Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki árulja már el, hogy a The Gireving Windows mellék küldetésben mit kell csinálni, mert nem jöttem rá....elõre is kösz, am meg ha a Diablo RPG játé akkor ez is, nagyon hasonló, csak ez 1000x jobb, a sima játékban, neten meg nem volt alkalmam kipróbálni, mert nem tudom mit kell csinálni inwalid passwor-nél, valakis egítene akkor nagyon hálás lennék, elõre is kösz
Anthrax
A Pythian Caveban a 3 "hydrát" hogy kell megölni, mert egyfolytában feltöltödik a hpjuk ?

Szóval tényleg senkinek nincs Crystalline legendary set-bõl se csizmája se sapkája trade-re? 😞

Tatyla
egy kis ingém kép

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Már megöltem Talost, volt eszembe ez is csak ha 1cer is meghaltam volna xp-t vesztettem volna nem is keveset... Szal nem kockáztattam inkább...

Akció RPG a hivatalos besorolás. Az igazi RPGk sok idõt elvesznek az ilyennel meg 1-2 napot elbasz az ember aztán ha rájön az ölhetnék napi 1-2 óra max és az is király munkát gyúrást sportot kinek mit nem zavar.
Nagylaci
Igen az RPG az Role Playing Game... És ez még véletlenül sem az! 😊 Ez egy nagy Diablo másolat... De egyébként jól sikerült. Persze, ha nem nézzük, hogy egy brutális bug gyûjtemény. Szerintem Diablo II-tõl csak grafikában különbözik szóval verné ha menne... 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Santata legendary Talos az annyi hogy fogsz egy fegyvert ami legalább 70% slower attack for 3 secet ad és azzal csépeled max fire és light resisttel ha látsz olyan animációt ami után fexel ellépsz és mikor lecsépelte vissza ütöd tovább 😊. Jól mûxik mer tetûlassú a bácsi hálistennek. Ez minden nagydarab és lassú gecó ellen jó( alap minotaur lordok küklopszok és Typhon fõleg, csak Typhont folyamatosan kell gépelni mer ha 2 lépésnél messzebb mész tõl kapod a light/posion lövést vagy a life stealt és 1 meghalsz 2 visszatölti magát maxra addig jó amíg csak a tûzfújást vagy a sima ütését nyomja közelharcban ).

Az elég nagy fos azért hogy van pár támadás ami max resisttel( 80% ) és 3600 HP val max életrõl megöl( kiméra lightning gecije a keményebb telkine ek lightning/lifesteal attackja, a démonbika tûzsebzése ha közvetlen közel vagy hozzá ). Full lehetetlen lenne õket egyedül közelharcban lecsépelni ha nem lenne a lassító fegyver( csak azzal meg egyelõre 800 damage/secet veszítek 😞 ).

Most kezd erõs lenni a barbár állatom eddig nem tom miért nem vettem észre a war horn milyen hasznos thunderball helyett kibaszott nagy sugárban sok idõre stun nemkell várni az animációra szal ha gáz van bármikor lehet használni és minimum 25% hpját leveszi az alap monsztáknak. Közelharcosoknak kötelezõ darab, 5-6 alap szörnyet le lehet verni amíg tart a stun tömegoszlatásra kiváló.
Lammer
"a monszták miért nem véreznek szakadnak szééét???"

Rated Teen mond valamit? 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Panzerfaust
Valakinek csinált olyat, hogy kifagyott, és mire visszatöltötte, elfelejtette, az össze küldetést? Teleportok megvannak, a térképet felfedezettnek mutatja, de nincsenek meg a küldik. Egy 23as karimmal, az egyiptomi részen a szphinx után adta ezt elõ. Mondom akkor kipróbálok egy mágus karit, az vajon milyen, és erre majd késöbb visszatérek. Vele a 8adik szintig jutottam el nem sokkal a spártai tábor után. A helyzet az, hogy megadja azt a küldit, amikor meg kel menteni a csávó lovát a szörnyektõl. még a legeslegelején, fõküldiben. De ha beszélek vele csak megköszöni, hogy dejó, akkor is , ha még gyilkolják a lovát. És innen sehova. Bárkivel beszélek itt, mind csak hálálkodnak a sámán miatt, de pl a faluból nem engednek ki. A spártai táborban, és egyiptom legelején, egy fõküldis emberke sincs, máshol meg nem néztem.
Megoldás?

