Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
Leszeditek a legújabb alcoholt. A próbaverzió is jó. Kiírjátok az image file-t, úgy hogy az RMPS-t bekapcsoljátok. (Valahol az options, vagy mi környékén, pontosan már nem tudom, a végén, mikor már índítanátok az írást, bekapcsoljátok az RMPS égetést.)Ha kiírtátok, az alcoholt lehet uninstallálni, mert már nem kell! Deamon-ba bekapcsoljátok a RMPS emulálást és letiltjátok az összes virtuális meghajtót, amikor akarjátok a játékot installálni a megírt DVD-rõl! Kész! Nem kell semmit mountolni, nem kell crackot rakosgatni, nem kell sec. loaderezni, nem kell mini-imédzsezni <#idiota> olyan, mintha eredeti lenne a DVD. Aztán lehet a patch-et felrakni.... ne updatevel szvsz...inkább töltsétek le!

Vamos Argentina!

Sziasztok!
Nekem segített a patch!
Eddig akármit próbáltam, FAQ ...stb. öt perc után annyi!!!
Felraktam a patcht az eredeti exe-re, miniimage, securom, és lássatok csodát!
MÛKÖDIK!!! Ráadásul sokkal gyorsabb is !!!!

Egy másik dolog, tudom nem ide tartozik ,de hátha olvassa olyan aki ért hozzá!
Hogy kell XBOX-s játékot írni ,eddig Image file-bõl írtam nero-val , de nem mindig mükszik!Kb minden harmadik!
"Szánom bánom bûnömet, de már leírtam!"
Jobbra tino!!!!!!!!

Én crackelt unleashed-re raktam a patchet,felment és fut a game,de em toltam 1 percig se,szal nem tudom fagy e,de felment
chalezlopez
Szerintem ott nincs 5 cd-kép, csak 1 dvd-kép. A legújabb alcohollal kell kiírni, úgy hogy az rmps égetés be van kapcsolva. (2 helyen kell neki megadni)
Úgy kell megírni, hogy ne a képfájlt lássa, hanam mintha az eredeti install dvd lenne ott... semmit nem kell mountolni!!!!

Vamos Argentina!

Melyik megoldás mûködött neked a sokból?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Na ja 1 barlangba! Hát ezt nem hisszem el h lehetek ennyire gyökér vak h 4dikre végigjátszva vegyem észre....
Az eddig is megvolt egy barlangba kell bemenni !!
Sziasztok!
Nem értem mit siránkoztok még mindig h kilép meg minden, és ez a reloadedesekre is vonatkozik, hisz én is azzal tolom és egyáltalán nem fagy ki,(nincs crackelve) csupán annyit tettem, h vissza olvastam h mit csináljak, és tökéletesen fut , még a patch-et is hiba nélkül letöltötte és kiválóan megy azzal is! Persze nem vmi egyszerü a megoldás, de eléég jól levan írva, én elsõnek 1 angol forumon olvastam, de már itt is láttam csak jóval hátrébb!
Egyéb még túlsok ujitást nem fedeztem fel, viszont talán hasznos néhányotoknak h az 1.világban helyt kapott 1 új al küldetés, amit egy centaur ad és 2 ATTRIBUTES PONT a jutalom!! és csupán az íját kéri h szerezd vissza neki! Õt a Megara city-tõl Delphibe vezetõ úton találhatjátok meg rögtön mögötte 1 híd!
Na remélem h ez tényleg új küldetés nem csak az én figyelmemet kerülte el eddig, akkor bocs...
Nah most szedem az emujdvd-set akkor te úgy csináltad, hogy egy DVD-re kiírtad mind az 5 cd képet igaz? És bemountoltad a play discet indításnál? Jah és ugye a karakterem nem fog elveszni?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

NeoMaN
Krekkel nálam 5 percenként kilépett.
😊))

chalezlopez
Nálam a Reloadedes fagyott, kilépett, nem töltötte be a karit... Az EmuDVD Unleashedet kiírtam, és minden OK!

Vamos Argentina!

A Reloaded-es verzióra van valami segítség, hogy ne fagyjon ki?? Vagy szedjem le a EmuDVD Unleashed-es et, és az biztos nem fog?
Nekem meg a crackel lép ki naponta kb kétszer. Ha image filézek akkor meg nagyon sokszor.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

NeoMaN
Fure ez a gém, mindenkinél máshogy viselkedik.
Curerom+DT minden on, és így nálam nincs hiba. Najó, 2 naponta 1x kilép.

NeoMaN
Azt hiába....

Jó, de a relodedes verzió nem jó mi, hiába írom ki?

Hát ez a patch tényleg nem ér semmit teszem is újra mer a crackal legalább tudok játszani.

chalezlopez
KI KELL ÍRNI!!!! AKKOR NEM LÉP KI! Pl amíg a reloadedest használtam, nekem kilépett sûrûn. Kiírtam az emudvd-unleashed verziót, ahogy az infójában van, és láss csodát: nem kell crack a játékhoz, úgy megy mintha az eredetivel játszanék.
Skacok! Nincs 100 Ft-otok egy dvd-re??
ÍRJÁTOK KI!!!

Vamos Argentina!

