359
Azureus
-
hejyjyjy #239 Sajnálom hogy az én egyszerű kérdésem már meghaladja azt a szintet amit fel tudsz fogni. Talán el kéne gondolkodnod rajta, de úgyse fog menni, hogy talán kezeltetned kéne magad. Bár úgyse segítene rajtad.
Örülök neki hogy azt a csekély értelmet amit még össze tudsz kaparni az kiürült agyadból, azt mások basztatására hasznáéod. Aztán meg úgy hiszed hogy te egy nagyon okos gyerek vagy, közben meg csak egy kis köcsög. -
tomo #238 csá!
pedig annak látszol.
mindenesetre értelmezhetetlen a "kérdésed" -
hejyjyjy #237 Csá!
Nem vagyok ám hülye!
Kösz hogy beszólsz! Értékelem! -
tomo #236 csá, nem ártana torrent filet beledobni.
csá -
hejyjyjy #235 Csá!
2.3.0.6-os Azureuson van. Amikor friisítem nem indul el a töltés. Tudja valaki hogy mi lehet vele a baj?
-
#234 Van benne ilyen menüpont, de ha az mégse használna, rakd be az indulópultba(Start menü). -
gyimi10 #233 Tudna valaki segíteni,hogy hogyan kell beállítani az Azureust,hogy a számítógéppel együtt elinduljon?Előre is köszi! -
Monoton #232 oks köszi! sztem reinstall lesz -
#231 hát nemtom, nekem megy rendesen, nem hiszem h ez lenne a baj, sztem keresd máshol a problémát, vagy tegyél fel egy másik verziót -
Monoton #230 HAli!
olyan problémám lenne hogy amióta feltettem az azureust azóta a cfos nemműxik rendesen!
lehet ez az azureus hibája? -
#229 van serial, ha küldessz egy privit, akkor odaadom neked, csak itt nem akarom kiírni, mert még bannt kapok...de különben a majmon lévőt ha leszeded abban bene van!! -
Ádám525 #228 hi a bt engie nevü proginak van crackje vagy serialja ha van akkor vki plz mondja meg hol találom meg -
#227 a sárga pötty az nathiba, amit ki tudsz küszöbölni, ha nyitsz egy portot a tűzfaladon...sztem csak várj türelmesen, meg nézd meg h mennyi ember van akitől töltöd, ha sok, akkor nem igazán normális ez a sebesség...próbáld meg feltolni a bt engine nevű progit, az elvileg aktívvá rakja a neted, lehet az megoldja!! -
#226 hát a seeder, az akinek megvan teljesen a cucc, szal az a kész forrás, az a jó ha abból van több, és a peerek (letöltők) ből pedig kevesebb!! de ha nem így van, akkor is jöhet maxon a cumó, mert a sebessségek összeadódnak, ez a torrentezés lényege ügyebár!! sztem nem kell átállítani semmit, csak a bejövő portot célszerű, mert az alapértelmezett sok helyen tiltva van!! sztem olyan 50-60 ezer körűl érdemes próbálkozni -
dalks #225 Hello! olwastam wissza is de lehet h. nem eleget, szwal csak pár kérdésem wolna az azuwal kapcsolatban, miwel eddig csak bearsharet használtam, 1-2 dolog még nem tiszta, a sárga pötty az wilágos wlsziűleg NAT hiba, ami a munkában a server otthon pedig a wdsl miatt wan, na de ettöl még tépi a cuccokat csak az átlagom még mindig kb 20-25kbps pedig már 2gigát én is feltöltöttem, soha nem fog felgyorsulni a NAT miatt wagy csak wárjak türelmessen, pl a TR legend et töltöm ugyanannyi/2giga/ wan len is mint feltöltwe, nem kellett wolna már 1picit begyorsulnia???? Összefügg egyébként a két dolog?? THX mindenkinek -
N3rg4l #224 Bocs de ezt sosem tudtam hogy vannak a peerek meg a seederek (remélem jol irtam).tudom hogy az a lényeg hogy az egyikbol jo soklegyen a másikbol pedig rohadt kevéslegyen...melyikbol kellene tobb és melyikbol kevesebb hogy gyors legyen a letoltés???
