Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
De egyebkent az Outsider lovi az LB t. Lichenek az alap attackja is lightning , de az nem bolt csak ilyen sima villam löves , 1x% reductionnal asszem. De annak a neve ottvan a leirasaban , csak nemugrik most be mermar vagy 2 honapja neminditottam el a tq t😄
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Crackkelni kell és utána rakjam fel a patch-et, vagy nem is kell ilyenkor crackelni?
És a patchbõl is melyiket nevev vagy verzió?
Az a gondom akadt a Titan Quest-tel hogy elkezdem a játékot eljutok a 3.szintig amikor a barlangból kell a srácot kihozni és amikor megyek ki a barlangból befagy és kilép a játékból.A Titan Quest exe hibát észlelt ezért leállt stb... Ha tud valaki segítsen.Elõre is köszönöm.
A 4 stonet pedig a hades treausry questnel kell hasznalni. Nemugrik be a waypoint neve most , de ien fold alatti varos (5ik waypoint).. Na ott kimesz a balra (4ik wp iranyaba) es lesz 1 barlang ahova a 4 követ tudod helyezni.
Igen benne vannak. Hydra csak legenden lesz majd az atheni mocsarban.
Talos , Manticore , Dragone liche pedig epic fokozattol erheto el.
Talos a labirintus bejaratanal majd act1 ben , Manticore a sandswept? caveban (fayum oazisbol ered el) , mig Dragon liche az a jade palace waypointnal lesz egy olyan barlangban aminek 3 kijarata van. 2 a jade palaceba visz , 1 meg egy ilyen hegyoldalra. (shrine of...) A general quest utan lesz a kijarat oda.
A videókon látható Hidra és egyéb mókás lények mikor jönnek be a játékba? Egyáltalán abban benne vannak, vagy az csak 1 mod eredménye?
Válaszokat elõre is kösz!
Elöre is köszi
Act5 elejen levo map a bonus map , es ha farmolod majd kicsit hadest , akkor dobni fog "overlord" nevu kis lila teknost , azzal tudod majd kinyitni.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
köszi még egyszer !
Az északkeleti hídon át visszamész a faluba (B betû jelöli).
Ott a keleti részen van egy kapu, áll elötte egy faszi. Beszélsz vele, erre kinyitja a kaput. Hentelés... majd mehetsz tovább.
Térkép
Itt találsz még térképeket a további helyszínekhez is.
http://sacred2.hu/
Helyszín a templom után, ahol az öreg azt mondja, keressek meg valamilyen hegységet, merthogy ott van az utolsó ellenség.
Naszóval, ezután elmegyek jobbra lefelé, egy lápba. Itt már körbejártam az egészet, mégsem találtam meg a hegységet.
Merre kellene mennem ?
köszi !
valaki nem tudná megmondani hogy hogyan tudom patchelni a játékot eredeti cd nélkül mer mindig v mi UNKNOWN verziót ir ki meg egyik patchet sem akarta elfogadni és igy meg van az a hibája h egy idö után mindig kifagy és igy már nem tom fojtatni meg ahogy "dudovec" irta az sem jo mer felraktam de ugyan az a hiba amikor patchelni akarja hibát ir ki és emiatt a kiegészitöt sem inditja el
légyszi segitsetek ha tudtok elõre is kössz
Farkas aura az fizikal damaget ad , de mivel az eruptba meg a volc orbba is van fizikal damage , ezert erositi oket.
Tegnap megtaláltam a Vestments of Overlordot, +2 all skill<#vigyor2>#vigyor2>, így az archmage robe lekerült a kollekcióból. Jó az a páncél!!!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Számolgattam a skill pontokat, csak +6 all skillel tudnék mindenre rakni amire gondoltam hogy kell. Minn lehetne itt spórolni?
Summoner egy tipikus earth caster.
Dual wield pofon oszto gepek.
Ha war hornal stunolsz , akkor minek az eruption meg a volcanic orb? Maga a war horn leszedi a szornyek eletet a vitality damage miatt , igy boven eleg a zaszlo + horn + ancik leverik a maradek 20 hp kat , te meg csak fekszel a war hornon. Ezt a buildet kb 1 eve alkalmaztam spirittel kombozva (liche+outsider altal a bossok is kb azonnal lehalnak - mivel azokra nemhat a horn reductionja , de a spirit peteke igen) , tobbek kozt a dark covenant miatt nem fogyott a mana , es a deathchill aura miatt brutalisan sebzett a war horn. Csak a karival kb az a gond , hogy 10 perc utan megunod , hogy nincs ellenfeled a palyan , mindenki all egyhelyben , majd meghal. A bossokat is pillanatok alatt megolik a petek.
Ha mar earthet castolsz , akkor a palyara nemigen kell resist levetel ugyanis ritka az a mob ameik fizikalra es elementalra is magasan resistal. Raadasul egy jo 100% reces elemental caster kb 2500 intel rendelkezik , ami mar olyan magas sebzes , hogy res levetel igazabol csak a bossnal kell. Namost elkell donteni , hogy bosshoz spirit petet kersz (liche health reduction + 50 resist levetel - soul blight spell) , vagy egy sima plaguet vagy squallt , teljesen mind1 a vegeredmeny.. Leraksz 8-10 eruptot , beallsz a stoneformba , es mire kijossz halott a boss.