Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv Angina és Zan,no meg persze a többiek !😊

Elõször is 1 kis segítség az artifactokhoz ,elõre szólok,hogy akit zavar ez a megoldás,az ne alkalmazza !😊
Szóval minden artifact könnyedén elõállítható !😊
1. lépés
Töltsd le a New World mod-ot a köv címrõl : http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=88
2. lépés
Telepítés után,hozz létre 1 karaktert,lehetõleg magas szinten (régi karakter is jó,vagy 1 újat csak erre a Defiler segítségével)
3. lépés
Lépj be ebbe a modba a karakterrel,s szedd fel a kívánt tekercset,és azon alkotóelemeleket amik kellenek hozzá,majd tedd be az inventory-jába !
4. lépés
Nyisd meg a karit a TQ-vault-tal,és duplikáld azon ereklye daraboakt,amik kellenek hozzá,a kívánt mennyiségben !
5. lépés
A karakterrel lépj be ismét a new world mod-ba,majd rakd össze az erekélyéket,és a kereskedõnél az az artifactot ! Ha elégedetlen vagy a komplett bónusszal,akkor ugorj a 6. lépésre !😊
6. lépés
Tedd az inventoryba az artifac-ot,majd nyisd meg a tq-vault-tal a karit,és jobb klik az artifact-on,és meg tudod választani a komplett bónuszt !😊

Ha ez nagyon macerás,akkor tudok küldeni 1 olyan vault-ot,amiben az összes artifact megvan,és az összes ereklye szinte normal,epic,s legend szinten ! 😊

Bocsi ha kissé túlbonyolítottam,de nem tudom mennyire vagy járatos ezen programok használatában !😊

1 kis Diablo !😊

most players 8-on nyomom épp act 1 vége felé normalon !
1 Paladint indítottam,szeretném a zealt,fanatism-et vengaence-t használni majd ! Ez a paladin még elég új számomra eddig,barbárral,nekróval,és varázslóval nyomtam !😊
a holy freeze nagyon tetszik benne !😊 Jó lenne tudni,hogy az általad említett mod múködik-e az 1.12-es patch-el,mert most az van fenn,de majd kipróbálom !😊 Über Diablóhoz volt valakinek szerencséje? Igaz az csak battle-net-en érhetõ el 1 küldetés keretében,de azt mondják,hogy még 3-4 játékos számára is húzós megcsinálni,mivel egyszerre kell küzdeni a 3 fõdémonnal (Mephisto,Baal,Diablo) ráadásul alaposan feltunningolt változatukkal !😊
Eddig egész jól halad a palám,de normálon nincs is olyan kari,amivel ne lehetne haladni !😊

Zan:

A hydra elég szopatós ellenfél tud lenni,megfelelõ poison és azt hiszem fire resist nélkül !😊 A komplett sett cuccok viselését nem ajánlom,mert igaz,hogy 1-2 darab nagyon jó,de összességében,elõ lehet állítani jobb kombinációkat is,kellõen erõsen zöld cuccokkal és kellõr elic-ekkel !😊
Az übermod-ot még csak normálon vittem az act 4 elejéig,de a 6 titán így is nagyon szenvedõs !😊 Mot gondolj el 6 hydrát legenden...vagy 6 talos-t....6 Hádészrõl vagy Kharon-ról nem is beszélve !😊)) Aki azt meg tudja csinálni,hát le a kalapom elõtte !😊

A lilith meg zseniális,lehetne akár a második kiegészítõje is a játéknak,mivel nagyon hosszú,rengeteg újítás van benne,egyszóval ki kell próbálni,beszélni lehetne róla évekig !😊

Bokafix2
Nekem az a problémám, hogy amikor a képességeket be akarom illeszteni a rekeszekbe a képernyõ alján akkor nem lehet csak négyet. Ez miért van? A gyorslistán sincs ott a többi amit megszereztem. Az elsõ rekeszbe van a vihargyûrû, a másodikba a jégszilánk a harmadikba a fagyasztó aura és a negyedikbe az életszívó.
Viszont van egy olyan képesség is hogy jégszív és ezt mégsem lehet beilleszteni. Pedig 4 üres rekesz is van. A gyorslistán sem látom.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Zan
Felvettelek MSN-re,ott át tudom neked küldeni a Final Breath-et,de csak a formulát!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Oké,ki fogom próbálni!😊De lehet hogy még nem mostanában,mert egyenlõre most értem el legenden eddig a legerõsebbnek bizonyuló karakteremmel a hydrához és hát hogy is fogalmazzam,elég kevésnek bizonyultam ellene,legalább is X3 modban...!Nagyon fosok a resistjeim,ugyhogy elõször is muszáj lesz valami jó kis zöld cuccra váltanom a Tracker's sertõl...!Pedig mennyire jó volt benne egy jó ideig...:S!Hiányozni fog😊!Na mindegy;szóval ha tényleg annyira szemét a dolog,mármint az uber mod,akkor még azzal egy kicsit várok!

