Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Patchelni kell.
#18411-#18425

Hello! Én most töltötem le a Titan Questett, jó game, csak állandoan kidob ezt mivel lehet orvosolni? crackkel ha igen akkor melyik? légyszi valaki segitsen! köszi
Broafka
attól függ, a cucc szerzõ része valóban csalás ha azt vesszük, de az XP többszörözõ annyira nem, mert mondjuk gyorsan eljutsz valameddig, utána felhúzod magad, és mondjuk 100 óra játék idõ helyett 2 óra alatt megvan egy kari jobb esetben

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
régen nekem is volt, jó az, eljutottam vele legendery orient-ig (3. rész) utána meghalt a windowsom úgyhogy R.I.P. 😊

most futtatok vagy 6 karaktert egyszerre! 😄

Egyébként most egy Battlemage karim van. Tudom hogy itt kicsit leszólták, de szerintem nem rossz. Igaz még csak most értem legend Egyiptomba.:-)
AZ én karim persze inkább harcos mint mágus. Az is igaz hogy megvan hozzá az a cucc amiben elképzeltem.
Vigyél magaddal jó sok életitalt. Kezdõként mindig nagyon betáraztam.:-)
Az életszívása a legkellemetlenebb a Titánnak, legalábbis szerintem. Meg az a baj hogy nem tudod sokáig ütni mert sûrûn varázsol valamit.
A boltban lehet vásárolni scrollokat, némelyik varázslat talán segít, ha gyenge vagy. Én normál szinten a Scroll of the Ice Nova-t és a Scroll of the Storm Witches-t használom néha, bár már nem szorulok rájuk.
Illetve késõbb az IT részben van egy barlang, benne egy óriási fehér pókkal. Az szerintem az egyik legszemetebb ellenfél a játékban.:-) Na ott kimondottan jó a Storm Witches tekercs.
Köszi, közben próbálkoztam vele és a feléig sikerült leverni. Lehet hogy le lehet gyõzni csak nem szabad hibázni de amire rájöttem hogy nem szabad sokáig hagyni mert mindig életet szív így verni kell hogy ne töltse vissza magát. Az oszlopok jók csak nekem is elfogytak annyit próbálkoztam😊
A defilert nem szeretném mert az úgy csalás sztem inkább próbálkozok még.
A tekercs az mi? Én olyat nem láttam. Nincs fent a kieg lehet azért?

Broafka
még valami, az oszlopokon áldás van, érdemes használni õket, bár én mire odaértem meg tudtam volna használni õket már kihaltam, így anélkül próbálkoztam

más, ami esetleg segíthetne rajtad: vegyél a bótban tekercseket, van egy pár ami nagyon erõs, azzal talán legyûrheted

Broafka
igazából fejlesztés és cucc kérdése az egész.
Itt már szinte mindenki a Defiler progit használja hozzá, mert idõt spórolunk meg vele.
Sajnos én azt tudom csak tanácsolni hogy kezd újból, vagy szerezd meg a defilert (TQDefiler) és akkor segíts magadon, állítsd be hogy jobb cuccok essenek vagy több xp-t kapj vagy nem tudom hogy lehetne javítani rajta.

Sziasztok.

Az olümposzon lévõ fõellent hogy lehet kinyírni? Nekem egyszerüen lehetetlennek tünik. Háború és vihar mesterségem van 33. szinten vagyok lovag de ezzel nem tudok mit kezdeni, elszívja az életem, energiám magának és ha többször megütöm se tudom 1mm nél lejjebb verni mert visszatölt. Pillanatok alatt meg lehet halni elég egy rossz mozdulat és amit addig csináltam kárbavész amikor elszívja az életem mert megint fullon van. 50életerõ és 25 energiaitallal indultam neki de akár 500-al is mehetnék mert 2 ütés és temetés😛
Olvasgattam a fórumot de nem nagyon találtam megoldást erre.
Pénzem van rengeteg de már jobb cuccokat se lehet venni, mellesleg ha még lépnék vagy 3 szintet feljebb akkor se hiszem hogy boldogulnék vele.
Ha valaki tudja a megoldást akkor írjon. Valaki jóval lentebb írta hogy a körülötte lévõ oszlopokat is ütni kell, hát én nem vettem észre hogy lehetne próbáltam íjjal is.

