Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis okvetetlenkedés részemrõl: Ha felteszem a TQ+IT-t, mi lesz a vaultjaimmal...és a vault, hogy tehetõ rá az IT-re?

www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu

2 honapja nem zúztál? Nem dobnád át a vaultodat? Neked már ugyse kell, én meg most kezdek belejönni... 😊))

Eleg egyszeru rajjoni , fogod es egyesevel viszed oket es megnezed meik lovi😄

De egyebkent az Outsider lovi az LB t. Lichenek az alap attackja is lightning , de az nem bolt csak ilyen sima villam löves , 1x% reductionnal asszem. De annak a neve ottvan a leirasaban , csak nemugrik most be mermar vagy 2 honapja neminditottam el a tq t😄

A lich-nek van valami lihtningos attackja.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem tudja vki véletlenül hogy az alábbi petek közül melyik tudja a lightning boltot? Mert valamelyik el szokta sütni néha csak a nagy nyüzsibe nem tok rájönni hogy melyik, meg a leírásában sincs egyiknek se.

Bocs ha túl szûkszavú voltam, arra próbáltam célozni hogy tekintsd meg a 18237as hozzászólást mert ott már valakinek volt hasonló gondja (igaz hogy nem sikerült megoldani), de talán azért segít valamit. 😊

Ezt nem igazán értem...
még mindig #18237

Amikor fel akarom rakni a patch-et azt írja ki hogy az én verzióm ismeretlen. Current version is : unknown
Crackkelni kell és utána rakjam fel a patch-et, vagy nem is kell ilyenkor crackelni?

Köszönöm! És ez biztosan megoldja a problémát??
http://titanquestvault.ign.com/

Oké, valami linket vagy oldal címet tudsz küldeni?
És a patchbõl is melyiket nevev vagy verzió?
patcheld fel.

Hello!
Az a gondom akadt a Titan Quest-tel hogy elkezdem a játékot eljutok a 3.szintig amikor a barlangból kell a srácot kihozni és amikor megyek ki a barlangból befagy és kilép a játékból.A Titan Quest exe hibát észlelt ezért leállt stb... Ha tud valaki segítsen.Elõre is köszönöm.
ja azt tudom! Király! Köszi!
Kulcs nemjo semmire, azonkivul hogy kibirsz vele nyitni minden csukott ketrecet a kesobbiekben.
A 4 stonet pedig a hades treausry questnel kell hasznalni. Nemugrik be a waypoint neve most , de ien fold alatti varos (5ik waypoint).. Na ott kimesz a balra (4ik wp iranyaba) es lesz 1 barlang ahova a 4 követ tudod helyezni.

Sziasztok..befejeztem normál szinten az IT-t. Sajnos pár küldit nem tudtam megcsinálni...maradt nálam négy kõ: venom stone, flame, stone, frost stone, soul stone és egy kulcs: key of the waeden of souls...ezeket hol kell használni. Ja ás Hádész nem dobott olyat, amivel kinyitom a titkos pályát....
Azt nemlehet megolni.
Igen benne vannak. Hydra csak legenden lesz majd az atheni mocsarban.
Talos , Manticore , Dragone liche pedig epic fokozattol erheto el.
Talos a labirintus bejaratanal majd act1 ben , Manticore a sandswept? caveban (fayum oazisbol ered el) , mig Dragon liche az a jade palace waypointnal lesz egy olyan barlangban aminek 3 kijarata van. 2 a jade palaceba visz , 1 meg egy ilyen hegyoldalra. (shrine of...) A general quest utan lesz a kijarat oda.

Hali. A Secret Passge-n (Overlord-os pálya)a piros Nightmare-rel lehet valamit kezdeni? Mert nekem mindig újraéled!
A videókon látható Hidra és egyéb mókás lények mikor jönnek be a játékba? Egyáltalán abban benne vannak, vagy az csak 1 mod eredménye?
Válaszokat elõre is kösz!
Sajnos a torrentek kihaltak és wanadoon sincs felrakva kértem hogy rakják fel mert régen fent votl de még nem jöt válasz <#szomoru1>

hy még új vagyok csak azt kérdezném vki tudna adni 1 linket a Titan Quest letöltéséhez ? <#kerdes>
Elöre is köszi

értem. Thx.
Hat ha a jade palace felol jottel korbe es nem nyilik ki , az egy elofordulo bug. Olyankor tp zel chaganba , es beszelsz a kut mellett allo faszival , aki updateli a main questet. En a bika leölese (jade palace duma) utan rendszeresen ezt szoktam tenni, tojva a 3 sisters questre.

