Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bibíí én 128 megás gef4ti4200 on tolom:))
egyébként grat,nemsokára én is ott leszek:)

Na kész.

Mint a képen látszik majdnem 137 óra játékidõ volt. Sajna soxor meghaltam (80) és így a játékidõ nõtt, a szintem viszont lemaradt, rengeteg xp-t levesz legendary-n. Bár tény, hogy ezeknek a haláloknak majdnem a fele annak számlájára írható, hogy egy ezer éves 64 megés gf4 ti4200-ason tolom és egy nagyobb tömeg ha jön és varázsolnak (meg én is) máris lemegy 3 fps-re és még csak elfutni se tudok mert már halott a kari úgy beszaggat :(

Lényeg, hogy tetszett a game. De legfõképp a legendary fokozat, mert ott már csak lépésrõl lépésre lehett haladni, taktikázni kellett, stb. És nem hiszem, hogy a karival lett volna a baj, hiszen normálon végigfutottam gond nélkül, epic-en is viszonylag jól ment még, bár ott már volt egy-két halál ami saját hülyeségem számlájára írható. Pár pályavégi fõmonsztánál még skillátrenedzés is kellett, mert úgy elakadt szegényke. Amég közelharcos volt, muszáj volt tömegbe befutni, és hát legendary-n az nem túl egészséges (legalábbis egy druidával). Skill átrendezés után viszont a farkasokat max-ra gyúrva lightning varázslatokkal szép lassan mindenki meghalt amerre jártam.
Ami érdekes, hogy a leganyobb monsztának még mindig Talos-t írja akit kivégeztem. Mondjuk tény, hogy nehezebb is volt kinyírni legendary-n, mint bármelyik nagyobb fõmonsztát, beleértve Typhon-t is.

mellesleg volt már elég bajom rpg-s lányokkal,szal szabad a pálya Leslieee:))

Leslieee
Hülyülök csak :)

Trip to live, live to trip

én nem marakodom,nem vagyok marakodós kisajátitós szerintem

Amíg Ti itt elmarakodtok a koncon (értsd: rajtam), addig én távozom haza. Mindenkinek kellemes felfedezést és hentelést estére. :-)

Leslieee
:DDDD

A NÕSTÉNY AZ ENYÉM HÉLÓ :P

De nézd a jó oldalát Narven, mi még sokkal inkább ki tudjuk majd élvezni a játékot, mint õk akik már a végéhez közelednek :))

megengede hogy magázz ha nagyon akarsz:P
mellesleg ha megeresztem a fantáziámat,akkor nem azon fogok agyalni hogy hány órát játszottál eddig:) de ez már off:)

Khmmm... akkor elkezdelek magázni, jó? :-) Bár én keményen dolgozó ember vagyok, aki esténként örül, ha 2-3 órát kibír a gép mellett, szóval ereszd meg a fantáziád, hogy az enyém vajon mennyi, ha hétvégente jáccok kicsit, meg napközben még annál is kevesebbet :-)

hát én eddig összesen 1 nap 15 órát játszottam a karimmal:)

Nem baj Leslieee, én kifejezetten imádom cipelni a dolgokat :-) Na, majd legendary-n.

Vicc nélkül: tök kíváncsi lennék, hogy akik most legendary-n nyomják, azok hogyan s mikor nyomták végig az elõzõ fokozatokat. Egész nap jáccotok?? Most besárgultam az irigységtõl... :-)

Leslieee
Ha mind ilyen lenne sem tudnánk még egy jódarabig felvenni Narven :)

bakker, hát ez egy igen remek cucc. Tényleg lehetne mind ilyen, vagy legalább hasonló... Nekem normálon Göröghonban Telkine nem dobott ki semmi érdemlegeset. :-(

wedge31
Nem tudom mire gondolsz,pár nappal ezelött bocsánatot kértél amit én természetesen elfogadtam.Ha arra gondolsz mért írtam le #2433 hogy magánvélemény az pont azért volt mert tanultam abbol ahogy reagáltál egy "szerintem"-el kezdödö mondatra és valamiért nem érteted,hogy ez azt jelenti,hogy magánvélemény.Részemrõl ez nem provokácio hanem prevenció.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Leslieee
:))) Ugye ugye? Jössz egy legendary item-mel ;)))

ROTFL ZOMG:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D
jó tudni hogy össze lehet rakni öket:D:D:D:D:D:D:D:D

Leslieee
Te mi lenne ha a kurva charmokat egybe tennéd? :D Nem foglalna akkora helyet? :P

Elég mogorva a damage :)

hmmm,találtam egy ilyen kis aranyos cuccot és enyhén megugrott a dps-em:)
azé laza buzogány 100%-os pierce dmg-vel:)

a képen minden idöleges+aktív skill+battle shrine al sebzek ekkorát

ja mellesleg én is üdvözlöm az lányokat,és szeretettel várunk minél többet:)

Legendary Orient Talkine dobott egy aranyos kis amulettet, lehet fel akart vele készíteni Typhon-ra :)
Az elsõ igazán jó cuccom, amire azt mondom, bár mind ilyen lenne:

Leslieee
Melyik volt a provokáció? Lemaradtam :(

wedge31:
ne haragudj de ezekkel a beszólásaiddal saját magadat minõsíted
ha meg direkt provokálni akarsz, tedd, ha ettõl jobban érzed magad,
nem ütöm le a feldobott labdát

