Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig az a fránya könnyebb út,bezzeg amikor én még azt sem tudtam mi az a Defiler,meg TQ Vault..régi szép.."szenvedõs" idõk! 😊)
Azt tudtad AnginaP,hogy ha Vaultban másolgatsz 1 fegyver,akkor mindig más tulajdonságai lesznek..sokszor jelentõs mértékben növelt tulajdonságokkal !😊
Pl a trackers hood van,hogy 39% -rec.et ad,van mikor akár 47-et is ! 😊 Ez valahogy az Item Seed-jével lehet kapcsolatban,mert van 1 alap tulajdonság váza 1 Item-nek lásd pl a Gamebanshee oldalán...de ehhez más más Seed más más bónuszt ad !😊 El lehet így játszogatni a tárgyakkal....
Kicsit más...azon gondolkodom,hogy elkezdek 1 íjjász karaktert,ki mit ajánlana a hunter ág mellé ? Én a rouge-on gondolkodtam,esetleg nature ! Az elsõ mellett a magas +pierce és poison damage áll..a nature mellette,meg +65% hp és a farkasok !
A statok elég egyértelmûen a dex felé billennek 3:1 arányban az STR-el szemben ! A lilith-et kezdeném el normalon max insane fokozaton...ha ez mond valakinek valamit !😊
Azért a hunter+spirit érdekes párosítás lehet !😊
A karavános-cucc-elvesztõs jelenség tipikus immortal throne-os hiba. Tudomásom szerint ha megvan a teljes mentés könyvtárad, akkor a karavános cuccok is tárolva vannak még. Töltsd le a "TQ Defiler" nevû programot, telepítsd fel, és kattints a fix caravan gombra, és helyre állítja a karavános tartalmakat! 😉
Én ha újra rakom a win-t, és bemásoltam a karaktereimet, akkor utána mindig tq defiler-rel fix caravan-olok. 😉
Remélem ez megoldja a problémád, majd dobj pár sort, hogy sikerült-e! 😉
Bye!
Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP
Tudod a karavánvezetõnél le lehet pakolni, az eszenciákat,szörnyerekjéket+a titkos formulákat stb. Plussz van az átviteli terület. Nekem van egy csomó karakterem, tehát az átviteli területbe is pakoltam. Nah most a gond az, hogy vírusos lett az a particíom ahol a TitanQuest van. A mentések miatt, egyenlõre nem akartam letörölni, így készítettem egy másik partíciót ahova újra felraktam, de sajnos nem használta az elõzõ partícióról a mentéseket, ami várható volt, ezért átmásoltam a régi mentéseket az új mentések mappájába. Nem is volt gond, meg lettek a karaktereim. A szomorú az az, hogy a karavánvezetõnél tárolt szörnyerekjék, eszenciák, titkos formulák mind mind eltûntek. Valahol annak meg kell lennie még az elõzõ partíción. Nem tudod, hogy hova menti a játék ezeket az adatokat ?
mi az a TQvault ?
a program egy külön mappába rakja a mentéseket.
\documents and settings\"felhasználó név"\ dokumentumok\ my games és ott a mentés.
ha pedig újraraktad a jáccit, csinálj egy új karaktert és az új mentett mappába be tudod másolni a régit.
Kösyke, hogy segítesz.
Leírom konkrétan: Tudod a karavánvezetõnél le lehet pakolni, az eszenciákat,szörnyerekjéket+a titkos formulákat stb. Plussz van az átviteli terület. Nekem van egy csomó karakterem, tehát az átviteli területbe is pakoltam. Nah most a gond az, hogy vírusos lett az a particíom ahol a TitanQuest van. A mentések miatt, egyenlõre nem akartam letörölni, így készítettem egy másik partíciót ahova újra felraktam, de sajnos nem használta az elõzõ partícióról a mentéseket, ami várható volt, ezért átmásoltam a régi mentéseket az új mentések mappájába. Nem is volt gond, meg lettek a karaktereim. A szomorú az az, hogy a karavánvezetõnél tárolt szörnyerekjék, eszenciák, titkos formulák mind mind eltûntek. Valahol annak meg kell lennie még az elõzõ partíción. Nem tudod, hogy hova menti a játék ezeket az adatokat ?