Viszont ezt a Lilithet nem sokára kipróbálom!

Amugy te steamen szoktál játszani,vagy hogy?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Sziasztok!

Tényleg nem tudna valaki kisegíteni egy Final Breath-el? <#vigyor>
Amúgy YC, Ha megengeded Diablo 2-höz ajánlom a The Fury Within Mod-ot, ha még nem ismered... 😊 Szintén sok az új cucc, az ellenfelek alapból players 6 erõsségûek, és players 32 a max, szal nagyon küzdõs! 😉 A fejlõdés is gyorsabb, én odáig voltam érte... 😄 Szintenként 6 attrib pont meg 2 skill pont... Viszont azt hiszem csak 1.09el megy rendesen, újabbal nem próbáltam, meg megvan eredetiben (azzal neten nyomtam), meg megvan a RIP is, azon van a Fury... 😉

És légyszi segítsen valaki Final Breath-el kapcsolatban! <#nemtudom><#taps>

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Üdv Zan !😊

no igen igazad van,ez a játék így jó,ahogy van !😊 Csak sajnálom,hogy nem lesz második rész:/
Egy pár szó az Übermod-ról..nos ez az alapjáték k ampányát követi,viszont sokkal nehezebben ! Alapból van benne 1 xmax mod,bár ha jól tudom amobok csak négyszeres mennyiségben vannak,viszont a fõbossok 6-osával jelennek meg !😊 Pl 6 titán,6 talkin,és hasonlók !😊
És jópár nehezítés is benne van,pl ha meghalsz,akkro az összes xp-d bukod,amit szereztél az elözõ szintlépés óta,gondolom nem kelle csetelni,hogy ez azért kemény érvágás az 50. szinttõl fölfelé..😊
Továbbá raktak bele pár új cuccot is,és pár új prefixet,suffixet,sõt,olyan tárgy is van,ahol 2 suffix is lehet !😊
van 1 oldal ami leírja,hogy mik kerültek bele,ha gondolod belinkelem !😊

Dio3-ról senkinek nincs semmi tudomása,hogy mikor jelenik meg? Már odáig vetemedtem,hogy ma felraktam megint a 2-t ,s elkezdtem 1 paladinnal !😊
Zan
Szia yc!

Én viszont egyet értek veled,majdnem mindenben!😊Amúgy én nem azt mondtam,hogy nem játszanak már vele,mert ven egy halom szoba,amikor megnézem a multiplayer részt,csak nem nagyon látok magyarokat!Szóval itt a magyarokra értem,meg tul képp a multis részlegre!Mert gondolom hogy egy csomóan játszanak,de hát valószínûleg nem eredetivel,vagy vaagy csak egyszerûen hidegen hagyja õket a multis részleg(pedig az a krémje a játéknak,szerintem legalább is):anno én is bevallom tört játékkal kezdtem,de aztán annyira megtetszett,hogy amikor már csak 3000HUF volt a kieggel együtt a steamen,muszáj voltam megvenni,mert gondoltam,hogy majd velem együtt sokan megveszik még a magyarok közül és akkor majd toljuk sokan neten egymással,mint ahogyan ez a dionál is volt!De csak külföldiekkel toltam eddig nagyrészt...és ez szomorít el.
Ja meg az,ami tényleg így van,hogy már alig irkálunk ide a fórumra,azaz mostanában én igen,de mások nem nagyon...:S!Szóval örülök,hogy te is írtál!😊
Na figy!Este átnyálazom,max holnap reggel ezt a Lilith-et,aztán megpróbálom felrakni!Viszont,írnál egy kicsit bõvebben errõl az Ubermod-ról?Mit is tartalmaz ez?
Ja és amúgy igazat adok abban is,hogy hát igen,sok mindenben lehagyja a diablot!Viszont,ha a dio nem lett volna olyan amilyen,akkor a TQ sem lett volna ennyire finomra hangolva!Tényleg,minden elismerésem a fejlesztõké;gondolom azért nem lett túl darkos,mert az már nagyon nagyon nagy koppintás lett volna..meg lehet hogy nem érezték szükségét darkosra csinálni az egészet...!Szóval én elfogadom így,amilyen és soha nem bántott,hogy nem elég dark...!

