Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sötét: A spirit egész jó, "nekromancer" varázslatokkal. Bár az earth sem rossz, habár távolsági harc mellé nem igazán illik. Neked inkább (nem túl sok tapasztalattal - mármint részemrõl) inkább a Nature-t ajánlanám.

hentesferi: nekem szám maradt tátva, hogy milyen sok poti kell neked :-) Milyen fokozaton jáccol? Nekem (biztos) azért kell olyan kevés, mert normálon jáccom.

áá sry de mindig elfelejtem benyomni a "Válasz" gombot :S 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

😊)))
én sztem nem most fogom abba hagyni 😉
az MMMORPG kérdésem inkább hozzád és Leslieee-hez szólt 😊
veletek beszélek a legtöbbet 😉

Leslieee: Az a cucc haláli király volt. Felvetted, visszamentél pl. 22-es szinttel és magadon egy ilyen cuccal a legelsõ területekre, és azok az orkok és a többi kis köcsög, akiktõl az elsõ pár szintig rettegtél, szana-széjjel hullottak, hozzájuk sem kellett érni :-) Én is imádtam :-)

hentesferi: MMORPG kérdésed kié? Esetleg költõi?

Viszont a TQ-ben nagyon teccik, hogy a skillek kombinálásával más és más lehetsz. Ezért indítottam egy varázslót a harcos után, és ezért fogom kipróbálni sok-sok karival majd mindegyik skill kombinációját. Hunter nekem is nagyon teccett, bár egyelõre még a varázslóval nyomom. Úgy tûnik, hogy a TQ-val sokáig fogok jáccani :-)

ja igen ebbe a gamebe amit sztem kicsit elb@sztak hogy sok poti kell és nem olcsó 😄 én most Ornatebe 2-300000 goldot elszoktam költeni potikra 😄DD

SötétBarom
Most kezdtem egy új karit, mer a warfare/storm csávó túl sokat ivott és már nagyon irritált.. ;DD
Hunter mellé mi lenne jó párosítás? A távolsági harc miatt én valami idézõsre gondoltam (spirit v. nature), mivel önmagában elég sebezhetõ szegény..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

😄DDD

és az a game milyen régi ? 😊
nem ide illõ téma 😊 esetleg te nem MMORPG-zel ? 😊))

Leslieee
Jó is az a Sacred. Viszont egy valami sokkal nehezebbé tette mint az összes többit. Méghozzá az hogyha átfutsz egy területen akkor az összes kibaszott szörnyecske addig fut utánad amíg utol nem ér. Ez elég idegesítõ ha mondjkuk jó 5 percig futkározol 😛 Viszont volt benne egy olyan magic a cuccokban, hogy minden nálad X szinttel kisebb teremtmény meghal. Ez elég vadul nézett ki hogy csak rohangálsz a világban, körülötted meg szörnyek százai dobják fel a talpukat 😊) Néha úgy éreztem magam mint egy isten 😄DDDDDDD

Trip to live, live to trip

😊))

sokan mondják hogy a Sacred nem roszz game , lehet kipróbálom majd 😉

Én is megcsináltam minden küldit amit lehetett (vagyis amit megcsináltam), kettõt kivéve. Egyet Athen-ban hagytam el, egyet meg Knossos-on.

A Sacred-ban pl. ezt imádtam: ahová léptem, küldetés termett. "Ezer és ezer", mindenféle stílusú küldetés. Szerintem változatos volt tõle a játék. :-)

Amúgy télleg jó látni csajszikat is RPG-vel jáccani 😊
én is a barátnõmet a WoW világábol ismertem meg 😉)

M3nt0R: az 1.08-as verzió. Este majd próbálkozom újra a patcheléssel, mert aggasztó, hogy itt mindenkinek mûxik (még ha szenvedve tették is fel), nekem pedig nem. :-)

😊))))
csak kiváncsiság 😉
nem tudjátok hogy Ornate az az utolsó elötti rész ? 😊
mert ha jól néztem akkor csak 4 fül fér el a térképen 😊
Grece,Egyipt,Ornate és..

hentesferi: Mi ez, felmérés statisztikához? Amúgy 18-as és tegnap este hajóztam át Egyiptomba. :-)

Narven: Milyen patched van? Mert bithun ami volt abban a packban volt egy külön mini image, meg egy eredeti exe, mert a crackes exe-re ahogy már írták nem megy fel.

Narven te hol tartaszz ? 😊
hanyas vagy ?

én kb a 3/4-t megcsináktam 😛 😊

Köszi szépen!
Leslieee: Akkor hát megállapíthatjuk, hogy tipikusan nõi rpg játékos vagyok? :-)) Vééégre! Akkor asszem errõl a témáról le is szállhatunk. Nem a TQ-hez méltó :-)

Ki mennyi küldetést csinált meg Görögo-ban (sacc/kb)?

nah re 😊

most lehet meek nyári munkára aztán meg veszem az eredetit 😊 remélem nem fizetnek roszzul az ujság ki hordásért mert még GC-t is kéne vennem 😊)
amúgy a gamestar.hu-n is rajta van 😊

Leslieee
titanquestvault.ign.com

Bocs 😄

Leslieee
http://www.mouse.hu/titanquest/
www.titanquest.ign.com

Ezen belül keresd meg 😊)

Leslieee
AZ hagyjám tegnap nézegettük a képeket a fan site-on és 6. szintû palik már 100 felett sebeztek. Vannak durva dolgok arrafelé😊
Én is találtam ma pár kéket de egyik sem nekem való volt. De arra kell rájönnöm h a kékek többsége szart sem ér, csak a skillesek. Mindegyiken van némi resist, meg pár élet +, meg egy kis strength, meg még vmi használhatatlan és ennyi. Egy mogorvább zöld cucc meg bele vmi fasza charm aztán übereli simán.

