23078
-
Visszatérve egy kicsit a pierce damagehez. Gondoltam beszerzem a Tracker sapit, mivel 100%-os pierce-el dolgozok, biztos keményen dobna rajt. A sapi nélkül 8480 a dps.
Sapival:
Röhejes. Amikor kb 4-5k volt a sebzésem, és felraktam egy apollo gyűrűt 2-2,5k-val nőtt a sebzésem, most pedig jelentősen nagyobb sebzésre raktam rá, kb ugyanannyi pierce növekedéssel, és 1k-val több? Érdekes... -
hogy kell átálitani angolra a rendszert vagy mi?
hogy lássam mit ir ki a peccs -
UtH3r #6325 helló
a kérdésem a következő: mit jelent az hogy mondjuk a páncélom ilyet tud: -14% energy cost. ilyenkor mi kerül kevesebb energybe??? -
gaben01 #6324 Sziasztok!
A következő gondom lenne:
hiába pakolok magamra vitality resist-es cuccokat nem emeli meg a a resist értéket a secondary fülön. A cuccok többi plusz tulajdonságait mind megkapom, csak a vitality resistest nem. Mit lehet ezzel tenni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
jaja pontosan.
pl: Teucer's Warbow (98-104 Damage, 25% Piercing, +27% Damage, 20 Bonus Damage)
elvileg az alap a bónusszokkal az íj maga 145-152 dmg -> 36-38 pierce dmg (25% pierce) -> 290-336 pierce dmg (+708% pierce). kb így van de persze még ehhez jön a skilleknél az alap pierce , plusz a str és dex-ből a bónusz, meg kitudja mi.
jézus ezek szerint megéri kimaxolni a scatter shot arrows-t is? mert az 50 körüli pierce dmg-t ad. vkinek van tapasztalata? kösz -
köszi!!! így már értem -
virs lee #6321 A fegyver sebzése alatt feltűntetett pierce a dmg x%-át mint pierce típusú sebzést jelenti. A +x% pierce dmg tulajdonság cuccokon meg azt hogy ennyivel nő tőle a pierce típusú sebzésed. Ha van egy 100-as íjad aminek 25% pierce, akkor alapból 75 sima és 25 pierce sebzésed van. Ez azért érdekes mert mindkettőre más és más lehet az ellenfél resistje. Namost ha van egy amud ami +50% pierce dmg, akkor sebzel 75 sima fizikait meg 37.5 piercet. -
na most akkor összezavarodtam pierce terén... Arról van szó, hogy a fizikai sebzésem x százalékát szúróban sebezem... Akkor hogy van értelme 100% feletti értékről beszélni??? Pl egy 100as sebzéssel és 115%os pierce esetén => 115 pierce fogok sebezni??? -
áhh csak trade-eltem egy tracker's hood-ot, így +708% pierce dmg jött össze! skillek, tracker set (armorom még mindigy nincs
) és 2x apollo's will adnak ennyit, jobb cumókkal kb +800% a max. azért ez nagyon durva! 50%-os spear-rel megnézném, vagy a 100%-os maul-lal. igaz én íjazok, de egy durvább lila spear-rel 3300 dps jön ki minden skill nélkül, úgy hogy 198 str-em van csak és a +40% dmg, +10% str pajzsot nem tudom használni. azzal azért még huhúbb lenne a dárdázás.
ja és találtam egy elég jó kis int-es közép karinak való sapit, kár hogy kicsik a statok:
-
kössz
de ugye igy a mentéseim is törlödnek?
