Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Közben én is rájöttem hogy sok volt a defilerkedés 😊
De szerintem a síma TQ-ban túl alacsony sztem egy olyan 3-4x az egészséges 😊
Természetesen, a diablo, gladiátor, rettenthetetlen zenét egybõl felismertem, régen nagy D2 fan voltam, kedvenc játékom volt. Kedvenc filmem a Rettenthetetlen. Nekem ez a 4. original fokozat is elég kemény, nem veszem feljebb. 😊 Temetõs rész elég jól meg lett kreálva, ott volt egy csonti, amit tápos tárgyak nélkül le sem tudtam gyõzni. Azóta levágtam, fel is vettem a pajzsot, amit használt.😊 Ami durvább volt az a mausoleum. Oda bementem, rámtámadt 3 mob, s be is térdeltem. Nem is tudtam visszamenni, mert már nem nyílt ki a kapu. A kõtáblát megszereztem, s vissza is vittem. Na megnézem azt az utat "félúton", mert körbejártam már az egészet, de nem volt más út. Átnézem újra. Wardennel megyek, de csak azért, mert Immortalban van egy 60-as Corsairom, Conqeror-om, és egy kisebb Bone Charmerem. Gondoltam kipróbálom a Wardent.
Ha végigvittem, akkor kipróbálom azt a modot, ami átvariálja a képzettségeket, láttam róla képet. (Vampirism és társai) Próbáltad már azokat? Mennyire használhatóak?

Üdv,

no akkor ismét 2 dolog😊
az elsõ akkor lép ki a program iylen chesteknél,ha a defilerrel babráltál elõtte, pl felvettem a dropr ate-et, vagy kivetted a fehér cuccokat és ilyesmik😊 mindent kapcsolj ki,ami a cuccokkal kapcsolatos,és akkor menni fog a dolog !😊

a másik..a Lilith úgy van felépítve,hogy bizonyos területekre nem mind1 hogy mikor mész! 😊elõször az erdõ,aztán a sexredudnergroud passage,és ott azon a területen véviv tovább,meg kell szerezni 1 kõtáblát! 😊 majd vissza az elejére,és át a dark path-on, a mocsárba ne menjetek még,mert nagyon erõs lények vannak arra! 😊
Cortinaar, mikor mész a kapu felé,valahol félúton lesz egy erdõs rész,ott lehet találni utat, hogy kikerüld a kaput! 😊
Jah és halkan jegyzem meg,van titkos pálya is,amihez össze kell gyûjteni 13 ereklyét,amit 13 fõboss õriz,kb hasonlóan mint Hádész az overlorddal 😊 többször kell lenyomni õket,és akkor van esély, hogy eldobják! 😊 a Titkos pálya igen brutál..:S 😊
Sõt van még 1 rejtett pálya,de az csak epicen nyílik meg elõször!😊 Szóval kalandorok,hajrá! 😊
És igen,rengeteget kell farmolni, de nagyságrendekkel több,s nagyobb láda van, mint a sima TQ-ban,és vannak új cuccok is,amik nem is olyan rosszak! 😊 A küldetéseket meg érdemes megcsinálni,mert igen szép xp-t adnak! 😊
Rengeteg secret path van a játékban, olyan 7-8 körül,amik szintén tele vannak ládákkal! 😊

Cort. : milyen nehézségi fokozatot állítottál be neki ? az original nehézséget? vedd feljebb,akkor több lény,több xp !😊
Milyen karakterrel kezdted?😊
Azért a temetõs rész nem volt rossz 😊 a zenét felismerted?😊
evileg már a diablo,a gladiator,és a rettenethetetlen zenéjét is hallhattad! 😊

Neked nem lépett ki amikor a barlangban kinyitottad a secret chestet?
Piszok jó ez a Lilith. Én Original módot (4. ) telepítettem, s elsõ szinten keztdem el játszani vele, vért hánytam, olyan nehéz. Az volt a leggonoszabb, amikor az elején az erdõben irtottam, felfejlõdtem 4. szintra, majd bementem a barlangba. Na ott tucatjával támadtak rám a 10. szintû mobok, amik pillanatok alatt szétkaptak. Ha nem adtam volna át cuccot a karakteremnek, nem is tudom, hogyan jutottam volna át azon a szakaszon. Na meg a champion mobok, azok kegyetlenül erõsek. Most már 18. szinten vagyok, s van tápos cuccom, de anékül esélytelen lennék. Ja és marha sokat kellett farmolnom ugyanazon a pályán, amit már végignyomtam, mivel fejlõdnöm kellett.

