23078
  • zsotesz
    Egyébként szerintem bármilyen párosításból lehet brutális karaktert csinálni.
  • zsotesz
    Attól függ varázsló vagy harcos karaktert akarsz.
    Varázslónak spirit vagy nature, harcosnak meg warfare vagy defense.
  • Broafka
    sziasztok, ha még nézi valaki egyáltalán a topikot, egy kérdés:

A Storm kaszthoz melyik másik kaszt jó? és hogy fejleszzem, köszi!
  • Broafka
    de amúgy azzal 3-mas barlanggal kevertem össze szerintem
  • Broafka
    nem értetted meg mit mondok! :)

én nem erről beszéltem.
    olvasd el még1X :)

a térképen az 'A'-tól balra a folyó aljánál kellene lennieegy útnak...
  • kedvesandi
    Köszi :-) már kezdett felforrni az agy vizem.. :-S
  • Chipii
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/tegea.php
    Nem a folyó mögött, hanem előtte van a barlang (1b a térképen) Még annyi, hogy nem folyót, hanem forrást kell megtisztítani, de ez részletkérdés :)
  • Broafka
    az nem athénban van tulajdonképpen, menj "jobbra-fel" és ott majd bemész egy templomba, több (ha jól emlékszem 5 szintes) és a végén majd ott jössz ki a templomból!
  • kedvesandi
    sziasztok ! lehet,hogy nem látok a szememtöl,de nem találom athénban a dokkokat.. :-S Valaki tudna segíteni ? Köszi :-)
  • Broafka
    hi, megint feltettem a játékot, még mindig isten király ez a gém! :)

éppen játszok, van az első pályán egy oylan küldi (még a legelején) hogy tisztítsam meg a folyót, be kell menni egy barlangba ahol ilyen csoportokba vergődött pókokat kell kinyírni.
    nah, még mielőtt bemennék a barlangba az leőtte lévő területen is vannak pókok, és tőlem balra a folyó. Gyakorlatilag ha faluból jövök és rögtön elkanyarodok balra, a oflyó irányába, akkor ott (és most jön az érdekes rész, amikor még régen játszottam) eltudtam menni a oflyó mögé ahol volt egy barlang.

Megmernék esküdni hogy ez a balang ott állt, de most meg már nem tudok oda menni, mert a oflyó elzárja az utamat!
    Jött valami patch ahol kitörölték ezt a részt? (mondjuk miért tették volna?) vagy én vagyok hülye! :D
  • Yaken666
    Hali.
    Letöltöttem egy titan quest modot Overrun néven, de nem tudom, hogy hova kell bemásolnom, hogy működjön is. Valaki pls!!!
  • vidu01
    Nocsak, majdnem egy hónap kihagyás után újra? :D
    MSNen megbeszéljük...
  • Zan
    Vidu tolod mostanság?

Szerintem este leszek én is.
  • Yaken666
    Thanx.....
  • vidu01
    Athén előtti mocsárban:
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/monsterencampment.php
    Itt ha Eryx felé elindulsz össze fogsz találkozni vele. Persze csak legenden.
  • Yaken666
    Hello.
    Nem tudja valaki, hogy hol van egy 4-5 fejű Hydra boss, ami ködös, lápos helyen van? Egy vidiben láttam.
  • ropi88
    hali!
    srácok van valamelyikőtöknek vmilyen RAMSZESZ cucca?
    nekem már megvan a bokavádő és a mellvért...
    tudnátok küldeni? pls
  • Zan
    Amugy annyira azért nem durva a ranger,bár tény,hogy elég gyorsan öl,már-már tul gyorsan;legalább is epicen.

Tracker set van rajta amugy.De már keresgélek...valami zöld cuccban gondolkodom.

Azok reliceccel jobbak tudnak lenni...
  • Zan
    Hét végén leszek!Tolhatjuk,ha lesz kedvem,nem tudom:)!

De szerintem lesz!

Majd irom a szoba nevet,meg a passt!
  • BmwE30M3
    fuuu beszarás:)))
    ha ez olvasom biztos nemhiszem el!:)))))
    BIG THX!!!!!
  • Atys91
    Hádész kutyája kifogott rajtam...:):S
  • Yaken666
    Talos 4-5lövés. Uhhh....Jó kis karaktert faragtál belőle. Én elcsesztem az enyémet rendesen, mikor Hunting mellé Warfaret választottam. Sebaj, azért áttoltam így is minden fokozaton.....
    Valaki nem tud egy Hamachi szobát ahol játszanak a játékkal? Persze olyan lenne jó ahol télleg játszanak is, mert jó párat kipróbáltam ami itt szerepel, de sosem volt fenn senki.
  • Zan
    A teknösbékát a secret passage kinyitására lehet felhasználni.Ez a kulcs.Minden nehézségi fokozaton müködik,csak hades elég ritkán dob hozzá kulcsot,kb egy tucat killböl egyszer.

