23078
-
dudovec #6047 dehat a bosst mar megbeszeltuk h a petek miatt van , szoval ha nemis lovok akkoris 10 sec alatt leszedi a titant a lichking meg az outsider;) amugy ensem nagyon haltam meg amiota hasznalom a vision of deathet , sokaig nemis tudtam h mennyire kiraly spell. mondjuk q sok deathja van a karimnak , mer minden egyes acthoz legenden tekertem egy jo cigit , aztan nemlattam az ijaszokat , meg elbambultam. eshat 1 nyilvesszo a healthem 80% at lekapja ,szal ha epp nem ellensulyoztam a covenantot potionnal , akkor volt ugy h 1 nyilvesszo megolt. bar a deathjaimnak kb a fele az abbol van , h valami buzi csontvaz act2 ben visszareflektalta ram mindig a 6k sebzest , amire sokaig nemjottem ra, csak annyit lattam h lovok egyet es meghalok , behaltam v 15x mire rajottem , h azt ra kell bizni az outsiderre meg a lichre:( -
Hahaha. Kicsit nézegettem a set itemeket, és meg kell állapítanom hogy valószínűleg a készítők szeretik a Nine Inch Nails-t :)
Ronzer's Gift (Reznor visszafele, aki ugye az együttes énekese)
A részei : The Frail és The Fragile
Rajongóknak szerintem nem kell jobban körülírnom :D -
dudovec #6045 szoval ha az a cucc lenne egy soothon mint rajtam , es nemlenne az a 32 es skill , ami ugye ott passzivan noveli a dps em , akkor 3800 kb olyan 3000 dps re menne le ,tehat kb annyi sebzese lenne egy soothnak egy soothnak amire meg jonne a covenant , ami adna egy ezrest ittis , szal olyan 4000 koruli sooth sebzest lehet sztem kihozni. -
ity #6044 Jah hogy már olvasni se tok :D
dps volt a kérdés nem attack speed :))
Hát nálam 1500 környékén mozog a dps, de nem véletlenül linkeltem korábban a videókat.
Egy unique boss ugyanannyi idő alatt fexik ki mint dudovec conjurer videójában, aminek a dps-e, minimum a 3-szorosa, de talán még több is.
Csak nekem van mellé 5800 életem, meg jó resistjeim (és tényleg nem akadt el a kari sehol, bár egyszer behalt saját hülyeségemtől). -
dudovec #6043 hat virsli ez cuccfuggo , 6.5 k tiszta sebzesnel tobbet nemigen hozok ki conjuerrel , de szerintem az oraclenek kevesebb , mondjuk nekem 209% az attack speed az aurakkal. de nalam az earth ench 3.8 rol 5.4 re viszi a dps t , a covenant meg ad még egy ezrest ra , de azer ien keveset , mert csak 8% al tudja mar novelni az attack speedet , mert covi nelkul is 201% -
ity #6042 Csak skilleket lehet, attribot nem. -
ity #6041 Covenant-tal 156 nálam.
Szóval nem olyan gyors, de ha azt nézem, hogy slow a bot, tehát bőven 100 alól indul, akkor már annyira nem is gázos :)
Egyébként meg lehetne több is egy gyűrű cserével, de a resistjeim így mind pluszban vannak, nem is alacsony szinten. És én a biztonságra mentem inkább (haladni így is jól halad a kari). -
virs lee #6040 Oracle és sooth közt mennyi a DPS különbség? Mennyit számít a nimbus hatása? -
Shorlex #6039 Az első mondat is kérdés volt... : ) -
Shorlex #6038 Attribute pointot nem lehet visszakövetelni. : )
Csak skillt gyógyít a néni? -
ity #6037 Nemakarok offolni de a doom3 sötétkamráiban (vagyis az egész játékban :P) nem nehéz magas fps-t elérni :D -
Igazad van, nem egy kategória.. A doomban meg a preyben sosincs 3nál több enemy eccerre a képen ;DDDD
pf. -
ity #6035 146 dex jön össze Soothsayer-nek a két Mastery-ből.
