23078
-
NeRo31 #21158 http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Spellbreaker&master1=2&master2=3&sa=0&m1=32-6-0-0-8-0-1-0-0-0-6-0-8-0-0-0-0-0-1-6-0-0&m2=32-6-0-8-6-8-6-0-6-0-1-0-6-6-0-6-0-0-6-6-6-0
Én valahogy így csinálnám a a mastery ágakat!A 60as szintre kb. végzel is legenden! -
NeRo31 #21157 A kétkezes harcot maxold ki teljesen,az összes ágát!Meglátod egyből lesz tömegirtás!Meg az onslaught ágat is rakd ki!ez a kettő a legfontosabb a harcosnál!A léleknél egyenlőre csak a deathchill aurát rakd ki és egy időre tedd félre a mastery-t! -
Bhalage #21156 köszi,
nos lehet, hogy a normal nehezsegi szint miatt, de lehet, mert jó kis itemek estek én eddig nagyjából az összes bossnak, letettem a zaszlot, odaálltam és beabáltam őket .. a minotaurust is.
amikor vannak summonolt addok azokat levagom 1-1utessel, hgoy ne zavarjanak.
egy kerdes:
lesz valami komolyabb AOE damage, vagy nagyjabol ilyen single dps marad, nezegettem a skill treet, de én a % eselyes AOE damageken kivul nem lattam mast, vagy ez igy eleg/jo?
mer az a bajom, hogy sokszor van olyan, hogy koremrohannak 10en aztan utom vagom oket egyesevel agyon, de lehet gyorsabb lenne valami AOE hatassal mokazni.
meglett az elso artifactom is, nos eleg kis gyer lett... na majd lesz jobb is. eddig esett 1 set item kesztyu (Thebas)
meg par kek fegyo ill casterpancel :d azokat elraktam a stashbe..
most Egyiptomban rakok majd rendet este :D
-
yc1980 #21155 Üdv,
Isten hozott:)
1, a kékeket,lilákat nem lehet fejleszteni, pont emiatt a későbbiekben a zöldek igen igen előtérbe kerülnek !:)
2, a kékek és a lilák nagyjából egy szinten vannak :) a szett tárgyaknál próbálkozhatsz összegyűjteni őket, hisz minden ilyen játékban a szettek 1 külön zamatot adnak az összképhez :)
3, oda az úgynevezett artifaktok kerülnek,ehhez kell 1 recept, ezt is dobálják, a szörnyek,ládák.. minden recepthez 3 összetevő kell, ez lehet ereklye,lehet 1 másik t ekercs vagy 1 másik artifakt, de ez le van írva benne, hogy mi kell hozzá, lesznek a játékban igen durva darabok !:)
a Minotaurusszal vigyázz,maradj mindig mozgásban, mert neki is van onslaught aurájába! :)
a spellbreaker egyik személyes kedvencem, nagyon nagyon jó karakter!:) -
Bhalage #21154 sziasztok,
egy uj dualwield spellbreaker a szinen, most ertem Knossosba
nagyon tetszik a game: )
lenne par egyszeru kerdesem:
1 kek itemeket nem lehet fejleszteni?
2 vannak kek itemeknel jobbban vagy ezek a neves/set itemek?
3 a kari lapon balra lent az a fekete kor az milyen item helye?
hat egyelore ennyi, haladok stb. aztan biztos felmerul majd meg ez az
koszi -
Csodakalap #21153 Megtaláltam a legtápabb karit, azt hiszem. Lilitben kezdtem el, és rendkívül ütös és hangulatos. Spirit+Dream Harcosként megcsinálva. Sebzésfelfogós regenerálódós vitality sebzéses. Erős petek, területsebzés, sebzésnövelés, türhető attack defenz, minden van ami kell. Most ez naon tetszik. És látok neki jövőjét is. -
Cortinaar #21152 Szia!
