23078
  • Isenlord
    fecske mi az a s*ar?:) és mi dobta?
  • kispancsi
    többen írták hogy találtak müködő 1.15 -es crackot. az odlalon már rég fent van itt. Ezért köszönöm midnenkinek aki elakarta küldeni de már rátaláltam én is! :)

- kisPocok -
  • dudovec
    :D:D:D
  • Shorlex
    Te Dalia!
    ha nagy leszek, meghálálom!
    Nagyon köszönöm! :D
  • zsirfecske
    áhh leslieee is lefüggött tq-ról, akkor tényleg vége :)

amúgy jön gothic3, fergeteges rpg lesz... kéne egy külön élet ezekhez a game-ekhez, vagy államilag kijelölt nap a héten amikor csak rpg-zni kell. hehe
  • berlin
    köszi, de passzintom!
  • Leslieee
    Beus én eladom neked az Aphro Favor amut 100eFt-ért! :)

Inkább wowozok :P
  • Skeeter18
    Hi all! Volna egy olyan kérdésem hogy a THQ vault nálam nem műxik, mert vmi inicializálási gyíkra panaszkodik. 1.08 peccs van fenn. Lehet hogy újabb kellene hozzá, mert a rídmijében nem találtam erre utalót. Válaszotokat előre is köszönöm!
  • berlin
    Pajzshordozó!!!!

Gyere a "szobámba"!!!!!
    Kicsit online vagyok, de sűrűn nézem majd ezt az oldalt is, ha esetleg vmi gond lenne a kapcsolodással.
    Várok rád, hogy odaadhassam a babiloni csimmát!

Üdv.:
    B.
  • zerosdfd
    http://www.youtube.com/watch?v=487A9sFWY7Y

Hát ennyi volt....
  • HammeRed
    Pdf nincs a lemezen,beszkenneltem és feltettem a rapidshare-ra.
    http://rapidshare.de/files/32988480/TQ_Kezi_HUN.rar
  • pajzshordozó
    Akar valaki kereskedni?
  • zsirfecske
    ez a fórum meghalt!

nesztek tininindzsaaaa teknőc:

• zsirfecske
    áhh már találtam headhunter's axe-ot, sabertooth-okat, ichtian womper-t meg spear-t szóval minden ilyen spéci zöldet csak a tetű huntmaster's bow-ból nem jön össze normális grr...
    vki adjonmá, vagy legalább egy csoffadt serpent whisper íjat :)
  • Shorlex
    Azon gondolkodtam, hogy van-e magyar nyelvű elektronikus kézikönyv a gaméhez.
    Mert a net asszongya, hogy a játékot itthon magyar kézikönyvvel adják. Na most ezeket a kézikönyveket a legtöbbször pdf-ben felteszik a lemezre. Itt rajta van? (kérdezem, aki dobott a cuccért 11 rugót)

Nincs meg véletlenül vkinek? Szkennelni nagy munka, ha nincs elektronikusan?
    Megcsinálom én, ha kell, csak nincs meg a könyvecske...
  • PsyhoApu
    Itt nézz körül:
    TQ
  • marshall1975
    császtok nem akar venni valaki eredeti TQ-t mert eladnám 6500 ft ért [email protected] ra irkáljon akit érdekel ..
  • bekescsaba
    PsyhoApu!

Egy kicsit lehetne részletesebben?

Ez a Hamachi nem mond túl sokat.

Kösz
  • PsyhoApu
    A megoldás egyszerű hamachival összehozol egy játékot, a magasabb szintű karakter elvisz a következő wp-hoz.
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Lenne egy kis gondom, normálon játszok és az 1. pálya végén járok, ahol el kéne hajoznom, de nem tudom megtenni. A küldi szerint beszélnem kellenne a prométeusz ügynökével, ez megvan, de a mellette álló hajóskapitány feje felett nem jelenik meg a sárga ikon, így nem tudom megszólítani.
    Gondolom, Ő szállítana el a hajóval.
    Valakinek ötlete? A játék amúgy crackelt.
  • Grusalak
    tegnap éjjel az orient mókás volt... játszottam két órát, abból az első 1 órában kaptam 4 kék tárgyat, majd a következő 1 órában még a sárgák is ritkaságba mentek szinte, annyi volt a fehér
  • Lobsterman
    normalon nekem a yangot dobta valaki első végigjátszásra :)
  • Grusalak
    Szerencsére így még nem jártam :-) Jobb is, mert szerintem totál kikészülnék :-D Én azzal szeretek szórakozni, hogy a nagy falon a lépcsőkön olyan szépen gurulnak lefele a pengek
  • Lobsterman
    A Sacred tényleg egyedibb játék mint a TQ, ebben egyetértek. Ez inkább a jól bevált elemeket használja az eddigi hack&slash-ekből, hozzáadva egy-két érdekességet, amik inkább grafikai finomságok mint játékmenetiek(ragdoll fizika, meg ilyenek).
    Nem mondom hogy jobb lenne egyenlőre. A Diablo2-t kb másfél-két évig toltam ebből felet neten, Sacredet egy évig, net az nem volt, és még mai napig néha tolom vele egyszer kétszer. Most egyenlőre TQ-ra vagyok rákattanva, de azt azért nem hiszem hogy akkora lenne a szerelem hogy olyan sokáig kitartson mint az előbbi 2 említett game... Tény hogy kevesebb a lehetőség, és a varázs is kicsit kopottas belül, de a Sacred és a Dio is a kiegészítőivel lett igazán fasza játék. Majd meglátjuk, ha kijön a kieg(ha kijön :) )
  • kopterfield
    olyan se nagyon volt meg hack and slash - ben hogy a magaslaton tronolo monsta -pl great wall- halal utan leesik a melybe. mondjuk sajnos ez itemekkel is elofordul. volt mar nekem olyan hogy battlemage set egyik darabjat nem birtam felszedni mert a hulye pont legurult a szakadekrol :(((
  • pajzshordozó
    Mentem a föld alatt, talán Marduk templomába erre látom hogy a Dzsinn-ek nem szürke a pengéje ahogy jó lenne, hanem kéken világit. Hopp eldobta a Yin nevezetű kardot Normalon
  • zsirfecske
    nemá mikor volt ezelőtt olyan, hogy mentél a kriptában és megláttál egy vörösen izzó valamit egyik csonti kezében, kinyírtad és tényleg egy vörösen izzó unique fegyver esett a földre?

