23078
-
nedeljko #19918 Azt véletlen nyomja mivel nem szörny erekje! De valóban keleten nyomják.És véletlen szerűen
Én azt csináltam hogy mivel 4 emberrel nyomom a játékot jó sok ereklyét összegyüjtöttem. Mindent eltettem mivel leginkább lila vagy kék cuccokba nyomom és nemlehet őket beilleszteni. Ha pedig mégis beillesztem és találok egy jobb cuccot akkor drága pénzért kimentem őket.
És egy tároló karakterbe teszem szintenként a tekercseket az ereklyékkel együtt. Így is elég nagy a káosz ugye mert egy egy nagyobb talizmánhoz kell többféle kicsi amit nem is azonos szinten lehet megkapni ugyhogy nem egyszerű ezeket a szarokat összerakni.
-
#19917 Persze tudom, eddig zöldek voltak valor of achilles-el, de ez a kettő lila most sokkal erősebb. Nekem igazából kék jobban esik, mint zöld, lilából meg ez a kettő esett eddig, de a karimnak mind a kettő nagyon jól jött, eddigieknél sokkal jobb :)
Valaki nem tudja egyébként, hogy miből esne nekem monkey kings trickery nevű relikvia? Normálon hülye módon nem tettem félre ezeket, most meg kéne(a monkey king egy nyakláncra, amúgy meg artifact-hoz, mert olyanom nincs még egyéltalán) és ezért gyűjtögetem. Ha jól emlékszem normálra, akkor keleten dobták(orient) ezt a fajtát, de az egészet nem akarom újra végigpüfölni ezért érdekelne. Vagy teljesen random a droplista? -
zsotesz #19916 patch nélkül is ezt csinálja? -
Anyaszomorító #19915 Sziasztok.
Az a problémám, hogy cimborámmal tolnák a játékot LAN-on. Minden tökéletes csak a küldetéssek nem mennek. Az elején beszélünk a lovaspasassal lecsapjuk a az ellen de a ló nem fut ki a kertből és így a küldi nincs meg. A rajongói patch-el toljuk mind a ketten.
Mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm. -
nedeljko #19914 AZ én emberkém is epicen van. A Doxa kalot rengetegszer dobja és a griefmakert is. Egyébként epicen már jóval több zöld cuccot nyom és némelyik eléggé brutál. Ugye mert azokat még lehet tuningolni is.
És ha összerakunk valami ereklyét akkor kapunk rá valami összeállítási bónuszt is. Pl egy +25%-os támadási sebesség azért oda tud baszni :) -
#19913 Eh megérte fent maradnom, pedig rohadt álmos vagyok xD Még csak athen-nál tartok epic-ben de kidobta a második lila cucmómat, ami egy újabb kard! xD Szóval most doxa kalo + griefmaker párossal nyomulok x) -
#19912 Egy dual wield-es assassin-nak mi a fontosabb dps vagy átlag sebzés?
(-20 átlag sebzés árán kapna 40dps-t, megéri a csere vagy nem?)
Én feltételezem, hogy a másodpercenkénti sebzés fontosabb, mert ugye minél gyorsabban üt annál jobb, és a 40 dps onnan származna, hogy megnőne az atk speed, viszont (mivel a másik cucc ad néni erőpontot) ettől csökkenne az átlag sebzés, de csak 20-al. -
#19911 Remélem ez a szakasz epic-ben is gyümölcsöző, mert pont ott tartok xD
Amúgy legelső lila cucmó (doxa kalo kard) act 1 elején esett, épp csak átértem epic-be és máris =) Meg nekem mintha ez a fokozat sokkal jobban szórná a használható tárgyakat, normálon mindíg úgy kellett összekukáznom, hogy legyen a karin valami, legvégén esett egy értelmesebb páncél, most act 1 közepe felé pedig már csupa jófajta kékben vagyok. De gondolom ugyanúgy, mint a diabloban itt is annyira kicsik a drop ráták, hogy szinte randomra jön.
Multkor pl zsinórban egymást követő 3db drop mind zöld volt. :) -
nedeljko #19910 Nem semmi! Valamikor nem találok szinte semmi jó cuccot sokáig most meg.
2órás játék után vagy 9 lila és 4kék cucc esett.
Sajna a volt olyan ami megvolt már de legalább adott.
Pl lila szigonyom eddig nem volt és most dobott kettőt is ugyhogy végre szigonyozhatok kedvemre :)
Lila nyílból is csak egy volt és most kaptam még egyet. Bár még nem adtam oda az íjjászomnak hogy kipróbálja jobb e a mostani Teucher Warbownál de majd kiderül...
