Azureus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis az én verzióm kiírja.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
2.1.0.4es van.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Azaz azt lehet bepipálni, hogy "fájl létrehozásakor a teljes méret lefoglalása", na ez nekem nincs bepipálva és mégis ... Azt nem mondanám hogy a teljes méretet lefoglalja, csak jelentõs részt, úgy csinál, mintha már ennyit már letöltött volna és a végén járna a letöltés, de nem 0.5%ot mutat az Azureus. Szal ... nem tom. Accem maradok az eddig bevált dcnél. :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Na tényleg nem sírok többet.
Ami lehet neked elhanyagolható, de nekem nem igazán!
Na mindegy azért kösz az infót!
Nekem az lenne a kérédsem, hogy:
töltök egy 4.2 Gb-os dvdt, és az eddig letöltött mappa mérete (ahova csak ezt a dvdt tölti) 4.4 Gb. Ez hogy lehet? És az Azureus szerint 0.5% van lent. (és nem csak ennél a fájlnál)
Szal ezt magyarázza meg nekem valaki please!!!
Ez természetes vagy nálam van valami gebasz?
Az azureusról és általában a torrentekrõl van egy nagyon jó leírás ezen a címen:
http://scraggy.uw.hu/
Nézelõdjön, aki még csak ismerkedik a dologgal:)))
Amúgy, én is az azureust használom, és bizony nekem is eléggé zabálja a rendszeremet, de egyéb gondom nincs vele.
Hasznos a kicsike:)
valaki talizott mar ezzel a hibaval?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Mit jelent a letöltésnél hogy 524,7 MB (24,7 MB elvetve)
Ez adathibára utal? vagy jó még ettõl a letöltés?
HA újraindítom a programot (alvás, stb. miaztt), akkor az hogy tõlem többet szedtek az az elõny (ha van ilyen) megszûnik?
Azoreusról hol lehet olvasni magyar nyelvû leírást?
Dc++-ról pl. egész jó leírások vannak.
amugy valoszinuleg tovabb kell korlatoznod a feltoltesed.
Tegnap tettem fel, lehoztam egy cd-nyi anyagot. Azt osztom most vissza. Mit tegyek hogy a jövõben gyorsabb legyen a letöltésem? Több anyagot kéne visszaosztanom? Vagy mi van?
A készforrás, mint említettem 5 alatt volt, ügyfelek meg 7. Ekkor 30 kb/sec volt a letöltési seb.
De ált. az ügyfelek 5-6 volt és nem töltött. Mégegyszer, jó volt a kapcs.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Egy újreg, akinek már fele annyi hozzászólsa volt az elmúlt 1 hónapban, mint neked másfél év alatt <#banplz>#banplz>
Térj már vissza a valóság talajára
:Off
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
asszem ez iyg szokas errefele
kulonben is te kezdted.
a topikodat meg leszarom, mint ahogy ezt is.
mehecc arulkodni.
Ott a topik, oda nyomd a szarodat
Ráadásul figyelmedbe ajánlom, hogy ez nem a torrent topik, hanem az Azureus topik
[mrzed most vakargatja a fejét, és azon gondolkodik, hogy lehet valaki ilyen <#lama>#lama>]
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Persze topicot nyitni neki is lusta vagy <#wilting>#wilting>
Szóval, tessét, itt a topic, itt lehet szidni bármelyik rendszert, össze lehet hasonlítani korlátok nélkül ésatöbbi ésatöbbi
Torrent VS Donkey topic
az azureus meg jo uton van afele, hogy a reges torrentoldalak ne engedjek a hasznalatat.
Ha gondolod, nyiss egy topic-ot a gumiszobában, szívesen elvitázok veled torrent VS Donkey témában, de itt térjünk vissza a topic-ra
Ha már látszanak a "shared files"-ban, akkor fogod, beállítod a prioritásukat "release"-re, ami elõnyben fogja részesíteni azokat a júzereket, akik ezeket a fájlokat töltik. Márpedig ha tõled töltik ezeket a fájlokat, akkor te kreditet fogsz kapni náluk, javul a pozíciód a letöltési sorban.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Úgy látom, nem jött át a hozzászólásom egy része, úgyhogy megismételném.
Azureusban annyi az upload-od, amennyit megadsz. Alapból persze végtelen, ami egész addig jól hangzik, míg meg nem nézzük a feltöltés egyéb paramétereit, pl. globális max. feltöltési sebesség, illetve az aktív torrentek száma. Márpedig pl. a magyar viszonyok közt ha feltöltesz két torrentet korlátlan upload slottal 20k-val, akkor már mindjárt nem hangzik olyan fantasztikusan az, hogy milyen sok szálon tölt fel az Azureus, mert ki tudja, hány vagy hány tucat feltöltõ küzd a feltöltési sávszélességedért.
Hogy az emule-ban be lehet-e állítani az upload slotok számát, nem tudom (bár mintha találkoztam volna már vele valahol), az eDonkey kliensben biztosan. Szóval beállítás kérdése az egész.
U.i.: Persze el lehet vitatkozni, hogy melyik a jobb: adott sávszélesség mellett a kevés upload vagy a sok. a kevés upload mellett az szól, hogy kevesebben töltenek, de gyorsabban, míg a sok upload mellett az, hogy sokan ugyan, de legalább töltenek pár kb-tel. Mindenki eldöntheti, hogy neki melyik jó.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
sztem , elfogytak az erveid a hulyeseged mellett.
a csavo megmondta, hyg nem tudja tolteni, es nyilvanvalo,. hoyg azert, mert szar volt a boly.
te kezdted a szarragast.
az hogy magyarorszagon nincs tisztesseges uploaddal biro net magankezben, egy dolog, tolunk szerencsesebb helyeken viszont eleg elterjedt.
Szegény srác tanácsot kért. Neki 95%-ra biztos, hogy nem 10/100Mb-je van
Akkor, miért jössz ezzel?
De tényleg térjünk vissza a topic-ra, mielõtt modi az orrunkra csap (jogosan)
szal ne magyarorszagi szar netek alapjan iteljunk meg egy rendszert.
persze, ha te nem lattal mast, akkor jogosan kovetkeztetsz ugy, hoyg az edonkey lassu.
nekem viszont volt szerencsem latni, hogy mukodik egy tisztesseges netkapcsolattal. es mondhatom, nem okozott csalodast.
egyszeruen az van a hatterben, hogy az edonkey protokoll sokkal jobban vigyaz arra, hogy annyit kapj, amennyit adsz. es ezzel tartja fenn a mukodokepesseget.
a torrent nem vigyaz ilyesmire.
öööööö
eDonkey, fel 60 K limit 8 peer 100%-ra kiterhelt
letöltendõ 15 file (file-onként 20-30 peer)
egész nap forgalom le 200 MB
Nem hiszm, hogy sokaknak lenne otthon a sufniban 10 megás internetjük
Szóval hmmmm
:OFF
De esetleg térjünk vissza a topik témájára :)
(regi = keves seed (peer))
2. adsl bontasnal nem veszted el a helyezesed, csak ha kikapcsolod a programot.
az meg hogy sok slot van azureusnal egy dolog. minel tobbfele oszlik a nyamvadt savszel , annal rosszabb lesz ha megprobalsz tolteni tole.
egyszer ha van lehetoseged, probald ki az edonkey rendszert, egy tisztesseges ( mondjuk 10megabit) feltoltessel rendelkezo geppel. majd radobbensz, hoyg nem lassu az , csak a kredit rendszer miatt , aki keveset ad , keveset kap.