amúgy én már csak néha játszogatok legend legvégén, de megőrülök, hogy nem találok egy rendes huntmaster's bow-t. ha vki összefut egy igazán menő példánnyal akár boltban (pierce dmg, %dmg, attack speed jó kombóban) légyszi tegye már rá a kezét és szóljon. szeretnék brutál sebzéssel satyr-oakt reptetni normal-on, nekem ennyi híja lenne a játéknak. kösz :)
  • berlin
    Sziasztok!

Valakinek nincsen egy +2 All skill amuja, vagy gyűrűje (nem tudom, ringbe van-e egyáltalán) elfekvőben?

Cserélem bármire, vagy fizetek 10 Milliót érte. Persze nem forintot.:)))

Üdv.:
    B
  • Raziel82
    Szasztok eredeti cd -m van ezt irja hibának csak hétfőn kezdte eddig ment mát újra is telepítettem de ugyanaz a daemont is lekapcsoltam. Van ötletetek mit tegyek?
    Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=6000&l=hu címen.
  • berlin
    Pajzshordozó!

A csizma a tiéd! :)
  • RangeR
    Csak játszok ezzel és játszok...közben rájöttem eléggé az elején, hogy a Sacred ennél kb. 3452x jobb játék. Amilyen újítások abban vannak a Diablo után, ebben a Titánban annyira nem lett semmi. Szóval, akinek olyan hiányérzete van ez után, vagy csak megunta de szereti ezt a stílust, annak Sacred!!!
  • Lyan Kyj
    eh, próbálgatom kiszedni a játék zenéjét, a music.arc-ból. Leszedtem egy arc-csomagoló progit, de az is "ismeretlen archív formátum"-ot ír ki.:((( Megfogok őrülni, ha nem tom kinyerni amit akarok
  • Leslieee
    Teljesen mindegy az exe mérete, mivel akárki crackeli, az origin exe mindig ugyanakkora.
  • newc22
    Magyarosítás várható valamikorra?
  • Shorlex
    Hát, sajna azt most nem tudom megmondani, me pillanatnyilag a munkahelyemen ülök, de majd ha hazamegyek, megnézem.
    Addig is köszi!
  • Grusalak
    lehet, hogy nem megyünk vele sokra, de mi a image-od neve? vagy annak a txt-nek, ami van mellé, amiben a cdkey-ek vannak? ezekből talán vki megtudja mondani...
  • Shorlex
    Jó, és honnan tudjam, hogy melyik? Láttam egy egyszerű, ám megbízhatatlannak látszó módszert, miszerint nézzem meg az exe méretét. Nem gondolnám, hogy ennyi lenne a két verzió között a különbség... Na hogy ez elegendő-e nem tudom. A mostani exe egyébként 4-4.5 között van.
  • chalezlopez
    SZIGORÚAN az Unleashed verziót kell kiírni, mert az az origi képfájl!! Az Unleashed verzióval olyan, mintha eredeti lenne. (majdnem)
  • Shorlex
    Mellesleg szerintem reloaded verziót töltöttem le anno, azzal a chavez által leírt cucc nem műkszik?
    Mi a különbség a kettő között?
  • Shorlex
    Köszönöm az útbaigazítást.
    Amit én nem értek, hogy a többi 999 kérdezővel ellentétben nekem MENT a game, sokáig, minden gond nélkül, aztán egyszerre csak ezt találta ki a barom, minden ok nélkül. Semmit sem töltöttem le, nem telepítettem, nem is nyúltam hozzá.
    Na ebből a szempontból talán az elsők között vagyok... :D

Aztán a dolog okafogyott lett, mert bekapcsoltam a Daemon összes emulálóját, most meg megy. Eddig nem kellett. Na aki ezt megfejti, annak adok egy isten köpenyt!