Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kopkop, de eddig ez a warfare/nature nagyon bejövõs
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Trip to live, live to trip
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
[merlinw.org]
Nekem soha nem volt vele gondom, fagyásom, simán megy a játék, már Spártában vagyok
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Pl. itt is van
De a cure-romos megoldásnál nem kell várni a patch törésére,ezért is jobb az
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
vagy számíthatsz a nagyérdemû lincselésére <#crazya>#crazya>
Steam: [HUN]Feriggno
másrészt ez a magyarországi helyzettel példálózás tényleg unalmas, nem kell minden szart letölteni, ahogy megvenni sem, de ha már letöltöd, akkor viseld el a hibáit, amiknek egy része azért van, mert warezoltad.
jó lenne egy házigazda, aztán elkezdeni törölgetni mostmár a sírásokat, unalmas nagyon. j0nnyka?
Ez meg az én szubjektív véleményem volt.
No igen. Ha nekem a Clone curerommal, vagy loaderrel ilyen bugos (tehát crack nélkül) akkor mégis mi a francért venném meg 7-8-9-10ezer pénzért? LOTR, anno a Settlers 3 -ban megmondták hogy ha nem hivatalos, akkor lesznek benne "fícsörök" (meghal a karakter x idõ mulva, vagy nem olyan lesz a játékmenet ahogy kellene)
De ezek a TQ bugok nem "fícsörök" hanemm programozási hibák. "runtime error", "memory could not be read", "fatal exception" nem másolásvédelmi szándékos bugok, és nem is a hardverfüggõségre jellemzõ hibaüzenetek. Ezek erõteljes kódhibák (progosoknak: debug-oltam pár részt amit sikerült elkapni).
Nos ezek ismeretében, valamint a külföldi anyázások, illetve tapasztalok alapján senki se anyázzon senkit hogy nem az eredetivel játszik..😊
Azon keveseknek akiknek nem bugzik és hivatalos példánya van, valamelyest igazuk van a topik minõségét illetõen, azonban tisztában lehetnek azzal is mi a pálya a magyar játékvásárlással. Írjátok le milyen konfigon milyen beállításokkal játszotok, hátha ezzel segíteni tudtok a többieknek, és akkor máris kevesebb lesz a rinya😊
Egyébként meg aki azt mondja, hogy semmi hiba nincs a játékkal, az vagy hazudik, vagy valami mázlista csodabogár. Én meg nem veszek meg olyan játékot amiben a játékélményt az szorítja vissza, hogy na vajon mikor fog elhalálozni legközelebb.
ON
[merlinw.org]
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Trip to live, live to trip
kérdezem megint, nemtud vki egy topicot ami a titan questrõl szól? mert jó lenne egy két dologról dumálni...
Olyan kérdésem lenne, hogy tudok olyan topicot vhol neten ahol magyarul, a játékról beszélnek. Mert visszaolvastam egy pár oldalt és a hozzászólások 5% kb ami játék a többi warez.... ennek így nem sok értelme van.
csak mert nekem borzalmasan szaggatós, pedig azért még nem ennyire elavult a gépem...
This patch updates Titan Quest from v1.01 to v1.08
*** If you have supported hardware but cannot start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch and install it (save to disk, then double-click to execute). Once the patch has been applied, you will need to edit your options.txt file in My Documents/My Games/Titan Quest/Settings, and add a new line to the bottom that reads:
skipCompatibilityChecks = true
Note: Bypassing the compatibility check will allow the game to start with non-supported hardware, but you may still encounter fatal errors as a result. As a reminder, integrated graphics and graphics cards without PS 1.1 capability are not officially supported.
Warfare-el vagyok és annak van az képessége hogy "ancestral horn" , megidéz 5 db harcost, ezek nekem 14-es szinten vannak, csak eltünnek
10másoperc után, pedig 24 van írva. Valaki errõl tudna valamit
thx
// Ma megveszem a cdgalaxisban, ha nem "sajnos elfogyott" van, de akkorse fogom szétkúrni az eredeti lemezt hogy játszhassak, szal vmi megoldás mindenképp kell.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
[merlinw.org]