Sajnos én tettem rá egy pontot, de még annyi sem kellett volna, mert 4 dex igazán pótolható cuccokból. -
yann #6034 khm. ez 3D-s ha nem hiszed, használd az egérgörgőt, majd meglátod. csak a kameramozgatás lehetőségét vették ki belőle, ami néhány helyen elég zavaró. de hát ez van. -
Miért fut ilyen szarul ez a játék? Izometrikus nézőpont, semmi 3D mégis akadozik még közepes beállításon is! A Doom 3 meg a Prey is jobban futott, pedig nagyon nem egy kategória... -
dudovec #6032 igen botokat hasznal , dex nemkell elvileg neki , bar nekem a conjurernek azer kell egy 36 dexes cipo , meg kb 4 statot ra kellet raknom a dexre , hogy meglegyen a 150 , mert mas cuccom nem ad.. de asszem az earth mastery kevesebb dexet ad mint a nature , azzal szerintem meglesz. soothrol amugy Ityt kerdezd ,o a nagy magus azon a teren , igaz az elso karim sooth volt , de abbahagytam 50 esen mert elcsesztem a statjait. intelligence kell neki , meg sok sok attack speed. kb ennyi. -
dudovec #6031 kapsz 1 stunt az ether lord lightningjatol , aztan meg meg lovest az az 1 masodperc alatt amig kaba vagy , es kezit csokolom.:) en meg nemlattam amugy pvp t ebben a jatekban ,de nemhiszem h tulzottan jo lenne. -
Rogue
121 Poison Damage over 6.0 Seconds - Envenom Weapon
+51% Poison Damage, 51% Slowed for 6.0 Seconds - Nightshade
+200% Poison Damage - toxin distillation
33.0% Chance of 54 Bleeding Damage over 3.0 Seconds - Open wound
Hunter
-73% Damage Resistance, -146% Pierce Resistance - Study prey
74% Chance to Pass Through Enemies, +50% Bleeding - Puncture Shot
7-9 Fragments, 45 Piercing Damage - Scatter Shot
+32% Defensive Ability, +18% Attack Speed - Wood Lore
43 Piercing Damage, +260% Increase in Projectile Speed - Marksmanship
Na egy olyan karit akarok, ami ezekkel a skillekkel operál, megspékelve valami remek kis íjjal meg jó cuccokkal.. Megnézém egy ternioner ellen PvPben.. ;)
-
Shorlex #6029 Köszönöm!
Soothayert. Ez a jó választás asszem.
Azért addig viszem a slayert, amíg meg nem pusztul, de aztán kipróbálom ezt is.
Milyen cuccokat vegyen fel ez a faszi? Dex-re nem teszek, mert jön a masteryvel, ezek szerint csak int kell? Ugye botokat használ ez a kari? -
Akkor mi meg jo messze vagyunk egymastol afro amuval, a szereny kis 31. szintemmel normalon :( -
Koszi! mostmar vagom :) -
ity #6026 Aphrodite's Favor
52% Pierce Resistance
55% Elemental Resistance
43% Poison Resistance
84% Skill Disruption Protection
18% Chance of 8-12 Seconds of Mind Control
+629 Health
+62% Energy Regeneration
+2 to All Skills in All Masteries
Required Level: 48 -
Valaki leirna pontosan mi az "afro amu" teljes neve? :) -
:) -
ity #6023 De legalább nagyjából egy véleméynen voltunk mindhárman :) -
dudovec #6022 na ha latom h irtal teis Ity , akkor be sem irom ezt :) gg -
dudovec #6021 keverni az attributokat akkor erdemes , ha tele vagy jo cuccal , es mondjuk csinalsz 1 sage t , ami (hunting - storm) kurva nehez vele , de pl 1 olyan karinal hasznalod mind3 at , de eleg nehez vele.
