Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Az elég nagy fos azért hogy van pár támadás ami max resisttel( 80% ) és 3600 HP val max életrõl megöl( kiméra lightning gecije a keményebb telkine ek lightning/lifesteal attackja, a démonbika tûzsebzése ha közvetlen közel vagy hozzá ). Full lehetetlen lenne õket egyedül közelharcban lecsépelni ha nem lenne a lassító fegyver( csak azzal meg egyelõre 800 damage/secet veszítek 😞 ).
Most kezd erõs lenni a barbár állatom eddig nem tom miért nem vettem észre a war horn milyen hasznos thunderball helyett kibaszott nagy sugárban sok idõre stun nemkell várni az animációra szal ha gáz van bármikor lehet használni és minimum 25% hpját leveszi az alap monsztáknak. Közelharcosoknak kötelezõ darab, 5-6 alap szörnyet le lehet verni amíg tart a stun tömegoszlatásra kiváló.
Rated Teen mond valamit? 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Megoldás?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
de így is nagyon jó, rongybabával, fizikával 😊
szvsz a Dio 2 közelébe ér azért, mert azzal is így voltam, hogy ennyit toltam, a Sacred-et meg abszolút veri, mert szerintem az egy iszonyat nagy szar game...
SZVSZ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont sztem sem a Dio2 sem a Sacred közelébe nem ér.
Viszont sztem sem a Dio2 sem a Sacred közelébe sem ér.
Amugymeg teljesen mind1 jó játék a többi nem számít...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De mind1, csak nekem szúrja a szemem, ha hack'n slash játékokat RPG-nek nevezik, ennyi.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megnéz az ember a Baldur's Gate-et és rájön mi a PC-s RPG 😊
Ez egy sima hack'n slash, amiben megválaszthatod mivel gyilkolj.
Kb mint a Tyrianban, hogy milyen fegyvert veszel a hajódra. 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
amúgy énis ugyanígy vagyok, ennyire még szinte semmi game nem kötött le....
sztem év RPG-je, ezt már most megmondom... 😊
ilyen talán a Diablo 2 LOD volt, amivel így elvoltam, de azzal is csak neten...nade ez...ez sztem hihetetlen jó, és hosszúnak is mondható 😊
azért hagytam, hogy vastagon beszálljon a saját megtakarításával is 😊
Kérdésem pedig az lenne, hogy ha vkinek van Crytalline legendary set-bõl sapkája és/vagy csizmája, az jelezzen plz. Biztos tudok adni én is vmi cuccot helyettük 😊
Jah, és továbbta sem értem, miért egyszerûbb 3 különbözõ progit futtatni ahhoz, hogy menjen a játék rendesen, ahelyett, hogy egyszerûen kiírnátok és minden gond nélkül futna (arról nem is beszélve, hogy nyakunkon a patch, és ugye csak egyszerûbb egy clonedvd-s installt peccselni, mint megint várni a crack-re, ami gyanítom szintén ugyanolyan problémás lesz, mint a mostaniak. Na, de hát aki mazohista, annak egészségére 😛)
valszeg nem is lesz. valszeg én is meg fogom venni a gyereknek, ahogy a WOW-ot, Diablot, Guild Wars-t.
csak jó lenne, ha most derülne ki, ha mégsem jön be neki
errõl a témáról nem született véletlenül faq? annak nagyon tudnék örülni 😊
különben max. elkezdem ilyen szemmel olvasni a topikot, no nem elölrõl, csak kb június utolsó hetétõl.