Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Udv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3
Na kb ennyi str et tudtam kihozni max. Ebbe meg benne lehet egy 20-25% kb , csak nincs perfect cuccom. Annak ellenere , hogy minden str en van , a resistek meg a speed sem annyira szar.. (str bonusos mind2 fegyoban a relic , szal lehetne max speed siman -66 str ér). Valo igaz , a Rally fennvan a karin , dehat eleg kicsi cooldownja van es barmikor benyomhato amikor olyan boss jon aki elementallal sebez , amugymeg nemkell.
Slayer vs Conqueror
Ittmeg egy laza kis videó , a legnagyobbat oda baszo dualos "slayerrol" , illetve a Conqrol ameik ugy öli titant , hogy rajta vannak a tüskék és meg a palyan is eletkepes. Igaz akkor csak 2500 str je volt , nem 4200.
Jok a cuccok amiket visel , szó se róla, valszeg ha lila cuccokbol kene valogatnom , enis ilyeneket raknek fel.
Csak megjegyeztem , hogy a jatek legdurvabb cuccai mégmindig a zöldek , csakhat legyen türelme az embernek kifarmolni. Mellesleg aki eljut odaig , hogy olyan "gog" cipõje legyen , azt nemfogja erdekelni , hogy 50% fire resistel kevesebbje van e vagy sem , mer annyi idõ utan lesz annyi rutin , hogy ne szaladjon bele semmi halálos varázslatba.
athena még mindig a legjobb. Tudom, találtad azt a vackot és biztos jó nagyot lehet vele odaverni, de azért gondolkodj resistekben, életben, movementben stb is. Nemcsak bossból áll a pálya, addig el is kell jutni.
Achilles még mindig az egyik legjobb cucc, peleus is, de Ok azok hanyagolhatók. Conq bracer szintén olyan hogy van néhányí statja ami úgy elmegy. megintcsak azt mondom, hogy tudom ott van a revenant, de nem minden az ütés, túl is kell élni a pályát. Ne magadból indulj ki, aki már 1,5 éve játszik... 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
gyakran kisérem figyelemmel az itteni üzenetváltásokat és mostanában elég kevés kariról esik szó ahogy néztem ált brigand, ranger. Jómagam már jó pár karit kipróbáltam de nekem legjobban a jelenlegi harbingerem jön be. jelenleg 64-es a kicsike cucokkal sztem jól el van látva bár én nem értek mindenben egyett azzal amiket itt olvastam amiket használ az Visor of the Shadowlord sisak , Conqueror braches és armor, Barbarian Spiked graves , Star of Elysium és Eye of Revive+Aphrodite favor. Az artifact még a Tyran fist de a Crosier of Osirist akarnám használni de sajnos egy artifact hiányzik amit nem tud valaki segíteni merre eshet (Phylactery of Shadow a neve).
A fegyverei egy rare buzogány benne legend VAlor of Achilles 35% attspeed+ 25% dmg
stabil egy kari kb daráló módon haladok vele life leech is van rajta szépen így nincs nagyon gondom az élettel sem .
Várom a véleményeket .
viszlát
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Megvan az IT is, de annyira jól elvagyok anélkül is, hogy még nem akarom feltenni. No de ha már itt járok, csak úgy megkérdezem: nevelt már valaki Diviner-t? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Ennyiv volt mondoka lenyege , de ugyis talalsz valami belekotni valot, csak az sose a lenyeg😄
TQvault
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Egyébként meg nem kellett belekötni semmibe, shorlex reklámozta úgy a kraiját hogy csítmentes, õ kötött bele a valóságba.
Ööö... hogy tudom átvenni a tárgyat? A multi módok terén 0 XP-s láma vok.

Igen sajnos a Heracle's mightbol valami bug folytan jobb az epices. Mivel ha jol emlexel a legendes az 36 str és 25% damage. Mig az epices az 27 str 27% damage +15? fizikal damage , tehat lényegesen jobb!