ja és amikor megvan az azureus akor átkell álitani valamit hogy gyorsabban tudjon tolteni??? -
#223 már +voldottam , azért köszi! -
#222 Sziasztok! Én most töltöttem fel az Agnitum outpost firewall-t mert egy köcsög trojai kiütötte a virusirtom(f-secure) helyette feltoltam a nod32 és a win tüzfalam(ami nem is kár met nem ér semmit) viszont az Agnitum-ban hol tudom beállitani azt h aktiv legyek mert ujra passzi lett a netem! előre is köszi! -
#221 köszi skerült már máshonnan megkapnom a választ! -
#220 Na itt van, kicsit lerövidítettem:) http://href.hu/x/19kz -
#219 már csináltam csak nem engedik ide belinkelni :)de elküldöm privátban -
tomo #218 csinalj mar egy par screenshoto, ha nem tul bonyolult. -
#217 a másik dolog az hogy direkt kitöröltem belőle az összes torrentet összesen 4 van benne, de mégis ugyanazt csinálja. az a 4 a megosztásban tehát lennt a seed részben található, és töltésre nincs kijelölve semmi:( -
#216 jaja indításnál csinálja, legalább 2 percig, egy gyorsan pörgő szövegsort látok benne és a torrentjeimet meg a trackereket olvassa be ha jól látom. De van amelyiket többször is. -
Cvd #215 Kicsit zavaros amit írtál (legalábbis nekem), de ha az induló ablakot akarod kikapcsolni, azt megteheted az Options/Interface/Start pontban a "Show splash screen" elől vedd ki a pipát. Aztán ne lepődj meg hogy nem gyorsul fel az indulása mert attól hogy neked nem írogatja ki, még ugyanúgy be kell töltenie pl. a torrenteket ami ugyanannyi ideig fog tartani, ugyanúgy enni fogja a procit is mint előtte, csak már nem fogja kiírogatni hogy épp mit csinál. -
#214 Sziasztok lenne egy fontos kérdésem, mikor indítom az azumat a jobb alsó sarkában mindíg előjön egy kis ablak amiben valami trackereket meg a letöltött fájlokat vagy miket olvas be. Tehát egy gyorsan futó szöveget látok. Na ezt szeretném kikapcsolni mert mikor indúl eszi a cpu-t mint az állat és idegesít is. Köszi a segítséget. ( Nem olyan választ várok hogy használj ezt meg azt, mert azokon már túl vagyok, köszi) -
#213 hát ja!! sztem az előzőn verzsönön nem lehet semmi t állítani, de mondom nekem nem volt vele semmi parám, csak az h kikapcsoltam mindíg a picsába, mert nem reges oldalról szedtem!!:D /nah megyek vissza dolgozni vazze/ -
#212 Köcsi:D ! de lehet vmi állitani de az a 2.4.0.2-re vonatkozik , az meg persze egy rakat fod! -
#211 sztem semmit, én is szedtem már le külföldi torrent oldalról, és nem volt baj a seed sebességével!!! -
#210 Sziasztok! mit kell beállitani az azuban h a külföldi tori oldalakról leszedett cumóket jól tudjam seedelni? előre is köszi! -
Amigoss #209 kulabácsi nem vagyok bűnöző de ha van msn-ed megbeszélhetjük... -
#208 wöff!!:D -
#207 Wá kuk á ráccsÁ, Wá kuk Á rá CSÁ! Kicsi Teqilla:D -
#206 Amigoss egy mexikói menekült aki 1enlőre bujkál m.o.-on! -
#205 de vmi infót majd mondhatsz magadról, mert nem töltöttél ki semmit!!:D -
#204 amigoss!! én meg válaszoltam!!:D -
Amigoss #203 Kulabácsi küldtem 1 levelet... -
#202 Bár nem vok tomo, de bittorent.lap.hu és ott találsz egy párat még amin van hely, bár eléggé gyérek sztem!! különben most a majomparádén is kiosztottak egy csomó meghívót, ha van spanotok rajta, akor kérjetek tőle!! én csak azért nem írom h adnék, mert félek nagyon sokan jelentkeznének, és nincs sok!! sorry bár ez egy kicsit olyan h elhúztam a mézesmadzagot, de mégsem!!:D -
Amigoss #201 tomo tudsz valami más oldalt is mint a ghun?
-
tomo #200 az a hibauzenet azt jelenti, hogy 3 szelet hibas VOLT, de már kijavitotta.