ha igen akkor hogytom használni őket késöbb? -
Ravasak #6317 a reduce resist az melyik resistekre hat ? mindre ? -
nem kell vkinek egy battlemage set? egy bracer híján 3x van meg és nem akarom eladni. -
nekem ilyen legelső látványos tapasztalatom az volt, amikor még normal act 1 vége fele, egy sima bunyi minotaurusz jött ellenem az obsidian axe-val... az volt a második kék tárgyam :-) -
najó de nincs reliced ilyen fölösleges? még csak act2 elején tartok azé... -
A mino Labyrinthben Legend act 1-ben üt egy mezei csonti egy fura karddal. Na mondom ez tuti valami ász fegyó, mint mondtátok lejjebb. Majd meghaltam, de azért kinyírtam. Na nézzük mi az: A Griefmaker. Bazzz.... -
virs lee #6312 Azt mindenki szeretné elnyomni, de nem lehet. -
El kell hogy tudd indítani
van ott egy tqvaultmon.exe, azt kell elindítani és ott a start titan quest gomb. kompatibilis a progi minden verzióval tört vagy sem -
yann #6310 a vault monitort el kell indítani mindig, ham matattál a vaultban. az nem gáz ha nem azzal indítod a gamét (legalábbis más is említette már, h nem ment onnan a TQ exe). szoval indíthatod a szokásos módon is, a lényeg, h fusson alatta a vault monitor.
a másik meg: karaktert csak akkor tud bárki is elrontani, ha közelharcos létére intelligence-re, v mana-ra pakol pontokat str. helyett, vagy varázsló karival tesz pont fordítva. ha nem csináltál ilyet, akkor nem rontottad el.ilyen eccerű.
33-as kariért meg nem érdemes öngyi lenni (: -
yann #6309 oké. azt reméltem megemlítesz vmi klassz dio klónt amit nem ismerek. hogyan fogom így elcseszni az időmet? csak a suli meg a meló marad kikapcsolódásnak.
ejj, hamvába hult remények...
-
Shorlex #6308 Van egy kérdésem.
Letöltötem ezt a vaultot. És fogtam az én kis 33-as slayeremet és elkezdtem bizniszelni a tárolókkal, de aztán jött a gebasz.
Kiírta, hogy valami progit kell elindítani, és ha onnan indítom el a játékot (amit asszem csak egyszer kell megtenni?) akkor fel fogja ismerni a karakteremet, aminek változtattam az inventory-ján, ha nem, akkor meg korrupt lesz a slayer.
Na most én ugye nem makulátlanul tiszta szoftvert használok és nem tudom abból a bizonyos progiból elindítani a játékot, így aztán kiléptem belőle, elindítottam a game-et, és eltűnt a slayerem. Van ugyan neve, meg mintha felismerne valamit, de csak a nevét írja ki.
HELP! Csak azt ne mondjátok, hogy ugrott me öngyilkos leszek...
40-es DPS lvl 12(13?) sooth az elfogadható? vagy má megint elb..szok valamit... -
Shorlex #6307 Bocsesz...
Hát pedig ilyesmire gondoltam... Mert az igaz, hogy kategóriában nem pont ugyanaz, de azért alapjait tekintve azonos.
Sajnálom, ha csalódást okoztam. :D -
kopterfield #6306 sracok a vegen mikor lenyomom typhont van egy szoveg azt nem lehet valahogy letiltani mer mar unom.
thx answere -
yann #6305 jaja a spártai kentaur komára gondoltam. ha nem eza neve bocs, emlékezetből írom: rég jártam arra.
ehh, Shorlex meg nem válaszol, pedig tényleg kiváncsi lennék rá. -
virs lee #6304 ööö. hercate charmon olyan bónusz is van hogy % elemental res? Eddig még csak 1 félét adott, mostmeg 13% elemental. -
kopterfield #6303 az a fokentaur spartaban. asziszem -
virs lee #6302 Pl. dióban köze nincs a dropnak a cucchoz. -
virs lee #6301 Mi az a nessus? -
virs lee #6300 Jaja, nekem is pont így volt, fasza hogy láccik a cucc. :) -
virs lee #6299 Én is azt raktam bele, életfogyás helyett még gyógyít is :)
-
dudovec #6298 Sztem nehez vele. persze valami hypersuper felepitessel aztis meglehet csinalni , hogy üssön , de en nehezkesen haladtam vele. -
Jozsó #6297 Hmm. Vhogy ezen a fórumon nem nagyon van szerencsém a kérdéseimmel :-(
Vagy túl nehezek, vagy túl triviálisak.
