Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A karakterek cd kulcsohoz kötöttek. Ugyanazzal a kulccsal telepítsd újra a játékot, amelyikkel elõször telepítetted.

Core dweller (earth) vagy a lich king jobb tanknak / irtani? A core-nál a wildfire 5 sec durationos, ez azt jelenti hogy cast delayes a skill, vagy minden ütésénél aktiválódik, és aztáén ennyi ideig még megmarad?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

S.O.S.

Sziasztok!

Ma újratelepítettem a gamét,de a karimat hiába mentettem el, és illesztem be a Savedata fájl-ba, a játék indításakor nincs meg a karakterem.
Segítsetek légyszi,hogy mit rontottam el??? Vagy mit ellene másképp tennem???

Köszi:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

De minek?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Na azt a hidasat énse tudom, nekem is furcsa volt hogy lehet dumálni a taggal, aztán késõbb visszamenve sincs semmi. Sztem nincs ott semmi.

Wispre és a fejlesztésére elég 1 et adni.

A wispet tegnap teszteltem, a duplázós skilljét automatikusan használja, nem te mondod meg mikor, és ráadásul recharge-os, szal csak akkor sebzel duplát ha épp mákod van és a skill aktiválás egybeesik a szükségesség idejével. Így meg elég kaki, szal a wisp sztem kuka. A 99% dodge + nyíl elkerülés ami jó lenne benne ha menne automatikusan tankolni, nem mögötted loholna és csak ha kedve tartja mászik elõre. A sebzése se vmi nagy durranás már normálon se, hellen meg kb. szart se ér.

Minek? Én 28 vagyok, és mégcsak a shardos skillek vannak stormból kimaxolva, 3x skillpont meg lóg a levegõben. 😊

Ormusnak ~~

Megvan a tag, köszi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

hi
nekem is ez a 2 küldi problémás....
igaz én még csak parnasusban vagyok

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Hát igen az már kicsit sok mert az egész játékba összesen 192 skill pontot lehet szerezni a max leveleig.(De viszont amiket küldetésért kapsz skill pontokkat avval lehet hogy meg van a 200 valamennyi).
zizzi21:Ja Leslieee jól mondja a Master Blacksmith Meg mielött beérsz Lower Delhphibe lessz eggy híd elötte fel kell menni északra a fák között és ott fog virítani a zöld kis zacsi a feje fölött.<#vigyor3><#vigyor3>

j0nNyKa
hm erdekes 1 cucc, az biztos :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

-68%hp, -18 hp regeneration, +40dexterity es +35% experience
mondjuk az a -68%hp eleg huzos, de a plusz exp meg jol jott volna 😊
A válaszom most is ugyanaz, mint akkor volt. Zhidan-ba kell visszavinni egy fickónak, hidd el 😉

j0nNyKa
emlexel, mit adott ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A jade figurin-t kinek kell oda adni? Valaki ezt már kérdezte, annak azt mondták, hogy Zhidane városban kell odaadni valakinek. Ott én nem találtam senkit akinek kellene.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

arusnal most lattam egy 41 milliot ero nyaklancot. sajna csak 20 volt nalam
Nem értem mit vagytok oda a drop rate miatt, Diablo 2 is ilyen volt ha nem szarabb. Gondolom nem azt várjátok hogy 2 perc alatt az összes set item meglegyen. Pont az a lényeg hogy neten cserélgesenek az emberek és a ritka tárgyak ne legyenek meg mindenkinek.

chalezlopez
Igen, kell hozzá a DT 4.03 úgy, hogy az emulationnál be van pipálva az RMPS. A lemez legyen a meghajtóban, és eszedbe ne jusson crackelni!!

Vamos Argentina!

Hát nekem Epic Kína dobott vmi baromi jól... Legendary nem annyira...Bár nem vok Kínában...

