Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barátommal egyébként gondolkodunk az eredeti megvásárlásán ha kellõen olcsón sikerülne, így tudnánk online együtt játszani.
Gondolkodtam hogy megvegyem -e a Gold Editiont, de neten kívül nemtom lehet e még kapni valahol. És persze minél olcsóbban kéne. Na meg az is kérdés megéri e megvenni? Mire megyek vele? Online mire jó, mivel nyújt többet?
Meg azon túl az hogy online játszok nem érdemes eredetit beszerezni nemde?
Most feltettem a magyarítást, azt a javítottat, de nagyon nem vagyok vele elégedett. Sok helyen hiányos és szerintem hibák is vannak. Na meg nem is nevezném magyarításnak, mert az én szememben azt lehet annak hívni, hogy a játék sztoriját, a beszégetéseket, a küldetéseket, ilyesmiket lefordítják. Nos minden van csak ez nincs. Nem vagyok egy hú de nagy angolos, de szívesen csinálgatnék bele ezt-azt. Szoktam szerepjáték szabálykönyveket szótárprogram segítségével fordítani.
De már megoldódott a probléma, viszont a kérdésem ugyanúgy fent áll az online játékkal kapcsolatban, hogy játszotok e valahol magyarokkal, akikhez tudnék csatlakozni, akár hamachin, akár valahogy...
ÜdV!
Szval ha esetleg tolja itt valaki online, akkor szívesen csatlakoznék, ha van rá mód persze.
Sajnos voltam oly botor hogy kipróbáltam egy cheat karit multiban(amúgy nem vok cheater😮), nem kellett volna, vszínûleg letiltottak, mert nem nagyon akar bejönni egyetlen multi game sem a szerverlistán.
Hátha valakinek van ilyen tapasztalata😄, nem tudjátok meddig tiltanak le?
Remélem nem örökre...:S
A Gamém eredeti...
Tud valaki hamachin vagy akár más módon online játéklehetõséget multiban?
Kössz!
Sajna egyre inkább az a helyzet, hogy papírral ugyanolyan nehéz(vagy nehezebb) elhelyezkedni, mint a nélkül :/
De azért sok sikert😊
Bocs az offért xP
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Tetves válság, meg ugye Borsodi vok, hogy mást ne is mondjak. Most egyetemet nyúzom, közgazdász leszek. E téren akarok elhelyezkedni, de még végzek mi lesz?
(Jólvanna, nem ismerem a helyzetet, nem megbántani akartalak, ugye nincs harag? <#awink>#awink><#puszi>#puszi>)
Van ez így sajna. Lassan ideje lenne nekem is játszanom kicsit, 1 hete nem nyúltam hozzá(más játékhoz sem) még mindíg ugyanott vagyok epic elsõ fejezetében.
Ilyen ez a rohadt real life, csak a meló, az ember meg nem tud játszani.. 😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Egyébként ez a hádész tök pancser.
Ugye amig nem változik szellemmé elég könnyû lecsapni. Ha már szellem akkor szopatósabb de ha valaki megveszi azt a tekerrcset amibõl négy csonti ugrik az ellennek akkor azok maguktol leverik pár mp alatt
http://images.netbag.hu/20090430/13210710491.jpg
igazából már nem is TQzom egy ideje. 😊
Szerintem a haverod inkább azokhoz a katonákhoz csalhatta akiket egy küldetésben kell megtalálni a mocsárban!
Egyébként érdemes leölni a hidrát többszõr mert mindig nyom valami kék vagy lila cuccot.
Titánt én úgy 37-en vertem le, felvittem villám rezisztanciát maxra, (80) és megálltam kint a körön kívül és lõttem folyamatosan íjjal, meg gyógyítottam folyamatosan. Kellett jónéhány potion. A gyilkos támadásai elõl meg kitértem. Máshogy nemtom hogy és mikor tudtam volna elintézni.
Nekem a hozzá vezetõ út is nehéz volt csak íjjal ügyeskedve tudtam megcsinálni mérgezve az enemyket.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Harkat, nyugi az a karakter, amit Vidu mutatott szét van tápolva, szóval, ha a tied sokkal gyengébb nincs semmi baj, enyém 42es mégis sokkal gyengébb, mert csak epic-ben tartok😄
A 100as armor cucconként meg reális a szintedhez😊
Olympos-hoz meg kevés a szinted szerintem, én ott valami 37 voltam és ugyan maga az út nem volt túl nehéz(a küklopszok mondjuk eléggé.. ) de typhoon rendesen szétszopatott, esélyem nem volt. Vele sokat szenvedtem.
Szóval szerintem szedj fel néhány szintet még, és utána próbáld csak meg.
A lich queent megidézõ quest item hol esik? Valamilyen Stone. Most hortelen éjfél után nem ugrik be. Mert tegnap csináltam de már nem emlékszem, és ma nem találtam égen földön. 😊
Most nézem Vidu01 lvl 30-as karid és 500 armoros cuccaid vannak? Nekem cuccaim 100 armort adnak jó esetben (van mi annyit se). Amúgy az a ranger defenses kari milyen? Jól haladsz vele?
