23078
  • Majesty
    xmax-ba én is benne vagyok bár az über modot még nem próbáltam.
    Du,este nekem is megfelel.
  • Nyugis
    szaky06: ha szervezel még legalább egy embert én benne vagyok egy közös xmax-os hentelésbe! ;) du, este éjszak akármikor. ;)
  • szaky06
    Próbáld Paseronnal ( act4 ) ahol a civileket kell megmenteni.
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/paseron.php
  • szaky06
    Este ha minden jól megy akkor felteszem a Hamachit és az uber mod-ot 1.17-és fan patch alá. Ha sikerül a Hamachit működésre bírnom nem lenne kedve valakinek multiba játszani? Skype: szaky06 msn: [email protected]
  • sirdond
    act4 elején,rhodes után, meg utána is nem sokkal, soronisnál

hol kellene valami jó bow után kutatnom?
    jelenleg act2 és act3 telkine-eket farmolom xmax moddal, de nem hogy íjat, semmilyen weapont nem dobnak
  • szaky06
    Azok hol is vannak sirbond? Szerintem inkább legenden farmold őket.
  • sirdond
    epic anouran-ok dobnak jó íjakat,érdemes őket farmolni?
    vagy majd inkább csak legenden?
  • sirdond
    hm, ezt most nem tudom se megerősíteni, se cáfolni
    az a lényeg,hogy a cuccokat elraktározza :)
  • Nyugis
    a 2.11 semmit csak rosszul jelenit meg. pl: rengetegszer "csak" +5 int-et ir a gyűrűre holott 10; 15;18;20-at ad.
  • sirdond
    nálam win7 ultimate alatt a 2.11.2633 tökéletesen működik

egyébként nálad mit ír ki hibának?
  • Nyugis
    kérdésem:

tudtok olyan stabil működő verziót win7 alá a TQVault-ból ami mükszik?
    nekem most a 2.11 van fent, de látom már van belőle 3.xxxis.
    javaslatok, vélemények? esetleg ha valakinek van, akkor feltudná tölteni valamelyik megosztóra?
  • Nyugis
    NeRo31: Szia!

csináltam egy dinivert, úgy ahogy írtad... nos 15 szinten vagyok kimaxoltam (egy pont hiján) a mágustámadást Ternion Attack és passzívját, és valami brutálisan írtok vele!! és persze minden pont INT-re ment! olyan szinten hullanak hogy ihaj! JA! és persze csakis X-maxon!! egyszerűen bossok is hiába vannak 3-an 3másodperc.. :D

EGY kis gondom van mindösszesen, hogy az életem eléggé sérülékeny életszívással hamar döglök. erre van javaslatod?
  • sirdond
    ja, hát olyan közelre nem megyek,hogy lássam mikor tüskés a bőre :D
    csak messziről lövöldözöm, de majd ezentúl figyelek akkor
    a legnagyobb gond,hogy mindhárman mást csinálnak, és így nehéz összeegyeztetni
    amúgy kösz a tanácsokat
  • yc1980
    nem 10 avoid...hanem 100 :))) még 80-nál is instant halál :))))
  • yc1980
    Üdv :)
    mikor a Titánnál tüskés lesz a bőre, akkor hagyni kell picit,rendezheted soraid,mert pontosan ahogy mondtad, damage reflected aurát nyom magára (kb mint az IM) a meteorra kell még náha figyelni, bár 10% avoit to projectiles-el még az is átvészelhető:)
    Hádésznál a vérzés ellenállás kulcsfontosságú,főleg harmad magával:)
    act3 Telkinhez vezető úton a tűz ellenállás a kulcs:) ha az ember már komolyabb nehézségi szinten játszik (xmax epic,legend, és über minden formája) akkor nem árt váltó"ruhát" is tartani a ládában:) xmax charon is rendesen meg fog izzasztani epic-en :))) kis helyen 3 belőle..kellemes izgalom :D übernél ugye meg 6... :SSS :DDD szóval ott már majd minden bosshoz más más cucc kell,és taktika:) figyelni a mozdulatokat,és a hangokat mind 3(6)-nál , mikor mit nyom magára,és milyen támadásra készül :) elég sok "one shot kill" támadás van a játékban,pl sokszor elvéreztem über legend barnaunál...mindig elkábított valamelyik,és kaptam a nyakamba az áldást 6 helyről:)))
  • sirdond
    epic hádész :)
    bár act3 telkine még megy xmax moddal,igaz még az odaút is necces,viszont utána eljutok typhon-hoz és nem tudom mi a skill neve amit használ,valami damage reflect és így egy lövésből megölöm magam :D (mint d2-ben az iron maiden)
    egyébként ez az egyik legnagyobb gondom, hogy túl könnyen halok (xmax-ban)
    pedig most alakítottam át a felszerelést inkább safety-re
    combined armor: 608
    defense ability: 780
    resik: 60/34/47/62/53
    ezek a statok lvl 51-en

