23078
-
MrJinks #6527 Ezer köszönet, és hála Zsírfecske! -
huhu hát én sosem használok pet-et, tehát erről nem tudok nyilatkozni, de rogue a hunter mellé nagy kihívás az biztos. envenom weapon és nightshade + mandrake az ami használható belőle (lassítja/megszakítja a rád rohanókst), meg a lethal strike de mivel az jobbklikken használható csak én kihagytam a study prey miatt ami kötelező hunternél. poison/bleeding-et normál óta nem is használtam.
röviden: ha íjazni akarsz sztem spirit vagy nature elgondolkodtató már csak a pet-ek miatt is (plusz lifeleech vagy dupla élet akár), dárdával a rogue lehet nagyon brutális calculated strike-kal és a hunter take down-nal meg a blade
honing-gal és akkor itt még lehet késdobálásra is gyúrni.
stat-ok szempontjából: int-em végig nagyon kevés volt, manám alacsony, így sok potit kellett inni de belefért, max néhány +%dex/str/int-es int req-es cuccot bántam hogy nem jött rám. rogue is dex+hp+str-t ad mint hunter, tehát pierce-re (főleg dárdával) király.
enyim (csak íjaztam):
lev60 íjász útonálló -
Shorlex #6525 Zsirfecske!
Írtad a lvl 60-as brigandodat és hogy lezúztad vele a titánt. Először is grat, aztán kérdés tőlem, mint aki csak epic közepén tart...
Szerinted ha a hunter mellé választok valamit, akkor jobb a rogue, mint Nálad, vagy esetleg hasznosabb lenne a nature, és akkor ranger?
Merthogy a brigandnak ugye nincs pet-je és nem tom hogy mennyire ütőképes.
Te hogyan építetted a brigandodat? (attribute, skillek) -
Shorlex #6524 Jó reggelt!
Szerintetek egy lvl 14 sooth-nál 82 DPS egy lightning bottal megfelelő, vagy már nagyobbnak kellene lenni?
Csak azért kérdezem, mert eddig könnyebben ment vele a game, mint a slayerrel és eljutottam valami alastor (alaster, mittudomén) nevű undeadhez, aki viszont jóval nehezebben halt meg, mint a slay-el. Ternionoztam, ütöttem, vertem, lich is volt, farkas, minden, aztán mégis nyeltem a potiont, mint állat. Nem akart kihalni vision of death-től sem, semmi.
Nagyobbat kellene odadurrantani? Hogyan? -
ha legend szerver lesz és level60-nal nem lógok ki énis szívesen csatlakoznék ma kicsit később. -
yann #6522 én benne vagyok, felcsatlakoztam a TQHU-1 -re, de senki sincs online -
Itt valami készülődik: multiplayer-t szervezgetünk hamachin, ha valakit érdekel, nosza olvassa és írjon!
- kisPocok - -
mivan kihalt a fórum? akkor válaszolok én
feki25: xp nem osztódik, arányosan több több embernél.
mrjinks: ha csak a kék cuccok kellenek használd az alábbi item tároló progit
TQVault
ezzel kimentheted egy külső tárolóba a cuccaidat és átadhatod más karaktereknek stb, nagyon jól használható helybővítésnek is.
ha meg a karit akarod matatni próbáld ezt
TQDefiler
ja lehet elvileg a quest file-okkal is ügyeskedni meg van backup folder is a mentéseknél, de ez vsz már neked nem oké mert nincs lementve a fagyás utáni állapot meg ezt nemtom pontosan.
javaslom kezdd előről az még nem sok idő és mindig csinálj másolatot a save mappáról játék után.
üdv -
feki25 #6519 Sziasztok!
Volna nekem is egy kérdésem!Szóval ha multiba játszunk többen, akkor a tapasztalati pont az osztódik vagy sem?Vagy esetleg be kell állítani valamit hozzá?