A skillpontjaim is +5el magasabbak a sok +1skillpontos cuccnak ami elég fasza pl a késdobálásnál mert vagy 9 mérgezett kést dob és kb olyan már mint mikor a jégmágussal szórom a jeget most úgy szóróm a mérges tört :)
ja egyébként ez a nagy cucc zápor a Parnasszus utántól az Óriás automatoi Talosig tartott. -
Ironbear #19909 Hány ilyen ember jelezte nekem, hogy ez meg ez a tárgy de jól néz ki és ezzel megyek, még ha hátrányos is nekem. Persze valaki egy idő után eldobja érthető módon.
Már az is jó volna ha egy másik, a játékban már létező tárgy statját tudnánk egyszerűen hozzátenni a kedvenc tárgyunk kinézetéhez. Nem pedig pakolásznánk mindenféle képességeket neki. Meg egyszerűbbnek is tűnik megoldani, persze valójában lehet hogy nem az. A kinézetek és az adott tárgy statok adottak, "csak" azt kellene megoldani, hogy tetszés szerint társíthassuk őket. Jó lenne ha lenne ilyen, mondhatom nyugodtan többek nevében. -
nedeljko #19908 Hát megértem a problémád nekem is vannak olyan dolgok amik bejöttek de sajna nem használtam őket mert már gyengék voltam mire megtaláltam.
Pl a YIN-Yang kard aminek ugye két kezi harcnál van értelme! Hát a kétkezi harcosommal találtam meg a Yangot de már gyenge volt oda, aztán a Rogue-val meg a Yin-t ami bejött nagyon a fekete színű lángja miatt is. Csépeltem is vele egy ideig de hamar találtam jobbat és ugye a párjával lett volna jó használni de a rogue nem kétkezi harcos.
De amugy nem lenne jó sztem egy item editor mert ugyse tudnánk kiegyensúlyozottan pontozni rá mert mindenki a kedvenc dolgait pakolná fel nagy adagokban és az előnytelen lenne sztem -
Ironbear #19907 Mindig a gugli az első (sokaknak nem. nem is értem). Végigtúrtam már a netet de nem találtam. Gondoltam még titeket megkérdezlek mert elég sok hozzászólás van. Biztos tudtok mindenről ami a TQ-val kapcsolatos. Nekem csak azért kellett volna hogy a tetsző ruházatot - amiért indult a kari, amit csak 30 szinten tud felvenni - tudjam erősíteni. Mert ugye a játék élvezetéért játszunk egy játékkal, és hiába jól néz ki a cucc, de én nem 31 szintig akarok a karival játszani, és nem szeretném megérni amikor egy mezei csonti a legnagyobb főellenség erejével ugrik nekem. Szóval csak szinten akartam tartani a gúnyát. De sztem nem lesz belőle semmi legnagyobb sajnálatomra. -
#19906 Nem értettél félre, én már csak sajnos ilyen cinikus vagyok. Viszont tényleg utálom a cheatelést. (tomb raider anniversary-t pl vagy 3 hónapja nem játszottam ki, mert a végén nem tudom beverni azt a szart.. :DDD)
Viszont csalással játszani, olyan, mintha nem is én csinálnám, szerintem cink eléggé.
De amúgy beírod gugliba, és ha nem dobja ki első egynéhány találatban, akkor igen valószínű, hogy nem létezik.
De mindegy sok sikert, így vagy úgy ;) -
zsotesz #19905 Én nem tudok ilyen progiról. -
Ironbear #19904 Üdv!
hehe számítottam rá hogy ilyen reakció is érkezik. De kicsit sem érdekel, nem szoktam cheattel és hasonlókkal élni, legfeljebb rendes végigjátszás után élvezetből, érdekesség gyanánt. De nem jellemző egyáltalán. Bár ha használnék sincs hozzá senkinek semmi köze. Bírom hogy mindig vannak ilyen fikázók, közben pedig ők is (én nem) használnak ilyesmit.
Ha én értettem félre véleményezésedet akkor bocs, mert sztem félreérthető.
Örülnék ha vki megszánna egy a kérdésemre feltett korrekt válasszal. Előre is kösz! -
#19903 Én sokkal jobb cheat-et tudok, főmenüben kattints a credits gombra és már ki is van játszva a játék, lehet letörölni a gépről, hogy ne fogja a helyet.
