23078
-
yc1980 #20838 Üdv,
akinek könnyű ajáték hazsnáljon modokat,akkor még jó cucokkal is vért lehet pisálni! :)
már elnézést:)
xmax,achilles,über...ebben a sorrendben ajánlott:))
überben már a jó cucokkal sem lesz kész a vajon érzés! :)
-
steweee #20837 rouge+hunter kombót írta vki korábban. meg hogy spearra gyúrjál vazze :)
amúgy egy jó tanács, már az elején generálján varázsló, harcos karakter is, jó az lvl-en, csak hogy karavánnál transferban a jó cuccokat ami osztályabeli áttolhasd későbbiek miatt. én most a varázslóval tolom (nature+spirit) és már vele is könnyű, de a talált tárgyak osztályával turbóuzva az új harcosomat és az ezután következő hunteremet mint kés a vajon mennek át a páylákon...
bánom hogy a régebbi állásaimban amiket töröltem a játkkal együtt nagyon szuper dolgaim voltak, lilák is, de akkor sajnos nem alkalmaztam ezt a trükköt, és ami nem fért és nem "osztályos" volt azokat eladtam.
gondolom a multit is ezért találták ki, hogy egymás között mehessen a csere bere, kinek mi kell éppen -
hastur #20836 üdv mindenkinek. nemrég kezdtem el jáccani az tq-val(kieggel együtt) egy íjászom van és érdekelne milyen 2. szakértelmet ajánlotok hozzá? +kik/mik dobnak jó cuccokat?(normalba, legenden, epicen) előre is kösz a választ -
tomcsa4 #20835 Kieget (Immortal Throne) csak és kizárólag régi karival lehet elkezdeni. Ezért sincs benne új kaszt, csak új fejlődési lehetőség. Azt meg lehet régi karival is választani. -
steweee #20834 na így kellett volna elsőre is csinálni ha van eszem (ami nem volt) indítok egy varázsló karaktert, és ami jó cuccot lootolnak a monstrák azt egyéb 1-2 lvl-es kariknak transferban áttolni megőrzésre. aztán ha varázslóval végigvittem akkor indítok újra egy harcost. én ott hagytam abba, amikor babylon után az ázsiai hegyeknél harcossal kellett volna leverni egy óriást, ami stunnolt és meteorokat zúdított utána. mindig lehaltam. de most rá kellett jöjjek, nagyon jó stun resistes relicet össze lehet rakni, meg vmelyik charm is ad nagy százalékot rá, meg találtam 78% stun resistes amulettet, amit charmoltam ezzel :):):)
na így már kifingatom pillanatok alatt mikor odaérek nemsokára. amúgy meg a harcossal is végitolom, mert aza kedvencem , tesóm végigvitte azzal warfare+defense természetesen.
kérdés, az immortal throne-t új karival is lehet kezdeni,vagy amivel végigvisszük az alapot azzal lehet tovább folytatni a történetet? -
kamehame72 #20833 ja egy a lényeg hogy a közös ládából vegyél ki mindent mielőtt törlöd a gamét mert az eltünik. -
kamehame72 #20832 hali
ha menteni akarod a gamét akkor c meghajtó documents and settings majd keresd a dokumentumokat abba is a my gamest, és ott lesznek a titan metések, azokat mentsd át egy másik particióba vagy vinyóra és kész, a visszarakás is ugyan így történik. nekem mindig 2 mentésem is van két vinyora mert már szivtam meg úgy hogy behalt egyik vinyó és odalett minden, de kettő csak nem szarik be egyszerre:)) -
#20831 http://www.titanquest.net/forums/immortal-throne-spoilers/14098-relic-charm-farming-2-0-a.html -
steweee #20830 pristine plumenge és bat fang kellene nekem gyorsban relichez. már babylon elején vagyok. hová menjek vissza ahol nagyobb mennyiségben előfordulnak denevérek és hárpiák ? (főleg denevér...) -
laladin #20829 Hali.Tervezem a winfos ujrarakását hogy kell a karikat menteni hogy ne veszen el a cuc főleg a multis karik neten.Köszi a help -
hollófernyiges #20828 Azt hiszem nem kell patch, vagy ami kell azt felteszi magától. Jön egy új terület, új specializáció (Dream, kombózható közelharcossal vagy mágussal is), artifactkreálás, effélék. Érdemes feltenni. -
gecsus #20827 ? -
gecsus #20826 Hali Ma vittem végig a Titan Quest-et nagyon bejöt a játék és már fel is akarom tenni a kiegészitőt az Immortal Throne-t csak előtte lenne egy pár kérdésem:Először is kell hozzá valami pach vagy csak simán felteszem a Titan Quest mellé. Másodszor mivel bövül a játék tömöre Új story vagy csak új küldik cuccok szintek?Előre is kösz -
kamehame72 #20825 én a sima titant láttam az auchanba 2000ft -ért. szerintem érdemes szétnézned elöször ilyen boltokba. tuti hogy már nem lehet drága mert én én vettem1,5 éve 10000 minkettöt egybe. -
Varian #20824 Köszi a válaszokat, esetleg valaki nem tud boltot ahol dobozosan még kapható akár dvd tokosan? Guglival keresgettem de nem találtam sehol az alapjátékot. -
#20823 Steamen euróban annyi, nem mintha eget verő különbség lenne, de olcsóbb. -
MaRee #20822 Ha nem zavar a töltögetés akkor a direct2drive-ról meg tudod venni mindkettőt 20 font-ért(6000 ft kb szerintem itthon sem lesz olcsóbb boltban). -
#20821 Steam. Megy. -
Varian #20820 Hello!
