Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Lenne 2 kérdésem:
A játék elején csak 1 Skillünk lehet, de ha 8. szintre lépünk, akkor vehetünk 1 2.-at is. "Pár" szintel késõbb felvehetek 1 3.-at is?
Meg akkor a köveket, illetve állatmaradványokat ki lehet szedni a tárgyakból amiket felszereltem?
Elõre is THX!
A heavy cost. I pay it gladly.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Javaslom olvasgasd a netikettel foglalkozó oldalakat, hogy megtudd, mit jelent a folyamatos nagybetûs szöveg és mit jelent a szöveg közbeni egyszavas nagybetûs szöveg (segítek; kiabálás és hangsúlyozás).
Tudod: google a barátod: beírod netikett.
Jó keresgélést, informálódást.
Jah, és kellemes játékot kívánok neked a játékhoz.
Még a Sacredhez is.
Ugye nem baj, ha csak mosolygok a kötekedõ hozzászólásodon? 😉
Vagy már az is személyeskedés, mint ahogy te tetted? Akkor bocs.
Peace.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
ott lehet pajzsot használni? Akkor talán védettebb lesz nem?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
War. War never changes.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
van amugy 1-2 bug is. az egyik, hogy volt mar olyan, amikor az idokorlatos monster nem tunt el, csak amikor meghaltam. a masik pedig hogy neha mintha hamarabb eltunnenek, de ez nem biztos.
Nehéz összehozni a jó összhangot egy karakternél. 😊
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Aki a warfare-val nyomja és használja az "ancestral horn"-t, hogy a bánatba mûködnek a megidézett katonák.Van hogy ott rohangálnak velem percekig, és porig aláznak mindent,szinte nem is kell játszanom. Van amikor meg másodpercek alatt eltûnnek,nem találtam semmi összefüggést az idõkorlátra.Lehet hogy ez is játékhiba?
thx
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
ezt a mittoménhogyhíjják titánt a végén hogy gyilkoljam le ha meg sem tom sebezni? 😞((
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sose nem gondoltam volna, hogy ide pakolja a cuccot!!! 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hová menti a karaktert
a játék? Szeretnék biztonsági másolatot csinálni róla idõnként
de egyszerûen nem találom a könyvtárat!!!
Köszi!
Hali!
normálban télleg könnyü volt végigtolni de feljebb már csücskös
mindenképp gyúrni kell a resistekre
Sikerült vkinek bármilyen skill-t 20 fölé tornáznia cuccokkal?
Azért kérdem, mert a farkasokat kigyúrtam, az ugye 15 szint. Így 2 farkas idézhetõ. Asszem 17-tõl jön be a 3. farkas. Mikor a 15 alap skill-re felveszem a Mastery Shrine-t, akkor 20-ra nõ. Így 3 db 20-as farkassal lehet futkosni és addig megmaradnak még meg nem halnak. Szóval jól darálnak. Druval folyamatosan tudom gyógyítani õket.
Itt jönne be a kérdés, hogy a jelenlegi cuccaimmal együtt 19-ig fel tudom nyomni a skilleket. Gondoltam milyen jó lesz majd 24-es farkasokkal menni, ha találok egy Mastery Shrine-t, sõt talán úgy már 4-et is lehet majd idézni 😊
Csakhogy jött a meglepetés. A 19 skillre a Shrine csak egy pontot tett rá.
Ezexerint akkor a max skill levele 20-ra van korlátozva?
Vagy sikerült vkinek vhogy feljebb mennie?
Azért a 16 ezer dio hozzászólás és a 7 ezer sacred hsz között van "némi" különbség. Arról nem is beszélve, hogy melyik van fent napi rendszerességgel elsõ oldalon. Vagy miért van az, hogy bneten többezren játszanak napi szinten ma is dióval, és a sacred-el mi a helyzet ezen a téren? Na de ne menjünk bele.
Én csak egy MAGÁNVÉLEMÉNYT írtam, hogy nálam dio maradt a trónon. Hogy nálad nem? Hát egészségedre 😊
Eftörsokk :
Jó tipp volt, köszi még1x. Tényleg nem jön sugár a lépcsõhöz. Szóval ki is végeztem így sec perc alatt. Akkor idéztem csak mikor már feljött, körbeálltuk aztán bedaráltuk. Akárki akármit mond, jó a druida, csak néha nehéz azért vele, fõleg legendary szinten.
Azóta harmadik városig elmentem, a havasokban. Chimera a tûz támadása miatt szintén kemény dió volt, 2 halál kellett mire megcsináltam 😞 De még mindig csak a felénél jár az xp csík, ahhoz képest, ahogy elõször lementem Talkine-hez. Nagyon lassan jön xp és nagyon sokat vesz le halál esetén. Egyébként Talkine is dobott egy legendary (lila) pajzsot. Lassan egy teljes kari (3 zsákkal együtt) teli lesz legendary cuccokkal. Csak az a baj, hogy csomó set, és persze mind másik set-be való 😊
Amúgy ilyenkor a legjobb ötlet, ha a hibaüzenetet bemásolod a googleba hátha elõfordul már valahol.
T H A N K Y O U