Hát nem biztos, mert amit mi mondtunk az nem ez a patch. Ami hetek kérdése az a fagyásokat fogja javitani. 😄

#1842 Megy a patch cureromal is.

j0nNyKa
ize lehet hulye vagyok, kimaradt 1 het
a patch-el nem jo a cureromos megoldas?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nekem se javitotta ki ,kilép fél óránként<#rinya><#rinya>

Faterx
Kösz, ez a tuti!
Faterx
Be kell látnunk hogy a hetekben kellemesen tévedtünk<#taps>
crash
Háát ez a patche nekem sem oldott meg mindent 😊 kilep ugyan ugy...😞
Gondoltam hogy ez a patch a mi problémánkat nem fogja megoldani, bár ha belegondolok mi a fenéért javítaná ki a tört verziós hibát az Iron Lore v. a THQ? SZal már elõre sejtettem hogy ez lesz. Tegnap 5percenként kilépett, örület.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Köszönöm!

Ez a jobb klikk kerülte el akkor a figyelmemet!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

amugy a narancssárga charmokat általában álatok dobják azokbol 5 kell a maxhoz
az isteni cuccokbol meg csak 3

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Kékbe és lilába nem lehet csak a többibe igen , még zöldbe is

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Jim Kirk
Ami charm védekezéshez szolgál, általában páncélokhoz, ami meg támadáshoz, azokat fegyverekhez lehet felhasználni. Persze lehet nyaklánchoz és gyûrûhöz is társítani ugyanígy. Jobb klikk egérrel a charmra, majd "társítás" azzal amivel akarod...

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

Charm:

mindegyikhez oda van írva mibe lehet beletenni (sword, armor stb...)
Elvileg sárgába még lehet, kékbe meg zöldbe nemtudtam tenni
egyébként az is oda van írva hogy jobbklikk a charmon és utána bal klitt a cuccon amibe tenni akarod

Mindegyiknek megvan határozva hogy mennyit lehet tenni az adott cuccba belõle
pl 2-3 vagy 4. például asszem a bat fangból 3at lehet max beletenni az adott cuccba, összeadódnak az értékek + ha megvan mindhárom akkor ad egy plussz dolgot is mellé 😊

Remélem érthetõen írtam

enjoy 😊
ez engem is érdekelne 😊
Sziasztok!

Ezeket a charm-okat, amuletteket hogyan lehet beépíteni a cuccokba???
Köszi.:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

próbáltam. most ment 10 percig fagyás nélkül. Aztán persze lefagyott. Bár rendes dolog volt tõle, hogy pont egy rebirth -nél.
Szóval szerintem ebben a formájában a patch a mi problémánkat nem oldja meg.
lehet csak egy kis hiba 😄 próbáld meg mégegyszer

szóval. Patch felment. Játék indít. ASR+patch-csolt exe.
Játék indul. Karakter ismer. Betölt. Játszik egy percet. Teleportál Menphisbe.
JÁTÉK KILÉP!!!!
...aha a játék könyvtárába kell másolni.
lehet hüle kérdés de mennyi a max lvl?😊
ugye nem 65

Hát, ez remek.
Nektek fel lehet telepíteni ezt a patchot? Nekem nem megy fel.
ha az exe -t indítom el akkor bejön egy ablak amiben semmi szöveg, ha a játékban Updateelem akkor meg a 60 százalékánál megáll és bejön egy üres ablak amin ez áll: Hiba!
tudom, hogy senkit sem érdekel, de a CD Galaxisban 11k-ért vesztegetik <#ijedt>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ThugEdge
This patch updates Titan Quest from v1.01 to v1.08

· Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
· Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
· Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
· Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
· Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
· Fixed a multiplayer lobby crash
· Fixed internet connection problem with custom maps
· Fixed a memory leak
· Improves multiplayer connection reliability
· Improves multiplayer performance
· Improves item auto-placement in inventory
· Added character back-up functionality
· Added option to disable compatibility check***

***If you have supported hardware but cannot start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch and install it (save to disk, then double-click to execute). Once the patch has been applied, you will need to edit your options.txt file in My Documents/My Games/Titan Quest/Settings, and add a new line to the bottom that reads:
skipCompatibilityChecks = true

Note: Bypassing the compatibility check will allow the game to start with non-supported hardware, but you may still encounter fatal errors as a result. As a reminder, integrated graphics and graphics cards without PS 1.1 capability are not officially supported.

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe
robotnyk
egy gyors mirror a patchez:

link

se crackem, se original exém, ne is kérjétek.
mrall
ezért kérem a kurva exe-t amit 1 perc se mire felteszitek! mivel én nem vagyok ilyen okos mint ti ezért én nem így gondolkodok! na! Origin exe! uppload NOW!!!

Megértem a gondodat, de én biztos újra raktam volna hogyha jön a patchegybõl tudjam tesztelni. 😄

mrall
1 exe feltöltése nehéz lett volna? nagy rendszergazdák 😊 ha már ma ezen ment a vita!

Az 1 perc meg mire reinstalálom az több! nesze neked fórumközösség! segítõkészség!

PLs 1 original exe-t!

UI: félõ hogy a profilom is ugrik ezt nem szeretném bevállalni!

Már nem azért a 2 napért, de egy reinstall nehéz lett volna?

mrall
Reloaded crackelve van! erre rámegy??? ha nem azonnal egy eredeti exe-t kérek! mondjuk jó hogy errõl pofázok 2 napja hogy valaki linkeljen egy original exe-t

Akkor tévedtem, sajna még nem tudom szedni mert ki kell találnom melyik serialt használtam installnál mert a mentéshez kell. <#integet2>

Kösz a linket.

Nekem a játékon belüli update nagyon lassú,felmegy kb 50%-ig és ott megáll.Ez is lassú de legalább nem kell a downloading update képernyõt bámúlni órák hosszat.
http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe

http://silkiehun.atw.hu/