23078
-
barca1615 #20758 1.30r2 -
#20757 Szerintem a foci lesz a ludas...
Verziószám? -
barca1615 #20756 Hellosztok! Tehát az lenne bőven kifejtve a problémám! Bármilyen karaktert csinálok 4-ik actig elviszem ott játszok vele minden szépen! Aztán elmentem lekapcsolom a gépet elmegyek focizni stb. Haza jövök játszanék megint de nem lehet! Indul a játék de a saját játék meg nem megy befagy egyszerűen az egész! Ha kitörlöm a karakteremet akkor a játék gond nélkül megy! Csinálhatok új karit elindul játszhatok és amint 4-ikbe érek megint ez van! Mi a baj? Crack? Patch? Milehet? Annyira játszanék vele de nem tudok! Oldjuk meg pls...
Mellesleg warez verzió
Hellosztok!
ui: Várom a megoldásokat:) -
ntex #20755 random drop mindegyik Lesser --> Greater --> Divine így növekszik az erőssége a formuláknak, minél nagyobb annál kisebb az esélye a dropnak.
Nekem is volt olyan hogy nagyon sokáig nem estek. Majd fognak -
korimass #20754 Az miért van hogy 2. nehézségi szinten nem találtam titkos formulát?
Esetleg csak az elsőn fordulnak elő, vagy mi? -
#20753 Így van, semmiféle ilyen törvény nincs és sosem volt. Ami illegális, az az első perctől kezdve az. -
ntex #20752 rámenni valszeg rá fog, max neten nem fogsz tudni játszani vele :) -
Ghead #20751 Hát akkor m1.A lényeg az hogy szerintetek 1 másolt nem crackelt Alap Titan Quest re rámegy egy eredeti IT és fut vele vagy nem? -
Thanatos #20750 ez nem egy törvény hanem egy urban legend, aminek a valósághoz relative kevés köze van :) -
ntex #20749 AHA.
és ez szerinted ki tartja be ?... -
Ghead #20748 Az 1 törvény :D.A olyan letöltöt dolgokat amik pénzbe kerülnek pl.Játékok,filmek,zenék 24 órán belül törölni kell a gépröl.Vagy nem szó szerint ez de a lényeg ez. -
#20747 Mi ez a 24 óra marhaság?
Amúgy steamen van gold pack 20 euroért. -
Ghead #20746 Hello!
Már sokan ajánloták a Titan Questet és leszedtem de ugyen 24 órán belül darálom is le.Namost néztem a boltokat és csak a kiegészitőt találtam meg azt szeretném kérdezni hogy 1 tört játékra rá megy-e az eredeti kiegészitő hogy abban a 24 órában legalább tudjak neten játszani.VAGy fölösleges addig megvenem a kieget és elöbb keresek 1 eladó simát? -
korimass #20745 Már összeszedtem sok kilépegetés árán :D
-
korimass #20744 A megkinzott lélek erekjét merre lehet találni könnyen? -
Roland815 #20743 Röhej az, hogy amikor írtam a fórumra a kérdést, utána játszottam egy kicsit és rátaláltam:D De köszi szépen, hogy segítettél!!!! -
ntex #20742 Itt nézd meg az 5-ös számmal jelzett dungeon-t
Remélem a helyszínt felismered, ACT IV mocsaras rész. -
Roland815 #20741 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol találom a moon key-t????
Nem találom sehol:( A sun key már megvan. -
vasziszdasz #20740 +15 dmg +27% dmg bónuszos heracles mightot. -
vasziszdasz #20739 Különbenis még annyi game van ami itt porosodik a polcon, és még ki se próbáltam. GTA4, C@C3, Medieval:TW2, Empire:TW, Oblivion, stb. -
vasziszdasz #20738 Nem kell folyamatosan játszani vele, én is csak időnként veszem elő a játékot, amun-ra páncélt még sose találtam, eshetne már egy, de nem fogok editort meg drop modot használni hogy szerezzek egyet. -
yc1980 #20737 üdv,
Kgabus...le ne szedd :))
ilyenkor jönnek a modok:)
LILITHHHHHHHHHHHH próbáljátok már ki,nem hiszem el emberek!:)
-
kgabus #20736 A lilákat, amik hiányoznak gyorsan össze lehet vele szedni, jó "nem MI" zöldeket is, illetve az említett MI-ket (persze brutál pre és suffixre egyidejűleg úgy is kicsi az esély). Ha ezekre hajt az ember, akkor van értelme.