Egyszer nekem is elveszett az összes. Nekem újraindításnál rendbe jött. Akkor szálltak el a waypontok, amikor TQdefilerrel betöltöttem a karaktert... -
yc1980 #21151 Üdv,
próbáltad újra? Egyszer nekem is olt ilyen,de nem tudom mitől.. általában nagyon érzékeny arra, ha a karakterre akárcsak véletlenül is lépsz be másik kampányba :S akkor történik ilyesmi :S
-
Csodakalap #21150 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
YC ideg szétrobant!
Elvesztek a way pontjaim amikor ma reggel beleptem, nem tudok menni sehova ,megszuntek letezni a waypontjaim. Mit tehet ienkor az ember? Vacak bugos lilith. Pedig olyan jo a vilaga es a hangulata, naon elveztem kar lenne ezert a jatekert:(((((
Segits van e erre megoldas? vagy kezdjem ujbol vegigjarni a dolgokat? -
yc1980 #21149 Egyébként már minden cuccom megvan ereklyék (normal,epic,legend) artifactok (kisebb,nagyobb,isteni) mert vagy 10 karakterrel vittem végig a játékot...simán.xmaxban.überben,achillesben,aztán a lilith-et is vagy 3 karakterrel mindegyik nehézségi fokon!:) így azért már vesztett a varázsából 1-1 szett darab,főleg, hogy tudom milyen bónuszokat adna!:)
Igazából 1-1 kulcsfontosságú kék,lila cucc van, amik 1-1 buildhez elengedhetetlenek , lásd pl trackers hood,archmage clasps, odysseus armor, apollo ring, és ezeken felül még szintén 1-2 jó cucc van,amik ugyan nem nélkülözhetetlenek,de kellemes darabok pl személyes kedvenceim :
http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=199
http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=225
http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=292
http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=775
http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=797
node ennyi elég is !:)
ilyen cuccok és a zöldek mellett, nem sok értelme van a komplett szetteknek !:) persze ízlés dolga:) -
yc1980 #21148 Üdv:)))
semmi különbség nincsen szerintem, hogy 1 emberrel cserélsz,vagy ha 1 másik karaktereddel !:)
a másik fele a dolognak...a szetteknél többnyire 1-1 cucc jó,a többi nem igazán,és a szett bónuszok sem kárpótolnak 1-1 zöld cucc+ereklye kombóért:) és még 1 dolog... igazából normál szetteket nem érdemes farmolni,lazán megvagy nélkülök epic elejéig,utána meg már pláne felesleges..de ha maximalista vagy és kiváncsi... :)
feltöltök Neked 1 vaultot, amiben benne vannak a cuccok !:)
és még 1 dolog, azért valamikor összehozhatnánk egy 3-4 fős kalandozást, akár az original kampányban, akár a Lilithben !:)
1 íjjász,1 varázsló,1 brigand és mobírtó kari (spellbreaker,harbinger) vagy persze kinek mi a jó!:) Mondjuk sosem toltam 2 főnél többel multiban, így nem tudom mennyire lenne kihívás !:) de az Übermod azért 3-4 embernek is becsületére válna:)
-
#21147 Köszi a linket, de inkább nem. Nekem így nem kellenek a tárgyak. Sokkal nagyobb fun csereberélni.
Szereztem már így cuccot amúgy.
Csatlakoztam egy játékhoz. Egy srác meglátott a karakteremen egy 2db-os labyrinthine cuccot, majd írt, hogy megvan neki a pajzs, cserébe az enyémért. Az enyém jobb pajzs volt, de legalább egy lépéssel közelebb lettem ahhoz, hogy meglegyen egy szett. Ezért gondoltam arra, itt vagyunk sokan ebben a topicban, akik cheat nélkül, tisztességes kereskedelemhez hozzájuthatnának az általuk kiszemelt szetthez. -
yc1980 #21146 még 1 dolog:)
itt lehet nézelődni, hogyan miként is működnek a dolgok..angol nyelvtudás kell hozzá :)
http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/15562-Game-Mechanics
-
yc1980 #21145 nah ismét
Csodakalap..akkor 1 kis emlékeztető :)
* Max Insane Lilith
—> You do like when there are many, many creatures and you are really unbreakable? Don't wait anymore, choose this powerful difficulty!
