Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Earthtel senki nem jáccik?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Én is attól tartok kevés lesz a videoramom. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Rlz hát. 😊

/ u korean okok? ~~

Lammer
kicsit hanyagolom... remelem jon performansz patch is... (meg azert ne feledd, en 1280ban jatszom, told csak fel 1280ra, lehet diavetitesed lesz 😄😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

jaja 😄

és akkor így most nem is gamelsz vele ? 😮

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Lammer
jah ugy mar jobb az teny, nade egy agyonhuzott 6800gsel nehogymar kompromisszumot keljen kotnom... mondom minden csilivili muanyag fos pcs fps megy frankon... hat mind1... pc rulz... ^^

Na lol nekem ennél sokkal szarabb a congifom és nem akad :S
az optimalizálást télleg nagyon el cseszték....

az én kis szegényes configom: 1,7Ghz,784RAM,a video karit már tod 😊 egy régebbi Asus alaplap...és télleg megy nálam akadás nélkül :S
úgy próbáltad hogy a shadowot teljesen le veszed ?

Lammer
most jelenleg(mindig valtozik <#vigyor3>) a64(s939) 3500+ @ 2500Mhz, 2 giga ram, 6800GS @ 520/1200... a lenyeg... mondom a grawtol kezdve a preyen at minden MEGY FULLON! csak ez a szemet nem... kicsit elcsesztek az optimalizalast... van egy olyan erzesem...

milyen a configod ? lehet hogy már írtad de nincs kedvem meg keresni a 32 oldalbol 😊

Lammer
ok kosziekh emberek, nagyjabol eleg... 😄😄 hat nemsemmi grafigenye avan a proginak, csak azert kerdeztem korbe, mert nekem erdekes minden jatek fut fullhighon... meg a prey is tok siman futott(demo) nativban, minden onnal... csak ez a tetves jatek akad meg MEDen is!

Lammer
hatakkor ennyi, koszi 😉

és az antianalising meg a vertical... is bevan kapcsolva csak a shadow low és megy simán

Ja igen az árnyékot levettem mert az nagyon lassitja a gamekat szal az árnyék lowon 😊

Hát ha akarod mutathatok róla képet 😄

chalezlopez
húzott 7800gt high minden, kivéve az árnyék, az med. anialias off. így szuperül fut kb 40-50 fps 1280 tft-n.

Vamos Argentina!

Lammer
jaigen... persze... x800on is alig 15 fps 1024ben(high)... nemhogy 9600xtn 😄😄

nekem 9600XT-vel simán elfut 1024-be high-on.

Lammer
koszi de erosebbekre gondoltam! 😉 "1800xl,1800xt, 1800gto, vagy esetleg egy jol huzott x850xtpe" es maxon 😄

Scareface
9700@Poo-val nyomom 1024x768 médiumon, mert afölött szétzuhan a kép nálam.30-40 fps.

Lammer
en tftn tolom 1280ban nativan a jatekokat... de ennek a jateknak alaptalanul magas a videkari igenye... bar ahogy irod 7900el okes, nem is tudom... jo kosz az infot... azert irhatna olyan is, aki 1280ban tolja maxon de nem olyan eros karival mint virs lee forumtars! tehat 1800xl,1800xt, 1800gto, vagy esetleg egy jol huzott x850xtpe (az ati oldala erdekel)

robotnyk
hm köszi, tûzfalat nem kapcsolom ki, annyi erõvel az autópályára is kefeküdhetnék 😊
hi all 😊

tegnap megöltem Typhon-t , most meek epicre 😛 😉
itt epicen már van rá jó esély hogy esik valami lila cumó ?

1024-ben tolom a 120Hz frissítés miatt (szemkímélés). 1600*1200-ban csak 89Hz lenne, az nekem kevés. Nem akad semmit, bár már 7900 GT-vel se akatd, azon is minden max volt. Néha van csak olyan hogy megáll 1-2 secre a kép gondolom ekkor tölti azt a pályarészletet ahova épp megyek.

Mert a másik kaszt a storm. Én azt kérdeztem hogy emellé melyik jobb, erre írta savior hogy attól függ mit választok mellé. 2. mellé már semmit.

Hmm, errõl a cast delayrõl a spell leírásában szót se ejtenek. Na pont az ilyenek miatt kérdezek, nehogy utána kelljen mondani hogy dehát én nem ezt akartam. At earth-ös fireball spell (a skill treeben jobb oldalt) is cast delayes?

Lehet erre gondol.
Sorcerer = Rogue + Storm

http://www.titancalc.com/

Lammer
mennyire akad a jatek vele? 😉 (felbontas max, minden maxon erdekel)

virs lee: miért adott a másuik kaszt, ha storm sorci vagy? Attól még lehet nature, spirit, earth is. Vagy vmit félreértettem?
Nekem ki van maxolva a chain lighting két skill és elég tápnak tûnik, ha gyengébb ellenfelek jönnek akkor egy varázslattal 5-6ot kapásból kivégez. De mivel kell neki jó 10-15 mp az újratöltõdéshez kell mellé vmi állandó támadó varázslat.

