23078
  • Terensz
    Terniont én is ki fogom maxolni, de egyelőre sokkal nagyobb hasznát láttam a pet-eknek és a distortion wave-nek. Ha epicen szívok vele, akkor majd át fogom tálentezni. Egyelőre teljesen jó. + ternion-nal majd akkor akarok foglalkozni, ha majd egyszerre rá tudom tenni mind a 16 pontot.
    De tetszik a te builded, és elképzelhető, hogy az enyém teljesen rossz. TQ-ben szerintem a leglényegesebb az, hogy a tulajdonság-pontokat jól pakolássza az ember. A többi hiba még jóvátehető :-) A teljes áttálentezés nem fog töredékébe sem kerülni, mint amennyit összesen költöttem tárgyak és esszenciák szétválasztására :-)

A varázshasználókat még csak kóstolgatom. Van egy level 69 conqueror-om és egy level 36 corsair-em, még csak velük játszogattam úgy komolyabban :-)
  • NeRo31
    Én is ilyen karakterrel nyomom most!Szerintem nem igazán fejleszted jól!
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Diviner&master1=2&master2=9&sa=0&m1=16-1-0-12-7-0-0-0-0-0-0-6-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=4-0-0-1-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
    Nekem ilyen volt level 17-en!A termion attack a legfontosabb meg a passzívja!Azzal lehet írtani tömegeket!Most level 43 vagyok epicen és eddig 4 halálom volt!peteket még nem is raktam,azokra majd később gyúrok!Normálon a petek nem érnek semmit!
    A deathchill aura első passzívja is fontos,hogy ne üssenek le olyan könnyen!Ez után én a temporal flux-ot raktam ki a dreamnál!Gyorsabb leszel tőle ráadásul ad lövés elkerülést ami varázslónál elengedhetetlen,mert anélkül szinte nem is lehet végigjátszani mert legenden gyakorlatilag 2 nyíltól meghalsz!
  • Nyugis
    terensz:

érdekes elgondolás, szerintem kipróbálom! ;)

yc1980: 400ig toljam a dexet?? :D okés majd legenden. :D de legalább van egy irányvonalam, hogy mit merre.

kérdés: inteligencet ne nyomassam? úgy tudom, az erősíti az élet sebzést IS.
  • yc1980
    üdv üdv,
    templarnál és harbingernél is az erő a domináló..igazából dex, csak a cuccok és a magasabb OA,DA érték miatt kell...
    kb olyan 400 dexet érdemes összeszedni, hogy tudd használni a cuccokat a végén,az összes többi mehet az erőre !:)
  • Terensz
    Eddig így néz ki.
  • nedeljko
    és mit tartalmaz konkrétan? mert megprobáltam felrakni de alkurta az egész játékot...
    nem látszódnak a karakterek és lehallt az egész...
  • Nyugis
    nos nem kizárt, hogy elbasztam.. :D
    átgondolást -újracsoportosítást igényel a kérdés! :D
    a stat pontokat hogy osztottad el?
  • Terensz
    Reggelt!

"de már lvl30 magasságában nagy tömegben sajna halodik." Mármint a mágus alatt 2 mágus mastery-t értesz? Azaz: level 30-on van 2 pet-ed, van valamilyen védő aurád (ami sebez, lassít, stb) te meg gyakorlatilag folyamatosan tudod spammelni a varázslatokat. Ha jól csinálod, nem kéne, hogy gyenge legyen, pláne halódnia nem szabadna

Mondjuk én eddig csak harcosokkal játszottam, most van először tiszta mágus karakterem (diviner). Igaz, még csak 17-edik szintű, de level 30-on is nagyon erős lesz :-)
  • Nyugis
    reggelt mindenkinek!

néztem próbaképpen az íjászt. valahogy nem tudom használni.
    próbáltam a mágusokat tetszik jó, de már lvl30 magasságában nagy tömegben sajna halodik. most harcosra gyúrok. ;)

yc1980: a stat pontoknál mi az optimális elosztás a templarnal és a hardb.-nél?
  • yc1980
    üdv,

íjjásznál a call of the hunt,és a study prey sem elhanyagolható :)
  • Majesty
    Az underlord mod nekem meg van.Bár sokat nem jatszotam vele mert mindig meg haltam. kesobb meg a multi miatt nem jatszotam vele.
  • sirdond
    mármint rangernél? másnál nem tudok segíteni,mert én is csak nemrég kezdtem
    amúgy marksman és art of the hunt, ezt a kettőt érdemes
    én úgy csináltam,ahogy a bannerban is van
  • Nyugis
    okés, köszi az infót! és kezdő szinten lvl 24 alatt mire érdemes gyúrni? mivel lehet haladni? és másodiknak mit vettél fel az íjászhoz?
  • sirdond
    scatter shot arrows a skill neve, de a volley is elég ütős
  • Nyugis
    yc1980: nos, meggyőztél. akkor aszem rakok rá pár pontot én is! ;)
    a lvl45 a lvl75-höz képes lényegesen közelebb van de még mindig messze! :D