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

RPG az nem az Role Playing Game? Mert ez az.
mucsácsó
hát, télleg jó lenne kis vér, így a rongybaba mellé, vagy leszakadna a kezük, lábuk...mekkora lenne már 😄
de így is nagyon jó, rongybabával, fizikával 😊
szvsz a Dio 2 közelébe ér azért, mert azzal is így voltam, hogy ennyit toltam, a Sacred-et meg abszolút veri, mert szerintem az egy iszonyat nagy szar game...
SZVSZ
wedge31
Engem is zavar talán azért mert öt évig aktivan toltam igazi rpg-et.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

NeoMaN
Igazuk van akik dícsérik, jó kis hiánypotló game, szép grafikával (a monszták miért nem véreznek szakadnak szééét???).
Viszont sztem sem a Dio2 sem a Sacred közelébe nem ér.

NeoMaN
Igazuk van akik dícsérik, jó kis hiánypotló game, szép grafikával (a monszták miért nem véreznek szakadnak szééét???).
Viszont sztem sem a Dio2 sem a Sacred közelébe sem ér.

Istencsászár
De ha egyszer rpg elemekkel van tele ^^ akkor nem lehet nem annak kevezni, nezed hack'n slash-nek de az sem igaz mer ahhoz mérten meg sokkal több.

Amugymeg teljesen mind1 jó játék a többi nem számít...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Faki
Hát nem is én hasonlítottam hozzá..
De mind1, csak nekem szúrja a szemem, ha hack'n slash játékokat RPG-nek nevezik, ennyi.

Istencsászár
De nem is kell ahhoz hasonlítani...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Faki
Hát TQ-ban szerepet nem választhatsz, hanem van egy adott hõs aki megmenti a világot. Nem lehet gonoszkodni, nem kell döntést hozni ami késõbb visszaüt, szal csak mész és gyilkolsz.
Megnéz az ember a Baldur's Gate-et és rájön mi a PC-s RPG 😊

Istencsászár
Kinek mi.. nekem pl eddig ez jön be és ezzel játszottam a legtöbbet... szvsz nálam is az eleddig.

wedge31
Detto, én is már epicen nyomom és nagyon bejön a game,de hogy az év rpg-je hát finoman szólva is véleményes.

Istencsászár
hack'n slash igaz, de rpg mivel tele van rpg elemekkel... hack'n slash kimindottan pl a gyûrük ura játék vagy a debil méj kráj...

Lammer
hat igen... igy van(de ha mar szorosszivu lennek, akkor szamitogepen/konzolon nincs RPG =) az asztal mellett vagyon P&P formaban, vagy live RPG =) )

Lammer
gyerekek ne vitazzatok ez akcio-rpg, ahogy a labelben is helyesen vagyon leirva ^^

NeoMaN
😊)))))))

Ez egy sima hack'n slash, amiben megválaszthatod mivel gyilkolj.
Kb mint a Tyrianban, hogy milyen fegyvert veszel a hajódra. 😊

Faki
RPG az pl a Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights. A TQ távol áll tõle, de nem is baj mert a maga mûfajában kíváló.

wedge31
OK akkor az Oblivion,Gothic,KOTOR az micsoda?

Tatyla
enclave esetleg az,de ez rpg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Pedig ez egy hack and slash játék.

Istencsászár
Pedig az, ez kérlek egy rpg...

wedge31
Hát ez annyira rpg mint amennyire egy velorex autó...

