23078
  • gabo91
    Innét hogy tudom átpakolni a karimnak a cuccokat "saját jatékosból"?
  • Broafka
    hát akkor csináld ezt.

én nem vagyok amúgy nagy Rogue fan, de most elkezdtem egyet, egyenlőre egész jól teljesít... jah, amúgy Corsairt csinálok. Sajnos még normálon vagyok, és a za legrosszabb, hogy alig dob itt még jó kis rogue fegyvert. Nem baj Tiphon (vagy hogy írják a titán nevét) már megmurdált.
  • fireon
    HEllo!

Ugyanaz a versio és nincs fent patch, de a játék nem eredeti.
  • kgabus
    Tegnap rájöttem egy csuda jó dologra:

A Hunterem most 51-es és ki akartam próbálni korábban Slayerként is, aztán ha nem jön be, akkor Harus íjász, esetleg Bone Charmer. Gondoltam csinálok róla pár szint múlva egy biztonsági mentést és majd azt töltögetem vissza.

Viszont ha Defilerrel megváltoztatom a nevét (meg esetleg a nemét), akkor nyugodtan visszatölthetem mellé az eredeti karit is és lesz belőle két egymástól teljesen független karakter.

Szóval így nemsokára egy Hunterből lesz egy-egy 55-ös körüli Slayer, Haruspex és Bone Charmer. :D

Tudom ez így nem a legtisztább, de nincs kedvem\időm csak emiatt külön karaktereket indítgatni és expelni.
  • Fletley9
    ugyanaz a verzió van mind2-őtőknek?
    ugyanazokkal a patchekkel? mert csak akkor fog menni.
  • fireon
    Hali!

Na sikerült összehoznunk haverral hamachin a Titan-t, és most már csak annyi a problémánk hogy ha ö host-ol és joinolok akkor kidob azzal hogy "Lost connection server" és fordítva is igy van, ha én hostolok és ő joinol!
    Ha valaki tudna segíteni akkor legyen szíves!

Köszönöm!

Üdv!
  • kgabus
    Jó az a Ranger is. A Harus sztem csak egy fokkal lesz jobb, de majd meglátjuk.

Ja, kb. annyi, szintenként két új kemény boss, jobb cuccok (több kék, lila unique, táposabb zöldek).
  • Fletley9
    Na végül az enyém is Ranger lett.a csapat érdeke miatt. most 31-es az alapgémet már kitoltuk normalon most kezdtük a kieget. Viszont megtörtént amit nem szerettem volna alapgém-be meghaltam :( és egy lag miatt.. mikor menni kell az obszidián folyosón és sok olyan nagy izé jön...nembaj megbosszúltam.:D

amugy a nehézésgi szintek mit adnak még? teljesen új cuccok? meg pár boss? ennyi?
  • Broafka
    hali. most kezdtem előről a játékot. Tudom hogy harapás lesz, és alapból nem is szoktam, csak az első pár uncsi részt akarom gyorsan letudni.
    Honnan tudom letölteni azt a Raven csalást vagy mit? amivel Xp-t meg tárgyak jobb esését lehet beállítani. köszi
  • Fletley9
    HArus már csak a spellek jobban néznek ki amiatt is xD egyébként nekem nem szimpi a natural szal kicsit elfogult vagyok. amugy második Mastery level 8-tól van.
  • kgabus
    Hallottam már ilyen problémáról. Az első masteryt felvetted már? Ha nem, akkor előfordulhat, hogy az az oka, ill. néha be szokott hülyülni a program az expelés során is. Egyébként úgy tudom 9-es szinten veheted fel a második masteryt. Újrakezdés esetleg? Jobb ötletem nincs sajna. :( Aztán érdemes csinálni 7-8-as szint körül egy biztonságit a karidról és próbálgatni, ha mást nem.

