23078
  • Leslieee
    A Jade palace területét elhagytad már? Tehát pl a 3 sisters küldit megcsináltad? Mert ha igen akkor már ki kéne nyílniuk a kapuknak. Az a lényeg h egy kört teszel meg végülis, mer a Jade Palace után szép lassan visszaérsz Changanba.
  • chalezlopez
    Valaki 6151-re pls! Mert lassan begurulok és összetöröm a gyári lemezemet, ha nem tudok továbbjutni!!!!!
  • Leslieee

EZ MI??????? Full mágus armor, mijaz h 480Str????
  • kemotox
    huh de keményen néz ki ez amanuska:D én msot rangert keztem tök jo két farkaska (bubu :D) besegit a harcba bár igyis elég gyenge vok de legalább filinges a gém:D
  • Ravasak
    Kössz a játékot Lesliee majd legközelebb meg meprobalom havert is begyüjteni de jo volna mar valami patch ami meg jobbá lagmentessé tenné a játékot :)
  • ity
    Újabb karim végezte ki teljes játékot. Bone Charmer 56-oson, sajnos 6 halállal. Első halál epic orient multiplayerben haverral. Ez elkerülhető lett volna teljes mértékben. Második legend egyiptom, szintén elkerülhető lett volna. Egyszerű mezei sand wrath-ok körbefogtak gizában ... no comment. Harmadik legenden terracotta generalok lerohantak, teljesen esélytelen volt. Aztán a másik 3 wusso cavern és obsidian hall (dragonianok). Ezek húzósak voltak, nem tom hogy lehetett volna megúszni. Ide már kevés volt a kari, hogy halál nélkül megússza.
    Na, de talán majd a Gurdianom :)

• ity
    Egy első karakteres emberkének, akinek nincs hova nyúlnia elem dmg-es gyűrűért, meg intes gyűrűért, meg full charmért, meg stb. Annak jobb hanyagolni terniont későbbre. De ezt már leírtam, nem tom minek ismétlem magam.
    Neked, meg nekem, meg pár embernek innen nem gond 2-es szinten felvenni egy lila sapkát, (Armor of the Burning Blade) meg felöltöztetni 8-ason full kék setbe, stb. De egy emberke, aki idetéved és most indítja első kariját, az NEM fogja tudni felöltöztetni normálisan sztem.

Egyébként persze, hogy nem csak 30-tól használható. De én spec szeretem elsőnek a mastery-ket felnyomni maxra, így már nagyon korán felvehetek bármilyen cuccot magamra, hiszen a statokat nagyon megdobják a kezdeti időkben a mastery-k tuningolása. Persze mennek is vele a szintek rendesen. Nade vmit, vmiért. Kell hozá majdnem 20 szint mire a 2 masteryt kigyúrom, 1-2 pont megy csak skillre, hogy azért legyen vmi a kisbossok ellen, de legalább 20-as szintem már tudok öltözködni rendesen.
  • virs lee
    Már 13-as a ternionosom, kemény 86 DPS-sel. ~~ Megcáfolnám hogy kezdésnek nem jó a ternion, sokkal ütősebb már itt is mint a shard, és fényévekkel kevesebb manat fogyaszt. Van 2 intes gyűrűm, meg egy 23% elemental dmg amum, mindháromban alap hercate charm, és kb. nem fogyaszt semmi manát, az ellenfél meg 1 lövés = hárman repülnek 4 felé. ~~ Pedig storm nimbusra eddig csak 2 pont jutott.