Creatures (From "Excellent Lilith") :
+25% HP
+20% Attack Speed
+15% Move Speed
Normal : + 5 * level in OA et en DA
Epic : + 10 * level in OA et en DA
Legendary : + 15 * level in OA et en DA
+25% XP (Bonus monster)
+50/100% additional creatures
Tenth choice: Hardest one, don't even try!
* Infinite Lilith
—> You are not Human ? Good! Lilith is neither!
Creatures (From "Excellent Lilith") :
+50% HP
+25% Attack Speed
+25% Move Speed
Normal : + 10 * level in OA et en DA
Epic : + 15 * level in OA et en DA
Legendary: + 20 * level in OA et en DA
+35% XP (Bonus monster)
ugye akkor lássuk csak Lilith elején van 1 picike kis 10. szintű wargoat.. ez azt jelenti, hogy kap +100-at az OA és DA értékhez, ez szinte semmi..
node epicen már 40. legenden meg már 60. szintű lények vannak...ez 600 és 1200 bonusz az értékekhez....nah most ha belegebedünk,akkor sem fogunk kihozni 3000 feletti értékeket a karakaterünkből...szóval sejtheted, miket fognak ütni rajtad a későbbiekben !:)))))
Én jól megszívtam..mert felraktam az Übermodot és az Über alatt játszom a lilith-el max Insane fokozaton....hát nem kicsit idegtépő,mert így mindkét mod nehezítései élnek a játékban :S
Szóval mire epicre érnél igyekezz minél magasabbra gyúrni az OA-t,DA-t jó cuccokkal, és magas szinttel,mert különben igencsak izzadós lesz !:) -
yc1980 #21144 Üdv,
ha kell bármi,akkor vannak különböző modok,ahol minden recept,és összevető beszerzehető,ugyan így a szett tárgyakkal egyetemben, de ez a játék élményt igen nagy mértékben csökkenti, szóval csak sokadik végigjátszás alkalmával ajánlott..Neked tökéletes mod a New world !
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=titanmap.detail&id=88
be kell másolni a megfelelő helyekre, és akkor a custom map-eknél látod, szedd össze ami kell, majd defiler segítségével vissza tudod másolni a karaktert a normal kampányba !
a másik 2 kérdés!
Pontos forumlát nem tudok Neked mondani,de minden támadásnál százalékos esélye van, hogy melyik testrészedet találják el,és az ott viselt armor számítódik bele a képletbe!
Az OA, DA értékeknek a kritikális támadásoknál és elszenvedett sebzéseknél van szerepe,ha magas az OA érték,akkor gyakrabban sebzett kritikált...ha a DA a magas,akkor ritkábben sebeznek rajtad krikálisat!
Röviden ennyi,de ha a pontos formula is érdekel,akkor vannak fórumok,amiken leírják.. ha nagyon fontos kereshetek linket !:)
A második kérdésedre a választ már az elején leírtam !:)
és még 1 jópofa dolog..a TQ Vaultban van lehetőség az artifactok,és ereklyék összerakási bónuszainak megváltoztatására is..pl alap esetben kapsz telejs ereklye bónusznak 8-12 szúrósebzés megtorlást, de átállíthatod, mondjuk +25% támadási sebességre! Minden összrakási bónusznak százalékos esélye van!
