Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szia
ne törödj vele:-))
én görögben 3 küldit hagytam ott,mert nem találtam,a reward ugyse olyan tul jo értük...
majd epicben megkeresem megint

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Hi
Storm mellé milyen másikat válasszak?
ha tud valaki segiteni........

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

zsirfecske
hali!

knossos elõtt járok és idegesít, hogy az egyik side quest-et nem tudtam teljesíteni. vmi kereskedõ hagyta el a cuccait egy "ruined city" mellett táborozva mikor rátörtek a csontik, de az istennek sem találom a helyet. a második ilyen típusú küldetés, az amelyik reward-ja 1000xp.

minden infót ksöz elõreis

Valaki pls küldje ezt a fájlt Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED az msn-en pls pls pls
de honnan szedjek kliens?
mert a usenext mindig vmi hülyeségeket kérdez..
pls nem tudnád átküldeni msn-en?
Az oldalról letöltöd magát a torrent fájlt és ezt utána megnyitod a klienssel amit használsz.

Bocs a hülye kérdésért,de hogyan tudom letölteni a 1.08-as reloaded patchet torrentröl?

Karakter archiváló, stat/attr editor, átmehetsz legendaryra vagy epicre bármikor, stb:

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=5#Files

Csá VirsLee!

Lécci nézd már meg ezt az oldalt,és olvass el 1-2 kommentárt...utána mond,hogy senki nem találkozott még ezzel a hibával!

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22950

De még tovább megyek...én is fel akartam rakni a patch-et,és nekem sem sikerült,vagy ha sikerült akkor meg a játék nem indult el.
Cóval... 😊 tud valaki valamit javasolni,hogy miért lépeget ki,bizonyos idõközönként a játék?
Nem, senki nem találkozott még soha ezzel a problémával, nem is kéne visszaolvasnod 1 sort se mielõtt hozzászólsz...

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Shard, squall, dweller és a ráépülõ skillek mellett mi kell még hellre? Mana shield vagy fireball?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

UFF néktek,Nagy Ülõ Bölények!
Van valakinek ötlete arra,hogy játék közben miért van az,hogy egyik pillanatról a másikra kilép?
Jáccok,jáccok...van ugy,hogy több órán át,és van úgy,hogy máris mikor belépek.
Egyszerûen kilép,és azt vágja hozzám,hogy hiba...hibajelentés küldése stb.
Ez miért van? Van valakinek valami ötlete?
Zeuszos szöveget a végén nem lehet valahogy kikapcsolni?

14es karimmal normalom knossosban vagyok, a szintem elég oda? eddig gond nélkül haladtam, és mostmar cuccaim is többnyire kék zöld ek szoval azzal sincs baj..
Nár most h így megnézem a squall elég jó 12-es szinten, fõleg h relatíve nagy területû. De támadást nem helyetesíthet és csak 6mpig tart. Maradok a chain lightningnál 😊

Aki átbasz, az basszon bét is!

zizz21
Köszi szépen,visszamentem és megtaláltam õket! <#vigyor2>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Én is elemementalist vok, (na meg ranger de ez most mind1) és squallra én nem szoktam rakni (elvileg viharszelet csinál, ami ad egy kis sebzést meg lehet h az ellen nem talál el) és arre épül cucc pedig csökkenti a sebzést és az ellenállást, ha jól értelmeztem. Neked/Nektek bevált hasznos dolog ez? Mer akkor én is használom

Aki átbasz, az basszon bét is!

lvl 13 on van 2 deathweaver és 1 gordon set cuccom, ezek jok vagy lehet eladni oket inkabb? egyik se nekem vao szoval csak azert nem adtem el oket, mert azt hittem ritkak😊
Sztem érdemes maxolni azt is, mivel a rádiusza rendesen megnõ tõle.
Igaz, még nem mertem elkezdeni "hell"-t, mert nagyon nem tetszik nekem az a -92% pierce resist, szóval ottani tapasztalatok még nincsenek.