Azért még próbálkozom.
Szóval oracle-lel mentem idáig, legendary vége felé függesztettem fel, utáltam már, hogy minden lépésnél elpusztítják. Majd, folytatom, de most pihen.
Elkezdtem egy avengert. Nemtom ez másnak hogy megy, de igazából nyilat adnék a kezébe, viszont így a 13-as szint magasságában még messze jobban írt egy karddal. Mondjuk ez így kicsit fapados...
Később jobb lesz? -
yann #6296 a kérdés inkább, hogy Te mivel játszottál eddig?
mert ebben a kategóriában a dio-n kívül nemigen van más említésre méltó játék.
mondj konkrétat, mik azok amik ilyenek?
(a fallout, baldurs gate, nwn sorozatokat nem kéne ide sorolni. már amennyiben ezekre gondolsz.) -
nincs valakinek 'Incarnation of the Ankh of Isis' vmi jobb bónusszal?
ebbe kéne:
isenlord (khm) dárdájával nekem úgy 2200 a dps, hogy 0 pontom van spear-en. azigen. -
Isenlord #6294 hát na,senki nem mondta h a helios fury szar ij:D legalábbis nekem (avenger)ami eshet a legjobb:D. De at is tuti volt am h zsirfecskével legenden játszottunk,én már a labirintus végén voltam,onnan mentem vissza knosszoszig,segiteni gyorsan elmenni talosig,onnan meg portál a labirintus végéhez... meghalt talos,ö bement a labirintusba,kint vártam . irta h egy kicsit menyjünk még megnézni h mennyit hagyunk ki,nemsokkal késöbb találkozunk a bejárat után egy kisebb csont bandával,az egyiknél,egy dva dárda volt,és csodálkoztam h mi a saxért sebzett le iszonyatosan...:Peleus' Ashen Spear
188-201 Damage
25% Piercing
Speed: Slow
+23% Damage
+24% Pierce Damage
43 Piercing Damage
37 Fire Damage
45% Pierce Resistance
+36 Dexterity
+15% Offensive Ability
+22% Attack Speed
+10% Energy Absorption From Attacks
azt már nem is mondom h utána végigmentünk az egész labirintuson:D -
Shorlex #6293 Nem tudom, hogy Ti mivel nyomtátok eddig, de ez nem egy megszokott dolog, hogy azt dobják, amit használnak is? Én amivel eddig jűtszottam valaha, az mindig így volt... -
Van ilyen bizony. Én epicen szívtam meg az Olympuson. Volt egy csonti az istennek nem sebezte a tűz, 3* kinyírt, és fura is volt nekem az íj a kezében. Negyedszer már az outsiderem uszítottam rá, ami le is verte, és kiderült h egy Helios' Fury volt nála ami még plusz 88% fire rest adott neki. Csoda h nem sebezték a 2k-s tűzgolyóim?! :D -
mondtok valamit télleg párszor volt olyan hogy pl. egy zöld fire staff-ot dobó sámán valamiért nagyon durva tüzet zúdított rám és nagy nehezen tudtam csak leölni. de akkor még nem mertem elhinni, hogy a szörnyik tényleg használják ezeket 
akkor ez valami kis vsz-gő külön esemény lesz a dropnál. -
yann #6290 természetesen ez a 6286-ra a válasz. -
yann #6289 titánrunra visszatérve nekem eddig csak egy csontvázharcos kezében levő set lila kard ragadta meg a figyelmem, de sajnos az a kard gagyi. azért elszedtem tőle (: -
yann #6288 ja, ez mindig így van sztem ez az ami jobbá teszi a dionál
legalábbis zseniális, hogy okos a drop, vagyis csak humanoid szörnyeken van fegyver, páncél, és azt dobják ami náluk van. az a durva, hogy használják is, emléxem mennyire megszivatott normálon a nessus amikor epic páncél volt rajta. azt hittem sose hal már meg. mondjuk azis "szar" volt amikor epic fegyver volt a másik kentaur kezében...