Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Sziasztok!
Ma újratelepítettem a gamét,de a karimat hiába mentettem el, és illesztem be a Savedata fájl-ba, a játék indításakor nincs meg a karakterem.
Segítsetek légyszi,hogy mit rontottam el??? Vagy mit ellene másképp tennem???
Köszi:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
nekem is ez a 2 küldi problémás....
igaz én még csak parnasusban vagyok
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
zizzi21:Ja Leslieee jól mondja a Master Blacksmith Meg mielött beérsz Lower Delhphibe lessz eggy híd elötte fel kell menni északra a fák között és ott fog virítani a zöld kis zacsi a feje fölött.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
mondjuk az a -68%hp eleg huzos, de a plusz exp meg jol jott volna 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Vamos Argentina!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Van egy falu vagy mi a rák ami ég. Vmi fõ pókot kell megölni benne. Na szal ott a falu mellett bal oldalra van az abandoned goods (egy rakat láda pár csonti védi). Az eltûnt kovács pedig a Lower Delphiben lévõ híd felett van (látsz egy kis zöld zsákot ->trader).
De ha ezek után se megy a game banshee-n van egy walkthrough térképpel.
Trip to live, live to trip
Skill kalkulátor
Ternion attack+fejlesztése , Storm Nimbus+fejlesztései , Lich King + fejlesztései , Summon Wishp + fejlesztése , Squall es Storm Surge , Chain Lightningot meg majd most kezdem el huzni.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
elnézést mindenkitõl
- kisPancsi @lias kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Spirit Mastery-nél szerintem Life drain+passivja (ha a death wardot jól értem akkor ha leesik az életerõm 15%alá kakor kapok + X lifeot? mert ha igen elég jónak hat) Summon outsidert ha van rá elég pont egyébként már 1. szinten is jó, jaj és ami kimaradt a lich kinget maxolni kéne, összesen hány pont áll a rendelkezésemre a játékban? mert elég soknak hat fõleg a 2 masytery maxolásával ami 64 skillpontot leköt. a lich king meg 55-t life drain 22, lightningbolt 24 + a Nimbus ami mondjuk 14-et foglal(1alap nimbus +1 elsõ passive és 12 a második passivra) és akkor csak lightningos lenne... kimaradna a Ice Shard... jah meg a wisp+23 skill
összesen így 202 pont ami már sok is, nem?
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Spirit Mastery-nél szerintem Life drain+passivja (ha a death wardot jól értem akkor ha leesik az életerõm 15%alá kakor kapok + X lifeot? mert ha igen elég jónak hat) Summon outsidert ha van rá elég pont egyébként már 1. szinten is jó, jaj és ami kimaradt a
Ice Shardra(Jégszilánk-ot maxold ki és azért a passzivjaira is rakjál.
Storm Nimbust maxold ki és az összes passzivját is!!
Lighting Boltot és a passzivját is maxold ki.
Summon Wispet és a passzivját is.
+Storm Surge ezek amiket szerintem a Stormnál maxolj ki a Roguenál meg csak mellékesen rakjál néha egyet kettöt.És igy zuzni fogsz még Epicen is de azéert hogy milyen cuccaid vannak azok is fontosak😊
Vélemény?
Szerintem sokaknak a fõ mastery-jük a warfare, annál meg csak közelebb kell menni😊)
A damage igen érdekes, a játék vagy átkonvertálja a különbözõ sebzéseket simába, vagy nemtom h méri. Pl 18 poison damage és csak 3at ad hozzá, de van olyan is h 13coldés hozzád vagy 20at. Szal nem úgy mint a Dioba h beszínezi a damage-t és látod h melyik elemental sebzésed van és azt levágod mennyit ér, hanem egybõl át is váltja erõsség szempontjából. Vagy ismét csak egy durva bug 😛
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Saját tapasztalatom szerint a defendernél csak a Colossus a tápos, az viszont kegyetlenül, a többi passzív meg csak kis segítség, semmi több...
nincs, nem is lesz...
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Arthas nézd meg mit akarsz gyúrni: titancalc.com
nah ezutan jött a fõfõfõ gizda csavo , eloszor ien 30 as resistekre meg 2000 es hp ra olyanokat utott meg lott h befostam , 40-70% at levette az eletemnek 1-1 tamadassal. ami fura a jatekban. ha egy szorny kipécéz maganak akkor ráüthet akarmennyit a segitod , meg csinalhat vele barmit , a szorny akkoris teged kerget/üt majd. ami ez esetben ugy nezett ki h futottam a boss elol ,az utanam , azt meg kergette az outsider.😄 amikor megallt loni ram 1-2 t akkor tudta utni az outsiderem , meg 1-2 lovest betudtam neki vinni de nagyon vitte az eletemet ha eltalalt , ove meg nagyon lassan fogyott.
aztan feltettem 1 ien stun resistes pancelt , 10 all resistel meg meg valamivel , es akkor szemmel lathatoan jobban birtam a harcot , bealltam ele kozelre , igy az outsider folyamatosan utotte velem egyutt , igy mar csak az 1/3 at szedle le az eletenek kb amikor eltalalt , es persze diablo utodhoz hiven ittis elvan cseszve 😄 hogy beallsz teljesen ele , es az egyik legdurvabb skillje az a tûzcsóva.. hat mögötted lövõdik ki amikor fujja , igy ha teljesen kozel allsz , gyakorlatilag nemsebez semmit , akarcsak diablo lightning os skillje a regi jatekban.D szoval odaalltam , adtam neki maradt kb 1mm az elet csikjabol amikor meghalt az outsiderem , odebb futottam h aze biztos ami biztos castolok 1 ujat , epp varazsolom- erre a nyakamba hullott egy adag kavics es azonnal meghaltam😄 aztan persze lementem ralottem 2t es osszeesett , dobott valami atom ringet szal orullt a fejem , de az osszes tobbi mosta kb igy 0 volt , a fõbosshoz kepest.. bar ha jol emlexem valameik masik act bossja is nagyon kemeny szivatos volt (az ameik gyogyitotta magat)
mehet az epic😊
Küldetések részletes megoldását esetleg tudja valaki?
Esetleg magyar link erröl?
Más.... van egy lerombolt hid,valami Cyklops-rol beszél a ficko.
na azt lenyomtam,de a hid még mindig rossz,mi a teendö?
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
akkor mostmar egy játékkal kapcs. kérdés..stormcaller voltam egészen a8 as szintig amikor is 2. prof ot kell választani ugyebár, sorci lettem rouge ot valasztottam, de nem vagyok benne biztos h jo döntés volt, tudtok ajanlani vmi jo kis rouge képességet amit ki lehetne maxolni?
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Ha leveszem a részletességet az sem hoz jelentõs változást!
Konfig: ASUS A8N-E, A64 3000+, GF6600GT, 1,5GB RAM