Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv 😊

mindig az a fránya könnyebb út,bezzeg amikor én még azt sem tudtam mi az a Defiler,meg TQ Vault..régi szép.."szenvedõs" idõk! 😊)
Azt tudtad AnginaP,hogy ha Vaultban másolgatsz 1 fegyver,akkor mindig más tulajdonságai lesznek..sokszor jelentõs mértékben növelt tulajdonságokkal !😊
Pl a trackers hood van,hogy 39% -rec.et ad,van mikor akár 47-et is ! 😊 Ez valahogy az Item Seed-jével lehet kapcsolatban,mert van 1 alap tulajdonság váza 1 Item-nek lásd pl a Gamebanshee oldalán...de ehhez más más Seed más más bónuszt ad !😊 El lehet így játszogatni a tárgyakkal....

Kicsit más...azon gondolkodom,hogy elkezdek 1 íjjász karaktert,ki mit ajánlana a hunter ág mellé ? Én a rouge-on gondolkodtam,esetleg nature ! Az elsõ mellett a magas +pierce és poison damage áll..a nature mellette,meg +65% hp és a farkasok !
A statok elég egyértelmûen a dex felé billennek 3:1 arányban az STR-el szemben ! A lilith-et kezdeném el normalon max insane fokozaton...ha ez mond valakinek valamit !😊
Azért a hunter+spirit érdekes párosítás lehet !😊
Szia Apuci!

A karavános-cucc-elvesztõs jelenség tipikus immortal throne-os hiba. Tudomásom szerint ha megvan a teljes mentés könyvtárad, akkor a karavános cuccok is tárolva vannak még. Töltsd le a "TQ Defiler" nevû programot, telepítsd fel, és kattints a fix caravan gombra, és helyre állítja a karavános tartalmakat! 😉
Én ha újra rakom a win-t, és bemásoltam a karaktereimet, akkor utána mindig tq defiler-rel fix caravan-olok. 😉
Remélem ez megoldja a problémád, majd dobj pár sort, hogy sikerült-e! 😉
Bye!

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

szia volna egy kis problémám szeretném ha segitenél

Tudod a karavánvezetõnél le lehet pakolni, az eszenciákat,szörnyerekjéket+a titkos formulákat stb. Plussz van az átviteli terület. Nekem van egy csomó karakterem, tehát az átviteli területbe is pakoltam. Nah most a gond az, hogy vírusos lett az a particíom ahol a TitanQuest van. A mentések miatt, egyenlõre nem akartam letörölni, így készítettem egy másik partíciót ahova újra felraktam, de sajnos nem használta az elõzõ partícióról a mentéseket, ami várható volt, ezért átmásoltam a régi mentéseket az új mentések mappájába. Nem is volt gond, meg lettek a karaktereim. A szomorú az az, hogy a karavánvezetõnél tárolt szörnyerekjék, eszenciák, titkos formulák mind mind eltûntek. Valahol annak meg kell lennie még az elõzõ partíción. Nem tudod, hogy hova menti a játék ezeket az adatokat ?
kösy vidu a választ,de sajnos a vírus olyan károkat okozott, h nem tudtam már kirámolni a cuccokat.
mi az a TQvault ?
Karavánosnál levõ cuccok ilyenkor elvesznek, azt ki kell üríteni. TQvaultot használjatok raktározásra. A mentéseket meg átmásolni idõközönként máshova v kiírni adathordozóra és akkor nem érhet meglepetés.

perverztata.
a program egy külön mappába rakja a mentéseket.
\documents and settings\"felhasználó név"\ dokumentumok\ my games és ott a mentés.
ha pedig újraraktad a jáccit, csinálj egy új karaktert és az új mentett mappába be tudod másolni a régit.
Én többször is újraraktam a programot, de egyszer sem sikerült visszahozni a régi karaktereimet😞

Szia AnginaP.
Kösyke, hogy segítesz.
Leírom konkrétan: Tudod a karavánvezetõnél le lehet pakolni, az eszenciákat,szörnyerekjéket+a titkos formulákat stb. Plussz van az átviteli terület. Nekem van egy csomó karakterem, tehát az átviteli területbe is pakoltam. Nah most a gond az, hogy vírusos lett az a particíom ahol a TitanQuest van. A mentések miatt, egyenlõre nem akartam letörölni, így készítettem egy másik partíciót ahova újra felraktam, de sajnos nem használta az elõzõ partícióról a mentéseket, ami várható volt, ezért átmásoltam a régi mentéseket az új mentések mappájába. Nem is volt gond, meg lettek a karaktereim. A szomorú az az, hogy a karavánvezetõnél tárolt szörnyerekjék, eszenciák, titkos formulák mind mind eltûntek. Valahol annak meg kell lennie még az elõzõ partíción. Nem tudod, hogy hova menti a játék ezeket az adatokat ?
Szia Apuci!