Act5 elejen levo map a bonus map , es ha farmolod majd kicsit hadest , akkor dobni fog "overlord" nevu kis lila teknost , azzal tudod majd kinyitni.

A kört már megtettem, a lápon keresztül jöttem vissza ehhez a kapuhoz, és azt írta, hogy késõbb nyílik ki csak.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Igen, ott jössz vissza a Jáde palota felöl. Ilyen kérdésem van nekem is. A kieg új pályáján, mindjárt a parton van egy kapu ami nem nyílik - örzõ tartja zárva - ez mikor nyílik ki?
Nem volt az bug csak addig nem enged tovább amig nem teszel egy kört a Jade Palaceba.

Köszi, így mér megvan. Tegnap eljutottam a kapuig, de amikor ráböktem, csak azt írta ki, hogy egy késõbbi küldetés alkalmával nyitható ki. Ma elsõre kinyílt, valószínûleg bug volt.
köszi még egyszer !

köszi !

envoka
Az még kicsit odébb van.
Az északkeleti hídon át visszamész a faluba (B betû jelöli).
Ott a keleti részen van egy kapu, áll elötte egy faszi. Beszélsz vele, erre kinyitja a kaput. Hentelés... majd mehetsz tovább.
Térkép
Itt találsz még térképeket a további helyszínekhez is.

http://sacred2.hu/

Ja igen, elfelejtettem, hogy az alap játékról van szó.

Segítene valaki ?
Helyszín a templom után, ahol az öreg azt mondja, keressek meg valamilyen hegységet, merthogy ott van az utolsó ellenség.
Naszóval, ezután elmegyek jobbra lefelé, egy lápba. Itt már körbejártam az egészet, mégsem találtam meg a hegységet.
Merre kellene mennem ?
köszi !

sajnos igy sem jo mer igy meg ugyan az csinálja mind ha a kiegel akarnám patcheltetni " The Titan Quest Updater has encountered an eror." miután megkérdezi h tényleg patcheli akarom e utána hoza ezt elõ azér kössz !
Rakd fel újra mert az már nem fog mûködni, ne piszkáld az autoupdatert ne indítsd a játékot se csak peccseld manuálisan (innen). Utána lehet krekkelni.

üdv
valaki nem tudná megmondani hogy hogyan tudom patchelni a játékot eredeti cd nélkül mer mindig v mi UNKNOWN verziót ir ki meg egyik patchet sem akarta elfogadni és igy meg van az a hibája h egy idö után mindig kifagy és igy már nem tom fojtatni meg ahogy "dudovec" irta az sem jo mer felraktam de ugyan az a hiba amikor patchelni akarja hibát ir ki és emiatt a kiegészitöt sem inditja el
légyszi segitsetek ha tudtok elõre is kössz
Köszi😉 Neki is látok holnap. Egyébként találtam ma egy lila tökfödõt, amitõl kb 90% körüli a recem és mondhatom így a 60. szintû kari überbrutál lett<#violent>

Elvileg uninstall. Felraksz egy sima titant , nem krekkeled , nem patcheled. Bemasolod a karikat , es rarakod az immortalt. Ha joltudom immortalnak nem kell krek. Szal ha kaloz verziod van , azis rogton elkell induljon. Patchelni fogja magat elso inditasnal amit engedned kell neki. Ezt elvileg meg kell csinalja , ha semmien krekkes fajl nincs a mappaban. Ezutan a karijaidat atfogja importalni IT-be , ha esetleg nem csinalna meg , akkor neked kell megtenni manualisan.

Farkas aura az fizikal damaget ad , de mivel az eruptba meg a volc orbba is van fizikal damage , ezert erositi oket.

Thx Dudovec! Még egy kérdés: TQ no cd crack-el vaulttal megy, ha fel akarom rakni az IT-t, akkor le kell installnom az egészet és TQ install, IT install, crack, vault sorrendet követnem? A karikat hogyan hívom elõ IT-ben, biztonsági mentésbõl? A farkas aura ezek szerint total damage bonus-t ad?!
Tegnap megtaláltam a Vestments of Overlordot, +2 all skill<#vigyor2>, így az archmage robe lekerült a kollekcióból. Jó az a páncél!!!