Üdv

Üdv Zan és a többiek !😊

nem nagyon értek Veled egyet..szerintem sokan nyomják ezt a nagyszerû játékot,hisz sok tekintetben túlmutat a Diablo 2-n is! 😊
nemrégiben már írtam ide,de ha már nagyon sokszor végigvitted,akkor ajánlom a különbözõ "user-made" campaign-okat! 😊
Pl a Lilith-et vagy az Übermod-ot !😊
Mindkettõ letöltésére illetve telepítésére vannak instrukciók itt a topicban,ha visszaolvasol pár oldalt,akkor láthatod is !😊
Ha mégis eltévednél,akkor segítek,s útbaigazítalak !😊
Merõben új,s nehezebb kihívást jelentenek,mint az eredeti campaign! 😊
A Titán Quest a valaha volt legnagyszerûbb hack'n'slash játék,csak egyetlen 1 dolog hiányzik nekem belõle..pont az ami a Diablo-ban megvolt...a hátborzongató hangulat ! Emlékszem még sok sok évvel ezelõtt,mikor még a Dio1-el toltuk haverral,1 gép elõtt felváltva...és azok a föld mélyi dungeonok..azok a síron túli hangok...
De a skill rendszer,a tárgyrendszer,és az összes ilyen,szerintem messze jobb mint a Dio-ban...és ahogy láttam..a 3-ban lopni is fognak tõlük !😊
Tud valaki valamit a hajdan volt Ironlore csapat új projektjérõl ? Legutolsó infóm sajnos nem túl szívmelengetõ...miszerint 1 nagyon brutál hack'n'slash játékot csinálnak...de csak konzolra:/

100 szónak is 1 a vége,minden régi,rutinos TQ fannak kötelezõ darab a Lilith !😊

http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html

angolosok elõnyben !😊

Zan
Én pedig nyomom,nem tudom én is egyszer kétszer találkozom csak,nem tudom miért ment el ennyire mindenkinek a kedve ettõl...!Vagy itt senki sem várja már a Dio 3-at?Muszáj valamivel tolni addig is...a dio 2-t már kijátszottam,már volt mindenem,minden karakter,majdnem az összes jól használható RW-t kiraktam(enigma örök kedvenc...)!Szóval maradt a TQ,amit amúgy nagyon szeretek!Csak kér hogy az xmax modot már nem bírja az itthoni gépem(szóval nem az ami lábjegyzetbe le van írva,hanem egy másik egymagos vas)...:S!

miért nem talélkozok sose egyetlen magyarral se 😄😄😄
zsolt515
Ohh kösz majd meglátom!
De nem lehet rossza game ha sok karaktert tudsz csinálni imádom az olyan játékokat ahol lehet venni egy csomó mindent.

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Zan
Off:

Kár,hogy ennyire meghalt a topic...látszik,már nem nagyon tolják a TQ-t az emberek...

Zan
Nos,egy kicsit tévhitben élsz Zsolt!Az a helyzet,hogy a Witcher teljesen más mint ez,mert ugyebár az is rpg,de nem hack'n slash,hanem TPS!Szóval ott a kari mögül látod az eseményt,itt pedig felülrõl,mit a diabloban.(jó végül is a Witcher is hack'n shash,de egy kifinomultabb,nem olyan egérgyilok féle..én is végig nyomtam)

Szóval itt felülrõl látod az eseményeket,rengeteg féle karaktert tudsz csinálni,eléggé rá lehet kattanni,ha szereted az ilyen "One more level" stílust.