Senki megsem kottyant neki persze a rárohanós pördülõs támadás nélkül elsem tudnám képzelni azt a karit. Mivel mindig az volt a taktika hogy tömegben álló ellenre berobbanok pörgök szétverek mindenkit. Fõleg mivel vmelyik ütésnek kábító hatása is van így igazán tömeggyilkos tud lenni...
Én nem szeretem azt a rohanós cuccot(nem jut eszembe a neve) sõt meg sincs a skill.
Azzal rátámadsz és beleversz még egy kettõt aztán elrohansz majd megint így és ezt párszor megismétled 😊
Most Normálon Tsakonian Ruinsban járok, és egyszerûen nem tudok mit csinálni a Lich Queen-nel. Közelharcban pillanatok alatt lelõdös, hiába próbálnék gyógyítani, Ha íjazok meg egy évszázad lenne mire meghalna, és nem lenne szabad hibáznom a mindenféle szarjai elleni kitérésben. A kisebbek elkaphatnak, de a felülrõl érkezõ rögtön kicsinál. Igazából fogalmam sincs mit kezdjek vele. Ha nem élõholt lenne méreg megenné, de nem az... Valami ötlet egy 39-es szintû assassinnak?
Egyébként a jó helyen farmolás relatív mert míg a pöcs typhon vagy a csontsárkány mindig dobott valamit de már annyiszor legyaktam õket hogy már zöldet se dobnak.
Egyébként egy béna csontinál is jobb cuccokat lehet találni mint egy két bossnál...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Elég nagy gyûjteményem van tekercsekbõl így 4karakter után de az isteni(divine) szarokhoz hiányoznak bizonyos kisebb talizmánok. De olyanok amikrõl még nem is hallottam. Remélem a hiányzók legend fokozaton lesznek mert a tökömnek van kedve visszarohanni a normal szintre.
Kéne vmi erõsítés már mert nem táp érzésem szerint a karakterem. Pont egy kis fizikai sebzés jól jön a sok méreg meg egyéb mellé a rohadt undeadek ellen pl.
Egyébként érdemes megtanulni a ráépülõ szinergiákat is, mivel azok további fasza bónuszokat adnak, ha az onslaught aktív. (ergo, amikor harcolsz, akkor mindíg)
Nagyon egyszerûen annyi, hogy folyamatosan csépelsz és minden ütésed egyre erõsebb, míg el nem éri a max szintet.(+50%)
Gyakorlatilag meg úgy néz ki, hogy minden ütés "feltölti" az onslaught-ot és így kapsz egy kis +sebzést, majd a következõ ütés a köv. szintre emeli és +sebzés és így tovább, amíg el nem éri a skill szintjét.(amilyen szinten megtanultad a skillt, annyi a max szint, amire fel lehet tölteni)
Remélem érthetõ 😊
Lenne egy kérdésem. Az Onslaught képesség a Harcosnál mit tud? A baltás ikonos ha valaki csak magyarul ismeri.Mert nem vagyok benne biztos hogy jól értem. Kösz!
Hát nem jött meg a kedvem a varázslóhoz.. Olyan pöcs karakter hogy az iszonyat a mezei sárkányok is agyon csapják...
Végül is nem egy nagyon erõsz kaszt, de el lehet vele szórakozni. 😊
hála istennek +60% damagét ad csontiknak 😊
Viszont érdekes hogy az ixiai erdõben találtam és utánna egy barlangban ujra kidobta... Kicsit tele a tököm már mikor egymás után dobogatja ugyanazt. Ti merre jártok most a játékban?
Ha ilyen összevágós akkor babra munka. Jó lett volna ha lehetett volna egyszerûbben. Pl. ha sok karakterem van és megyek az egyikkel, és találok egy tárgyat a boltban vagy kiesik valahol, és gyanús hogy ez vmelyiknek jó lenne, akkor legyen képem a karaktereim felszerelésérõl és meg tudjam nézni pillanat alatt, hogy ne kelljen feleslegesen tárolnom, meg megvennem. Persze vszínû ez nem kivitelezhetõ, maximum sok munka árán. Aztán meg mindig módosítgatni ha vmi változik.
A képet szerintem úgy készítette, hogy shot mindenrõl külön, aztán a végén kivagdosta a statokat mutató részt minden képrõl, és egy utolsó képre ráillesztgette. Látszik is a háttérben, ha megnézed a statoknál😊
Egyébként 30as szinten szerintem nemsok értelme van ilyen cuccban megjelenni Oda a játék élmény csak rohansz és gyaksz...
Én ha ujrakezdtem egy karaktert akkor csak olyan dolgokat kapott a régebbiektõl amit azok nem használtak. De csak a kék vagy lila cuccokat tartom meg a tároló karakternél. A zöldeket rögtön eldobom miután találok jobbat nála.
Így kicsit érdekesebb mintha mindig ugyanazzal a brutál fegyverrel/páncéllal rohangálnék minden karakterrel.
Amúgy hogy kell csinálni ilyen mindent mutató képet? 😊
De így érthetõ😊
De közben arra is rájöttem, gondolom azt akartad mondani a képpel, hogy "pl lvl 30-on ennyivel jobbak a zöld cuccok, mint a set stb" mert errõl volt szó.
Csak mondat elején nem figyeltem a pl szót😊
Mert, hogy ezt nem a 30as karidnak dobta, az olyan betyár hétoltári szentség, mint ahogy én itt ülök 😉