Hogy érted, h eltûnt minden?? Másik partíciódról tûnt el minden adat? Szívesen segítek, de le tudnád írni kicsit konkrétabban a problémádat? A mentésed akkor még megvan? Vagy mi történt pontosan?

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Zan
Én egy olyan 300-400-at gondolok erõre,a többi ügyesség!Szerintem is fontos a critical,nagyon is + a védekezõ képesség!Most a brigandomnál elkezdtem tápolni a dexet,és nagyon sokkal javultak a túlélési esélyeim!!Szóval szerintem is jobb a dexre rakás!Ha viszont über brutál zöld cuccokkal vagy tele,akkor nem nagyon kell dex,akkor mehet mind az erõre!Csak hát nem vagyunk ezzel túl sokan így...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

sziasztok!!
😞ujra tettem az xp-met de elötte eldugtam a mentéseimet.miután ujraraktam a TQ-t és a kiegészítöjét sajna a tárolási területembõl és az átvitelé területemböl eltünt minden. segítsetek hogy miképpen tom én azt oda visszaoperálni.Ha nem sikerül kb 2 év gyüjtögetése vész kárba. PLS HELP
Mégegy:

Erõ és ügyesség kérdése:

Sztem erõbõl csak annyit érdemes tápolni, hogy lehessen használni a páncélokat esetleg lassú fegyvereket. Ha elég magas a védekezõ képesség, el sem találnak az ellenfelek. Támadó képességnél a kritikus csapásokat sztem semmilyen erõ nem múlja felül.
Sziasztok!

Sajnos még nincs meg eredetiben, de rajta vagyok. TQHU-12 és TQHU ,ha valaki esetleg Hamachi.
Csináltam egy Dream+Defense karit és egyedül az ügyeséggel van bajom. Ha nem tápolom a támadó képességet epikus szinten már el sem találom az ellenfeleket és ami még zavar, hogy ugyan a boss-okat legyalázom, de egy zászlós hódítóhoz képest elég fikkancs. Vélemény?
sziasztok!
Volna egy tiszteletteljes kérésem.
Legutobb amikor ujra kellett telepiteni a gépemet akkor a TQ mentéseimet elmentettem de sajnos az átviteli területembõl eltüntek a cuccaim most ezt szeretném elkerülni.
Nagyon szeretném ha valaki leirná hogy hogyan tudom azt is elmenteni az ujra telepítés elött.NAgyon megköszönnék egy gyors választ
Elöre is köszi
Zan
Eredetid van?Mert n soktam tolni,netes gameban ha fent vagyok,akkor HUN névvel kezdõdõ szobában keress!És ezt most mindenkinek mondom!

Aki neten nyomja még esetleg,keressen HUN-al kezdõdõ szobákat,vagy ha õ maga kreál,HUN-al kezdõdõt csináljon,már ha van kedve magyarokkal tolni.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Sziasztok!

Szomorú vagyok, senki nem játszik velem TQ-t. 😞
Persze hogy érdemes, 3 farkasnál (+2 skill) 3x esély a strength of tha packra, elég gyakran felugrik.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Ilyen notim van. Amúgy ment megint minden egy jó darabig. 😄 Vicc!
Üdv T4sy,

innentõl már csak 2 dologra tudok gondolni..vagy a windows-sal van valami hiba,esetleg reinstall..vagy valami túlmelegszik a gépedben,talán a videokártya... milyen konfigod van?
Újabb hiba, nálam...

Vibrál a háttér a Nagy Fal-nál és nem tudok tovább haladni, mert kilép magától. Vmi tipp, hogy mi lehet a gáz?

