23078
  • Nyugis
    és akkor Ha a két különállót veszem meg jobban is járok? magyarán a gold semmiben nem ad semmi extrát??? ez mekkora parasztvakítás már????

tehát akkor megveszem a simát két különálló részt okés.
    és utána tolom a neten (mármint tolJUK merthogy akkor multiba non stop..) és ennyi? ;)
  • Terensz
    De igen. Itt a 2 különálló verzió is, ráadásul csak pár százassal drágább, mint a gold. A gold ráadásul teljesen igénytelen. A nagy doboz csak bélést és egy papír cd-tokot rejt .
  • Nyugis
    ezek nem túl jó hírek.. a goldon kívül meg máshoz nagyon nem tudsz hozzájutni. az ember meg azt hinné, hogy megéri megvenni hátha csináltak vele valami nagy jóságot, és azért lett gold.
    micsoda átba**ás!!!
  • Terensz
    Én magamnak a különállót vettem meg, öcsémnek pedig a goldot.

- Ha ő a szerver, akkor nem látom. Fordított esetben ő lát engem.
    Csatlakozni is csak akkor tud hozzám, ha olyan területen áll a karakterem, amit ő már felfedezett.
    - Az ő goldját rendszergazdaként kell elindítania (a rendszergazdai profilon belül is), különben hibával elszáll a szerverlistánál a refresh-re kattintva.
    - Ezek a hibák a különálló verzióknál nem fordulnak elő. De a goldokra mindenki más is panaszkodik.
  • Nyugis
    valahogy sejtettem..
    és mi a gond a GOLD-al? hátha más is venne egyet...
    szóval miért ne? tapasztalatok?
  • Terensz
    Azt pont nem :-)

De a 2 különállót mindenképp.
  • Nyugis
    mi a tapasztalat, érdemes megvenni eredetiben?
    mondjuk a GOLD verziót?
  • yc1980
    a ranger sem rossz,de ha támadóbb szellemű vagy,akkor a brigand jobb választás szerintem,de ez persze ízlés dolga:)
  • yc1980
    najó kicsit túloztam 1000 dexel már igen jól lehet boldogulni:)
  • Nyugis
    borzasztóan meggyőző amiket írsz, ez tagadhatatlan! :DDD
    nos, egy próbát megér a dolog! aztán meglátjuk.
    Csakhogy itt fordítva van a dolog. itt nem a zsivány a lényeg hanem az íjász! viszont ha meg az íjász a lényeg, akkor annak a legjobb másod mestersége a természet nem?
  • yc1980
    még 1 taktika,ami segíthet kitapasztalni,főleg kezdőknek..
    nem kell mindig minden stat pontot felhasználni..kb 40-50. szintre fel lehet halmaozni olyan 20-30 darabot,ki mennyire spórolós...és utána már csak akkor pakolni az erőre,ha nagyon muszáj 1 cucc miatt...az erősebb páncélokhoz olyan 4-600 erő kell,de 1 hunter nem feltétlen ezekben mozog..így véleményem szerint 300 erő bőven elég lehet,de 1-2 gyűrűvel ezt könnyen fel lehet húzni 4-500-ra:)
    minden más mehet dexre,hagy nőjjön az a pierce damage :)
    régi trükk... 1-2 cuccot megtartani,mik csökkentik a követelményeket,mert előfordulhat, hogy pl 1 páncélhoz kéne még 30 erő,de adna mondjuk 35-öt...így akkor vagy a plusz gyűrűket berakni és/vagy a követelmény csökkentőket is (értelemszerűen nem a kívánt item helyére) és akkor már nem lesz gond a viselése !:) elég sok pontot meg lehet így spórolni....a játék végére minimum 1000 dex-et össze kell hozni,de nem árt ha 1500 felett van:)
  • yc1980
    no meg még 1 apróság...ha mondjuk árulótól suffixes dárdád van,ami a sebzésed 20-30%-át konvertálja támadásból...és beviszel egy 40K-t lethal strike-al mondjuk 100-reccel és 200%-os attack speed-el..hát el lehet képzelni :)))