Kérdés: Temetõ után felmegyek az úton, s egy falhoz érek, ahol egy õr azt mnondja, hogy menjek vissza késõbb. Nem tudok hova menni, mit kell csinálni?

Csinálj egy Bone Charmert, azzal legenden tévénézés közben is lenyomod Hádészt... 😊

Valami nem fasza nálam a Lilithel. Mikor még az elején lemegyek a barlangba és kinyitok egy "secret" nevezetû ládát amit a térképen felkiáltó jellel jelöl akkor fogja magát és kilép aprogramból...
Már kétszer is megcsinálta
Ok thx... Ha lesz idõm ránézek a scroll-okra!

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Angina nem egy nagy eresztés az a Hádész. Normál fokozaton vedd meg azt a tekercset ami villámokat nyom az ellenfélbe. Az elég jól lefoglalja Hádészt. Epicen meg azt amelyik 4 csontvázat idéz még. Símán lelehet nyomni
Köszi, nekem elõször csak olyan lilith mod volt amit az alap TQ-val lehetett nyomni
Nincs kedvem lecsapkodni Hades bácsit! 😊 Ezért kértem helpet. 😄 <#help> 😄

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Gorgonsnál én is szenvedtem anno közelharcossal. Amikor még nem voltak táp cuccaim, én kicsalogattam jobbról egyesével õket. Közelmész, õ feléd kúszik lõ egyet, te kitérsz és így tovább, addig, amíg úgy tudod ütni, hogy a többi nem lõ. Akkor szétcsapod, jöhet a következõ...

http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html

vagyis most találtam egy 638mb-ost is. Annál van nagyob?
Legyenszíves valaki linkelje be nekem aLilith legújabb változatát mert nekem csak valami 251Mb-s van meg itt meg már 700Mb-set emlegettek 😊
Köszi szépen
Csapd le párszor Hadest, elõbb utóbb dobni fog egyet.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Attól függ milyen karaktered van, milyen nehézségen vagy. 😊 Amúgy le lehet gyõzni õket. 😉

Szia!
Szó szerint lefordítva azt jelenti a pálya a titan quest egy régebbi verziójával készült... De h mi lehet a megoldás azt nem tudom... <#nemtudom>

Nekem pedig olyan problémám van (még mindig), h Hádész kis tekit szeretnék, ami beenged a titkos pálya részre. 😊 Aki tudna adni azt megköszönném. <#wink>

hello
én nem tudok átjutni a gorgókon már rengetegszer próbáltam de sohan sem sikerült nem tudnátok megmondani hogy hogyan gyõzzem le õket?
elõre is kösz
Nem tudom elindítani a Lilith-et. Azt írja, hogy "The map was created with an older version of Titan Quest". Tud valaki segíteni, hogy miért nem megy? Kösz

üdv,

a lilith-hez töltsd a saját difficulty changer-ét!😊 és állítsd be a max insane fokozatot😊 több lény,több xp,magasabb DA,OA,HP,speed értékek az ellenfélnek!😊 mókásabb sokkal!😊 Az eleje kissé puritán,de késõbb....fuh..lélegzetelállító kb mint 1 második kieg!😊
Nem fejlesztik az igaz,viszont a csapat dolgozik 1 TQ-hoz hasonló játékon,érdemes lesz rá odafigyelni!😊
A diablo 2 mod..nos hát a median xl eléggé átgyúrja a játékot,minden kasztnak új képzettségei lesznek. üverquestek,überskillek, szóval minden más😊 no meg létezik hozzá grafikai tunning mod,amivel HD-ben tudod élvezni a játékot,egész jópofa!😊 no meg van players 32 mod és sorolhatnám!😊
TQ-hoz még az übertmod-ot tudnám ajánlani, bár kell hozzá a legutolsó (1.17-es) fanpatch!😊
Szóval hajrá..attól meg nem félek, hogy a forum befagy,hisz ez 1 nagyon jó játék, én idõrõl-idõre elõveszem és játszogatok vele és gyanítom sokan vagyunk így ezzel😊)
Hella!

