Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre én dualosra 100recesre csinálnám sztem ugy ütõsebb lenne mint casterba.
Shorlex: Earth enchant tûzsebzést okoz, zászló damage resistet szed, nrg cost-ot nem ad az biztos és sebzése sincs...a horn mondjuk reduced healtht okoz, amire gondolsz sztem, de nrg cost témát nem vágom<#sniffles>#sniffles> A stunos téma nem rossz, csak van 400MP-m , ebbõl egy zászló&stun+5-6 ütés és nincs manám varázsolni... ahogy mondod, nincsenek cuccaim hozzá. Bár vault van, csak raktárnak használom és saját karik cuccai vannak benne.
Dudovec: egyetértek, csak az ominózus BM az elsõ karim volt és tanácsokat szertnék az "újraélesztéséhez"<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ricardo: vitality damage resist és life leech resist, két külön ellenállás két különbözõ támadás ellen.
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Nyilvan ha jo cuccaid vannak , akkor mind2 verzioval siman le lehet tekerni a jatekotm, de igazabol nem a legjobb kombo ezt a kettot egyutt eroltetni.
Ha dualos karit akarsz akkor : Champ , Slayer, Harbi leginkabb.
Ha meg earth castrt akarsz : Conjurer , Ele , Summoner , Evoker.
A total damage az minden esetben kb valoban a a teljes sebzest noveli. Ergo ha kritikallal odabaszol 30000-et , akkor 100% total damage mellett 60000 lesz a kritikal hited.
A sima nem total damages ertekek mindig osszeadodnak , es az attack damage converted to health is osszeadodik. Ezutan jon az utesedre a total damage (+melee tamadasnal a kritikal hit) majd az igy bevitt ertekbol levon a celpontnak az adott sebzesre (illetve azon beluli sebzestipusok ertekeire) vonatkozo ellenallasa , majd az igy bevitt ertekbol fog menni az xx% attack damage converted to health ami van neked , es ebbol fog meg levonni a szornynek a vita/life leech resistje.
REmelem ertheto.
Ezt a fajta különbséget ismerem a életszívás és az életerõsebzés között. 😊 Viszon amire irányult volna a kérdésem, hogy mind a 2 elszív és gyógyít és ugyanaz az életerõsebzés ellenállás véd ellene, vagy nem?
Az átlagsebzés kérdésében 1 kicsit bonyolultabb variációra gondoltam. Mi van akkor, ha a bot is ad +sebzést meg +%-ot, meg valamilyen felszerelés(ek) meg mondjuk az artifact ad +% total damage-et és +% életerõsebzést, és van még 1 olyan felsz. ami átalakít x% sebzést életerõ sebzéssé stb stb. Szóval milyen sorrendben számol? Az átalakított életerõ kapja-e a %-ot, vagy csak a konkrét +X életerõ sebzést növeli?
Hát valami ilyesmi lett volna a kérdésem. 😊
Ha BM, akkor ne dual wielderbe gondolkodjatok, kis fntázia, emberek... csak okosan...
mire sebez az earth mastery? milyen resistet szed le a zászló? mennyi nrg costot is ad? és végül mennyi sebzése van a zászlónak ami kivétel nélkül mindenre hat? mi is az a stun, amivel bent lehet tartani egy tömeget bármiben, amig kkinyírja öket? Na csak összerakjátok... 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
a conqnál az 1000 armor 700 def aby kevés, a block nemigen fogja a bow attackot (túl gyorsan nyilaznak), ha a shield recovey timeot leszorítod -100% alá (recovery+teknõspáncél relic a pajzson) akkor nem fognak belõni, és persze kell az a pierce resist is, na meg avoidos cuccok.
Ja, az miért van, hogy 6000HP, 1000armor, 700Defensive ability, 60%pierce resist, 110% shield block és 5 nyilvesszõtõl 15%HP-re megyek a conq.mmal?
Átlagsebzés szerintem: pl. 10-20 fagysebzés, +100% fagysebzésed van, ennek átlaga :30, 50-100 fizikális sebzésed van, ennek átlaga: 75, TEHÁT átlagsebzésed: 105.
A botos támadások ellen a védekezõérték számít, vagy az ellenállás?
Az elektormos sebzés milyen tipusú sebzésnek számít?
Van-e különbség az életszívás és az életerõsebzés között?
Bocsánat, hogy mindent magyarul írtam, de így játszom és nekem így könnyebb megfogalmazni a kérdést. Válaszokat elõre is köszönöm.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Szerintetek az 1.20-szal érdemes játszani? A conqom és a summonerem után indítanék egy championt és annak igen csak megtépázták az auráját az 1.20-ban...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
2. Harbinger, haladóknak Haruspex, Diviner

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Suzuki Swift GL 1.3
Feltelepítettem a vault 2.11-et, tökre örültem, megnyitottam a karikat , pakoltam a cuccokat elégedetten, aztán rákattintottan a játék indítására és a következõ üzenetet kaptam: "2008.01.13. 19:41:04: Error starting Titan Quest.
2008.01.13. 19:41:04: System.ComponentModel.Win32Exception: A rendszer nem találja a megadott fájlt
2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start()
2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)
2008.01.13. 19:41:04: at TQVaultMon.Form1.bTitanQuest_Click(Object sender, EventArgs e)"
Na erre varrjál gombot!!! Szal újra kellett telepítenem az egész játékot, biztonsági mentéseimet használva. Ha nem a vaulttal akartam indítani , hanem a TQ.exe-vel a karik helyén csak üresség volt.
Más: tökre örültem elsõ revenant páncélomnak 40% cold resisttel és +2allskillel, rögtön ztána meg is találtam alexander pácélját, ami ezerszer jobb😄
BETRAYER CUCCOT HOL DOB KI A LEGNAGYOBB ESÉLLYEL???

Na, szétnézek azért, hogy mi van alacsonyabb szintû íjásznak.
Suzuki Swift GL 1.3
Szerintem en meg Epic-en azt a nagy badogdobozt (badogkatona) sem fogom tudni leverni, ugyanis ha jol tudom, az immunis mindenre, egyedul fizikai damage-el lehet szetverni. En meg kivancsi leszek, hogy az Oracle-m mit csinal majd, ugyanis mindene van, csak fizikai damage-e nincs egy szal sem, mivel varazslo..
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3

Suzuki Swift GL 1.3
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Suzuki Swift GL 1.3
A lightning-ra megyek ra teljes egeszeben, nemsokara fel tudja venni a kek lightning damage-et okozo botot, igazan csak azutan lesz durva.
Suzuki Swift GL 1.3
Eddig "távolsági" karaktereim voltam...vihar-természer, vadász-tolvaj...tudnátok egy jó közelharcos páritást. Harc-védelem mellet mi használható még? Köszi.