23078
  • kamehame72
    oda ahova irja csinálni kell neked egy custonmapot éd oda csak simán másold át a shopmi-t
    és a sajátjátékba csinálj egy karit majd ott kiválaszhatod a shopit.
  • Renegad
    Off: szóval olvastam h hova rakjam, de nincs custommappom :(
  • Renegad
    jaj gyerekek ne haragudjatok, de...letöltöttem amit mondtatok és ügye van 2 mapa a resources és a database, nahmost ezeket hova másoljam be és ha az meg van hogy nyissam meg? :)
  • Renegad
    Köszi szépen, mindjárt kipróbálom! és még valami... eddig (nemtudom miért nem) de sose próbáltam kirakni az ereklyéket, most viszont h van 1 csomó, próbálok 1et kirakni és kilép az asztalra mikor megkérdi h biztos akarom e egybeolvasztani őket.. vmi ötlet? :)
  • kamehame72
    ne vére ez kell nekem mert zöld cuccom szinte nincs is csak lila. zöldeket nekem vagy nem vagy sokkal gyengébeket dobott edig a kép mint a lilák.
    ezen az oldalon minden zöld cumó rajta van, a gyűrűk is mert azok feltétlen kellenének.

ja pl a mauseumba ahol rádtámad 5 csirkefogó ott elvéreztek a közelharcos kariaim. de az íjjásszal tovább mentem ott.
    igen amit a nő adott azt megcsináltam de a rejtek ajton még nem voltam a siriesbe de majd utána járok.

ja igen a linket amit benyomtam oda a keresőbe be kell irni hogy item maps.
  • yc1980
    Üdv Kame !:)
    örülök hogy megvan,elég kellemes részhez fogsz érni,sok sok nagy ládával majd! :)
    A parhementek...nos vannak bossok,amik mindig dobhatják...szerencsén múlik,hogy hányszor kell neki futni,de többnyire amúgy is megéri,mert nagy ládák vannak mellettük !:)

a new world mellett ajánlom a shopMI-t ott a legjobb zöld cuccok vannak,gondolom nem kell magyarázni,hogy 1 jó zöld cucc,1 jó relic-kel,mennyivel többet érhet 1 kéknél vagy lilánál! :)

aki már sokszor végigvitte a játékot,annak ajánlom még a tq vaultot...ott ne lehet állítani a complet relic bonust is..ereklékynél és artifact-oknál is ...
    és ha másolgatjuk a tárgyakat,akkor elképzelhető,hogy jobb tulajdonságai lesznek...pl az egyik kardnál +18% erőt ad,míg ha lemásoljuk,ugyan az a kard adhat +30% erőt is ! de ez tönkre vághatja a játékélményt...de megértem azokat,akik már tucatszor,rengeteg karakterrel végigjátszották a játékot,hogy szeretnék megnzéni,milyen karakter lehet a legjobb..fegyverek,páncélok terén !
    a TQ Defilerben meg be lehet állítani pl,hogy a játékban ne legyenek szürke,fehér,és sárga cuccok..nem nehéz kitalálni,hogy így mindig zöldeket fognak dobni..ami viszont nagyon zavaró lehet,mikor 20-30 mob legyilkolása után,tengernyi zöld cucc hullik...szóval ezzel csak okosan! :)

még 1 dolog...Kame,a csirkés résznél sikerült megcsinálni a küldetést,amit a nő adott az arena-ban?:)

a Lilithben vigyázni kell,mert akad 2-3 olyan küldetés,amit ha elbuksz,nem próbálkozhatsz újra...:/
    a siren mines portálnál,1 másik barlangban,egyesen felfelé kell menni,van 1 másik barlang,1 rejtek ajtóval,ami elvisz a forbidden mountainbe...arra jártál már ?:)
    van ott 1-2 igen durva lény !:)

• kamehame72
    köszi yc.
    már megtaláltam azt a fránya ajtót és hogy most figyeltem tényleg látszik, de ezeket a pecmenteket nem mindig dobja ugyan az a manus, ez is véletlenszerű?

