Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
élte már azt túl vki?😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bár fingom nincs hogy oldotta meg, de nézd meg 😊
Trip to live, live to trip
jah,Battle Markerral megütöm a 4000-es dps-t is😊
szal az vakvágány.
Egy próbát megér, köszi, megnézem mégegyszer. Jó lenne végre végigmenni teljesen a gamén.
Egyébként attól tartok, hogy a summonok fognak lent maradni és nem jön fel Talkine sem. Nade majd kiokoskodom, hogy bemegyek summonok nélkül és csak a lépcsõk tetején idézem meg õket. Igaz, úgy már csak 2 farkast tudok, mert skilles ruhákba öltözve szoktam idézgetni õket, hogy 3-at tudjak, meg a szintjük is jobb 18-ason, mint 15-ösön, de majd megoldom vhogy 😊
Az elementalistában meg azért bízom, mert a gólem jól állja a sarat. Normal Typhon meg se tudta sebezni, se fizikailag, se elementálisan. Igaz rá is gyúrtam rendesen. Nem is tettem eddig semmire pontot csak a cold-ra meg ami növeli a cuccost, azok vannak kimaxolva, meg a gólem összes skillje (de az még nem maxos mindegyik). Szóval epic-en meg legendary-n kíváncsi leszek, hogy bírja majd a gólem feltartani a tömeget. Még a Storm Nimbus-on gondolkodom, hogy legyen-e mert nem tudom, hogy amit az kasztol (az Eye of the Storm) plusz jégsebzést megadja-e az én varázslataimra is vagy csak közelharcra érvényes. Kimaxolva az is 50%-ot dobna a jégsebzésemen, ami így is brutális már, hiszen normal Typhon 10-20 mp alatt szétesik tõle. Ha nem kell félrelépni a tûz miatt amit fúj (mert azért azt sajna nem bírja ki a karim) és csak üt, akkor egy nekifutásra le lehet szedni a fickót (pár üveget inni kell persze azért).
most van egy Wardenem(defens+hunter),sztem iszonyat állat,39-es szinten van 4800+hp-m,és 1200-as a dps-em szuronnyal,és így még nincs benne a Call of hunting bonusz és a defense levivö skill bónusza
Typhin run normálon spawntol számolva kevesebb mint 3 perc😊
sztem a legnagyobb dps class a hunter
kisbel32 ha fejleszted a rally feletti skillt az feltolja a durationját 20-secig
no minnyá elérem a 40-et,csinálok majd egy képet a wardenemröl😊
A Hunterhez melyik illene a legjobban?
Storm,Earth,Rogue,vagy a Nature??
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Rogue oldalról a calculated strike az alap támadó skill, minden negyedik ütés jóval többet sebez, és ehez a lucky hit, ami esélyt ad arra, hogy ez még nagyobb legyen. Van egy aura az fölnyomja a sebzést, de csak a kardoknak, ez is alap. Erõs támadásnak az, asszem lethal strike nevû, kell, amivel elég pofásakat, lehet odabaszni. Meg van még egy képesség, ami esélyt ad arra, hogy plussz bleeding sebzést vigyél be. Azis mehet, meg az anatomy, ami a bleeding sebzést növeli" ezt annyival egésziteném ki, hogy Envenom weapont nyomtam fel maxra ez enchant skill ebböl az ágból mégraktam a Nightsade-ra is igy attól is lassul az enemy, hogyha megütöm.A rogue azért gáz kicsit mert csontik meg az élõhalottakra nem hat a méreg meg a vérzés ráadásul szúró fegyóra van kiélezve.
A defenderrõl meg annyit, hogy Batter maxon 50%al lassitja az enemyt(jobb egérgombra kell rakni ugy könnyebb, mert elég gyorsan töltödik) és +damage legalább 1-et a rand armorra, mert akkor már 3 enemyt üt +damage(de itt a pajzs sebzése számit),Battle awernessre raktam és a Focust, maxra növeli a pajzsal való blokkolás esélyét ez az ág azért jó, mert enchant, de a hátránya 100 energyt levesz. A Colossus form az elég jó fõmonszták ellen maxon van nekem, maxon van a Pulverize is, a Rally ága is jó az baj, hogy csak 10sec...
Szal ugy jáccok, hogy bal gomb Cacl.stike jobb Batter, ugy probálok menni, hogy 3 enemy jöjjön beléjük csapok Batter-al damage+belassulnak a fenttartott Battle awerness miatt +mérgezödnek(természetesen ha hat rájuk) aztán megsorozom öket karddal max speedre nyomatva (190%) most 680 a max sebzés az átlag meg 350 körül igy elég hamar ledarálom öket.
