23078
-
NiGhTM4R3 #20798 Kösz szépen, most már tudom mit csesztem el.
Amúgy, az utolsó részt (Olümposz csúcsa) meg lehet csinálni potion nélkül?:DDDDDD
Mert nekem elfogyott, árus sehol a környéken.
46-os szintű vagyok, de még ha el is jutok a Titánig, esélytelen a harc. Mindez normál szinten, lol. :D -
MaRee #20797 http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php -
NiGhTM4R3 #20796 Az egyik a Jinghe völgyi kapu, a másiknak nem tudom a nevét. Hátha így beugrik valakinek. -
NiGhTM4R3 #20795 Senki?
Megőrülök, hogy nem jövök rá,,, -
NiGhTM4R3 #20794 Ja, látom van itt ilyen faq szerűség, eddig nem találtam.
De végigjátszást nem találtam, szóval a Chang'an-i kérdésem még aktuális -
NiGhTM4R3 #20793 Hali
1x már kijátszottam a játékot, most újra elővettem de elakadtam Chang'an-ban. Beszéltem ott a császárral, megkaptam a küldetést hogy menjek a Jade palotába. De 2 ajtó le van zárva, azt írja csak küldetéssel oldható fel.
Miféle küldetéssel?
Csak mellékküldetéseim vannak, abból se sok, azokat nem is akarom megcsinálni. Mit kell csinálni, hogy tovább engedjen?
Más: közelharci karakternél a háború mellé mit ajánlotok?
Vagy varázslónak melyik kettő a megfelelő? -
MaRee #20792 Sokan multiznak a játékban?Mert én csak letöltöttem hogy kipróbáljam de annyira megtetszett hogy meg is venném, de csak akkor ha van benne egy Diablo 2 szintű multi :) -
vidu01 #20791 Assasin az a Rogue+Warfare. Tehát a te nyelveden tolvaj+háború. Vagy valami ilyesmi. :) Én egyébként a Huntingot ajánlom mellé a rengeteg + piercing sebzés miatt, ez a két mastery nagyon passzol egymáshoz. Igen magas dpst lehet kihozni belőle. -
kamehame72 #20790 nyugi majd adni fog de egy párszor végig kell ahhoz játszani. lilákat csak epicbe kezdi el dobálni.
lehet csalni is a difilerrel hogy több zöld meg lila cucc potyogjon de elveszi a játék élményét nekem elhiheted.én is kiprobátlam de csak mikor már megvolt minden lila cuccom de azóta meg elment töle minden kedvem, a sok tápos cuccokat amiket szereztem elvették a kedvem.
emlékszem mikor vagy 2 hétig a titánhoz jártam hátha dob valami jót. 1:20 adott is:)) -
korimass #20789 Hát ilyet...
Az első act végénél járok és eddig egy kék pajzs hullott meg vagy 4-5 zöld. :S
Kezdek ideges lenni. Titan Quest 1.30 patch Immortal Throne 1.17 patch
Nem tom ezekkel lehet a probléma vagy én már nem értem :@ -
korimass #20788 Nah épp ez az hogy azt nem akarok mert már van egy és most valami közelharcit akarok csinálni...
Legyen mellé a háború? -
cash888 #20787 sziasztok!
ezt a játékot lehet szerveren nyomni? -
kamehame72 #20786 hali yc
egész jó ez a dragon age már megszereztem magyaritással együtt. elég érdekes lesz a karit fejleszteni már ez elején is látszik. ez most milyen játék stilus is pontosan nem tudod? -
Akranor #20785 Assassint csinálj én is nemrég kezdtem és eléggé bejövős :) -
korimass #20784 Most elkezdtem egy új karaktert...
És a zsivány mellé mi lenne igazán jó.
Igazából lenne pár ötletem csak valami ötletet adjatok hogy ha ez lenne akkor miért lenne jó.
-
korimass #20783 Persze hogy -
MaRee #20782 Ahhoz hogy játszhassak az IT-vel fel kell rakni a sima TQ-t is? -
yc1980 #20781 üdv
Te defilerrel lehet növelni a kékek,lilák hullási esélyeit..
a zöldekét is,de az kicsit macerásabb,és akkor meg már túl sok zöld esne..
amennyire tapasztaltam 4-5* droprate emeléssel,egész sok kék,lila potyog..
1 kicsit más kérdés
Torchlightot próbáltátok? nekem tetszett,bár sajnos a sztori hiányzik,de nagyon pofás,jók a skillek,meg az egész jól van összerakva !:)
A héten megveszem a dragon age-et kiváncsi vagyok már rá nagyon !:)
-
korimass #20780 Hát nem hiszem el...
A tárgyak nagyon nem akarnak jönni. A főszörnyeknél még egy árva zöld se pottyan. Lilára már nem is emlékszem mikor volt.
