Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem egy kiegészitõt felraktam és köcsög orosz feliratos egész.
Néztem még nyelvet se tudok változtatni, magyaritásal sem jó, mit
tudok tenni jólegyen?
Néztem még nyelvet se tudok változtatni, magyaritásal sem jó, mit
tudok tenni jólegyen?
Nekem a karim 21-es varázstörõ(harcos/szellemes). Valaki letudná
írni privátba hogy mire rakjak pontokat, mire gyurjak, milyen
cuccok kellenek nekem, meg minden dolgot hogy erõs karakter legyen.
írni privátba hogy mire rakjak pontokat, mire gyurjak, milyen
cuccok kellenek nekem, meg minden dolgot hogy erõs karakter legyen.
Warfare mastery Ancestral Horn skillje ha raksz rá úgy 12-16 pontot. De csak 24 sec-ig élnek és várnod kell 6 percet amíg újraidézhetõvé válnak (kivéve ha van recharge mint a videóban).
De ha olyan kari kell amelyik a segítõkre alapoz akkor inkább a soothsayer (másik videom).
De ha olyan kari kell amelyik a segítõkre alapoz akkor inkább a soothsayer (másik videom).
Melyik az a szakosodás ami ennyi "segitõt" ad?...
Jah hat a karik nagyreszet poenbol csinalja az ember egy ido utan😊
De valoban jol muxik a squall a hornnal😄 Bossok ellen kiraknal meg a spellbreaker + passiveot , es azis egesz gyorsan menne a sharddal megfûszrezve.
De valoban jol muxik a squall a hornnal😄 Bossok ellen kiraknal meg a spellbreaker + passiveot , es azis egesz gyorsan menne a sharddal megfûszrezve.
Azért jól jön az iceshard+squall is fõleg hogy ingyen van.😊 Am meg ezt a karit csak a poén kedvéért csináltam máshol nem is voltam vele csak olimpuson amíg felvettem ezt.
Ha nemlenne war horn akkor meg aszondanam h "ok" ..
De ha instant war hornod van , akkor kb mind1 mit raksz melle, csak a bossokat is megtudd olni..
Szorakoztam enis ilyen buildel, de nemlesz olyan shardja mint 1 druidnak ugysem. Hameg már stun meg health reduction, akkor a spiritttel talan jobban kombozik😊
Azer vicces, hogy egyik arc azt kommentalta h mekkorakat krittel😄😄
De ha instant war hornod van , akkor kb mind1 mit raksz melle, csak a bossokat is megtudd olni..
Szorakoztam enis ilyen buildel, de nemlesz olyan shardja mint 1 druidnak ugysem. Hameg már stun meg health reduction, akkor a spiritttel talan jobban kombozik😊
Azer vicces, hogy egyik arc azt kommentalta h mekkorakat krittel😄😄
A dual wield ha fullos cuccaid vannak, akkor joval nagyobb DPS t produkal mint a shield + fegyo. Ha minden dual attackod 10/6 n van , akkor summa 50% korul utsz dual attackot. Ami azt jelenti hogy 199% speed mellett, 3x fogsz utni egy masodperc alatt.
Azaz mig 222% attack speeddel kb 5 masodperc alatt 11 et fogsz utni, addig 5 masodperc alatt 15-t a 199% dual wielddel. A sebzes bonusokat meg nem is szamoltam + amikor 3 celpontot utsz meg 10% sansszal.
Tenyleg nemis önreaklám, de a dual wield high endje asszem ez:
dualers
Azaz mig 222% attack speeddel kb 5 masodperc alatt 11 et fogsz utni, addig 5 masodperc alatt 15-t a 199% dual wielddel. A sebzes bonusokat meg nem is szamoltam + amikor 3 celpontot utsz meg 10% sansszal.
Tenyleg nemis önreaklám, de a dual wield high endje asszem ez:
dualers
Bocs, elírtam: 3-4 pont helyett természetesen 2-3-at akartam írni...
Én csak egy ideje játszok vele, szóval lehet, hogy tévedek, de majd kijavítanak 😊 Két fegyvernél ha csak egy skillpontot raksz rá, akkor tényleg nem nyersz vele sokat, mert felváltva ütöget a két fegyverrel, kb annyit, mintha eggyel tennéd ugyanezt. Két fegyverrel annyi az elõnyöd, hogy:
1. Mindkét fegyveren levõ bónusz cuccok javíthatják a sebzésed,sebességet (bár ezt megtenné egy pajzson levõ bónuszokkal is, szóval valószínûbb, hogy ez nem is elõny).