Hogy érted, h eltûnt minden?? Másik partíciódról tûnt el minden adat? Szívesen segítek, de le tudnád írni kicsit konkrétabban a problémádat? A mentésed akkor még megvan? Vagy mi történt pontosan?
Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
😞ujra tettem az xp-met de elötte eldugtam a mentéseimet.miután ujraraktam a TQ-t és a kiegészítöjét sajna a tárolási területembõl és az átvitelé területemböl eltünt minden. segítsetek hogy miképpen tom én azt oda visszaoperálni.Ha nem sikerül kb 2 év gyüjtögetése vész kárba. PLS HELP
Erõ és ügyesség kérdése:
Sztem erõbõl csak annyit érdemes tápolni, hogy lehessen használni a páncélokat esetleg lassú fegyvereket. Ha elég magas a védekezõ képesség, el sem találnak az ellenfelek. Támadó képességnél a kritikus csapásokat sztem semmilyen erõ nem múlja felül.
Sajnos még nincs meg eredetiben, de rajta vagyok. TQHU-12 és TQHU ,ha valaki esetleg Hamachi.
Csináltam egy Dream+Defense karit és egyedül az ügyeséggel van bajom. Ha nem tápolom a támadó képességet epikus szinten már el sem találom az ellenfeleket és ami még zavar, hogy ugyan a boss-okat legyalázom, de egy zászlós hódítóhoz képest elég fikkancs. Vélemény?
Volna egy tiszteletteljes kérésem.
Legutobb amikor ujra kellett telepiteni a gépemet akkor a TQ mentéseimet elmentettem de sajnos az átviteli területembõl eltüntek a cuccaim most ezt szeretném elkerülni.
Nagyon szeretném ha valaki leirná hogy hogyan tudom azt is elmenteni az ujra telepítés elött.NAgyon megköszönnék egy gyors választ
Elöre is köszi
Aki neten nyomja még esetleg,keressen HUN-al kezdõdõ szobákat,vagy ha õ maga kreál,HUN-al kezdõdõt csináljon,már ha van kedve magyarokkal tolni.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Szomorú vagyok, senki nem játszik velem TQ-t. 😞
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
innentõl már csak 2 dologra tudok gondolni..vagy a windows-sal van valami hiba,esetleg reinstall..vagy valami túlmelegszik a gépedben,talán a videokártya... milyen konfigod van?
Vibrál a háttér a Nagy Fal-nál és nem tudok tovább haladni, mert kilép magától. Vmi tipp, hogy mi lehet a gáz?
(minden frissítve van)<#csodalk>#csodalk>
valahogy úgy,no meg sok sok dexterity,hogy magas legyen a DA,magas resistek,de lehet kompromisszumot kötni,ha pl van 1 jó életszívós fegyvered,megfelelõ relic-el ! Gondolom elsõsorban a lándzsás brigandra gondolsz,az igazából a bossokhoz jó,az elképesztõen magas sebzésével,viszotn nagy tömegben,háááát.... ha ijjász brigandról van szó,akkor meg nem árt a sok mozgási sebesség és a lassító cuccok ! De mindkét esetben jók lehetnek a támadást és lövedéket elkerülõ cuccok ! A resistre figyelni kell,mivel semmilyen skillje nem ad igazán hozzá... A rouge flash podwerre érdemes rakni 1 pontot,fõleg ha van min +4 all skill-ed,mivel akkor az segíthet kicsit,ha sok a mob körülötted...