szóval azt akartam írni az elején,hogy még norm hádés-szal is gondjaim
    vannak,második formájukban elég sokat spammelnek hárman :D
    de végül is nem okoz nagy gondot, csak oda kell figyelni és persze az állandó mozgás a lényeg

a bossokon kívül a játék talán még könnyebb lett, mivel ugye több mobot gyorsabban megölök, mint egyet :) tök nagy fun,csak a lag néha bezavar

über mod is jól hangzik, de először inkább megpróbálom epic act4-et és legendet legyűrni és majd utána egy új karakterrel
  • yc1980
    azért ha belegondolsz epic Hádész is több xp-t ad, mint 1 legend vaddisznó :) hiába magasabb a szintje:)
    az xp szörnytípusonként változó:)ezért is javasoltam a titánt vagy hádészt és az orbbossokat:)
    igazából nem hiszem, mivel az über kicseréli ajáték alatt lévő adatbázist,ha megpróbálod telepíteni,akkor a fájloknál látod is :)
    így ha felrakod az üvermodot,akkor az minden karakteredre érvényesül valamilyen formában..onnantől kezdve az összes main quest-es karaktered az übermodot fogja használni:)
    és az über 1-2 tulajdonsága,pl az xp vesztés, érvényesül a custom map-ekben is:)
    szóval kicsit másként műküdik, mint a többi mod:) ezért lehet vegyíteni pl 1 kicsit az übert és a lilith-et:))) ezért mondtam, hogy azaz igazán durva,ha felrakod az übert, és mondjuk max insane lilith-en nyomulsz :))))
    az xmaxnál azok a karakterek lesznek igazán durvák,akik rendelkeznek tömegoszlató skillekkel:)
    ilyen pl a phantom strike,ternion attack,vulcanic orb/eruption,az íjjásznál a repeszek,és az átlyukasztó nyílvesszők...xmaxban pl a normál játék legerősebb harcos akraktere a brigand pl jobban szenved, mint 1 harbinger:) és tarol mondjuk 1 oracle:))) van hogy 4-5 mp alatt, vagy 30-40 lényt megölök :) van hogy többet :)
    vagy mondjuk képzeld el a PS-t -100reccel :)) megfelelő életszívással és energy regennel :)) csak ugrála tömegben mindenfelé,maga mögött hagyva halomban a hullákat,aztán emg szépen körbesétál a zöld,kék és lilacuccok után kutatva:)))
    ha jó a csapat,akkor a 100 reces harbingert meg követi 1 oracle a ternionnal,mert ugye a harbi leviszi az ellenállást,onnantól kezdve az oracle nagyon durván sebez :) a ternion 1-1 ágja olyan 15-18K között:))) nah mármost ugye 3 is van belőle:) haverral nyomtuk legenden xmaxban :) úgy haladtunk, igazából csak cuccokat gyűjtögetni álltunk meg:) vagy a másik mókás dolog a PS colossus formban 100reccel:)))
  • sirdond
    felraktam az xmax modot és lényegesen jobban jön az xp
    de azt vettem észre,hogy act2-ben végén (fayum és utána) több xp-t kapok mint pl act3 elején (western silk road), pedig a mobok szintjében 1-2 lvl különbség van csak