sirdond: látom Te íjásszal nyomod! melyik az a képessége amiről a többiek beszélnek hogy nagyon ütős, mert hogy repeszeket ad (netán csinál?)
  • nedeljko
    az underlord modot próbálta már valaki?
  • sirdond
    na,ma volt egy kicsit több időm játszani
    act2 közepén járok és lvl 45
    voltam farmolni a gorgon queeneket és bár stonebinder cuff nem esett, de egy tűrhető gorgon crown és gorgon sash igen, amiket enchantoltam és így már egész használhatóak
    ezen kívűl act 2ben kaptam egy ring of gaia-t :O
    eddigi legjobb cuccom a játékban és esett egy olyan bow amit pont délután néztem,hogy jó lenne, pontosabban ez

így most eléggé jó lett a ranger, act2 megy simán,szerintem act3 se lesz gond, act4 előtt meg talán megint szerencsém lesz és typhonból esik valami használható
  • yc1980
    nagyobb csatáknál jó lehet, azért a -80% recovery ,a +10% armor absorbtion és a és a +18% shield block nem olyan rossz dolog ám, főleg ha megvan a +4 skill is:) főleg ezzel a pajzzsal:
    http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=1529
    személyes kedvencem:)))
  • Nyugis
    nos igen... a lvl75 még kicsikét odébb van! :D
    de támpontnak kiváló! :D
    kérdés: nem hittem volna hogy a Quick Recovery-re raksz pontot, főleg az lepett meg, hogy kimaszkolod! javasolt stratégia hozzá van esetleg?
    a Batter-t én is használom egyenlőre tetszik. ;)
  • yc1980
    Üdv,

templarnak én valami ilyet hoznék ki a játék végére:
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Templar&master1=5&master2=9&sa=0&m1=32-0-1-12-0-1-1-8-0-6-6-0-1-12-6-8-6-0-12-8-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-1-0-1-6-0-12-0-12-0

a Distort realityt én jobban kedvelem, hisz úgysem a DR vagy a DW lesz a fő támadásod,viszont a DR bénít,de a többivel nagyjából egyetértek Terensz-el:) játékstílus függő, mit szeretsz használni,a templer meg igen brutális karakter,sokféleképpen lehet fejleszteni :)
  • Nyugis
    uhh ez aztán a korrekt válasz! köszönöm a sok infót!!!

a dreamnál mi a vélemény a Distort Reality -ről a Distoration Wave-helyett?
  • Terensz
    Lecserélni? Nem jók együtt?

Battle awareness-t én kb. level 30-tól szoktam egyáltalán kezdeni fejleszteni. Addig tök fölösleges, mert addig elég vacak pajzsokkal találkozol csak. Viszont az elején nagyon jó defense-ből az adrenaline ág. Rally-ra 1 pontot szoktam rakni, Batter szintén egy pont, viszont a batter-re épülőt kimaxolom. Az armor handling jó nagyon, de szerintem helyette a dream-re pakold a pontokat. Meg mindhárom random-esélyes pajzzsal odacsapós képességet (shield smash, disable, pulverize) célszerű kimaxolni.

A dream-et nem annyira ismerem. Valószínűleg a distortion wave-re és a psionic touch-ra raknék időnként. Amikor kész a def mastery, jöhet gőzerővel a dream. Szerintem az egész adrenaline ágról jöhet le az összes pont (kb. level 40-től), az is mehet a dream-re. (Az egész képességnek kb epic elejéig lesz jelentősége) utána a HP regen-ed úgyis lifesteal lesz. Level 50 körülre pedig lesz stonebinder cuffs-od, ami +3 összes skill-t jelent :-) Addig jól szórd szét a pontokat!
  • Nyugis
    szóval mennyen neki a dream igaz? valahogy sejtettem! :D
    van valami amit különösen ajánlasz ebben a kombóban? amit mindenképpen érdemes fejleszteni és amit semmiképpen?
    a defender "battle awareness" aurátt érdem es lecserélni a dream aurára? valahogy nem túl meggyőző.. vélemény?
  • Terensz
    Hali!

A templar állítólag beteg :-) Még nem próbáltam, de egyhamar nem is fogom, mert 2 legmagasabb szintű karakterem egyik mastery-je defense, így a templar már unalmas lenne. Szerintem próbáld ki :-)
  • Nyugis
    üdv!

a defendernek (pajzsosnak), másodiknak jó a dream képesség?
  • Nyugis
    te figyu!
    tolunk egyet közösen LAn-ba? ;) mondjuk hamachin? ;)
  • yc1980
    épp ma délelőtt vágtam haza a 18 párkát act 4-ben...hát nem volt egyszerű :)))))
  • yc1980
    üdv. no akkor 1 kis überbemutató :)

