Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X3100 elõnye, hogy SM 3.0-ás. Ezért fel fog települni. Lehet, hogy futni is fog. Csak nem mindegy hogyan. Az árnyékokat ki kell kapcsolni (nem elég a low, off kell), illetve az effekteket is.

Nõvéremnek olyan notja van, amiben szintén X3100-as van és Civ4 megy rajta. 😊 De a TQ-t nem próbáltam.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Próbáld ki de szerintem nem fog menni, az intel chipset-es integrált vga-k nem valami izmosak.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Szia! X3100 miatt akadozva. 1024x768-ban, minimumon megpróbálhatod. A lényeg, ohgy ez effektek minimumon legyenek. Illetve az árnyékokat kapcsold ki.

Már ha egyáltalán elindul. A többi alkatrész bõven elég.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

tigeroo
hi!

ezzel fog menni a játék?:

Üdv tata,

nekem is volt már ilyen hibám,de nem tudtam reprodukálni többször fordult elõ...
de van 1 fix,pl ha a lilithel játszottam,és 1 másik verzióját töltöttem be véletlen,akkor volt ilyen...

A lilithben meg van 1 kijelölt útvonal...amerre a fõküldetések szólnak,arrafelé kell haladni,különben sokkal erõsebb lények közé keveredsz és lenyomnak mint a bélyeget ! 😊
Elöször a kisfalu,utána az erdõ,majd a földalatti alagút,aztán ott tovább egészen a nagy kapúig ! Mindennek megvan a helye,és az ideje !

Hát nem sokat játszottam vele, de már haltam meg annyiszor, lehet vissza kéne venni a nehézségbõl. Most jutottam el a 2. restpointhoz, ami abban a a nagy barlangban van, a tábortól észak-északnyugatra.
Voltam abban a mocsárban is ami É-ÉK-en van, de azok brutál erõsek.
Erre a portál hibára nincsen ötleted?

Üdv perverztata,

pedig rengeteg restpoint van ám,csak meg kell õket találni,és sokszor igen jól jönnek! 😊
Merrefelé jársz?😊
Üdv mindenkinek!

Én tegnap kezdtem a játékot. Druidára esett a választásom. Elsõnek felvettem a Stormot, és majd a megfelelõ idõben a Naturalt. A játék jó, én élvezem.

Gondolkoztam még elementalisten, championon és a paladinon. Remélem nem lövök mellé a druidával.

A legidegesítõbb, hogy akármilyen játékot választok a probléma él. Single, Multi, Custom map, Normal, Epic. Elég gáz így...
Tegnap a Lilith-tel játszottam, ott meg a Restpointok is olyan ritkán vannak😞

Én eddig olyan küldetés bug-ot láttam, h normal-on egy 9000-es quest 90 K-t adott, de olyat még nem, h nem ad xp-t...
A portálos problémát sem láttam még.

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Ha túl nagy a szinteletérés közted és a lemészárolt mob-ok között, akkor nem kapsz szinte semmit! Menj magasabb szinten (Epic->Legendary)!

Több, mint 100k xp-rõl van szó... Valamit kitalálok.
Egy ideje a küldetések nem adják az XP-t, vmi tipp??<#falbav>
Ilyennel találkozott-e már valaki? Ha nyitok egy portált valahol, akkor a képernyõn nem jelennek meg a fix portálok. A négyzet mellett, amiben jobb oldalt a helyek kellenének legyenek, a bal felsõ sarok mellett jelenik meg egy portál kinézetû kisebb téglalap, de az is még "szürke", azaz nem tudom kiválasztani.
Mi történhetett? A TQ Vault használata okozhat ilyent? Ugyanez a jelenség Normal, és Epic fokozaton is.

Multiban, neten lehet... kereskedni kell a másik karival. 😊 De saját karitól sajátnak tudtommal nem lehet.

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Aranyat lehet valahogy átadni?
Minek?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Köszi!

