Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szerintem a síma TQ-ban túl alacsony sztem egy olyan 3-4x az egészséges 😊
Ha végigvittem, akkor kipróbálom azt a modot, ami átvariálja a képzettségeket, láttam róla képet. (Vampirism és társai) Próbáltad már azokat? Mennyire használhatóak?
no akkor ismét 2 dolog😊
az elsõ akkor lép ki a program iylen chesteknél,ha a defilerrel babráltál elõtte, pl felvettem a dropr ate-et, vagy kivetted a fehér cuccokat és ilyesmik😊 mindent kapcsolj ki,ami a cuccokkal kapcsolatos,és akkor menni fog a dolog !😊
a másik..a Lilith úgy van felépítve,hogy bizonyos területekre nem mind1 hogy mikor mész! 😊elõször az erdõ,aztán a sexredudnergroud passage,és ott azon a területen véviv tovább,meg kell szerezni 1 kõtáblát! 😊 majd vissza az elejére,és át a dark path-on, a mocsárba ne menjetek még,mert nagyon erõs lények vannak arra! 😊
Cortinaar, mikor mész a kapu felé,valahol félúton lesz egy erdõs rész,ott lehet találni utat, hogy kikerüld a kaput! 😊
Jah és halkan jegyzem meg,van titkos pálya is,amihez össze kell gyûjteni 13 ereklyét,amit 13 fõboss õriz,kb hasonlóan mint Hádész az overlorddal 😊 többször kell lenyomni õket,és akkor van esély, hogy eldobják! 😊 a Titkos pálya igen brutál..:S 😊
Sõt van még 1 rejtett pálya,de az csak epicen nyílik meg elõször!😊 Szóval kalandorok,hajrá! 😊
És igen,rengeteget kell farmolni, de nagyságrendekkel több,s nagyobb láda van, mint a sima TQ-ban,és vannak új cuccok is,amik nem is olyan rosszak! 😊 A küldetéseket meg érdemes megcsinálni,mert igen szép xp-t adnak! 😊
Rengeteg secret path van a játékban, olyan 7-8 körül,amik szintén tele vannak ládákkal! 😊
Cort. : milyen nehézségi fokozatot állítottál be neki ? az original nehézséget? vedd feljebb,akkor több lény,több xp !😊
Milyen karakterrel kezdted?😊
Azért a temetõs rész nem volt rossz 😊 a zenét felismerted?😊
evileg már a diablo,a gladiator,és a rettenethetetlen zenéjét is hallhattad! 😊
Kérdés: Temetõ után felmegyek az úton, s egy falhoz érek, ahol egy õr azt mnondja, hogy menjek vissza késõbb. Nem tudok hova menni, mit kell csinálni?
Már kétszer is megcsinálta
Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP
Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP
Köszi szépen
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Szó szerint lefordítva azt jelenti a pálya a titan quest egy régebbi verziójával készült... De h mi lehet a megoldás azt nem tudom... <#nemtudom>#nemtudom>
Nekem pedig olyan problémám van (még mindig), h Hádész kis tekit szeretnék, ami beenged a titkos pálya részre. 😊 Aki tudna adni azt megköszönném. <#wink>#wink>
én nem tudok átjutni a gorgókon már rengetegszer próbáltam de sohan sem sikerült nem tudnátok megmondani hogy hogyan gyõzzem le õket?
elõre is kösz
a lilith-hez töltsd a saját difficulty changer-ét!😊 és állítsd be a max insane fokozatot😊 több lény,több xp,magasabb DA,OA,HP,speed értékek az ellenfélnek!😊 mókásabb sokkal!😊 Az eleje kissé puritán,de késõbb....fuh..lélegzetelállító kb mint 1 második kieg!😊
Nem fejlesztik az igaz,viszont a csapat dolgozik 1 TQ-hoz hasonló játékon,érdemes lesz rá odafigyelni!😊
A diablo 2 mod..nos hát a median xl eléggé átgyúrja a játékot,minden kasztnak új képzettségei lesznek. üverquestek,überskillek, szóval minden más😊 no meg létezik hozzá grafikai tunning mod,amivel HD-ben tudod élvezni a játékot,egész jópofa!😊 no meg van players 32 mod és sorolhatnám!😊
TQ-hoz még az übertmod-ot tudnám ajánlani, bár kell hozzá a legutolsó (1.17-es) fanpatch!😊
Szóval hajrá..attól meg nem félek, hogy a forum befagy,hisz ez 1 nagyon jó játék, én idõrõl-idõre elõveszem és játszogatok vele és gyanítom sokan vagyunk így ezzel😊)
Rendben, akkor beállítom a sebzést defilerben. Természetesen legenden próbálgattam sima játékkal, lvl 75-ös karakterekkel. No igen, a sebzés visszaverõ rögtön megöli bármelyik karakteremet, ami nagyot üt, fõleg a brigandot. Hadesnal fel szoktam tenni bleed resistet, de még így is szoktam rohangálni elég sokat. Bone Charmerrel csak az elején futkorászom, amíg rákattan Lich kingre, aztán simán nekiugrom, s szétkapom a bosst. 😊 Most töltöttem le lilith-et, kíváncsi vagyok, mert csak jót hallottam róla. D3-at nagyon várom, de be kell ismerni, D2 óta ez a legjobb Hack N' Slash játék, ami piszok jól meg lett csinálva, grafika még mindig gyönyörû, a duálkaszt zseniális, rengeteg karaktert lehet készíteni.
