23078
-
kamehame72 #20078 hali yc1980
jó kacifántos a játék az tény már sokszor eltévedtem és a küldesések 1.5 nincs meg, 26vagyok kb és most
go to the gost manor, itt járok végig is mentem kinyirtam mindenkit de nincs tovább az ut, a másik felé meg kell egy kulcs de az meg nincs.
sima originált inditottam, mert nem tom hogy a masteri mennyivel jobb, de a kamera modot letölteném de nem tom melyik.
egy harcos szellemet inditottam és már elég jól megy de az eleje nehéz volt.
látom a játékba végre benne van az hogy ki mire resiztes, ezt a titánból hiányoltam nagyon de ebbe sok jó dolog van, grafika az nagyon király és hogy baromi sok az ellenfél az élethű végre. -
yc1980 #20077 Bocsi az elöző postom-ért,nem nagyon olvastam végig!:)
A Teknősös küldetésnél,a falu elötti erdőben van elejtve,több helyen si emgtaláltam már !:) Ha van Peted,az automatikusan megtaláljaés utána az X-el(megmutatja a jobb cuccokat) látni fogod! Ha nincs peted,akkor olyan rendellenes farönkszerűt keress,és azt üsd,lődd meg egyszer !:)
Én már megtaláltam a fő vadkanhoz való bejáratnál is,de az út másik oldalán is 1 bokor tövében ,alaposan végig kell menni !:)
és még 1 tanács..kezdetben...mindig ha új területre tévedtek,magasabb szintűek az ellenfelek..s ahol amodbok azonnal megölnek..nos nem arra kell menni... :)
Küldön nehézség szabályozó van a masteries edition-hoz !
First we have:
Discovery Lilith
-> You are a casual gamer? You do like when everything work well? This difficulty is for you!
Creatures (From "Excellent Lilith") (read "-" as minus):
-40% HP
-25% Attack Speed
-20% Move Speed
Secondary choice:
Piece of Cake Lilith
-> You like a bit difficulties but not too much? You don't like dying to often? Choose this one!
-20% HP
-15% Attack Speed
Third choice :
Fast Lilith
-> You like challenge but you don't have any much time ? Don't look futher, take this difficulty!
-40% de PV
Original Lilith:
Excellent Lilith
-> You do like strong, nervous and without concession H'n'S ? This is THE version par excellence!
5, harder choice:
Heroic Lilith (could be fine for Masteries)
-> Your character is the reincarnation of Achill? You are as smart as Ulysses? This difficulty put you to the test!
Creatures (From "Excellent Lilith") :
+15% HP
+15% Attack Speed
+10% Move Speed
+15% de XP (Bonus monster)
6:
Max Heroic Lilith
-> All you want is strike and kill thousand creatures ? Right, you are right ! This difficulty will make your day :
+15% HP
+15% Attack Speed
+10% Move Speed
+15% de XP (Bonus monster)
+50/100% additional creatures
7: Be warn, from here the Death is smiling
Insane Lilith
-> You have all the time a feeling that you are unbreakable? You are a Master among Masters ? Here you'll find a right taste of the blood!
+25% HP
+20% Attack Speed
+15% Move Speed
Normal : + 5 * level in OA et en DA
Epic : + 10 * level in OA et en DA
Legendaire : + 15 * level in OA et en DA
+25% XP (Bonus monster)
8: Hardest choice, don't even try!
Infinite Lilith
-> You are not Human? Good! Not Lilith neither!
+50% HP
+25% Attack Speed
+25% Move Speed
Normal : + 10 * level in OA et en DA
Epic : + 15 * level in OA et en DA
Legendaire : + 20 * level in OA et en DA
+35% de XP (Bonus monster)
bocsi az angolért,de szerintem mindneki érti ,ha nem kérdezzetek,s válaszolok! :)
és ismét bocsi a linkért...