Hat sztem jelenleg a ternionerek a legerosebbek , a lichking meg a ternion miatt , abbol is az oracle meg conjurer sebzi a legtobbet, tovabba meg van a soothsayer verzio , amivel biztonsagosabb a jatek mint az elobbi 2 vel , azzal talan nemhalsz be minden sarkon legenden ,ha nem figyelsz vegig argus szemekkel , az elobbi kettovel jobban irtasz , de cserebe iszonyatosan törékeny a karid. mivel tavolrol tamado karival nem raksz lifera , legalabbis sztem ,eshat egy conjurernek van kb 2000 healthja , mig egy soothsayernek van 4000 is egy oak miatt , meg tobb resistje is emiatt , tobb lénye is lehet stb...
Tovabba szerintem meg egy olyan oracle verzio is eletkepes es utos lehet , ami nem ternionnal megy hanem ice shardal , es ki van segitve lichel meg covenantal meg outsiderrel meg 1-2 okos dologgal még.
Kozelharci karikkal nehezebb , de ha atomtap cuccod van ra akkor szerintem azzal is lehet irtani , de ha nincs oak akkor fegyver+ pajzs , ha van oak akkor megprobalhatsz egy 2 kezzel tamado harcost , de eleg sokan irtak , h meg jo cuccal is nehez vele. Az ijasz karival szerintem kifejezetten nehez..
szoval igen , intelligencias kari takarit a legjobban , de az is a leg törekenyebb egyben , de ha ugyesen jatszol vele , akkor atom cuccok nelkul is nagyon jol halad , es nem hal be. -
Ha Caster karid van akkor a Dexet úgy 150ig kell turbózni h fel tudd venni a medzsik cuccokat (bár nem kell annyi ha van vmid ami ad dexet), de azon kívül csak az intre érdemes rakni, az turbózza az elemental sebzésedet, meg persze szintén kell cuccokhoz is. Manára annyira nem érdemes rakni, mert ha jó castjaid vannak úgyis irtani fox, de ha nagyon zavar rakhatsz rá párat.
Ha meg harcos karid van akkor Strength egyértelműen, némi dex (ez nem is muszáj), de én ott elég sokat raktam az életre is. De ez mindenkinél változó, én így gondoltam anno. Amúgy is a harcos cuccokon lesz egy rakat attribute. -
ity #6019 Nem hiszem, hogy xar lenne a Slayer, inkább csak nagyon függ a jó cuccoktól, ami még nincs neked ... de sztem nehogy letöröld a karit, max tedd parkolópályára, aztán majd ha lesznek ütősebb cuccaid, ráaggatod és menni fog az is.
Az #5984-es hsz-ben belinkelt videókon Conjurer és Soothayer karik garázdálkodnak unique bossokon. Mindkét kari vígan elmegy bárhol (persze cuccok ezekhez is kellenek!).
Tudtommal a ternion attackos karik a "legerősebbek". (Oracle, Conjurer, Soothsayer). Mindhárom lényege, hogy Spirit mastery skilljével a Ternion-nal támad. A másik 3 mastery (eart, storm, nature) opcionális. Attól függ melyik fexik jobban neked.
Oracle és Conjurer nagyobbat sebez, mert a Storm és Earth Mastery-kből plusz elementális sebzést nyernek. Még a Soothsayer kevesebbet sebez, de az Oak miatt neki van a legtöbb élete, így túlélési esélye húzósabb helyzetekben. (Az én Soothsayer-emnek spec 5800 fölött van az életem, és 1 halálom legendet is kijátszva).
Attribokról egy két szó.
