23078
-
ropi88 #19153 -
Anyaszomorító #19152 Brigand with Spear
Brigand Archer -
ropi88 #19151 és 45 után? -
vidu01 #19150 Mindent ami a piercing damagevel kapcsolatos. Ezzel el is leszel ugy lvl45 szintig. -
ropi88 #19149 amúgy a hunting és a rogue-nél mit éri meg jobban kifejleszteni? -
#19148 a lényeg, hogy azt öld meg amelyik gyógyít...a többi már egyszerű -
#19147 29 poti elég lesz? vettem vagy 85-öt még Delphiben...és jól elfogyott. -
Harkat 89 #19146 Én ugy csináltam csaptam egyiken 2-3 at majd futás a lyuk körül, és iszol közben potit. Ha mindig elenkező oldalt vagy akor ugy is különválnak, és amelyik egyedül van azt csapod utána. Közben poti
ezerel. -
#19145 Ja azt tudom, h a szökőkut az mentési hely.
de Meduzáékat nem tudom megüölni, nekem sok az a 3 királynő a barlangban:( -
Chipii #19144 A lények ölésével tudsz egyre jobban fejlődni. Ha többször leölöd őket, mert újraéledtek, akkor hamarabb leszel magas szintű (és így több cuccot is dobnak). A cél amúgy nem az, hogy minden lényt megölj, hanem küldetések teljesítése, checkpointok elérése, függetlenül attól, hogy van e mögötted ezer élő szörny, vagy nincs.
Amúgy a mentésnek tényleg semmi értelme, mert magától is időnként ment, kilépésnél meg mindig:) Egyedül arra figyelj, hogy lehetőleg szökőkutaknál fejezd be a játékot, és akkor legközelebb ott fogod kezdeni (a legutolsó aktiváltnál kezdesz, az aktiválás magától megtörténik, de kézzel is válogathatsz közöttük). Így nem kell kétszer végigmenned ugyanazon a helyen. -
Harkat 89 #19143 Az hogy lehet hogy nekem 34 es a karim és írja játszottam 2 napot,
még havernak 54 es karija van és játszott 2 nap 4 órát?
-
Anyaszomorító #19142 TQDefiler-rel át lehet buherálni a masteryket, de inkább kezd ujra.
Mint már többször levagyon irva első karakternek Rangert érdemes csinálni/ Hunter-Nature/. De ha nem akarod ujra kezdeni ill. ragaszkodsz a Corsairhoz akkor 14 clvl-n kb. így pontozz :
Corsair clvl 14 -
#19141 ennek a save and exit rendszernek a farmolása lényege:) ala diablo! És ahogy leírták, hiába jó most a méreg, ha később már fel sem tűnik a moboknak a hatása. -
#19140 De ha kilépek a játékból, akkor megint ott teremnek. És mentettem pedig. Itt semmi értelme a mentés funkciónak:(
A lényeg azon vagy, míg játszol, érd el az ujjászületési kutakat. És ölj a mapokon, de ne lépj ki, mert cseszheted. Mindent kezdhetel előrlöl.
Amúgy a mérgezés szintem maxon van kipontozva. Szerintem nagyon jó, egyet ráütök egy kentaurra 2-3 sec múlva kifekszok. Ha anélkül játszom, akkor jóval nehezebb a sebzés. Ja és ez a mérgezés kifejezetten élők ellen hat (holtak ellen nem), tehát a legjobb Pókok, patkányseregek ellen többekközt. Ami a regenerációt illeti, az a Természet kasztosodás adja. De akkor h passzolhatom le a Védelem kasztot???
Delphibe volt egy misztikus, ott pénzért visszatudtam fejlődni, a pontokat visszavásároltam, és inkább a Zsivány szakosodást fejlesztem, mert ezzel a Védelem kaszttal semmit sem érek!
Kérdés: h tudom lepasszolni a Védelem kasztot? helyette a természetet akarnám felvennni.
ui: jóhogy nem fagyogat a játék. -
vidu01 #19139 A 3 közül egyik castolja a regenerációt őt kell kiszedni elsőként, próbáld kiszúrni hogy melyik az. Azt a baltát dobd el de gyorsan dárdát kell a kezébe adni és akkor fel tudod tenni a blade honingot meg később ott lesz a lethal strike. Mérgezésre ne nagyon pakolj esetleg még itt az elején megéri de később el fog gyengülni hiába raksz rá csomó pontot. Helyette calculated, blade honing, lethal, mandrake, 1 pontos flash powder, defenseből batter, adrenalin, pajzsos passzívok, rally. Nem értem mit problémázol a mentési rendszeren, ha egyszer végigmentél a patkányokon akkor ott nem lesz már semmi ha ujraéledsz, és nem lépsz ki. Ja amúgy ez egy brutál kari lesz ha sikerülne rendesen összerakni. :) -
#19138 Hopp 14-es szintű vagyok! -
#19137 11-es szintű vagyok zsivány+védelem szakosodára. Csak a védelem szakra nem jövök ki rendesen. zsivány az a legjobb.
