Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl lvl 30on zöd cuccokban:

Nem csak azért mondtam, hanem mert az epic cuccoknak a 90% a amugyis eleg fika, marmint olyan viszonylatban, hogy mit tudsz venni a kereskedõnél, ha krealgatsz kicsit es nezegeted mondjuk epic act5 elejen. Persze van par kek ami siman jó lehet, de "harcos" karinak erdemes inkabb zöld strenghtes healthes cuccokat venni, meg fasza convertes fegyot. Casternek meg szinten zöldeket, megpedig inteseket. Bár van rá egész jó low level epic cucc amibõl összelehet egész könnyen szedni már 50% rechargeot, azis elég sokat számít, szal ott érdemes 1-2 epicet felrakni. Mindenesetre a set bonusok annyira gyengek, ha még használ is az ember 1-2 set itemet, azt sem azért mert "set", hanem mert épp olyan tulajdonságok vannak rajta amik már önmagában jók.

persil
Biztos van okod ezt mondani, és el is hiszem DE azt tegyük hozzá, hogy epic-en vagyok csak 42es és egyelõre még igen csak jók (lennének) 😊
Végjátékos tápcumókról meg egyelõre nem sok fogalmam van, darabig úgy sem találkozok olyasmivel x)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Tessék elfelejteni a seteket.

persil
Néztem bansheen a cucmókat, a Rogue cover nevû szett egész fasza, azt még én is elfogadnám, bár asszem nekem a Diomedes' szettjét kéne begyûjtenem xD

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Összevetve egyiptomban nemsok értelmes cumót találtam vagy már olyat ami megvolt...
egyébként brigandal a talossi nevetségesen könnyû volt de a manticore az kifogott rajtam vagy 7x rohantam vissza a buzijához mire kinyírta és nem dobott cserébe semmit csak egy kibaszott melvértet amit elõtte a fayum sivatagban is megtaláltam de még elõtte már meg volt máshonnan is.
Ilyenkor feltudom kúrni magam mikor a GameBansheen néztem hogy mennyi féle cucc van nekem meg mindig ugyanazokat nyomja be...
Jó lenne ha lenne olyan patch amivel nem adja be a már meglévõ cuccokat újra...
nekem az a bajom hogy nem találok egy norlális mellvértet a rogue-hoz
már az epikus babilonba vagyok és még mindig az "éjszaka leple" nevû cucc van rajtam 75páncéllal. Viszont mondjjuk ad 1skill pontot is. de jó lenne már találni valami értelmeset
persil
Nem gond, végülis meg vagyok, meg így legalább én szedegetem össze😊
Igazából szerintem így is túl erõs a kari, ahhoz, ahol tartok 😊

Meg vaultom sincs 😄

De ha van Vaultod akkor elküldhetem emailbe azt a tároló karakteremet és akkor nem kell bohóckodnod az ujra kereséssel
persil
Jah ezt veszem észre, pedig már normál fokozat vége fele direkt próbálom gyûjgötetni, hogy legyen egy artifact, de valahogy nem akar összejönni eddig xP

Azt véletlen nyomja mivel nem szörny erekje! De valóban keleten nyomják.És véletlen szerûen
Én azt csináltam hogy mivel 4 emberrel nyomom a játékot jó sok ereklyét összegyüjtöttem. Mindent eltettem mivel leginkább lila vagy kék cuccokba nyomom és nemlehet õket beilleszteni. Ha pedig mégis beillesztem és találok egy jobb cuccot akkor drága pénzért kimentem õket.
És egy tároló karakterbe teszem szintenként a tekercseket az ereklyékkel együtt. Így is elég nagy a káosz ugye mert egy egy nagyobb talizmánhoz kell többféle kicsi amit nem is azonos szinten lehet megkapni ugyhogy nem egyszerû ezeket a szarokat összerakni.

persil
Persze tudom, eddig zöldek voltak valor of achilles-el, de ez a kettõ lila most sokkal erõsebb. Nekem igazából kék jobban esik, mint zöld, lilából meg ez a kettõ esett eddig, de a karimnak mind a kettõ nagyon jól jött, eddigieknél sokkal jobb 😊

