok mondani, hogy miért áll le nekem 1-2 perc után teljesen az azureus úgy mintha kikapcsolám? pedig eddig tökéletesen működött, de most hiába csinálok reinstalt, sz@rt sem ér. a vicces az, hogy a bitcomet csinálta uezt, és ezért vok kénytelen azureust használni, de most már azt se tudom):
  • Totya000
    hi! A chat plugin-nak van valami titka a telepítésnél, mert nem működik nálam. Köszi.
  • Tom Tom
    Szevasztok!nekem a 2.3.0.4 es verziójú van, és az a gondom h véletlenül bezártam a letöltendő fájlt és nem tölti vissza azt a 95%-ot.pls help!!!
  • syabi
    sziasztok!

egy hatalmas problémám van az azureus-szal! minden 2.2.0.2 vezriószámú feletti azureus egy furcsa hibát produkál nállam.
    mégpedig amikor elinditom a progit elhomályosítja a monitor képét, olyan mintha egy fátyol kerülne rá. borzasztoan zavaró a dolog, nagyon nehezen olvashatová teszi a képet. ha kikapcsolom a progit, ez a homályosság is eltünik vele együtt. nemtom mi lehet a gond, szerintem vmi java probléma, de valójában nem értek hozzá. ez akkor vált igazán problémává, amikor az általam hiba nélkül használhato utolsó verziószámot (2.2.0.2) több más torrent oldalon, mint nem támogatott klienst tiltólistára tették.
    amugy egy relative friss rendszerem van feltelepítve: winxp sp2-vel, opera browsert használok (szintén igényli a javat). java a legujabb van fent: j2se runtime enviroment 5.0 update 5.

szóval ha más is észlelte már ezt a hibát, és /vagy esetleg tudna segiteni az kérem ne fogja vissza magát!
  • tomo
    az "jon be vele", amit letoltesz. se tobb, se kevesebb.
  • technopeter
    csáó
    ezzel a progival nem jön be vírus?
    mert van 1 ezzel konkurens progi amellyel high -os spyok jönnek be!
    ezzel ez nem történi kemg???????,
  • forever68
    hali van itt valaki aki ért az azureushoz letölthető pluginokhoz?? Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy csak egyszerre 1 fájlt tölt, miért van ez?, mikor többet is kijelöltem, legutoljára kb fél éve torrenteztem de akkor töltötte mindeggyiket, köszi a választ ha lessz.
  • tomo
    modositom, jobb a dc mert toltes kozben irja ki , ha megtelet a vinyod. ez legalabb elore szol, hiogy nem fog raferni.
  • EnCica
    Az enyém is kiírja ha full a vinyó :)
  • Loogan
    Ez is kiírja :)
    Vagyis az én verzióm kiírja.
  • tomo
    tenyleg jobb a dc, az kiirja , ha megtelt a vinyod :P
  • EnCica
    2.3.0.2 varim van, nem tom hogy bugos-e.
  • Rudee
    Nem lehet hogy valami bugos verziót raktál fel? Tegnap szedtem le ~500 megát, és folyamatosan foglalta a helyet.

2.1.0.4es van.
  • Duddits
    Igen? Mindjárt meg is nézem.
  • EnCica
    Én is néztem ezt az opciót de nincs bakapcsolva.
    Azaz azt lehet bepipálni, hogy "fájl létrehozásakor a teljes méret lefoglalása", na ez nekem nincs bepipálva és mégis ... Azt nem mondanám hogy a teljes méretet lefoglalja, csak jelentős részt, úgy csinál, mintha már ennyit már letöltött volna és a végén járna a letöltés, de nem 0.5%ot mutat az Azureus. Szal ... nem tom. Accem maradok az eddig bevált dcnél. :)
  • Rudee
    Be lehet állítani, hogy ne foglalja le előre a szükséges helyet.
  • EnCica
    Csak kicsit zokon veszem, hogy most töröltem 10 Gb játékot és 5 perc múlva írja az Azureus, hogy "HIBA NINCS ELÉG HELY A LEMEZEN". Ettől kicsit lelombozódom, nem elég a 120 Gbos vinyó sem. :(

Na tényleg nem sírok többet.
  • EnCica
    Oké, hogy egy fájl esetében 200 Mb, de amennyit most töltök kb 2 Gb-ról van szó.
    Ami lehet neked elhanyagolható, de nekem nem igazán!
    Na mindegy azért kösz az infót!
  • Duddits
    Hát azért nem jóval. Most azért a 200MB-ért ne síránkozz. Amúgy nem tudom miért annyit rak le.

