Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Igen, a HWSW-n pont errol beszelgettunk, bar a game szerint Storm + Rogue = Sorcerer (azaz varazslo). De ma delutan inditottam egy full varazslo karit, egy Oracle-t!!! (Storm + Spirit) Nagyon brutalis, es mar hasznalom a vaultokbol a kek es zold cuccokat is + kimaxoltam a Storm Nimbus skill-emet.

Suzuki Swift GL 1.3

Nincs másik csak v1.01es van ez az alap verzió, telepítsd újra peccseld! Vagy szerezd meg az ITt az megcsinál mindent helyetted.

NeoMaN
ennek ellenére rogue skilljeid vannak
😊)))))))))

Véleményetek szerint,ha szerzek egy másik Titan quest-et,ami ugyancsak 1.0b verzióju,az is ki fog dobni a játékból?

Vidu: Az 1.20-ra gondolsz? A tárgyakat vágom, elég mókás mikor össze-vissza kell rakosgatni mindent, hogy felvegyél egy garnitúra ruhát😊 Én inkább a rezisztenciákra megyek, sokat raktam health-re,lehet azért is kicsi a "sztréndzs" és a "demédzs"<#buck>
Az 1.20-ról sok rosszat olvastam...majd eccer betesztelem😉

www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu

bepe79
Itt az lvl14 Sorcerer-em:

Sajnos a Lethal Strike nem jo, merthogy nem mukodik bolt-al, csak normal weapon-el. Viszont a Storm Mastery-men levo lightning bolt az termeszetesen jo lesz neki, es azzal is buntetni fog. + ki tudom meg maxolni majd a storm mastery-men a Nimbus passzivjait, es az is korrekt lesz.

Ami meg erdekes, hogy Delphi-ben a varazsloknak fenntartott arus mondja angolul, hogy en ezt meg azt adom el, es biztos vagyok-e benne, hogy itt akarok-e, itt kell-e vasarolnom. Miert, vajon minek nezek ki a 226 Int-el, ha nem varazslo karinak?

Suzuki Swift GL 1.3

Broafka
ti megtaláltátok a Secret Passage nevû helyet? ahol a készítõk szörnyformáit kell kinyírni 😊
van ott Hidra, sõt még kicsike Typhon is, és a végén van egy bazi nagy láda ami tele van irdatlan sok tárggyal! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nem kell parázni, át lehet importálni a karikat simán, asszem elsõ indításkor mindjárt rá is kérdez, és onnan folytatod ahol TQba abbahagytad.

ezrael: betrayer csak sima TQba van, 1.30 elõtti verzióban. #18130as hszben ha összeszámolod a + str et akkor ki fog jönni kb +100% az össz cuccból, meg dex is van rajt szépen igy lehet csak felrakni azokat amik rajt vannak. Ha arrola kariról leszednék egy db armort (bármelyiket) bepirulna az összes cucc rajt mert semminek nem lenne meg a required szintje. Emlékszem egy csomót rakosgattam cserélgettem õket, mire fel tudtam mindent paszírozni rá. 😊

bepe79
En is kerdeznek valamit, akinek van egy xy lvl-es karija TQ alatt, de most szerzi be az IT-t (en pl. most fogom az alap utan ezt is megrendelni eredetiben), az tudja majd folytatni a regi karijat? Tehat lehet importalni?

Suzuki Swift GL 1.3

Betrayer van sima TQ-ban???
Eddig nem találtam...
Egy zöld petrified cudgellal nyomom(150 körül sebez), reliccel együtt +95% damage, +15% attack speed, +10% offensive ability, 20-50 lightnig dam.
Nekem csak 495 a str, 99 az int, 370 a dex... hogy a fenébe csináltok 725str, 400dex kissebb szinten ,mint 65??????

bepe79
http://www.playfuls.com/download_1679_Titan_Quest_patch_v130_from_v101.html#mirrors

http://www.playfuls.com/download_1679_Titan_Quest_patch_v130_from_v101.html#mirrors

Suzuki Swift GL 1.3

Hello
Próbáltam azt is de csak nem akart menni.Miután eljutottam 3-as szintre kidobot a játékból.Ezekkel a patchekkel meg el sem akar indulni.Találni találtam patch-et hozzá,csak az a baj,hogy külföldi torrenteken van ,én meg torrent-el nem foglalkozok(nem szeretem)
Köszi

bepe79
Az alap Titan Quest-hez (IT nelkuli) az 1.30-as patch a legfrissebb.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Pedig nem tul bonyolult patch-et talalni hozza. Vagy google-el rakeresel es letoltod, vagy pedig felmesz az Iron Lore hivatalos web-lapjara, es letoltod a legfrissebb hivatalos patch-et toluk.

