23078
-
#20598 ezért is szeretem a harcos karikat, lényegében ott aztán tök mind1 a -100% recharge.
Most épp spirit + warfare kombinációt (spellBreaker ha jól emlékszem) csinálok. Jó hozzá a death chill aura és társai, csak az a bajom, hogy alig van mana meg healt regem (egy fegyver miatt most épp 0 :D
Mondjuk manával nincsen gond, mert ott van az az élet-árán-manavisszatöltő skill.
Az a jó ebben a játékban, hogy a maga módján szinte az összes karakter életképes. -
#20597 DPS vagy túlélés szempontból?
Túlélésre minden Nature kombináció elég jó, Druid, Summoner pl. Sok pet, gyógyitás, valag HP, plague.
DPS valszeg mindenhol megvan, csak gear kérdése. Ha megvan a -100% recharge, onnantól úgyis darálsz. Szokták még warfare-rel kombinálni a dolgot, állandó zászló miatt, ami -50% nrg cost rögtön.(Állandó Ancestral Horn se kutya.) Még egy kis -nrg cuccból és a mana se fogy el.
Ekkor lehet új karit kezdeni, mert ezzel nincs már sok kihivás:).
Petek jó tankok lesznek legendaryn, mivel sok HPt kapnak (monster lure gyak. halhatatlan), de mivel az aggro rendszer elég elcseszett a játékban, tényleg nem nagyon lehet a mobokhoz nyúlni, mert rádfordulnak (kivétel mikor nem:)). Viszont a DPSük meleg szar, szerintem megennéd a hajad mire végigvinnél egy actet.
Sok caster/pet build sarokköve a -100% recharge, ami szerintem a legnagyobb balansz hiba a játékban. Limitálni kellett volna 75% körül, mert teljesen beboritja a játékot. 5-6 perc CDs skillek állandóan fenn, vicc. -
#20596 jah, ki kapcsolva úgy tűnt többet sebeznek. Úgyhogy asszem működik.
Lenne még 1 kérdésem:
Melyik tulajdonképpen a legerősebb varázsló karakter? Mármint amivel skillel támad, nem pedig a botos 3-mas lövéssel. Jah, és lehet oylan karaktert csinálni ami életképes legendaryn és csak megidézett lények támadnak? Vagy azok előbb utóbb elgyöngülnek? (mint a legtöbb ilyen játékban, Diabloban az volt a jó, hogy egész sokáig bírták, még hellen is talpon maradtak a csontvázak az első actnál. utolsó 2 actban ugyan úgy bedarált minden szörny hogy csak nah :D) -
#20595 Blade Honing biztos nem, mert az Pierce százalékot ad, nem pierce sebzés százalékot (a TK meg alapból 100% pierce). Az abszolút bónusz gondolom azért működik, csak azért nem éri meg kirakni. Az open woundnál meg vannak adva a fegyók, amikkel megy, a TK meg egy spell. Valószínű, hogy nem hat rá. A többi okés lesz, ha igaz...
Bár magam nem használtam TKt soha, úgy hallottam nem túl jó a sebzése magasabb szinteken. Fő támadásnak lehet gyengusz lesz.
Broafka: ennyi -sebzés már észrevehető kell legyen. -
#20594 A fan patchben a Ravages of Time biztosan működik? (tudom, most be kell kapcsolni) tudom ott a jel fölül, de most ezt hogyan lehet letesztelni, vagy nem is tudom -
balu840202 #20593 Sziasztok!
Sajnos nem sikerült megoldanim a tegnapi problémát, igy marad a mod nélküli játék...
Indítottam egy új karit, valószínű Brigand lesz...
Számolgattam, és felmerült pár kérdésem:
Art of the Hunt, Envenom weapon, blade honing, open wound, anatomy skillek hatnak a Throwing Knife skillre?
Ugyanis ezeket szeretném passzivokként használni Throwing Knife-hoz a távolabbi ellenfelekre.
Ha valaki közelembe jön akkor meg spear-rel szeretném calculated strike-ot,ill lethal strike-ot használva hazavágni...
Szerintetek életképes lehet a kari?
-
#20592 evidensen hangzik nem? :)
Normálon elég uncsi a játék, mert gyöngék a fegyverek, viszont epictől meg legendarytől már jönnek az ütősebb fegyverek.
Én kb 6 karakterrel játszok párhuzamosan és már úgy unom az összes térképet :D -
HerrKiss #20591 Tegnap este, míg a válogatottunk a portugálok ellen vívta heroikus, ámde kilátástalan küzdelmét, normál nehézségen legyűrtem a főellent az alapjátékban, és beugrottam a győzelem portálba.
Kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz; a két magasabb nehézségi szint mivel nyújt többet a normálnál? Ugyanazokat a térképeket kell bejárnom mégegyszer, csak most táposabb ellenfelekkel, vagy lesznek brutálabb fegyverek, amiket felszedhetek, több pluszt adó varázstárgyak, stb.?