(minden frissítve van)<#csodalk>
Üdv Zan,

valahogy úgy,no meg sok sok dexterity,hogy magas legyen a DA,magas resistek,de lehet kompromisszumot kötni,ha pl van 1 jó életszívós fegyvered,megfelelõ relic-el ! Gondolom elsõsorban a lándzsás brigandra gondolsz,az igazából a bossokhoz jó,az elképesztõen magas sebzésével,viszotn nagy tömegben,háááát.... ha ijjász brigandról van szó,akkor meg nem árt a sok mozgási sebesség és a lassító cuccok ! De mindkét esetben jók lehetnek a támadást és lövedéket elkerülõ cuccok ! A resistre figyelni kell,mivel semmilyen skillje nem ad igazán hozzá... A rouge flash podwerre érdemes rakni 1 pontot,fõleg ha van min +4 all skill-ed,mivel akkor az segíthet kicsit,ha sok a mob körülötted...
Mókás egyébként a 100 rec-es brigand,aki végig lethal strikal-al nyomul !😊 Fõleg ha a volley is maxolva van,ráadásul szintán sok + all skill-el,node ilyen karaktert szinte lehetetlen összehozni bár gondolom a trackers hood amúgy is alap szinte minden hunter-es karinál,szóval lehet vele próbálkozni
Sokat olvastam arról,hogy alapvetõen pierce sebzésre épülõ karinál,mire rakjuk a pontot..megoszlottak a vélemények...van aki szerint inkább st-re ,míg mások a dex-re esküsznek...Jómagam is inkább dex párti vagyok,mert igaz,hogy a pierce dmg,csupán cca 30%-a a sebzésnek,de az összes bónusza erre a 30%-ra jön rá,és pierce dmg-t csak a dex nõveli tudtommal ,az str nem ! Nem beszélve arról,hogy a dex növeli az OA-t,DA-t ! 😊 STR-bõl csak annyit rakok rá,ami kell a jobb cuccok viseléséhez,szerintem olyan 200-300 elég,a többi pótolható a cuccokkal !😊 Mindent összevetve,a brigand nagyon jó karakter,de valóban kellenek mellé,a nagyon jó cuccok,nem feltétlen kell,mert ugye nála a gyûrû adott,szerintem legalább az egyiknek apollo-nak kell lennie !😊 A sapka is adott (trackers hood)..fegyvereknél amúgy is jobbak minden karinál a zöldek,és szerintem páncéloknál is ! Szerinted ez milyen fegyver 1 Brigandnak ? EZ
Zan
Arra lennék kiváncsi,hogy a brigandnál mi a fene fogja megvédeni õt a teljes kihalástól,ha majd legenden leszek?Tudniillik egy skillje sincs,ami esetleg védelmet is adna,na jó van egy-kettõ,de az is csak minimál cucc...:S!Szóval,vagy ûber,porrá relicezett zöld cuccokban fogok futkározni ,vagy sehogyan?😊

Zan
Hát,azért van abból egy jó pár....söt...!A Warfare-nek nem nagyon van,de pl a defense karinál,tulajdonképpen abból él!😊Meg a natural,hunting kariknál is tele van!😊

Egy dolog hiányzik ebbõl a játékból: a BUFFok! Rendes buffok, amiket használhat a kari magán. Vagy csak a warfare-nek nincsenek ilyenjei? <#circling>
Köszi szépen a választ! De ez mind szép és jó csakhát ^^ 😄😄
Regelési problémáim akadtak igy reggel 😄😄😄 MSN tradet nemtudnánk megoldani?? 😄 ugyis kisméretûûûû fájl. MSN:[email protected]
ha igen vegyél fel pls 1 pár perc erejéig. Elõre is köszi 😄
Üdv Sam !😊

itt 1 link az x3-hoz,de ha gondolod megpróbálhatod az xmax-ot is !😊

http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/13688-rel-x2-x3-x4-xmax-monsters-1-1-a.html

de ha valami újra vágysz,akkor ajánlom a Lilith campaign-t,ha visszaolvasol a fórumban 2-3 oldalt,akkor megtalálod mirõl is beszélek,s honnan tudod letölteni !😊

Angina a warfare+spirit a spellbreaker,az egyik legjobb karakter a játékban !😊

Helló! Már régen TQ-ztam és most rámjött megint a kockulás, csakhát az X3-as modom eltûnt és nemtudom honnan tudnám letölteni.. pls valaki 1 linket szegény csórónak 😄 elõre is köszi!! IT composat 😄
Szia T4sY!