Suzuki Swift GL 1.3

Úgy csináltam ahogy irtad,de sajnos csak nem megy.Ez van.Nem baj majd megprobalok szerezni egy másik verziót.Akárhogy köszi szépen!

Aham, akkor ez uninstall lesz ujrarakod, nem basztatod (el se indítod) egybõl peccseled (nem a játékbol updatelsz), crack és mehet a start game.

Rájöttem v1.0b
Sehol nem találok patch-et neki.

Lenne még egy kérdésem,honnan tudok rájönni,hogy nekem milyen verzió van meg?

Köszi szépen

Fel kell peccselni mert az 1.01es ilyen kidobálós lett.

Sziasztok
Lenne egy kerdesem:
Ma elkezdtem jatszani en is a Titan Quest cimu jatekot.Eljutottam a harmadik szintig miutan a program kijelentette,hogy sajnalja de kozbejott valami es most ki kell lepjek.Ezt ketszer megcsinalta!!!
Telepitettem a magyarositast.Ennek lehet valami koze hozza?
A gepem nem is a legerosebb,de nem is a leggyengebb.Baj lehet a jatekkal?
Valaszaitokat elore is koszonom!!!

ÁHHHÁ!!!

Ey elõzõ hozzászólásodban belinkelve megtaláltam és letöltöttem a vaultot<#hehe>

Miért van az, hogy míg nekem egy páncél armorja 198, annak az itt bevágott képeken 400 körüli???

1.08 stb patchfüggõ?

Hálás köszönetem az információkért! Bár már a valley of kings egészét vagy 50x kiütöttem ,még revenant cuccot nem találtam😞
Ha a vault mindennel kompatibilis, akkor már csak az a kérésem lenne, hogy ha lehetséges küldjétek már el nekem!!! Mekkora lehet... Gmail-en, vagy msn-en csak átjön😉<#worship><#worship><#worship><#worship>

Trackers hood van sima TQba is, +2 all skilles revenant cuccokat tudsz farmolni Egyiptomos részen (valley of the kings), csak marha ritkán dobja a játék. Viszont a relic az ITs ami még +2 ad a sisakra ugyhogy az nem jön össze ha csak a TQ van. Vault müxik mindennel.

A recovery-t azért gondoltam,hogy a zászlót/ancestral warrior/colossus form-ot gyakrabban használhassam! A Trackers hood lila és benne van a sima TQ-ban? Eddig a legtöbb allskilles sapi +1-es volt amit találtam, az is zöld és fos...

Más: a vault csak eredetihez használható?

X+1.-szer is: ugyanazt a felhasználónevet használd mint reinstall elõrr!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hy all! Neten tudom hogy csak eredetivel lehet, de a LAN-ról nem tudtok valamit? Azt is csak eredeti game-val lehet?
Broafka
megvan! 😄

Broafka
ez hol van ez a fix all caravan opció? mert én ezt nem találom benne! :-/

Úgy nem lehet hogy mindent mutasson össze kell vagdosni, monnyuk painttel. Conqnak meg nem feltétlenül kellenek recharges cuccok, esetleg egy trackershood hogy folyamatosan tudjon quickrecoverizni, de az is jobban wardennek való, szóval akkor inkább már egy +4 all skilles sapi. 😊

Broafka
köszi, remélem mûkszik

Értem. Tehát megvan az esélye, hogy nem fog passzolni.
Más: Hogyan lehet úgy printsreenelni, hogy minden tárgyat mutat? Mert megmutatnám a karimat(conqueror) és tanácsokat szeretnék kérni. Már viszaolvasgattam vagy 80 oldalt, de inkább megkérdezem. Az a baj, hogy pl recharge cuccokat nem naon találtam eddig...