Nincs valami amivel csak a gyakoriságát lehetne növelni?
Nem kell nekem hogy egyfolytába potyogjon mert akkor nincs élvezet benne.
-
vasziszdasz #20779 A gátlás az amikor nem mersz a csaj bugyijába nyúlni. ^^
Ez inkább a magyar nyelv kifacsarása, olyan mint a magyarosított Windows. Semmi pénzért... -
#20778 Ezért hibás hozzáállás a szót forditani. Mindig is az volt. Meg kell nézni hogyan működik. Ha rád teszik, x ideig nem tudod használni a képességeid. Ez nálam gátlás. -
vasziszdasz #20777 Nade a disruption az nem gátlás hanem megszakítás. Ezért "jók" ezek a magyarosítgatások. Ennyi erővel urdu nyelvül is le lehetne fordítani. ^^ -
#20776 Az nem lehet, mivel az az első a resistek között a gyűrűn. Amúgy utánanéztem, tényleg a képesség-gátlást sikerült igy forditani (Skill Disruption, disruptiont csekkolták a szótárban és lőn). Linkelni nem fogom, mert eme alkotás szerzője (vagy ez még lehet az a verzió ahol többen csinálták) ehhez nem járult hozzá, de ha PM-t irtok, küldök egy ilyen marhaságoktól jóval mentesebb verziót. -
vasziszdasz #20775 Az olyan mint a fogalmazásgátló tabletta. ^^ -
kgabus #20774 Sztem piercing resist (pierce=átszúr, -szakít). A képesség-gátlás meg gondolom vmi olyasmi, amit pl. az Ares-féle relic ad: x% esély, hogy egy rövid időre blokkolja a célpont skilljeit- ugyanez történik, ha bekapsz Olympuson egy üvöltést a küklopszoktól. -
#20773 Jóég, mi a túró akar a szétszakitás védelem lenni? A képesség-gátlás? Az enyém azt ad a többi mellett. -
korimass #20772 Találtam egy nagyon jó gyűrűt...
Gondoltam megosztom veletek
http://imup.pof.hu/?img=imup_USrFE6jO1256857755.jpg -
#20771 Úgy, hogy nem adsz rá mert kalap szart ér... -
vasziszdasz #20770 azmi? -
Bali666 #20769 Köszi!utána gondoltam h így van...Még egy kérdés h az oltalom a haláltól az milyen szisztéma szerint mőködik?mert én egyszer problgattam h mit tud és hol működött hol nem...ha meg mment akkor meg utána megint nem ment -
yc1980 #20768 üdv:)
a Hydra csak legenden jön elő...
epicen Talos van,a Manticore act 2-ben és a dracolich act 3-ban !:)
Überben...kissé szenvedtem 1 DW karakterrel 6 manticore ellen:/
-
vasziszdasz #20767 Lvl 65 oracle (ebben is van majdnem 100k megölt ellenfél), valley of kingsben. -
vasziszdasz #20766 És IGEEEEEEEEEEEEEEEEEN... vagy 1 év mf után kihullott az Amun-Ra. :))) Meg ugyanabban a runban egy Calypso is, elég jó kör volt. -
Bali666 #20765 Hello!az lenne a kérsdésem h epicen vagyok az athéni lápnál és semmi hidra, nem kéne ott lennie vagy csak legendaryn lesznek ilyen ellenfelek mint Talos,hydra...stb? vagy mi kell hozzá fanpatch?és az müködik magyarosítással? -
#20764 Tul. nem halt le, csak 40 sec volt mire behozta a karit a választó képernyőn és 4 perc alatt töltött be. -
ntex #20763 lol.. nemmondjátok hogy a potik száma miatt halt le a játék :DDDD -
#20762 Hogy valami tanulság legyen az ügyből mások számára is: 30.000 poti egy sloton nem tesz jót a töltési időnek... -
barca1615 #20761 Amúgy úgy csináltam legelőször is és semmi:( Megadtam msn címem privibe légyszi vegyél fel -
#20760 Tehát, ha előbb hagyod abba, onnan még folytatni tutod? Ha a kieg részén jársz, csak akkor hal le?
Megpróbálnám úgy telepiteni, hogy az alapjáték után rögtön a kieget teszem fel, semmi patch, semmi magyaritás. Utána a kieg frissit az első inditásnál és kész vagy. Próbáld betölteni az állást minden buhera nélkül. -
barca1615 #20759 Telepítés: Felraktam az alapjátékot bemásoltam oda az 1.30r2 patchet felraktam majd magyarosítottam. Aztán jött a kieg felraktam magyarosítottam beraktam a régi mentésemet és befagyott ismét az egész:(
De ilyen nem lehet megy a játék rendesen és a 4-ik actba érek játszok stb. Ha lekapcsolom visszamár nem tudok menni ez valami hihetetlen