Egy 62 es karit , exp novelo cuccok es barmifele cheat nelkul kb 20-22 ora alatt siman meg lehet csinalni! Te most kb abba kötöttél bele , hogy Shorlex egy kép kedvéért nem aldozott 22 orat az eletébõl egy karakterre , amivel amugy a budos eletbe nemfog tobbet jatszani , ahogy a jatekkal sem igen szokott. Tudod lehet maga a kari amirol a shot keszult , editorral lett hegesztve , de nemhogy erre , hanem meg TÖBBRE is kepes lehet egy valoban legitbe kigyurt 75-ös kari. Es az egesz kepnek a lenyege az , hogy "mit lehetne legitben" , nem az hogy "mi ez most itt".
A brigandjaval amugymeg vegigment rendesen es az experience multipliert leszamitva semmi editor nemvolt a dologban.
Pls ne bassza mar ennyire a csõrõdet az , hogy mas nincs annyira mazohista ill. nem annyira idõ milliomos , hogy 5 nap 20 óra 40 perc játék ideje legyen egy karakternel. (asszem valami iesmi az oracled) Nemhiszem el h nem untad mar 2 nap jatek utan , de megcsinaltad h legyen mivel gizdazni. Mi meg a jatekot unjuk regota , de megprobaljuk megmutatni h mi mindent lehet elerni , akar cheat nelkul is. Ne zavarjon mar ennyire , kösz csá.
A leesõ tárgyra én is gondoltam, bár nem tudom biztosra mondani, hogy így történt. Mindenesetre ha tényleg ez volt, akkor nagyon nem fair, hogy pont a legfontosabb tárggyal csinálta. Mindegy, majd ha legendary-n újra itt járok, jobban figyelek majd... 😊
Anyádról a kurváról ugatsz már megint?
akkor honnan tudod hogy mi az a chris relic?
Ha tudnál olvasni, akár ebben a topicban visszalapozva is megtudhatnád a választ.
Ne magyarázkodj! Szokás szerint megint fogalmad se volt mit beszélsz, csak sztároltatod itt magad a fake csíter karaktereiddel, amiket 0 perc volt összedobni a csaló editoroddal. De ha már lebuktál, ne égesd magad tovább a ködösítéssel és mellébeszéléssel, ismerd be hogy ellúzerkedted a dolgot! Ennyi.
letöltesz egy custom mapot azzal a cuccal, ami kell.
azután custom mapon összeszeded a cuccost (nem másikat, nem jobbat, pont azt 😄)
ha megvan, TQ defiler progival a karaktert átmásolod main questbe, és már kész is a kari, aminek az inventory-jában ott a cucc.
A következõ probléma megoldásában kérek segítséget:
van egy 44-es szintû karakterem Epic szinten (TQ alapjáték). Nemrég gyõztem le egy fõellenséget (az egyiptomi szín végén a homokszellem), és találtam mellette a nagy ládában - többek között - egy Rogue's Bracers nevû tárgyat. Felvettem a földrõl, de ahelyett, hogy bekerült volna az inventoryba, egyszerûen eltûnt. Aztán kiváncsiságból megnéztem a neten, hogy mi is lett volna az, és szomorúan tapasztaltam, hogy jó hasznát vettem volna annak a dolognak.
Gyorsan megnéztem a player.chr fájlt, de semmilyen bejegyzés nem utalt rá, hogy ott valaha is lett volna egy ilyen tárgy. Késõbb próbálkoztam a karakter helyreállításával is egy neten talált memory patch segítségével, de várható módon ez sem vitt sikerre.
Szóval most szeretném valahogy visszaszerezni a fent említett eltûnt cuccot (nem másikat, nem jobbat, pont azt), számomra teljesen mindegy hogy rendes vagy hackelõs módon, mivel úgyis csak otthon játszogatok, single-ben. Van valakinek erre megoldása?
te full legit vagy nem? legalábbis ezt hirdeted magadról
akkor honnan tudod hogy mi az a chris relic?
virsli a kocka, aki nem tud 2-nél több kategóriába sorolni valamit. remélem emberileg is ilyen vagy szereti a világ az ilyen hülyéket. 😄DD
na télleg unlak, csocsi
Ha nem vernéd a nyálad ennyire a csítes karidra, akkor nem lenne mit kijavítani, de a nagy arcoddal ezt szokás szerint kiprovokálod. És csodálkozol ha szóvá teszi neked valaki hogy kamutol? Hát akkor ne kamuzz!