Ték!
  • EnCica
    De az eredeti méretnél jóval nagyobbat "rak le"?
  • Duddits
    Természetes! Mindegyik kliens ezt csinálja. "Lerakja" az egész adatot a vinyódra, és csak akkor tudod használni, ha lejöttek az egyes szeletek. Remélem jól fogalmaztam...
  • EnCica
    Sziasztok

Nekem az lenne a kérédsem, hogy:
    töltök egy 4.2 Gb-os dvdt, és az eddig letöltött mappa mérete (ahova csak ezt a dvdt tölti) 4.4 Gb. Ez hogy lehet? És az Azureus szerint 0.5% van lent. (és nem csak ennél a fájlnál)
    Szal ezt magyarázza meg nekem valaki please!!!
    Ez természetes vagy nálam van valami gebasz?
  • Duddits
    Biztos szar helyről töltesz.
  • punkers
    Nekem eddig mindig 60és 70 kb/s-mal tölött és most csak 15b/s mmal tölt mi lehet a baj?
  • Kindgrind
    Lenne 1 kérdésem mi az NAT?
  • attiGT
    HALI! NEKEM AZ A PROBLÉMÁM HOGY AZ ERŐNLÉT FEJECSKE MINDIG ILYEN HALOOT SÁRGA FEJ. EZ AZT JELENTI (ERŐNLÉT MAGYARÁZATA SZERINT) HOGY A NAT-TAL VAN HIBA. EZT LETESZTELEM AZ: ESZKÖZÖK/NAT/TŰZFAL TESZTELÉSÉSBEN ÉS AZT ÍRJA HOGY: NAT HIBA? ÉS CSAK 20-22 KB/S SZED VAN AMIKOR MEG CSAK BÁJTOKKAL. KÉREM SEGÍTSETEK. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
  • Duddits
    Köszönjük.
  • Cill
    Sziasztok.
    Az azureusról és általában a torrentekről van egy nagyon jó leírás ezen a címen:
    http://scraggy.uw.hu/
    Nézelődjön, aki még csak ismerkedik a dologgal:)))
    Amúgy, én is az azureust használom, és bizony nekem is eléggé zabálja a rendszeremet, de egyéb gondom nincs vele.
    Hasznos a kicsike:)
  • Totya000
    existing file lenght too large
    valaki talizott mar ezzel a hibaval?
  • Cvd
    Összesen a torrenthez 524,7 megát töltött, de ebből 24,7 megát dobott mert gond volt vele. Ez megszokott jelenség, szinte mindig jön valamennyi hibás adat is, de ezt biztonságosan kiszűri a kliens és nem fog semmiféle problémát okozni.
  • vernyul
    HI!
    Mit jelent a letöltésnél hogy 524,7 MB (24,7 MB elvetve)

Ez adathibára utal? vagy jó még ettől a letöltés?
  • Barthez
    A sebesség most megnőtt 40-45 kb/s köré. Mitől függ a sebesség?
    HA újraindítom a programot (alvás, stb. miaztt), akkor az hogy tőlem többet szedtek az az előny (ha van ilyen) megszűnik?
  • Barthez
    512kbit/s feltöltés.
    Azoreusról hol lehet olvasni magyar nyelvű leírást?
    Dc++-ról pl. egész jó leírások vannak.
  • tomo
    pl ird le ,mennyi a szerzodes szerinti ( mért ) kapcsolati sebesseged.
    amugy valoszinuleg tovabb kell korlatoznod a feltoltesed.
  • Barthez
    Azureust használok. 55kb/s feltöltés mellett 20-30 kb/s körül töltök. Ha több fájlt akarok letölteni, nem javul a helyzet sebesség tekintetében. Normális ez?
    Tegnap tettem fel, lehoztam egy cd-nyi anyagot. Azt osztom most vissza. Mit tegyek hogy a jövőben gyorsabb legyen a letöltésem? Több anyagot kéne visszaosztanom? Vagy mi van?
  • laca70
    Köszi, kipróbálom.
  • Duddits
    Nah, kiderült, hogy csak az ellenőrzésnél enged egyet, utánna persze többet is tudok tölteni.
  • Duddits
    Segítsetek már! Leszedtem az Object Dock-ommat, és mostmár a Star menübel kell, hogy indítsam az Azureust. Ezzel nincs is semmi baj, de mintha egy teljesen más Azureust indítana el. A beállításokat újból bekellett állítanom, sokal jobban használja a procimat... Jah, és egyszerre nem enged 1-nél több torrent-et tölteni!!
  • tomo
    http://mitglied.lycos.de/lvllord/download-mirror.htm