Rendben, akkor beállítom a sebzést defilerben. Természetesen legenden próbálgattam sima játékkal, lvl 75-ös karakterekkel. No igen, a sebzés visszaverõ rögtön megöli bármelyik karakteremet, ami nagyot üt, fõleg a brigandot. Hadesnal fel szoktam tenni bleed resistet, de még így is szoktam rohangálni elég sokat. Bone Charmerrel csak az elején futkorászom, amíg rákattan Lich kingre, aztán simán nekiugrom, s szétkapom a bosst. 😊 Most töltöttem le lilith-et, kíváncsi vagyok, mert csak jót hallottam róla. D3-at nagyon várom, de be kell ismerni, D2 óta ez a legjobb Hack N' Slash játék, ami piszok jól meg lett csinálva, grafika még mindig gyönyörû, a duálkaszt zseniális, rengeteg karaktert lehet készíteni.
Nem is tudtam, hogy van diablo mod.

Ne haljon be a fórum, túl jó játék ez ahhoz...
Be jó is lenne egy kiegészítõ, kár, hogy nem fejlesztik már...

üdv,
ismét 2 dolog😊
az egyik a sebzés kiírás,ha jól tudom a játék alapból csak akritikat írja ki,viszont a defilerben van lehetõség minden sebzés bekapcsolására,azt is amit te kapsz,és azt is amit te adsz,sõt a petekét is! 😊
a másik dolog,nekem a masteries mod nem nagyon jött be,viszont a Lilith zseniális,nem tudom miért féltek belevágni😊 szinte jobb mint az alapjáték !😊
a diablo 2 median xl moddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?😊
épp act 4 elõtt állok,1 haverommal nyomtuk nekroval és paladinnal,hát elég "izzadós" 1 mod az biztos😄D

u.i: normalon vagy legenden volt 3 mp a titán?😊 nem mind1 😊 no meg sima vagy esetleg übermod ? azért 6 titán hidd el még 1 level 75-ös brigandot is megizzasztana! 😊 rohangáltam én is mint a mérgezettegér,de Hádész nehezebb,mert ott ugye sokkal kisebb a hely,és ahogy észrevettem a bleeding resist valahogy nem mindig kerül a játékosok fókuszába! 😊 no meg a sebzés visszaverés..1 brigandnál azonnali halállal egyenértékû! 😊
Jah ezt kalkulátort ismertem,de azért köszi!

Hát lehet h nem legjobb de ezzel a moddal és a Lilith-tel olyan érzés mintha egy teljesen új játékkal játszána az ember.
Szia!

Na, már megy 100 reccel a dolog, egy újraindítás kellett, nem tudom, hogy miért nem mûködött?! Mind1, a lényeg, hogy azóta megnéztem pár karaktert ugyanabban a 100 rec-es ruhában, és hát valóban a Briganddal 3 mp alatt szétkaptam Titánt, többivel kicsit el kellett játszadozni.(Brigandnak egy hátránya van, hogy nincs tömegpusztító skillje) Warden is nagyon jó volt, mert a Shield Charge is durva 100 reccel, igaz nem öltem olyan gyorsan Titant, de mit mondjak a 3 mp helyett 7-8- alatt szedtem szét. Haruspex is durva a Phantom strike-al, ill. még az aurája sem gyenge. Corsair is jó, bár igaz, hogy nem szedi szét olyan gyorsan az ellent, de szívós a defense miatt. Észrevettem, hogy bossoknál az alap támadással sokkal nagyobb criteket lehet ütni, mint némelyik jobb gombra beállított támadó skillel.(calculated strike, Psionic touch), pedig ezekkel a sima mobokat hatékonyabban ölöm a plusz sebzés miatt.

Tényleg, nem tudja valaki, hogy a sebzést miért csak néha írja ki a program, miért nem jelenik meg az összes?

