Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv,

1 egész használható spellbreaker wield:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Spellbreaker&master1=2&master2=3&sa=0&m1=32-6-0-0-8-0-1-0-1-16-1-0-0-0-12-8-1-0-0-11-1-0&m2=32-6-1-8-6-8-6-0-6-0-10-0-6-6-0-6-0-0-6-6-11-0

😊
Szerintem a spellbreaker lelke a dual wield, a battlestandard és a lich king,ezt lehet még felhúzni 1 kicsit az ancestral hornnal és az outsiderrel !😊
No emg az aurák...és a zászlónak hála, a petek egyszerûen...fenomenálisak😊
nagyon élvezetes vele a játék,s bár sosem lesz 1 DPS bajnok,nem veheti fel a versenyt a briganddal,de a játékélmény kárpótol!😊
100 rec sem kell hozzá,bár mokás folyton outsider-t idézgetni ancestral hornnal 😄D
Megoldottam vért izzadva😊 már nem kell a help
Sziasztok kezdeném újból a Titant, de megint gond van az elinditásával. Updatelni akarja magat ahogy inditom a jatekot és nem emlekszem mien modszerrel lehet ezt kikuszobolni. Valaki segitsen please!
Szükségem lenne egy kis segítségre srácok. Ez a hamachin való játék valah nem akaródzik nekem sikerûlni. Azonos patch van a havernak meg nekem is a hamachi is ugyan az de valah még sem látjuk egymás szerverét amit megcsinálnuk. Ha esetleg tudjátok a megoldást privátba beavhatnátok 😄😄
Elõre is köszi
Darthmushroom
thx 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Terensz
Ide lett volna válasz :C

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Level 2: spirit.
1 pont a life drainra, majd unearthlyra mindent.
Level 8: warfare. Told az onslaught és a dual wield ágakat.

Ezt írja az internet :-)

Darthmushroom
spellbreakerrõl tudna valaki egy rövid szösszenetet írni h hogy kell felépíteni?

Üdv üdv,

nos,érdekes dolgokat mondtatok! 😊 a Corsair valóban jó választás,de legenden,nos hát inkább 1 spellbreaker,slayer,brigand, vagy harbinger!😊
A titánt lehet szépen megverni,és lehet csúnyán !😊 A csúnya az, mikor jó messze megállsz tle,és elkezded lõni,lassan, de biztosan meg lehet ölni,akár 1 hp ital nélkül is! 😊 A szép gyõzelemnél,a tüskéknél vigyázni nagyon,meg a metero esõnél,mert ezek azonnali halált jelentenek !😊
még 1 dolog,nem érdemes keverni az olyan kasztokat sem,amik eltérõ sebzést adnak...pl ezért erõsíti jól egymást a hunter és a rouge, mert mindkettõ a szúrósebzést dobja meg,és ilyenkor biza 1 jó kis dárda,már szép eredményt hozhat lethal strike-ként! 😊 A farkasok..nos kimaxolva pedig nagyon jók tudnak lenni +4skillel!😊 de sajnos rengeteg pontot elvisz,és én inkább 1 lich king-re költök,mint rájuk!😊 Pláne battle standard-el!😊 A dream-et meg ne becsüljük le,aurák(aktív+passiv), phantom strike és a Dw,DR sem olyan rossz,mint elsõre tûnne! 😊 én szerettem nagyon a harbingerem,az volt az elsõ karakter,amivel végigvittem a játékot!😊
még 1 dolog,a titánnak normalon ha jól tudom kb 1000 DA értéke van..szóval célszerû az OA-t is erõsíteni(dexterity,cuccok),másik szép dolog lehet ellene,a több százas HP regen 😊 neekm sikerült már felvinnem 800hp/sec-re, nos egy 4-5K HP-nál...4-5 másodperc és fullon vagyok😊
Elég köcsög tudni lenni az a dög😄 Vigyázz a tüskékre csak annyit tudok segíteni, meg egy kis resi talán nem árt 😄 No meg használd a shrine-okat ha már megáldott vele a jó Zeusz xD
Terensz
Ez a typhon valami hihetetlenül irritáló. Egyszerûen nem bírok a közelébe menni. Vagy 60 greater h.p-t magamba töltöttem fölöslegesen. <#zavart2>

Terensz
Majd egyszer :-)
Egyelõre level 28 a corsair-em, és nagyon jóféle <#vigyor> 10-en ütik, és úgy elkezd gyógyulni, mintha potit inna 😄 Meg pillanatok alatt szétcsap egy kisebb sereget.