Nem is tudtam, hogy van diablo mod.
Ne haljon be a fórum, túl jó játék ez ahhoz...
Be jó is lenne egy kiegészítõ, kár, hogy nem fejlesztik már...
ismét 2 dolog😊
az egyik a sebzés kiírás,ha jól tudom a játék alapból csak akritikat írja ki,viszont a defilerben van lehetõség minden sebzés bekapcsolására,azt is amit te kapsz,és azt is amit te adsz,sõt a petekét is! 😊
a másik dolog,nekem a masteries mod nem nagyon jött be,viszont a Lilith zseniális,nem tudom miért féltek belevágni😊 szinte jobb mint az alapjáték !😊
a diablo 2 median xl moddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?😊
épp act 4 elõtt állok,1 haverommal nyomtuk nekroval és paladinnal,hát elég "izzadós" 1 mod az biztos😄D
u.i: normalon vagy legenden volt 3 mp a titán?😊 nem mind1 😊 no meg sima vagy esetleg übermod ? azért 6 titán hidd el még 1 level 75-ös brigandot is megizzasztana! 😊 rohangáltam én is mint a mérgezettegér,de Hádész nehezebb,mert ott ugye sokkal kisebb a hely,és ahogy észrevettem a bleeding resist valahogy nem mindig kerül a játékosok fókuszába! 😊 no meg a sebzés visszaverés..1 brigandnál azonnali halállal egyenértékû! 😊
Hát lehet h nem legjobb de ezzel a moddal és a Lilith-tel olyan érzés mintha egy teljesen új játékkal játszána az ember.
Na, már megy 100 reccel a dolog, egy újraindítás kellett, nem tudom, hogy miért nem mûködött?! Mind1, a lényeg, hogy azóta megnéztem pár karaktert ugyanabban a 100 rec-es ruhában, és hát valóban a Briganddal 3 mp alatt szétkaptam Titánt, többivel kicsit el kellett játszadozni.(Brigandnak egy hátránya van, hogy nincs tömegpusztító skillje) Warden is nagyon jó volt, mert a Shield Charge is durva 100 reccel, igaz nem öltem olyan gyorsan Titant, de mit mondjak a 3 mp helyett 7-8- alatt szedtem szét. Haruspex is durva a Phantom strike-al, ill. még az aurája sem gyenge. Corsair is jó, bár igaz, hogy nem szedi szét olyan gyorsan az ellent, de szívós a defense miatt. Észrevettem, hogy bossoknál az alap támadással sokkal nagyobb criteket lehet ütni, mint némelyik jobb gombra beállított támadó skillel.(calculated strike, Psionic touch), pedig ezekkel a sima mobokat hatékonyabban ölöm a plusz sebzés miatt.
Tényleg, nem tudja valaki, hogy a sebzést miért csak néha írja ki a program, miért nem jelenik meg az összes?
no 2 dolog😊
az egyik a Masteries modhoz, nem tudom mennyit segít,de hátha
http://www.masteriescalc.wz.cz/
itt meg tudod tervezni,bár meglátásom szerint nem olyan jók,az eredetik jobbak! 😊 Akkor már inkább a Diablo 2-höz a Median xl mod,no az durva😄
Cortinaar,nos hát nem tudom nekem 100 reccel mindig ment a PS elég durván, nem fogy el az energiád közben?😊
és hát a Corsair..meglátásom szerint a rouge mastery leginkább csak a lethal strike-nak él...lehet sokan meg fognak kövezni de a poison damage 1 nagy kalap kaki,a bleedinggel egyetemben,akkor már inkább 1 templar,vagy Conqueror,harbinger vagy sokkal inkább 1 spellbreaker,vagy slayer ! 😊 a Rouge masteries-nek igazából értelme csak a brigandnál van,az 1 igazi boss killer! 😊 100 recnél mókás az állandó lethal strike fõleg ha megy mindig a study prey,no akkor szép kis sebzéseket lehet elérni! 😊
Nem tudjátok hol vannak a Masteries modhoz buildek?
Köszi elõre is!