pl a szúrósebzés emgorlást 30% eséllyel kanád,ha összerakod az ereklyét,de pl a 25% támadásis ebességet, csak 5% eséllyel !:)
és még 1 dolog.. minden cuccnak van 1 belső száma...és ettől a számtól függ pl, hogy 1 apolló gyűrű +80% szúrósebzést ad, vagy mondjuk 130%-ot ! Lehet ezzel pepecselni,Vaultban másolgatni az itemeket,és akkor emglátjátok, hogy 2 azonos tárgynak is meglepően eltérő bónuszai vannak!:) ez főleg a 100 recnél lehet érdekes, mert a trackers hood újratöltési bónusza 34%-47% között mozoghat,és azért nem mind1 milyet talál az ember! De előre szólok ezzel a játékélményt nagyban el lehet rontani..ez már tényleg csak azoknak való,akik vagy 50* végigvitték a játékot,és a karakterek határait próbálják feszegetni!:) és 1 jó tanács,mindig legyen biztonsági mentés..hisz elég kellemetlen,ha elveszik minden cucc,vagy akár az egész karakter!
1 kicsit más...tegnap próbálgattam egy 75. szintű brigandot 100 reccel,és elég impozáns energie regennel... folyamatos takedown,meg lethal strike...hát basszus..a bossok fekszenek rendesen...130K feletti sebzés,és ehhez még hozzájöhetnek a tekercsek,és pl a Harci jelzés oltár...!:) halkan megjegyzem..a 400K feletti értékek nem legenden lettek lemérve...hanem 1 brutális karakter ment írtani normal fokozatra..annak emg semmi értelme elég durva,bár mobok ellen...kb mintha ágyúval lőnél fecskére....mindenesetre impozáns DPS-t lehet kihozni belőle,messze a legtöbbet, mint bármelyik másik karakterből!:)
Azért 1 próbát teszek, hogy a dex növelésével mennyire lehet majd növelni ezt az értéket,mert a brigandomnak kb 1200str volt 800 dex mellé..és hát ugye dex-el növekszik az OA érték és a piercing damage,magas OA-nál meg a kritikálok esélye :)
-
#21143 Mármint a receptje. -
#21142 Meg kéne Chaos Cube nevű lesser artifact. -
#21141 1.: hogy kell számolni az armorral, az offensive és defensive abilityvel?
2.: imperial felszerelése van valakinek? Nekem mellvért van csak, de kéne a szett :-P Bármelyik darabja érdekel, otthon majd rakok össze listát a csere-cuccaimról. -
Csodakalap #21140 mondjuk a pajzsos se lehet rossz. -
Csodakalap #21139 kösz a tippet. egyebbkent en is igy erzem ahogy te. De egy biztos jelenleg a karim pusztit mint vadbarom, 1 mp alatt 5-6 enemy behal. Az én kombom alchimist close combat. Én a két kardos technikat eröltetem. ez idaig brutalis, de lehet h epicen legenden nem lesz jövője. A főenemyk is sima ügyek. Lehet emelnem kene insanere a nehezseget. Tömeg meg egy ütes... -
yc1980 #21138 Üdv,
én azt mondom, hogy nem vesznek el,sőt a cuccok is megmaradnak,de sosem próbáltam ki,mert én alapból az IT-vel kezdtem! Csinálj 1 biztonsági mentést azért a karakterekről, és akkor legrosszabb esetben újra telepíted!:)
Én is haladok a masteries-el.. épp most jutottam ez a temetőbe !:)
valamiért úgy érzem, hogy kevés lesz ez a párosítás legenden...a close combat..a kezdeti hatalmas bleeding damage-nek köszönhetően 1 ütésből öl mindenkit ,de hogy ez mire lesz elég....szerintem már normál végén,legkésőbb epic elején kifogy a szuszból ! :(((
http://masteriescalc.wz.cz/TitanCalc.asp.50.html?sa=0&m1=14-0-0-0-1-0-9-10-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=5-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
nem látok olyan skill-t amitől igazán durva lenne a későbbiekben,bár jó cuccokkal még lehet kozmetikázni ! Eléggé parasztvakítónak tűnnek ezek az új masteryk...mondjuk az archer mortal shotja durva lehet, 1 vagy 2 apolló gyűrűvel !:)
-
Csodakalap #21137 node elvesznek e a kariaim? ez itt a kerdes.