ezrael: szerintem rakd fel az immortalt😊 100% recharge az kell ezeknek a spelleknek. Farkast szerintem kettot vigyel , de maxos auraval - mivel az ad sebzest a fire spellekre is. Plaguebol eleg a legfelsot maxolni , az alapjara rakj 3-4 pontot , a masodikra nemfontos annyira. Lehetoleg a +4 skillt is rakd ki a karinak. Papiron ugyan nem , de aoe spelleknel mint pl az eruption meg a volc orb , a level 16 os majdnem ketszer olyan jo , mintha csak 12 es lenne. Mivel a +4 a % os dolgokat (ench, volcavity) is jelentosen megdobja , meg a spellek alapsebzeset is ami nagyon fontos, foleg magas int eseten. Nimfat sztem veddle , mer nemjo igazabol semmire. Plague amugy csak bossnal kell igazabol.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Dudovec: A castered naon durva<#nyes> A summonerem még csak 59. szintû és archmage cuccban nyomul+ high priest gyûrû, de ez a recharge kevés...bár így is tarol, fõleg a lények mögül. Hasonlóan a bal gomb lávagolyó, jobb eruption😊 A plague-ra még nincs pontom, szerinted csapjam neki? A Farkasok 15-0-0-0/ nimfa 10-0-0/ dweller 15-1-1-8/ Volativity 8/ Earth ench. 12/ Brimstone 8/ Eruption 12/ Vulcanic orb 12-1-12/ Heart of oak 12-1-1, mire érdemes a továbbiakban raknom? Már csak ki akarom maxolni 65-re, mert a játékot végigvittem😊

A napokban elkezdtem csinálni egy petuser karit, elõször divinert akartam aztán a soothsayer mellett döntöttem mert valahogy jobban tetszett a nature ág és hát többen is vagyunk (vagy csak sürübben). Bonus to all petes cuccokból mit kell majd neki feltenni? Fizikális sebzést adóra gondoltam mert azt tolja majd szépen felfelé a farkasaura, csak a farkasaurából én nem kapok majd semmit az elem dmgra. A farkasoknál kell a health reduction is (maul) vagy jó lesz hagyományosan? (16-1-1-12)
Számolgattam a skill pontokat, csak +6 all skillel tudnék mindenre rakni amire gondoltam hogy kell. Minn lehetne itt spórolni?

Atlehet , kiveve ha Castbol vagy Spellbol szarmazik. Azaz ha nem ranged vagy melee attack.

Igen.

OKe, értem. A leírtakból arra következtetek, hogy elementál sebzést is át lehet alakítani attack damage converted to health-é. Igaz ez vagy csak fizikai sebzésbõl lehet? Választ elõre is köszi.
Spellbreaker lassan masfel eves video mar.. igaz csak egy 36 os kari volt 1.08 ban ,de a lenyeg latszik.

Summoner egy tipikus earth caster.

Dual wield pofon oszto gepek.

A zaszlo csak akkor szed le resistet amikor elkezd langolni , annak meg elkell 1 kis ido - foleg ha stunolsz akkor a mobok nem nagyon ernek a zaszlo kozelebe , es ugy vettem eszre h altalaban akkor kezd el langolni , amikor kozel ernek hozza.

Ha war hornal stunolsz , akkor minek az eruption meg a volcanic orb? Maga a war horn leszedi a szornyek eletet a vitality damage miatt , igy boven eleg a zaszlo + horn + ancik leverik a maradek 20 hp kat , te meg csak fekszel a war hornon. Ezt a buildet kb 1 eve alkalmaztam spirittel kombozva (liche+outsider altal a bossok is kb azonnal lehalnak - mivel azokra nemhat a horn reductionja , de a spirit peteke igen) , tobbek kozt a dark covenant miatt nem fogyott a mana , es a deathchill aura miatt brutalisan sebzett a war horn. Csak a karival kb az a gond , hogy 10 perc utan megunod , hogy nincs ellenfeled a palyan , mindenki all egyhelyben , majd meghal. A bossokat is pillanatok alatt megolik a petek.

Ha mar earthet castolsz , akkor a palyara nemigen kell resist levetel ugyanis ritka az a mob ameik fizikalra es elementalra is magasan resistal. Raadasul egy jo 100% reces elemental caster kb 2500 intel rendelkezik , ami mar olyan magas sebzes , hogy res levetel igazabol csak a bossnal kell. Namost elkell donteni , hogy bosshoz spirit petet kersz (liche health reduction + 50 resist levetel - soul blight spell) , vagy egy sima plaguet vagy squallt , teljesen mind1 a vegeredmeny.. Leraksz 8-10 eruptot , beallsz a stoneformba , es mire kijossz halott a boss.

ROMOTO
Ja, csak vele ellentétben útálom reggelire a nyers tojást és a hajnali edzéseket <#idiota>
Romoto a nagy visszatérõ, olyan vagy mint Rocky Balboa! <#vigyor3>

Nem titancalc, a játék amivel játszok! Semmilyen -nrg cost&tsa. alap verzió, nem patchS! Had hurrogjon, csak arra alapozom a mondandómat amit tapasztalok😊