Robotnyk: Mi toltuk hamachin, semmi extra nem kell, csak legyenek kikapcsolva a tûzfalak. Vagy próbálkozhatttok belõni h átengedje nálunk nem sikerült. Viszont teljesen jól futott, csak néha volt nagyobb lag.

munyez: Nekem reloedes verzióm van, de a crackel nem megy. Eredeti exet meg kell hagyni, daemon + curerom + miniimage. Van hozzá egy FAQ itt a hozzászólásoknál, de már nemtom melyik. Vmi cím, ha vki tudja linkeljen pls. Köszi.

Leslieee
Csípem azért h mindenki érdeklõdik afelõl h mit érdemes fejleszteni, vagy melyik kasztot mivel párosítsa, vagy ez jó-e vagy az 😊) Nekem mondhatna bárki bármit úgyis azt választanám ami nekem bejön😊)

Jah és úgyis le lehet szedni a skillekrõl a pontokat, ha nem tetszik vagy nem elég tápos késõbb.

Trip to live, live to trip

NeoMaN
ezt nem értem.

Mivel storm sorci vagyok, adott a másik kaszt.

attol fugg milyen masik kasztot valasztol melle. onmagaban hiaba eros valami, ha a masik kasztot nem tudod ugy fejleszteni, hogy kiegeszitsek egymast, akkor nem sokat er.
Storm sorcim van, eddig csak jégre gyúrva (10-es szinten még sokfele nem lehet), de lassan kéne másra is pakolni.
- A stormnak a lightning része (chain light) milyen, jó / szar?
- Earthbõl a fireballos ág elsõ ránézésre a jégnél is durvább, a gyakorlatban mit tud? Elég erõs hogy megérje beválasztani?

Sejtem hogy mire gondolsz. Olyan chat nem tudom van e benne, nem multiztam még. De játékon belül biztos van. De szerintem az nem akkora baj, hogy nincs.

crash
hamachi nekem ment csak volt vagy 1000es ping...nem tom miert...😞
robotnyk
valaki akinek már mûködött a hamachis multi, elmesélhetné, volt-e valami trükk a beüzemelésben, thx
de az nem csak akkor jon elo, ha mar joinoltal valahova?
szerintem van benne say(chat)

raadasul cuccot duplazni mar most is lehet
Leslieee
Jaja ez így igaz. A külföldi fórumokon már most errõl van szó, h kajak cheates karik lesznek a neten hipp hopp.

ez a netes resz nekem valahogy nem jon be. egy reszrol nincs chat, igy az emberek kenytelenek kulso forumokon vagy kulso chaten kommunikalni egymassal. a masik ami nem tetszik, hogy a gepunkon tarolt karakterrel lehet a neten nyomulni. na most ez zel az a baj, hogy ha kijon valami karakter vagy cucc buheralo progi, akkor utana lehet cseszni az egesz multit, mert mindent az ilyenek fognak ellepni. sajnos a diablo 1 es a diablo 2 open battlenettel is hasonlo volt a helyzet.
mrall
nos te hihetetlen menõ lehetsz!

mrall
amit én használok ott meghívó van és nekem sajna az elfogyott! 😞

piratebay torrentspy .... ezeket nézted?

Az a baj, hogy nem találok olyan torrent oldalt, ahonnan jó lenne a letöltés, tudnál valami linket adni! Elõre is köszi
Most onnan próbálom, remélem ez a változat nem fagy ki!
mrall
munyez : Rossz helyen keresed akkor az emus változatot! szedd torrrrr...entrõl 😊)

Sajnos az Emudvd-s változat hibásan van fenn, csak a reloaded-es maradt, de valaki írta, hogy tud megoldást rá..
Leslieee
A Reloaded-est felejtsd el szerintem. Töltsd le a másikat. Ha kész leírjuk h írd ki😊

Sziasztok, légyszíves írjátok már le, hogy kell elindítani a játékot, már patcheltem + minden, de úgy se tudok 10 percnél többet játszani, mert kifagy!!! A Reloaded-es verzió van meg, ha valaki ezzel boldogul akkor írja le, hogyan nem fagy ki! Már mindent próbáltam! Elõre is köszi..
Én meg 1 gigás 7950 GX2-vel. Ha már így rákérdeztél. 😄P

Hát az én halálaim nagyrésze is a szaggatás számlájára írható... Igaz még csak egy két halálom van. Most öltem meg Typhon-t!!! Igaz csak normálon, de nekem már ez is király! Még nagyon nem is volt idõm játszani, szal ezzel a kevéssel örülök h itt tartok 😊