renegate: innen szedheted le ami neked kell.
    http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=GlobalSearch
    new world items mapot javaslom nekem is az van meg még másik kettő. de valami csak a sima titánnal megy és valamihez az it kell.
    ott majd le is irják hogy kell felrakni.
  • kamehame72
    hali
    pedig én a vizesésnél végigkopogtattam a falat de sehol semmi:))
    a szem még nincs meg a többi igen de akkor mehetek vissza a vizeséshez
  • yc1980
    Üdv Kame és a többiek !:)

merre jársz? Elendar village-nél?
    a nagy falu ajtaja akkor nyílik ki,ha megszerezted a soul gem-et és a szemet !
    a soul gem-et a város előljárója adja át,ha leverted a parton az inváziót ,a szemet meg 1 titkos út végén lévő templomban találod ,elérsz 1 olyan helyre,ahol nem tudsz továbbmenni,ott a folyóban kell közlekedni,és a vízesés mögött találsz 1 rejtett ajtót !:)
  • Renegad
    Üdv. mindenkinek!
    nemtudom, h volt szó erről már vagy sem, ha igen akk sry, de azt szeretném kérdezni hogy nemtudtok e vmi progit amivel cuccokat tudok betölteni a kariknak? van tqdedefilerem és tq vaultom, de nemtudom honnnan tudnék tölteni itemeket a rendes játékból és azt bemásolni a kariknak. Azt vágom hogy beállíthatom a uniq itemek dobási arányát de hihetetlen mennyiségű cucc van és így hosszadalmas lenne.. ha tudtok segítsetek plz! előre is köszi!!
  • kamehame72
    hali gb
    hát ez nem sok de nem marad más látom. a régi tiánba azért sokkal egyszerűbb volt minden mint itt.
  • gabormoricz
    pl ezeket:

http://masteriescalc.wz.cz/TitanCalc.asp.32.html?sa=21&m1=32-0-12-12-0-6-0-8-10-8-0-0-8-0-12-12-10-6-3-0-10-0&m2=32-0-8-0-0-8-0-8-0-12-0-0-0-0-16-10-0-0-0-0-0-0

• kamehame72
    én ha felrakom a játékot+ immortált és elinditom akkor megkérdi hogy akarom e frissiteni és felrakja magától.
    de ilyet ami neked is volt még nem láttam. ha játékból nem megy akkor töltsd le az 1.30 pechet, keress rá a neten és szedd le
  • Dave00
    #20095 Linkeltem egy képet az lenne a problémám:) vagyis havernak:)
  • kamehame72
    van egy vár ahova beenged a csávó de a főajtó még se nyillik majd oldalt kikerülöm de hátulról se. viszont az erdőbe mindenhol jártam, bent voltam azon a hülye helyen ahol volt a nagy csirke:))
  • kamehame72
    bad boy
    neked mi is a próblémád?mert azt se vágom:))
  • kamehame72
    az már megvan azon már égen tulvagyok.
    http://ferrovipathe.free.fr/Lilith/Cartes/Promenade.jpg
    ezen is végigmentem és az elegazásnál bementem a rejtek ajtón is amit teljesitettem is de hogy utána mi jön nem vágom mert minden utnak vége
  • Dave00
    Vki plz nekem is segíthetne ha tud:)
  • yc1980
    mellesleg a portalok mellett vannak ilyen kis szobrok,azokkal is tudsz utazni,majd próbáld ki!:)
    a szobrok olyan helyekre visznek,ahol ilyen kis kék pontot látsz a térképen menet közben,mikor kalandozol,s ha közel mész hozzájuk,akkor kiírja hogy restpoint!:)
  • yc1980
    Üdv kame...
    itt 1 oldal a térképekkel !:)
    http://ferrovipathe.free.fr/Lilith/cartes.htm

Neked ez a térkép kell jelenleg ha jól sejtem..

http://ferrovipathe.free.fr/Lilith/Cartes/CimetiereElendar.jpg

ahol látsz középtájt jobb oldalt,1 egyenes vágást,no ott kell bemenni a cursed woods nevű helyre!:)

azért a jó,a rossz,és a csúf kemény zene a temetőben !:)
    már aki látta a filmet:D

a mocsárban is voltál? össze raktad a 2 kődarabot?

