Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
Az 1.20-ról sok rosszat olvastam...majd eccer betesztelem😉
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Sajnos a Lethal Strike nem jo, merthogy nem mukodik bolt-al, csak normal weapon-el. Viszont a Storm Mastery-men levo lightning bolt az termeszetesen jo lesz neki, es azzal is buntetni fog. + ki tudom meg maxolni majd a storm mastery-men a Nimbus passzivjait, es az is korrekt lesz.
Ami meg erdekes, hogy Delphi-ben a varazsloknak fenntartott arus mondja angolul, hogy en ezt meg azt adom el, es biztos vagyok-e benne, hogy itt akarok-e, itt kell-e vasarolnom. Miert, vajon minek nezek ki a 226 Int-el, ha nem varazslo karinak?
Suzuki Swift GL 1.3
van ott Hidra, sõt még kicsike Typhon is, és a végén van egy bazi nagy láda ami tele van irdatlan sok tárggyal! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ezrael: betrayer csak sima TQba van, 1.30 elõtti verzióban. #18130as hszben ha összeszámolod a + str et akkor ki fog jönni kb +100% az össz cuccból, meg dex is van rajt szépen igy lehet csak felrakni azokat amik rajt vannak. Ha arrola kariról leszednék egy db armort (bármelyiket) bepirulna az összes cucc rajt mert semminek nem lenne meg a required szintje. Emlékszem egy csomót rakosgattam cserélgettem õket, mire fel tudtam mindent paszírozni rá. 😊
Suzuki Swift GL 1.3
Eddig nem találtam...
Egy zöld petrified cudgellal nyomom(150 körül sebez), reliccel együtt +95% damage, +15% attack speed, +10% offensive ability, 20-50 lightnig dam.
Nekem csak 495 a str, 99 az int, 370 a dex... hogy a fenébe csináltok 725str, 400dex kissebb szinten ,mint 65??????
http://www.playfuls.com/download_1679_Titan_Quest_patch_v130_from_v101.html#mirrors
Suzuki Swift GL 1.3
Próbáltam azt is de csak nem akart menni.Miután eljutottam 3-as szintre kidobot a játékból.Ezekkel a patchekkel meg el sem akar indulni.Találni találtam patch-et hozzá,csak az a baj,hogy külföldi torrenteken van ,én meg torrent-el nem foglalkozok(nem szeretem)
Köszi
Suzuki Swift GL 1.3
Sehol nem találok patch-et neki.
Lenne egy kerdesem:
Ma elkezdtem jatszani en is a Titan Quest cimu jatekot.Eljutottam a harmadik szintig miutan a program kijelentette,hogy sajnalja de kozbejott valami es most ki kell lepjek.Ezt ketszer megcsinalta!!!
Telepitettem a magyarositast.Ennek lehet valami koze hozza?
A gepem nem is a legerosebb,de nem is a leggyengebb.Baj lehet a jatekkal?
Valaszaitokat elore is koszonom!!!
Ey elõzõ hozzászólásodban belinkelve megtaláltam és letöltöttem a vaultot<#hehe>#hehe>
Miért van az, hogy míg nekem egy páncél armorja 198, annak az itt bevágott képeken 400 körüli???
1.08 stb patchfüggõ?
Ha a vault mindennel kompatibilis, akkor már csak az a kérésem lenne, hogy ha lehetséges küldjétek már el nekem!!! Mekkora lehet... Gmail-en, vagy msn-en csak átjön😉<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

Más: a vault csak eredetihez használható?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Más: Hogyan lehet úgy printsreenelni, hogy minden tárgyat mutat? Mert megmutatnám a karimat(conqueror) és tanácsokat szeretnék kérni. Már viszaolvasgattam vagy 80 oldalt, de inkább megkérdezem. Az a baj, hogy pl recharge cuccokat nem naon találtam eddig...
Köszi: ezrael
Fix all caravans vagy mi
De tedd át tárolókarikba, és a karikat tedd fel egy pendrive-ra
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
hogy lehet megmenteni azt ami a raktárban van, mert egy windows újrainstaláláskor elvesznek a cuccok, szóval hogy lehet kimenteni õket? pls! segítsetek minél gyorsabban!
Elõre is köszönöm! Üdv: ezrael

Suzuki Swift GL 1.3
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ha jól emlékszem, akkor már volt ez a válasz, csak nem találom.
Válaszokat elõre is köszi.
szerintem örülhetek ha normálon kinyírom Hades-t! 😄