Kaszter kariknak kizárólag Int-re szabad tenni, mert a mastery-kből úgyis jön annyi dex, hogy a cuccokat tudja hordani (bár némelyik kombinációnál 1-2 pont hiányozhat, de az meg cuccból úgyis jön majd). Str-re nicns szüksége. Nrg-re szintén pazarlás, mert inni lehet manát. Életre pedig sztem azért nem érdemes áldozni mert ha már addig jut nmy, hogy megüssön egy kasztert, akkor az le is üti, akár tettél pontot életre, akár nem. Kaszter karik sebzése Int-ből jön, szóval inkáb azt kell az egekbe tornázni és akkor nem éri oda nmy, hogy üssön :) -
Shorlex #6018 Még valamit kihagytam: érdemes-e keverni az attribute-okat, azaz olyan karit szerkeszteni, akinek kell mondjuk mind a három? Ha igen, akkor melyik legyen hangsúlyosabb?
Na szóval nagyon sok ilyen kérdésem lenne, ha esetleg valakinek van kedve, vagy unatkozik, esetleg segítőkészséáge határtalan, írjon már nekem egy picit erről, mert nagyon láma vok... -
Shorlex #6017 Ha már itt tartunk, hadd kérdezzem körbe, amit már kb. negyvenen kérdeztek szerintem eddig:
Melyik a legerősebb figura végül is (valami intelligence-es?)? Mi kell hozzá, és mit érdemes fejleszteni (skill és attribute)?
Lehet hogy újra kezdem az egészet mert elegem van a pirinyó DPS-es, egy-két odacsapástól behalós slayeremből, aki nyeli, mint swarz a maceszt a potiont... -
Shorlex #6016 OK, ezt én is alkalmaztam, nálam a probléma abból adódott, hogy belecsapott egy szoborba (egyébként azok azé vannak ott, hogy ha a hülye titán belecsap, mintha ellenfele lenne, akkor jön mindig vele valami nagy gebasz. pl. lehetővé teszi neki a szobor a life leech-et, ilyesmi, na ezért kellett kiírtanom, hogy NE legyenek kvázi skilljei) a titán és előjött három csonti, akik durvára szórták rám a tüzet meg a cold-ot. Ne ezek viszont elérték a lépcső szélét... : (
Szóval muszáj volt bemennem és ott alkotnom, az meg csak így ment...
Ez van, szar nagyon a slayer, nevéhez méltatlan... -
Na jó nekem annyira azért nem kell h még külön irc-zek meg mittomén. Odaadok bármit 3.nak ami megvan és nem használom, de ennyi.
Már órák óta ezen szarakodunk :)) Ha el tudjuk cserélni akkor oké, ha nem az se baj. -
dudovec #6014 lesli nem ugrasz fel teis ircre? en mar ottvagyok ity szobajaba , kicsit egyszerubb lenne. bocs az offér -
Pl gyűrű nem kell neki vmilyen? -
Há nemtom ha pl nem nézed a +damage-t (persze h nézed :P) és csak skillre mész, akkor ottvan pl a Tartarus sapi, vagy a Burning Blade sapi :))
De igazából neked kell tudnod :) Ezeken kívül bármi kell szólj :) Mondom a kesztyűt meg a sapit tudom adni, találj ki még vmit :) -
ity #6011 vonjuk be virs lee-t is a trade-be, neki van hood, hátha eldja vmiért és akkor csak összejön mindenkinek minden :))) -
dudovec #6010 Ity ha nekem minden meglenne ami neked kell , en odaadnam mindet ha nekemadnad a speart meg odaadnad Leslinek az amut. de mivel nincs meg minden sajna igy nemtom hogy fogunk kiegyezni , de oldjuk meg szerintem ugy , hogy mind a harman jol jarjunk , szerintem igy a korrekt. na felmegyek ircre es megkereslek. -
yann #6009 ja, én sem értem miért fejszéhez adták ezt. staffba hasznosabb lenne -
ity #6008 Mint mondtam, most két karim nincsen véglegesen felöltöztetve.
Bone Charmer (ezen full tracker's lenne) meg a Guradian, de azért annak van pár cucc már félretéve.
De szívesen meghallgatom az ajánlatodat, hogy Te mit tennél pl. egy Guradian-ra (Defense + Nature).
Egyébként a tracker kézvédőt önmagában cseréled vmire, kell érte vmi?
nem afro amu ofcóz :)