Feri, ne aggódj a vadászod miatt,nem lesz semmi baja,sőőt:) ha jönnek majd a jó cuccok,akkor úgy fogsz haladni, mint kés a vajban:)))
  • yc1980
    :)
    nem a brigand a hunteré alapvetően, kiegészítve 1-2 brigand speckóval:)
    felesleges félned tőle,nagyon durva karaktert ki lehet belőle hozni :)
    hisz megállsz 1 nagyobb csapat előtt,átváltasz íjra és szépen leszeded a nagyját,majd mikor közel érnek,akkor jön a dárda és a pajzs,és és már csak azt a párat kell kell kard(vagyis dárda)élre hányni,ami eljut hozzád:) a bossokat meg rekord gyorsasággal öli,még legenden is.. hála a study prey-nek és passzívjának!:) ha lemondasz a nagyon durva DPS-ről,akkor ki tudsz hozni belőle 100-reces karaktert,ami hagyna mondjam milyen..hisz állandó lethal strike,és call of the hunt,no meg study prey:) könnyed ujjgyakorlat 1 hádész run is:) xmax-ban főleg:)
    a kard is jó lehet nagyon,főleg 1 pofás pre és suffixes sabretooth:) de a dárdával sokkal nagyobbat lehet sebezni:)
    a cuccokat összeszedni sem bonyolult igazából kell 1 nyomolvasó sapka,és 1 vagy 2 apolló gyűrű :) ha a DPS helyett a resistekre mész,akkor szinte sebezhetetlen karaktert lehet kihozni belőle,az elképesztően magas, akár 3000 feletti DA értékkel..szóval én azért annyit megjegyeznék..ne mondj le előre olyan könnyen a brigand-ról :))
    nekem a zsivány mastery az elején abszolút nem volt szimpatikus,de a vadász mellett csodákra képes:)
    az íjjász az átlyukasztó nyílvesszőknek,és a repeszeknek hála...1 bramblewood íjjal...nos hát úgy szedi az ellenfeleket, hogy még nem is látszanak a képernyőn :)
  • farferi
    N már.Akkor a vadászom le fog halni magasabb szinten?
    Pedig edddig oly szépen futottam-lőttem.
  • Nyugis
    akkor ha jól olvasom a brigand a rouge mester klassza? ez durva.
    hiszek neked, csak valahogy nehezen veszi be a gyomrom.
    akkor nem kard kell neki hanem dárda pajzsal és íj??
    azt érzem, ez nem fog menni. nekem a vadász karakter iszonyatosan nem megy. egyszerűen nem tudok vele játszani halok össze vissza.
    márpedig akkor ez a brigandnál IS kellene.
    akkor lehet meghagyom cuccos karinak. és megyek vissza a divineremhez! ;)
    mindenesetre nagyon köszönöm ezt a korrekt és teljesen átfogó leírást!
    nagyban rávilágítottál, hogy mi a lényeg.
    köszönöm!!
  • yc1980
    üdv,

anno írtam 1 levelet :) abban le van írva, hogy a harcosnak kb mi kellhet :) a zsivány mellé a vadász nem csak az íj miatt illik,hanem a dárdáknak is igen szép szúrósebzésük van, általában 30% de előfordulnak 50-es darabok is:) nah most ha erre a piercing damage-re rámennek a masteryk bónuszai,ezt meg lehet nézni... mint a hunter, mind a rouge kasztnál vannak piercinget erősítő buffok :) nem beszélve a rouge lethal strike-járól,ami a legdurvább bosskiller skill a játékban:) nézd csak meg a titan calc oldalon :)
    a másik Neronak igaza van, a jobb cuccokhoz elengedhetetlen a 300-as erő, mondjuk lehet trükközni vannak követelménycsökkentő itemek is a játékban szép számmal !:)
    21-es brigandnak valami hasonlót hoznék ki:
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=15-0-6-1-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=20-0-0-6-2-4-1-0-0-0-0-0-3-0-1-0-0-0-0-0-0-0