Üdv 😊
no 2 dolog😊

az egyik a Masteries modhoz, nem tudom mennyit segít,de hátha
http://www.masteriescalc.wz.cz/
itt meg tudod tervezni,bár meglátásom szerint nem olyan jók,az eredetik jobbak! 😊 Akkor már inkább a Diablo 2-höz a Median xl mod,no az durva😄

Cortinaar,nos hát nem tudom nekem 100 reccel mindig ment a PS elég durván, nem fogy el az energiád közben?😊
és hát a Corsair..meglátásom szerint a rouge mastery leginkább csak a lethal strike-nak él...lehet sokan meg fognak kövezni de a poison damage 1 nagy kalap kaki,a bleedinggel egyetemben,akkor már inkább 1 templar,vagy Conqueror,harbinger vagy sokkal inkább 1 spellbreaker,vagy slayer ! 😊 a Rouge masteries-nek igazából értelme csak a brigandnál van,az 1 igazi boss killer! 😊 100 recnél mókás az állandó lethal strike fõleg ha megy mindig a study prey,no akkor szép kis sebzéseket lehet elérni! 😊
Sziasztok!

Nem tudjátok hol vannak a Masteries modhoz buildek?

Köszi elõre is!
Miért van az, hogy 107-es recharge-al nem tudok folyamatosan Lethalozni, vagy Phantom strike-olni? Ahoz mennyi rec kell?

Azért tesztelem, hogy melyik karakterrel vigyem végig, ami erõsebb, mint a mostani Corsair-em, Conqeror-om. Corsair jól írt, Conqueror meg nagyon szívós, azzal viszont kevés a sebzésem, nem 100rec-es. Van egy Bone Charmerem is, de az még 34. szintû, másik kettõ 54-56-os. Imádom ezt a játékot, piszok sok build van, s egy mobot, bosst sokféleképpen ki lehet nyírni. A BoneCharmerrel a bossolás sétagalopp, fõleg, ha nyilazok, amíg a Lich lefoglalja.

Hát, nem tudom karakter szerkesztõvel végigtesztelgetted az tökjó, csak akkor nem értem miért vetted elõ? 😄 Inkább játssz vele rendesen. 😄
Sziasztok!

Újra elõvettem a TQ-t, tesztelgettem kicsit. Szerintem a legjobb karakter a Bone Charmer. Azért, mert közelharcosként is kemény, íjászként is irt rendesen, s nem utolsósorban bossok ellen kitûnõ a lich king miatt. PL. én Titánnál mindig szenvedtem, akármilyen jól felszerelt karakterekkel támadtam rá, BC-vel nagyon könnyû. Sõt, kipróbáltam pár Telkin boss ellen, azok is könyûek voltak. Kipróbáltam ugyanabban a cuccban a Wardent, Corsairt, Brigandot, Haruspex-et, BoneCharmert, s az utóbbival volt átlagosan könnyû a mobok ellen, boss ellen sétagalopp, Wardennel irtottam a legjobban mobokat, Corsair jól írt, biztonságos is, Brigand, Haruspex átlagosan jók mobok ellen.
Mindenzt 100rec nélkül próbálgattam.

Jah Lich King szerintem is über! 😄

Sziasztok! Azt hiszem, megtaláltam a legjobb karit számomra! 😄

Theurgist + Nature!

Ez nagyszerû megölhetetlen, a nekromanta képességekre alapozva! 😊
Pedig én nemis harcolok, csak healelem a szolgáim! 😊 Nagyon kafa! 😄 Simán ütnek bármilyen ellent! Lich King meg egyszerûen PRO! 😄
Szia!
Nagyon köszi a helpet, a modok után nézek! 😄 Juppiii! 😄
Lilith-ben még nem értem végig, és most azt sem tudom megmondani pontosan hol vagyok, mert csak símához nyúltam hozzá... 😊<#taps><#worship>

Üdv 😊
a Lilith-et végigvitted már?😊
Hadész runokat kell nyomni,pl xmax modban! 😊 Egy 70+ szintû kerakternél nem lehet gond 3 normál HAdes 😊
a +rec-es cuccok meg könnyedén megtalálhatõak a new world vagy a shopMI modban! 😊
Szia!

Én csak síma + lilith... 😊 Nekem pedig olyan gondom van, h kellene kis teki amit Hádészbácsi szokott dobálni... Nekem egyszerûen nem akarja kidobni. 😞 Valaki esetleg tudna küldeni vault-ban? <#nevetes1> Meg olyan tárgyak is kellenének, amik a spell-ek újratöltési idejét csökkentik. 😊 Elõre is nagyon thx a segítséget!! <#worship><#help>

tunnglen szoktak jaccani magyarok srácok? csak mert kurvajólenne ha lenne valami lúfasz mert sok majom külföldivel nemlehet tolni! 😄😄😄 Valki tunglizik?!?!?! THX.
mindenre

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Narxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

áá baszus =( hogy a ... kitöröltem véletlen a titan quest mentésem óó hogy a ... mást akartam -.-"hogy lehetek ilyen szerencsétlen... kezdhetek elöröl mindent:S
Srácok volna 1 kérdésem mint új TQ-s!

