Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Üdv tékúsok! Látom itt semmi sem változik...<#wow3>, lehet hogy nosztalgiából felrakom megen a gamát, remélem megvannak valahol azok a fránya mentések...<#vigyor5>
Huha, ezt a zászlós dolgot gondold át mégegyszer mert Shorlex le fog hurrogni. 😄 Ad az nrg costot is meg damaget is csak titancalc nem írja ki, majd ha megcsinálod rájössz. Na most akkor vázolom hogy Shorlex hogy gondolta, szerintem. 100%rec addig tiszta. Bármikor bárhol leteheted a zsászlót, onnantól kezdve nem kell mana a castoláshoz hisz ad -50% nrg costot, a maradékot könnyen össze lehet dobni cumókból. Be tudod stunolni a mobokat akár folyamatosan is, 100rec megvan manába nem kerül, zászló stun resistet leszedi. Most jön a dmge része a dolognak, ha hihetünk shorlexnek akkor a +150 fizikálist ráteszi a zászló az erupt minden egyes fragmentjére ugy meg már elég jó lehet mert anélkül is nagyon ütõs (a zászló a hatósugarán kívül gondolom nem teszi rá de ez nem biztos). Meg még akkor lehet ancestral hornt idézni folyamatosan hisz ingyen van, azok is megkapják a dmgt.
Mindenesetre én dualosra 100recesre csinálnám sztem ugy ütõsebb lenne mint casterba.

Köszi Vidu, kipróbálom😉
Shorlex: Earth enchant tûzsebzést okoz, zászló damage resistet szed, nrg cost-ot nem ad az biztos és sebzése sincs...a horn mondjuk reduced healtht okoz, amire gondolsz sztem, de nrg cost témát nem vágom<#sniffles> A stunos téma nem rossz, csak van 400MP-m , ebbõl egy zászló&stun+5-6 ütés és nincs manám varázsolni... ahogy mondod, nincsenek cuccaim hozzá. Bár vault van, csak raktárnak használom és saját karik cuccai vannak benne.
Dudovec: egyetértek, csak az ominózus BM az elsõ karim volt és tanácsokat szertnék az "újraélesztéséhez"<#fejvakaras>
Ricardo: vitality damage resist és life leech resist, két külön ellenállás két különbözõ támadás ellen.

www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu

Amugymeg battlemaget sztem baromsag megcsinalni casterra , ugyanis ha earth castert csinalsz vannak sokkal jobbak , hameg a warrior reszere fekszel ra , akkoris vannak sokkal jobbak.

Nyilvan ha jo cuccaid vannak , akkor mind2 verzioval siman le lehet tekerni a jatekotm, de igazabol nem a legjobb kombo ezt a kettot egyutt eroltetni.

Ha dualos karit akarsz akkor : Champ , Slayer, Harbi leginkabb.
Ha meg earth castrt akarsz : Conjurer , Ele , Summoner , Evoker.

Tegyük fel , ütöttél 10000 et összesen és van 10% attack damage converted to healthed. Akkor optimalis esetben 1000 hp t kellene gyogyulnod az ütestõl , de mivel az ellenfel rendelkezik x% life leech/vitality damage resistancel ezert ha mondjuk 50% resistje van , csak 500 at fogsz gyogyulni.

A total damage az minden esetben kb valoban a a teljes sebzest noveli. Ergo ha kritikallal odabaszol 30000-et , akkor 100% total damage mellett 60000 lesz a kritikal hited.

A sima nem total damages ertekek mindig osszeadodnak , es az attack damage converted to health is osszeadodik. Ezutan jon az utesedre a total damage (+melee tamadasnal a kritikal hit) majd az igy bevitt ertekbol levon a celpontnak az adott sebzesre (illetve azon beluli sebzestipusok ertekeire) vonatkozo ellenallasa , majd az igy bevitt ertekbol fog menni az xx% attack damage converted to health ami van neked , es ebbol fog meg levonni a szornynek a vita/life leech resistje.
REmelem ertheto.