Sztem legjobb kezdés ternionnal bicskázni kb. lvl 4-5-ig, közben minden pontot ternionra rakni, aztán felkapni vmi botot és hajrá. Ha ternion max, utána egyből a passzívját érdemes maxolni, így a terület határ miatt a 3 lövedék gyakorlatilag mindig átfedi egymást, garantált tripla sebzés, ráadásul területre. Ezután jöhet a nimbus, majd ha megvan lich king, squall, miegymás. Nemcsak 30-tól táp ez.
  • Ravasak
    Ravasak a login

a jelszo meg pass
  • Ravasak
    meg nem csinaltam soha :)
    va valami extra vagy csak létrehozom és kész ?
  • Leslieee
    Jaja, kéne :) Csinálsz Hamachit?
  • Ravasak
    Itt vagyok Leslieee
    nyomjunk egy kis multit ? :)
  • Leslieee
    Zhidane városába vidd (Great Wall).
  • Leslieee
    A játék könyvtárából indítsd, eredeti legyen az exe, és mindig a bal oldalira kattogj. AZtán menj be a gamába és ellenőrizd le h sikerült e mer valszeg azt se fogod levágni.

Ity: Még nem az enyém az amu, Dudi nem császkál errefelé. (Vagy én nem? :))

Ravasak ha vagy majd írj.
  • csuripi
    Kössz!
    Majd próbálkozok
  • kemotox
    valaki segicsen plssss
  • chalezlopez
    Valaki 1 tippet plíz! Nem tudok bemenni epicen a következő kapun : Forest of the ANCIENTS GATE. Nincs nyitva még a Jingle Valley kapu sem (vagy micsoda) Minden quest megcsinálva, bejártam a területeket 3x és semmi.
    Előre is köszi!
  • ity
    Igen végre full a set. Ennek a full set-nek köszönheted te is az afro amut :P
    Úgy próbáltuk megoldani dudovec-el, hogy mindenki jól járjon, mindenkinek meglegyen az, ami kell. Sztem sikerült.

A fegyver egyébként Apollo's Curved Bow (másik kézben meg Teucer's Warbow).
  • ity
    Egyébként nagyon jó megoldás lehet az is, ha multiban ilyenkor vki, (aki ugye már túljutott ott) elbattyog a zárt kapu másik oldalára (az előző wp-től visszafelé, ami ebben az esetben kb 10 mp-re van csak) és ott okosan ad egy teleportot neked, te meg belemészol. És ennyi ;)
  • Ravasak
    Küldetéshez kell vidd vissza a városba és add oda a gazdag csokának
  • deicide
    Találtam az 1ik barlangban 1 Jade szobrot..!

Mire lesz ez jó..? vagy mit lehet vele kezdeni..?
  • virs lee
    Normál act1-es charmokat hol a legegyszerűbb gyűjteni? Olyan kéne ami közel van vmi teleporthoz, és ad is charmot. Gyök 2-es charmokat keresek kezdő cuccok felturbózásához, hercate crescent és tsai.
  • virs lee
    Fasza kis dropom volt az előbb: afro amu + apollo gyűrű + alexander kesztyű egyszerre. :)
  • virs lee
    Ez melyik íj?
  • virs lee
    Nem hat shardra.
  • rogan99
    Death Wardot leírná valaki pontosan hogy működik:)
    Csak 3mp-ig kapod meg az életet vagy megmarad?
  • littleNorbi
    Na van már MOD???
  • Leslieee
    Az korrekt íj-ász:P Nah csak megszerezted a Hood-ot Ity! :) A nyílvesszők hány% piercesek??

Ravasak: Ha jól emlékszem legenden mágusod van, nekem meg egy közelharcosom Lich-el, sztem toljunk a faszomba ketten egyet holnap! Teljesen korrekt lenne, plusz lehet h még vki beszállna:) De ha nem az se baj. Ahogy elnézem csak mi ketten pörgünk állandóan legend multin :)

AZ alkohol nem oldja meg a problémáidat. De a tej se!
  • KH
    eh, kitöröltem a fájlokat, olyan is volt az athéni záró, mintha mi se történt volna, lenyomtam újra az akropolisz alatti labirintust, meg az élőholt csávót és megint nem beszél velem a lila ruhás fickó a kivezető résznél (az athéni mókus meg a kapu közelében egyfolytában arra biztat, hogy beszéljek csak vele... kár hogy nem lehet NPCket ölni, mer' most valahogy kedvem lenne :)

nah, törlök megint, lehet, hogy messzebbről
    aztán utána a játékot
  • ity
    Hát, ha 5-6k dmg-et nem is lehet, azért a 4k dps kijön normális resistekkel is. Ha lecserélek pár cuccot, akkor kijön az 5-6k is, de az már gáz, mert mínuszba mennek a resistek.