Viszont ha feps/tps rpg-ket akarsz inkább,akkor Oblivion.De azért még ajánlom a következõket:Fallout 3,Mass Effect,Fable.Atlán ezek közül a Fable,ami a kegjobban hasonlít a Witcher-hez!
Üdv

zsolt515
Üdv!
Nagyon tetszenek az ilyen szerepjátékok mondjuk nekem elsõ ilyesmi játékom a WITCHER volt na azt már 1000-szer végigvittem és most szeretném magam kipróbálni még ilyen játékokban és most nem tudom hogy szerintetek ez a játék a jobb vagy az OBLIVION?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Zan
Tegnap esett egy elég jo kis Artifact-nak a formulája egy teljesen átlagos mob-ból,legend act 1-ben<#vigyor2>,örül a fejem,csak hát összerakni lesz necces...!:

Talisman of the Jade Emperor

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Kellene nekem Final Breath artifact, és már elegem van belõle, h egyszer sem képes dobni Typ... Ha valakinek van ilyen papperje, és tudna is adni, azt nagyon megköszönném... 😉

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Zan
Szerintetek Rangernél érdemes kimaxolni a kutyusok alapját?most ahogy elnéztem,még egyedül is lvl 1-en is eléggé szépen eszi a mobokat,persze itt nem aazt kell érteni,hogy egy harapás;csak lttam,hogy szedi azért le szépen az életüket,lassacskán,de ha 3 lenne belõlük,maxon...hmmm<#vigyor4>!

Zan
De csak egy "picit"..😊!Örülök,ha segíthettem😊!

Az emberi ostobaság határtalan , és sajnos bennem koncentráltan halmozodik.<#falbav>Már egy hete nyomulok a játékkal és fogalmam sem volt errõl a mobil teleportról.Állandóan visszarohangáltam ha megteltek a zsákjaim.
Azért köszönöm a felvilágosítást.így egy picit egyszerübb.
Zan
Egyszerû!Megnyomod az L betût és vissza teleportálsz az egyik városba!
Csak azt ne mond,hogy eddig nem használtál teleportkövet😊....

Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom , hogy véletlenül átmentem act3 végén , a megnyiló portálon typhon-hoz az olömposzra és sajna semmi heal potion nem maradt nálam és nem tudok visszamenni.Nem lehet valahogyan mégis visszamenni valamelyik városba.Esetleg valami cheat nincsen ilyen esetekre?
zan msnere feldobtalak
Üdv megint..

Kame,a térképes link a Lilith-hez !😊)

http://ferrovipathe.free.fr/Lilith/cartes.htm

Zan
Csa!Én nyomom multiban is meg singleben is ,eredetim van,streamról vettem még tavaly.Ha gondoljátok vegyetek fel msn-en,ott jobban tudunk egyeztetni,mint itt!

[email protected]

Zan
Gyerekek,hol van act 5-ben Odüsszeusz?😄Van még egy pár küldi,amit nem adtam le,köztük az is amikor ki kell nyírni hadesz démonfõnökeit,vagy miket és aztán odüsszeusszal kell beszélni!

Üdv kalandorok ! 😊

Kame merre jársz?

nyomhatnánk majd a lilith-et legenden,insane fokozaton,ha van kedved?😊
ha valaki majd akar nyomni gamet akkor szoljon 😄 multiba küldöm 😛
Én eredetivel. <#smile> Múlt héten vettem meg CD Galaxisban mind a TQ, mind a TQ:IT kiegészítõt! <#eljen>

meg aztolvastam hogy dio 3 nemlesz fizetõs, hát hálistennek, legyen úgy. 😄 dio3 need hamarba
éppen gyorsan felmagyarositom a TQIT-t aztan megyekis multira... :p karit gyurni 😄
mármint a tqt eredetivel?
jaja énis msot totlam sacred 2õt de... nemigazán jön be túl kevés benne a uj... vagynemtom... eredetivel nyomjátok?
Zan
Valamivel el kell baszni az idõt a Dio 3 ig...!Sacred 2-nél jobb.