Egyébként a Squell elsütésével várj, még a Core Dweller magára húzza nmy-t, és csak azután kasztold el, akkor nem mennek ki alóla. Dweller-nek bírnia kell az ütéseket (mivel csak akkor ér vmit, ha full maxos a segéd) így van idõd kivárni még mindenki rámászik. És mivel kimaxolva elég nagy területre hat már Squall is, így a Shardok se mennek nagyon ki a hatókörék kívülre.
Ha meg mégis elindulnának feléd, akkor sem lépnek ki a Squall hatókörébõl, így ha van elég Casting Speed-ed, nem érnek oda idõben hozzád.

hello JONNYKA!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget : )
reggel a gyermekem nagyon boldog lessz.
Elementaristának érdemes a Squallt is maxolni, vagy csak a ráépülõ rescsökkentõ skillt? Egyáltalán hellen mennyire hasznos ez a skill? Odafingik egy felhõt ami csökkenti a rest, csak éppen elszalad belõle mindenki mire rányomnám a shardot, pedig a fire golem tankol nekem.

a titan elotti feljaronal is van egy gula alaku szobor, amit szinten szet lehet verni, gondolom az is erosit rajta valamit
Vámpír:
start menü -> regedit. Itt HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Iron Lore\Titan Quest

bloodrayne2:
A legegyszerûbb megoldás. Print Screen aztán tálca és utána paint megnyit, ctrl+v és lemented jpgnek.

hello JONNYKA!
Ne tudod megmondani, hogy hol lehet megnézni a feltelepített játéknál a CDkulcsot.
van vagy 8 nekem és nem akarok probálkozni. 😊
hello JONNYKA!
Ne tudod megmondani, hogy hol lehet megnézni a feltelepített játéknál a CDkulcsot.
van vagy 8 nekem és nem akarok probálkozni. 😊
Most komolyan hogy kell képet csinálni???
Megnyomom a print screen és utána mit kell?<#fejvakaras>

Atesz89
Én a szobrok szétverésével nyírtam ki akkor csak a tûzhányó képessége marad meg

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

jan5650
Nem tudom, hogy tudtátok-e, de én úgy vettem észre, hogy a titan mindig kap valami speckó képességet, ha valamelyik szobor mellett áll. Pl : a rózsaszín szobor mellett állva licheket idéz. A sárga mellett állva meteort zúdít ránk, a pirosnál pedig életet szív. Eddig 2-szer vertem le, és mind a kétszer úgy, hogy kihúztam középrõl, és beálltam kicsit távolabb a szobroktól. És így egyszer se trükközött. Mert volt amikor egyfolytában életet szívott tõlem, úgy szinte lehetetlenség volt leverni 220-as DPS-el, mert egyfolytába fullra szívta magát. Szóval sztm tuti a szobroktól van.
Ezt azért is gondolom így, mert ugye a szobrokat szét lehet verni, szóval valami hatása biztos van a boss-ra.

Lehet hogy ezt már mindenki tudta, de azért beírom 😄
http://www.newtorrents.info/?q=Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED

Csak egy icipici visszaolvasás lett volna de szerencséd van és pont itt figyeltem😄
I.C.ram
Köszi, akkor majd figyelek.
Narven: nagyon szívesen örülök ,hogy segíthettem.
Épp Thébába értem level 23as warfare vagyok meg rogue is lennék de azon még egy deka pontom sincs illetve volt csak sokkal hatékonyabb vagyok ,hogy a dual wieldet fejlesztettem maxra. Mostmár majd lassan csak osztogatok a rogue skilltáblára is de az már csak holnap lesz.
robotnyk
athen, memphis biztosan, a ferdeszemûeknél nem tudom. lehet máshol is van. általában a portalok közelében álldigál
I.C.ram
Köszi! Mi számit nagy városnak? Még csak az elsõ két városban voltam.
robotnyk
nagy városokban kék gombócos faszit keresd, egyre drágábban, de nála lehet
I.C.ram
Lehet valahogy újra elosztani a skillpontokat?
I.C.ram
de
Leslieee
gamecopyworld-ön nincs?

