Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Next PC upgrade: 2022
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Itt egy het lesz a ket kiadsas ideje kozott.
Szoval en ketlem, hogy csak a demoval lesz ez a helyzet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Õk is jól tudják, hogy egy korrekt gépigény már fél siker.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Állítólag az ajánlott videókártya Geforce 6800 vagy jobb... Normálisak ezek?
A srác úgy gondolja a plusz egy giga Ram segíthet talán, már meg is rendelte. Hát nem tudom, ez a hír nagyon mellbevágott. Nekem 6600Gt-m van, de nehogy már ne menjen rajta jól.
http://www.fileplanet.com/promotions/titan_quest/demo/
persze nem innen kell leszedni,de nyilván pár óra múlva máshol is lesz,nem igazán értettem soha ezt a kizárólagos fileplanet debütöt némelyik játék demónál,nehogymá pénzt fizessek egy INGYEN kipróbálható verzióért
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Amúgy itt egy új videó, jó hosszú, játékbeli jelenetek mind a három helyszínbõl! Harcoló tigrisik, kínai agyagkatonák stb. Ja, és a minotaurusszal való harc van a legelején! Kötelezõ darab:
Videó
Egy amerikai fórumban néhány dolgot kivonatolnak a német rajongói írásból. A legfontosabb, hogy a játékosok arra lettek figyelmesek, a küldetésnaplóban 4 játék fejezetnek volt fül, vagyis Act I, Act II, Act III, Act IV! <#wow2>#wow2>
Most vagy tényleg van egy titkos, eleddig egyetlen interjúban sem említett pálya, vagy Babilon is egy külön pálya lesz! Szerintem ez utóbbi a valószínûbb! Valszeg Görögország, EGyiptom, Babilon és Ázsia a sorrend.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
persze le vagyok lombozva masreszrol, mert akkor az itteni kis munkagepemben (gef3ti200 64megz) gondolom felejtsem el a gamezest... :CCCCC
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ami ment szótár nélkül is:
A grafika gyönyörû.(Dinamikus fény árnyékeffekt).
A játék szórakoztató/élvezetes.Elvileg ilyen géppel tökéletesen játszható (2,20 Ghz, 1GB RAM, Geforce 6800 GT) nemtudom ez volt -e a tesztkonfig vagy ez csak egy tipp. Azért már bocs de bebaszna ha tényleg csak ilyen géppel menne.
Sok meglepetés volt a gameben és mindig mutatott újat!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Négy szerencsés német rajongó játszhatott a Titan Questtel pár órát, és írtak is egy igen hosszú beszámolót, elemzést! Sajnos tizenéve tanultam németet, így jó, ha 20-30%-át értem... <#help>#help>
Nincs valami német kapcsolatod? Azt hiszem ez a beszámoló jobb mint az egykaptafás interjúk!
Itt a link: Német rajongói beszámoló
Nagyon hálás lennék, ha valahogy szerét tudná ejteni valaki a fordításnak! Mégis csak elsõ kézbõl való, és õk legalább nem elfogultak...
Ezek szerint a játék elsõ fõszörnye egy brutális kentaur! Nem rossz, nem rossz, de én jobban szerettem volna, ha minden fõszörny valami egyedi...<#rinya>#rinya>
Mindegy, jó lesz ez is, csak jönne már a demó!
Mit szóltok az utolsó trailerben látható nyilazó tigrisekhez? <#taps>#taps>
A kardfogú tigris hátán lovagló neandervölgyi elég idétlenül néz ki, remélem játék közben nem ilyen otromba!
Ja igen, mint kiderült Talos lesz az egyik a csak epic és legendary fokozaton elérhetõ fõszörny! Kiváncsi vagyok, hogy fog kinézni.
sajna ebben más érdekes nincs is
Örök hála!
az interjuhéra sajnáltam az idõt, mert nem láttam benne olyat, ami miatt érdemes lett volna lefordítani...
képek
Ezenkívül szuper háttérképek vannak az artwork szekcióban a nõi és a férfi hõsrõl, részemrõl azonnal fel is raktam a férfit háttérképnek... <#worship>#worship>
artwork
Gondolom a selyemúton keresztül kell eljutnunk Kínába, és jókora hegyeken is át kell kelnünk, ahol összefuthatunk a kissé ormótlan, jetisre sikeredett neandervölgyi õsemberekkel. Remélem a kardfogú tigris nem csak az elõzetes rajzokon szerepelt!
Kiváncsi vagyok, mi lesz az a 16 fõszörny, akiket majd le kell vágnunk, és fõleg arra a 4-re vagyok kiváncsi, ami csak az epic és legendary fokozaton lesz leölhetõ! Azért mekkora ötlet, hogy bizonyos helyszín csak nehezebb fokozaton érhetõ el, nem?
Kissé aggódom egyébként, hogy túl könnyû lesz a játék, az elõzetes videókon minden szörny úgy hullik el mint az õszi légy... <#shakehead>#shakehead>
Na mindegy, várom május 10-ét, aztán a demóban majd meglátjuk!
Itt az info helye:
fórum
Most olvastam a Gamespot "demo" címû fórumán, hogy állítólag hétfõn, azaz április 24-én megjelenik a Titan Quest demo! Remélem ez nem kacsa...<#violent>#violent>
Esetleg az új Gamespotos interjút lefordítanád, én sajna csak olyan 80%-ban értem... <#help>#help><#worship>#worship>
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...