A passagenak itt a bejárata(C-vel van jelölve a térképen):

Secret Passage

Ez az a terület,amelyik fogad,amikor act 5-ben kijössz a városból.

A másik kulcs csak arra jó,hogy a Royal Chambers-ben(hades elötti terület) ki tudod velük nyitni a cellákat.
  • Yaken666
    A kis teknősbékát ott tudod felhasználni ahol a kiegészítő elején van egy nagy partrész és van ott egy rácsos kapuval lezárt út. Megfogod találni. Vidd magaddal a cuccot és kinyílik a kapu.
  • BmwE30M3
    szevasztok!én arra lennék kiváncsi
    hogy most legendaryba megoltem hádészt
    és dobot 1 kis teknösébékát("A legfőbb úr")-t küldetési tárgyként!
    de kinek minek kell ezt oda adni!?meg a börtön kulcsal mit tudok kezdeni?!mert még erre se jöttem rá!thx
  • Zan
    Az az egyik kedvencem,epicen lvl 50 ig elég jól lehet nála fejlödni.:)XMaxal persze.

Bár tényleg sok resist kell neki!De ha megvan,meg elég nagy a def abilityd,hozzád sem tud nyulni.

Rangerrel meg...4-5 lövés..:)

Bocsi mindenkitöl,hogy mindig a rangeremmel jövök,de telleg az a legjobb kari kezdöknek.Én kb. nyár eleje tolom,most már lassan egy honapja nem voltam otthon,szoval nem játszottam,de egy hona alatt(se),eljutottam teljesen nulláról epic végéig,lvl 55.Neten egy két cumot kunyiztam,de amugy öneröböl nyomom.Most már lassan annyi cuccot összerolloztam,hogy inditok valami "diemoobdie"-karit:),ami igazán benne van a csata sürejében:)!

De ha nincs jó cuccod,közelharci karival elég nehéz tud lenni még norm is...!
  • GanXstaZoleeWrk
    kieg is van ja de nem értem miért lép ki igaz eddig 1x csak. Minden más tökéletesen fut.
  • erikn
    Köszi
  • Tir Na Nog
    Hunting + nature masteryt választva ranger lesz a karaktered.
  • vidu01
    Patchelni kell ha csak az alapjáték van, vagy feltenni a kiegészítőt is. Ha ezeket túlvagy és mégis kilép akkor az atomreaktoroddal van a baj (gondolom vmi driver hiba).
  • GanXstaZoleeWrk
    Random kilépegetésre nincs gondolom javítás ?
  • erikn
    ja és bocsi mi az a Ranger?
  • erikn
    Nagyon szépen köszönöm majd megpróbálom,egyébként sikerült kinyitni az ajtót csak kiléptem a játékból aztán pedig vissza és nyitva volt a kapu.
  • Yaken666
    Nekem például a Talos boss a mumusom. Nekem a Fire resistem a szar.
  • Yaken666
    Szerintem tedd fel a kieget, nem árt. Van pár újdonság benne, mint pl: tudsz kreálni Artifactokat , meg vannak ezek a varázslatok amiket vehetsz, plusz vannak karavánok akiknél letudod pakolni a cuccokat hátha jól jönnek később céllal.
  • Anyaszomorító
    Poison resistedet javítsd, arra sebez elég durván ha jól emlékszem.
    Ha részleteznéd a karakteredet akkor lehet tudnánk többet segíteni.
  • Prince23
    Az alapot tolom, sztem a kieget nem teszem fel...
    és csak nem megy ez a boss... könnyebb volt elintézni az egyik titánt vmi T nevű volt, aki a Minotaurus után jött, Tulunka vagy mi. Az sztem főboss volt, csak tippelek.
  • Yaken666
    Hmmmm...Szkarabeusz királynő. Nekem mondjuk Slayer révén nem volt ellenfél, de ha nem tudod kinyírni akkor használj nagyobb varázslatot, amit lehet venni , azok általában kihúznak a bajból. Bár nem tudom, hogy kiegen keresztül tolod e gammát.
  • Prince23
    A Szkarabeusz királynőt nem tom legyőzni egyiptomban a könyvtár pincéjében. mikor meghalok újratöltődik az élete, és nem ér semmit a szaladgálás -most- körülötte:(
    Gőzöm sincs h győzzem le... legalább 100 itóka kellene oda, de nioncsen csak 2, s elhasználtam 30-at is, és így is csak a fele életét nyírtam le, s most meg teljes élete van :S
  • Yaken666
    AZ Xfires problémámra nem tud valaki megoldást????
    Kösz a Questet, normal fokozat óta tartogattam a köveket. Legendaryn csak felhasználtam.
    Egyébként kinek sikerült összeraknia egy ütős artifactot??
    Én olyan pehkes vagyok velük, hogy csak 2őt sikerült összeraknom 3fokozat alatt. Már kéne valami ütősebb.......