23078
-
dudovec #19113 Ha nemlenne war horn akkor meg aszondanam h "ok" ..
De ha instant war hornod van , akkor kb mind1 mit raksz melle, csak a bossokat is megtudd olni..
Szorakoztam enis ilyen buildel, de nemlesz olyan shardja mint 1 druidnak ugysem. Hameg már stun meg health reduction, akkor a spiritttel talan jobban kombozik:)
Azer vicces, hogy egyik arc azt kommentalta h mekkorakat krittel:D:D -
vidu01 #19112 Az okos dualos kari:
http://www.youtube.com/watch?v=ldzriOipdHc
Nemcsak a kőbunkózás van ám!:D -
dudovec #19111 A dual wield ha fullos cuccaid vannak, akkor joval nagyobb DPS t produkal mint a shield + fegyo. Ha minden dual attackod 10/6 n van , akkor summa 50% korul utsz dual attackot. Ami azt jelenti hogy 199% speed mellett, 3x fogsz utni egy masodperc alatt.
Azaz mig 222% attack speeddel kb 5 masodperc alatt 11 et fogsz utni, addig 5 masodperc alatt 15-t a 199% dual wielddel. A sebzes bonusokat meg nem is szamoltam + amikor 3 celpontot utsz meg 10% sansszal.
Tenyleg nemis önreaklám, de a dual wield high endje asszem ez:
dualers -
Chipii #19110 Bocs, elírtam: 3-4 pont helyett természetesen 2-3-at akartam írni... -
Chipii #19109 Én csak egy ideje játszok vele, szóval lehet, hogy tévedek, de majd kijavítanak :) Két fegyvernél ha csak egy skillpontot raksz rá, akkor tényleg nem nyersz vele sokat, mert felváltva ütöget a két fegyverrel, kb annyit, mintha eggyel tennéd ugyanezt. Két fegyverrel annyi az előnyöd, hogy:
1. Mindkét fegyveren levő bónusz cuccok javíthatják a sebzésed,sebességet (bár ezt megtenné egy pajzson levő bónuszokkal is, szóval valószínűbb, hogy ez nem is előny).
2. A Dual wield skill bizonyos valószínűséggel mindkét fegyverrel támad, ekkor mindkét fegyverrel ütsz, ekkor a sebzés duplája a kijelzett átlagos sebzésnek (ez nem jelenik meg az átlagos sebzésben!). Ha nem jön be, akkor csak random üt az egyikkel. Dw az 6/6on 22%ot ad, 10/6on 30% körül lehet.
3. A Hew skill gyakorlatilag szintén sebzésnövelést jelent. 6/6on 10% eséllyel +50% sebzés, azaz átlagosan 5% sebzésnövekedést jelent, 10/6on ez kb 7.5% lehet.
4. A másik két dw skill csak tömeg ellen jó, azok ellen bizonyára hatékony, de magányos lények ellen nincs szerepük.
A 3-4. pont hatékonyságát csökkenti, hogy egy fegyverrel 222% lehet az attack speed, míg két fegyverrel csak 199%, és ez feltételezve, hogy úgyis ki fogod maxolni a sebességed, ez jó 10% átlagos sebzéscsökkenést jelent. Ezeket összevetve nekem az jött ki, hogy max+4es skillekkel 25% átlagos sebzésnövekedést lehet elérni.
Ez egyéni játékstílus kérdése lehet, hogy emiatt a 25% miatt érdemes e feladni némi védelmet, illetve lehet hogy másra is el tudjuk költeni a skillpontokat. Nyilván ha a max sebzés a cél, akkor igen, de szerintem ez nem olyan nagy különbséget jelent sebzésben, hogy nagyságrendi különbség legyen egy fegyverhez képest. Azt se feledjük, hogy defenderes karinál a pajzs is funkcionálhat második fegyverként, a shield smash hasonlóan működik, mint a dual wield, csak fegyver+pajzs kombóval.
Remélhetőleg nem tévedtem nagyot, de nekem ez jött le a tapasztalatok alapján :) -
Harkat 89 #19108 Meg valaki nemtud olyan patch-et mit feltudok rakni, és nem fog kifagyni játék, mert mióta egyiptomba vok 10 percenként fagy:p -
Harkat 89 #19107 Csináltam egy harcos karaktert, és nála van olyan hogy 2 fegyverel
is tud harcolni. De ha egy jó kard melé berakok egy kevésbé jó kardot
akor átlag sebzés, dps Stb. romlik; de nem javulnia kéne , mégiscsak
2 fegyverel ütök már, vagy ez hogy működik itt? -
vidu01 #19106 C:/Dokumentumok/neved/Documents/My Games/Titan Quest - Immortal Throne/custommaps
Ide csomagold ki, ha nincs custommaps akkor csinálsz egyet és abba. -
Anorta #19105 Letöltöttem valami Lilith nevezetű mapot,de sehol nem találok benne telepítő fájlt és így nem működik! -
Anorta #19104 Azt szabad még megkérdeznem,hogy ha saját játékot szeretnék indítani,akkor kér térképet,de azt nem tom,h honnan lehet szerezni,addig nem is enged tovább! -
vidu01 #19103 Nemtudom mit szarakodtok ennyit egyáltalán nem kell semmi patch csak felrakjátok a játékokat egymás után és kész! Első IT bejelentkezésnél felajánlja hogy frissíti a TQt 1.30ra azt leokézod azt szevasz, lehet játszani. Ha van karid sima TQba importálja még és tényleg ennyi.