Közben a Harus kapcsán előszedtem a régi Rangerem, felszerelgettem és... hát nemtom jobb lesz-e a Harus. Most így néz ki:

http://images.netbag.hu/20090816/12231454830.jpg

- a Heart és passzívjai hatását kompenzálja Harusnál a három passzívból a plussz def és avoid a plussz avoid,
    - total speed kb. ugyanolyan mindkét karinál,
    - a Plague és a Trance of Wrath közül nemtom melyik lehet a jobb,
    - a farkasok miatt a Ranger kicsivel nagyobbat sebez.

Vélemények, ki melyikre voksol? :)
  • steweee
    hanyas szinten is lehet felvenni egy újabb kasztot? én most múltam 10, és egy spirit+nature boszit akarok csinálni, de félek hogy elrontottam vmit
  • navahok
    Sziasztok van egy gyújtogatóm lvl29 és jobb támadó képességeit már majdnem kimaxoltam, viszont most kezdek kicsit gyenge lenni túl hamar lecsapnak. Mi az ideális 2. mesterség ehhez , főleg a védelem lenne a célja de ahogy nézegettem a többit eggyik sem nyerte el a tetszésemeet. Ti mit ajánlotok?
  • Fletley9
    igen az lesz.bár dream-re még nem raktam de majd nemsoká...am most sajna nem tom játszani majd legközelebb talán vasárnap este.legkésöbb pedig hétfőn addig nem változik a akri
  • kgabus
    Harus lesz akkor a Te karid is, ugye?

Hunting:

Az elején sztem a Wood Lore-t érdemes maxolni, az Art of the Huntra és a passzívjaira mehet már pont, értelemszerűen a Marskmanshipet és a passzívjait érdemes mihamarabb maxolni, főleg az utolsót, a Scatter Shotot- az iszonyat jó tömegoszlató skill. Call of the Hunt és Study Pray passzívokkal sztem ráér később.

Dream:

A Distortion Wave-re érdemes egy korai pont a lassítás miatt, meg a három passzívot- Lucid, Premonition és Temporal Flux- érdemes gyúrni, a Nightmare és a Trance of Wrath ráér később.

Statpontok tekintetében meg én elsősorban erőre tennék, ügyességre csak anyit első körben, hogy a cuccokból származó bónuszpontokkal együtt fel tudd venni az aktuális íjat. Ha haladsz vele, majd meglátod mennyi defed van, és ha szükséges, lehet még tenni ügyességre. Critical ütések szempontjából mindegy, mert ranges karinál az nem lehetséges.

Vmi ilyesmi. :)
  • Fletley9
    az tényleg jól néz ki....
    én most 16-os vagyok és az Athéni csatateren járunk haverral nagyon gyorsan haladunk/fejlődünk..ijjam egy Tűrkiz íj ami nagyon adja
    +ad egy skil pontot minden vadász skill-hez amin már van pont..egyébként karakternek mire érdemes tenni a két pontot? mert eddig erő/ügyességre raktam remélem jó úgy.
    ja és igen amit írtál build kb ebben a sorrendben érdemes talentolni?
  • kgabus
    Nah király, akkor hajrá! :)

Varázsló karikhoz sajna nem értek... ha nagyon unalmas lesz a munka, lehet utánanézek. :)

Csinálgatok közben egy Huntert, elviszem sztem 50-es szint körülig 2. mastery nélkül, csinálok róla egy biztonságit és kipróbálom milyen, ha Warfare-t teszek mellé. Aztán ha nem jön be, Warfare szinten maradok a Conqnál\Champinál, itt meg vissza az egész és jó kis Harus íjászként végzi pályafutását.

