Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként grat,nemsokára én is ott leszek😊
Mint a képen látszik majdnem 137 óra játékidõ volt. Sajna soxor meghaltam (80) és így a játékidõ nõtt, a szintem viszont lemaradt, rengeteg xp-t levesz legendary-n. Bár tény, hogy ezeknek a haláloknak majdnem a fele annak számlájára írható, hogy egy ezer éves 64 megés gf4 ti4200-ason tolom és egy nagyobb tömeg ha jön és varázsolnak (meg én is) máris lemegy 3 fps-re és még csak elfutni se tudok mert már halott a kari úgy beszaggat 😞
Lényeg, hogy tetszett a game. De legfõképp a legendary fokozat, mert ott már csak lépésrõl lépésre lehett haladni, taktikázni kellett, stb. És nem hiszem, hogy a karival lett volna a baj, hiszen normálon végigfutottam gond nélkül, epic-en is viszonylag jól ment még, bár ott már volt egy-két halál ami saját hülyeségem számlájára írható. Pár pályavégi fõmonsztánál még skillátrenedzés is kellett, mert úgy elakadt szegényke. Amég közelharcos volt, muszáj volt tömegbe befutni, és hát legendary-n az nem túl egészséges (legalábbis egy druidával). Skill átrendezés után viszont a farkasokat max-ra gyúrva lightning varázslatokkal szép lassan mindenki meghalt amerre jártam.
Ami érdekes, hogy a leganyobb monsztának még mindig Talos-t írja akit kivégeztem. Mondjuk tény, hogy nehezebb is volt kinyírni legendary-n, mint bármelyik nagyobb fõmonsztát, beleértve Typhon-t is.

A NÕSTÉNY AZ ENYÉM HÉLÓ 😛
De nézd a jó oldalát Narven, mi még sokkal inkább ki tudjuk majd élvezni a játékot, mint õk akik már a végéhez közelednek 😊)
Trip to live, live to trip
mellesleg ha megeresztem a fantáziámat,akkor nem azon fogok agyalni hogy hány órát játszottál eddig😊 de ez már off😊
Vicc nélkül: tök kíváncsi lennék, hogy akik most legendary-n nyomják, azok hogyan s mikor nyomták végig az elõzõ fokozatokat. Egész nap jáccotok?? Most besárgultam az irigységtõl... :-)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
jó tudni hogy össze lehet rakni öket😄😄😄😄😄😄😄😄
Elég mogorva a damage 😊
azé laza buzogány 100%-os pierce dmg-vel😊
a képen minden idöleges+aktív skill+battle shrine al sebzek ekkorát
ja mellesleg én is üdvözlöm az lányokat,és szeretettel várunk minél többet😊
[/url][/img]
Az elsõ igazán jó cuccom, amire azt mondom, bár mind ilyen lenne:

ne haragudj de ezekkel a beszólásaiddal saját magadat minõsíted
ha meg direkt provokálni akarsz, tedd, ha ettõl jobban érzed magad,
nem ütöm le a feldobott labdát
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
a Guild Wars-rol az 7k és nem havi dijjas 😊
és nem roszz game 😉 de adok egy címet www.mmorpg.com ez egy nagyon jó kis oldal 😊
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Feri azé iszó annyit v, mer hanyas vagy?? És már ott jársz. Akkor ne csodálkozz 😊
Storm + nature-hez milyen cuccot ajánlotok? Vmi idézés? Ezek a farkasok jók? Vagy mire toljak szerintetek? Támadásom már van, valami idézgetésre gondoltam, de nemtom mire jó pl az a villámszerû spirit a stormnál.
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
http://pspfilez.extra.hu/
és itt törtön esnek a lilák ? 😊 neked már van ? mert most járok Ornatebe de még 1 lilám sincs :S kezdek agódni hogy törtön nincs sok esély egy jó cuccra
és mikor fog változni a fokozat ? mikor leszek epic ?ha csak kékem lesz ? 😊
és te eredetin vagy tört gamen jáccol ? 😊
és a vicc hogy elég drága a poti mondták hogy legendaryn 30k a poti ?!?!?!?!?
meg azt nem értem :S hogy a fokozat magátol fog változni ?