Nem lehet, h a géped melegszik túl, esetleg nem változott hardver a gépedben? Én még esetleg win haldoklásra tudnék gondolni... Láttam már olyat, h win egyik pillanatról a másikra megadja magát..<#wow3>

Feladom, tegnap estig teljesen fasza volt, most meg kilépked folyamatosan......
Ma estig teljesen frankó volt csak néha lépkedett ki, most meg 2 percenként!!!
üdv T4sY,

töltsd le a videokártyád legfrissebb driverét,meg telepítsd a leguabb patchet, ha ez sem oldja meg,akkor nincs 5letem:/
A teljes sebesség azt jelenti,hogy mind a mozgási,mint a támadási és ha jól tudom,akkor a varázslási sebességhez is ad !
MÁR 2percenként kivág! Hm... <#conf>
Meg a "teljes sebesség" mit takar? 😊

Köszi! 😄
Nincs valami fix, hogy ne dobáljon ki állandóan? Kezd idegesíteni... <#falbav><#falbav>
Nekem az elsõ karim nature dream. Most éppen 55ös, még mindig tolom vele, habár harmat gyengét sebez, de valahogy ezt a karit szeretem a legjobban. A taktics szaladgálós distortion wave-es, kombinálva shadow csapással. Na meg aurák, és gyógyítok izomból. 😄 Szeretem... ^^

A másik pedig warfare spirit. Az még pici, de azt is szeretem. ^^

LoL, srry YC, amolyan diablo-s maradvány ez nálam... 😄 A "town portal"-nál az ötödik. Szal nekem act V. 😄

és még 1 dolog,s nem csak azért,hogy pörögjön a fórum !😊
Érdekelne ,ki milyen karakterrel kezdte elõször,továbbá ,hogy szerinte melyik a legjobb és/vagy a legélvezetesebb karakter !😊

Én jó szokásomhoz hívem harcossal kezdtem,1 DW-s warfare-dream-mel ! Mind3 nehézségi fokozaton meglehetõsen jól használható,bár nem a legélvezetesebb,mondjuk 100 rec-el a Phantom strike meglehetõsen mókás !😊
A legjobb karakter szerintem az oracle,bár fokozott figyelemt ígényel,mert bár támadásban igen erõs,és ott van a Lich King,Outsider páros,sok sok jó aurával,és életcsökkentõvel...de távolsági támadások ellen védtelen,és meglehetõsen kevés az élete,és a DA-ja !

Próbáltam még spellbrakert,brigandot (brutális bossok ellen),rangert,championt,conquerert,slayert,southslayert !
Az elementalist valahogy kimaradt,ha valakinek van tapasztalata megoszthatná velem...kicsit félek tõle,mert 100 rec nélkül nem sokat érthet szerintem !😊
Száz szónak is 1 a vége..
véleményem szerint
ha harcos,akkor harbinger bár nehéz a döntés (brigand,spellbreakr)
ha varázsló,akkor oracle ez számomra nem vitás (erõs szubjektivizmus😊 )
ha íjjász,akkor ranger vagy bow-brigand 😊

most látom csak...Angina...Act V ??? Te kis hamis...kijött még 1 kieg a TQ-hoz,s nem is szólsz ? 😉
Üdv "öreg"harcosok! 😊

akkor 1-2 reagálás,ahogy én látom !😊
A ShopMI-ben nincsenek használható cuccok??? Ezt ugye viccnek szántad,mivel a játék legjobb darabjai vannak ott !😊 Biztos beállítottad a nehézségi fokot ? Mert ne csodálkozz ha normálon nincsenek több 100-at sebzõ fegyverek,vagy több 100-as páncélok!😊 A zöld cucc csak alap,önmagában nem ér annyit,mintha relicelnéd,no akkor durvul el igazán,és akkor lehet kihozni 20-30K sebzéseket,vagy 4000-es DA-t,OA-t !😊 Ha Neked ez nem elég,háááááát ...😊

43-as szinten legenden elkezdeni,hááát,vakmerõ próbálkozás !😊 Én is valahol 50 felett voltam,mikor belevágtam !😊
Ha már 43-as szintû vagy,s felrakod az IT-t,akkor a normál nem nagyon fog kihívást jelenti,így szerintem elég ha epicen végigmész !😊
Másfelõl,ha már felraktad az IT,és játszol a karival vele,akkor nem tudod visszarakni simára,mert 1 csomó új dolgot ad,erekléylk,fegyverek,artifactok és még sorolhatnám !😊 De miért akarod visszarakni? mondjuk IT-ben nincsenek betrayal (ha így írháj egyáltalán) cuccok,pedig azok a nagyon durvák ( érdekes a shopMI-ben ezek is benne vannak)
Én ajánlom,mielött elkezdenéd az IT-t mentsd el a karit,akkor nem lehet semmi gond !😊