Egész pofásan néz ki, sztem tök vagány a "duplacsövű" íjával :D

http://images.netbag.hu/20090812/19291937296.jpg
  • Fletley9
    Az én problémám időközbe megoldoodott:D
  • bobitusz
    Üdv mindenkinek!
    segítségre lenne szükségem:
    (nature+spirit karakterem van) van 11 felhasználatlan szakértelem pontom és nem tudom mire érdemes tenni
    most így néz ki a karakterem:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Soothsayer&master1=2&master2=4&sa=0&m1=32-6-0-12-4-1-2-0-0-16-1-6-2-1-12-0-2-0-1-1-2-0&m2=16-0-1-12-0-0-0-0-0-0-1-0-0-2-0-0-0-0-0-0-0

előre is köszi a segítséget
  • Fletley9
    egy ki segítség kéne.
    játszott valaki hamachin keresztül?
    mert haverral játszunk de a küldetések nem mennek vagyis csak egyikünk tudja megcsinálni ha másik belenyúl már nem lesz jó azt írja, hogy nem lehet többszereplős modban megcsinálni...igen ám eddig megvoltunk de most én csináltam a főküldetést és a hajó engem átvisz Kronossz-ba havert máár nem mert nics neki az ikon a feje felett se beszélni nem tud vele mert elvileg (és gyakorlatilag is ) nem ő csinálta a főküldetést van vmi megoldás erre? vagy valahogy eltudna menni Kronosszba?
  • greendcore
    Hello all . Valaki tudna nekem adni 1 linket hogy honnan tudnám leszedni a sima Titan Questet , vagy megrendelni ? előre is köszi .
  • csernok
    Letölti a patcheket(amelyek kellenek az online gamehez) befejezi..error
    ennyi.De köszi a válaszokat.Megproblom feltenni a IT-t..
  • Grifidos
    Futtasd rendszergazdaként, akkor menni fog a multi.
    OC a gyárira vonatkozik, egyébként pedig hamachi.
  • perverztata
    Hogy-hogy nem tudsz neten játszani? A főmenűben bejön a multiplayer, ott kiválasztod, hogy hostolni akarsz, vagy becsatlakozni....
    Ez teljesen megától értetődő. Mi nem megy?
  • kgabus
    És IT vagy csak sima TQ?

Simát nekem anno sehogy sem sikerült normálisan futtatni, az IT-vel meg viszonylag egyszerű a helyzet, nekem így sikerült:

1. Feltettem a sima TQ-t D:\Titan\TQ
    2. Feltettem a kieget: D:\Titan\
    3. Nem csináltam vele semmit, elindítottam, jött magától egy patchelő ablak, végigcsinálta és kész.
  • csernok
    Sztem a sima bolti verzió.Alap.Nincs fent semmi patch.
  • kgabus
    Milyen verzió van fent? Gondolom a barátaidnak is ugyanaz.

A hálózati játék részét sajna nem ismerem... :(
  • csernok
    Plzz irjatok!!Fontos
  • csernok
    Csátok^^ 4 napja tolom ezt a nagyszerű gamet.Pillanatnyilag lvl 20 vagyok."Warrior"-Defender..Egyiptomba vagyok keresem az ereklyéket:D

2 problémám van:
    Néha amikor játszok.Vmiért kilép a játékból.És a memoriára hivatkozik..:DSztem 2GB memoriámmal nem lehet gond.Meg 3 haverom is tolja és nekik is sűrűn van ilyen hibájuk =S Ez az egyik bajom!

A másik:Hogyan lehet neten játszani?Mitkell beállitani,letölteni stb stb..
    Előre is köszi a válaszokat..!
  • kgabus
    Íjászból én vmi hasonlót csinálnék:

Hunting
    Wood Lore: (Rank: 6 of 6)
    Marksmanship: (Rank: 12 of 12)
    Art of the Hunt: (Rank: 12 of 12)
    Call of the Hunt: (Rank: 8 of 8)
    Study Prey: (Rank: 8 of 8)
    Puncture Shot Arrows: (Rank: 12 of 12)
    Find Cover: (Rank: 8 of 8)
    Exploit Weakness: (Rank: 10 of 10)
    Trail Blazing: (Rank: 6 of 6)
    Flush Out: (Rank: 6 of 6)
    Scatter Shot Arrows: (Rank: 12 of 12)
    Volley: (Rank: 6 of 6)

Dream
    Distoration Wave: (Rank: 1 of 12)
    Lucid Dream: (Rank: 8 of 8)
    Premonition: (Rank: 6 of 6)
    Temporal Flux: (Rank: 6 of 6)
    Trance of Wrath: (Rank: 12 of 12)

Esetleg egy Nightmare az első passzívjával, ha jut rá pont.