Valakinek lenne javaslata hol tudom megvenni az alap játékot és a kieget? Win 7 alatt próbálta valaki megy simán? -
barca1615 #20819 Aki akar multizni tq-t az vegyen fel msn-re és ott megbeszéljük a részleteket még csak 2-en vagyunk de ha jöttök még 2-3-an akik aktívak egész jó játékok sülhetnének ki..
[email protected] aki játszani akar... -
kamehame72 #20818 hihetetlen hogy a diablo óta csak pár próbálkozás volt ilyen gamét csinálni és akinek végre sikerült az meg csödbe ment.
leszedtem a torchligtot de kár hogy nincs hozzá még magyarítás.
a ds1 szerintem sokkal jobb mint a ds2 és az a szene istenem de jó a játék alatt.
játszanék már magyarokkal szerveren is de az xbox lives tapasztalatom hogy ezernyi cheater mozog az ilyen szervereken akiket jól pofánvágnék és örökre eltiltanám minden fajta játéktól. sose értem mire jó a csalás. -
yc1980 #20817 Kame,
akkro ajánlom a Torchlight-ot :))
http://www.torchlightgame.com/media/
ne ijesszen meg a képeken látható grafika,nézz meg 1-2 videót,tényleg jó :)
Messze nem egy TQ,de nagyon jól el lehet vele szórakozni!:)
a DS1-el nem játszottam,de a 2 nekem bejött:)
én is Próbáltam a lokit,meg hard to be a god-ot is,de valahogy nem fogott meg egyik sem:/
ha hack and slash, akkor vagy TQ vagy Diablo, más a közelükbe sem érhet!:)
-
rumkola #20816 Viszatettem én is a gépre. Még mindig ez a legjobb játék. :) -
kamehame72 #20815 hali yc
nekem a diabló szerű játákok jönnek be igazán de sajna ahogy észrevettem szinte alig csináltak ilyen játékot vagy ha igan akkor meg el van cseszve.leszedtem a lokit is de mikor az első farkas képes megölni az kiábránditó megint csak.
as2 höz megvan minden azt hiszem és csak most kezdtem, jó játék de szerintem az eslő rész messze jobb volt ,mert azt nem tudtam abbahagyni és vigigtoltam pár nap alatt. -
yc1980 #20814 Üdv kame,
a DS2 nekem is nagy kedvencem,a kieg megvan hozzá?:)
Mondjuk nekem ott is előfordult hogy meg kellett állítani a játékot,éhogy új parancsokat osszak ki!:) A rejtett pályán voltál már? elég mókás dolgok vannak ott,és elég nagy kihívás,főleg veterán szinten !:)
A DS2 zseniális,és még a maga "kis butuska" grafikájával is szép,de számomra a trónon marad a TQ tán egészen a TQ2 érkezéséig !:)
A dragon age teljesen más játék,az az igazi szerepjáték lásd baldurs gate,neverwinter nights,és nem olyan hack'N'slash mint a többiek,éezért nem is érdemes összehasonlítani!:)
Még a fallout 1-2 is közelebb állt hozzá !:)
1 kis más,aki könnyed kikapcsolódásra vágyik,annak még tudom ajánlani a Borderlands-ot!:)) Mókás kis game...
Vagy kame,neked inkább a Torchlight-ot az vérbeli TQ,diablo klón!:) -
kamehame72 #20813 kipróbáltam a dragon agét, de szörnyű az irányítás és minden, nem is értem hogy emlegethetik egy ranga a titánnal vagy a diablóval.
minden egyes támadásnál nyomni kell a pausét és úgy adni parancsokat kész kiábránditó.
