23078
-
John Angel #6647 Köszi a segítséget!
Nem is annyira bonyolult.
Gyors leszedtem az uTorrentet és letöltöttem a crackot.
Már csak engem is az érdekel, hogy mennyire jó a crack. -
Lyan Kyj #6646 ITT érdeklődj -
John Angel #6645 Én meg nem is értek ezekhez a torrent dolgokhoz.
Valaki el tudja magyarázni, hogy hogyna kell torrentről tölteni? -
Lyan Kyj #6644 tuti műxik? nincs vele gond? -
John Angel #6643 Bocs Shorlex, de nem kaptam meg. -
Manual #6642 1.15 Patch-hez a CRACK http://www.newtorrents.info/?id=10855 -
nem tudom mi a gond nekem több gépről is megy bár mitagadás FireFox-ot szereti jobban ;)
talán ha egy eszközök > internetbeállítások > (előzmény) Fájlok Törlése segíthet ;) -
dudovec #6640 shorlex: archmage glove + odysseus armor + tracker hood + high priest ring vagy eye of the horus aztan hajra. -
Kit vettem egy kalap alá? :) -
Crash88 #6638 ELADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ EREDETI TITAN QUEST
érdeklödeni privátba vagy itt -
ity #6637 Hogy örültem neki, hogy vége a nyaralásnak és megint mehetek TQ, erre nem behal a gépem ....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Még 1 hét TQ nélkül ....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Addig fórumozok innen a szomszédból :D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Egyébként nem olvasom megint vissza de vkinek a kérdésére az a válasz, hogy igen. Természetesen a Lich King-ről leszedett pontok nem lesznek új játékban rajta (hiszen leszedtük róla :D).
Ezért is írtam, hogy ez csak akkor jó móka, ha több órát tolja egyfolytában az ember (megha mindig van 5 muilla feleslegben nála). Titan run-ra alkalmatlan ez a stratégia. -
John Angel #6636 Köszönöm szépen.
Meg is nézem. -
Shorlex #6635 Elküldtem! :D -
Crash88 #6634 érdekelne vkit esetleg egy eredeti titan quest cd keyel meg minden
ha igen akkor privát plz -
pajzshordozó #6633 Ha visszavásárlóm a kék cuccaim akkor van néhány kezdő mágusoknak való amit eladtam asszem Mirage, és a Staff Of Nabucodonozhor,
Kardból meg a Yin-t cserélem el bárkivel, multizni is szivesen multizok aki akar szoljon benne vagyok -
John Angel #6632 Multizni eszemben sincs!
A torrentel meg vannak problémáim, így jobb lenne, ha el tudnád küldeni azt a file-t Shorlex.
Előre is köszi.
[email protected]
Ha esetleg nagy a mérete akkor felrakhatod RapidShare-re is.
LeSlieee!
Nem kell mindenkit egy kalap alá venni. -
mouse.hu/titanquest nekem beőrült, pár napja eltűnt a skin/background az oldalról, azóta sincs. hiba nálam vajh? amúgy zsír a site
-
Shorlex #6630 Isen, Ramses cuccok kellenének. Van köpenyem, meg lábtyűm, többi nincs :D
Egyelőre szerény igény, de epicen még elmegy...
Egyébként melyik a legütősebb (akár legendary) cuccegyüttes? Gondolom kari-jellegenként változik... -
Shorlex #6629 Hidd el neke, az Isten szerelmére, hogy ott van az is, a csomagban, amit le lehet tölteni a torrenten, csak nem ASR-nek, vagy hogy hívják, hanem explorer.exe-nek, de ugyanaz. -
Isenlord #6628 na szal van nekem ha kék dárdát akarsz monks spade,hu-hai s pride, nubian spear,qin zi yings lance,
legendböl:Kwan Yin's Final Mercy
194-208 Damage
30% Piercing
Speed: Very Slow
3% Chance of +113% Damage
33 Elemental Damage
22% Chance of 11% Reduction to Enemy's Health
64% Life Leech Resistance
60% Energy Leech Resistance
+29 Strength
+58 Offensive Ability
+20% Attack Speed
Required Dexterity: 350
Required Strength: 150
eleus' Ashen Spear
188-201 Damage
25% Piercing
Speed: Slow
+23% Damage
+24% Pierce Damage
43 Piercing Damage
37 Fire Damage
45% Pierce Resistance
+36 Dexterity
+15% Offensive Ability
+22% Attack Speed
+10% Energy Absorption From Attacks
Queen Zenobia's Spear
163-180 Damage
30% Piercing
Speed: Very Slow
25 Piercing Damage
27 Elemental Damage
28% Elemental Resistance
+21 Strength
+19 Intelligence
+18 Dexterity
+135 Health
+1 to All Skills in Hunting Mastery
de vannak akkora táp zöldek és sárgák h nagyon agyonverik ezeket egy jó echantal:D -
Bocs, tom h nem kérdeztél, de sztem mindkét set elég szar, viszont ha kell babiloni sapim az van.