és igen 1 Defilerrel be leeht állítani,hogy csak zöldek essenek,csak hát a zöld cuccok között is van minõségbeli különbség,és vannak olyan zöld cuccok,az igazán jók,amik abromi ritkán esnek,hiába csak zöldek vannak a játékban !😊 Én próbáltam így játszani,de nagyon nem élvezetes már...Ajánlom inkább a drop rate-et próbáld állítgatni,az kevésbé rontja el a játékélményt !😊
Ezért jó a Lilith,mert nagyon sok nagy chest van benne,így alapból esik mindig valami jó cucc ,nem kell állítgatni !😊

és 1 baráti megjegyzés...ha túl sok jó cuccod van,akkor odalesz a kihívás...van 1 barátom,aki miközben telepít 1 játékot,már cheat-et,karakterszerkesztõt és hasonlókat keres hozzá! 😊
Más az,ha már sokszor végigvitted,s kíváncsi vagy arra,mit lehetne belõle kihozni,és megértem,ha valaki nem akar 100 titán run-t vagy Hades run-t, de szerintem a játék varázsa abban rejlik inkább,hogy egyre nehezebb kihívásokat keresünk benne,lásd pl Achilles mod,xmax,übermod,vagy akár a Lilith insane fokozaton !😊

így h mondtad nem kezdtem el... xD inkább feltettem az it-t és azt is végigviszem mind a 2 nehézségi szinten... 😊 utána majd jöhet a legend.... de ugye vissza lehet tenni a karaktert minden cuccal it-bõl a simába??

Guitar hero fan :)

Lareee, sztem én lehetek a béna, mert én 55ös vagyok, és epic V act elysium-ban vagyok... 😄

Zan
Úgy tudom van rá mód,hogy a TQ defilerben beállítsad,hogy csak zöld cuccok essenek,én nem tudom,hogy hogyan kell,de van rá mód!

Hali

Most az lenne a kérdésem, hogy nem ismertek e olyan mappot ahol nagyon durva zöld cuccok vannak, mert megvan a shopmi és a new world map meg az itemus de itt sincs vmi sok használható úgylátom, ha tudtok nekem segíteni az nagyon jó lenne...
ez ennyire rossz??? 😮

vérpocok
Van arra v.mi mód, vagy valamilyen kód, hogy a világtérkép be nem járt területeit is látni lehessen?

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Laree Te 43-assal kezdted Legend-en???<#wow3>

Szia Yc, és a Többiek! 😊

Nekem teljesen bejön az artifact-os taktikád, de Zan már kisegített. 😊

Dio-ról annyit, h tegnap olvastam über tristram leveling guide-ot. Nagyon atom!!! 😄 5 perc alatt lvl 60. ^^ Lehet már ezt ismertétek, de én most értem ide! XD

Bye!

Üdv Zan,

1 custom character-t betöltesz a TQ Defiler-rel és ott a character menüpontnál kiválasztod a copy to main quest-et,és kész is !😊
Alapvetõen 1 tárgy a következõképp néz ki (a unique itemek különböznek 😊
van 1 prefix + item neve + suffix
pl csontfagyasztó bot az égzengetõ
itt a csontfagyasztó a prefix a bot a tárgy neve és az égzengetõ a suffix !😊

Érdekelne az a smitter kari 😊 és a fõbossokon kívül,másokkal szemben is megállja a helyét? Tq-ban se nagyon próbálkoztam pajzzsal támadó karakterrel...
Sziasztok!

Lenne 1 nagy kérdésem. Miért van az h a telkineket simán ki tudom nyírni de 1-2 sárkány nehézséget okoz??? (43.szintû vok most kezdem a 3. nehézségi szinten)

Zan
Na,szép sorjában😊!