Ha azokra, amiket elkezdtem sorolni, akkor nem sok, mert sztem nem lesz tőle nagyobb esély rájuk.
Az a baj, hogy amikor már ilyenekkel szórakozik az ember, akkor a játék már a kifutó szakaszában jár... :( Sok újat már nem nagyon találok benne én sem (tudom Vasziszdasz, szedjem le :)). -
ntex #20735 szóval a lényege a dolognak az hogy nincs sok értelme drop moddal játszani mert az táp cuccok ugyanolyan ritkán fognak esni -
kgabus #20734 Én úgy tapasztaltam, hogy ha kiveszed a szürke, fehér, sárga itemeket, és elmész farmolni pl. a Troglodyteokhoz (mindig őket farmoljuk le elméletben, szegények...), akkor Folg, Atouk, Gog és Lar sztem kb. ugyanannyi eséllyel potyog, mint a mod nélkül, helyettük cserébe esik rengeteg semmi, Barbarian's Cap, Barbarian's Shinguard és Barbarian's Bracers. Tehát a fehér és sárga cuccokat szinezi csak át zöldre.
Ha a Uniqueokra teszel nagyobb esélyt, az hat a legjellemzőbb MI-kre is, de csak azokra. Ahogy korábban írtam, mindenhol szinte csak egyfajta cucc fog esni (millió Folg, Kythonin Spike, Bramblewood Bow,...), de azokból egy teherautónyi.
Ezért gondoltam, hogy azokra az MI-kre, amik nem esnek ebbe a kategóriába, egyik mod sem hat. -
#20733 Jobban belegondolva, ez egyáltalán nem biztos. Attól, hogy az MI cuccok zöldek, még lehetnek teljesen külön kategória, illetve lehetséges, hogy "fentről lefelé" csekkol a progi, tehát dob a legmagasabb minőségre, ha failed, jön a kövi stb. Ebben az esetben semmit nem segit a szürke/fehér/sárga cuccok kivétele a játékból. A unique szorzó emelése meg nemtom mire hat, lila/kék talán. Passz, ez a része szerintem nem ismert a játékmechanizmusoknak. -
#20732 Én nem ismerem ezeket a dropmodokat, de valószinű, hogy csupán annak az esélyét növeli, hogy egyáltalán esik valami zöld, az eloszláshoz nem nyúltak. Ettől függetlenül nem igaz az, hogy ugyanannyi esély lenne egy SBC-re, mint nélküle. Több zöldből több lesz az SBCd is adott idő alatt. -
kgabus #20731 Köszi a válaszokat- bár lelkes nem lettem tőlük. :S
Ettől tartottam én is egyébként. Nem is lenne gond, ha a monsterspecifikus itemeket rendesen elosztaná a dropmod, mondjuk Troglodyteok esetében egyenlő eséllyel esne Folg, Atouk, Gog és Lar. Viszont úgy tűnik, hogy csak azok a cuccok esnek gyakrabban, amik a legjellemzőbbek egy adott szörnyre. Ebben az esetben valszeg találsz 500 Folgot, mire esik mondjuk egy Atouk, az is jó eséllyel gyenge statokkal.
Szóval ilyen esetben, amikor pl. Atouk, Batrachos' Greaves, Stonebinder,... kellene, akkor úgy néz ki, hogy ugyanannyi esély van rájuk dropmoddal is, mint anélkül. Úgy meg tényleg valszeg soha nem fog esni egy normális, farmolhat az ember éveket... :( -
ntex #20730 aha szóval elég rosszul fogalmaztam :D
-
#20729 A monster infrequent cuccok mindig zöldek, viszont eleve csak 10% esélye van, hogy lesz prefix és suffix is rajta. 90%-ban csak az egyik. És a tonna kombinációból pár százalék esélyed van egy bizonyos affixre, Innentől érzékelhető, hogy egy Stonbinder Cuffs of Alacrity már önmagában baromi ritka, ha még akarsz valami ütős prefixet is rá, az már szinte esélytelen. -
ntex #20728 a drop kicsit érdekesen működik sztem.
a monster specifikus itemeknek és a legtöbb "tucatitemnek" van szürke, fehér, sárga, zöld verziója. Mikor egy srga vagy zöld item kiesik a Suffixének is % esélye van sztem. Pl. kiesik egy zöld axe aminek nincs semmi egyéb tulajdonsága, csak "15-30 fire damage" és mondjuk "+15% fire damage" (most csak mondtam vmit). Az ilyen itemek sokkal többször esnek mint a "használhatóbbak", amin értelmesebb és hasznosabb bónuszok vannak. Ez nekem csak dropmod után tűnt fel.