Babiloni dárda helyett meg inkább ajánlanám a Herod's Reach nevezetűt, vagy esetleg a Núbiait, de inkább az előzőt :)) (gamebanshee-n meg tod nézni h melyek ezek). -
Bocsáss meg ó Vénségek Bölcse h megengedhetetlen magaviseletemmel csorbát ejtettem szentséged büszkeségén. Ó miért, miéééért kell ily fiatalon megtapasztalnom a kínok kínjának elviselhetetlen mélységeit! :)
A pofázás nem neked szólt inkább akinek írtam :)
Figyi srácok sztem addig se 1.11-et se 1.15-öt ne rakjatok fel amíg nincsen hozzá crack. Lószart sem javítanak a játékon, higyjétek el, később meg majd jöttök olyan kérdésekkel h hogy tudjátok visszaállítani, mert nem tudtok multizni az 1.08as haverjaitokkal. :) -
Isenlord #6625 mondj 1-2öt mit keresel:D -
John Angel #6624 De azt a hozzászólást már néztem!
És azt csak az 1.08-as verzióra írja.
Én azt a programot keresem, amit az 1.15-ös verzióhoz írtak.
Azt írta, hogy a gamecopyworl-ről le lehet szedni a két programot, de csak az eggyiket találtam fent.
Engem csak az érdekelne, hogy hol van a másik program.
Ezt még nem írta le senki! -
Shorlex #6623 Isen, slayerként mit kezdjek egy dárdával? :D
Vagy esetleg sooth-ként? Na az még szebb.
Tápos mágus cucc, vagy valami slayernek megfelelő van esetleg? -
cs
néztem hogy a defense mastery több dexet ad mint strg et. az lehetséges hogy dex jobban kell neki mert attol jobban sebez, jobban használja a "pajzsharctekniká"-t ?:D -
Shorlex #6621 5801-es hozzászólás, de ez most már fogalom lesz, vazze... -
John Angel #6620 Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni.
Olcastam, hogy ha 1.15-ös verzióval akarok játszani, akkor kelleni fog 2 program.
A Pro Stop már meg van, de a mások (3 betűs) programot nem találtam meg.
Meg tudnámondani valaki, hogy pontossan honnan tudnám letölteni?
A gamecopy-t néztem, de nem találtam. -
Isenlord #6619 hamán lehet csak kereskedni,vagy online... van kb 35spearem ha érdekel szólj:) -
pajzshordozó #6618 Nekem jó lenne mert nem vagyok valami magas szintű, normal végén járok -
Shorlex #6617 egymás közt "keresekdni" a hamachin lehet? Vagy TQ Vault az is? -
Isenlord #6616 az eléggé fostalicska spear.. -
pajzshordozó #6615 Én is szívesen besszálok a kereskedelembe:)
Most egyelőre csak a Yin nevezetű kék szett cuccos kardot raktam félre, de leginkább nekem a Babylonian Spear-re fáj a fogam:)
Meg a Babyloni szett, és az Obsidian szett-re -
ha jl értem talán akkor menni fog a patch ha az eredeti exe-vel telepíted a patch-et a jkáték könyvtárából! Sry ha félreértettem valamit
- kisPocok - -
A Retalitaion nem az, amikor az nmy megüt, akkor kap vissza sebzést, lassítást, stb... (ua, mint a thorns oltár...)
Ennél fogva: "32% Speed Movement retalitaion for 3.0 sec" ez inkább azt jelenti, (szerintem!) hogy ha megüt, akkor a mozgási sebessége 3 secre 32%kal csökken...
Egyébként a nimbus heart of frostnál vettem észre, hogy csak miután megütöttek, utána lassultak be :-(
Ennyivel jobb a spirit deathchill aurája, mert az lassít, amint a sugarába érnek... -
A lanos-hamachi-multiplayer játékra rendszereztünk pár szobát, aktív tagokkal [
Valamint egy érdekes 5let a mihamarabbi TQ magyarosításért [ [URL=http://www.mouse.hu/titanquest/content/view/65/2/]infó ] -
gondolom az 1.01 a "gyári" verzió!?
-
Leslieee! Feltelepítettem, eredeti exe, patch-et bemásoltam, elindítom , nincs szöveg, nyomom a bal gombot de utána kidob egy ablakot amin egy felkiáltó jel van egy háromszögben és egy gombra lehet nyomni, de se előtte se utána nem csinál, másol semmit! -
Shorlex #6609 Pofázik a fazon?
Ej ezek a mai fiatalok mit meg nem engednek maguknak... :D
Következő már az lesz, hogy térdeljek és szeresselek...? :D
A válaszom előre tudod, meg ne kérdezd. :D -
De van, TQVault, erről pofázik a fazon is olvasd el :)
Lan multi Hamachi nevű progival kiválóan müxik.