bár kisebb nagyobb eltérések lehetnek,de ezek orvosolhatóak,mert tetszőlegesen átvariálhatod a skilleket,némi pénzért,bármikor a játék folyamán!:)
    van 1-2 szerintem megkérdőjelezhetetlen pont a buildben,de tetszőlegesen eldöntheti az ember, hgoy inkább a méregsebzéssel akar az elején haladni vagy a calculated strike-el..
    brigandnál: dárda-pajzs,és íj kombó kell,így nem árt mindkettő fejleszteni..hisz mindkettő piercing sebzéses :)
    xmax-ban a brigandnál az íj használata elengedhetetlen,mert azt a rengeteg mobot,csak íjjal tudod hatékonyan levadászni :) a bossokra meg ott lesz a lethal strike :) a sok dex miatt magas OA,DA értékek,ergo kevesebbet sbeeznek rajtad,és több critet ütsz,és annak is nagyobb lesz a mértéke:) szóval a brigand remek class,mégha elsőre nem is tűnik annak:)
    viszont azért módjával az erővel..kelleni fog a sok sok pont a dex-re:) a dex növeli a szúrósebzést is,ahogy az erő a fizikálisat!:)
    a briganddal érhető el a legnagyobb sebzés a játékban:)
    vannak fotók 400K feletti sebzésekről,azért az nem teljesen tiszta..mivel egy magas szintú karakter normál szintú kecskéket szúrkál minden aurával,és harci jelzéssel :S :)
    de 100K feletti sebzést azért ki lehet osztani vele legenden is,akár hádésznek :) 4-5 ütés és fekszik is:)
  • Nyugis
    AKKOR LEGYEN IGY! ÉS MONDJUK AZ ELEJE MIT JELENT? KB LVL 21? VAGY AZ MÁR SOK?
  • NeRo31
    Azért ajánlanám,hogy az erőre is gyúrj rendesen!ha nem raksz rá elég pontot akkor nagyon sok tárgyat nem fogsz tudni használni!Az elején javaslom,hogy 50 50 százalékban rakj mindkettőre!
  • Nyugis
    zsivány +íjász? ez most komoly barátom? ne szívass! :DDD

HA majd lesz kedved mutatsz egy "fát" úgy lvl21-ig?

a stat pontokban meg maximálisan rád hallgatok!
    erőre akkor mondjuk max 100ig elég, hogy a cuccokat fel tudjam venni és a többi dex-re?
  • yc1980
    Nyugis zsivány mellé, a vadászt ajánlom,s meglátod mennyire jó karakter lesz belőle :)
    én inkább a dexet eröltetném a helyedben , mivel a szúrósebzés lesz a fő támadásod:) a méreggel el lehet bíbelődni,de a későbbi nehézségi fokozatokon már nem nagy durranás :)
  • yc1980
    Üdv,

farferi, 1 hasznos link, nem csak kezdőknek :)
    http://www.titancalc.com/
    segíthet a karaktertervezésnél :)
    ha bármi kérdésed van, tedd csak fel nyugodtan,elég sok fanatikus jár ide, valaki biztosan tud segíteni:)
  • Nyugis
    kérdés: annyi "zsivány" cuccom gyűlt már össze hogy indítottam is egyet.
    szerintem nem a legütősebb karakter, de mondjuk ha más nem hát cuccosnak jó lesz! :D