-
#20590 Akkor látnod kéne jobbra lenn a listában a Saját játék képernyőn. Beimportálsz egy karit és inditod. Ekkor visszadob a kariválasztáshoz és onnan minden a szokásos.
Más. Havernál nincs a főmenüben semmiféle szöveg. Üres gombok. Találkozott már valaki a problémával? Alap/IT ugyanaz. Próbálkozunk mindenfélével (driver, stb), de neten se találtam semmi értelmeset, csak páran feldobták a problémát néhány forumra. Megoldás sehol... -
balu840202 #20589 Igen! mappa van benne:
database
resources
az egyikben map.arc, a masikban monsters-xmax.arz file van...
-
#20588 bakker, majdnem sikerült elvinnem mind a 4 íjjászt Árészig :)
csak az egyik szörny megölt, de Undead Typhont sikerült kinyírnunk :) -
#20587 A CustomMaps-ban "monsters-xmax" alkönyvtárban van a cucc? -
balu840202 #20586 Sziaszto
Letöltöttem az xmax modot. Létrehpztam egy mappat a titanquest it mappaban, aminek a neve CustomMaps, és oda tömörítettem ki.
magyarosítva van a jaték, amikor elindítottam a következő menüpontok vannak:
jéték
saját játék
beállítások
készítők
kilépés
vagy vmi ilyesmi.
belementem a saját játékba de a nem látom hol lehet elindítani a modot...
tudna vki segíteni????
előre is köszi -
NyápicFütyi #20585 gondoltam...
viszont ha nem játszok az über móddal (visszaállítottam Restore-al), akkor élnek ezek a felülírt javítások, vagy azok már elvesztek, és valahogy az eredeti database-el ismét felül kell, hogy írjam?
csak azért kérdem annak ellenére, hogy yc1980 írta, hogy
"nem gáz,mert az übermod-ban van 1 kis batch fájl,amit ha elindítasz,akkor visszarakja a régit !:)"
mivel hamachin nem tudtunk játszani, mert havernak nem volt meg az über mód, és mikor visszaállítottam Restore-al, akkor is azt írta ki, hogy verziókülönbség miatt nem tudunk csatlakozni. Ekkor haver letöltötte az über-t, felrakta, majd leszedte (Restore), és így már nem volt verziókülönbség... -
#20584 Csupán csak azért, mert nagyrészt abban vannak a javitások.
Az ÜBER mod az 1.16-os fanpatch database.arz-jének a moddolása, tehát amit vesztesz, az a "pár" javitás, ami az 1.17-tel került be.
A database.arz a játék lelke. Minden formula, skill tulajdonság, szörny képesség, engine paraméter, minden ebben van kódolva. -
yc1980 #20583 üdv Nyápic,no végre valaki ! :)))
nem gáz,mert az übermod-ban van 1 kis batch fájl,amit ha elindítasz,akkor visszarakja a régit !:)
Kerültek bele új cuccok,és megjelent 1-2 igen brutális prefix a zöld fegyverekhez !:))) Kelleni is fog....epicen nyomom már act 1-ben...
A 6 hádész igencsak megizzasztott:/
-
NyápicFütyi #20582 Üdv!
Miért gáz, ha felülírom a database.arz-t?
Mert én felraktam az über-módot...
-
#20581 Elég az utsó. De utána ne ird felül a database.arz-t semmiféle moddal, mert akkor adtál egy pofont a szarnak. -
LordMersey #20580 Ja és még annyi, hogy a fanpatch-eket sorban kell feltenni, vagy elég az 1.17a-t? Kölcsönadtam az eredeti TQIT-mat, isoról játszom, így nincs kedvem telepítgetni, a kód a dvd borítóban:))) -
LordMersey #20579 Visszalapoztam elég sokat, de nem találom honna lehet leszedni a fanpatch-et! Előre is köszi! -
#20578 Annyit tudok még segiteni, hogy próbáljátok meg ezt a cuccot:
http://www.tunngle.net/
Hasonló a hamachihoz, annyiban más, hogy itt reggelni kell előtte és szobák vannak minden játékhoz. Akik egy szobában vannak, azok látják egymás LANos játékát. Ergo jelszavas játékot csináljatok. Ezzel megy a játék, magam is használom. Persze, ha valami hálózati probléma van, ez sem fog segiteni. Router mögött portforward kellhet neki. -
ApPa123 #20577 nem tudnál felvenni msn-re és segíteni pls? -
ApPa123 #20576 sry de ez nekem nagyon magas volt magyar xp-m van am már próbáltam 1 olyasmit ami itt van (jelenleg letöröltem a hamachit mérgemben -
#20575 A TQ-val van egy kis probléma, mégpedig a rendszerrel, ahogy a lobbyra "reklámozza" a játékot. Általában segit a következő beállitás:
network connections > menüsorban advanced >advanced settings
Itt a felső rész az Adapters and Bindings rész. A Hamachi hálózat legyen legfelül a listában. Ha megvan, reboot (az a biztos) és próba.
