23078
  • kamehame72
    hali yc1980
    jó kacifántos a játék az tény már sokszor eltévedtem és a küldesések 1.5 nincs meg, 26vagyok kb és most
    go to the gost manor, itt járok végig is mentem kinyirtam mindenkit de nincs tovább az ut, a másik felé meg kell egy kulcs de az meg nincs.

sima originált inditottam, mert nem tom hogy a masteri mennyivel jobb, de a kamera modot letölteném de nem tom melyik.
    egy harcos szellemet inditottam és már elég jól megy de az eleje nehéz volt.
    látom a játékba végre benne van az hogy ki mire resiztes, ezt a titánból hiányoltam nagyon de ebbe sok jó dolog van, grafika az nagyon király és hogy baromi sok az ellenfél az élethű végre.
  • yc1980
    Bocsi az elöző postom-ért,nem nagyon olvastam végig!:)

A Teknősös küldetésnél,a falu elötti erdőben van elejtve,több helyen si emgtaláltam már !:) Ha van Peted,az automatikusan megtaláljaés utána az X-el(megmutatja a jobb cuccokat) látni fogod! Ha nincs peted,akkor olyan rendellenes farönkszerűt keress,és azt üsd,lődd meg egyszer !:)
    Én már megtaláltam a fő vadkanhoz való bejáratnál is,de az út másik oldalán is 1 bokor tövében ,alaposan végig kell menni !:)
    és még 1 tanács..kezdetben...mindig ha új területre tévedtek,magasabb szintűek az ellenfelek..s ahol amodbok azonnal megölnek..nos nem arra kell menni... :)
    Küldön nehézség szabályozó van a masteries edition-hoz !

First we have:
    Discovery Lilith
    -> You are a casual gamer? You do like when everything work well? This difficulty is for you!

Creatures (From "Excellent Lilith") (read "-" as minus):
    -40% HP
    -25% Attack Speed
    -20% Move Speed

Secondary choice:
    Piece of Cake Lilith
    -> You like a bit difficulties but not too much? You don't like dying to often? Choose this one!

-20% HP
    -15% Attack Speed

Third choice :
    Fast Lilith
    -> You like challenge but you don't have any much time ? Don't look futher, take this difficulty!

-40% de PV

Original Lilith:
    Excellent Lilith
    -> You do like strong, nervous and without concession H'n'S ? This is THE version par excellence!

5, harder choice:
    Heroic Lilith (could be fine for Masteries)
    -> Your character is the reincarnation of Achill? You are as smart as Ulysses? This difficulty put you to the test!

Creatures (From "Excellent Lilith") :
    +15% HP
    +15% Attack Speed
    +10% Move Speed
    +15% de XP (Bonus monster)

6:
    Max Heroic Lilith
    -> All you want is strike and kill thousand creatures ? Right, you are right ! This difficulty will make your day :

+15% HP
    +15% Attack Speed
    +10% Move Speed
    +15% de XP (Bonus monster)
    +50/100% additional creatures

7: Be warn, from here the Death is smiling
    Insane Lilith
    -> You have all the time a feeling that you are unbreakable? You are a Master among Masters ? Here you'll find a right taste of the blood!

+25% HP
    +20% Attack Speed
    +15% Move Speed
    Normal : + 5 * level in OA et en DA
    Epic : + 10 * level in OA et en DA
    Legendaire : + 15 * level in OA et en DA
    +25% XP (Bonus monster)

8: Hardest choice, don't even try!
    Infinite Lilith
    -> You are not Human? Good! Not Lilith neither!

+50% HP
    +25% Attack Speed
    +25% Move Speed
    Normal : + 10 * level in OA et en DA
    Epic : + 15 * level in OA et en DA
    Legendaire : + 20 * level in OA et en DA
    +35% de XP (Bonus monster)

bocsi az angolért,de szerintem mindneki érti ,ha nem kérdezzetek,s válaszolok! :)

és ismét bocsi a linkért...