Ha már így felhoztad: te egyáltalán tudod mi az a cheat és az editor? Nem úgy tûnik. Cheat = csalás. Ebbe beletartozik az editor is. Az inventory hiányából egybõl nyilvánvaló hogy a karakter nem legit, hanem csítes, és innentõl kezdve mindegy hogy magyarázod a bizonyítványt, az akkor is csítes. Ezt semmivel nem nehezebb összehozni mint gyártani 1-2 chris relices cuccot, netán ûtírni minden értéket 99999999999999999999999999-re hexeditorral. Ráadásul tele van ideiglenes dmg növelõ aurával / shrine-al / tekerccsel, ami nagyobb kamu mint a pierce dmg.
Be kell vallanod hogy ez elég lém dolog volt.
direkt írtam, hogy editoros de nem csítelt.
tudod az mit jelent, hugyagy?
hogy egy lvl 75-ös kari ha lenne, ilyen lenne. azaz nem adtam neki 6000000 str pontot, nincsenek plusz 70982 skillpontjai, 200000ret ütõ fegyverei, stb stb stb. teljesen legit a karakter ebbõl a szempontból, csak mindenki engedelmével mivel teljesen kiszálltam a játékból már, nem kezdtem el gyúrni egy lvl 75-ös corsára.
utoljára mondom el neked mert már nagyon unom/unlak, hogy az editoros kari az megcsinált kari, de nem csítelt ha betartod a szabályokat, és annyi pontot adsz neki amennyi amúgy is járna, stb nem mondom el még egyszer.
fogd már ezt fel!!!!!!!!!!!!!!!
részeg vagy így karácsonykor vagy mi?
huaaa: right click a relicen ráteszed másikra v egybõl a cuccokra (kékbe, lilába nem lehet), ha összegyûjtöd fasza bónuszok jönnek ki
uj vagyok a ttq világában, diablot nyomatom régen de ez uj.
Kérdésem, hogy lehet ez ereklye szilánkokat egyesíteni completed charm-má?
A dioban volt Horadrim kocka, de itt nem jövök rá!
Help please!
Értelemszerûen egyik sem csít, legenden van minden.
Íme az elsõ, egy DPS rekord. Dudo slayerrel, én corsairrel.
Aztán itt egy kép egy széééép nagy ütésrõl. Persze van még ennél nagyobb is, alább, csak azt pont nem tudtam elkapni.
És akkor a legnagyobb ütés (hangsúlyozom, télleg legenden csináltuk, egyszer poénbl ki lehetne próbálni persze normalon):
Jah, a corsa az editelt kari, azaz nem látszottam vele végig side questeket, stb, DE NEM csítelt. A másik kettõ a videos brigim, csak átöltözve picit. az meg végképp nem csítelt.
De a legegyszerubb ha leszeded az "itemus" nevu custom mapot aztan ott probalgatsz.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Aztán biztonság kedvéért gépresi, majd csináld így :
1. Rakd fel a sima Titan Quest-et.
2. Miután megvolt ne indíts el semmilyen update-t vagy crack-et, hanem egybõl telepítsd fel az Immortal Throne -t. (Lehetõleg ugyanazon a meghajtón legyen, pl. "D:\Titan Quest" -ben a sima , és "D:\Titan Quest Immortal Throne" -ban a kieg.)
3. Ezután sem kell semmit Updatelni vagy crackelni, hanem indítsd el az Immortal Throne-t.
4. Miután végigment az Intro és bedobja a menüt ki is kell hogy írja egy ablakba hogy Updatelni kell a Titan Quest-t. Ezt OK-zod, erre a játék kilép és kis idõ múlva magától elkezdi az Immortal Throne-al együtt felrakott 1.30-as PATCH-et futtatni, és lefrissíti magát.
5. ha kész van ezután sem kell semmiféle crack a játékhoz, csak a CD-je a kiegnek vagy az ISO -ja mindig legyen a meghajtóban mert különben nem indul. (Én speciel amit nem muszáj nem crack-elek, nagyobb az esélye a fagyásoknak - hibáknak ha krekkelsz. 😊 )
Ennyi. Tehát semmiféle Patch vagy crack nem kell !
Ha így sem mûxik akkor már én sem tudok mit javasolni (max. új rendszert telepíteni <#idiota>#idiota> )