Nekem Athénig összesen esett egy kék sapka az is a gorgonok ládájából egy kék pajzs ami a dual wield miatt pont felesleges volt meg vagy 3 zöld cucc. Namármost amióta beírtam ide milyen a drop Athen catacombsba esett egy kék buzogány pont set item mint a sapekom és egy zöld armor ami szintén jobb volt mint az azelõtti. Szóval a franc se tud kiigazodni ezen a drop rate-n.
Panzerfaust
fél óra alatt kínában 5 kék, és kb 8 zöld esett normálon. Nektek mennyi esett, hogy ez szar drop? 😊))))

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Leslieee
Igen elhagytad õket, jóval 😄

Van egy falu vagy mi a rák ami ég. Vmi fõ pókot kell megölni benne. Na szal ott a falu mellett bal oldalra van az abandoned goods (egy rakat láda pár csonti védi). Az eltûnt kovács pedig a Lower Delphiben lévõ híd felett van (látsz egy kis zöld zsákot ->trader).

De ha ezek után se megy a game banshee-n van egy walkthrough térképpel.

Trip to live, live to trip

CalebJoe
ja sry
Lammer
öööö -> #2726 <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CalebJoe
http://www.titancalc.com/
Skill kalkulátor
Most vettem észre egy olyat, hogy warefary-s karimmal eléggé rágyúrtam a kétkezes harcra. Már 35-ös, viszont elég szarul sebez. Kb. 189 a DPS. Erre most kivettem a gyengébbik baltát a kezébõl, és 200 fölé ment a DPS és az average dam. Második masterynek a spiritet választottam. Most levettem a közelharci technikákról a skillpontot, és rányomtam az outsider-re és a lich-re. Mindenesetre ez a sebzés dolog elég érdekes.

Hat en 1 darab pontot nem raktam life drainre=)
Ternion attack+fejlesztése , Storm Nimbus+fejlesztései , Lich King + fejlesztései , Summon Wishp + fejlesztése , Squall es Storm Surge , Chain Lightningot meg majd most kezdem el huzni.

Valaki visszább írta, hogy az 1.08as patchel szarabb a drop. És azt kell mondjam teljesen igaza volt! Amikor a sima verzióval ügyködtem a gorgonokig semmi nehézség nem volt de azokat is kinyírtam elsõre -mondjuk volt kék buzogányom ami bestunolta õket. De elõtte volt már zöld kardom is. Most meg Athenban a level 5ön levõ fõmuftihoz közöm sincs! Alig sebzek valamit igaz csak 2 sárga fegyóm van. Warfare vagyok a dualwieldre gyúrtam most vagyok level 15ös de még második masteryt nem választottam lehet ideje lesz lassan...
zizz21
Sziasztok! Gondom lenne két mellékküldetéssel! Az egyik a : Master blacksmith nevû ,a másik pedig a Goods abondoned!(mindegyik Delphi-hez kapcsolódik) Most éppen elhagytam a medúzák barlangját és Athén felé vettem az irányt.Kérdésem pedig,h elhagytam-e már ezeket a küldiket v még nem? Vagy egyáltalán mit kell velük csinálni? Elõre is köszönöm!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

kispancsi
sry a floodért nem vettem észre 😞
elnézést mindenkitõl

- kisPancsi @lias kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Köszönöm a jótanácsokat, már rájöttem én is h Thunderball nem annyira jó így azt kihagytam én is azonban energy shield-re+passivjára tennék legalább 1-1-t!

Spirit Mastery-nél szerintem Life drain+passivja (ha a death wardot jól értem akkor ha leesik az életerõm 15%alá kakor kapok + X lifeot? mert ha igen elég jónak hat) Summon outsidert ha van rá elég pont egyébként már 1. szinten is jó, jaj és ami kimaradt a lich kinget maxolni kéne, összesen hány pont áll a rendelkezésemre a játékban? mert elég soknak hat fõleg a 2 masytery maxolásával ami 64 skillpontot leköt. a lich king meg 55-t life drain 22, lightningbolt 24 + a Nimbus ami mondjuk 14-et foglal(1alap nimbus +1 elsõ passive és 12 a második passivra) és akkor csak lightningos lenne... kimaradna a Ice Shard... jah meg a wisp+23 skill
összesen így 202 pont ami már sok is, nem?