az über modnál kell új karatkert indítanom, vagy ugyanúgy lehet importálni a vanilla karaktert mint az xmax-nál is?
  • nedeljko
    Hú ez az Xmax nem piskóta legenden a focian mocsártól nyomtam x-maxon és most az athéni átjárónál vagyok eléggé lelassított ez a szörnyhorda máskor ennyi idő alatt már rég a knossosi palotában lettem volna :)
    Már előre félek a 3 hydrátol, főleg mert ezzel a karakteremmel még egyetlen hídrával sem találkoztam
  • NeRo31
    HI!
    Bocs,hogy beleszólok!Teljesen jól fejlesztesz,csak annyit mondok, a call of the hunt passzívjára tegyél pontot,mert az baromira megdobja a sebzésedet egyébként én is ugyanígy fejlesztettem mikor végigjátszottam!
    2x toltam végig haruspexel,egyszer íjásszal,egyszer lándzsás karival!
    A játék legerősebb párosítása szerintem a haruspex!
  • szaky06
    sirdond: Lvl 57 Haruspex

yc1980: hogy jól fejlesztettem-e azt döntsd el te :
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9&sa=14&m1=32-0-0-6-12-12-6-0-8-0-0-8-12-0-8-0-3-0-0-12-6-0&m2=24-0-0-0-0-8-1-6-0-0-0-0-12-0-0-0-6-0-0-0-0-0

Szerintem nem rossz. A statokat kb 4-2 aranyban osztottam el a dex. javára. Szerintem a gond a cuccoknál van. Kizárólag csak íjat használok. Ilyenaz egyik íjam a másik valamilyen zöld. Az AS olyan 170 körüli még csak. Még van hova fejlődnöm.

Végül egy kérdés hogy tort játékkal lehet-e hálózatban játszani akár veletek.
  • yc1980
    Üdv,

büntetést a szó szoros értelmében nem is, de ahogy nő a szint különbség a javadra,úgy csökken a kapott xp mértéke,egészen a nulláig...
    hogy mekkora differencia után éri ezt el..nos jó kérdés véleményem szerint 10 szint a javadra, már igen csekély xp-t jelent :S
    ha meg sokat akarsz nyerni,akkor egyértelműen Titánt javaslom xmax-modban :) volt, hogy egy egész szintet ugrottam :)
    49. szint még nagyon kevés a legend titánhoz :S
    de epic szinten farmolhatsz,és végülis epicen vagy gyorsan át tudsz szaladni hozzá, relatíve sok xp..és még 1-2 legendás tárgy,recept is eshet, ne felejtsük el, xmax-ról beszélünk :) vagy méginkább über-ről :)
    de általában az orb bossok jól fizetnek, ilyenek a telkinek,titan,Hádész,Charon és hasonlók :) de jók még a spéci lények is, úgy s mint Epicen pl a kedvencem Talos, és Manticore,vagy mondjuk legenden a Hydra :)
    ha cuccok kellenek,és zöldek akkor célirányos mob vadászat,vagy azokból 1-1 hőst elcsípni,ha meg kék,lila cuccok kellenek,akkor szintén orb bossok:)
    diablo-ban az volt, jó, hogy 1-2 brutális cuccot, igazából csak 1-2 lény farmolásával lehetett beszerezni,s náluk is igen csekély eséllyel :)
    ha überrel játszol,akkor nem árt, ha vigyázol...mert 1 halál,és akkor ha csak akár 1xp választott el a szintlépéstől....kezdheted a szint elejétől :) szóval 1 olyan hardcore light a sokat emlegetett D2-höz képest!:) Szóval aki fanatikus,az tegyen 1 próbát,indítson 1 általa erősnek gondolt karaktert a nulláról übermodban,és vigye végig legenden Hádészig :) ha valaki megteszi,pláne vault, vagy transzfer karakter nélkül, az illető előtt megemelem a kalapom!:)
  • sirdond
    hol érdemes fejlődni egy lvl 49 karakterrel?
    menjek minél nagyobb szintű ellenfelekhez, vagy esetleg a velem egy szinten lévőeket farmoljam? van itt is olyan, mint diablo-ban, hogy ha túl sok a különbség a karakter és a mob szintje között, akkor xp büntetés kapok?
  • Majesty
    szia csonti85!