Darthmushroom
nem tud valaki egy honlapot ahol több karakter leírás is, nem csak egy mint a bannerba?

Spellbreakerre esett a választás. Ha még nem próbáltad akkor ajánlom figyelmedbe a warfare+dream combot. Elég ütõs 63ig elvittem. Csak ott már elég unalmas az élet számomra xD szal muszály volt újjat kezdenem 😄 Szal ha te is így jársz és még nem próbáltad akkor melegen ajánlom 😛 Ps+aura dreamnél nagyon megdobja a dps-t.
Köszi a helpet 😄
Terensz
Ha javasolhatok, és még nem döntöttél: warden(hunt+guard), juggernaut(guard+earth), spellbreaker(warfare+spirit).

Terensz
Elcsesztem a régi hõsömet, így tegnap este kezdtem egy új játékot. Most level 16 corsair. Nem hiszem, hogy ennél táposabb mastery-párosítást ki lehet hozni :-)

Amúgy az a baj szerintem a warfare-rel, hogy a damage-dealerek közül egyikkel sincsenek összhangban a képességei. Mivel corsair-nek illik dual wieldesnek lennie, így kiesik a defense. Meg ugye van bal egérgombra rakható képessége, máris kiesik a rogue és earth. Hunter legjobb 2 képessége (take down és volley) lándzsához kötött. Nature esetleg nem rossz választás, de a farkasokra fölösleges rakni. (Amilyen jók az elején, másodpercek alatt roppannak a végén) A nimfa viszont király. Meg gyógyítás brutálisan kicsi recoveryvel. A nimfa biztos durva a battle standard alatt, nem próbáltam. Vagy marad a rogue és lemondasz a calculated strike-ról az onslaught javára.

Szerintem gondold át, mit szeretnél, itt nézz utána milyen kevert osztályok vannak, és nézz róluk videókat a youtube-on. (a kemény az, hogy a corsair-rõl nincs, pedig nagyon király kaszt) Amelyik megtetszik: válaszd :-) Javaslom, hogy olyat vigyél, ami nem az attack gomb monoton nyomkodásából áll, hanem tele van aktív skillekkel. Jó játékot!

Terensz
Ahoj! Még csak kóstolgatom én is a játékot, de warfare mellé szerintem a rogue és a spirit a két legjobb választás. Vadász, föld és defender kiesik, a nature pedig nagyon gyenge. Szenvedés lesz az eleje, de erõs leszel a végén.

Sok boldog szija mindenkinek. Új vagyok még a játékban és itt a honlapon is. Egybõl egy segítségkéréssel indítanék😄 Mégpedig szerintetek milyen kasztokat érdemes választani a rogue és milyet a warfare mellé?
És még lenne egy olyan problémám h egy idõ után gondol egyet az IT és megadja magát, simán kilép és nem ír semmit. Igen fel van pecselve rendesen és igen újraraktam már sokszor😄 Nem tudom mi lehet a probléma:S
Segítségeteket elõre is köszönöm😛
ollie
Kell az alapjáték is.

Shevchenko
Ez 2 külön játék vagy kell a Titan Quest a Titan Quest: Immortal Throne-hoz?

FORZA MILAN!!!

Terensz
Itt van. Én is ezt a trackert használtam :-)

Ma lett meg a játék. Nagyon jó cucc, 5 rongyot meg simán megért.

Kongy
vmi tracker ahonnan letölthetem??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hali!