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Köszönöm a jótanácsokat, már rájöttem én is h Thunderball nem annyira jó így azt kihagytam én is azonban energy shield-re+passivjára tennék legalább 1-1-t!

Spirit Mastery-nél szerintem Life drain+passivja (ha a death wardot jól értem akkor ha leesik az életerõm 15%alá kakor kapok + X lifeot? mert ha igen elég jónak hat) Summon outsidert ha van rá elég pont egyébként már 1. szinten is jó, jaj és ami kimaradt a

Én is stormal nyomom ugy hogy csak annak a nevében tok nyilatkozni,szerintem a stormra rakjál többet mert az id nagyon tud zuzni ha maxolsz mindent:
Ice Shardra(Jégszilánk-ot maxold ki és azért a passzivjaira is rakjál.
Storm Nimbust maxold ki és az összes passzivját is!!
Lighting Boltot és a passzivját is maxold ki.
Summon Wispet és a passzivját is.
+Storm Surge ezek amiket szerintem a Stormnál maxolj ki a Roguenál meg csak mellékesen rakjál néha egyet kettöt.És igy zuzni fogsz még Epicen is de azéert hogy milyen cuccaid vannak azok is fontosak😊

kispancsi
Üdv gonodlkoztam hogy milyen is legyen a Storm-Spirit(oracle) kari. Szerintem ezeket érdemes tápolni benne nézd meg itt.

Vélemény?

Gondolom a poisont azért látod 3nak mert a poison mindig seces. és ha ezt loesztod dpsre lehet csak 3 a sebzése.

Leslieee
Dehogynem tolja😛

Szerintem sokaknak a fõ mastery-jük a warfare, annál meg csak közelebb kell menni😊)

A damage igen érdekes, a játék vagy átkonvertálja a különbözõ sebzéseket simába, vagy nemtom h méri. Pl 18 poison damage és csak 3at ad hozzá, de van olyan is h 13coldés hozzád vagy 20at. Szal nem úgy mint a Dioba h beszínezi a damage-t és látod h melyik elemental sebzésed van és azt levágod mennyit ér, hanem egybõl át is váltja erõsség szempontjából. Vagy ismét csak egy durva bug 😛

Hello. Írnátok nekem erre egy lehetséges utat, hogy merre érdemes fejleszteni, mire tegyek stb: Oracle(Spirit + Storm). Eddig van egy Earth + Warfare karim, ezzel tolom, eddig jo, most 11es vaok.

Sacred & Diablo 2 fan ;)

hmm, olvasgatva a fórumot megfigyeltem valamit: szinte senki sem tolja izomállat-közelmegyek és szétdarállak címû karival, csak idézgetõs varázslóval... Ennyire ennek áll a zászló?? Én a terminátorommal elakadtam az epic felénél, de csak azért, mert a játék nemjeleníti meg az effecteket (no spells, no arrows, nothing), de ezen már dolgozok torrentel 😄D
Saját tapasztalatom szerint a defendernél csak a Colossus a tápos, az viszont kegyetlenül, a többi passzív meg csak kis segítség, semmi több...

nincs, nem is lesz...

Panzerfaust
Nekem is spirit, és nature magusom van, de én idézgetésre mentem rá. Most asszem 27es vagy 28as. Nature maxon, ott farkasok, farkas képességei, és az íjász csaj, és képességei vannak most. Spiritnél Lich King, elsõ varija, és éppen azt a varázslatot maxolom ami 3szorozza a lövedéket. A plusz skilljétõl pedig robban. Nagy tömegbe marhajó, az apraját meg szétszedik a többiek. Ez a karakter inkább nagy tömeg ellen hatásos, mert egyiptomban a telkin már sokáig húzta. Nem fenyegetett veszély, csak lassan ment le az élete. De egyszerre 6-7csonti is kifekszik. És marha jól néz ki.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

a stormnál én csak a nimbuszt tolom, azt viszont nagyon

Leslieee
Izem a GameBanshee-n van egy végigjátszás nézd meg ott, de amúgy belinkelte már vki tegnap. De semmi extra nincs a játékban, menjél végig minden lehetséges területen, aztán oldódnak a questjeid 😊 Hidakat nem kell javítani, kõmûves vagy vazze? 😛