Ha így nem megy akkor valamit nagyon elszúrtatok! -
Anorta #19102 Szerintem mellesleg az v1.01-es patchet kéri!!De ez tényleg csak szerintem! -
Anorta #19101 Hát ez a tipp is jól jött,de sajnos nem tudtam vele mit kezdeni! Egyszerűen nem fogadja el! De tényleg!Mondjuk engem már a patch-ek nem igazán fognak meg,inkább az extrák érdekelnek! A rejtett helyek és tuningok! -
BmwE30M3 #19100 Nemtudom h szabad-e linkelni oldalakat hogy minösül!
én legelöször oda tetem a játékot ahova tenni akarta
mert máshogy nem tudtam patch-elni!!deaztán meg nemfért fel rá
az immortál igy áttettem a d meghajtora letöltötem az oldalrol
1-2 dll file-t amit bemásolt a könyvtárba és nekem utána
minden patch-et feltett amit inditottam a játék konyvtárábol!
beirod a google-be h "titan quest exe" és a legelső oldal! -
Anorta #19099 Hát elvileg,ami a honlapján van,illetve amit az eredeti cd kidob linket,arról szedtem le. -
#19098 Jó nyelvű patch-t ptóbáltál? -
Anorta #19097 Hát sajnos ez sem jött össze..nem megy a patch,hiába próbáltam onnan indítani! Azt írja ki,h valamilyen verzió: ISMERETLEN -
BmwE30M3 #19096 pedig ha eredeti updatelnikellene a game-nek!
hanem akkor csak a patch-et másolod a játék mapájába és
onnan inditod!ha igynem megy szolj -
Anorta #19095 Sziasztok!
Én már régóta játszom a játékkal,de nem annyira merültem el benne,hogy tudjam,hogyan lehet tuningolni mint a játékot,mint a kaaraktert! Letöltöttem hozzá már defilert és vaultot. Ezen kívűl van még valami? Patch nem megy hozzá,nem tom miért! A játékom eredeti és nem volt olcsó. Tudna nekem valaki segíteni? Extra pályák meg ilyesmi? Persze ne számítógép nyelven ha kérhetném!!:D Én csak magyarul értek! Tehát másold ide,azt oda...nem hiszem,h menne!
Előre is köszi! -
#19094 Nemtom én kb egy évvel ezelőtt gond nélkül játszottam az akkori, korai verziókkal, de már akkor figyelmeztettek arra, hogy az újabbak szarakodnak, sajna nememléxem mi volt a száma.
Bmw nek: ezek poénok, semmi gyakorlati hasznuk. -
WhiteG #19093 mennyire korábbi hamachit? mi azt próbáltuk ami ide volt írva 1.0 1.5-t... -
BmwE30M3 #19092 oké köszi megprobálunk 1 korábbi hamachi-t
még azt szeretném kérdezni hogy ugye jáccok má vele
de még sose találtam ilyet!"Óriás RÁkleves"
vaj kellhozá sóköpködöteknös száritva!
most ezmi?:D
köszi még1x! -
#19091 Korábbi hamachis verziót próbáljatok, az újabbak szarakodnak -
#19090 ha nem eredeti, vegyétek meg, és hamachi sem kell -
WhiteG #19089 Na a történet először ketten kezdtünk el játszani akkor működött a hamacha a legújabb verzióval. Aztán többen akartunk és behalt minden, olyan téren, hogy sneki nem látott senkit vagy csak 2 ember látott valakit de olyan, hogy mindenki mindenkit úgy nem sikerült mindenki leszedte az 1.0 1.5 verziót de azzal sem ment... minden tippet ötletet várok a megoldásra. mindenkinek 1.30 verzió patch van fent...Nos?? -
WhiteG #19088 a gond az nálunk hogy többen akarunk hamachin játszani és most nem látjuk egymást cagyis cask egyikkel emberrel ilyenkor mi van??? Kipróbáljuk az 1.0 1.5 verziót.... -
vidu01 #19087 Hi! Options/general/lock item pickup mellől vedd ki a pipát. -
Yaken666 #19086 Hello.Volna egy problémám a kieggel. Biztos volt másnak ilyen problémája de nem szeretnék vissza olvasni 1000kommentet vagy többet.