a térképek sokat fognak segíteni :)

• kamehame72
    tehát ha elander woods teleportál kijövök akkor kicsit vissza ott a vár a bezért ajtóval. és ott merre van pontosan mert nem vágom
  • Dave00
    Hali! Nem nekem írja ezt ki hanem havernak és neki nem eredeti! Mit lehetne kezdeni vele?
  • yc1980
    Üdv,
    bad boy:) eredeti a TQ-d ?:)

Kame...nem feltétlen az aurák mennyisége az ,ami erőssé tesz 1 karaktert ! bár bevallom az új masteries-ek terén nincs tapasztalatom...
    de seeker téren valami hasonlót tudnék elképzelni, előre bocsájtom,hogy nem próbáltam még...
    http://masteriescalc.wz.cz/TitanCalc.asp.32.html?sa=0&m1=32-0-12-12-0-10-10-6-10-8-8-0-9-0-0-0-10-0-0-13-16-0&m2=32-0-8-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-0-0-10-0-0-8-0-0-0

egy dolgot tudok mondani,ha valaki epic-re ne adj isten legend-re akar menni,akkor a resisteket vegye nagyon komolyan...nem árt olyan cuccokat,skilleket összeszedni,amik csökkentik a támadásainkkal szembeni ellenállásukat !:)

megtaláltad már a nagy falat,amin van 1 ajtó,de nincs nyitva?
    ha igen,akkor kicsit vissza kell jönni az úton,van 1 rejtett út,sok sok fával,1 kanyarban,ott próbálkozz ;)
    sok rejtett út,küldetés van a játékban...érdemes foglalkozni velük,mert nem egyszer több nagy láda a jutalom...!:)
    az egyik mellékküldetésnél pl olyan láda van,mint az eredeti tq-ban az overlord végén !:)

mivel már végig játszottam párszor,azt kell mondjam az oracle brutális..a ternion attack szinte lesöpri az ellenfeleket !:) csak htá mozogni kell,mert ha elkapnak,vagy odaérnek hozzám,akkor könnyen halál lehet a vége!:)

nem tudja valaki lehet valahol egybe kapni a játékot és a kieget,amolyan gold verzió érdekelne...túl jó játék,hogy ne vegyem meg eredetibe magamnak...

• Dave00
    Hali mindenki! Tudja valaki hogy eztmiért írja ki? Előre is köszi
  • kamehame72
    hali
    még mindig nincs az ijjászomhoz másodlagos pedig már vagy 29 vok.
    először bombadiert néztem mert itt lagalább lehet 4 kis ikon a ball felső sarokba.
    de olyan értelmetlennek tünek ezek a karik mint a sima titánba legelőször:))
    a seekernél mi az amit tudsz használni az ijjásznál?

megint elekadtam ugyan ott hogy végig kell menni az erdőbe én végig is mentem de semmi.elander erdő vagy mifene, ott voltam a barlangba mindent megcsináltam de az erdős rész főküldetés csak nincs meg
  • gabormoricz
    hát figy nem tom az a illusinonist amire gondoltál,de én mondjuk seekert kezdtem,de majd kezdek még egy sima bestiary(csak a petek miatt :)

Írd le milyet szeretnél alapnak,én meg írok hozzá egy másodlagost
  • kamehame72
    már a sima titánra gondolsz? mert ott 1.30 és azzal játszik mindenki , én is, tudtommal nincs újjabb
  • Dave00
    Hali mindenki! Most tettem fel megint és azt szeretném kérdezni hogy elég feltenni a legújabb patchet?
  • kamehame72
    hali
    ez kamera mod csak nem akar sikerülni
    pedig úgy csináltam mindent ahogy irta.
    parchemet még csak kettő van nekem de látom tele van a gamma titkos ajtókkal, viszont a kis ládikó nem nyillik sehogyse ami a pálya legelején van. nem tudjátok mitől nyillik majd ki és mikor?
    gabomorecz: leirnád mit használaz ami jó, mert én mig az illusinoniston gondolkodtam és 100 reccel megnőve nyilaszni:))
  • yc1980
    Üdv,az íjjász mellé achronosophy nagyon jó!:)
    az új masteries-eket nem nagyon próbáltam,csak 1 DW-s közel harcost indítottam !:)