Mókás egyébként a 100 rec-es brigand,aki végig lethal strikal-al nyomul !😊 Fõleg ha a volley is maxolva van,ráadásul szintán sok + all skill-el,node ilyen karaktert szinte lehetetlen összehozni bár gondolom a trackers hood amúgy is alap szinte minden hunter-es karinál,szóval lehet vele próbálkozni
Sokat olvastam arról,hogy alapvetõen pierce sebzésre épülõ karinál,mire rakjuk a pontot..megoszlottak a vélemények...van aki szerint inkább st-re ,míg mások a dex-re esküsznek...Jómagam is inkább dex párti vagyok,mert igaz,hogy a pierce dmg,csupán cca 30%-a a sebzésnek,de az összes bónusza erre a 30%-ra jön rá,és pierce dmg-t csak a dex nõveli tudtommal ,az str nem ! Nem beszélve arról,hogy a dex növeli az OA-t,DA-t ! 😊 STR-bõl csak annyit rakok rá,ami kell a jobb cuccok viseléséhez,szerintem olyan 200-300 elég,a többi pótolható a cuccokkal !😊 Mindent összevetve,a brigand nagyon jó karakter,de valóban kellenek mellé,a nagyon jó cuccok,nem feltétlen kell,mert ugye nála a gyûrû adott,szerintem legalább az egyiknek apollo-nak kell lennie !😊 A sapka is adott (trackers hood)..fegyvereknél amúgy is jobbak minden karinál a zöldek,és szerintem páncéloknál is ! Szerinted ez milyen fegyver 1 Brigandnak ? EZ
Regelési problémáim akadtak igy reggel 😄😄😄 MSN tradet nemtudnánk megoldani?? 😄 ugyis kisméretûûûû fájl. MSN:[email protected]
ha igen vegyél fel pls 1 pár perc erejéig. Elõre is köszi 😄
itt 1 link az x3-hoz,de ha gondolod megpróbálhatod az xmax-ot is !😊
http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/13688-rel-x2-x3-x4-xmax-monsters-1-1-a.html
de ha valami újra vágysz,akkor ajánlom a Lilith campaign-t,ha visszaolvasol a fórumban 2-3 oldalt,akkor megtalálod mirõl is beszélek,s honnan tudod letölteni !😊
Angina a warfare+spirit a spellbreaker,az egyik legjobb karakter a játékban !😊
Nem lehet, h a géped melegszik túl, esetleg nem változott hardver a gépedben? Én még esetleg win haldoklásra tudnék gondolni... Láttam már olyat, h win egyik pillanatról a másikra megadja magát..<#wow3>#wow3>
töltsd le a videokártyád legfrissebb driverét,meg telepítsd a leguabb patchet, ha ez sem oldja meg,akkor nincs 5letem:/
A teljes sebesség azt jelenti,hogy mind a mozgási,mint a támadási és ha jól tudom,akkor a varázslási sebességhez is ad !
Köszi! 😄
A másik pedig warfare spirit. Az még pici, de azt is szeretem. ^^
Érdekelne ,ki milyen karakterrel kezdte elõször,továbbá ,hogy szerinte melyik a legjobb és/vagy a legélvezetesebb karakter !😊
Én jó szokásomhoz hívem harcossal kezdtem,1 DW-s warfare-dream-mel ! Mind3 nehézségi fokozaton meglehetõsen jól használható,bár nem a legélvezetesebb,mondjuk 100 rec-el a Phantom strike meglehetõsen mókás !😊
A legjobb karakter szerintem az oracle,bár fokozott figyelemt ígényel,mert bár támadásban igen erõs,és ott van a Lich King,Outsider páros,sok sok jó aurával,és életcsökkentõvel...de távolsági támadások ellen védtelen,és meglehetõsen kevés az élete,és a DA-ja !
Próbáltam még spellbrakert,brigandot (brutális bossok ellen),rangert,championt,conquerert,slayert,southslayert !
Az elementalist valahogy kimaradt,ha valakinek van tapasztalata megoszthatná velem...kicsit félek tõle,mert 100 rec nélkül nem sokat érthet szerintem !😊
Száz szónak is 1 a vége..