Üdv! -
MrJinks #6518 Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek mekkorát szívtam, a game ugyanis kifagyott Athén előtt nem sokkal(ott nem sikerült elérnem a portált), és mikor újra indítottam a legelején kezdtem, nem a legutolsó kútnál ahogy kellett volna, nah, gondoltam végig szaladok Parnassustól...hát igen de a 3 medusánál az ajtó zárva van, a csajszi, akivel csevegni kéne hogy sikerüljön a quest meg a túloldalon, szóval nem tudok továbbjutni. Van valakinek 5lete arra hogy ne kelljen egy 4 kékszínű cuccot hordó karaktert a kukába dobnom? Másnak nem volt ilyen idétlen gondja? :S
Előre is köszi a válaszokat! -
na kinyírtam végre legend typhon-t, level 60 brigand lettem. baromi élvezetes volt a vége, sárkányoknál nagy adrenalin után 93 death-tel végeztem. innentől én csak néha kis multi vagy egy két run hébe-hóba, az utolsó 5 levelt összehozni úgyis szinte lehetetlen ilyen 7 milliós szinteknél. király játék! -
170% dual wieldnél asszem, simánál 190%. -
Köszi szépen
-
Ravasak #6514 Deathchill aura + ravages time
Spiritward + Spirit bane
Deathward
ha meg segitöt is akarsz akkor a lich kingre es kepessegeire -
Szasztok!
Kérdésem lenne, warfare/spirit karakterrel játszom, a warfare-nél egyértelmű, hogy mit kell fejlesztenem, de mit javasolnátok, mire rakjam a pontjaimat a spirit ágon? Előre is thx. -
funorby #6512 hmm, szerintem, bár még nem próbáltam, az enkidu's gyorsabb, ezért gyak. többet sebezne, de a persephone sem rossz mert ugye akkor mégtöbb hpreg :). Az a helyzet hogy igazából nem tudom mennyi a max speed dualnál ezért gondoltam jobbnak az enkidu's-t. -
Radian #6511 köszi
-
Ravasak #6510 A legnagyobb gond az hogy nem az eredetit hasznalod.
Ha mar mindenfeleképpe tört verzioval jaccol akkor olvass vissza mert irtak mar ide 50 fele megoldast az egyik neked is menni fog -
Radian #6509 szevasztok. láttam vannak új hírek a játék krekkeléséről. nah mondom kipróbálom.
leszedtem torentről ami kellett. megcsináltam mindent ami a leírásban volt. és ha megy az sr7 stop akkor a program azt írja ki hogy "A required security module can not be activated. This program can not be executed."
mi a gond? lécci segítsetek!!! -
Ravasak #6508 ehh mentem megünnepelni 61 dik születésnapom :) de az a mocsok Typhoon elég szükmarku olt és sárga dolgokon kivül semmit nem dobot -
yann #6507 ha enkidu's stand helyett 2 Persephone's Caress -t dualvildezne akkor nem lenne gondja a sebzésssel...
nekem ez van (1db) és kapásból +50 hp/sec-et ad. (sebzése kb. 180-200 slow) -
bizotsez? nem a cuccot méltatom amúgy csak nemértem miaza 167% energy drained... -
dudovec #6505 funroby tokjo ha mindent leregeneralsz , es nemkell inni potiont , de ,mivel fog ölni a kari? -
feri0618 #6504 Sajna kiprobáltam amit mondtál de semmi változás! NEM TUDOM MI TÉVÖ LEGYEK EDDIG MNDEN PROGI MENT RENDESSEN SOURCEZEK BATLEFIELD2ZÖK NEM HISZEM EL HOGY NEM MEGY A GAME
-
funorby #6503 Sziasztok ! Lenne egy ötletem legendary közelharcosra, bár ez az elgondolás csak dualos karival működik. Íme : 2* enkidu's stand (2* 25hp/sec), helm of darkness sapi (58%hpreg) armornak nemean vagy Xi'gua (43%hpreg, 47%hpreg) karvédőnek egy tartarus vagy abyssal (20%hpreg, 27%hpreg) csukának egy abyssal vagy egy trackers (19%hpreg, 45%hpreg) aeon amu (2hp/sec) és 2* 100% feletti hpregenes gaia. Ez kb 52* 340% ami ugye nem is olyan rossz, és ebben még nincs benne a kari healthre pakolt pontjaiból követekező regen. Persze ha valaki rendesen televan, akkor ringek és amu helyett valami jó rare cucc ankh of isisekkel, és a "védekező alkatrészek" többi részét is ki lehet cserélni valami jobbra legendary viny growth-okkal megpakolva
! Ezesetben akár 1000% fölé is mehet a +hpreg ami azért elég durva szvsz.
