Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vamos Argentina!
Nekem segített a patch!
Eddig akármit próbáltam, FAQ ...stb. öt perc után annyi!!!
Felraktam a patcht az eredeti exe-re, miniimage, securom, és lássatok csodát!
MÛKÖDIK!!! Ráadásul sokkal gyorsabb is !!!!
Egy másik dolog, tudom nem ide tartozik ,de hátha olvassa olyan aki ért hozzá!
Hogy kell XBOX-s játékot írni ,eddig Image file-bõl írtam nero-val , de nem mindig mükszik!Kb minden harmadik!
"Szánom bánom bûnömet, de már leírtam!"
Jobbra tino!!!!!!!!
Úgy kell megírni, hogy ne a képfájlt lássa, hanam mintha az eredeti install dvd lenne ott... semmit nem kell mountolni!!!!
Vamos Argentina!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nem értem mit siránkoztok még mindig h kilép meg minden, és ez a reloadedesekre is vonatkozik, hisz én is azzal tolom és egyáltalán nem fagy ki,(nincs crackelve) csupán annyit tettem, h vissza olvastam h mit csináljak, és tökéletesen fut , még a patch-et is hiba nélkül letöltötte és kiválóan megy azzal is! Persze nem vmi egyszerü a megoldás, de eléég jól levan írva, én elsõnek 1 angol forumon olvastam, de már itt is láttam csak jóval hátrébb!
Egyéb még túlsok ujitást nem fedeztem fel, viszont talán hasznos néhányotoknak h az 1.világban helyt kapott 1 új al küldetés, amit egy centaur ad és 2 ATTRIBUTES PONT a jutalom!! és csupán az íját kéri h szerezd vissza neki! Õt a Megara city-tõl Delphibe vezetõ úton találhatjátok meg rögtön mögötte 1 híd!
Na remélem h ez tényleg új küldetés nem csak az én figyelmemet kerülte el eddig, akkor bocs...
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Vamos Argentina!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Curerom+DT minden on, és így nálam nincs hiba. Najó, 2 naponta 1x kilép.
Skacok! Nincs 100 Ft-otok egy dvd-re??
ÍRJÁTOK KI!!!
Vamos Argentina!
#1842 Megy a patch cureromal is.
a patch-el nem jo a cureromos megoldas?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Ez a jobb klikk kerülte el akkor a figyelmemet!
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
az isteni cuccokbol meg csak 3
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
mindegyikhez oda van írva mibe lehet beletenni (sword, armor stb...)
Elvileg sárgába még lehet, kékbe meg zöldbe nemtudtam tenni
egyébként az is oda van írva hogy jobbklikk a charmon és utána bal klitt a cuccon amibe tenni akarod
Mindegyiknek megvan határozva hogy mennyit lehet tenni az adott cuccba belõle
pl 2-3 vagy 4. például asszem a bat fangból 3at lehet max beletenni az adott cuccba, összeadódnak az értékek + ha megvan mindhárom akkor ad egy plussz dolgot is mellé 😊
Remélem érthetõen írtam
enjoy 😊
Ezeket a charm-okat, amuletteket hogyan lehet beépíteni a cuccokba???
Köszi.:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Szóval szerintem ebben a formájában a patch a mi problémánkat nem oldja meg.
Játék indul. Karakter ismer. Betölt. Játszik egy percet. Teleportál Menphisbe.
JÁTÉK KILÉP!!!!
ugye nem 65
Nektek fel lehet telepíteni ezt a patchot? Nekem nem megy fel.
ha az exe -t indítom el akkor bejön egy ablak amiben semmi szöveg, ha a játékban Updateelem akkor meg a 60 százalékánál megáll és bejön egy üres ablak amin ez áll: Hiba!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
· Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
· Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
· Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
· Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
· Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
· Fixed a multiplayer lobby crash
· Fixed internet connection problem with custom maps
· Fixed a memory leak
· Improves multiplayer connection reliability
· Improves multiplayer performance
· Improves item auto-placement in inventory
· Added character back-up functionality
· Added option to disable compatibility check***
***If you have supported hardware but cannot start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch and install it (save to disk, then double-click to execute). Once the patch has been applied, you will need to edit your options.txt file in My Documents/My Games/Titan Quest/Settings, and add a new line to the bottom that reads:
skipCompatibilityChecks = true
Note: Bypassing the compatibility check will allow the game to start with non-supported hardware, but you may still encounter fatal errors as a result. As a reminder, integrated graphics and graphics cards without PS 1.1 capability are not officially supported.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az 1 perc meg mire reinstalálom az több! nesze neked fórumközösség! segítõkészség!
PLs 1 original exe-t!
UI: félõ hogy a profilom is ugrik ezt nem szeretném bevállalni!
Kösz a linket.
http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe
http://silkiehun.atw.hu/