Valóban, ha túl nagy a drop chance akkor már nem csak ezek esnek, hanem minden amit a monster dobhat fehérben (pl. mellvért stb) minden zöld verzióban fog kiesni.
Most lehet hülyeséget mondtam de nekem ez jött le mikor dropmodoltam -
kgabus #20727 Arra van vmi lehetőség, hogy olyan MI dropokat tegyen valószínűbbé az ember, amik nem a legjellemzőbbek egy adott monsterre?
Pl. Troglodyteok mindig Folgot, Melinoek Kythonion Spikeot, Anouranok Mbutit és Bramblewood Bowt,... dobnak, ha fentebb veszem a drop ratet, ha csak zöldeket állítok be, akkor szinte egyáltalán nem potyog ilyesmi sem, és ha szükség lenne pl. egy jobb Batrachos Greaves-re, vagy Stonebinderre,... az nagyon ritkán esik.
Gondolom Vasziszdasz válasza úgyis az lesz, hogy miért nem szedem le akkor a játékot, de sajna nincs időm ennyit játszani vele. -
#20726 Az első verzió. -
Csodakalap #20725 A méreg hogy működik pontosan? Mert nem egyértelmű. Ha azt írja 6 Sec alatt 200 méreg sebzés, az azt jelenti, hogy 6 sec alatt sebzi be ezt a damaget, vagy 6 secig, minden másodpercben 200at? Előre is köszi a választ. -
#20724 Ennyire nem egyszerű kérdés szerintem, főleg ha nem csak fizikai DPS van a képben.
Ajax +6%HP, +39% lassitás/kábitás resist, 18% elementál resist bónusz
nagyon jó defenziv cucc.
Másik kedvencem a Viny Growth, csúnyán megdobja a HP regent, főleg ha van erre skill is.
Amúgy sok esetben az Ares egyértelmű választás, mivel azon lehet +15% attack speed, a Heraclesen nem. -
kgabus #20723 Pont a témához kapcsolódik a következő kérdés is:
Zöld karvértbe melyik relicet éri meg jobban beletenni, herakles' might, vagy rage of ares? A 15% eséllyel bejövő plussz 450 dmg és 3 sec skill disrupt jól hangzik, de egy normálisnak mondható as esetén tényleg jobb, mint a fix +36 str? Pl. hale prefixes karvédő esetén még az is dob rajta egyet. -
vasziszdasz #20722 Mindenképp gyorsaságra kell menni, azaz DPS, nem pedig ritka de nagy ütésekre, mert minél többet ütsz, annál többször jönnek be a %-os esélyű skillek, pl. volley, ami további extra damaget eredményeznek. -
#20721 Ez normális, mindig kútnál fejezd be a ticsungot és onnan mehetsz tovább legközelebb. -
Viki963 #20720 Öhh megint én ^^ Megy minden, csak már régebben is volt olyasmi gond, h ugye van olyan rész, hogy Mentés (ha megnyomjuk az escape-t és bejönnek azok a menük). Hiába nyomom meg ha vhol pl sík terepen vok, újból visszalépek, az élesztőkútnál találom magam, farkasaim eltűnnek, mintha meghalnék, ráadásul a szörnyek is újra megjelennek. Ez Spártánál volt gond, mivel azt a nagy kentaurt félórámba telt megölnöm, és másodszor már nem nagyon volt kedvem, de sikerült elfutnom előle. Ez normális és nem működik ez a funkció, vagy csak megint nálam szarakodik? Remélem érthető:D -
#20719 A nagy átlagsebzésű lassú fegyverek egy dologra jók, jól agyonverni magad mikor sebzést vernek vissza.
Amúgy nyilván DPS. Az átlagsebzés önmagában nem mond sokat, mert kell mellé a támadási sebesség is, hogy na mi legyen belőle? DPS. Teccikérteni.