Újra elõvettem a TQ-t, tesztelgettem kicsit. Szerintem a legjobb karakter a Bone Charmer. Azért, mert közelharcosként is kemény, íjászként is irt rendesen, s nem utolsósorban bossok ellen kitûnõ a lich king miatt. PL. én Titánnál mindig szenvedtem, akármilyen jól felszerelt karakterekkel támadtam rá, BC-vel nagyon könnyû. Sõt, kipróbáltam pár Telkin boss ellen, azok is könyûek voltak. Kipróbáltam ugyanabban a cuccban a Wardent, Corsairt, Brigandot, Haruspex-et, BoneCharmert, s az utóbbival volt átlagosan könnyû a mobok ellen, boss ellen sétagalopp, Wardennel irtottam a legjobban mobokat, Corsair jól írt, biztonságos is, Brigand, Haruspex átlagosan jók mobok ellen.
Mindenzt 100rec nélkül próbálgattam.
Theurgist + Nature!
Ez nagyszerû megölhetetlen, a nekromanta képességekre alapozva! 😊
Pedig én nemis harcolok, csak healelem a szolgáim! 😊 Nagyon kafa! 😄 Simán ütnek bármilyen ellent! Lich King meg egyszerûen PRO! 😄
Nagyon köszi a helpet, a modok után nézek! 😄 Juppiii! 😄
Lilith-ben még nem értem végig, és most azt sem tudom megmondani pontosan hol vagyok, mert csak símához nyúltam hozzá... 😊<#taps>#taps><#worship>#worship>
a Lilith-et végigvitted már?😊
Hadész runokat kell nyomni,pl xmax modban! 😊 Egy 70+ szintû kerakternél nem lehet gond 3 normál HAdes 😊
a +rec-es cuccok meg könnyedén megtalálhatõak a new world vagy a shopMI modban! 😊
Én csak síma + lilith... 😊 Nekem pedig olyan gondom van, h kellene kis teki amit Hádészbácsi szokott dobálni... Nekem egyszerûen nem akarja kidobni. 😞 Valaki esetleg tudna küldeni vault-ban? <#nevetes1>#nevetes1> Meg olyan tárgyak is kellenének, amik a spell-ek újratöltési idejét csökkentik. 😊 Elõre is nagyon thx a segítséget!! <#worship>#worship><#help>#help>
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
A Storm nimbus és a mellékágaiban szereplõ +x% sebzés, az csak a Nimbusra vagy az azon kívüli skillekre is erõsít? Vagy hgyan mûkszik? 😊
nosh nem tuom de ha az oracle ilyen 3x 10-13 k at sebez akkor inkább ez mint spellbreaker 😄jaja és nagyon mokás a 18k krit persze ez ugy van hogy rajtam van a onslaught😊
nos az oracle class-nál el kell döntened, hogy varázsolni szeretnél inkább vagy a ternion attack-ot használod,én az utóbbit szoktam!😊
a vége felé így nézne ki:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=0&m1=32-6-0-12-8-0-0-0-6-16-0-6-8-0-12-8-12-0-0-16-1-0&m2=32-0-1-0-0-8-0-0-12-0-0-0-6-12-0-0-1-1-0-8-0-0
a squall a titka az egésznek,szinte kötelezõ, mint a harbingernél a trance of wrath,ugyanis ellenállást csökkent!😊
Ha ternionozol,akkor olyan zöld fegyver kell,ami villám sebzést ad,s bele meneht a megfelelõr elic...másikf egyvernek meg a jégsebzést adó botok szintén megfelelõ reliccel! Ennéla buildnél nem szükséges a 100 rec elérése,bár jó ha megvan az ousider és a squall miatt,mert akkor többet is tudsz egyszerre,akár 3-4-et!😊 én olyan 10-13K körüls ebzek 1 ternion ággal,no és ugye 3-at lõ ki!😊 Lich king szintén kötelezõ,mert a legjobb boss killer pet a játékban (überben meg ugye 6 is van belõlük😊 )
Ha varázsolni akarsz,akkor chain lightning és az ice shard,a ternion nem kell és a 100 rec ajánlott,no meg rámenni a mana regen-re vagy manaszívásra! kivétel nélkül szinte minden pontot az intelligenciára kell tenni! folymatosan mozogni kell,és a resistekre is figyelni,mivel nem nagyon bírja a sebzést egyik varázsló kari sem!😊
Egyszer majd ha lesz idõd,s kedved próbáld ki a spellbreaker no az az igazi dual wieldes kari!😊
a 18K-s Ph az már mókás,fõleg überben,mert ott sok lény is van!😊
röviden ennyi szerintem az oracle titka,bár biztos van aki szerint más,de én ezzel vittem végig legenden,igaz az übert még nem próbáltam vele!😊
ha valamikor lesz idõm összehozhatunk,akár 1 über-t vagy méginkább 1 lilith-et😊