Más: nincs valami map-módosítás, mint a dio-ban, hogy lássam a mapon a mobokat? <#nevetes2>
Szia Apuci!
Hajrá hajrá! 😉 Jaja szólj ha van valami! ^^

És overlord-ot valaki legyen kedves... <#help>

szia AnginaP😊
még probálkozom és majd jelentkezem😊
Üdv:apuci
recovery

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Mi az a rec? <#banplz><#fejvakaras>
Ahoj!

Overlord's passage key-t tudna valaki adni? 😄 Hálás lennék! ^^

Egyértelmûen nem a legerõsebb. Íjásznak a rogue szinte semmit nem tud nyújtani, max egy mandrake amit fel lehet használni, de amikor 1-2 lövés mindenki, teljesen felesleges.

Sokkal jobb a ranger, aminek farkasai tolják a strength of the packot, ez legalább növeli a sebzést. Meg a heart of the oak ad speedet, healthet. Call of the hunthoz pedig jól passzol a refresh, így nem kell feláldozni a +dmg cuccokat a recért.

Jó lehet még a bone charmer, a covenant megdobja a sebzést, speedet (kb mint a strenght of the pack + oak), a lichking + outsider magáért beszél. Bár ez leginkább lándzsás buildben jó, deathchill + covenant jól passzol a takedown mellé.

Ezekhez képest a rogue mandrake-e elég karcsú. A poison/bleeding meg egy vicc, említeni se érdemes.

Klasszak a tippek, keep 'em writing dudes! <#alien2>

Hát arra jó azért hogy legalább tudod merre nem jártál.
Bár én már vagy 20x végig nyomtam a pályákat ugyhogy lehet már csukott szemmel is menne 😊
(Delhinél járok nem Thébánál.)

Ha valaki nem szeretne "fog of war"-t a köv nehézségi szinten, akkor csak a savegame-bõl a "fow" mappát másolja át az új fokozat mappájába. Így azért gyorsabban lehet haladni. <#rolleyes>
Hát epic szinten akár rögtön helosznál is kaphatsz ha szerencséd van 😊
Lila cuccok mikor kezdenek el potyogni? 42es a Conq-val nyomom a 2. nehézségen Thébánál és eddig nuku lila.
Milyen tárgyak hiányoznak?
Ha nem sikerül visszaállítani, akkor legfeljebb letöltöd az itemust:
http://www.tormentress.net/EN/downloads/itemus
, és innét kiszeded azokat amik még hiányoznak. Mondjuk nagy a kísértés, hogy mást is használj innét, de ez már rajtad áll.

Szia Apuci! 😄 Támadt egy ötletem!!! 😄
Tedd fel a TQ Vault nevû programot. Nem tudom ismered-e ezt a progit, karakterek cuccait lehet pakolászni vaultokba. 😊
Kipróbálhatnád azt, h elkezded visszaállítgani a karaktereid karavánjait, és amelyik éppen összejön, annak a karakternek a karavános cuccait kimented TQ Vault-tal egy önálló Vault-ba. És ezt szépen megcsinálgatod mondjuk az összes kariddal. És annyi a dolgod, hogy fogod a cuccokat, és visszapakolod azokhoz a karakterekhez, amiknél éppen hiányzik a karaván. 😊 Így a végén azoknál is teljes lesz a karaván, akiket visszaállítottál egy körben, és azoknál is teljes lesz, akiknek Vault-tal mentetted ki a cuccait. 😄 <#vigyor2> Wihhhiiii sztem így mûködnie kellene, mert úgy vettem ki, hogy így vagy úgy, de minden karaktered karavánját láttad. 😊
Remélem sikerülni fog végre helyre állítani lol! 😉

szia kedves barátom(AnginaP)😊
Hát elég misztikus😊
Csináltam azóta néhány raktár karit ami csak idõ beli külömbséget idézett elõ a karik között( raktár azért kellett mert a lányommal LAN-ba is szoktuk nyomni😊)de amikor esetleg XP-t telepítek és a savegamet helyezem át akkor az egésznek a tartalmát mozgatom.
Tehát szerintem ez nem lehet gond meg hát azt nem értem hogy egyszer a hetes máskor meg pl anégyessel nem sikerül visszaállitanom a rendet.
Abban lehet valami hogy több helyen van jelen a savegame mappa mert addig nem merem az eredetit kitörölni amig visszanem áll minden.
probáltam azt is hogy amikor pl a hetes karimmal nem sikerült a dolog akkor azt felül írtam a régi mappábol de csakis azt a karit ás csak azt defile-oztam de ugy se jött össze.
de ebben a többhelyenlévöségben(savegame) sem látok nagy gebaszt mert próbáltam azt is hogy kitöröltem a savegamét az ujonan telepitett TQ-IT-böl és ugy inditottam a TQ defiler-t és akkor azt írta ki hogy nem talál semmit mygames mappába, tehát ugy gondolom hogy a progi onnan dolgozik amit berakok a neki, és már probáltam az eredeti(C:program files és az új helyröl E:programfilesbol betenni a savegamét.
De sajan mindig mást hozott helyre és mindig mást cseszett el.
Hát ennyi nagyjábol. szerintem ez örök rejtély marad de nem adom fel és rád is számitok😊
Szia Apuci!

Látom misztikus történések zajlanak Nálad lol! 😄
Egyre érdekesebb ez a hiba. Mostmár komolyan elkezdett érdekelni, hogy hogyan is tárolja a TQ a caravan file-okat, és hogy ezeket hogyan kezeli.
Nem lehetséges, hogy amikor régen átmásoltad valahova a karaktereid (mindenestõl), utána új karikat csinálván azokkal már más lett a karaván? Vagyis használtad úgy a karaktereid, hogy néha csak egy részük volt bemásolva, és a karaván infók így nem egyezhetnek? Mert én most hirtelen csak arra tudok gondolni, hogy más a karaván file-juk. Megkértem egy haveromat, hogy küldje át a karakterét (CSAK a karakterét) hozzám, és bemásoltam. És rajta ha caravan fix-elek, akkor semmit nem tud helyre állítani a karavánból, bár azt írja sikerült, de mégis tök üres marad minden. (storage és transfer area is) Szal csak erre tudok gondolni, hogy a karaktereid nem lehettek egyszerre bemásolva, és alapból nem is egyezik a karaván file-juk. És így ha egyesíted õket a mostani könyvtárba, akkor néhány megy, néhány nem. Tök véletlen nem 2 TQ IT mappád van, benne a karakterekkel? 😄

szia AnginaP😊
Elmondom a történést de mielött folytanám ne hidd hogy szemre hányást teszek😊
Megcsináltam amit mondtál és az egész TQ IT könyvtárat bemásoltam és képzeld el hogy azok a karik amik idáig rosszak voltak azok jók lettek de ezzel szemben másoknak tünt el a tárolási területükröl minden.😞
berágtam és ujra kezdtem mindent.
kitöröltem az összes savegamét és beraktam a régieket a lementett helyrõl és ujra kezdtem a TQ defiler-ezést és megint sikerült sok karimmal visszaszereznem a tárolási területet de viszon maradt megint 2 olyan karakterem akinél nem lettek meg a cuccaim.
Tehát nem értem az egészben a logikát hogy ami tegnap már egyszer sikerült az ma meg az új defilerezés után nem sikerült de ami tegnap rossz volt az meg ma sikerült😊
erre valami tipp?
várom válaszod .
szia AnginaP😊
Elmondom a történést de mielött folytanám ne hidd hogy szemre hányást teszek😊
Megcsináltam amit mondtál és az egész TQ IT könyvtárat és képzeld el hogy azok a karik amik idáig rosszak voltak azok jók lettek de ezzel szemben másoknak tünt el a tárolási területükröl minden.😞
berágta és ujra kezdtem mindent.
kitöröltem az összes savegamét és beraktam a régieket a lementett helyrõl és ujra kezdtem a TQ defiler-ezést és megint sikerült sok karimmal visszaszereznem a tárolási területet de viszon maradt megint 2 olyan karakterem akinél nem lettek meg a cuccaim.
Tehát nem értem az egészben a logikát hogy ami tegnap már egyszer sikerült az ma meg az új defilerezés után nem sikerült de ami tegnap rossz volt az meg ma nem sikerült😊
erre valami tipp?
várom válaszod .
Ezt a tqvault-tal is meg lehet csinálni (talán gyorsabb is), csak ott a vault file-t kell másolgatni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Helló!

Egy apró, de nagyon hasznos kis trükköt szeretnék megosztani Veletek egyik kedvenc játékommal kapcsolatban, amire egyik haverom jött rá még anno. Igaz, h vmilyen szempontból cheat, de sztem még belefér, ha az ember össze akar rakni / gyûjteni mindent😊.

Szval:
Alapvetõen egy item (legyen az bármi) megduplázásáról van szó.

Teendõk:
Kikeresitek elõször a játék mentéskönyvtárát (C-n, a Dokumentumokban leledzik vhol), és a Main mappán belül található mappát (ami a karakteretek neve egyben) kimásoljátok vhová (érdemes egy biztonsági mentést is csinálni eközben).
Ezután beléptek a játékba, megfogjátok a megduplázni kívánt item-et és beteszitek egy transfer-ba bármelyik kufárnál.
Kiléptek a menüig a játékból, Windows-ba vissza, és a már kimásolt karaktermappát visszateszitek a játék Main mentéskönyvtárába, felülírva minden fájlt!
Ezután 'visszaalttaboztok😊' a játékba, és visszamentek a kufárhoz.
Az eredmény: a backpack-etekben is meglesz az item, és a kufár transfer-jében is meglesz.

A fenti okosságot lehet bonyolítani több item duplázásával (értelemszerûen akkor mindent át kell tenni a transfer-ba). Az, h a játékban vagytok és úgy csináltok külsõ mentést, teljesen mind1, de a lényeg, h amikor visszamásoljátok a karaktermentéseteket, akkor a játék menüjéig menjetek vissza (tehát ne egy már elindított játékban legyetek).

Amennyiben már ismertétek a trükköt, akkor mind1, de remélem, h pár embernek hasznos volt még így is!

Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hát ennyi eszem sajnos egysze rsem volt. De mindegy, mert ez már régi történet. Bár, most gondolkodom, lehet még megvan az a mentés is. Akkor kipróbálom amit javasoltál!

Jó éjt oda is! 😉

Köszi AnginaP a tippet probálkozom és jelentkezem😊
Jó éjt
Szia Apuci!
Sokkal jobb, hogy így írod le, legalább kevesebb lesz a félre értés! 😉
Hmmm, õszinte leszek, én még soha nem találkoztam olyan hibával, hogy bizonyos karaktereimnél mûködik, bizonyosaknál pedig nem. Annyi kérdésem lenne, hogy amikor átmásoltad a karaktereidet az új helyre, akkor csak a karaktereket másoltad, vagy az egész Titan quest IT könyvtárat? Mert mi haverokkal mindig az egész TQ IT könyvtárat másoljuk, ha biztonsági mentést készítünk, vagy másolunk, vagy akármi. 😊 Sõt, minden gammánál ezt csináljuk... 😊