http://dedikam3.com//telechargement.php?clef=8c1872826f41f3479259e7095062e601
s még 1 kis kieg...a DC-vel bármikor mielőtt elindítod a játékot,tetszőlegesen tudod változtatnia nehézségi szintet !:) Egy nagyobb Boss elött,célszerű lehet ezt megtenni !:)
De aki legenden Infinite Lilith fokozaton végig viszi..no az illető előtt le a kalapom ! :) A végigvitel alatt,a 2 rejtett küldetést,pályát is értem! :) -
yc1980 #20076 Üdv Kamehame !:)
örülök,hogy Neked is feltüntek az ismerős zenék !:)
ha van kérdésed,s elmondod merre jársz,tudok segíteni,néha elég kacifántos a sztori,de ha normalon,és sima nehézségi szinten végig játszod,utána már a kisujjadban lesz,mondjuk legenden max insane nehézségi fokkal!:)
Milyen karaktert indítottál? original-t vagy a masteries edition-t ?:) -
kamehame72 #20075 eltévedtem és már a küldetések sincsenek megcsinálva:((
nincs valakinek leirása ehhez a lilichez? -
gabormoricz #20074 valaki leírná nekem hogy kell hamachival játszani,mert akkor már +1 emberrel több -
kamehame72 #20073 én nem raktam fel a masterist, nem tom hogy jobb e vagy sem.
leszedted külön azt a nehézségszabájzót?
a teknös ott van ahol a vadkan de még nem kell bemenni a malachoz hanem kint van. balra egy nagy fatörzs van és abba rejlik. -
Ricardo23 #20072 Én is próbálgatom a Lilith mod-ot (masteries mod kombóval). Még az elején járok de már van 1 nyominger küldi, amit nem tudok megoldani. A kiscsávó a falu előtt keresi a teknősét, ami az erdőben tűnt el, vagy hol. No ez a trknős hol a csudában van? Help! Ja meg nekem masteries mod-os kombóval nem rakta fel a nehézség szabályzót. Ötlet?
Válaszokat előre is köszi -
kamehame72 #20071 hali
tényleg jó ez a lilich csampagin:)))
de mire rájöttem hogy kell kimenteni a játékot...ááááá.
mindenesetre nekem úgy sikerült hogy minden kimentés előtt copizni kell a defilerrel és akkor berakja a titán mentések közé és onnan már sima ügy.
de elég nehéznek tünik a játék igy elsőre mert baromi sokan vannak, pedig a legkönnyebbet raktam fel.
a zenék elég babák, mert titán, gladiátor, rettenthetetlen, stb no meg persze a diablo az alap:)) -
nedeljko #20070 jó az -
gabormoricz #20069 Hi!
Védekezőt akarok csinálni és azt szeretném tőletek kérdezni ni lenne jó Defense mellé.(Én Templar-ra gondoltam)Szerintetek? -
Metatronus #20068 Ki kell szedni mindenféle tűzfalat! De ha felveszel MSN-re akko tudok segíteni még! [email protected] -
#20067 Hali, Haverommal játszanék hamachin, de valami nem jó :S
Én csinálom a lan szervert adok neki nevet meg jelszót, ő meg csatlakozna, de nem írja neki a szerverem, pontosabban semmi nincs ott semmi, cska a táblázat.....fordítva is ez van, mi lehet a gond? hamachi verziószám eggyezik, a patcheink is ugyan azok.... a serialunk viszont nem , erre figyeltme direkt...:D pls help
-
Piccolo13 #20066 Sziasztok! Sajnos nincs eredetim, de ha valakinek van kedve multiban tolni:
Hamachi 1.0.1.5
szoba név: TQHU-12 vagy szoba név: Titan Quest Online 31
jelszó : TQHU jelszó : 1234
További szép napot! -
#20065 kicsit visszaolvasgattam és engem is elért az a probléma hogy kidob a játékból.az immortal nem akarja felpeccselni a játékot azt írja hogy nincs elérhető peccs.most mit csináljak akkor? -
#20064 melyik a legfrissebb patch a játékhoz?
felraktam a immortal kieget is de csak 1.01-re frissíti az alapjátékot. -
Metatronus #20063 Ha felveszel MSN-re szívesen elmagyarázom! [email protected] -
#20062 valaki leirná hogy kell hamachin multizni? mert bemek a játékban az új többszemélyes készitésre le startolom és kiirja rossz cdkulcs, direkt ip-s lehetőség meg nicns, pls help -
nedeljko #20061 A teknőcs tekerecs az csak poén! Van belőle többfajta is.