LAN-on szeretnék játszani a Titan Quest-el, de valamiért nem látják egymást a játékon belül, akármelyik gépen is kreálok. v1.01 verzió van feltelepítve. Routerem van, amihez csatlakozik a 2 PC utp-n, meg a laptop wifin. A gépek látják egymást, internet is megy az összes gépen a routernek hála. Mi lehet a baj a Titan Quest-el? Talán port forward-ingolni kéne valahogy, vagy egyéb ötlet?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

üdv..
a HP növelést lehet pótolni,más mastery több hp-t ad,esetleg cucokkal...a a speedek nekemr endszeritn maxon szoktak lenni,fõleg harcosnál,mind a futás, mind a támadás,ergo ezt is ki lehet hagyni..a farkas +sebzés valóban nem rossz,de nem azért 1 onslaught-t vagy phantom strike-ot nem pótolhat! 😊 Véleményem szerint varázslõ és harcos kasztokat nem olyan jó kombinálni,kivételt képez talán a spirit ág..a nature szerintem meg inkább varázsló! 😊
viszont hunter mellé szerintem teli találat lehet! 😊
Jó az csak tudni kell mi mellé használd. Harcosnak pl. frankó, elég a HP növelés meg a +10% speed, meg a farkasokat kigyúrni a +65% sebzésért.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Én a spiritet választottam mellé.
Van farkas, lich king és egy kezdetleges nimfa is úgyhogy egy egész kis brigádom van már 😊
Azt a plaguet nem használtam mert még normálon rányomtam és nem jött be mert mire ráterjedt volna az ellenségre már javában csépeltek. Ugyhogy másra pontozgattam. Amúgy mivel sztem ez az uccsó karaterem már szinte minden kék/lila cucc megvan így elég durva az emberkém már a bossok se állnak nagyon ellen. 😊
Üdv,

Caesar elõször is tegyél fel minden patchet a játékhoz, ami hivatalosan kijött!
Másodszor míg nem vagy rutinos(késõbb sem árt) csinálj biztonsági mentést a karakterrõl! Harmadszor, a Defilerben külön kell kezelni a Main quest-es karikat,és a custom-osokat! Más tippem egyelõre nincs..ja és próbáld a legfrisebb Defielrrel.. .Net kelhet hozzá!

Nedejko..nos a Nature,a HP növelés és a farkasok maitt jó igazán,bár a plague sem utolsó! 😊 De igazad van,akár varázsló,akár harcos,mindkettõ talál jobbat! 😊 De a játék színesebb tõle,és azért mókás lehet annak,aki petekkel mozog! 😊 hisz gondolt el, a heart of the oak,a petekre is megy...mondanom sem kell, hogy a farkasok igen durvák lesznek tõle, a lich king nem különben, vagy az outsider!
Mindamellett nekem sem a kedvencem,inkább a spirit,dream,warfare,storm ! 😊
Mondjuk a lilith kampányban....van 1 gyûrû,amivel 2 kentaurt tudsz idézni,amik alapból igen erõsek..de a + HP-vel..háááát nem tudom!😊)
Nature mellé, talán a huntert tudom elképzelni még,de ha jó cuccaid vannak,és helyes taktikád,akkor igazából bármelyik mellé be lehet választani,max nehezebb lesz tõle a játék! 😊
Ha 1 nature+rouge kombóval végigviszed legenden a játékot...hát akkor kalapot emelek azért! 😊
Hello mindenki!
Segítenétek nekem, próbálnám használni a TQDefiler-t de amikor bármit átállítok de komolyan akármit, belépek a játékba és csak a karakter neve van ott maga a kari nem és hiába nyomok startot semmi nem történik.
Valaki lécci! Elõre is köszönöm
Hát nem tudom ez a Nature ágazat sztem elég pöcs lett.
Alig van valami értelmes skillje.
Én ugy szoktam tolni ha kiválasztok egy ágat azt addig tuningolom amig már semmi értelmesre nem tudok fejleszteni. Csak akkor választok mellé másik ágat.
Hát a nature-nál elég hamar beválasztottam a spiritet és sok pontot leszedtem belõle és a spiritnek adtam. Persze egyébként ez a megoldás elég brutális varázslót csinált nekem. Jó sok életerõ ponntal jó nagysebzésû csajszi lett belõle. 😊
Értem és köszönöm a választ, akkor csak azt sajnálom,hogy a borítón más van 😞

Üdv,

a mágikus botok 2 kezesek !😊
csak akrdok,fejszék,buzogányok és ilyesmik mellé rakhatsz be másik hasonló fegyvert!
a dárdák,szigonyok mellé meg pajzsot
a mágikus botok mellé meg leginkább semmit! 😊
ami távolra jó , mert ugye a borítón is az van

ja és a bot nem közelharci bot hanem magic botra gondolok!