De ez mind nem számit ha nincs resisted!!!!
Sajna elakadtam a Druidámmal (Storm+Nature). Képtelen vagyok megölni Talkine-t. Az elsõt (görög) "simán" lecsaptam. Végigsétáltam az egyiptomi részen is, de sajnos newm tudok átmenni a kínai szekcióba, mert Talkine kinyír állandóan.
Úgy érkeztem Talkine elé, hogy kb 2 cm kellett volna az 53. szint eléréséhez (jah, végig legendary fokozatról van szó természetesen) de sajnos most annyiszor meghaltam ott, hogy 2 cm maradt az 52-es szintbõl (21"-os moncsin, az elég sok veszteség, sajnos). Addig semmi gond vele, még nem mozog, mert bírom az ütéseit (5600 élet és ugye életvisszatöltés, dr, miazmás, szóval nem halok meg) A farkasok is nagyon jól bírják. Viszont mivel a sebzésem elég kevés (800-as átlag) így nagyon lassan megy le az élete. Ami nem lenne gond addig, ha egyhelyben állna, de sajnos néha arrébb megy és olyankor kénytelen vagyok követni, és ekkor jön a halál a fentrõl lejövõ sugaraktól. RND jönnek a sugarak és 5-bõl 4-szer tuti eltalál. Nem tudom milyen varázslatok és milyen sebzést ad, de azonnal meghalok tõle, pedig ugye nem kevés élettel tolom. (igaz, egyedül csak a cold resistet tudtam kihozni mínuszból)
Mivel elakadtam indítottam egy elementalistát is (earth+storm). Hirtelen nem is tudom hol tart a szintje, de olyan 35 és 40 között van) Mint mások is írták, szinte unalmas vele, mert mindenkit letarol a cold varázslatokkal. Azonban a Druidám is ilyen volt normálon, sõt még epic-en is gyorsan végigment. Szóval nem félek tõle, hogy túl könnyû lesz vele legendary-n. Tulajdonképpen az eddigi legendary tapasztalatokat nézve, igazán ott kezdõdik a játék. Mint ahogy már más is írta, mint dióban hellen. Az elõtte lévõ két szint az inkább csak tutorial. Szóval ha vki túl könnyûnek érzi, "szenvedje" végig magát az unalmas elsõ két fokozaton, aztán majd rájön, hogy utána meg azért lesz unalmas mert mindig behal a kari 😄
Sajnos az 52-es dru is elérte az ötvenedik halált is 😞
Belegondolok, hogy dióban évek óta csak hc-val vagyok hajlandó játszani és nem egy 90 körüli karim van most is (természetesen bneten) ... nos, ha itt is hc-val tolnám akkor már lehet kihullott volna a hajam 😊
No, a lényeg, hogy számomra a dio etalon ugye azért a fenti sorokból kiderül, ez a game mégiscsak egy olyan hiánypótló amivel érdemes szórakozni. Szvsz nem fog bekövetkezni, hogy az elkövetkezendõ hack'slash rpg-kre azt fogjuk mondani hogy tq-klón, (és nemcsak azért mert a dió régebbi) de azért még egy megrögzött dio fanatikusként is azt mondom, hogy végre egy méltó koppintés (mert nekem a sacred és hasonszórú próbálkozások nem töltöttek 10 percnél többet a gépemen).
Hiányos, bugos a game? És az eredeti? Na ugya 😊
Persze vannak hibák, nem is azt mondom, hogy nem. De még ezekkel együtt is majdnem vissza tudja adni a dió hangulatot. Persze majd 5-6 év múlva mi lesz a vélemény róla, az más kérdés. Mint ahogy most vélekedünk dio-ról 5-6 év után.
Akárki akérmit mond, nem akármit kéne letaszítani a trónról és én jelen pillanatban úgy érzem, ha le nem is taszította, de igenis megingott a dio trónja (VÉGRE!!!!)
Sajna most nincsen netem, szomszédból netezek én is, de ha esetleg vki majd ott jár, hogy legendary fokozaton egyiptomi Talkine küldetésnél, lehet beszállnék egy multi-party-ba, hogy átmehessek végre a következõ helyszínre 😊
Addig meg tolom az elementalistát. Majd elmondom milyen hellen ... akarom mondani legendary-n mit tud. Lehet úgy jár majd az is mint a dru, hiszen az is így indult, hogy megállíthatatlanul bedarált mindenkit 😊
Végül pedig még egyszer warez téma, bár már korábban is írtuk páran, de még mindig a törésekkel szenved a többség.
Unleashed verziót az nfo-ja alapján kiírva tökéletesen fut kilépkedés nélkül!
Trip to live, live to trip