Egyebbkent marha jo es hangulatos a lilith!!!!
Gyönyörű az a tengeri város. jok a zenek és jok a csatak -
NeRo31 #21136 Leírom hátha valaki még nem ismeri ezt a trükköt!Petekre soha nem rakok pontot!Ha meg akarom idézni őket akkor leveszek annyi pontot amennyi kell hozzá megidézem és visszateszem a többi skillre!Így mindig max petekkel közlekedem és nem visz el egyetlen stat pontot sem!Hátránya hogy ha meghalsz újra kell az egészet csinálni+sokba kerül!De ha gyűjtök minden sárga és annál jobb tárgyakat akkor ez sem probléma!Ezt csak eposzin és legenden érdemes,normálon még kimaxolva is leverik a peteket! -
yc1980 #21135 Üdv,
én úgy tudom, hogy az 1.30-as az sima TQ-s patch, az 1.17-es fan patch viszont IT-s !
-
Csodakalap #21134 ha felrakom az 1.17 es funpatchet 1.30rol elveszenek a kariaim? -
yc1980 #21133 sajnos ez elég kiszámíthatatlan,nekem sem tűnt el semmi,de anno mikor csinálta a srác a modot, fórumokon sokan panaszkodtak erre !
a lilith karaktert soha semmilyen másik custom map-be ne hazsnált,mert minden bónusz,egyedi tárgy eltűnik :S
-
Csodakalap #21132 nekem meg nem tunt el semmi kop kop -
Cortinaar #21131 Parchementek is eltűntek az inventoryból.
Azért köszi a segítséget, de így lehet nem sok értelme van tolni, pedig imádom a TQ-t és jó, hogy van Lilith.
Lehet, hogy megkeresem azt a ládát. -
Cortinaar #21130 Persze, Prisont végigpusztítottam, Guardit is levágtam.
Na bejött, megjelent Morduk. Hát erre rá nem jöttem volna. Mondjuk azt nem értem, hogy miért csak akkor jelenik meg??? :) -
yc1980 #21129 Üdv ismét...
ha nagyon nem megy,akkor a pályakészítője,elhelyezett pár helyeb ládákat,amik tartalmazzák a kritikus fontosságú item-eket!:)
http://stekel.wdfiles.com/local--files/debug-chests/Debugspanorama.jpg
itt láthatod merre van a templomkulcs:)
-
Cortinaar #21128 Hmm, van pár dolog, amit nem teljesen értek, azaz szerintem bugos ez a Lilith. Megszereztem a 7 Virtuesből kettőt. Ott volt az inventorimban, küldetésnél is ki van pipálva, viszont mai nap betöltöttem a karaktert, s eltűnt, nincs az inventoryban.
Sőt, az összes küldetéstárgy eltűnik kilépéskor.
Másnál is van ez a jelenség? Mitől lehet? -
yc1980 #21127 Üdv,
menj az első faluba,ott a sátornál van 1 rebirth fountain,azt tedd aktívvá,lépj ki,majd ismét be a játékba,elvileg ott lesz,és ha beszélsz vele,megkapod a kulcsot,de addig kattints rá,amíg van mondanivalója!:)
talán ez segít !:)
a Guardint akkor már megverted ha jól sejtem :)
toxeust is a prison mélyén?:)
hány parchemented van?
elvileg már olyan 8-nak meg kéne lennie !:)
-
Cortinaar #21126 Chapel key-t tartalmazó ládát nem tudom kinyitni, Mordukot meg már nem találom, első városban nincs, ahonnan kiszabadítottam (level of the dead) ott sincs. Felszívódott. Ha Chapel kulccsal lehet továbbmenni, akkor azt hiszem nem fog sikerülni. Észrevettem, hogy azokat a ládákat, amihez küldetés kellett, hogy ki lehessen nyitni, már nem lehet újra. Na most ha olyan a küldetés, amit többször nem lehet megcsinálni, akkor megszívtad.