másodiknak mit érdemes hozzá választani?
    a pontokat erő és ügyesség 1:1 arányban osszam VAGY..? ;)
  • farferi
    Akkor jó,mert amúgy tetszik.A skill fa jól van megcsinálva így első látásra.Vadászt indítottam, majd meglátjuk.
  • Nyugis
    lesz az nagyobb is no para! megarában kapásból kapod az első pluszt.
  • farferi
    Nagyon kicsi ez az inventory
    egy csomó cuccot ott kell hagynom
  • Nyugis
    megfogadom! :D egyébként meg azt szoktam, hogy ha indítok egy karit, akkor annak "hozok" egy két használható cuccot mondjuk a ret**es kínaiaktól. :D tisztára mint idehaza! :D
  • NeRo31
    Szia!
    Az elején nincs más választás sok potit kell magaddal vinned,de egyiptomtól kezdve találhatsz olyan zöld botot ami életerőt alakít át támadásból,na olyannal kell nyomulni még akkor is ha esetleg nem olyan nagy a sebzése!Ez megkönnyíti a játékot egyből nem kell annyi potit nyomni!Ilyenkor érdemes a deathchill auránál a necrosisra pontot tenni mert az leveszi az enemy ellenállását és több életerőt tölt vissza támadáskor!Én így csináltam és bejön!Most végeztem epicen és még mindig alig kell potit használnom,mondjuk találtam elég jó lila cuccokat!
  • farferi
    sziasztok. Most kezdtem el a játékot ésválasztanom kellene a specializációk közül.Sajnos skill fát nem tudok nézni csak ha már választottam.Harcos jellegű karakternek mit javasolnátok?
  • szaky06
    Strength vol a másik.
  • Sheltem
    Sziasztok!

Kezdő kérdésem lenne:

Haruspex nél mi a másik amire adni kell pontot dexen kívül?
    Valaki írta lentebb hogy 4:2 arányban ad dexre meg valamire.
    Köszi a választ előre is.
  • Nyugis
    köszönöm a sok infót! végigfutottam Egyiptomban gizán és a királyok völgyén és ha már ott voltam belefutottam telkinbe, hoppá ezekből 3 volt! :DDD na szépen dobáltak is rendesen ahogy kellett!!;)
    ja! és a kisértetszövet! az egész pályán ha esett vagy kettő.. :DDD
    szóval mennem kell még pár kört! ;)
  • Terensz
    Legjobb íj a Bramblewood bow.

Békák dobják Hades-en. Farmolni úgy kell, hogy megvárod, míg besötétedik, majd elindulsz Rhodes utáni parttól (secret area bejárata) a Grey-ek házáig. Alapból ne ölj meg senkit, csak haladj :-) Ha egy békának világít az íja, öld meg és vedd fel :-)

Másik kedvencem az Eldritch's Bow. Projectile speedhez kap kb 50% bónuszt, viszont nincs resist-csökkentése, mint a bramblewood-nak. Dune raiderek dobják.
  • Terensz
    Ha angol verziód van, akkor "spectral matter" a neve. Egyiptomban esik egy csomó a homokból kijövő démonokból és a kriptákban levő szellemekből.
  • Majesty
    Látom lanon a szervert de nem tudok csatlakozni mindig azt irja "nem sikerult csatlakozni a szerverre".
  • Majesty
    Sziasztok!
    1 nagy problemam van nem tudok hamachin csatlakozni a szerverre.Ha valaki tud mondani megoldast akkor irjon nagyon kerem.Elöre is köszönöm.
  • sirdond
    valley of kings-ben nekem elég sok szokott esni
  • Majesty
    act2 Giza szellemek es az a 4 kezü.
  • Nyugis
    üdv!

kísértetszövetet "ereklye darabokat" merre hol kinél találok?
    tudja valaki hogy ki dobja és merre?
  • Majesty
    rendben a cimem [email protected]
  • Nyugis
    na akkor már hárman vagyunk! nagyszerű
    csatlakozik még valaki vagy marad a triumvirátus? ;)

nos akkor szaky06 & Majesty! akkor a részleteket beszéljük meg skyp-on! ;)