100 rec (-100% recharge) pedig azt jelenti, hogy cd nélkül tudja használni bármelyik skilljét, adott esetben a Phantom Strike-ot. :) Most olyan 30-40 K közötti criticalokat üt vele.
  • Fletley9
    hát a hamacis valahogy elég furán félig mennek a questek félig nem de majd megpróbáljuk még megoldani

Egyébként előszőr íjászt akartam de Kentaur barátunk dobott egy brutál lándzsát amitől megjött a kedven lándzsáshoz is de legyen inkább íjász lándzsás meg csak mellékes ha közelharcra kerül a sor a 100 reces az annyi hogy resist-el mindent vagy mife? kb egyenlőre ennyi előre is köszi
  • kgabus
    A hamachis részéhez sajnos nem értek, remélem vki tud segíteni, vagy nézz utána külföldi fórumokon pl. titanquest.net, hátha.

Harusból meg alapvetően kétféle build van, 100 reces dárdás állat- mint amit belinkeltem :)-, vagy íjász. Melyiket akarod?
  • Fletley9
    Hello mindenkinek
    Lenne pár kérdésem:
    Ma kipróbáltuk havveral hamachin keresztül a játékot,de van egy kis probléma Rámegyek hogy új játék ott hogy új több szereplős aztán belépek haver belép de valami nem stimmel a küldetéssekell Ugyanis azt írja, hogy többjátékos modba nelehet megcsinálni se a főküldiket se a mellék küldiket, eddig csak egyet síkerül, úgy hogy csak egyikünk vette fel másik nem és neki sikerült.A főküldetés viszont csak nem ment haver felvette a spártaist megöltük a kentaurt és megint csak nem lehetett leadni. Van erre valami megoldás igen fontos lenne..

A másik pedig az, hogy ajánlana valaki egy jó buildet vadász/álom talentra előrs is köszönöm
  • kgabus
    Nah még egy screenshot mára:

http://images.netbag.hu/20090809/20323147988.jpg

A 100 reces Harusból végül ennyit sikerült kihozni. Azért kíváncsi lennék mire képes a másik felszereléssel (yc1980 kolléga 47%-os Hoodjával :)), mert így nincs rajta plussz skill, úgy meg a Clasp helyéra mehetne egy Stonebinder's, amin van +3 all. Csere esetleg? ;)
  • kgabus
    Tesztelgettem kicsit, felpakoltam ugyanazokat a cuccokat a Conqra is... hát sejtettem, hogy jobb lesz, mint a Champ, de hogy ennyivel...

Így néz ki egy majdnem fullbuffos kép róla (a battle rage sajna lemaradt):

http://images.netbag.hu/20090809/19461675284.jpg
  • kgabus
    Pl. itt egy fulbuffos kép a champiról:

http://images.netbag.hu/20090807/21384891767.jpg

Alakul, bár még lenne mit csiszolni rajta.
  • kgabus
    Jó, rendben, nyilván lehet sokféle, de sztem azért szűkíthető erősen a kör. Pl. a harbi sztem nem tartozik közéjük, hacsak nincs magas rec rajta- ami meg ugye a sebzés\str\off\... kárára megy.

Én most a champ és a conq között vacilálok.
  • yc1980
    Üdv :)

aki nem tud legalább 4 "legjobb" dual wield-est mondani,az nem ismeri a játékot! :)))
  • kgabus
    Ma esti kérdésünk:

Melyik a legjobb dual wielder?

Persze érvekkel alátámasztva. :)
  • HerrKiss
    Ezt az időt biztos nem fogom megdönteni (mivel kicsit több, mint egy óra játék után még Spártáig sem értem el, igaz nem is volt célom, csak tájékozódtam, mennyi időre fog kikapcsolódást nyújtani a játék.