Arthas nézd meg mit akarsz gyúrni: titancalc.com

nem tudja vki leirni h stormcaller és rouge nak mien képességeire érdemes adni?
na vegeztem vele enis. utso waypoinntol a fõfõbossig gond nelkul atértem , minotaurok is eleg fikak voltak. aztan jott a foboss ameik ien tuz demonokat idezget.. hat szivos volt , de nemigen sebzett , amiket idezett kb atlagosan 1mp t eltek altalaban , aztan kapta az adagolast tovabb, vegulis siman utottem es dobott 1 zsir palyzsot , valami defendernek valo cuccos. (õ lenne a talos? lattam h irtatok paran, de nem emlexem ien nevure)
nah ezutan jött a fõfõfõ gizda csavo , eloszor ien 30 as resistekre meg 2000 es hp ra olyanokat utott meg lott h befostam , 40-70% at levette az eletemnek 1-1 tamadassal. ami fura a jatekban. ha egy szorny kipécéz maganak akkor ráüthet akarmennyit a segitod , meg csinalhat vele barmit , a szorny akkoris teged kerget/üt majd. ami ez esetben ugy nezett ki h futottam a boss elol ,az utanam , azt meg kergette az outsider.😄 amikor megallt loni ram 1-2 t akkor tudta utni az outsiderem , meg 1-2 lovest betudtam neki vinni de nagyon vitte az eletemet ha eltalalt , ove meg nagyon lassan fogyott.
aztan feltettem 1 ien stun resistes pancelt , 10 all resistel meg meg valamivel , es akkor szemmel lathatoan jobban birtam a harcot , bealltam ele kozelre , igy az outsider folyamatosan utotte velem egyutt , igy mar csak az 1/3 at szedle le az eletenek kb amikor eltalalt , es persze diablo utodhoz hiven ittis elvan cseszve 😄 hogy beallsz teljesen ele , es az egyik legdurvabb skillje az a tûzcsóva.. hat mögötted lövõdik ki amikor fujja , igy ha teljesen kozel allsz , gyakorlatilag nemsebez semmit , akarcsak diablo lightning os skillje a regi jatekban.D szoval odaalltam , adtam neki maradt kb 1mm az elet csikjabol amikor meghalt az outsiderem , odebb futottam h aze biztos ami biztos castolok 1 ujat , epp varazsolom- erre a nyakamba hullott egy adag kavics es azonnal meghaltam😄 aztan persze lementem ralottem 2t es osszeesett , dobott valami atom ringet szal orullt a fejem , de az osszes tobbi mosta kb igy 0 volt , a fõbosshoz kepest.. bar ha jol emlexem valameik masik act bossja is nagyon kemeny szivatos volt (az ameik gyogyitotta magat)
mehet az epic😊

Hi
Küldetések részletes megoldását esetleg tudja valaki?
Esetleg magyar link erröl?
Más.... van egy lerombolt hid,valami Cyklops-rol beszél a ficko.
na azt lenyomtam,de a hid még mindig rossz,mi a teendö?

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

nem fagy ki!! 😄 hehe
akkor mostmar egy játékkal kapcs. kérdés..stormcaller voltam egészen a8 as szintig amikor is 2. prof ot kell választani ugyebár, sorci lettem rouge ot valasztottam, de nem vagyok benne biztos h jo döntés volt, tudtok ajanlani vmi jo kis rouge képességet amit ki lehetne maxolni?
zeki
Ja még egy kérdés ha nekem már nem ISO-ban van meg hanem rendesen ki lett írva alcohol 120%-al tehát olyan mint ha gyári lenne akkor is kellenek hozzá iylen bisz-basz segédprogik?????

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

zeki
Köszi meg próbálom !!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Más is tapasztalja, hogy mikor leszáll az est, fõként a városokban iszonyatosan belassul a game (40FPS->15FPS)?
Ha leveszem a részletességet az sem hoz jelentõs változást!

Konfig: ASUS A8N-E, A64 3000+, GF6600GT, 1,5GB RAM