És most oltárian elakadtam: 3 királynőt kell, köztük Medusa- megölnöm, de h a fenébe tegyem meg?
eddig van egy balta féleségem, aminek 21-31 a sebzése. Meg beállítottam a mérgezésdt is, az maxon van. de mire vissza megyek, addigra visszatöltődik az életük, amit eddig levertem. És pl. ha most elkezdeném játszani, megint ott lennének a csontvázak seregei meg a patkányseregek, kezdhtem előlről. Mi ez a sz@r mentési rendszer? -
#19136 Megint ujat kezdtem, ezuttal a zsivány (tolvaj) kasztosodást választottam. Remélem ezuttal jól döntöttem.
? -
Bellorum #19135 Tudtok oldalt, amin fennt vannak a setek? -
Atys91 #19134 Felvan rakva a magyarítás dee némely szöveg,vmi oknál fogva maradt angol... -
#19133 Miért nem magyarítással tolod??? -
Atys91 #19132 Találtam ilyen kis tekercset csak nemtom mire való...
A neve:The Amazing Artius
...??? -
#19131 mivel ennyiből nem derül ki, hogy alulgearelt vagy-e vagy csak bénázol, nem nagyon lehet segíteni:( menj vissza kicsit gearelődni+L2P. Titánnál simán el lehet mozogni a támadások elől szóval...
-
Harkat 89 #19130 Eljutotam végre a végére, de lehetetlen megölnöm azt a Titánt. Egy ütés
és behalok. Ilyenkor mit tegyek? (34-es vok) -
#19129 Hát, elsőre látszik, hogy nagyon gyenge minőség. :) -
#19128 ez igaz -
Denzer #19127 Hali remélem tudtok segíteni. A TQ IT-ben elveszett a karakterem illetve nem is elveszettt mert az összes cuccom beg van meg minden csak éppen a küldetések tüntek ell egytől-egyig olyan lenne mintha törlődött volna az egész kérlek segítsetek nem akarom előlral kezdeni mert már 42-es vltam aki tudd az plz help me. -
Thanatos #19126 ehez még grafikus szem se kell :) -
ropi88 #19125 csáó!
ilyen vault cuccokat honnan tok leszedni?
köszi -
#19124 grafikus szem mindent lát.
a fény effekt utólag került egy felnagyított képre.
szemmel látható a különbség a csillanás és a kép többi része között minőségben. -
#19123 Én nem látom annak, honnan veszed h rossz? -
#19122 érdekesen nagyon rossz minőségű a kép -
Csak érdekesség miatt raktam be. -
#19120 Angol verzió beszerzése -
Harkat 89 #19119 Leszedtem egy kiegészitőt felraktam és köcsög orosz feliratos egész.
Néztem még nyelvet se tudok változtatni, magyaritásal sem jó, mit
tudok tenni jólegyen? -
Harkat 89 #19118 Nekem a karim 21-es varázstörő(harcos/szellemes). Valaki letudná
írni privátba hogy mire rakjak pontokat, mire gyurjak, milyen
cuccok kellenek nekem, meg minden dolgot hogy erős karakter legyen.
-
vidu01 #19117 Warfare mastery Ancestral Horn skillje ha raksz rá úgy 12-16 pontot. De csak 24 sec-ig élnek és várnod kell 6 percet amíg újraidézhetővé válnak (kivéve ha van recharge mint a videóban).
De ha olyan kari kell amelyik a segítőkre alapoz akkor inkább a soothsayer (másik videom). -
Atys91 #19116 Melyik az a szakosodás ami ennyi "segitőt" ad?... -
dudovec #19115 Jah hat a karik nagyreszet poenbol csinalja az ember egy ido utan:)
De valoban jol muxik a squall a hornnal:D Bossok ellen kiraknal meg a spellbreaker + passiveot , es azis egesz gyorsan menne a sharddal megfűszrezve. -
vidu01 #19114 Azért jól jön az iceshard+squall is főleg hogy ingyen van.:) Am meg ezt a karit csak a poén kedvéért csináltam máshol nem is voltam vele csak olimpuson amíg felvettem ezt.