2. A Dual wield skill bizonyos valószínûséggel mindkét fegyverrel támad, ekkor mindkét fegyverrel ütsz, ekkor a sebzés duplája a kijelzett átlagos sebzésnek (ez nem jelenik meg az átlagos sebzésben!). Ha nem jön be, akkor csak random üt az egyikkel. Dw az 6/6on 22%ot ad, 10/6on 30% körül lehet.
3. A Hew skill gyakorlatilag szintén sebzésnövelést jelent. 6/6on 10% eséllyel +50% sebzés, azaz átlagosan 5% sebzésnövekedést jelent, 10/6on ez kb 7.5% lehet.
4. A másik két dw skill csak tömeg ellen jó, azok ellen bizonyára hatékony, de magányos lények ellen nincs szerepük.
A 3-4. pont hatékonyságát csökkenti, hogy egy fegyverrel 222% lehet az attack speed, míg két fegyverrel csak 199%, és ez feltételezve, hogy úgyis ki fogod maxolni a sebességed, ez jó 10% átlagos sebzéscsökkenést jelent. Ezeket összevetve nekem az jött ki, hogy max+4es skillekkel 25% átlagos sebzésnövekedést lehet elérni.
Ez egyéni játékstílus kérdése lehet, hogy emiatt a 25% miatt érdemes e feladni némi védelmet, illetve lehet hogy másra is el tudjuk költeni a skillpontokat. Nyilván ha a max sebzés a cél, akkor igen, de szerintem ez nem olyan nagy különbséget jelent sebzésben, hogy nagyságrendi különbség legyen egy fegyverhez képest. Azt se feledjük, hogy defenderes karinál a pajzs is funkcionálhat második fegyverként, a shield smash hasonlóan mûködik, mint a dual wield, csak fegyver+pajzs kombóval.
Remélhetõleg nem tévedtem nagyot, de nekem ez jött le a tapasztalatok alapján 😊
1. Mindkét fegyveren levõ bónusz cuccok javíthatják a sebzésed,sebességet (bár ezt megtenné egy pajzson levõ bónuszokkal is, szóval valószínûbb, hogy ez nem is elõny).
2. A Dual wield skill bizonyos valószínûséggel mindkét fegyverrel támad, ekkor mindkét fegyverrel ütsz, ekkor a sebzés duplája a kijelzett átlagos sebzésnek (ez nem jelenik meg az átlagos sebzésben!). Ha nem jön be, akkor csak random üt az egyikkel. Dw az 6/6on 22%ot ad, 10/6on 30% körül lehet.
3. A Hew skill gyakorlatilag szintén sebzésnövelést jelent. 6/6on 10% eséllyel +50% sebzés, azaz átlagosan 5% sebzésnövekedést jelent, 10/6on ez kb 7.5% lehet.
4. A másik két dw skill csak tömeg ellen jó, azok ellen bizonyára hatékony, de magányos lények ellen nincs szerepük.
A 3-4. pont hatékonyságát csökkenti, hogy egy fegyverrel 222% lehet az attack speed, míg két fegyverrel csak 199%, és ez feltételezve, hogy úgyis ki fogod maxolni a sebességed, ez jó 10% átlagos sebzéscsökkenést jelent. Ezeket összevetve nekem az jött ki, hogy max+4es skillekkel 25% átlagos sebzésnövekedést lehet elérni.
Ez egyéni játékstílus kérdése lehet, hogy emiatt a 25% miatt érdemes e feladni némi védelmet, illetve lehet hogy másra is el tudjuk költeni a skillpontokat. Nyilván ha a max sebzés a cél, akkor igen, de szerintem ez nem olyan nagy különbséget jelent sebzésben, hogy nagyságrendi különbség legyen egy fegyverhez képest. Azt se feledjük, hogy defenderes karinál a pajzs is funkcionálhat második fegyverként, a shield smash hasonlóan mûködik, mint a dual wield, csak fegyver+pajzs kombóval.