Istencsászár
egyenesen elõre ^^

Árulja ell valaki,hogy,hogy jutok el Delhibe?!!!
Köszi, jó is lett.😊

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Scareface
jah

Ohh és, hogy ha felrakom újra azzal amivel elõtte akkor jó lesz?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

mert most masik cd kulcsot adtal meg
Az mér van ha újra rakom a gémet elveszik a karakaterem?? Lehet írtátok már, de iszonyat idegesítõ most megint újra kéne kezdenem??

mucsácsó
nem kötözködni akarok, de írhattad volna 1 postba is volna ezeket igazán... 😊)

amúgy énis ugyanígy vagyok, ennyire még szinte semmi game nem kötött le....
sztem év RPG-je, ezt már most megmondom... 😊
ilyen talán a Diablo 2 LOD volt, amivel így elvoltam, de azzal is csak neten...nade ez...ez sztem hihetetlen jó, és hosszúnak is mondható 😊
jó, nem baj😄
najó, mind1, azért köszi, majd akkor megevszem, mert nagyon kíváncsi vagyok a guild wars-ra, mondjuk evvel a játékkal most elszórakozom, meg ennél jobban egyik játé sem kötöttle még😊szal nem biztos, hogy a guild wars jobban lekötne😊azért még 1x köszi
a föld az anynira nem tecett nekem....(trainerrel barátoimnál az söszes kari képesséeit megnéztük)semmi extra nagy dolog ncisnen benne, de megmondom, hogy az a gólam amit megtud idézni az nagyon hasznos, világít a barlangban és ritka nahgyon erõs😊de am meg semmoi több extre nagy hûhõ
Istencsászár
azt írtam énis <#idiota>

Hú most elkeztem egy másik hõssel is és a földet választottam hát az nagyon király
impala
sajnálom, de annyira nem unta meg, hogy nemrég meg kellett venni az expansiont is.
azért hagytam, hogy vastagon beszálljon a saját megtakarításával is 😊

hejj és a gyereked beleunt már a guild wars-be?mert én mdine seriel-t próbáltam már, de ha beleunt a gyereked akkor ha nem gond és megadná azokat az adatokat amivel betudnék lépni az jó lenne, mert nagyon nicsnen pénzem megvenni azt a játékot, de nagyon kéne nekem, am meg ncisnen jelentõsége, hogy emlyik seriel-t használod hozzá...meg sztem a fix-el a cure rommal és az eredeti exével mûködni fog neked a játék😊
Talos-t én sem tank módszerrel végeztem ki, hanem balra lent a két ház közül idézgetve, lövöldözve szép türelmesen 😊

Kérdésem pedig az lenne, hogy ha vkinek van Crytalline legendary set-bõl sapkája és/vagy csizmája, az jelezzen plz. Biztos tudok adni én is vmi cuccot helyettük 😊

Jah, és továbbta sem értem, miért egyszerûbb 3 különbözõ progit futtatni ahhoz, hogy menjen a játék rendesen, ahelyett, hogy egyszerûen kiírnátok és minden gond nélkül futna (arról nem is beszélve, hogy nyakunkon a patch, és ugye csak egyszerûbb egy clonedvd-s installt peccselni, mint megint várni a crack-re, ami gyanítom szintén ugyanolyan problémás lesz, mint a mostaniak. Na, de hát aki mazohista, annak egészségére 😛)

impala
sok disznóságra képesek a hekerek, de ilyen (még) nincs.
valszeg nem is lesz. valszeg én is meg fogom venni a gyereknek, ahogy a WOW-ot, Diablot, Guild Wars-t.
csak jó lenne, ha most derülne ki, ha mégsem jön be neki

impala
ott is(Hamachi) van jelentõsége annak, hogy melyik serialt használtam installnál? láttam, ezzel is foglalkoztak többen(registry piszkálás) de sajnos eddig inkább áttekertem ezeket a részeket.

errõl a témáról nem született véletlenül faq? annak nagyon tudnék örülni 😊
különben max. elkezdem ilyen szemmel olvasni a topikot, no nem elölrõl, csak kb június utolsó hetétõl.

Legendaryn Talost én (42-s Warfare/Storm) úgy öltem meg hogy megidéztem a Storm pet-t... Az ráment és lefoglalta egy kis idõre... Íjat vettem elõ lõttem a fejét futás közbe majd megidéztem a Warfare-s katonákat (Ancestral Horn) azok csapkodták és azalatt is lõttem... És ezzel egy idõ után kidõlt...