Köszi a választ, de:
Ezt a fajta különbséget ismerem a életszívás és az életerõsebzés között. 😊 Viszon amire irányult volna a kérdésem, hogy mind a 2 elszív és gyógyít és ugyanaz az életerõsebzés ellenállás véd ellene, vagy nem?
Az átlagsebzés kérdésében 1 kicsit bonyolultabb variációra gondoltam. Mi van akkor, ha a bot is ad +sebzést meg +%-ot, meg valamilyen felszerelés(ek) meg mondjuk az artifact ad +% total damage-et és +% életerõsebzést, és van még 1 olyan felsz. ami átalakít x% sebzést életerõ sebzéssé stb stb. Szóval milyen sorrendben számol? Az átalakított életerõ kapja-e a %-ot, vagy csak a konkrét +X életerõ sebzést növeli?
Hát valami ilyesmi lett volna a kérdésem. 😊
Jakérem lehet csinálni 100reces battlemaget is de szerintem neki így elsõ blikkre bizti hogy nem fog menni, azért mondtam hogy inkább rakjon össze egy kõ warriort meg szedje mellé az earth bõl ami passzol hozzá. Ez a zászló+stun+erupt biztos fasza lehet, meg még ott vannak az ancik is de azon azért vitatkoznék hogy ez egy iszonyu brutál kari mert mondjuk akkor a warden az micsoda?

BM egy iszonyú brutál kari, csak nincs fantáziátok, hogy milyenre kell megcsinálni, meg gondolom cucc sincs hozzá 😄
Ha BM, akkor ne dual wielderbe gondolkodjatok, kis fntázia, emberek... csak okosan...
mire sebez az earth mastery? milyen resistet szed le a zászló? mennyi nrg costot is ad? és végül mennyi sebzése van a zászlónak ami kivétel nélkül mindenre hat? mi is az a stun, amivel bent lehet tartani egy tömeget bármiben, amig kkinyírja öket? Na csak összerakjátok... 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Hát battlemage nem egy világmegváltó kari. 😊 Azokat a tüzes bárdokat felejtsd el menj rá a fizikális dmgre inkább, a warfarre részt gondolom ismered hogyan kell (dualos legyél), a másikból csináld meg az earth enchantmentet, stone fromra 1-1pont eruption kell még neked + volativityra néhányat pöttyints ha maradt skill pontod. Dweller jó lesz majd legenden, kimaxolva +4 all skillel sokat kibír lesz kb 18k healthje jo armorja. Tedd agresszivbe közbe küldözgesd elõre meglepik a mobok utána mehet alájuk az eruption.
a conqnál az 1000 armor 700 def aby kevés, a block nemigen fogja a bow attackot (túl gyorsan nyilaznak), ha a shield recovey timeot leszorítod -100% alá (recovery+teknõspáncél relic a pajzson) akkor nem fognak belõni, és persze kell az a pierce resist is, na meg avoidos cuccok.

Van vmi tippetek battlemage karira? Tudom nem túl jó egy kevert kasztú, de ez volt az elsõ karim és tök szépen haladtam egészen epic act 3-ig, ahol már két ütés/lövés után innom kellett. A Telkine pedig megállít, hiába a gólem, azt is lecsapja. 47.szintû, sajnos 2700körüli HP-je van és 4-500 MP-je. Tüzes csatabárdokkal mentem, amiket plusszoltam prom.flame-el... A mágiához kevés a manám/intem, a közelharchoz kevés az életem. Javítható vhogy, vagy "kuka"?
Ja, az miért van, hogy 6000HP, 1000armor, 700Defensive ability, 60%pierce resist, 110% shield block és 5 nyilvesszõtõl 15%HP-re megyek a conq.mmal?

Nem akarok kötözködni, de 6ezer forint az eredeti..nem egy nagy összeg és ezzel a játékkal annyit játszunk, hogy simán megéri....
Rendezhetnénk egy Hamachis játékot majd valamikor szerintem! Ha van még aki játszik!

A botok ellen a resist érvényesül. Elektromos sebzés elementálnak számít. Van különbség, míg az életerõ szívás adott hp-t lop el, az életerõsebzés csak sebez és az a bónusz benne, hogy akinek van element resistje és egyéb , azt is sebzi.
Átlagsebzés szerintem: pl. 10-20 fagysebzés, +100% fagysebzésed van, ennek átlaga :30, 50-100 fizikális sebzésed van, ennek átlaga: 75, TEHÁT átlagsebzésed: 105.