- Megnövelt nehézség
    - Megnövelt lény teremlés (kb xmax-nak felel meg)
    - Megnövelt Hero vagy champion lények (több csillagos lény:) )
    - Hősök és bossok dobhatnak dupla előtaggal rendelkező item-et(double affix)
    - Új boss jelenik meg a játékban (csak Epic és Legendary)
    - Orb bossok még brutálabb drop rate-el rendelkeznek ( végre dobnak valami használhatót)
    - Nincs bűntetés a ládák és az orb bossok újra kifosztásánál
    - Halál esetén, adott szinten szerzett összes xp-d elveszik, az xp csík visszaugrik a bal szélére
    - 22%-al csökkenti a tárgyak szint, és stat követelményeit
    - Sok előtag át lett cserélve, vagy hozzá lett adva a tárgyakhoz (brutálisabb item-ek)
    - És majd elfelejtettem : a bossok 6 fős csoportokban jelennek meg (6 titán,6 hádész,6 Charon és stb stb stb):))))

A megemelt nehézség alatt értendő, a megemelt OA,DA,HP,AS,MS értékek :) Szóval aki érez magában bátorságot,az belevághat !:)
    Én Über modban játszom Lilith-el max insane fokozaton :))) nem véletlenül nem panaszkodom a drop rate-re :) renegeteg lény,rengeteg cucc és sok orv boss, az még több cucc:)
    Viszont mivel az überben új cuccok és előtagok jelennek meg,ezért az Über karakter nem használható sima TQ-ban :) Az Über telepítés, majd eltávolítás módja benne van a linken szereplő tömörített állományban!:)
    1 kalappal Nyugis...izzadni fogsz,nem csak a nyár miatt :)))
  • Nyugis
    köszi a linket már szedem is le! mit tud ez az über? mondanál egy két lényegbe vágót róla? érdemes felrakni? mennyire brutál? szóval? ;)
  • yc1980
    és még 1 dolog,nem ismerek ilyen statisztikai modot..a Defilerben be lehet állítani, hogy mutassa mindig a sebzést..a petekét is !
    ha valaki mégis talál 1 ilyen bővített stat-os modot,az engem is érdekelne :)
  • yc1980
    Üdv,

1 link az überhez :)
    http://www.2shared.com/file/XXi1r0Fe/UBER_CM_10.html

fel kell tenni az IT-hez a fan patch-et,majd rá mehet az über!:)
    de előre szólok ez durvább, mint az xmax :DDD nem is kevéssel:)))
  • Akranor
    Hali!
    A tapasztalt bakáktól érdeklődnék,hogy miként érdemes a stat pontokat szétosztani. jelenleg lvl42 Harbringer karim van. Eddig str,dex-re nyomtam csak. Mostani gearben 5k hp 800dps-nél tartok.. Érdekelne,hogy kell e HP-ra pakolnom vagy maradjon str+dex mindvégig. thx.
  • Nyugis
    sziasztok reggelt!

Az a kérdésem, hogy van/létezik olyan MOd, ami több statisztikai adatot jelenít meg? mondjuk, hogy mennyi a sebzés ellenállás, akkor mennyi a plusz sebzés bónusz a tárgyakból és ezáltal a módosult sebzés, stb?
    nagyon várom a választ és előre is köszönöm!
  • Nyugis
    aztamindenit!!! über brutál ez az x-mas mod!!! még megarába sem értem el és már lvl9-nél tartok! :DDDDD annyian jönnek, hogy öröm nézni! és igen X3 a fő boss-okra! :DDD na az azért nem volt semmi rögtön így az elején, kapkodtam a fejem és járt a kezem a billentyűzeten mint Schopenhauernek! :D csak ajánlani tudom mindenkinek! iszonyatosan sokat dob a gamén!!
  • Terensz
    Minden állás-betöltés előtt el kell indítani, ha azt akarod, hogy aktív legyen.
  • Nyugis
    még egy kérdés: minden játék indításnál be kell "kapcsolni" az xmas Mod-ot? vagy egyszer elég volt onnantól automatikusan bekapcsol?
  • Terensz
    Nagyon szívesen :-)

Übermodot még nem próbáltam.
  • Nyugis
    nagyon köszönöm a segítséget! így már ment! simán és gond nélkül ahogy leírtad! :D

Esetleg az über-ben is tudsz nekem segíteni? alapból egy linkel hogy honnan lehet leszedni. ;)
  • Terensz
    Nem a játék könyvtárába kell.
    Nekem így néz ki az útvonal (win7): C:\Users\Terensz\Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\custommaps\monsters-xmax

Majd indítsd el a játékot -> play custom quest -> válaszd ki az xmaxot -> kis töltés után visszaadja a főmenüt -> ekkor indítsd el a játékot, ahogy szoktad. Minden nehézségi fokozaton működik.
  • Nyugis
    még egy kérdés: az X-mas MOD-ot sikerült bemásolnom a játék könyvtárába.
    már csak abba kérek segítséget, hogy hogy kell aktiválni/elindítani.