Valaki nem tudja egyébként, hogy mibõl esne nekem monkey kings trickery nevû relikvia? Normálon hülye módon nem tettem félre ezeket, most meg kéne(a monkey king egy nyakláncra, amúgy meg artifact-hoz, mert olyanom nincs még egyéltalán) és ezért gyûjtögetem. Ha jól emlékszem normálra, akkor keleten dobták(orient) ezt a fajtát, de az egészet nem akarom újra végigpüfölni ezért érdekelne. Vagy teljesen random a droplista?

patch nélkül is ezt csinálja?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok.
Az a problémám, hogy cimborámmal tolnák a játékot LAN-on. Minden tökéletes csak a küldetéssek nem mennek. Az elején beszélünk a lovaspasassal lecsapjuk a az ellen de a ló nem fut ki a kertbõl és így a küldi nincs meg. A rajongói patch-el toljuk mind a ketten.
Mi lehet a gond?
Válaszokat elõre is köszönöm.
AZ én emberkém is epicen van. A Doxa kalot rengetegszer dobja és a griefmakert is. Egyébként epicen már jóval több zöld cuccot nyom és némelyik eléggé brutál. Ugye mert azokat még lehet tuningolni is.
És ha összerakunk valami ereklyét akkor kapunk rá valami összeállítási bónuszt is. Pl egy +25%-os támadási sebesség azért oda tud baszni 😊
persil
Eh megérte fent maradnom, pedig rohadt álmos vagyok xD Még csak athen-nál tartok epic-ben de kidobta a második lila cucmómat, ami egy újabb kard! xD Szóval most doxa kalo + griefmaker párossal nyomulok x)

persil
Egy dual wield-es assassin-nak mi a fontosabb dps vagy átlag sebzés?
(-20 átlag sebzés árán kapna 40dps-t, megéri a csere vagy nem?)
Én feltételezem, hogy a másodpercenkénti sebzés fontosabb, mert ugye minél gyorsabban üt annál jobb, és a 40 dps onnan származna, hogy megnõne az atk speed, viszont (mivel a másik cucc ad néni erõpontot) ettõl csökkenne az átlag sebzés, de csak 20-al.

persil
Remélem ez a szakasz epic-ben is gyümölcsözõ, mert pont ott tartok xD
Amúgy legelsõ lila cucmó (doxa kalo kard) act 1 elején esett, épp csak átértem epic-be és máris =) Meg nekem mintha ez a fokozat sokkal jobban szórná a használható tárgyakat, normálon mindíg úgy kellett összekukáznom, hogy legyen a karin valami, legvégén esett egy értelmesebb páncél, most act 1 közepe felé pedig már csupa jófajta kékben vagyok. De gondolom ugyanúgy, mint a diabloban itt is annyira kicsik a drop ráták, hogy szinte randomra jön.
Multkor pl zsinórban egymást követõ 3db drop mind zöld volt. 😊

Nem semmi! Valamikor nem találok szinte semmi jó cuccot sokáig most meg.
2órás játék után vagy 9 lila és 4kék cucc esett.
Sajna a volt olyan ami megvolt már de legalább adott.
Pl lila szigonyom eddig nem volt és most dobott kettõt is ugyhogy végre szigonyozhatok kedvemre 😊
Lila nyílból is csak egy volt és most kaptam még egyet. Bár még nem adtam oda az íjjászomnak hogy kipróbálja jobb e a mostani Teucher Warbownál de majd kiderül...
A skillpontjaim is +5el magasabbak a sok +1skillpontos cuccnak ami elég fasza pl a késdobálásnál mert vagy 9 mérgezett kést dob és kb olyan már mint mikor a jégmágussal szórom a jeget most úgy szóróm a mérges tört 😊
ja egyébként ez a nagy cucc zápor a Parnasszus utántól az Óriás automatoi Talosig tartott.
Hány ilyen ember jelezte nekem, hogy ez meg ez a tárgy de jól néz ki és ezzel megyek, még ha hátrányos is nekem. Persze valaki egy idõ után eldobja érthetõ módon.
Már az is jó volna ha egy másik, a játékban már létezõ tárgy statját tudnánk egyszerûen hozzátenni a kedvenc tárgyunk kinézetéhez. Nem pedig pakolásznánk mindenféle képességeket neki. Meg egyszerûbbnek is tûnik megoldani, persze valójában lehet hogy nem az. A kinézetek és az adott tárgy statok adottak, "csak" azt kellene megoldani, hogy tetszés szerint társíthassuk õket. Jó lenne ha lenne ilyen, mondhatom nyugodtan többek nevében.
Hát megértem a problémád nekem is vannak olyan dolgok amik bejöttek de sajna nem használtam õket mert már gyengék voltam mire megtaláltam.
Pl a YIN-Yang kard aminek ugye két kezi harcnál van értelme! Hát a kétkezi harcosommal találtam meg a Yangot de már gyenge volt oda, aztán a Rogue-val meg a Yin-t ami bejött nagyon a fekete színû lángja miatt is. Csépeltem is vele egy ideig de hamar találtam jobbat és ugye a párjával lett volna jó használni de a rogue nem kétkezi harcos.