A Storm nimbus és a mellékágaiban szereplõ +x% sebzés, az csak a Nimbusra vagy az azon kívüli skillekre is erõsít? Vagy hgyan mûkszik? 😊
Én Defense + Hunting kari mellett döntöttem. Teccik a lándzsás pajzsos stílus. 😊 Remélem használható! 😊
Üdv yc😊😄

nosh nem tuom de ha az oracle ilyen 3x 10-13 k at sebez akkor inkább ez mint spellbreaker 😄jaja és nagyon mokás a 18k krit persze ez ugy van hogy rajtam van a onslaught😊
Üdv arni,

nos az oracle class-nál el kell döntened, hogy varázsolni szeretnél inkább vagy a ternion attack-ot használod,én az utóbbit szoktam!😊
a vége felé így nézne ki:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=0&m1=32-6-0-12-8-0-0-0-6-16-0-6-8-0-12-8-12-0-0-16-1-0&m2=32-0-1-0-0-8-0-0-12-0-0-0-6-12-0-0-1-1-0-8-0-0

a squall a titka az egésznek,szinte kötelezõ, mint a harbingernél a trance of wrath,ugyanis ellenállást csökkent!😊
Ha ternionozol,akkor olyan zöld fegyver kell,ami villám sebzést ad,s bele meneht a megfelelõr elic...másikf egyvernek meg a jégsebzést adó botok szintén megfelelõ reliccel! Ennéla buildnél nem szükséges a 100 rec elérése,bár jó ha megvan az ousider és a squall miatt,mert akkor többet is tudsz egyszerre,akár 3-4-et!😊 én olyan 10-13K körüls ebzek 1 ternion ággal,no és ugye 3-at lõ ki!😊 Lich king szintén kötelezõ,mert a legjobb boss killer pet a játékban (überben meg ugye 6 is van belõlük😊 )
Ha varázsolni akarsz,akkor chain lightning és az ice shard,a ternion nem kell és a 100 rec ajánlott,no meg rámenni a mana regen-re vagy manaszívásra! kivétel nélkül szinte minden pontot az intelligenciára kell tenni! folymatosan mozogni kell,és a resistekre is figyelni,mivel nem nagyon bírja a sebzést egyik varázsló kari sem!😊
Egyszer majd ha lesz idõd,s kedved próbáld ki a spellbreaker no az az igazi dual wieldes kari!😊
a 18K-s Ph az már mókás,fõleg überben,mert ott sok lény is van!😊
röviden ennyi szerintem az oracle titka,bár biztos van aki szerint más,de én ezzel vittem végig legenden,igaz az übert még nem próbáltam vele!😊

yc1980 ha lesz netem most költözés miatt még nincs benne leszek egy überbe😊aztán bedaráljuk hadest legenden ASD😊😄 jah és a harbingeremmel 18k kriteket ütök😄atom fasza😄de még messze nem tökéletes😊 oraclet most kezdtem😊már level 3 xD😛😛hát nem tuom mi fog ki sülni belöle😊ahogy olvasgattam rola durva kari de igy elsö ránézésre nem 😄yc be linkelsz egy jó oracle buildet amit te is használsz meg leirnád milyen cuccokat érdemes felvenni elöre is köszi😊bb
üdv nyuszi,

ha valamikor lesz idõm összehozhatunk,akár 1 über-t vagy méginkább 1 lilith-et😊
NA mivan csávók! senkisejáccik? :S sürgegyorsan keresek csomó embert hamachin sose senkise nincsen fenn! :S
oké megvan semmmi .... 😄
Mi a hamachi szobáknak a jelszavai srácok? 😮 :S Vagy melyiken vannak a elgtöbben aktívak egyáltalán? 😄 köccc
Aki játszik az vegyen fel msnre! Aztán ott majd értekezünk! 😄

CÍM: [email protected]