http://dedikam3.com//telechargement.php?clef=8c1872826f41f3479259e7095062e601

s még 1 kis kieg...a DC-vel bármikor mielőtt elindítod a játékot,tetszőlegesen tudod változtatnia nehézségi szintet !:) Egy nagyobb Boss elött,célszerű lehet ezt megtenni !:)
    De aki legenden Infinite Lilith fokozaton végig viszi..no az illető előtt le a kalapom ! :) A végigvitel alatt,a 2 rejtett küldetést,pályát is értem! :)
  • yc1980
    Üdv Kamehame !:)

örülök,hogy Neked is feltüntek az ismerős zenék !:)
    ha van kérdésed,s elmondod merre jársz,tudok segíteni,néha elég kacifántos a sztori,de ha normalon,és sima nehézségi szinten végig játszod,utána már a kisujjadban lesz,mondjuk legenden max insane nehézségi fokkal!:)
    Milyen karaktert indítottál? original-t vagy a masteries edition-t ?:)
  • kamehame72
    eltévedtem és már a küldetések sincsenek megcsinálva:((
    nincs valakinek leirása ehhez a lilichez?
  • gabormoricz
    valaki leírná nekem hogy kell hamachival játszani,mert akkor már +1 emberrel több
  • kamehame72
    én nem raktam fel a masterist, nem tom hogy jobb e vagy sem.
    leszedted külön azt a nehézségszabájzót?
    a teknös ott van ahol a vadkan de még nem kell bemenni a malachoz hanem kint van. balra egy nagy fatörzs van és abba rejlik.
  • Ricardo23
    Én is próbálgatom a Lilith mod-ot (masteries mod kombóval). Még az elején járok de már van 1 nyominger küldi, amit nem tudok megoldani. A kiscsávó a falu előtt keresi a teknősét, ami az erdőben tűnt el, vagy hol. No ez a trknős hol a csudában van? Help! Ja meg nekem masteries mod-os kombóval nem rakta fel a nehézség szabályzót. Ötlet?
    Válaszokat előre is köszi
  • kamehame72
    hali
    tényleg jó ez a lilich csampagin:)))
    de mire rájöttem hogy kell kimenteni a játékot...ááááá.
    mindenesetre nekem úgy sikerült hogy minden kimentés előtt copizni kell a defilerrel és akkor berakja a titán mentések közé és onnan már sima ügy.
    de elég nehéznek tünik a játék igy elsőre mert baromi sokan vannak, pedig a legkönnyebbet raktam fel.
    a zenék elég babák, mert titán, gladiátor, rettenthetetlen, stb no meg persze a diablo az alap:))
  • nedeljko
    jó az
  • gabormoricz
    Hi!

Védekezőt akarok csinálni és azt szeretném tőletek kérdezni ni lenne jó Defense mellé.(Én Templar-ra gondoltam)Szerintetek?
  • Metatronus
    Ki kell szedni mindenféle tűzfalat! De ha felveszel MSN-re akko tudok segíteni még! [email protected]
  • watto
    Hali, Haverommal játszanék hamachin, de valami nem jó :S
    Én csinálom a lan szervert adok neki nevet meg jelszót, ő meg csatlakozna, de nem írja neki a szerverem, pontosabban semmi nincs ott semmi, cska a táblázat.....fordítva is ez van, mi lehet a gond? hamachi verziószám eggyezik, a patcheink is ugyan azok.... a serialunk viszont nem , erre figyeltme direkt...:D pls help
  • Piccolo13
    Sziasztok! Sajnos nincs eredetim, de ha valakinek van kedve multiban tolni:

Hamachi 1.0.1.5

szoba név: TQHU-12 vagy szoba név: Titan Quest Online 31
    jelszó : TQHU jelszó : 1234

További szép napot!
  • Risu Führer
    kicsit visszaolvasgattam és engem is elért az a probléma hogy kidob a játékból.az immortal nem akarja felpeccselni a játékot azt írja hogy nincs elérhető peccs.most mit csináljak akkor?
  • Risu Führer
    melyik a legfrissebb patch a játékhoz?
    felraktam a immortal kieget is de csak 1.01-re frissíti az alapjátékot.
  • Metatronus
    Ha felveszel MSN-re szívesen elmagyarázom! [email protected]
  • watto
    valaki leirná hogy kell hamachin multizni? mert bemek a játékban az új többszemélyes készitésre le startolom és kiirja rossz cdkulcs, direkt ip-s lehetőség meg nicns, pls help
  • nedeljko
    A teknőcs tekerecs az csak poén! Van belőle többfajta is.
    Vicces szöveg van rajta, némelyik ténleg poénos. Amúgy semmi haszna.
  • vidu01
    Hát nem, inkább a brigand. A calculated strikeval kiba... sok piercing dmgt tud kitolni, studyt call of huntot rendszeresen használni kell nála.
  • watto
    kösz mindenkinek :)
  • gabormoricz
    a legjobb közelharcos bossok ellen a Dreamkiller
    -lethal strike
    -calculated strike
    -phantom strike
    +pár elég durva képesség
  • gabormoricz
    Hi!