Remélhetõleg nem tévedtem nagyot, de nekem ez jött le a tapasztalatok alapján 😊
Meg valaki nemtud olyan patch-et mit feltudok rakni, és nem fog kifagyni játék, mert mióta egyiptomba vok 10 percenként fagy:p
Csináltam egy harcos karaktert, és nála van olyan hogy 2 fegyverel
is tud harcolni. De ha egy jó kard melé berakok egy kevésbé jó kardot
akor átlag sebzés, dps Stb. romlik; de nem javulnia kéne , mégiscsak
2 fegyverel ütök már, vagy ez hogy mûködik itt?
is tud harcolni. De ha egy jó kard melé berakok egy kevésbé jó kardot
akor átlag sebzés, dps Stb. romlik; de nem javulnia kéne , mégiscsak
2 fegyverel ütök már, vagy ez hogy mûködik itt?
C:/Dokumentumok/neved/Documents/My Games/Titan Quest - Immortal Throne/custommaps
Ide csomagold ki, ha nincs custommaps akkor csinálsz egyet és abba.
Ide csomagold ki, ha nincs custommaps akkor csinálsz egyet és abba.
Letöltöttem valami Lilith nevezetû mapot,de sehol nem találok benne telepítõ fájlt és így nem mûködik!
Azt szabad még megkérdeznem,hogy ha saját játékot szeretnék indítani,akkor kér térképet,de azt nem tom,h honnan lehet szerezni,addig nem is enged tovább!
Nemtudom mit szarakodtok ennyit egyáltalán nem kell semmi patch csak felrakjátok a játékokat egymás után és kész! Elsõ IT bejelentkezésnél felajánlja hogy frissíti a TQt 1.30ra azt leokézod azt szevasz, lehet játszani. Ha van karid sima TQba importálja még és tényleg ennyi.
Ha így nem megy akkor valamit nagyon elszúrtatok!
Ha így nem megy akkor valamit nagyon elszúrtatok!
Szerintem mellesleg az v1.01-es patchet kéri!!De ez tényleg csak szerintem!
Hát ez a tipp is jól jött,de sajnos nem tudtam vele mit kezdeni! Egyszerûen nem fogadja el! De tényleg!Mondjuk engem már a patch-ek nem igazán fognak meg,inkább az extrák érdekelnek! A rejtett helyek és tuningok!
Nemtudom h szabad-e linkelni oldalakat hogy minösül!
én legelöször oda tetem a játékot ahova tenni akarta
mert máshogy nem tudtam patch-elni!!deaztán meg nemfért fel rá
az immortál igy áttettem a d meghajtora letöltötem az oldalrol
1-2 dll file-t amit bemásolt a könyvtárba és nekem utána
minden patch-et feltett amit inditottam a játék konyvtárábol!
beirod a google-be h "titan quest exe" és a legelsõ oldal!
én legelöször oda tetem a játékot ahova tenni akarta
mert máshogy nem tudtam patch-elni!!deaztán meg nemfért fel rá
az immortál igy áttettem a d meghajtora letöltötem az oldalrol
1-2 dll file-t amit bemásolt a könyvtárba és nekem utána
minden patch-et feltett amit inditottam a játék konyvtárábol!
beirod a google-be h "titan quest exe" és a legelsõ oldal!
Hát elvileg,ami a honlapján van,illetve amit az eredeti cd kidob linket,arról szedtem le.
Hát sajnos ez sem jött össze..nem megy a patch,hiába próbáltam onnan indítani! Azt írja ki,h valamilyen verzió: ISMERETLEN
pedig ha eredeti updatelnikellene a game-nek!
hanem akkor csak a patch-et másolod a játék mapájába és
onnan inditod!ha igynem megy szolj
hanem akkor csak a patch-et másolod a játék mapájába és
onnan inditod!ha igynem megy szolj
Sziasztok!
Én már régóta játszom a játékkal,de nem annyira merültem el benne,hogy tudjam,hogyan lehet tuningolni mint a játékot,mint a kaaraktert! Letöltöttem hozzá már defilert és vaultot. Ezen kívûl van még valami? Patch nem megy hozzá,nem tom miért! A játékom eredeti és nem volt olcsó. Tudna nekem valaki segíteni? Extra pályák meg ilyesmi? Persze ne számítógép nyelven ha kérhetném!!😄 Én csak magyarul értek! Tehát másold ide,azt oda...nem hiszem,h menne!
Elõre is köszi!