Broafka
egy párral... conqueror, harbinger, haruspex (kedvencem)

Broafka
jó lenne összeírni õket, mert én igazából csak a legfontosabbakat nézem (dmg, atck speed, kb ennyi is) a töbiben meg bízom, meg látom hogy jó 😊

sziasztok volna egy problémám a magyarítással
már elég régóta TQ-zok és magyarítással jáccottam vele semmi gondom nem volt vele,de sajnos a minap ujrakellet raknom a windowsomat.
feltelepitettem elösször a TQ-t lemagyarítottam minden oké is volt.
utána jött az immortal throne, lemagyarítottam beléptem és láttam hogy magyar felirat de ekkor azt írta ki a jácci hogy update-elni kell rányomtam hogy ok ekkor kilépett a jáccibol és elkezdett update-elni és mire vissza lépett már ujra angolnyelvü volt megpróbáltam ujra lemagyarítani de nem lett magyar elkezdtem mindent elõröl és megprobáltam nem update-elni de igy meg nem enged jáccani a magyarítást a magyarítások .hu-rol szedtem le plz adjadok valami tanácsot hogy mit tegyek vagy valami más magyarítási oldalt mondjatok mert ma az õrület határára kerültem
Annyi a titka a dolognak, hogy a windowsban ugyanolyan nevû felhasználói fiókot állíts be, mint anno. Akkor ami a karavánban volt is ott lesz.

Ez a Homados tipusú mellvért is bugos? Mókás as-t ad. A Barbarian csukáról tok még, ezeken kívül van még ilyen item?
Hát nem tom nekem nem igazán akarja.M1 lehet elkezdem elöröl.Kár pedig már epic hades nál jártam.Am te milyen karival tolod?

Broafka
nekem anno visszaadta az összes item-et ami a raktárban volt, kivéve ami a közösben volt, az mind elveszõdött

Ez az itemeket nem adja vissza igaz.Mert azt nem hiszem.Anyit sikerült elérnem hogy a táhely bövült.Am a karim 51 es Battlemage volt.

Broafka
tök poén, az egyik karakteremnek jelenleg 110 a health reg-je 😄. valaki megüt és azonnal megint teljes, mint valami folytonos póciózás 😊

Broafka
hát a kimásolt mappát mindenképpen másold vissza a játék mappájába, ha úgyse sikerül akkor passz, én csak egyszer használtam, nekem mûködött

Bocsánat ha én vagyok a noob de amikor vissza akarom álitani a karavánt.De nem állitja vissza.

köszi
Oké.És thy a helpet.

Broafka
akkor játsz többet, egyébként csak egy kettõt érdemes belõlük összegyûjteni szerintem, pl az elején a theban settet vagy a minotaur settet ha ilyen közelharci karid van... stb, késõbb már találsz azoknál jobb cuccokat is

Broafka
TQdefiler program kell hozzá az vissza teszi a "bankot"

envoka
Olvass vissza ! Nemrég megadtam 2 map linket is, asszem az elsõ az amin vannak ilyenek.

http://sacred2.hu/

Hali!
Én azt szeretném kétdezni hogy vanolyan kostum map amin esenciák meg relikek vannak?😮
Jah meg olyan levelek amikbõl kell csinálni 😄
Hali, a kék felszereléseket hogyan lehet teljesen összegyüjteni mert nekem nem sikerül, mindíg van kb 3 ami nincs meg belõle, álltalában a karvédõ meg a pajzs és kard hiányzik
Hello.Én azt szeretném kérdezni hogy volt 1 51 es karakterem de lelet törötlve a játék.Kimentemem a Titan Quest ill Titan quest IT mapát ami a dokumentumok ban van.Most újra feltetem a karakter megvan de a bank full üres.Most mit csináljak mert tele volt setel stb. És naon nincs kedvem újat kezdeni.

Broafka
bossra se rossz az oracle azzal a 3-mas lövéssel, csak elég közel hozzá állni hogy mind a 3 kilövelés rámenjen, és akkor 3X akkorát sebzel egyszerre.