Vicces szöveg van rajta, némelyik ténleg poénos. Amúgy semmi haszna.
-
vidu01 #20060 Hát nem, inkább a brigand. A calculated strikeval kiba... sok piercing dmgt tud kitolni, studyt call of huntot rendszeresen használni kell nála. -
#20059 kösz mindenkinek :) -
gabormoricz #20058 a legjobb közelharcos bossok ellen a Dreamkiller
-lethal strike
-calculated strike
-phantom strike
+pár elég durva képesség -
gabormoricz #20057 Hi!
Találtam valami tekercset amin egy teknős van-eladni nem lehet viszont kezdeni sem udok vele semmit.
Mi lehet? -
vasziszdasz #20056 Kezdésnek egy elementalistot javasolok. Sharddal istasz, gólemmel meg begyűjtöd az ellenséget, ami így 1 kupacban lesz a jobb találati arányhoz, valamint a védelmet is ellátja, nem téged fognak ütni. Később ha lesz sok %reced, akkor a shardról átpakolhatod a pontokat chain lightningra. Bár a legjobb hogy ha megvan a 100% reced, akkor kezdesz egy cl-es oraclet. -
vasziszdasz #20055 Athénból elindulsz felfele a medúzákon át, be a fellegvárba, aminek az alján a főszellemet kinyírva nyílik az ajtó a dokkhoz. -
vidu01 #20054 Talán itt?
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/athensdocks.php -
#20053 HAli! Athén kikötője merre van?:D sehol nem találom -
#20052 valaki leírná hogy hamachin hogy kell multizni? pls -
Metatronus #20051 Ha valakinek eredetiben van meg a játék azzal szívesen játszanék multiban, hamachival is megy csak azzal kicsit macerás! -
Metatronus #20050 Persze ki tudod szedni -
nedeljko #20049 multiba még nem toltam -
#20048 amugy ha multin játszok, és még singlebeen 1ik karimmal beraktam karavánhoz pár dolgot, akkora azt multiba is kitudom szedni vajon? -
nedeljko #20047 Sztem mindegy mit indítasz, mindegyiknek megvan a maga előnye.
Én szeretem az összes közelharcos emberkémet, a varázslókkal meg hadilábon állok... -
nedeljko #20046 helyes :)
egyébként ne dobd el sose a megtalált kék (és majd) lila cuccokat még akkor se ha már elavultak mert ha indítasz majd ujj karaktert akkor azoknak jó lesz :)
Csinálhatsz kimondott tároló karaktereket is. -
#20045 + Haverommal fogok multiban játszani, mind 2ten új karit kezdünk :)
mindenképp közel harcos lennék mert haver lesz varázslo és azt szeretnénk
hogy ne ugyanazok a cuccok kelljenek nekünk :D
szóval vmi közelharcoson gondolkodtam, és asszem brigand lesz :D
szerintetek melyik a legjobb közelharcos multira? spelles területisebzős
kari mellé? előre is kösz :D -
#20044 kösz, fel van rakva, rá is jöttem hogyan kell :) -
nedeljko #20043 igen talent! Méghozzá a dream ág.
Áttudod küldeni. Persze csak ha felvan már tolva az Immortal throne!
Ha nincs akkor van egy TQ Vault nevű program azzal meglehet.
De mindenképp jobb az Immortal throne-os megoldás. -
#20042 öö ha van 2karim, áttudom küldeni 1iknek a másiktol a cuccokat?
varázslómnak kék kard esett.....a közelharcosomnak meg orákulum ruha ami nem kicsit durva.... xD -
zsotesz #20041 igen, a 600+-ost szedem, viszont már kétszer is megállt a letöltés 99%-nál. -
#20040 a karakter ág az ugye a talent? szóval az ilyen nature, hunter, earth, warrior? és mi az új?:D -
nedeljko #20039 hát a főellenfél legyakása után mehetsz az alvilágba...
Vannak benne karavánosok ahol tárolhatod a megszerzett cuccaid.
Újj cuccok is vannak benne, mármint fegyverek stb...
lehet talizmánokat gyártani...
És van egy újj karakter ág is!