Pls megdobtok egy linkkel ahonnan lelehet szedni a patch-et??Pls!
Tegnap eljutotatm Ornatebe , elég nagy a város ahova teleportálsz 😊 majd most kipróbálom tisztitani 😉Leslieee te eled mi történt tegnap óta ? 😊
ja képzeld haverom át jött tegnap és õ is gamelt egy kicsit, 8-as szinten volt már 3 kéke 😄

Leslieee
AZ durva. Nekem ott volt egybõl meg is vettem.

Leslieee
Hát az h nem veszed észre felül a füleket, az jellemzõen nõi dolog, de hogy nyomkodod a bal egérgombot fõellenségnél, az is (folyamatosan tartsd nyomva) 😊)

Jó reggelt 😛

hi ^^

jó reggelt all ! 😊
mizu ? 😉

Panzerfaust
Szerintem random, mert nekem normalon nem volt nála fekete festék.
3 karakterrel sem.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

"Jóreggelt" Leslieee! :-)

Bravoman: thx, erre még nem figyeltem. De ha vissza lehet menni Athen-ba, akkor spurizok is majd azonnal vissza.

Azé' a Minotarusz után rögtön Telkin nem volt túlságosan ujj-barát dolog. Kissé elfáradt az egér gombját nyomogató ujjam :-) Na látod Leslieee: ez pl. szerintem egy tipikusan nõi "beszólás" volt :-)

Leslieee
Szerintem Narvennek azért nem sikerül a patch konkrétan, mert a Reloaded-es verziót használja és mivel az crackelt, ezért a patch utsó részén ahol az exe-vel szarakodik, azt nem tudja megpatchelni. De ezt a végén ki is írja (írná) de látszik h error van.

A térkép tetején egy kis fülön lehet választani a helyszínek között...
Nálam korábban C:\Játék\Titan Quest mappában volt, ide nem akart felmenni a patch, most a C:\Titan Quest könyvtárban van és felment tapasz!

Akkor talán próbáld meg símán a gyökérbe felrakni!

vaguny: A TQ (mily' kézenfekvõ) a \Game\TQ könyvtárban van, ékezet sehol :-) Szal' nálam tuti nem ez a hiba.

bloodrayne2: thx a tippet, megpróbálom így. Valószínû ha mindekinek sikerül, akkor nekem is fog, csak elõtte kicsit szívni kell :-)

mindenkinek parancsolom h vegye meg eredetibe😄 a multi qwa jo feeling annyi cumot cseréltem h 27 es vagyok és bár normálon vagyok még act3 végén de nincs ellenfelem😄 jeges harcosvagyok😄 alig várom h epicbe legyek mert azt irja a kézikönyv h ott kezdi majd dobálni a jo cumokat bár én eddig csak kék cuccokat találtam bibort nem😞
Nekem sem ment egyszerûen a patch feltelepítése, de azért végül sikerült.
Azt hiszem, hogy nem szereti, ha a game ékezetes könyvtárban van!
Újraraktam a gyökérbe, és láss csodát, felment a tapasz!!!

Ja és azt elfelejtettem kérdezni hogy megmondaná valaki hogy kell képet csinálni a játékban??

Figy én is igy csináltam ne a játékban nyomj rá az updatre hanem töltsd le akárhonann pl:innenaztán középen nyomj arra hogy "click this link" és a játék könyvtárába töltsd le a patchet és onnan telepitsd fel elkezded a telepitést gondolom semmi betüt nem fogsz látni de rakd fel ugy és ugy jó lessz nekem igy lett jó.

Scareface: a játék könyvtárából is próbáltam az invisible patch telepítését, úgy sem sikerült. :-(

Nekem Egyiptomban már csak az egyiptomi helyek jelennek meg. Esetleg a map-on ki kellene választani valamit, hogy a görög teleportokat is lássam? Nem tudom ez bug-e, de idegesítõ, az biztos :-)

Szasztok!Nekem van egy kis gondom a gammával.Az elején tökéletesen futott de aztán egyszer kilépett magától a windowsba és azóta v azt írja ki,hogy a Titan Quest.exe hibát észlelt ezért leállt... v csak egyszerûen kifagy a game.Amúgy amennyit eddig játszottam vele az alapján tetszik.
Jah, teleporttal bárhopva el tudsz menni. AZért is kérdeztem hogy hol találhatok olyan essence-t, mert ha tudom csak vissza kell mennem.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Hogy hogy nem tudsz visszamenni? Bugos? Vmi hiba? Mert elvileg vissza lehet. A teleporttal.

Tegnap leesett az állam (azóta felvettem) :-)) Telkin kinyírva, elhajóztam Egyiptomba, viszont NEM LEHET GÖRÖGO-ban vissza menni :-((( Ha ezt tudom, akkor nem rohanok annyira (bár így sem rohantam, viszont elhagytam egy küldetést Knossos-ban is)... szóval szívás. Mindegy, majd a második fokozaton erre jobban figyelek. :-)

jah, mármint azon túlmenõen, hogy Göröghonban

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

véletlenszerû, legalábbis tapasztalatom szerint

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Nem tudja vki véletlenül hogy hol tudnék szerezni Essence of the Valor of Achilles-t? Végülis minden essence-nek van egy bizonyos lelõhelye, csak ezt nemtom már mi dobta el. Pls, fontos lenne.

Köszi, csak benéztem. Érdekes volt hogy Telkin itt szinte meg sem tudott sebezni, pedig 3 is volt belõle.

robotnyk
sehogy
Sziaztok!

Nem tudja valaki, hogy mi módon lehet a már felhasznált
charmot visszanyerni??? Vagy lehet egyáltalán?

Hali!