Én szivesen jatszok veled multit.
  • yc1980
    Üdv üdv..

über link: http://rapidshare.com/files/177308967/UBER_CM_10.rar
    de kell hozzá a fanpatch is :)
    Nero Tejesen jó a builded, idővel a a Dark covenant is jöhet,meg a petekkel lehet molyolni:))
    Próbáltad már az oracle-t? :))) nah abból valami nagyon durvát ki lehet hozni :))) igazából partiban egy oracle,diviner kombó nah az lehet igazán a durva :))))
    kb olyan mint 1 harbinger, brigand kombó :) a közeli ellenfeleknek egyszerűen eltűnik az ellenállása,és brutális sebzéseket lehet bevinni max cirical-al :)) ( mindkét párosítás, mindkét tagja képes igen durva ellenállás csökkentésre:)) ha meg már 4 fős csoport van...
    ellenben az érdekelne, mivel sosem játszottam nagyobb partykban, hogy ugyan úgy megy mint a diablonál? több party member,erősebb lények? olyan players X féle, mint a D2-ben? nah ott is volt egy mod,ami players 32-re nyomta fel a játékot,no meg a meridian xl..nah az kb a TQ überje :)))
    Ha nem megy a link szóljatok,és feltöltöm,meg a legutolsó fan patch-et is, ugyanis az 1.1-es IT-ben nem megy a Battle standard passivja,és azt hiszem a Deatch chill necrosis-a sem rendesen... viszont a fan patch nálam elrontotta a necrosis ikonját,ha aktív, fura krix krax jelenik meg sárga kék színnel,kicsit zavaró :S

másik epic vége haruspex-el...nos hát valóban lehetne olyan 3-4K DPS-ed minimum,ha aktívak az aurák,és jól fejlesztettél !:)
    harusnak a dex kell keményen és dárda és/vagy íj ! :)
    vagy 1 igen szép item, a thorny maul ,csak kár, hogy nem a megfelelő mastery-khez adja a pontot :S de elég szép sebzést tud produkálni 1 brigand vagy haruspex kezében :)
    http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=1518
  • csonti85
    ja, és van egy 54-es spellbreakerem, 46-os ranger, 50 conjuror, de új karaktert is szívesen indítok.
  • csonti85
    Üdv, már jó ideje olvasom a fórumot. Nemrég megvettem eredetiben a játékot, és ha van kedve valakinek neten játszani, az szóljon, csinálok külön HUNgary szobát.
  • sirdond
    milyen karakter?
    mennyi lvl-en fejezted be epicet?
  • szaky06
    Bar egy kicsit szenvedtem epic végén mert szerintem elég kicsi a DPS-em (kb.1800). Hozza voltam szokva hogy egy-két lövéstől kifekszik az ellen. De nagyon érdekelne az Uber mod.
  • szaky06
    Hali!

Tudna nekem valaki egy Uber modos linket ami működik is? Nekem nem mennek az itteni linkek.