Másrészrõl én soha nem jelöltem ki a karaktereimet caravan fix-nél, hanem amint elindult a program, csak kattintottam a fix all caravan files-ra és kész. 😊 Én soha nem jelölgettem a karaktereimet...
Summa summarum, fogalmam sincs miért van ez, annyit tudnék javasolni, hogy másold be újra az egész TQ IT könyvtárat, és a defiler-nél ne jelölgesd ki a karaktereid. Más ötletem hirtelen nincs. Ha nem sikerül akkor írj, és totózunk tovább! 😄

nagyon rendi vagy hogy igy segítesz😊
Szóval el mondom pontosan hogy mi történt
reggel ötkor felkeletem és megnéztem az üzidet,nagyon megörültem és le is töltöttem a progit amit ajánlottál install stb aztán elinditottam a progit.
Láttam hogy felismerte az összes karakteremet ki jelöltem a 4. számú karimat és ráklikkeltem a FIX ALL CHARACTER gombra,azután beléptem a tq-ba és megnéztem hogy sikerrel jártam-e de sajna nem mert a karaván vezetönél minden üres volt. Azután fogtam a 5.számú karimat és ugyanezt végigcsináltam de az sem volt jó,majd a6-os és a 7-es karimmal is végigvittem ugyanezt de nem lett jó egyik sem.
Ezután nekem sajna elkellett mennem dolgozni és felhívtam a lányomat hogy van ez a tq defiler progi probáljon vele valamit kezdeni.
Õ rájött hogy nem ugy kell csinálni ahogy azt én tettem hanem másképp.
Végig ment az összes karimon és mindet megtudta csinálni ugy hogy a karaván vezetõnél meglettek a cuccaim KIVÉTEL annál a négy karakternél nem állt helyre a rend amikkel én probálkoztam.
Tehát arra a következtetésre jutottam hogy valamit én csesztem el.
Ebben szeretném a segítségedet kérni hogy valahogy ennél a négy csóró karimnál sikerrel járjak.
Bocsi hogy ilyen hosszan és egy kicsit szájbarágosan írtam le.
Már nagyon várom a válaszod.
elöre is köszi😊
😄 Az átviteli terület a transfer area... A tárolási terület pedig a storage area. 😊 Ha az átviteli terület üres, akkor arra tudok tippelni, hogy a karaktereid nem ugyanabból a játék ciklusból származnak (formázás miatt pl), és más volt a rekeszekben. Külön-külön valószínû mûködnének. Meg nekem az is fura, hogy ilyenkor miért nem ugyanazt látod az összes karakter átviteli területén...<#wow1>

egy nem kimaradt
tehát 4 karakter akinél nem állt helyre a karaván
Angina ebbõl egy szót se értek. Az átviteli terület tök üres maradt,de azért nem fáj úgy a szíwem,csak wan 4 karakter akinél állt helyre a karaván.
Szia Apuci!

A storage area nem áll helyre rendesen? A transfer area mindnél ugyanaz, az gondolom mûködik...

Sya Angina.

Elõször is örök hála 😊Részben sikerült. Eskü csinálok majd egy karaktert amit rólad newezek el 😊
Viszont van egy olyan gondom, h rányomtam erre a fix all caravan-ra, de nem lett yó. Aztán észrewettem,hogyha külön rányomok a karaktereimre akkor fut alul egy %, és azoknál a karaktereknél helyre is áll minden. De van 4 karakterem aminél nem. Lehet h én nyomtam el walamit. Neked wan walami tipped ?
Hááhááá kipróbáltam az item copy-t, ez óriási lol! ^^ Mégegyszer köszi a tippet! 😄😄😄

Jó reggelt! 😄

YC, nem tudtam errõl az item copy-s dolgoról, köszi a tippet! 😉

A karakterhez pedig én személy szerint a Nature-t választanám, de természetesen a Te döntésed! 😉

Zan
Egyértelmûen a legerõsebb kari a Brigand(hunt+rouge),ha íjjászról van szó.Viszont a Ranger(hunt+nat) sokkal jobban bírja feszültebb helyzetekben!Ha tényleg akkora állatság ez a Lilith,mint aminek mondod,akkor ha nincs megfelelõen jó cuccod Brigandhoz,akkor maradj a rangernél;szerintem.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003