• zsotesz
    Gondoltam egy chain lightning-refresh combora, de ez akkor felejtős, bár az úgy lehet, hogy túl durva lenne.
  • ity
    Igen, van a refreshnek is cast delay (bár nem sok).
    De a refresh is nem arra való, hogy egy kis vagy közepes szintű cast delay skillt "folyamatossá" tegyen. Hanem sokkal inkább arra, hogy olyan skillt tegyen rögtön használhatóvá, amit recharge cuccokkal sem lehet rendes időben újrakasztolni (főleg summon lények, amiknek nagyon hosszú az újratöltésük).
  • zsotesz
    Hát abban is van valami amit te mondasz. A storm nimbus-nál azt írja, hogy a támadásaid kapnak jég és villámsebzést, tehát szerintem hat a shard-ra is. Bár pár oldallal ezelőtt pont erről írt valaki. Én most druidával nyomom, normal orient elején vagyok 30-as szinten. Egyenlőre még az az érzésem, hogy elég szűkös lesz a skill pont. Elég sokmindent ki kéne gyúrni. Farkasok, ice shard, storm nimbusz, heart of oak. Gondolkoztam még a refresh-en, de ha azt kihagyom,akkor a nature-t 24-es szinten hagyom, a nimph-re szerintem már úgysem lenne elég skill pontom, így meg megspórolnék 8 skill pontot amit valami másra tudnék rakni. A refresh-nek van cast delay-e?
  • Lobsterman
    hát nekem van gázom vele 41es szinten epic vége fele :)
    kicsit gyúrni kéne hogy legyen valami használható farkasfalkám mert ezeket most egy pillanat alatt szanálják, és akkor futhatok. főleg a fekete tigrisek, és a sárkányfattyak dolgoztatnak meg. ja meg hát a yerren íjászok. pedig nem lenne olyan gáz a kari cska kicsit elb*sztam az attribute osztást, meg cuccom sincs valami túl jó.
    de egyébként élvezet vele játszani. csak egy kicsit túlszaladtam magamon :P
  • kopterfield
    hat ha az a skorpion kingnel van akkor act2 farium wp-tol jobbra fel van egy barlangbejarat attol eszakra fel.

sracok a squall az miert ennyire jo, mer en oracle-val elvagyok nelkule is legenden is
  • Isenlord
    különösebb gáz nincs vele nekem.Avengerem van(earth/hunter) igaz h azt mondják h udneadek,trapok ellen nem sok mindent ér,de én gondoskodtam erröl egy spectrall matter és egy armorral.Hunterhez olyan kaszt kell,(spirit,storm,nature,earth)aki tud petet,és jó petet. anélül állandóan futni kell,metr ijal nem lehet 5-6k dmg-ket csinálni.
  • kemotox
    hunterrel nehéz menni?
  • Ravasak
    Lesliee én is nyomnám multiba de alig talalok embert
  • Rousty
    Cs
    Leenne egy kérdésem nem találom azt a templomot ahol az Eye of Destrunkson van lehet hogy csak én vagyok a hülye de valaki segítene??
  • ity
    Igen, az tény, hogy a kaszterek nem annyira cuccfüggőek, de azért nem árt oda se pár jó cucc.
    De mindenféleképpen könnyebb egy kaszterrel menni ha nincs cucc.

Amúgy meg 57-es Elementalistának (mint pl. nekem) már tényleg vannak "felesleges" pontjai, szóval végül már én is gyúrtam Lightningra is, meg raktam mindeféle felesleges dologra. De ezek már csak sallangok, El van nélkülük is az ember.