Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az Unleased verzíót a http://gamez.fee.hu -ról szedtem le és tökéletesen mûködik!
Csak 1 hátránya van az oldalnak,hogy 120 Ft 1 sms,de az szerintem nem pénz érte és ráadásul 7 napig tölthetsz le!!!
Ezt mindenkinek mondanám, a legújabb gémek is fent vannak!!!
amúgy legendary/epic-en az hogy a relic/charm-ok táposabbak azt jelenti, hogy vannak új típusok vagy ugyanazok vannak nagyobb értékekkel? kösz
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ternion attack + fejlesztés max.
Storm Nimbus + fejlesztések max.
Lich King + fejlesztések max.
Wisp-re 1 pont fejlesztése maxra.
Storm Surge 1 pont.
Squall + fejlesztése maxra.
Kérdés: most kezdek egy új karit, és Spirit/Storm felé szeretném fejleszteni, melyek azok a skillek, amiket maxolnom kell, mikre kell figyelnem, és mely skilleket fejlesszem ki elõször?
Köszi a segítséget
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
szép grafika, korrekt játék, jo hangok, de valahogy mégis azt mondja rá az ember hogy nem. Nem tudom hogy velem van e a baj, de valahogy nem érzem hogy manapság klasszikus játékok születnének-e..emlékszem a diablo 2 re amikor épp megjelent..hm azok voltak a szép idõk.
de azért adok neki még 1 próbát majd
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ennyi erõvel milyen primitiv ha valaki egy 105 gombos billt meg egy 2 gombos egeret buzerál szorakozásként.
#3339 valaki?
<#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1><#wave>#wave>
akkor mit keresel ebben a topicban?
csak nem beteg vagy tán te is?
persze csak ha nem javították már a most következõben.
érdekes, hogy erre a játékra is jut egy ilyen durva exploit, DS2ben a kétkezes fegyver mellé be lehetett ügyeskedni még egy egykezest is
jatszol mast, es mindenki boldog
iti: Ez a te dolgod...
Crack letöltése: GameCopyWorld
Patch letöltése: Google a jóbarátod
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Nem jött ki semmi olyan dolog amivel vissza lehet állitani vagy amitõl nem fagy ki a game grr...
THx
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A potion-öket meg rá lehet tenni pl. a jobb egérgombra (nálam is ott a health poti) és így nem kell billentyûgerészni. AMi inkább gagyi az az ALT gomb a térgynevekhez.
Valakinek valami tapasztalat?
Ó, köszönöm szépen doktor úr a szakszerû és kimerítõ diagnózist 😛
Jó tudni, hogy szenvedek, eddig észre se vettem 😄
Nekem tetszik ez a betegrángás állapot, kifejezetten élvezem 😊))
vagy halozat vagy memoria, vagy procigond van (maybe ezeket segitheti a jo OREG! windows)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En nem tudom mi lehet a baj komolyan.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mellesleg nezdmeg hany olyan arc volt aki vegigtolta hellen a dio2 t , es ennyivel be is fejezte? Ennek es a diablonak szerintem nem az a lenyege h teljesits minden questet , es vegig vidd a jatekot mint 1 fps jatek single playeret , hanem sokkal inkabb az , hogy minel tapabb karid legyen minel jobb cuccal stb stb , ami azt eredmenyezi h igenis legendaryn mesz majd cuccot meg xp t szedni es ugyan a 65 szint korlat ottvan , de mindig benne lesz a jatekban az h lehet jobb a karaktered ami mindig ad 1 kis motivaciot hogy jatszal vele , nembeszelve a rengeteg kari fejlesztesi lehetosegrol hiszen akarhogy is nezzuk a diablo 7 karijaval ellentetben , itt a kombinalas miatt ha jol szamolok 56 féle karit csinalhatsz , persze nem mindegyik verzio ütõ kepes , de lehetoseg van boven. De ha az ember total single playeres , akkor a diablot is betudta unni hell fokozat vegere , bar ismerek par arcot aki megolte 100 adjara is a hell diot , es megmindig bejott neki a jatek.
teny h par ev dio2 utan , valszeg nemlesz annyi turelmem jatszani mar ennyit egy jatekkal , foleg , hogy oregedtem is , meghat ugylattam havernal , a multi sem egeszen olyan mint a bnet , de sztem az ien tipusu jatekokban , a henteles meg a cuccoker valo hajsza , illetve a kozos jatek adja az igazi jatekelmenyt , de lehet ezzel a velemennyel egyedul vagyok😛
Amúgy mi a potionkey-es probléma
Azért ebbõl a jó grafikából sokat elvesz a felülnézet, illetve az, hogy ha rázúmolsz akkor meg nem látsz semmit. Vagyik totálisan kizárja egymást a jó grafika és a kontrollálhatóság. Nézd meg mondjuk a Prince of Persiát....
Milyen játék már az, amiben NEM LEHET KÖRÜLNÉZNI????
Meg aztán egyetlen mutatóujjmozdulatra felépíteni egy ilyen hosszú gémet..hát azért ezen is lehetett volna még dolgozni. (Potionkey? Ugyan már!)
Meg ez a pénz dolog egy idõ után teljesen értelmetlenné válik, mert mindenkinek kurva sok pénze lesz, ennek örül, de mire használja? Mert ugye, dollármiliárdosként nem Romániába megyek majd pénzt költeni.
Van egy olyan érzésem, hogy teljesen ki lehetett volna hagyni azt a sok beszédet. Mégis hányan hallgattuk végig a Storytellereket? És ha mégis végighallgattuk, akkor minek? Merthogy a játék szempontjából teljesen lényegtelenek, a megidézett görög mondavilág külön szálon fut és nem tesz hozzá semmit az egérkattintásokhoz. Itt említeném a Gothic 2 összetettségét pl.
Aki, ezt legendary után is tovább nyomja az az un. monotonizmus nevû betegségben szenved, vagyis az már nem játék lesz számára hanem öntudatlan idegrángás.
Szóval azért nem olyan nagy durranás ez, ugye?