a camera mod-nál be kell másolni mindent a megfelelő helyre,ezt elvileg írja a txt fájl.. majd a megfelelő exe-vel indítani !:)
    full hd-s felbontású monitornál szédületes a belátható terep nagysága..persze,ahhoz kellően erős gép is kell !:)
    Ki merre jár?:)
    a parchement-eket gyüjtitek? 13-at kell belőle összeszedni,s akkor megnyílik a titkos pálya!:)
  • gabormoricz
    én íjász mellé chronosophy-t választok megnöveli az attack speedet meg a dps-t
  • kamehame72
    a fene egye meg, most nézem hogy az íjjásznak nem sok jó párosítása van mert egyszerre csak egy aktiv képesége lehet, pedig a misztikum de jó lett volna de ha annak aktiválva van a cumója akkor az íjjász nem tudja használni az elemtál nyilait, se jég se villám.
    még az illuzionist ahol belehet kapcsolva sokminden csak elsőre tök hülyeségnek néz ki:))
    van valaki aki már csinált íjjászt?
  • kamehame72
    és ezt a kamera modot hogy kell felrakni, mert kitömöritem akkor lesz vagy 6 könyvtár majd az egyikbe lesz az exe, elég csak azt inditani vagy az egészet be kell másolni?
    és játékba hogy hivom majd elő a kamera modot?
  • kamehame72
    mit ajánlasz íjjászhoz?mert a misztikumot néztem neki egyenlőre. te miket vittél végig?
    most ezzel a karival már most könnyebb mint a sima titán karakterekkel, mármint az elején.
  • yc1980
    Üdv,

a normál játékhoz hasonlóan,a masteries-hez is van titan calc !:)
    karaktertervezésnél jól jöhet:)
    http://www.masteriescalc.wz.cz/

sajnos az angol az kell hozzá:/

a camera mod :

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=119

a 3.1-es IT-s kell Neked !

a wiki oldalon majdnem komplett végigjátszás van!:)
  • kamehame72
    leszedtem végre a masterit és felraktam hozzá mindent, de az nem mondtátok hogy 9 új karakter is van benne a régiek helyett:))
    ki is próbáltam de sajna angol és csak kapisgálom mi micsoda de egyenlőre az íjjászt választottam.
    yc, nincs még ilyen kép segítséged a többi dologról is mert én többet nem találtam de lehet hogy elnéztem:))
  • kamehame72
    hogy a fenébe kell a masterit leszedni és felrakni mert nekem nem sikerül, nem tudod a kamera modot hol találom?
  • yc1980
    találtam 1 egész jó kis oldalt,sok sok segítséggel!:)

http://stekel.wikidot.com/thevillage

• yc1980
    Üdv,

a warfare+spirit ütős kombó! :))
    1. Go and get your reward - a kezdő falu bal oldalán ( a kislány Veled szembehez képest bal ) ,kimész a faluból,a mezőre,ott lesz a sarokban 1 kunyhó,1 ládikóval,ami ad 1 egész jó köntöst !
    2. Retrive 2 statuttes : ez majd később jön,nem teljesne lieáris..vannak quest-ek,amikez csak később találod meg a megfelelő tárgyat !:) akkor kell visszavinni a halásznak !:)

a 2. nagyvárosban már voltál? ahol van vagy 5 kereskedő ?!
    A temetőben gondolom jártál már ?!
  • kamehame72
    ezek nincsenek megcsinálva.és persze van egy csomó ajtó amihez nincs kulcsom.
    go and get your reward
    retrive the 2 statuttes
    find the ghost tomb. peig itt kinyirtam mindenkit
    fight the thives, itt elszált a gamma és most meg azt irja hogy quest missed
    the find priest
    find 2 secret parcments
    ravel the invisible

hol van a masteri mod?