felraktam inkább a dungeon siege 2 és találtam hozzá magyaritást és 1000 jobb főleg aki ismeri az első részét.itt már feljeszteni kell mind a 6 karaktert, jó kis játék csak sokat kell benne beszélni. nem értem a mai prógramozókat minek bonyolitanak túl valamt.elveszi a játék igazi élményét. -
yc1980 #20812 Üdv:)
mennyi új bejegyzés örül a szívem!:)
Nos Lezli..szerintem ez az egyik,hanem a legjobb hack and slash játék !:)
Sok sok év játék után is tartogat meglepetéseket,rengeteg mod és kampány van hozzá,szinte lehetetlen megunni! :) pár 4-5 nap hardcore játék után,félre szoktam tenni pihenni,de mindig előveszem,és sokszor csak gyönyörködöm benne,vagy épp próbálom megfejtenia skill rendszer apróbb titkait !:)
van itt xmax mod,meg über,andante és Achilles, lilith meg new world,ezernyi dolog,amik 1 új oldalát mutatják meg a játéknak !:)
Nagyon sajnálom hogy nem érte el a diablo népszerűségét,és nem kapott 1 folytatást...
A dragon age hát jó kérdés,a Baldurs gate-el játszottál már ?:)
Mellesleg most jött ki 2 játék..mindkettőt maximálisan ajánlom
az egyik a torchlight - tiszta diablo,1 kis wow beütéssel,de sajnos csak single,de van hozzá pályaszerkesztő,5-700 megás apróság,de félelmetes potenciál van benne !:)
A másik nagy meglepetés számomra (nem játszottam az első résszel) a divine divinity2 - eco draconis...hát már elnézést,de beszarás,mikor a sárkánnyal repültem !:))
no megyek is nyúzom tovább:)
vaszi,azért én a harbingert is szeretem,tudom nem a legjobb,de az első karakterem volt!:))) dual wield és 100 rec... :)
-
vasziszdasz #20811 1. Lehet.
2. Van, cracknek hívják. ^^
3. Csíterhegyek mindenütt, mindenki socketelt junikokban rohangál (chrisrelic és egyéb nemlétező tárgyakkal), totál értelmetlen.
4. A single miatt érdemes megvenni. -
lezli01 #20810 A lentebbi kérdésekre is várom a válaszokat!
Köcce :) -
vasziszdasz #20809 Oracle, elementalist, conjurer, spellbreaker, champion, conqueror, ranger, stb. -
lezli01 #20808 Jah és melyik a legtáposasbb kaszt párosítás? :D -
lezli01 #20807 Sziasztok kedves titan Questezők! :)
Pár kérdéssel zaklatnálak titeket ha nem gond!?
1.A single playeres karakterrel lehet neten nyomulni? :)
2.Egyszerű a netes játékba jutás? Vannak vmi modok v bármi ami megneheziti az online játékot? (legjobb a katt és megy a game stilus :P )
3.Mennyire aktiv még az internetes közösség a játékban?
Eléggé tetszik a játék most tervezem megvenni, de csak ha jo a multija!!! :)
Válaszokat előre is thx! -
NiGhTM4R3 #20806 Akkor én elég túlfejlett voltam a 47-es szintemmel :D valamit nagyon elcseszhettem.
Egy kis csíttel leszedtem a természet szakosodást, feltettem helyette a védelmet. Ez már sokkal jobb.
-
#20805 Általában 30-35 között ér oda az ember, de sok mindentől függ. -
MaRee #20804 Én dps-re a warfare + hunter kombót ajánlom. -
NiGhTM4R3 #20803 Imádom az ilyen játékokat (Legend: Hand of God, Sacred, stb.)
Bár tény, hogy nem vagyok hardcore játékos. Mindenhol a közelharcot favorizálom - íjász/mágus karakterek sosem jöttek be.
Talán mert egyszerűbb 2 kardot belerakni a markába, minthogy varázslatokkal tököljek :D
Amúgy így évek múltán is jó ez a játék, nem lett egy klasszikus mint a Diablo, de lehetne több ilyen is.
Szóval a háború mellé a zsivány szakosodást ajánljátok? kicsit visszaolvastam, mintha ezt írta volna valaki. -
NiGhTM4R3 #20802 Ti hanyas szintűek voltatok a Titán ellen?
Igen, rájöttem a teleportra. Csak arra gondoltam, hogy a sima TQ-ben is volt-e ez a teleport dolog, nekem nem rémlik (rég játszottam vele) és most hogy a kiegészítővel kezdtem újra a játékot, így megkaptam azt is.
A háború mesterség mellé választottam a természetet, életerő feltöltés + a farkasok idézése miatt. Bár nem valami erős kombó szerintem :D
-
#20801 Valami azt súgja nincs kimaxolva mindkét mastery, de csak tipp. Másképp nem tudom, miért verne le.
Amúgy az a kapu sokszor zárva marad (ha az az, amire gondolok), bug. Visszateleportálsz a városba és mész tovább, de erre rájöttél magadtól is gondolom. -
vasziszdasz #20800 Ha ilyet kérdezel, akkor neked tuti nem. :D -
hollófernyiges #20799 Erre való a teleport a városba :)