Ez is ugyanolyan élvezetes, mint az összes többi csalás. -
Ironbear #19902 Üdv!
Abban kérném a segítségeteket, hogy tudtok -e, létezik -e olyan progi, mint a Diablo 2-höz az item editor. Tárgyak statját kellene módosítani, szerkeszteni. Nem találtam eddig sehol. Azt gondoltam van. Direkt a ninja szetthez csináltam karakteret, mert külsőleg bejön, de a tulajdonságai hagynak maguk után némi kívánnivalót, pláne egy bizonyos idő után. Láttam egyes oldalakon hogy igény lenne rá, meg hogy emlegetik.
Ugyanígy láttam vmi olyasmit ami megnöveli a tárgyaim tároló kapacitását. Van ilyen? Ha nincs senki nem akr/ tud csinálni? :)
Kösz a türelmet!
-
Harkat 89 #19901 Valakinek nincsenek jó inteligenciás cuccai TQVaultba. Mert jóvolna pár erős tárgy, nekem van pár , de azokhoz mind erő kell. Szívesen cserélnek TQV mentést ha lehet. -
nedeljko #19900 Most az a bajom hogy elég kevés erőt síkerült elérnem a fasza cuccokhoz és ahogy elnézem ügyességből (dex) is kevés lesz! -
nedeljko #19899 Nekem hunterem már van szóval a Rogue-val nem fogok nyilazni az tuti! Valamire elkell használni a szaros dárdákat hamár vannak :)
A hunteremmel már igy is unalmas hogy rohanok előre, kezem állandóan a helyben lövésre van szegezve legyakok mindenkit és rohanok tovább és ebből áll a játék
-
vidu01 #19898 lvl75ig simán belefér a marks is. :) -
Shorlex #19897 ha már brigand akkor tuti hogy nem dárdáznék vele.
csakis ijász brigand, fullos marks-al (12-12-12).
és valóban, a brigand aura a lassitás és a hülyités miatt fontos, ha megfigyeled, Vidu nem is a poison damage-et maxolta.
szvsz a dárdás brigand envenommal az olyan félmegoldás, mert persze jo ha közel jönnek és ütöd és belassul, de ez 95%-kal kevésbé hatékony, mint az ijász. egyrészröl egyenként püfölsz mindenkit, tehát ha rádjön 5-6 akkor 3-4 vigan fog teljes gözzel apritani, másrészről ott vannak a ranged mobok, akik amig oda nem érsz szintén osztanak. ezzel szemben az ijásznál a scatterek miatt (amire szintén hat az envenom) gyakorlatilag nincs az a mob, akit be ne találna az envenom valami irgalmatlan messziröl, ahol még észlelni sem észlelnek téged de te már adagolod a szeretetcsomagokat.
Ime egy brigand legendary-n
1:30 körül és utána pár mpig érdemes nézni mit müvel az ijász brigand. és mielött azt mondjátok, hogy miért mondtam azt hogy ne dárdás brigand amikor ezt müveli, nos azért mert ez egy végletekig huzott, 100%-ig perfekt cuccokban rohangáló 100reces brigandot csináltam, és ilyen cuccotok nektek egyelöre nincs. -
zsotesz #19896 Microsoft Net Framework-öt telepítettél? Úgy emléxem kell hozzá vagy az 1.1 vagy a 2.0 -
Harkat 89 #19895 "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. "
Ezt írja ki a TQVault mikor el akarom indítani. Mit csináljak hogy működjön? Vagy rosszul telepítetem fel? -
nedeljko #19894 Hát már észrevettem én is hogy a mérgem még a szaros szatírokat is gyengén öli már!
Egyébként mindenképpen huntert akartam indítani mellé mert az a másik ahol lehet használni a dárdákat és van egy pár kihasználatlan dárdám.
