23078
-
#19194 Az agyagkatonás küldit megcsináltad a nönek?ha azt megcsinálod,lejelentkezel nála és utánna már ki fog nyilni(szerintem). -
#19193 Ha "vérzik" az ellenfél,annyit látsz,hogy ugyan ugy mint a poisonnál,megy le az élete.Olyan mint az open woulds a diablonal.
-
#19192 Gabesz elfelejtette mondani,hogy csak epicen esik legendary(lila) tárgy!Annyira azért nem ritka...:)!
-
#19191 Rangerrel 5 lövés..:)!
ha nem nyilas vagy,akkor is azzal öld,ha shogy nem sikerül máshogy..elöbb utóbb elfekszik.ja és akkor ne lödd/üsd,amikor tüskék vannak rajta,mert visszasebzödsz.Sok vitality resist is jó ha van,legalább 80-100%
És a stun resistet is próbáld felnyomni. -
#19190 Quest:
Meg kell szerezned 4 követ:
Frost Stone-->Ezt a Daemon Camp-ben találod,egy föbossnál lesz.
Flame Stone-->Ez a Fields of the Diadochi-n lesz,ugyan csak föbossnál.
Soul Stone-->Ezt a Royal Chambers-ben találod.
Venom Stone-->Ezt pedig a Tower of Judgment-ben.
Mindegyik kö föbossnal lesz.ha összeszedted,vidd vissza a bejárathoz,rakd bele a résekbe és voala.(amugy nekem csak fehéreket és sárgákat dobott...no comment)
-
Yaken666 #19189 Hello!
Volna egy problémám az Xfire programmal. Nem nagyon értek hozzá, gondolom valamit szarul csinálok.
Feltettem a progit, de csak a CS-t, meg a cod4et ismerte fel. Utána belementem a Eszközök, Beállítás, Játékok menüpontra, majd kiválasztottam a Titan Quest kieget és automatikus felismerés, OK , de még minid nem látom a játékot az Xfireben. MIt csinálok rosszul?
JA és egy Quest : Hades Treasury-t akarom kinyitni. Ez az egy quest maradt ki. ELőre is köszi. -
erikn #19187 H!
Van valami tipp hogy Typhon-t hogy könnyű legyőzni? -
apuci70 #19186 köszi Gabesz a gyors választ -
Gabesz026 #19185 Hi!
Hát majd olyan 40-es szint körül kezdenek potyogni de elég ritkán esik akkor is. -
apuci70 #19184 syastok!
én nem rég kezdtem a tq-val jáccani de láttam pár képet róla és ott voltak lila tárgyak is. én még nem találtam ilyet mikortol lehet lila cuccokat találni?
-
Thanatos #19183 ne hogy már attol fügjön valaki angoltudása hogy félrekeresztbe forditott magyargatásokat megérti-e... :) -
Chipii #19182 Nekem viszont pont az a fura, hogy ha nem tudod mi az a vérzés, akkor te hogy tudsz játszani magyarosítás nélkül? No offense:) Amúgy vérzés=bleeding
Atys91, a vérzés egy több körön át tartó sebzéstípus, okozhatja fegyver vagy skill is. -
#19181 Netről letölthető 3-4k -
erikn #19180 hello
Hol lehet beszerezni az Immortal Throne,már csomó helyen néztem és nem találtam meg. -
Ravasak #19179 a vérzés olyan mint a mérgezés -
erikn #19178 Hello!
Nem tudjátok hogy miért nem nyílik ki az az ajtó ami vissza vezet Chang'an-ba mert most vagyok a "Chang'an Gazdaság"-nál már voltam a palotában is,és nincs más út vissza,meg teleportálni sem tudok.Előre is köszi. -
#19177 Nem tudom, ne játsz magyarosítással és megmondom. -
Atys91 #19176 Mikor a tárgyak "vérzést" adnak az mit jelent?? -
#19175 fent van a fan, vfel kell erte maszni -
#19174 Közben megtaláltam: http://www.tqitfanpatch.com/ -
#19173 Hol találom ezt a fan patch-t? -
vidu01 #19172 Hello!