Trip to live, live to trip

Hy. Tudna nekem vki segíteni, hogy 1.08 crack-et hol találok, mert lefagy a játék.
j0nNyKa
hmm, tavoli asztalrol erdekesen nez ki a banner, nezzetek csak, sztem faszabb sokkal:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
udv, a dolog csak ugy fog mukodni, ha ugyanazzal a cdkulccsal telepited fel mind a 2 gepen a jatekot
ekkor latni fogja a program a karaktereket, maskepp nem

Valaki nem tud egy olyan oldalt ahol be van scenelve a kézikönyve???pdf-ben vagy valami...
magusoknak valo gyurut cserelnek alexander set valamelyik tagjara, kiveve pancel 😊
31% fire res, 34% light res, 10% fire dam, 17% cold dam, 10% light dam, 105 energy, 17% energy reg, 95% cast speed
de van egyebkent battlemage set-bol is 2 targy, meg 42% cast speedes sisak, 30% cast speedes karvedo, ezek is legendary-k
amugy mas tapos cucc is erdekelne, ami jo warfare/spiritnek
Ami lemaradt: c:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\My Games\Titan Quest\ könyvtárban lévõ mentést átmásolom a másik gépre akkor a karaktert, nem hozza át, ujjat kell generálni, és a meglévõt is elvesztem.

Elõre is köszönöm.
ui: már nagyon unom a gyerek nyavalygását.
Sziasztok!
SOS!!!
hogyan lehet a mentést egy mésik gépre átmenteni?
A kisfiamnak kell a segítség.
j0nNyKa
nem is kell meg ott, ez mar csak cuccszerzeshez van, nem pedig fejlodeshez
de ha mar vegigtoltad legendaryn is, hidd el, jo ez a kilepos-cucckeresos-belepos dolog :]

http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/9623775467.jpg

Az én karakterem, még csak normálon nyomom, jelenleg Egyiptomban járok. A sebzéssel nem vagyok elégedett, szerintem 23as szinten kicsit többnek kellene lennie. Igyexem, hogy jobb legyen, bár Jonnyka lépj-ki-lépj-be játék stílusát - egyelõre - nem akarom elsajátítani.

Sheol: Nem is oly' rég (pár napja) én is pont emiatt "panaszkodtam". Mágus vagyok, de folyton harcosnak és íjásznak találok cuccokat. Aztán megnyugtattak: ha másra nem is, hát pénzmagnak jók lesznek a cuccok, mert ritkán ugyan, és fõleg méreg drágáért, de lehet jó cuccokat venni a kereskedõnél :-) Szóval gyûjtsd a zsét :-)

Amúgy elsõnek én is az earth-öt vettem fel, hozzá pedig a spirit-et. Viszont utóbbival nem vagyok megelégedve, kevés dolgot használok belõle (Deathchill Aura klassz és a hozzá tartozó passzív skill is), de inkább csak az eart skiljeit használom. Szóval csak ügyesen! :-) Nézz kicsit lejjebb, valahol berakták a Titan Calc url-jét, ott meg tudod nézni milyen skillekre mennyit érdemes adni és hogyan fejlõdik majd a karaktered.

Jeager: Akinek nem inge, annak inga. ;-) Szóval nem veszem magamra :-)

j0nNyKa
ne ess ketsegbe, nalam meg pont forditva volt, az elejen tokjo, ijaszra valo cuccokat talaltam, aztan napokig (~4-5 ora jatek alatt) semmit, pedig mint lentebb irtam, 4-5 ora jatek az nalam tobb szaz titan kill... ez van, tovabb kell probalkozni, hidd el, minnel tovabb varsz a neked valo cuccokra, annal jobb lesz oket megtalalni