Ugyanis az ijjászommal nemsok értelme van magasabb szinten dárdázni mivel az ijj mindent visz. -
#19893 Egyébként assassin-nak milyen arányban érdemes ügyességre meg erőre rakni? Vagy úgy kérdem 30-35ös szint körül mennyi erő meg dex dukál kb a karakternek(alapból tehát cuccok meg mastery nélkül) és, hogy érdemes-e hp pontokra tenni stat pontot? Én nem nagyon tettem rá, sokkal több jön masteryből, egyszerűen úgy tűnik nem éri meg rakni rá.(szerintem) -
#19892 Igen amugy gondoltam,hogy az íj miatt mondod:)!Csak hirtelen nem értettem,hogy a Marksmanship,vagy mi most így fejböl nem ugrik be,szóval az íjászat mesterség miért nincs maxolva,de akkor ezek szerint spearnél is jó,ha van,igaz:)! -
vidu01 #19891 Ha közel érnek akkor meg vakuzol egyet (Flash Powder) és megint csak szaladnak széjjel. -
vidu01 #19890 Slowed+fumbleattack+confusion miatt raktam rá. Ezek mind jó dolgok.:) Íjász brigandnál feltétlenül kell, de spearesnél is jó ha megvan. Mandrake teljesen megkeveri a mobokat, alapesetbe ha bowozol ugye az első lövés után rusholnak rád a monszták de briginél nem, csak ütik a levegőt meg sétálgatnak össze-vissza te meg nyugiba lövöd őket. Jah meg lethalt is lehet lőni az íjjal. Szóval fun, nekem kedvencem.:) -
#19889 Vidu,Shorlex most mondta hogy a Envenom Weapon felesleges,mármint epic/legend fokozaton nincs értelme...most akkor mégis van,vagy ez a te személyes véleményed? -
#19888 Áhh gyerekek de rohadt régen jártam már ezen a topicon...:)!Asszem elkezdek egy Brigandot:)!Muszáj lesz,most olvasgattam miket írkáltok itt..:D,meghozta a kedvemet,pedig már azt hittem,hogy teljesen leálltam vele.Mostanában Sacred 2-zöm,ami jó-jó,szép-szép,de valahogy a TQ-hoz képest gyerekjáték jó karaktert csinálni!Persze figyelni kell ott is,de tul képp meghalni nagy művészet,ha egycseppet is játszottál már elötte diabloval,vagy tq-val...Ezzel most nem fikázom,mert nagyon tetszik az is,de azért a TQ nagyobb kihívás,sokkal több adat van benne,amit figyelembe kell venni.(ilyen mana szívás,olyan életszívás,blending,piercing)-->ezek mind hiányoznak nekem a Sacredből...pedig ha beletették volna..mondjuk akor meg tul nagy koppintás..:S!Na mindegy.
Szóval Brigand!Régi álom,szerintem még ma megindítom! -
vidu01 #19887 Speart + shieldet adj neki, meg csinálj egy ilyen skilltreet: titancalc -
vidu01 #19886 Ideje lenne felvenni neki a Hunting masteryt.:) Poisont felejtsd el, pierce dmgre menj rá. -
Shorlex #19885 normalon talán, de már epicen is kevés. Nem. Inkább satnya. Lgendaryn egyenesen katasztrofálisan xar. -
nedeljko #19884 Na átértem epicre a Rogue(zsivány) emberemmel is.
Talán vele volt a legegyszerűbb hatástalanítani Hádészt és Cerberust is!
A méregsebzés úgy látszik kifog mindenkin -
Csokis #19883 Nem is játszom már vele. Elég nekem a Normál fokozat. -
nedeljko #19882 Szerintem legendaryn sem volt nehezebb a csávó!
Mindenesetre ezért csináltam anno hogy egyszerre 3karaktert indítottam így nem volt baj ha nem a megfelelő cuccot találtam mert a másiknak tuti jó lett. Így most a 4. karakteremnek igazán kivan nyalva a segge :)
-
Shorlex #19881 betaláltad Talost? =)
az egy fostalicska.
a sebzésed kicsi azért vagy bajban. A legjobb ut az életbenmaradáshoz ha gyorsan ölsz.
az meg nem fog menni ha nem farmolsz cuccot.
jelzem van még legendary szint is... -
nedeljko #19880 Szerintem ha egyszer kétszer még leütsz egykét ellenfelet az nem gáz mivel nem kapsz annyi xp-t hogy megérje visszamenni viszont tárgyakra jó esély van hogy kapsz valamit.
Ez az odamegyek rávágok szaladok dolog működik a talosinál is csak lehet még nem elég gyors az emberkéd. -
Csokis #19879 Én soha nem megyek vissza és nem intézek el többször egy ellenfelet. Számomra a farmolás = a csalással. Tudom, hogy ez bevett szokás meg ez nem csalás, stb. stb. Ennek ellenére én ehhez tartom magam. A Normál fokozatot is így csináltam meg.
Úgy szoktam a nehezebbekkel, hogy odamegyek püfölök egyet rajta, majd szaladás. Ellenben ezt a rohadt Gólemmel nem tudom kivitelezni, mert mikor odamentem és megütöttem, a taposásával megdermeszt, közben meg tüzet okád és már is meghaltam.