Szóval....Feltettem a kiegészítőt és a játék működik meg minden de nem tudok felvenni semmilyen tárgyat. Feltettem újból az alapot is meg a kieget is de ugyanez a probléma megmaradt.
Valaki tudja a gyógymódot erre????
Előre is köszi..... -
#19085 Amúgy kardot a legelején mér nem lehet szerezni? 7. szintél vagyok, lehet újat kezdek:S soakt kell ütni a bunkóval (mivel eddig az a legerősebb sebzésű fegyverem) Háborút választottam a szakosodásnál (hadviselés) -
TLOTR #19084 Szevasztok az 1.0.1.5-ös vagy korábbi verzóju hamachit használjatok nálam az ujabb nem ment.Mi a véleményetek az Álom, Természet kasztok kombinálása jó? -
WhiteG #19083 Hali még be sem fejeztem a harbimat, de szeretnék indítani egy fahin íjászt. Várom a skillezési tippeket, na meg mivel lenne jó párosítani azt! Olyanok válaszait várnám vagy észrevételeit akik kitapasztalták azt a kasztot!
Köszi és üdv! -
vidu01 #19082 Az a helyzet hogy én eredetivel vagyok csak onnan tudom hogy így kell mert ide be szokták irkálni akik tamagucsival nyomják (elég régóta lesem ezt a topikot). am meg lehet venni pl Steamen 19 dolcsiért letölthető nem egy nagy összeg és még a boltba se kell kimenni érte (a kettő együtt 19!). Azzal tuti menni fog és úgy tudsz csatlakozni máshoz is. -
BmwE30M3 #19081 figyelj csak!
én megprobáltam 1 másik haveromal is ugyan az a verzionk van
tán a leguljabb de ugyan ugy sekép sehang!nem tudnánk mi beszélni
valamin?msn-n vagy hamachin! -
darkman1 #19080 Köszi szépen! -
BmwE30M3 #19079 te hanyas verizot ajánlasz!?ami biztos megy?!
van 1 magyar titan questes oldal
reklámozni nem akarok!
ott van 1-2 hamachis titan qest-es szoba!
ha gondolod beléphetnél oda és segithetné!vagy
van nekem 1 szobám!! -
dudovec #19078 Egy adott sebzéstípusra vonatkozó NEM %-os sebzést erősít a % os sebzés.
Ergo ha fire botod van , de ad 20 cold damaget bonusba, akkor csak azt szorozza fel a +10% cold dmg. De ha a bot is coldos akkor hat arra is. Ha hordasz egy 50 cold damaget adó gyűrűt, akkor az a sebzés a %-os szorzókkal egyutt hatni fog a "tamadásaidra".. (nem varázslatok).
Ha botból lősz az teljesen más mintha varázsolnál. A lövés sebességt az attack speed , varázslásét a casting speed gyorsítja.
Míg varázslásnál csak a kíírt spell sebzése szorozva minden az adott típusra adó %-os sebzéssel + az intelligenceből fakadó % os sebzés adja az összeget.
Addig a botból való támadásba beleszámít minden nem % os érték is (pl 50 cold damages gyűrű) , sőt bleeding, poision meg ilyen szar dotok is. De még az attack damage converted to health is... magyarul úgy működik mintha lenne egy távolsági fegyvered.
de ha a bannerre kattintasz, ott a további leírásoknál találsz még 1-2 ilyen alapdolgot. üdv. -
ApPa123 #19077 Thx -
darkman1 #19076 Heló! Azt kérdezném, h az elementál sebzés az összefoglaló neve a "tűzvillámméreg" sebzésnek, vagy egy egyedi sebzésforma? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mondjuk van egy botom ami 11-20at sebez jéggel és emellett van egy +10% jégsebzéses aurám, akkor ennek az alap-botsebzésnek is hozzáadja a 10%át, vagy csak a bonuszjégsebzésekhez (pölö +7 jégsebzés a boton, vagy varázslat-jégsebzés) ad hozzá 10et? Mert én úgy vettem észre, h az utóbbi. -
#19075 LOKI
Épp azzal játszom most! eddig nagyon jó, bár a grafja kicsit visszaeset a TQ-hoz képest, de 4 féle karival, 4 féle történetként is végig lehet vinni, 4 féle új környezetben. -
ApPa123 #19074 Hy én már végigtoltam mindenféle kombinácioval a játékot tud valaki mondani 1 ilyen király játékot??igez ennél jobb játék nem ngayon lesz de 1 ehez hasonlót??THX