De amugy nem lenne jó sztem egy item editor mert ugyse tudnánk kiegyensúlyozottan pontozni rá mert mindenki a kedvenc dolgait pakolná fel nagy adagokban és az elõnytelen lenne sztem
Mindig a gugli az elsõ (sokaknak nem. nem is értem). Végigtúrtam már a netet de nem találtam. Gondoltam még titeket megkérdezlek mert elég sok hozzászólás van. Biztos tudtok mindenrõl ami a TQ-val kapcsolatos. Nekem csak azért kellett volna hogy a tetszõ ruházatot - amiért indult a kari, amit csak 30 szinten tud felvenni - tudjam erõsíteni. Mert ugye a játék élvezetéért játszunk egy játékkal, és hiába jól néz ki a cucc, de én nem 31 szintig akarok a karival játszani, és nem szeretném megérni amikor egy mezei csonti a legnagyobb fõellenség erejével ugrik nekem. Szóval csak szinten akartam tartani a gúnyát. De sztem nem lesz belõle semmi legnagyobb sajnálatomra.
persil
Nem értettél félre, én már csak sajnos ilyen cinikus vagyok. Viszont tényleg utálom a cheatelést. (tomb raider anniversary-t pl vagy 3 hónapja nem játszottam ki, mert a végén nem tudom beverni azt a szart.. 😄DD)
Viszont csalással játszani, olyan, mintha nem is én csinálnám, szerintem cink eléggé.

De amúgy beírod gugliba, és ha nem dobja ki elsõ egynéhány találatban, akkor igen valószínû, hogy nem létezik.
De mindegy sok sikert, így vagy úgy 😉

Én nem tudok ilyen progiról.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Üdv!

hehe számítottam rá hogy ilyen reakció is érkezik. De kicsit sem érdekel, nem szoktam cheattel és hasonlókkal élni, legfeljebb rendes végigjátszás után élvezetbõl, érdekesség gyanánt. De nem jellemzõ egyáltalán. Bár ha használnék sincs hozzá senkinek semmi köze. Bírom hogy mindig vannak ilyen fikázók, közben pedig õk is (én nem) használnak ilyesmit.

Ha én értettem félre véleményezésedet akkor bocs, mert sztem félreérthetõ.

Örülnék ha vki megszánna egy a kérdésemre feltett korrekt válasszal. Elõre is kösz!
persil
Én sokkal jobb cheat-et tudok, fõmenüben kattints a credits gombra és már ki is van játszva a játék, lehet letörölni a géprõl, hogy ne fogja a helyet.
Ez is ugyanolyan élvezetes, mint az összes többi csalás.

Üdv!