Másik kérdésem az lenne,hogy ahogy a titan quest immortal throne borítóján is van,van a nõ kezébe egy kard és egy bot, ezt meglehet oldani mert mikor régen toltuk akkor nem lehetett sehogy sem!

felraktam a kiegészítõjét így már mutatja tökéletesen, majd akkor kezdek így egy új karaktert.

hiába kattintok rá nem lesznek ott számmal 😞

rákattintasz bal egérgombbal az élet csíkra és utána ott lesznek számokkal is
Hello

Az lenne a kérdésem, hogyan is kell megoldani azt, hogy ahol van az iconod a játékba és ott van az élet meg a mana és ott csík van, én azt régen megtudtam oldani,hogy számmal írja, de most nem tudom! aki tudja legyen oly szíves és írja meg ! köszönöm

Üdv Cort!😊

ahogy haladsz az úton Elendar felé,lesz 1 éles kanyar,ahol az egyik oldal igencsak erdõs!😊
Ott tudsz átmenni a vák között Cursed woods-ba! 😊 jó hely,kicsit nyomasztó.1 trükkös hellyel a végén! 😊)))))
Nem könnyû észrevenni ez igaz,de ha a város felé mész,akkor az út jobb oldalán lesz! 😊
Érdemes farmolni a Parcehementes lényeknél,többnyire igen sok láda van körülöttük!: ) És hátha kiesik belõlük 1 darabka a 12-bõl! 😊

Sziasztok!

Nem tudok tovább menni Act1-ben.
Mardukot kiszabadítottam, s ezt a küldetést adta: Get the Soul Gem in Asteria, go to Elendar City and take the North Gate.
Megtaláltam Elander várost, de az õr nem enged be. Hogyan lehet továbbmenni?
MIntha azt írná, hogy a temetõ mellett van az út a Cursed woods-hoz, de nem találom.

Köszi azért én is rájöttem a teleportálgatásra 😊
K0syi a tippeket is
no és megint én!😊
A TQ-hoz van camera mod,célszerû azt is felrakni,mert nagyobb a látkép,és forgatni is lehet,bár ez ha föld alatt vagytok,akkor sokszor zavaró lehet,de zoomoljatok rá közelrõl,és akkor nem lesz gond! 😊
Egyébként én jól megszívtam,mert felraktam az Übermodot,és utána kezdtem lilith-elni!😊 No ez szép és jó,csak ha meghalok,akkor hiába választ el akárcsak 1 xp a következõ szinttõl...kezdhetem elölrõl a szintet és az xp gyüjtést...így azért elég hardcore !😊) de nem baj,amilyen régóta játszom már vele,és ahányszor végigvittem...kb olyan mint a diablo 2-höz a median xl mod!😊
Aki nem ilyen bátor,az csak póbálja ki az Über Hadesz-t! 😊

és még 1 dolog a Lilithez..a titkos ösvények,ha jól tudom 8 db elérhetõ,ezeket is leírom,hisz rengeteg láda vár ott rátok,szinte csata nélkül! 😊
1. The Darkway nearby the restpoint
2. Deads Path west of the Giant Tree
3. Mausoleum in the room were you fight the thieves (inaccessible in this version caused by a bug)
4. Elendar Woods left to the portal
5. Kolopsos Liar behind some bushes
6. Helgon ,
7. Elendar Village map in the north
8. Library of Mel’ kaan Temple behind one of the rocks before the rest point
9. Scorpion Dungeon?????
nah msot már tényleg ennyi! 😊
farmoljatok soakt,nézzetek be minden kõ alá,és ha lehet minden küldetést csináljatok meg...