Én már régóta játszom a játékkal,de nem annyira merültem el benne,hogy tudjam,hogyan lehet tuningolni mint a játékot,mint a kaaraktert! Letöltöttem hozzá már defilert és vaultot. Ezen kívûl van még valami? Patch nem megy hozzá,nem tom miért! A játékom eredeti és nem volt olcsó. Tudna nekem valaki segíteni? Extra pályák meg ilyesmi? Persze ne számítógép nyelven ha kérhetném!!😄 Én csak magyarul értek! Tehát másold ide,azt oda...nem hiszem,h menne!
Elõre is köszi!
Nemtom én kb egy évvel ezelõtt gond nélkül játszottam az akkori, korai verziókkal, de már akkor figyelmeztettek arra, hogy az újabbak szarakodnak, sajna nememléxem mi volt a száma.
Bmw nek: ezek poénok, semmi gyakorlati hasznuk.
Bmw nek: ezek poénok, semmi gyakorlati hasznuk.
mennyire korábbi hamachit? mi azt próbáltuk ami ide volt írva 1.0 1.5-t...
oké köszi megprobálunk 1 korábbi hamachi-t
még azt szeretném kérdezni hogy ugye jáccok má vele
de még sose találtam ilyet!"Óriás RÁkleves"
vaj kellhozá sóköpködöteknös száritva!
most ezmi?😄
köszi még1x!
még azt szeretném kérdezni hogy ugye jáccok má vele
de még sose találtam ilyet!"Óriás RÁkleves"
vaj kellhozá sóköpködöteknös száritva!
most ezmi?😄
köszi még1x!
Na a történet elõször ketten kezdtünk el játszani akkor mûködött a hamacha a legújabb verzióval. Aztán többen akartunk és behalt minden, olyan téren, hogy sneki nem látott senkit vagy csak 2 ember látott valakit de olyan, hogy mindenki mindenkit úgy nem sikerült mindenki leszedte az 1.0 1.5 verziót de azzal sem ment... minden tippet ötletet várok a megoldásra. mindenkinek 1.30 verzió patch van fent...Nos??
a gond az nálunk hogy többen akarunk hamachin játszani és most nem látjuk egymást cagyis cask egyikkel emberrel ilyenkor mi van??? Kipróbáljuk az 1.0 1.5 verziót....
Hi! Options/general/lock item pickup mellõl vedd ki a pipát.
Hello.Volna egy problémám a kieggel. Biztos volt másnak ilyen problémája de nem szeretnék vissza olvasni 1000kommentet vagy többet.
Szóval....Feltettem a kiegészítõt és a játék mûködik meg minden de nem tudok felvenni semmilyen tárgyat. Feltettem újból az alapot is meg a kieget is de ugyanez a probléma megmaradt.
Valaki tudja a gyógymódot erre????
Elõre is köszi.....
Szóval....Feltettem a kiegészítõt és a játék mûködik meg minden de nem tudok felvenni semmilyen tárgyat. Feltettem újból az alapot is meg a kieget is de ugyanez a probléma megmaradt.
Valaki tudja a gyógymódot erre????
Elõre is köszi.....
Amúgy kardot a legelején mér nem lehet szerezni? 7. szintél vagyok, lehet újat kezdek:S soakt kell ütni a bunkóval (mivel eddig az a legerõsebb sebzésû fegyverem) Háborút választottam a szakosodásnál (hadviselés)
Szevasztok az 1.0.1.5-ös vagy korábbi verzóju hamachit használjatok nálam az ujabb nem ment.Mi a véleményetek az Álom, Természet kasztok kombinálása jó?
Hali még be sem fejeztem a harbimat, de szeretnék indítani egy fahin íjászt. Várom a skillezési tippeket, na meg mivel lenne jó párosítani azt! Olyanok válaszait várnám vagy észrevételeit akik kitapasztalták azt a kasztot!
Köszi és üdv!
Köszi és üdv!
Az a helyzet hogy én eredetivel vagyok csak onnan tudom hogy így kell mert ide be szokták irkálni akik tamagucsival nyomják (elég régóta lesem ezt a topikot). am meg lehet venni pl Steamen 19 dolcsiért letölthetõ nem egy nagy összeg és még a boltba se kell kimenni érte (a kettõ együtt 19!). Azzal tuti menni fog és úgy tudsz csatlakozni máshoz is.
figyelj csak!
én megprobáltam 1 másik haveromal is ugyan az a verzionk van
tán a leguljabb de ugyan ugy sekép sehang!nem tudnánk mi beszélni
valamin?msn-n vagy hamachin!
én megprobáltam 1 másik haveromal is ugyan az a verzionk van
tán a leguljabb de ugyan ugy sekép sehang!nem tudnánk mi beszélni
valamin?msn-n vagy hamachin!
Köszi szépen!
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
te hanyas verizot ajánlasz!?ami biztos megy?!
van 1 magyar titan questes oldal
reklámozni nem akarok!
ott van 1-2 hamachis titan qest-es szoba!
ha gondolod beléphetnél oda és segithetné!vagy
van nekem 1 szobám!!
van 1 magyar titan questes oldal
reklámozni nem akarok!
ott van 1-2 hamachis titan qest-es szoba!
ha gondolod beléphetnél oda és segithetné!vagy
van nekem 1 szobám!!
Egy adott sebzéstípusra vonatkozó NEM %-os sebzést erõsít a % os sebzés.
Ergo ha fire botod van , de ad 20 cold damaget bonusba, akkor csak azt szorozza fel a +10% cold dmg. De ha a bot is coldos akkor hat arra is. Ha hordasz egy 50 cold damaget adó gyûrût, akkor az a sebzés a %-os szorzókkal egyutt hatni fog a "tamadásaidra".. (nem varázslatok).
Ha botból lõsz az teljesen más mintha varázsolnál. A lövés sebességt az attack speed , varázslásét a casting speed gyorsítja.
Míg varázslásnál csak a kíírt spell sebzése szorozva minden az adott típusra adó %-os sebzéssel + az intelligencebõl fakadó % os sebzés adja az összeget.
Addig a botból való támadásba beleszámít minden nem % os érték is (pl 50 cold damages gyûrû) , sõt bleeding, poision meg ilyen szar dotok is. De még az attack damage converted to health is... magyarul úgy mûködik mintha lenne egy távolsági fegyvered.
de ha a bannerre kattintasz, ott a további leírásoknál találsz még 1-2 ilyen alapdolgot. üdv.
Ergo ha fire botod van , de ad 20 cold damaget bonusba, akkor csak azt szorozza fel a +10% cold dmg. De ha a bot is coldos akkor hat arra is. Ha hordasz egy 50 cold damaget adó gyûrût, akkor az a sebzés a %-os szorzókkal egyutt hatni fog a "tamadásaidra".. (nem varázslatok).
Ha botból lõsz az teljesen más mintha varázsolnál. A lövés sebességt az attack speed , varázslásét a casting speed gyorsítja.
Míg varázslásnál csak a kíírt spell sebzése szorozva minden az adott típusra adó %-os sebzéssel + az intelligencebõl fakadó % os sebzés adja az összeget.
Addig a botból való támadásba beleszámít minden nem % os érték is (pl 50 cold damages gyûrû) , sõt bleeding, poision meg ilyen szar dotok is. De még az attack damage converted to health is... magyarul úgy mûködik mintha lenne egy távolsági fegyvered.
de ha a bannerre kattintasz, ott a további leírásoknál találsz még 1-2 ilyen alapdolgot. üdv.
Thx
Heló! Azt kérdezném, h az elementál sebzés az összefoglaló neve a "tûzvillámméreg" sebzésnek, vagy egy egyedi sebzésforma? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mondjuk van egy botom ami 11-20at sebez jéggel és emellett van egy +10% jégsebzéses aurám, akkor ennek az alap-botsebzésnek is hozzáadja a 10%át, vagy csak a bonuszjégsebzésekhez (pölö +7 jégsebzés a boton, vagy varázslat-jégsebzés) ad hozzá 10et? Mert én úgy vettem észre, h az utóbbi.
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
LOKI
Épp azzal játszom most! eddig nagyon jó, bár a grafja kicsit visszaeset a TQ-hoz képest, de 4 féle karival, 4 féle történetként is végig lehet vinni, 4 féle új környezetben.
Épp azzal játszom most! eddig nagyon jó, bár a grafja kicsit visszaeset a TQ-hoz képest, de 4 féle karival, 4 féle történetként is végig lehet vinni, 4 féle új környezetben.
Hy én már végigtoltam mindenféle kombinácioval a játékot tud valaki mondani 1 ilyen király játékot??<#vigyor3>#vigyor3>igez ennél jobb játék nem ngayon lesz de 1 ehez hasonlót??THX