Lvl 57 Haruspex (Legend Act I)
  • NeRo31
    Dreamnál a trance of wrath az valami baromi jó!Leveszi az enemy ellenállásait és termion attackal úgy lehet aprítani ,hogy csak na!Ráadásul elektromos sebzést is ad,nekem 1000 feletti intelligenciánál nagyon durván veszi az ellenfél életét!
  • NeRo31
    Igen bal egérgombra teszem a termion attackot!Hát az elején elég sok poti kell hozzá de ahogy növekszik az intelligencia meg az energia pontod már nem gond!Egyiptomban találsz kísértetszövetet ami energiaszívást ad,azt beteszed valamelyik gyűrűbe és már nem probléma!
  • Nyugis
    nero31: kérdés, a Ternion Attack-ot teszed bal egér gombra? jól gondolom?
    akkor viszont a mana reged mennyi? és mivel fokozod?
  • NeRo31
    Ilyen a skill táblázatom level 46-nál:
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Diviner&master1=2&master2=9&sa=0&m1=32-6-0-12-8-0-1-0-0-0-3-6-1-0-0-0-0-0-1-0-0&m2=32-0-0-0-0-1-0-1-0-0-0-0-0-0-0-1-6-0-12-0-12-0
  • sirdond
    most már tudom miért nem volt semmi normalon Shrine of Zhong Kui-nál.
    találkoztam a dragon lich-el, elég hosszadalmas csata volt, mivel alig sebeztem rajta valamit,de végül sikerült legyűrni, én lvl47 ő meg lvl 68 :D és egész jókat dobott
  • NeRo31
    Hi!
    Szinte minden pontot az intelligenciára rakok!Az ügyességre csak annyit amennyi a tárgyakhoz kell!legend végére kb 190 lesz az ügyesség,annyi elég is egy varázslós karinak!
    Erőre természetesen nem kell rakni!Életre és energiára sem kell,azt tárgyakkal növeld!Most level 46 vagyok és az intelligenciám 1060 az ügyességem 165!X maxon tudom farmolni epicen a labirintusban a minotauruszt és a telkint úgy,hogy elég durva eddig a karakterem!
  • Nyugis
    erre mit is lehetne írni??
    talán csak azt, hogy maximálisan megfogadom amit írtál! ;)
    és persze köszönöm a konkrét és átfogó infót!
  • yc1980
    Üdv,

ha elsőre játszol akkor nehéz meglátni, mire is kellene pontot tenni..ha már sokadjára, akkor nagyjából körvonalazódik előtted mit is akarsz használni,akarsz-e -100 rec-es karaktert,mert alapvetően a szabály az, hgoy varázsló intelligencia,harcos erő,íjjász,vagy szúrósebzéssel operáló karakter meg dex..de hogy ez ne legyen ennyire egyszerű, a tárgyak döntik el nagyban, hogy mire kell pontot tenni !
    Általánosságban elmondható, hogy a komolyabb páncélok,fegyverek olyan 400-600 erőt igényelnek nagyjából olyan 200-300 dex mellett! Ha varázsló vagy,akkor igazából a dex lehet lényeg,mert van 1-2 cucc, ami megkívánja a magasabb dexet, szintén olyan 200-300 körüli értékekkel! Ezeket nagy mértékben lehet befolyásolni, olyan itemekkel,skillekkel,amik csökkenti a követelményeiket !
    Szóval személyes tapasztalat 10 stat pontból:
    harcos : 7 str 3 dex ( neki kell végig,a magas DA,OA értékek miatt)
    Íjász: 8 dex 2 str
    varázsló: 8 int 2 dex
    ha megvan már a kívánt érték,ahhoz hogy fel tudj venni mindent,ez már olyan 40. szint környékén eléggé látható, hogy miből kellhet még 1-2 pont, és hová, utána egyértelmű a helyzet,mert minden típusnak a megfelelőt kell adni !:)
    De az igaz, hogy a tulajdonságok pontokkal lehet mahinálni,1 teljesen rossz buildet is jóvá lehet tenni pár millió aranyból,de a statpontokkal vigyázni kell,mert azzal totál el lehet rontani1 karaktert !:)
    Mellesleg a pontosztozkodáshoz nem kell vault,mivel a játék,ha farmolsz is, akkor bőkezűen szórja a pénzt !:)
    Igazából rengeteg út kínálkozik,akár a hibrid classok életképessé tételére is, hisz 1 totál elrontott karaktert is a mennyekbe emelhet,ha eléred a 100 rec-et:)
    Szóval azért kell jópár végigjátszás, mire ráérez az ember, miként lehet igazán jó karaktert csinálni,ami mondjuk über legenden is életképes,úgyis akkor derül ki, mit alkottál,nem normal végén!:)
  • Terensz
    Nem!

Nem használok segédeszközt :-)
  • Nyugis
    terensz: ezt írod: " A teljes áttálentezés nem fog töredékébe sem kerülni, mint amennyit összesen költöttem tárgyak és esszenciák szétválasztására :-)" használd a vaultot. ott mindez ingyenes ÉS megmarad a tárgy és a rúna is! ;)

NeRo31: és a statokat hogy osztottad el?