De igazából, ahogy már más is mondta, szerintem az összes karival jól lehet írtani, ezért is jó ez a játék! 😊

Az adja a legnagyobb sebzést, de a spirites vazsik meg mana poti nélkül is jól elvannak. Bosskillre elementalist, mobokra oracle a legjobb.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

oracle, conjurer, elementalist

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Broafka
nekem valaki a Storm+Earth párosítást ajánlotta squall és eruption varázslatokkal, hogy az jól írt. De egyenlõre még nem nagyon próbáltam ki

Csá!
Nekem a Storm jött be legjobban.Vihargyûrû full, szélvihar aztán villámcsapás. Nem lesz szar. Meg tápolni a villámsebzést ezerrel.
Hali!
szeretnék csinálni egy varázsló karit,ami nem nagyon használ közelharci fegyvert cask varázslatokból 'él'.
Mit ajánlotok?
Meg hogyan csináljam?
lehet

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kicsikiraly
törttel lehet vele hamachizni?

DFTBA ಠ_ಠ

Sziasztok!

Valakinek van kedve Hamachi-n keresztül tolni?
Hali!

Tudom, hogy nem ez a megfelelõ hely 😊

De esetleg, ha valakit érdekel 2 hónapos eredeti, karcmentes Titan Quest + Immortal Throne, akkor írjon. 2500 Ft/db

Kicsikiraly
ki tudna valaki segíteni egy jó sorcerer builddal? itt keresek googlen már egy ideje de nem találok semmi normálisat.

DFTBA ಠ_ಠ

Semmire, dobd el!😊 Olvasgatni lehet csak.

Hali!
Találtam egy olyat hogy leter to mummy. Kék a neve de nem tudok vele semmit se csinálni..
rákattiontok bejön valami levél de se eladni se használni semmit sem tudok vele.
Tudnátok segíteni mire jó?
ROMOTO
spellbreakerrel lehet darálni, de kell hozzá 100 % recharge
ROMOTO
convert to health bónuszos fegyverrel
tesóm karija is egy warfare+defender

én az alapjáték vége felé akadtam el annak idején egy ilyennel, a hegyi óriásnál, aki üvöltéssel megbénít, utána meg széttapos vagy meteoráporral végez velem

na õ az utolsó fõmonsztrát nem tudja megölni

újra akarom kezdeni

de vmi könnyû karival, vmi varázslóval aki idéz is lényeket, verekedjenek helyettem inkább azok
ki mit ajánlana ?

Hali!
Kezdtem egy orgyilkost. most 17-es de semmi normális cuccot nem dobtak pedig minden küldit megcsináltam.. egy zöldet se. kékrõl nem is beszélve. Ez a kisebbik baj de az életregenerációm cask 1:S:S azt mivel tudnám gyorsan növelni??
ROMOTO
Warden jobb kari
Csak spirit, második mastery nélkül? Elsõ kari? Mert akkor sztem nem olyan vészes a helyzet, még nagyon az elején vagy és az elsõ karakterét rendszerint elcseszi az ember. 😊 Kezdj vmi íjászt- ranger, harus, bone charmer, brigand esetleg-, vagy conqot, azok jobbak elsõ karakternek.
Sziasztok!
Nekem lenne egy nagy problémám. Én nem rég óta játszok a játékal, és cask itthon single-be de öcsém kitöröte a 42-es spiritemet:S😞
És nagyon nincs kedvem megint elejétõl kezdeni. Ha valaki tudna küldeni egy 30+-os karit azt nagy meg köszönném. ( teljesen mind1 milyen szakértelme van😊)
Légyszives segítsetek
Corsair és Warden közül melyik a jobb? A Corsa igénytelenebbnek, meg kicsit egyszerûbbnek tûnik, manából is kevesebb kell neki- már ha nem colossusozik... Szakértõi vélemények? 😊
Kicsikiraly
hogy elfelejts biztonsági másolatot csinálni, elkúrja a karaktered és abbahagyd a TQ-t 😞

DFTBA ಠ_ಠ