véleményem szerint
ha harcos,akkor harbinger bár nehéz a döntés (brigand,spellbreakr)
ha varázsló,akkor oracle ez számomra nem vitás (erõs szubjektivizmus😊 )
ha íjjász,akkor ranger vagy bow-brigand 😊
akkor 1-2 reagálás,ahogy én látom !😊
A ShopMI-ben nincsenek használható cuccok??? Ezt ugye viccnek szántad,mivel a játék legjobb darabjai vannak ott !😊 Biztos beállítottad a nehézségi fokot ? Mert ne csodálkozz ha normálon nincsenek több 100-at sebzõ fegyverek,vagy több 100-as páncélok!😊 A zöld cucc csak alap,önmagában nem ér annyit,mintha relicelnéd,no akkor durvul el igazán,és akkor lehet kihozni 20-30K sebzéseket,vagy 4000-es DA-t,OA-t !😊 Ha Neked ez nem elég,háááááát ...😊
43-as szinten legenden elkezdeni,hááát,vakmerõ próbálkozás !😊 Én is valahol 50 felett voltam,mikor belevágtam !😊
Ha már 43-as szintû vagy,s felrakod az IT-t,akkor a normál nem nagyon fog kihívást jelenti,így szerintem elég ha epicen végigmész !😊
Másfelõl,ha már felraktad az IT,és játszol a karival vele,akkor nem tudod visszarakni simára,mert 1 csomó új dolgot ad,erekléylk,fegyverek,artifactok és még sorolhatnám !😊 De miért akarod visszarakni? mondjuk IT-ben nincsenek betrayal (ha így írháj egyáltalán) cuccok,pedig azok a nagyon durvák ( érdekes a shopMI-ben ezek is benne vannak)
Én ajánlom,mielött elkezdenéd az IT-t mentsd el a karit,akkor nem lehet semmi gond !😊
és igen 1 Defilerrel be leeht állítani,hogy csak zöldek essenek,csak hát a zöld cuccok között is van minõségbeli különbség,és vannak olyan zöld cuccok,az igazán jók,amik abromi ritkán esnek,hiába csak zöldek vannak a játékban !😊 Én próbáltam így játszani,de nagyon nem élvezetes már...Ajánlom inkább a drop rate-et próbáld állítgatni,az kevésbé rontja el a játékélményt !😊
Ezért jó a Lilith,mert nagyon sok nagy chest van benne,így alapból esik mindig valami jó cucc ,nem kell állítgatni !😊
és 1 baráti megjegyzés...ha túl sok jó cuccod van,akkor odalesz a kihívás...van 1 barátom,aki miközben telepít 1 játékot,már cheat-et,karakterszerkesztõt és hasonlókat keres hozzá! 😊
Más az,ha már sokszor végigvitted,s kíváncsi vagy arra,mit lehetne belõle kihozni,és megértem,ha valaki nem akar 100 titán run-t vagy Hades run-t, de szerintem a játék varázsa abban rejlik inkább,hogy egyre nehezebb kihívásokat keresünk benne,lásd pl Achilles mod,xmax,übermod,vagy akár a Lilith insane fokozaton !😊
Guitar hero fan :)
Most az lenne a kérdésem, hogy nem ismertek e olyan mappot ahol nagyon durva zöld cuccok vannak, mert megvan a shopmi és a new world map meg az itemus de itt sincs vmi sok használható úgylátom, ha tudtok nekem segíteni az nagyon jó lenne...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Nekem teljesen bejön az artifact-os taktikád, de Zan már kisegített. 😊
Dio-ról annyit, h tegnap olvastam über tristram leveling guide-ot. Nagyon atom!!! 😄 5 perc alatt lvl 60. ^^ Lehet már ezt ismertétek, de én most értem ide! XD
Bye!
1 custom character-t betöltesz a TQ Defiler-rel és ott a character menüpontnál kiválasztod a copy to main quest-et,és kész is !😊
Alapvetõen 1 tárgy a következõképp néz ki (a unique itemek különböznek 😊
van 1 prefix + item neve + suffix
pl csontfagyasztó bot az égzengetõ
itt a csontfagyasztó a prefix a bot a tárgy neve és az égzengetõ a suffix !😊
Érdekelne az a smitter kari 😊 és a fõbossokon kívül,másokkal szemben is megállja a helyét? Tq-ban se nagyon próbálkoztam pajzzsal támadó karakterrel...
Lenne 1 nagy kérdésem. Miért van az h a telkineket simán ki tudom nyírni de 1-2 sárkány nehézséget okoz??? (43.szintû vok most kezdem a 3. nehézségi szinten)
Ez az artifactos cucc nem rossz amit írtál,de én ezt már "csalásnak" tartom a saját szememben nézve,persze,ha majd már nagyopn idegbeteg leszekl,mert nem esik valami olyan cucc,amiért már nagyon régen farmolok,valószínûleg én is igénybe fogom venni,de majd meglátom!Viszont azt nem értem,hogy ugyebár ezt a modot,main questbõl kell indítani,mint az X 1,2,3,max,über mmododt,nem?Na,ez ok.De az X modok utánna visszadobnak a menübe és a rendes játékban mûködnek,nem a Main questben.De ha ebben a new worldbe belép az ember,azok a cuccok amiket felvesz,csak a main questes karinál lesznek,szóval a sima játékos karinál nem lesznek meg.na most hogyan tudom átrakni a main questes kartól a single karimhoz?Tqdefilerre?Nem tudom hogyan kell,mert már azzal egyszer nagyon régen amikor csak egy ilyen proba,cheat karit akartam csinálni,nem jött össze...nem értem én azt a progit.(ha már itt tartunk,hogy miket nem értek,akkor még azt is leíthatnád nekem,hogy ezz a pre meg sufix,ez mi is pontosan;sejtéseim vannak,de ne értem.)