Ez az artifactos cucc nem rossz amit írtál,de én ezt már "csalásnak" tartom a saját szememben nézve,persze,ha majd már nagyopn idegbeteg leszekl,mert nem esik valami olyan cucc,amiért már nagyon régen farmolok,valószínûleg én is igénybe fogom venni,de majd meglátom!Viszont azt nem értem,hogy ugyebár ezt a modot,main questbõl kell indítani,mint az X 1,2,3,max,über mmododt,nem?Na,ez ok.De az X modok utánna visszadobnak a menübe és a rendes játékban mûködnek,nem a Main questben.De ha ebben a new worldbe belép az ember,azok a cuccok amiket felvesz,csak a main questes karinál lesznek,szóval a sima játékos karinál nem lesznek meg.na most hogyan tudom átrakni a main questes kartól a single karimhoz?Tqdefilerre?Nem tudom hogyan kell,mert már azzal egyszer nagyon régen amikor csak egy ilyen proba,cheat karit akartam csinálni,nem jött össze...nem értem én azt a progit.(ha már itt tartunk,hogy miket nem értek,akkor még azt is leíthatnád nekem,hogy ezz a pre meg sufix,ez mi is pontosan;sejtéseim vannak,de ne értem.)
Csak azért lennék már erre kiváncsi,hogyha tényleg,egyszer már arra vetemedek,hogy megunom a keresgélést,akkor hogyan tudom majd ezt megcsinálni..!

Apropo dio😊:

Hát,a zealer nagyon jó tud lenni majdnem mindenhol!Az egyik kedvenc,zõt,a kedvenc karakterem volt,mert olyan gyorsan nyír megfelelõ cuccal,hogy öröm nézni!+ még egy csepp életszívás,mondjuk egy olyan 10-20% körüli😊...halhatatlan😊!DE!Amikor elérsz Diabló katedrálisába,na ott nagyon anyázni fogsz,mert a csinti mágusok kedvenc átka,a lassításon kívül,az Iron Maiden...csak egyszer ne figyelj oda,és hirtelen halál...!Ez mondjuk már olyan 80-90. szitnél,agyon nagyon idegesítõ tud lenni Hellen..!Iszonyat sok Xp-nek lõttek,ráadásul nagyon sok aranynak is,ami azért nem annyira para,de ha mondjuk nincs pénzed potit venni,akor bosszantó tud lenni..szóval,majdnem mindenhol jó a zealer,de a katedrálban majd ajánlom neked,hogy vedd le a zenét,és figyeld az átkok hangját,mert az IM-nek van egy tipikus hangja,én legalább is így tudtam nagy részt elkerülni a szívást!A másik hely ahogy még nagyon tudsz szívni a zealer,az Nithalk,act 5 ben,lent a barlangjában...rohadék egy ellenfél,hullákat robbant,és nagyopn nagyot sebez a robbanás!Azzal is óvatosan!A holy freeze aura nem rossz,de z a baj,hogy ha azt használond nem lehet bent a fana,ami viszont elengedhetetlen...szóval akkor már minek(vannak viszon olyan RW-s fegyverek(rune-word),aki adnak Holy freez aurát,csak hát,olyan runák kellenek bele,ami csak egy "kicsit" ritka),szóval azt annyira nem fogod használni,felesleges kimaxolni.A legjobb fegyó zealernek a Grief nevezetû RW.Tölsd le innen a progit,ami leírja hogy milyen rún kell hozzá!Cheattel meg tudod nézni,hogy milyen fegyver lenne belõle,de single-ben ne reménykedj,hogy ilyet össze fogsz rakni ,mert egy élet nem elég rá,hogy ilyen rúnákat magadtól megtalálj,akármien drop rate növelõ mod nálkül,ha csak nincs akkora szerencséd,amivel egy lottóötöst is megnyersz!😊

Über dióról meg annyit,hogy hát igen elég nehéz,de én már töbet is lenyomtam egyedül a kanin.Smitter paladinnal jó,valahogy azt nagyon nem szeretik a fõmuftik.(smitter=a pajzsával üt)Az effektív dmg-je látszatra nem túl nagy,de mivel open wouldra kell nála gyúrni,meg Crushing Blow-ra ezért nagyon durván sebez(kb. 5 ütés egy hell diablo neki).ha majd érdekel,hogyan kell csinálni,milyen cuccokkal,szólj megírom.Szóval über tristram,nem túl nehéz,a megfelelõ karakterrel,zealerrel nem próbáld meg,kifingik,olyan az übereknek a zealer kari dmg-je,mintha simogatnám õket kardal,tapasztalatból mondom😊!)ja és persze a jó karihoz hozzátartozik a 75-90 all resisitat hellen is(!!!)!

na asszem ennyi az Off-ról mára😊!

Visszatérve a Hydrára,hát igen,még nyomnom kell a resisteken,mert csak akkor szivat meg amikor rám okádja azt a sok marhaságát😊!