Találtam valami tekercset amin egy teknős van-eladni nem lehet viszont kezdeni sem udok vele semmit.

Mi lehet?
  • vasziszdasz
    Kezdésnek egy elementalistot javasolok. Sharddal istasz, gólemmel meg begyűjtöd az ellenséget, ami így 1 kupacban lesz a jobb találati arányhoz, valamint a védelmet is ellátja, nem téged fognak ütni. Később ha lesz sok %reced, akkor a shardról átpakolhatod a pontokat chain lightningra. Bár a legjobb hogy ha megvan a 100% reced, akkor kezdesz egy cl-es oraclet.
  • vasziszdasz
    Athénból elindulsz felfele a medúzákon át, be a fellegvárba, aminek az alján a főszellemet kinyírva nyílik az ajtó a dokkhoz.
  • vidu01
    Talán itt?
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/athensdocks.php
  • watto
    HAli! Athén kikötője merre van?:D sehol nem találom
  • watto
    valaki leírná hogy hamachin hogy kell multizni? pls
  • Metatronus
    Ha valakinek eredetiben van meg a játék azzal szívesen játszanék multiban, hamachival is megy csak azzal kicsit macerás!
  • Metatronus
    Persze ki tudod szedni
  • nedeljko
    multiba még nem toltam
  • watto
    amugy ha multin játszok, és még singlebeen 1ik karimmal beraktam karavánhoz pár dolgot, akkora azt multiba is kitudom szedni vajon?
  • nedeljko
    Sztem mindegy mit indítasz, mindegyiknek megvan a maga előnye.
    Én szeretem az összes közelharcos emberkémet, a varázslókkal meg hadilábon állok...
  • nedeljko
    helyes :)
    egyébként ne dobd el sose a megtalált kék (és majd) lila cuccokat még akkor se ha már elavultak mert ha indítasz majd ujj karaktert akkor azoknak jó lesz :)
    Csinálhatsz kimondott tároló karaktereket is.
  • watto
    + Haverommal fogok multiban játszani, mind 2ten új karit kezdünk :)
    mindenképp közel harcos lennék mert haver lesz varázslo és azt szeretnénk
    hogy ne ugyanazok a cuccok kelljenek nekünk :D
    szóval vmi közelharcoson gondolkodtam, és asszem brigand lesz :D
    szerintetek melyik a legjobb közelharcos multira? spelles területisebzős
    kari mellé? előre is kösz :D
  • watto
    kösz, fel van rakva, rá is jöttem hogyan kell :)
  • nedeljko
    igen talent! Méghozzá a dream ág.

Áttudod küldeni. Persze csak ha felvan már tolva az Immortal throne!
    Ha nincs akkor van egy TQ Vault nevű program azzal meglehet.
    De mindenképp jobb az Immortal throne-os megoldás.
  • watto
    öö ha van 2karim, áttudom küldeni 1iknek a másiktol a cuccokat?
    varázslómnak kék kard esett.....a közelharcosomnak meg orákulum ruha ami nem kicsit durva.... xD
  • zsotesz
    igen, a 600+-ost szedem, viszont már kétszer is megállt a letöltés 99%-nál.
  • watto
    a karakter ág az ugye a talent? szóval az ilyen nature, hunter, earth, warrior? és mi az új?:D
  • nedeljko
    hát a főellenfél legyakása után mehetsz az alvilágba...
    Vannak benne karavánosok ahol tárolhatod a megszerzett cuccaid.
    Újj cuccok is vannak benne, mármint fegyverek stb...
    lehet talizmánokat gyártani...
    És van egy újj karakter ág is!