Számithat még, hogy melyikőtöknél milyen oprendszer van. Próbáljátok oda-vissza a hostolást. -
ApPa123 #20574 hy nekemvan 1 gondom haverral akaom tolni hamachin de nem megy csinált szervert utána lanon is elkezdek csatlakozni és nem sikeült csatlakozni miért van?? pedig még a dokumentumait is meg a megosztott mappáit is látom akkor miért nem enged?? pls help -
#20573 Senki nem rak DEXre csak annyit, amennyi a cuccokhoz kell. Ha pierce-re gyúrsz, akkor is többet ér az erő. Formulákat találsz a sokat emlitett forumon, ha érdekel a matek.
Szal 1:1 STR:DEX egy ideig, utána erő. -
ntex #20572 Szeretnék csinálni egy Brigand-ot (valszeg speares lesz) kérdésem hogy a stat pontokat hogy osszam el ? mert ha dex-re pakolok egy idő után nem fogom tudni felvenni a cuccokat. -
ntex #20571 Letöltöttem a magyarosítást a játékhoz meg Pluhi által feltett kameramodot, remélem a fanpatch nem módosított olyan dolgot ami miatt nem megy majd rendesen magyarosítással -
ntex #20570 Sztem csak már esnek azok a cuccok amik eddig nem , mert a changelogban is írták hogy a legtöbb loot tábla át lett nézve és javítva lett -
#20569 nah, én is föltettem ezt a fan patchet.
- látom a RoT-ot csak úgy tudták megoldani, hogy aktív skill lett belőle.
- új rúnákat raktak bele? meg új shrine-okat? mert a mana boost shrine meg az essence of Hermes' sandal-ja kicsit új volt nekem. -
ntex #20568 Még 1 kérdés : Az Earth masteryben az "Earth Enchantement" -nél van +x% Fire damage. Ez vonatkozik minden fire spellre, vagy csak a fegyver sebzését növeli ? a "Brimstone" gondolom csak fegyóra vonatkozik ?... -
LordMersey #20567 Köszi. Reméltem, hogy nem a nature-t mondjátok, mert a legjobb karim - amivel végigvittem egyedül mindhárom szintet - háború-természet kombó és ki akartam mást is próbálni....de akkor marad most is "másodiknak" a nature. -
#20566 Nem passziv sajnos, 30mpként tudják castolni. Ha hárman vannak már elég jó az uptime, de rossz szokásuk egyszerre elnyomni.
Az emlitettek mellé a Nature ad elementál resistet és kedvenc spellem a Plague is itt van. Ha fullosan kirakod, bossokat is szétszivatja. Csigalassúak lesznek, gyök2-vel ütnek/castolnak, feleakkorát sebeznek és a resistjüket is leszedi. Emellett terjed az addjaikra is, tiszta móka.
És ugye itt a refresh, amivel csökkented a képességek CDjét. Már 1 pontért azonnali két kutyi, két csali, amit akarsz. -
ntex #20565 Amit viszont én kérdeznék hogy Spirit mellé mennyire jó a Dream ? mert úgy láttam mindkettőnek van Vitality damage-es rásze, szal elvileg erősítik egymást. Vélemény ? -
ntex #20564 Nature a legjobb főleg kezdő íjászoknak, "Heart of the Oak" ad +10% total speedet és majdnem megduplázza a HP-t, a farkasok meg legendaryn nagyon durvák állítólag, van egy passzívja ami a te képességeid is megnöveli ha elő vannak hívva. -
LordMersey #20563 Soha nem volt még íjász karakterem, ma indítottam egyet. A vadász mesterség mellé melyiket válasszam szerintetek? -
vasziszdasz #20562 Sztem 1.08-ban érdemes night és hell titán runokkal összeszedni a fontos junik cuccokat, aztán 1.20-ban begyűjteni pár betrayert, majd mehet az IT. Nagyjából mindenki így csinálta, csak a megjelenéstől kezdve folyamatosan. -
kgabus #20561 Setek teljesen össze-vissza potyognak, szóval sok idő lenne összefarmolni és nem is nagyon érik meg.
Viszont jobb zöld monsterspecifikus cuccokra már könnyebben lehet vadászgatni, pl. Trogloditeok dobnak Folgot, Melinoek Kythonion Spykeot,... -
Harkat 89 #20560 Akkor ezekszerint nincs olyan oldal ahol fel van tűntetve a set-ek helye és %-ka? Akkor így hogy szedem össze? Végigviszem a játékot vagy 50x és hátha potyog vagy mi? -
#20559 itt is van sorrend, mert mnitha lenne 1.15-ös fan patch. Vagy mind1, egyből rakhatom föl az 1.17-et?