-
Amennyit ráütsz, annak a 167%át szívod el a monsztától. De nem valami nagy cucc mivel alapból mást sem tud a cucc. -
yann #6501 mivel csak 10 % esélyed van rá ezért nem olyan nagy dolog. vagy az a kérdés, h mi értelme van ilyennek és nem lenne elég a 100%? csak tippelek, de sztem a monszta manájának a 167%-t szivod át, ami lehet h kevesebb mint a te 100%-od. -
yann #6500 szerezzd be a hangkártyádhoz a legfrisseb drivert és kész. nekem is volt baj a hang miatt, ugyanilyen kártyám van (AC97), de most már semmi gond nincs. -
bocs nem akarom szét floodolni a fórumot a képeimmel de ez mi???
167% energy drained? tán bug? de lehet hogy télleg én vagyok a retardált, mint ahogy azt vki régebben felvetette :)
feri0618: simán kilép és don't send? semmi inó? mert ha ennyi akkor az gáz. esetleg próbálj új ac97 drivert vagy a graf opciók állítgatását. -
feri0618 #6498 Szevasztok kellene egy kis segitség, tele van a répám a játékal.Megvettem eredetibe a gémet,feltelepitem elinditom azt updatelom a gameböl azt elkezdek vele nyomulni és kifagy a geci 20 percen bellül a ****** elduran kifizetek 10000 ropi azt fagy a game.Erömuvem van 3700+atlon 64 7800GTX 2*1gb ram de A HANG KARIM INTEGRÁLT AZ ALAPLAPON AC97 LEHET HOGY EZ BASZ BE NEM TOM.Meg volt feltörve a játék és akkoris szivtam vele.Segitsetek ELÖRE IS KÖSSZI!!!!!!!! -
de pont az volt a kérdés hogy vajon mit tud :) -
Vitalitás rothadás, ami lényegében ugyanaz mint a vitality damage, csak X időre hat, mint a vérzés, tehát szarabb :)) -
dudovec #6495 pontosan nemtudom mitjelent , csak annyit h valamiféle vitality damage.
De mivel se attack speed, se castrate nincs rajta es semmimas olyan tulajdonsag ami feldobna , ezert sztem nemsok mindenre jo , tudhat barmit ez a decay.. -
Ja akkor őt idézted, nem engem, ééértem :) -
kérdés: vitality decay-nek van vmi spéci graf effektje? találtam ezt a staffot de sajna nemtok 464 int-et összehozni így nemtom megnézni...
-
Isenlord #6492 rendesen olvastam,ezt neked is mondhatom:) te vagy a közvetitö ezért nem neki irtam.... -
Ugyanúgy mint a másikat, csak elvilegf ahhoz nem is kéne crack, mégis pár embernek, mint pl nekem meg Itynek is, mégis kell.
Isen: Olvass rendesen tesó, mondtam h nem nekem kell, mit kezdjek epic cuccokkal ismersz ;) Úgy kezdtem h egy srácnak kell, aki privit küldött nekem, mert ide még nem írhat x ideig. Kazador vagy mi a neve, ezzel kezdtem :) -
GRaul #6490 Hát jaja igazad van.Erre gondoltam Én is.De Utána meg kiírja h:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen.
Szóval passz:S -
nálam az unleashed verzió megírva olyan mintha eredeti lenne, nem kell crackelni soha. (persze már megvettem az eredetit is azóta :) ) ...megéri!! -
kopterfield #6488 leslie
es unleashed verziot hogyan patcheled?