én most kezdem el megint 😊 kedvetkaptam egyet hozzá 😛
van aki még titan questezik? 😮 😛 azse semmi xd
Zan
A #20136-ra senkinek sincs jó buildje,vagy egy csepp ötlet hogy hogyan csináljam a dolgokat?

van a sima lilih ahol a régi karik mehetnek és van a lilih masteri ahol vannak az újjak. és ha lilihbõl mész a masteriba csak akkor de erre figyelni kell és kész. én leszedtem a lilihet és a masterit is
ha

olvasd vissza a 20035
Zan
Ha csak a mapot akarnám leszedni,ami nem buherálja meg a skill rendszert,honnan tudom?nem tudnál linkelni egy download-linket?😄

Zan
Szóval ez egy map,ah jól értem.Na most,csak uj karival érdemes meglesni,mert a régieket elcseszi?

hali.
a lilih egy új csampagin amit valaki irt és a sajátjátéknál kell elinditani.brutál jó szivatós tele rejtett átjáróval, a lilih masteri-nál 9 vadi új kari de a sima lilihnél maradnak a régiek de véletlen se szabad öket összekeverni mert akkor annak a karinak annyi. legalább is nálam ez volt eddig.

http://masteries.titanquestvault.ign.com/
http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
telepûlés lesz majd a tengerparton de kb a játék felénél olyan 23-25 szintél fogsz kb odaérni.
Zan
Noob kérdés:

Mi ez a Lilith?😊
De úgy bõvebben,vagy esetleg egy linket is dobhattok!

HAli! LILITH-es kérdések: Van-e másik település, ahol lehet bizniszelni? Lesz-e valahol "villámos" fickó (artifact készítõ), és Mágus (skillpoint újraosztó)? TQ Vault létezik-e Lilith-hez, vagy az alapba be lehet valahogy csempészni a karikat? Válaszokat elõre is köszi!
Zan
Na amúgy meg szevasztok!

Ezer éve nem jártam erre,de tegnap sikeresen elindítottam a játékocskát oly sok idõ után és megint kezd rabul ejteni😊!Indítottam egy brigandot,már ez elég régi álom volt,csak valahogyan nem volt kedvem elkezdeni egy csomó ideig.De úgy érzem nagyon jól tettem,mert nagyon tetszik a néni😊,egyenlõre még a méreg nagyon bevált,persze tudom-tudom ez csak normálon ér valamit,késõb már nagy a mobok resistûje ellene,ugyhogy a blendingel egyetemben szart sem fog érni.
Egyenlõre a Calculated Strike buff nélkül van kimaxolva,és a Blade Honing.Ja és van egy rakva az envenom Weaponra is,az elsõ buff miatt,mert ugyebár az ad lassítást,az kelleni fog,de már azt is majdnem kimaxoltam.Most vagyok 10. szinten,de már most 150 et sebez egy szaros kis dárdácskával😊,szóval tetszetõs.Egyenlõre a huntign ágon nem nagyon fejlesztettem,mert most a ruoget akarom megcsinálni nagyjából.Viszont.érdekelne,hogy ti mit gondoltaok,merre fejleszem tovább,mit hogyan csinálnátok a helyemben.Esetleg egy titancalcot is mutathatna valamelyikõtök,mondjuk valamelyik "vénróka" ha erre jár!

Statokat eddig kb. felefele arányban osztottam szét erõ és dex között.Nem tudom melyikbõl kellene most így az elején több,gondolom kb lvl 30-nál már inkább majd az eröt nyomom,dexem ugy is lesz a masterybõl meg a cuccokból.

Szóval Brigand!Mit,mennyire,mikor fejlesszek szerintetek?

Zan
CSak arra ügyelj,hogy egy azon verziószámú legyen a két játék.Akkor mûködni fog.Importálni lehet hogy kell majd!

szerintem mindegy eredeti vagy sem,egy a lényeg hogy be kell másolni a save könyvtárba és ha kéri akkor ott importálni és kész.ha nem kéri akkor meg magától jó mert a sima titán játékosokat kell importáni azt hiszem és az iteseket meg már nem.

de remélem mindenkinek van biztonsági mentése vészhelyzet esetére?😊)
Hello!

Megtudná valaki mondani, hogy a tört játékban lévõ karaktereket át lehet vinni, valahogyan eredetibe? Lehet egyáltalán ilyet?

Köszi.
hali yc
megvan még neked az a link ahol a térképek voltak mert akár hányszor nyitom meg egy hülye oldalt ad a térképek helyett.
nekem a lilith csak a normál TQ-ra megy az IT-ra nem mert azt írja ki hogy régebbi verzióhoz készült.
Tud valaki segíteni hogy mehet IT-re?
kíváncsi vagyok rá mert unom már az eredeti pályákat, hiszen legalább 15-6x végig nyomtam õket
ja már meg is van