Igen jól sejted TQ utána IT, patch nem kell mert IThez nincsen (ill fanpatch de akkor nem tudsz multizni) az alap játékot meg magától updeteli az IT. Magyarításról nem tudok semmit nem használom, talán majd vki más felvilágosít. :) -
#19171 Valaki árulja el a helyes tepeítés sorrendjét:
adott eredetu tq + it kieg. + a 2 magyarítás + javító pachek.
Jól sejtem hogy tq majd it :) utánna pach és a végén a 2 magyarítás? -
Ravasak #19170 egy gyilkos szerepét töltjük be :) szoval szerepjáték :) -
#19169 :DD
Amúgy igazatok van, mert itt szereplés nincs, csak gyilok. -
Chipii #19168 Egy nagyfokú csalás és szemfényvesztés áldozatai lettünk :D -
#19167 nem is írja a fejléc alatt -
#19166 Áááá, a 'c' a crpg előtt a computer rövidítése. Az rpg pedig a role playing game. A számítógépen játszott rpg a crpg. A nem számítógépen játszott pedig a pnp rpg (paper and pen rpg).
A Titan Quest távolról sem RPG, mint ahogy a Diablo és klónjai sem. Az RPG az, ahol szerepet játszik az ember. Ebben pedig csak gyilkolászás van. Tök mindegy, hogy ki hogyan hívja, ez soha nem volt és lesz rpg.
-
#19165 Na erre azt mondjákk, h ez a cRPG. Ilyen pl. a Mass effect, jade Empire... -
Chipii #19164 Manapság rpg kategóriába sorolnak be minden olyan gamét a gyártók, amiben karaktert fejlesztesz, mégha a szó szerint vett rpg-hez köze sincs (role playing game, szerepjáték). Szerepjáték az az, ahol a karaktered faja, kasztja, egyes tulajdonságai nem csak arra valók, hogy milyen statokat adnak a harcba, hanem egyéb szerepük is van a többi karakterrel való interakcióban, a küldetések megoldásában és a játékmenetben (pl egy paladin nem attól paladin, hogy aurákat meg buffokat ad, hanem paladinként is viselkedik:). Ez persze nem azt jelenti, hogy egy game attól rossz lenne, hogy szűk értelemben véve nem rpg, csak más :) A titan quest egy pure hack&slash, ahol mész és hentelsz, gyűjtöd a cuccokat, meg pakolod a skilpontokat :) -
#19163 Ja tudok róla h az többekközt.
De több honlapon nincs feltüntetve ez a műfaj, hanem csak sima rpgként. -
zsotesz #19162 ez valójában hack and slash műfaj -
#19161 ezt hogy érted?
ez pedig rpg... a fejléc alatt is írja -
#19160 leszámítva, hogy nem rpg :) -
vidu01 #19159 Azt leszámítva egész jól rakod a pontokat. -
#19158 Ok. Már elöltém a 3 királynőt, tényleg könnyű volt. A lényeg h futkossunk bossfightközben.
Nem kezdtem újjat. Már Knosszoszban vagyok:D Nekem nagyon tetszik ez a gém, én még a dio-val még soha sem játszottam, de számomra ez etalon az rpg-ék között e gém. Aztán jön a Loki. -
Anyaszomorító #19157 3 nehézségi szint van tehát normál fokozat után is van "élet", sőt a komolyabb cuccokat csak legend-en fogod megtalálni. -
#19156 Miért kéne előlről kezdeni? Nem kell kinyírni minden ellenfelet, akár szinte mind életben hagyhatod. És igen, pont az a jó benne, hogy minél többet ölsz, annál több xp-t kapsz, és persze annál több a loot is. -
Harkat 89 #19155 ''Lvl 45 szintig el is leszel vele'', én 34 et alig bírtam megütni,és vége a játéknak is. Amugy csak van valami megoldás miről nemtok hogy 4 óra külömbségel a haver 20 szintet elért:P Vagy a kiegészitőbe több
Xp-t ad lent az alvilágba? -
Anyaszomorító #19154 Elcsesztem ijásznak nem kell Blade Horning, Lándzsásnak meg kell...