Abban kérném a segítségeteket, hogy tudtok -e, létezik -e olyan progi, mint a Diablo 2-höz az item editor. Tárgyak statját kellene módosítani, szerkeszteni. Nem találtam eddig sehol. Azt gondoltam van. Direkt a ninja szetthez csináltam karakteret, mert külsõleg bejön, de a tulajdonságai hagynak maguk után némi kívánnivalót, pláne egy bizonyos idõ után. Láttam egyes oldalakon hogy igény lenne rá, meg hogy emlegetik.
Ugyanígy láttam vmi olyasmit ami megnöveli a tárgyaim tároló kapacitását. Van ilyen? Ha nincs senki nem akr/ tud csinálni? 😊

Kösz a türelmet!

Valakinek nincsenek jó inteligenciás cuccai TQVaultba. Mert jóvolna pár erõs tárgy, nekem van pár , de azokhoz mind erõ kell. Szívesen cserélnek TQV mentést ha lehet.

Most az a bajom hogy elég kevés erõt síkerült elérnem a fasza cuccokhoz és ahogy elnézem ügyességbõl (dex) is kevés lesz!
Nekem hunterem már van szóval a Rogue-val nem fogok nyilazni az tuti! Valamire elkell használni a szaros dárdákat hamár vannak 😊

A hunteremmel már igy is unalmas hogy rohanok elõre, kezem állandóan a helyben lövésre van szegezve legyakok mindenkit és rohanok tovább és ebbõl áll a játék
lvl75ig simán belefér a marks is. 😊

ha már brigand akkor tuti hogy nem dárdáznék vele.
csakis ijász brigand, fullos marks-al (12-12-12).
és valóban, a brigand aura a lassitás és a hülyités miatt fontos, ha megfigyeled, Vidu nem is a poison damage-et maxolta.
szvsz a dárdás brigand envenommal az olyan félmegoldás, mert persze jo ha közel jönnek és ütöd és belassul, de ez 95%-kal kevésbé hatékony, mint az ijász. egyrészröl egyenként püfölsz mindenkit, tehát ha rádjön 5-6 akkor 3-4 vigan fog teljes gözzel apritani, másrészrõl ott vannak a ranged mobok, akik amig oda nem érsz szintén osztanak. ezzel szemben az ijásznál a scatterek miatt (amire szintén hat az envenom) gyakorlatilag nincs az a mob, akit be ne találna az envenom valami irgalmatlan messziröl, ahol még észlelni sem észlelnek téged de te már adagolod a szeretetcsomagokat.
Ime egy brigand legendary-n
1:30 körül és utána pár mpig érdemes nézni mit müvel az ijász brigand. és mielött azt mondjátok, hogy miért mondtam azt hogy ne dárdás brigand amikor ezt müveli, nos azért mert ez egy végletekig huzott, 100%-ig perfekt cuccokban rohangáló 100reces brigandot csináltam, és ilyen cuccotok nektek egyelöre nincs.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Microsoft Net Framework-öt telepítettél? Úgy emléxem kell hozzá vagy az 1.1 vagy a 2.0

"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. "
Ezt írja ki a TQVault mikor el akarom indítani. Mit csináljak hogy mûködjön? Vagy rosszul telepítetem fel?

Hát már észrevettem én is hogy a mérgem még a szaros szatírokat is gyengén öli már!
Egyébként mindenképpen huntert akartam indítani mellé mert az a másik ahol lehet használni a dárdákat és van egy pár kihasználatlan dárdám.
Ugyanis az ijjászommal nemsok értelme van magasabb szinten dárdázni mivel az ijj mindent visz.
persil
Egyébként assassin-nak milyen arányban érdemes ügyességre meg erõre rakni? Vagy úgy kérdem 30-35ös szint körül mennyi erõ meg dex dukál kb a karakternek(alapból tehát cuccok meg mastery nélkül) és, hogy érdemes-e hp pontokra tenni stat pontot? Én nem nagyon tettem rá, sokkal több jön masterybõl, egyszerûen úgy tûnik nem éri meg rakni rá.(szerintem)

Zan
Igen amugy gondoltam,hogy az íj miatt mondod😊!Csak hirtelen nem értettem,hogy a Marksmanship,vagy mi most így fejböl nem ugrik be,szóval az íjászat mesterség miért nincs maxolva,de akkor ezek szerint spearnél is jó,ha van,igaz😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ha közel érnek akkor meg vakuzol egyet (Flash Powder) és megint csak szaladnak széjjel.