Van valami ötlet, hogy jussaka Chapel key-hez, ha egyáltalán arra van az út a végéig? -
Csodakalap #21125 en elhiszem h szenvedni fogok, sot el is varom azt. csupan azt kozoltem az eleje mien konnyu volt ezzel a kombinacioval, és hogy ez a kari irrealisan eros a kezdetekben. -
Cortinaar #21124 Üdv!
Igen, az egyik Prison, amit végigtoltam, másikhoz Chapel key kell, ami az első faluban a ládában van, de azt valamiért nem tudom kinyitni, pedig Moduk küldetést megcsináltam, hisz már a vége felé tartok.
Szal nem értem, hogyan juthatok a kulcshoz, ha arra kell továbbmenni, de a láda zárva van? -
Csodakalap #21123 van neki jo kis pircing resistje nyil elkerulese elementalis resistje magas ligntning resistje és mindez passziv. Sebzo aura, total speed, mi kell meg? Es mindezek mellett kombos skillmgeszakitos bombaja is van, meg olyan ami megfelelmlit szaz szazalekban ijjaszoknak ajanlott, meg magusoknak. aztan ott van a klosszus alak ami szinten nem lehet rossz harcosoknak. sztm ober csiter kaszt. -
yc1980 #21122 Üdv :)
hidd el lesznek olyan pályaszakaszok,ahol így is szenvedni fogsz..lehet nem normalon..de lesznek !:))))
ezért jó epicen,legenden,mert már rutinból mész,tudod mi merre..újabb bossok,pályarészek is vannak !:)
az alkimistát érdekes én rögtön elvetettem,de akkor ránézek én is,mit tudhat :)
-
Csodakalap #21121 Yc gondolkoztam a kedvenc kasztodon, a spirit+ warfaren. Tenyleg erosnek latszik, nezegettem calculatorban is. A zászló mellett eros lehet az lich meg az ördög. és a sok sebzes felszivas es piricing ellenallas is kemennye tehet. Mondjuk sebzese annyira nem lesz magas, de ezt pótoljak a tapos petek, és a jo strapabiras. Igazabol rajottem, hogy a spirit szinte minden kaszt melle jó párositas. A warfare meg naon naon izom kaszt. -
Csodakalap #21120 hogy allsz yc?
Én jelenleg az alkimista close combat harcosom fejlesztem, mert a többit elcseszetem azzal h megprobaltam atvinni sima titan qestbe, igy eltuntek a skilljei. De ezzel a karival percek alatt felfejlodtem, mert most mar tapasztaltam a jatekot, és olyan erosre csinaltam meg h röhögve nyomulok heroicen, halal nelkul.
Ennek az alkimistanak van olyan csiter skillje, magatol meghalnak a lenyek a mapon mikozben szaladnak utanam. Gyurtam futasra,mert van ien skillje is. Es szaladok + 22 szazalekkal, meg a targyak. Fel ora alatt magas szintre leptem. ez a kaszt annyira eros nincs vele kihivas az elejen. De elvileg ez a skill el fog avulni a kesobbiekben. A close combat bleedinges utese is gusztustalan. Főenemy aprajtó. Vehetem en akarmein nehezsegre a jatekot igy is minden enemy egy masodperc alatt meghal. a kerdes h kozbe en ne halljak meg:) -
yc1980 #21119 Üdv,
a Courtyardnál van 2 kapu a falakban !
Az egyikhez kulcs kell,a másik a börtönbe vezet...a börtönnél olvatosan,mert a végén toxeus vár,és igen durva ellenfél :S