Köszi: ezrael

TQ defiler progi
Fix all caravans vagy mi
De tedd át tárolókarikba, és a karikat tedd fel egy pendrive-ra

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Ha ugyanolyan felhasználói nevet használsz a windowsban, akkor megmarad az is, ami a karavánban van. Vagy pakold át a cuccokat a karakterek inventoryjába, az még biztosabb.
Broafka
segítsetek légyszíves!

hogy lehet megmenteni azt ami a raktárban van, mert egy windows újrainstaláláskor elvesznek a cuccok, szóval hogy lehet kimenteni õket? pls! segítsetek minél gyorsabban!

Egy próbát megér rakd be a mentéseid, aztán ha eredetivel nem megy akkor válts vissza az elõzõ verzióra...

Cd nélkül van a gépemen a TQ, nem tom melyik verzió. Megszereztem eredetiben, de nem raktam fel, mert attól tartok a régi mentéseimet nem tudnám átrakni. (63-as conqueror, 59-es summoner, elsõ karim- egy legendben életképtelen 47-es battlemage) pls segítsetek, ha tudtok!!!

Elõre is köszönöm! Üdv: ezrael

hali!

Hali. A köetkezõ a kérdésem: Újra tettem a gépem, ebbõl kifolyólag a TQ+IT-t is. MEgy a progi, csak annyi a bajom, hogy olyan, mintha "árnyékolt" lenne a pálya. Mintha a legfelsõ textúra nem jelenne meg, viszont ha a "tárgykeresõ" gombot megnyomom, akkor a tárgykkal együtt mutatja a hiányzó textúrát is. Ennek mi lehet az oka? Hogyan lehet "gyógyítani"? Válaszokat elõre is kösz!
Én meg egy wardent gyúrok lvl 30as éppen, most cserélgettem rajt cuccokat. Asszem elég jó lett, szép nagy ívben röpteti a mobokat. 😄

bepe79
Most lettem lvl29-es Conqueror, 725-os strength-el, 1267 damage per sec-el, 1078 armor-al, es 2500-2600 koruli a legnagyobb bevitt utesem eddig (termeszetesen battle maker nelkul)

Suzuki Swift GL 1.3

sehogy, 120 óta az meg elég régen volt már...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Hali. 1 olyan kérdésem lenne, hogy miképpen lehet elpusztítani a Typhon-nál a Statue-kat?
Ha jól emlékszem, akkor már volt ez a válasz, csak nem találom.
Válaszokat elõre is köszi.
Sziasztok valaki megtudná mondani hogy honnan lehet tárgyakat letölteni a titan questhez?
Csak eredetivel.

Hy all! Lenne egy kérdésem, neten még annyira nem vagyok jártas. De hogy lehet neten gamelni?😄 Mert nem enged sehogysem, 1.30-as patchel-se. Csak eredeti játékal lehet?
Broafka
hehe, csinálok éppen egy summoner karaktert, elõször úgy gondoltam hogy nature meg storm lesz, mert a stormnak ott van a meghallhatatlan kis vacka, de nem tûnt túl erõsnek. úgyhogy inkább választottam a nature+dream-et, kíváncsi vagyok meddig fogja bírni 😊
szerintem örülhetek ha normálon kinyírom Hades-t! 😄

B.U.É.K mindenkinek
Ha a csinyjat-binjat ismered a játéknak akkor biztos rájöttél már arra is hogy a szetteknek nincs létjogosultságuk, illetve az elején van 1-2 kéknek, monnyuk ha felteszed a labirinthot, egész lvl15ig királycsávó leszel (ami kb 2 ora játékidõ) de utána már nem ér szar sem, 1000szer jobbakat lehet összerakni zöldekbõl meg szedett vedett kék-lilákból. Pont az a lényege a szetteknek hogy max 1 alkotója az überfasza a többi semmit sem ér még ha a szett bónuszt is beleszánítjuk. 1 szóval sokkal jobban jártál volna ha a TQvaultot elkezded tömni már az elején igy lennének használható cuccaid a mostani karidnak. Jah, a lila cuccokat az összeset le lehet szedni a netrõl, csak tudni kell hogy hol találod meg, és az 1milliobol melyiket keressed.