Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#18411-#18425
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
most futtatok vagy 6 karaktert egyszerre! 😄
AZ én karim persze inkább harcos mint mágus. Az is igaz hogy megvan hozzá az a cucc amiben elképzeltem.
Az életszívása a legkellemetlenebb a Titánnak, legalábbis szerintem. Meg az a baj hogy nem tudod sokáig ütni mert sûrûn varázsol valamit.
A boltban lehet vásárolni scrollokat, némelyik varázslat talán segít, ha gyenge vagy. Én normál szinten a Scroll of the Ice Nova-t és a Scroll of the Storm Witches-t használom néha, bár már nem szorulok rájuk.
Illetve késõbb az IT részben van egy barlang, benne egy óriási fehér pókkal. Az szerintem az egyik legszemetebb ellenfél a játékban.:-) Na ott kimondottan jó a Storm Witches tekercs.
A defilert nem szeretném mert az úgy csalás sztem inkább próbálkozok még.
A tekercs az mi? Én olyat nem láttam. Nincs fent a kieg lehet azért?
más, ami esetleg segíthetne rajtad: vegyél a bótban tekercseket, van egy pár ami nagyon erõs, azzal talán legyûrheted
Itt már szinte mindenki a Defiler progit használja hozzá, mert idõt spórolunk meg vele.
Sajnos én azt tudom csak tanácsolni hogy kezd újból, vagy szerezd meg a defilert (TQDefiler) és akkor segíts magadon, állítsd be hogy jobb cuccok essenek vagy több xp-t kapj vagy nem tudom hogy lehetne javítani rajta.
Az olümposzon lévõ fõellent hogy lehet kinyírni? Nekem egyszerüen lehetetlennek tünik. Háború és vihar mesterségem van 33. szinten vagyok lovag de ezzel nem tudok mit kezdeni, elszívja az életem, energiám magának és ha többször megütöm se tudom 1mm nél lejjebb verni mert visszatölt. Pillanatok alatt meg lehet halni elég egy rossz mozdulat és amit addig csináltam kárbavész amikor elszívja az életem mert megint fullon van. 50életerõ és 25 energiaitallal indultam neki de akár 500-al is mehetnék mert 2 ütés és temetés😛
Olvasgattam a fórumot de nem nagyon találtam megoldást erre.
Pénzem van rengeteg de már jobb cuccokat se lehet venni, mellesleg ha még lépnék vagy 3 szintet feljebb akkor se hiszem hogy boldogulnék vele.
Ha valaki tudja a megoldást akkor írjon. Valaki jóval lentebb írta hogy a körülötte lévõ oszlopokat is ütni kell, hát én nem vettem észre hogy lehetne próbáltam íjjal is.
már elég régóta TQ-zok és magyarítással jáccottam vele semmi gondom nem volt vele,de sajnos a minap ujrakellet raknom a windowsomat.
feltelepitettem elösször a TQ-t lemagyarítottam minden oké is volt.
utána jött az immortal throne, lemagyarítottam beléptem és láttam hogy magyar felirat de ekkor azt írta ki a jácci hogy update-elni kell rányomtam hogy ok ekkor kilépett a jáccibol és elkezdett update-elni és mire vissza lépett már ujra angolnyelvü volt megpróbáltam ujra lemagyarítani de nem lett magyar elkezdtem mindent elõröl és megprobáltam nem update-elni de igy meg nem enged jáccani a magyarítást a magyarítások .hu-rol szedtem le plz adjadok valami tanácsot hogy mit tegyek vagy valami más magyarítási oldalt mondjatok mert ma az õrület határára kerültem
Ez a Homados tipusú mellvért is bugos? Mókás as-t ad. A Barbarian csukáról tok még, ezeken kívül van még ilyen item?
http://sacred2.hu/
Én azt szeretném kétdezni hogy vanolyan kostum map amin esenciák meg relikek vannak?😮
Jah meg olyan levelek amikbõl kell csinálni 😄
De igazából, ahogy már más is mondta, szerintem az összes karival jól lehet írtani, ezért is jó ez a játék! 😊
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Nekem a Storm jött be legjobban.Vihargyûrû full, szélvihar aztán villámcsapás. Nem lesz szar. Meg tápolni a villámsebzést ezerrel.
szeretnék csinálni egy varázsló karit,ami nem nagyon használ közelharci fegyvert cask varázslatokból 'él'.
Mit ajánlotok?
Meg hogyan csináljam?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Valakinek van kedve Hamachi-n keresztül tolni?
Tudom, hogy nem ez a megfelelõ hely 😊
De esetleg, ha valakit érdekel 2 hónapos eredeti, karcmentes Titan Quest + Immortal Throne, akkor írjon. 2500 Ft/db
DFTBA ಠ_ಠ
Találtam egy olyat hogy leter to mummy. Kék a neve de nem tudok vele semmit se csinálni..
rákattiontok bejön valami levél de se eladni se használni semmit sem tudok vele.
Tudnátok segíteni mire jó?
én az alapjáték vége felé akadtam el annak idején egy ilyennel, a hegyi óriásnál, aki üvöltéssel megbénít, utána meg széttapos vagy meteoráporral végez velem
na õ az utolsó fõmonsztrát nem tudja megölni
újra akarom kezdeni
de vmi könnyû karival, vmi varázslóval aki idéz is lényeket, verekedjenek helyettem inkább azok
ki mit ajánlana ?
Kezdtem egy orgyilkost. most 17-es de semmi normális cuccot nem dobtak pedig minden küldit megcsináltam.. egy zöldet se. kékrõl nem is beszélve. Ez a kisebbik baj de az életregenerációm cask 1:S:S azt mivel tudnám gyorsan növelni??
Nekem lenne egy nagy problémám. Én nem rég óta játszok a játékal, és cask itthon single-be de öcsém kitöröte a 42-es spiritemet:S😞
És nagyon nincs kedvem megint elejétõl kezdeni. Ha valaki tudna küldeni egy 30+-os karit azt nagy meg köszönném. ( teljesen mind1 milyen szakértelme van😊)
Légyszives segítsetek