Azureus

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burkusdió
torrentezésre szerintem legjobb progi nincs a BitCometnél...
nagyon korrekt cuccos...
pont elég egy átlag felhasználónak, aki nem feltöltõ ey torrentoldalon
nincs benne semi extra cucc, ami fogná a gépet, ideális!

használtam már BitSpiritet és Azerust, amit legtöbben ajánlottak,de egyik sem vált be nekem, szal marad a jó öreg BitComet

Nálam jelenleg 2200Mhz-bõl eszik 5%-ot, meg 80 mega ramot, miközben 9 torrent aktív vagy 300 szállal összesen. Úgyhogy általánosságban talán nem kellene hülyeségeket állítani.😊 Való igaz hogy pár gépen sokat zabál, de a legtöbb helyen semmi gond vele. Olyan program meg nincs ami mindenol rendesen futna. Be kell tudni lõni és kész.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

pedestrian
Tényleg hatalmas az erõforrásigénye. Memóriát tudja fogyasztani rendesen. Bár ettõl függetlenül én szoktam használni, mert torrenten sok olyan programot megtalálok, amit pl DC-n nem.

Ritka szar egy prog. Bar nemcsoda mivel javas. 1 elonye h mas rencereken is megy. 😛
Ojjan eroforras igenye van h hujuj.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Met
onnan jött ide, azért nyitotta ezt a topicot mert ott nem kapott (szerinte) megfelelõ választ, elõbb utóbb itt is megkérdezi ugyan azt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pedestrian
Itt van nem messze a torrent topik. Nézz bele.

windrunner
.torrent

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

ez nem az a .torres -es letöltésvezérlõ??<#pardon1>

__|__ ________(*)________

Duddits
Sziasztok!

Arra gondoltam, itt beszélgethetnénk az Azureusról, esetleg segíthetnénk egymással.

Kérdeznék is, hogy nem tudjátok- ez mire való meg hogy mire jó...

← ElőzőOldal 8 / 8