Thx, minden világos. Szal' a GuildWar 7k-ba kerül, és utána már nem kell a játékért csöngetni. Konzekvencia: egyelõre marad a TQ :-)

megveszed a jatekot, es utana nem kell kulon fizetned azert, hogy online jatsz vele
Leslieee
k=1000 :)

Jedi: a tegnapi enchant-os infó jó volt, thx. Bele tudtam tenni õket a cuccaimba (mily' meglepõ :-D)

Megengedem, hogy mindenki lámának nézzen, de itt a köv. kérdés hentesferi-hez: mijaza 7k? :-))) És ha nem havi díjas, akkor milyen? "Minden megkezdett perc 10 Ft"? :-)

Írtam (meló volt sok - hol egy munka hõse érdemrend??) :-))

Leslieee
Írjál már vmit Cica mer befordulok :D

wedge31
Amig volt netem épp az emlitett Guild wars-ot nyomtam ami szerintem jobb mint a WoW,gyorsan hozzá teszem ez magánvélemény még mielött valaki belekötne mert nem tud egy mondatos szöveget értelmezni.

Wedge te jáccol valami MMO-val ?

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

igen vannak :) vagyis én csak 1röl tudok :)
a Guild Wars-rol az 7k és nem havi dijjas :)
és nem roszz game ;) de adok egy címet www.mmorpg.com ez egy nagyon jó kis oldal :)

wedge31
Guild wars.

Régóta gondolkodom már azon, hogy egy netes rpg játékot is ki kellene próbálnom. Egyik ismerõsöm valami Anarchy Online-t (vagymit) emleget, a másik meg EVE-t, a harmadik WoW-ot. Eddig minden ilyen játék a pénz miatt tartott vissza, bár vannak, amelyek díjtalanok, nem?

Szerintetek mire nyomjam a skilleket:skill A kétfegyveres kizárva mer pajzsot használok.:)

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

jaja :D nem keveset :DD 8k 2 havonta de lehet 1 havonta is úgy 4k :) de ha havonta akarod akkor bankszámláról ha pedig inkább 2 havonta akarod fizetni akkor van egy bizonyos GameCard :) amit ha megveszel van rajta egy kód olyan mint a feltöltõ kártya :) azt beütöd az oldalon és van 2 hónapod :D

Leslieee
És Feri az eredeti mennyit kóstál? Ott vmi havi fizetés van nem?

wedge31
Igen esnek de teljesen véletlenszerüen ahogy az ilyen tipusu játékoknál szokás.

jah a tört serverek :) én is ott kezdtem de már eredetire mentem de most meguntam és TQ-ok :D

jaah :DDDD

Leslieee
A WOW-al játszottam 40. szintig de untam mivel nem akartam befizetni a lóvét rá így csak ilyen mellék szervereken tudtam vele tolni, ahol volt 1-2 idegesítõ bug, illetve 1-2 quest nem volt meg.... De amúgy bejött nagyon. A fõ szerveren nyomnám azzal is.

Feri azé iszó annyit v, mer hanyas vagy?? És már ott jársz. Akkor ne csodálkozz :)

Ennek nincs köze ahhoz h tört vagy nem. Lilát pedig normálon nem fogsz találni egyáltalán. Majd csak a késõbbiekben.

Storm + nature-hez milyen cuccot ajánlotok? Vmi idézés? Ezek a farkasok jók? Vagy mire toljak szerintetek? Támadásom már van, valami idézgetésre gondoltam, de nemtom mire jó pl az a villámszerû spirit a stormnál.

öregharcsa
"Csak warezos játékaim vannak ez se kivétel."
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

jaa oks akkor már értem :)))
és itt törtön esnek a lilák ? :) neked már van ? mert most járok Ornatebe de még 1 lilám sincs :S kezdek agódni hogy törtön nincs sok esély egy jó cuccra

wedge31
Ha végig tolod a normált utána a fõmenüben választható lesz az epic,ha azt is végig vited akkor már a legendary is.Csak warezos játékaim vannak ez se kivétel.

oks köszz :))

és mikor fog változni a fokozat ? mikor leszek epic ?ha csak kékem lesz ? :)
és te eredetin vagy tört gamen jáccol ? :)

wedge31
Igen,tényleg annyi.Ha akarsz legendaryn is játszani akkor már normálon kezdj el figyelni arra,hogy minél több pénzed legyen.

jah :S

és a vicc hogy elég drága a poti mondták hogy legendaryn 30k a poti ?!?!?!?!?

wedge31
Normálon és epicen még elmegy,de legendaryn gyakorlatilag folyamatosan nyomni kell az itóka gombját ami tényleg nagyon odavágja az embert.Egy ötvenes karival azé nem bánnám ha egy mezei disznót eltudnák intézni ital nélkül is.

wááá hogy lehet ennyire béna :D már mgint elfelejtettem a válasz gombra klikkelni :) a lényeg neked szántam Narven ;)

a legnagyobb vicc hogy én is normálon :S nem tudom lehet gyenge cuccaim vannak vagy nem tom de eléggé veszik a hp-m :S pedig majdnem 3 k élet :)
meg azt nem értem :S hogy a fokozat magátol fog változni ?