Csak azért lennék már erre kiváncsi,hogyha tényleg,egyszer már arra vetemedek,hogy megunom a keresgélést,akkor hogyan tudom majd ezt megcsinálni..!
Apropo dio😊:
Hát,a zealer nagyon jó tud lenni majdnem mindenhol!Az egyik kedvenc,zõt,a kedvenc karakterem volt,mert olyan gyorsan nyír megfelelõ cuccal,hogy öröm nézni!+ még egy csepp életszívás,mondjuk egy olyan 10-20% körüli😊...halhatatlan😊!DE!Amikor elérsz Diabló katedrálisába,na ott nagyon anyázni fogsz,mert a csinti mágusok kedvenc átka,a lassításon kívül,az Iron Maiden...csak egyszer ne figyelj oda,és hirtelen halál...!Ez mondjuk már olyan 80-90. szitnél,agyon nagyon idegesítõ tud lenni Hellen..!Iszonyat sok Xp-nek lõttek,ráadásul nagyon sok aranynak is,ami azért nem annyira para,de ha mondjuk nincs pénzed potit venni,akor bosszantó tud lenni..szóval,majdnem mindenhol jó a zealer,de a katedrálban majd ajánlom neked,hogy vedd le a zenét,és figyeld az átkok hangját,mert az IM-nek van egy tipikus hangja,én legalább is így tudtam nagy részt elkerülni a szívást!A másik hely ahogy még nagyon tudsz szívni a zealer,az Nithalk,act 5 ben,lent a barlangjában...rohadék egy ellenfél,hullákat robbant,és nagyopn nagyot sebez a robbanás!Azzal is óvatosan!A holy freeze aura nem rossz,de z a baj,hogy ha azt használond nem lehet bent a fana,ami viszont elengedhetetlen...szóval akkor már minek(vannak viszon olyan RW-s fegyverek(rune-word),aki adnak Holy freez aurát,csak hát,olyan runák kellenek bele,ami csak egy "kicsit" ritka),szóval azt annyira nem fogod használni,felesleges kimaxolni.A legjobb fegyó zealernek a Grief nevezetû RW.Tölsd le innen a progit,ami leírja hogy milyen rún kell hozzá!Cheattel meg tudod nézni,hogy milyen fegyver lenne belõle,de single-ben ne reménykedj,hogy ilyet össze fogsz rakni ,mert egy élet nem elég rá,hogy ilyen rúnákat magadtól megtalálj,akármien drop rate növelõ mod nálkül,ha csak nincs akkora szerencséd,amivel egy lottóötöst is megnyersz!😊
Über dióról meg annyit,hogy hát igen elég nehéz,de én már töbet is lenyomtam egyedül a kanin.Smitter paladinnal jó,valahogy azt nagyon nem szeretik a fõmuftik.(smitter=a pajzsával üt)Az effektív dmg-je látszatra nem túl nagy,de mivel open wouldra kell nála gyúrni,meg Crushing Blow-ra ezért nagyon durván sebez(kb. 5 ütés egy hell diablo neki).ha majd érdekel,hogyan kell csinálni,milyen cuccokkal,szólj megírom.Szóval über tristram,nem túl nehéz,a megfelelõ karakterrel,zealerrel nem próbáld meg,kifingik,olyan az übereknek a zealer kari dmg-je,mintha simogatnám õket kardal,tapasztalatból mondom😊!)ja és persze a jó karihoz hozzátartozik a 75-90 all resisitat hellen is(!!!)!
na asszem ennyi az Off-ról mára😊!
Visszatérve a Hydrára,hát igen,még nyomnom kell a resisteken,mert csak akkor szivat meg amikor rám okádja azt a sok marhaságát😊!