Slowed+fumbleattack+confusion miatt raktam rá. Ezek mind jó dolgok.😊 Íjász brigandnál feltétlenül kell, de spearesnél is jó ha megvan. Mandrake teljesen megkeveri a mobokat, alapesetbe ha bowozol ugye az elsõ lövés után rusholnak rád a monszták de briginél nem, csak ütik a levegõt meg sétálgatnak össze-vissza te meg nyugiba lövöd õket. Jah meg lethalt is lehet lõni az íjjal. Szóval fun, nekem kedvencem.😊

Zan
Vidu,Shorlex most mondta hogy a Envenom Weapon felesleges,mármint epic/legend fokozaton nincs értelme...most akkor mégis van,vagy ez a te személyes véleményed?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Áhh gyerekek de rohadt régen jártam már ezen a topicon...😊!Asszem elkezdek egy Brigandot😊!Muszáj lesz,most olvasgattam miket írkáltok itt..😄,meghozta a kedvemet,pedig már azt hittem,hogy teljesen leálltam vele.Mostanában Sacred 2-zöm,ami jó-jó,szép-szép,de valahogy a TQ-hoz képest gyerekjáték jó karaktert csinálni!Persze figyelni kell ott is,de tul képp meghalni nagy mûvészet,ha egycseppet is játszottál már elötte diabloval,vagy tq-val...Ezzel most nem fikázom,mert nagyon tetszik az is,de azért a TQ nagyobb kihívás,sokkal több adat van benne,amit figyelembe kell venni.(ilyen mana szívás,olyan életszívás,blending,piercing)-->ezek mind hiányoznak nekem a Sacredbõl...pedig ha beletették volna..mondjuk akor meg tul nagy koppintás..:S!Na mindegy.

Szóval Brigand!Régi álom,szerintem még ma megindítom!

Speart + shieldet adj neki, meg csinálj egy ilyen skilltreet: titancalc

Ideje lenne felvenni neki a Hunting masteryt.😊 Poisont felejtsd el, pierce dmgre menj rá.

normalon talán, de már epicen is kevés. Nem. Inkább satnya. Lgendaryn egyenesen katasztrofálisan xar.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Na átértem epicre a Rogue(zsivány) emberemmel is.
Talán vele volt a legegyszerûbb hatástalanítani Hádészt és Cerberust is!
A méregsebzés úgy látszik kifog mindenkin
Nem is játszom már vele. <#smile> Elég nekem a Normál fokozat. <#vigyor>

Szerintem legendaryn sem volt nehezebb a csávó!
Mindenesetre ezért csináltam anno hogy egyszerre 3karaktert indítottam így nem volt baj ha nem a megfelelõ cuccot találtam mert a másiknak tuti jó lett. Így most a 4. karakteremnek igazán kivan nyalva a segge 😊

betaláltad Talost? =)
az egy fostalicska.
a sebzésed kicsi azért vagy bajban. A legjobb ut az életbenmaradáshoz ha gyorsan ölsz.
az meg nem fog menni ha nem farmolsz cuccot.
jelzem van még legendary szint is...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Szerintem ha egyszer kétszer még leütsz egykét ellenfelet az nem gáz mivel nem kapsz annyi xp-t hogy megérje visszamenni viszont tárgyakra jó esély van hogy kapsz valamit.
Ez az odamegyek rávágok szaladok dolog mûködik a talosinál is csak lehet még nem elég gyors az emberkéd.
Én soha nem megyek vissza és nem intézek el többször egy ellenfelet. Számomra a farmolás = a csalással. Tudom, hogy ez bevett szokás meg ez nem csalás, stb. stb. Ennek ellenére én ehhez tartom magam. A Normál fokozatot is így csináltam meg.

Úgy szoktam a nehezebbekkel, hogy odamegyek püfölök egyet rajta, majd szaladás. <#vigyor> Ellenben ezt a rohadt Gólemmel nem tudom kivitelezni, mert mikor odamentem és megütöttem, a taposásával megdermeszt, közben meg tüzet okád és már is meghaltam. <#shakehead>