utolsó szó jogán! 😊
Van 1-2 bug is a játékban..az egyik pl, hogy mielõtt elkezditek új karakterrel,lépjetek be vele mind3 nehézségi fokozatra(normal,epic,legend) és mentsétek el,majd utána kezdjétek el normálon,hogy miért? Mert kaptok majd bónuszokat,amiket ha ezt nem csináljátok végig,nem fogjátok mégse megkapni,ha a következõ nehézségi fokozatra mentek! 😊
nah tényleg ennyi voltam,remélem nem vettem el senki kedvét a kampánytól,mert tényleg nagyon jó lett,néha szó szerint parázik az ember, hogy honnan ugrik elõ valami, máskor meg gigászi csaták várnak rátok,hangulatfokozó zenékkel!😊 Lehet kissé elfogult vagyok,de részt vettem a kampány tesztelésében!😊
és még 1 dolog,
van pár olyan küldetés,amit csak egyszer lehet megpróbálni,ha nem sikerül,akkor azona nehézségi fokozaton többet nem lesz rá lehetõség!😊
Asteriaban kapsz pl 1 ilyet,amikor a Nekromikon-t kell visszaszerezni,szóval elõtte figyeljetek, mikor 3 gömböt kell védeni a támadásoktól,és még annyi,ha küldetés specifikus tárgyat dobnak a ládák vagy a lények,akkor elõtte figyeljetek a Defilerre,mert becrashel a játék,és felettébb kellemetlen, mikor pont 1 olyan küldetésben vagytok, amit csak egyszer lehet megpróbálni! 😊
A parchement-eket meg keressétek..13 db van ajátékban,ha a mocsárnál jársz,akkor már ha jól emlékszem 3-at be kellene gyüjteni !😊
Õk dobálják,csak hogy legyen némi támpont! 😊
1. Highland Satyr Boss Brian or Sahai Body’s Excision in the swamps
2. Tenar in Wartanen Tomb
3. Land/Level of the dead boss Bith Darr or by The Dart of Massacre in Kolops’s Liar
4. Vegetal Invoker Kristina in the Village of Thanton or Admiral Demon on Asteria’s Beach
5. Helgon in Helgon’s Manor
6. Elendar boss Aar-Bal-Liliths Butcher or Moose Boss in The Forbidden Mountains 2
7. Guardian in the Gardens of Mel’kaan or Gar-Wars Weakener outside the village
8. Darth Blade or Bith Darr The Everlasting Malediction both in the Citadel
9. One Who Cannot Be Named in Mountain Core
10. Spiderboss Djira Executor in the Fortress
11. Quest reward from demon Gibi or Firebull right before Draken's Liar portal
12. Draken

a Draken a fõellenfél!😊 szóval a titkos pálya utána nyílik meg,mikor már mind a 12 db a kezedben van és elmész a Land of the dead pályára,ott lesz 1 portál..de elõre szólok..nagyon durva! 😊))

Ha bármi kell szóljatok,már párszor végigvittem a játékot,csak a legend vége van hátra max inf. fokozaton! 😊
és még 1 dolog,a diff. changerrel bármikor tudod állítani a nehézséget,így ha 1 problémásabb részhez értek,akkor ott elmenteni,kilépni,visszavenni mondjuk 3-4-re,majd továbbjutni,és újra kilépni,majd visszatenni a megfelelõre,és folytatni tovább! 😊
Egyébként Asteria mellett a partraszállós küldetés a Carmina Burana zenére,hát beszarás! 😊)) van 1 feelingje !😊
Még 1 dolog,sokat segíthetnek a petek..a lich king szinte nélkülözhetetlen,de lehet próbálkozni farkasokkal vagy a warfare harcosaival!😊 Ne a DPS-re menjetek elsõsorban,hanem magas OA,DA és resistek !😊
Üdv😊