Köcc Virs!<#wow1><#worship> Nem gondoltam volna soha<#circling>

Hali. Le van-e írva valahol, hogy az áltagsebzést hogyan számolja a TQ (IT), ha az több tipusú sebzésbõl és sebzésnövelõ %-ból tevõdik össze?
A botos támadások ellen a védekezõérték számít, vagy az ellenállás?
Az elektormos sebzés milyen tipusú sebzésnek számít?
Van-e különbség az életszívás és az életerõsebzés között?
Bocsánat, hogy mindent magyarul írtam, de így játszom és nekem így könnyebb megfogalmazni a kérdést. Válaszokat elõre is köszönöm.
A netrõl.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Tényleg, betrayer csak fegyókra volt vagy armoron meg gyürükön is lehetett? Mert én egybõl ITvel kezdtem fogalmatlan vok ehhez a témához, megvagyok elégedve a devouring suffixel is csak nehéz találni ferocious of devouringot v veteran of devouringot. Meg tetszik hogy undeadektõl is szipkázza a healthet legalábbis néha, bár ez nemtom hogy mitõl függ.

Egyszerûsítek: honnan lehet letölteni az IT tört verzióját+ cracket?

oké😞

Szerintetek az 1.20-szal érdemes játszani? A conqom és a summonerem után indítanék egy championt és annak igen csak megtépázták az auráját az 1.20-ban...

1.20 alatt nem értelmezett az "of betrayer" suffix, fehér cuccoot kapsz helyette.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Olvasgattam az 1.20 dolgait és mintha azt szûrtem volna le belõle, hogy csak abban van Betrayer motyó. Ez igen szomorú, mert sok egyéb tulajdonsága miatt nem akaródzik feltelepíteni az ominózus peccsecskét. Ellenben megoldható, hogy vaultban neten kapom és használom az alap verzióban???

Újra megpróbáltam és sikerült😊 Jó az a vault progi😊

1. ITre nincs peccs, csak v1.1 van.
2. Harbinger, haladóknak Haruspex, Diviner

ja és tudom, hogy van update gomb, de nektek jobban hiszek😊
Sziasztok. Két kérdésem lenne. Elsõ. Mi az IT legújabb patch-e? Nekem 1.1-et ír ki a játék. Eredeti, szóval a pöcsöléssel nincs gond. A másik - fontosabb - mit javasoltok az álommesterség mellé? Köszönöm.
Darthmushroom
kösz bebe79! nekem is ez volt a hibám h nem láttszott a kari! de igy már láttom igy nézz ki: (amugy elsõ karim a játékba)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

a Mon indítása után kapom a hibaüzenetet! Aztán a játékot elindítva nincs karim...

bepe79
Az alap TQ (nem TQ:IT) + Vault 2.11 eseteben ez ismert hiba, hogy egybol nem latszik a karakter. A Vaultozas utan kilepsz a Vaultbol, el kell inditani a TQVaultMon nevu programot (Titan Quest Vault Monitor), es utana a jatekot. Es ugy mar latszik egybol a karakter es nincs gond.

Suzuki Swift GL 1.3

Darthmushroom
azért thx! vagyis 2. karimnak lesz mert elsõ mentés 28karim eltünk... nem értem h jelzi a menübe de nincs képe és igy nem lehet belölteni most akarom ujra kezdeni

Üdv!

Feltelepítettem a vault 2.11-et, tökre örültem, megnyitottam a karikat , pakoltam a cuccokat elégedetten, aztán rákattintottan a játék indítására és a következõ üzenetet kaptam: "2008.01.13. 19:41:04: Error starting Titan Quest.
2008.01.13. 19:41:04: System.ComponentModel.Win32Exception: A rendszer nem találja a megadott fájlt

2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)

2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start()

2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)

2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)

2008.01.13. 19:41:04: at TQVaultMon.Form1.bTitanQuest_Click(Object sender, EventArgs e)"

Na erre varrjál gombot!!! Szal újra kellett telepítenem az egész játékot, biztonsági mentéseimet használva. Ha nem a vaulttal akartam indítani , hanem a TQ.exe-vel a karik helyén csak üresség volt.

Más: tökre örültem elsõ revenant páncélomnak 40% cold resisttel és +2allskillel, rögtön ztána meg is találtam alexander pácélját, ami ezerszer jobb😄
BETRAYER CUCCOT HOL DOB KI A LEGNAGYOBB ESÉLLYEL???

Ezt pl már fel lehet tenni lvl11 esnek, csak némi kis requirement reduction kell hozzá. 😊

Elsõ karakternél pont az lenne a lényeg, hogy Te találod meg a cuccokat, nem? 😊 Annak még van íze, más mint amikor már elõre megvan, hogy mit fog hordani a fickó\csaj.

Na, szétnézek azért, hogy mi van alacsonyabb szintû íjásznak.
bepe79
Megjott ma a megrendelt kiegeszitom, a Titan Quest: Immortal Throne, 8.50 fontert vettem origi, eredetiben, es ujonnan. Jah, es 1.5 nap alatt kipostaztak ide Lincolnshirebe. Szal` delutan mar telepitem, amint befejeztem 4-kor a melot.

Suzuki Swift GL 1.3

Darthmushroom
Bocsi kifelejtem h ijásznak!!!<#vigyor3> remélem segitettek szegény kezdõn!!

Darthmushroom
Hi all! valaki tudna küldeni ranger karinak cuccokat ha van!! mind1 ugy 1-30lvl! mindenféle cucc jöhet elõre is thx!!!<#finom>ha nem baj persze!!

bepe79
Na, lvl16 lett az Oracle-m, ime:

Szerintem en meg Epic-en azt a nagy badogdobozt (badogkatona) sem fogom tudni leverni, ugyanis ha jol tudom, az immunis mindenre, egyedul fizikai damage-el lehet szetverni. En meg kivancsi leszek, hogy az Oracle-m mit csinal majd, ugyanis mindene van, csak fizikai damage-e nincs egy szal sem, mivel varazslo..

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Most ugy nyomom, hogy minden egyes zeg-zugba bemegyek, mindent koruljarok inkabb tobbszor, es nem hagyok semmit sem. Igy bukkantam ra most eloszor az Athen elotti vizes-mocsaras reszre, ahol van egy kuldi is: ahol a spartai katonak eltevedtek. En mindig mellette a szilard talajon mentem, es nem gondoltam, hogy igy be lehet menni melyen a vizbe. Szal most ezt is megcsinalom, ahogy az osszes tobbi kuldit is.

Suzuki Swift GL 1.3

De fura... nekem meg a full str, negatív int Conquerort mindig olyan szívélyesen fogadja...
bepe79
A varazslok arusa Delphi-ben tovabbra is azt mondja, hogy o ezt meg azt arulja, es are u sure u should be shoppin` here. Miutan a karim egy full varazslo kari; Oracle (Storm + Spirit).. Es a tavozasomnal hozzateszi, hogy travel good far from here. De kedves...

Suzuki Swift GL 1.3

A gatyát nem itt kell felkötni, hanem legenden. Mondjuk xmax módban...
Köszönöm szépen a segítséget. Bevált!!!Hasonló probléma esetén ajánlom másnak is!
bepe79
lvl13 lett az Oracle-m. Storm Nimbus ki van maxolva + allandoan be van kapcsolva es mar a passzivjait is maxolom, emellett fejlesztem a Ternion Attack-et, amit a masodlagos attack-nek allitottam. A cuccaim is eleg jok, tobbnyire kekek, es a resist-jeim sem akarmilyenek. + a masodlagos resist-ek is elnek, stun es elemental-nak is ellenallok. Egyedul a pierce-el allok hadilabon per pill, ha jon egy foboss, ami pierce damage-et nyom, akkor fel kell kotni a gatyat.

Suzuki Swift GL 1.3

hamachival lehet

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hy All!Nincs meg az eredeti gém de 1 haverommal szeretnék neten játszani a kutyát nem zavarnánk.Nincs mégis valamilyen megolgás erre?
Darthmushroom
köszke a segitséget

bepe79
En kulfoldi es hazai forumokba post-olt vaultokbol szedtem ossze oket. Fel kell hozza telepiteni a TQVault programot, a letoltott vaultokat bemasolni a C:\Documents and Settings\...\Titan Quest\TQVaultData konyvtarba, ezutan a TQVault inditasa utan importalni kell (meg kell nyitni) a vaultokat vele, es ezek utan a karaktered zsakjaba be lehet oket rakni. Olvasgatom a az ign-es tqvault angol forumot is, onnan is sokat lehet tanulni ezekrol.

Suzuki Swift GL 1.3

Darthmushroom
hi! lenne egy kérdésem jobb cuccokat ilyen pakkba hol lehet leszededni és hogy?

bepe79
lvl9 lett az Oracle-m (Storm + Spirit), itt a karakterlap:

A lightning-ra megyek ra teljes egeszeben, nemsokara fel tudja venni a kek lightning damage-et okozo botot, igazan csak azutan lesz durva.

Suzuki Swift GL 1.3

Sziasztok!
Eddig "távolsági" karaktereim voltam...vihar-természer, vadász-tolvaj...tudnátok egy jó közelharcos páritást. Harc-védelem mellet mi használható még? Köszi.
bepe79
Itt az lvl8 Oracle-m es a csaja <#finom>

Suzuki Swift GL 1.3