no akkor elárulok 1 trükköt! 😊
az alap TQ-ban ugye vannak a portálok,amik segítik aközlekedést,no már most a Lilithben vannak ilyen kis kõszobrok elszórva a térképen,amik 1-1 portálhoz csatlakoznak,és oda visznek...ergo 1 portálhoz további 4-5 portál is tartozhat,és így már nem sokat kell gyalogolni! 😊 sokkal gyorsabb a közlekedés, mint a sima lilithben! 😊 mellesleg nem 1 kút van! 😊
van a kezdõ faluban,van 1 nagy városban,és a játék végefelé van 1 csomó! 😊 Szóval keresd a a kék fénylõ gömböket, akkor megjelenik 1 rest point felirat,ha ezt látod,akkor ide fog visszahozni a kõszobor,ami megjelenik a portál mellett utána! 😊
Ebben a kampányban kiemelít fontosságúaka resistek és a magas OA,DA értékek,no meg az AoE támadások, no azokkallehet írtani am obokat..😊 ezért jó itt a spirit ternion-ja vagy a Hunting skilljei repeszei,esetleg a volcanic orb+eruption combó vagy a klasszikus phantom strike!😊 Próbáld ki max infinte EB fokozaton,no ott mégtöbb lény van,s még erõsebbek! 😊 Mellesleg van 1-2 igen jópofa quest,ami meglehetõsen hasznos bónuszokat ad!😊
A mocsár nagyon szivatós,mert rengeteg a lövõ egység,de az igazán nagy csata, akkor lesz mikor "partra szállsz" 1 város védelméért! 😊
Talán annyi segítség még lehet, hogy bizonyos helyszíneken ha farmolsz,akkor Defilerrel vedd ki a sárga cuccokat,és akkor több zöldet fognak dobálni!😊 No meg ha sok szörny,akkor sok ereklye -> mégtöbb artifact! 😊 de tény van 1-2 igen brrutál pálya,és elárulom még azt is, hogy Toxeus is feltûnik a játékban, igaz álnéven! 😊 Nah õt megölni nem lesz egyszerû 😄DD Vagy mondjuk 2 hidra normál fokozaton,és etc etc! 😊 Szóval aki szereti a nehéz, küzdelmes pályákat és a TQ-t annak kötelezõ darab mind3 nehézségi szinten !😊 Fõleg mitn említettem epicen emgnyílik 1 második titkos pálya is..nem kis bejárható résszel,és igen durva lényekkel !😊 Aki megcsinálja 9-es fokozaton az Order of Blood küldetést vagy a Master of Chamoos-t az elõtt le a kalappal!😊
Én még csak a mocsárban vagyok. Nem is fogok túl gyorsan haladni mert az elkövetkezendõ napokban nemsok idõm lesz játszani.
Engem már kicsit bosszant ez a nagy szörnyáradat. ALig megyek csak ontják rám a szörnyeket. Mondjuk nem is lenne ezzel baj. De ez az egykutas megoldás nekem nem jön be. Mindig teleportálgatni összevissza aztán meg gyalogolni perceken keresztül...
Üdv,

vagy ott van a New world mod 😊 abban benne van,összerakva is,viszont akkor a bónusztól búcsút mondhatsz 😊
De ha csak a tekercset kapod fel,és magad rakod össze,akkor meglesza bónusz is,no meg ha esetleg nem tetszene,akkor sincs baj,TQ Vaultban tudod változtatni az összerakási bónuszt kedved szerint!😊
El lehet játszani a tárgyakkal is,mivel minden item-nek van sorszáma,és elképzelhetõ,hogy egy egy tárgynak nagymértékben különbözõ statisztikái vannak 😊
pl az 12345iD-jú zöld kard ad +10% szúrósebzést,de ha átállítod az ID-t mondjuk 12346-ra akkor már 30%-ot ad! 😊
de ez már tényleg elrontaná a játékot! 😊 de 100 recnél azért bosszantó,ha olyan archmage clasp-ot találsz,ami "csak" 35% rec-et ad,miközben vannak olyan darabok is, amik 47%-ot ! 😊 szóval nagyon nem mind1 😊
Lilith-el hogy haladtok?😊 volt már valaki sheol-ban?😊
Én már nem is emlékszem hogy honnan esett ki. De nem biztos hogy csak onnan jöhet.
Amugy ha defiler fennt van akkor nyomd fel jó magasra a szorzót és majd kidobja valahol
Sziasztok!

Talisman of the jade emperor tekercset vadászom már napok óta, de nem akar kiugrani Gorgonék ládájából, mert úgy tudom, hogy ott lehet találni. Hogy lehet hozzájutni máshogy?

Huh elég húzos egy játék ez. Én is original fokozatban nyomom.
Ahhoz képest hogy a síma játék gyerekjáték volt legenden is, itt aztán ömlenek a szörnyek rendesen. A szörny hõsök meg igazán kemények. Nem ugy mint a símában.
Én dream-ben nyomom és nemhiszem hogy választok mellé valamit egy ideig.
Köszi a tippet! 😉

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP