Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg nemhiszem h ien 3-400 ezres fullfull gepekre optimalizalnanak 1 ien gamet, meg nem 100-120 ezres videokartyakra.. de persze lehet.. csak en ugyvettem eszre , de lehet benézem , hogy nem a video kartya keves neki.. hanem egesz egyszeruen swappolgat a vinyo , meg tolt mint az allat. a video kartya tartja a 42 fokot , es nemugy lattam h azlenne neki keves. 2x 1g ram sem hiszem h annyira keves lenne , vincsi az lehet.. abbol egy 250 es samsung van benn amin kb 180 giga szabad hely van , bar teny hogy a d:\ ra tettem a jatekot , nemtom szamit e itt valamit.. az h töredezett lenne nemhiszem , friss a rendszer , a vinyo meg a gep is, es alig van lefoglalva a vinyo 1/3 a.
valamikor egesz egszeruen megall a kep 1-1 masodpercre , soxor amikor lenyomom a terkepet akkoris beakad. de ha telleg dolgozik a csapat az ügyön , akkor lehet remenykedni😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Egyebkent 2.8 as bartonok 6600 Gt-ekkel es 1g+ ramokkal....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
ha valakinek van egy 100 rongyos video karija meg telleg fullos gepe (enyem 1 picit erosebb az atlagnal sztem , de kozel sem top) az leirhatna a tapasztalatait , meg act3 ba az erdõben 5 ik wp utan megnezhetne valami progival mien fps t produkal , mer ugyvettem eszre , ha lejebb veszem a grafikat akkoris akad:o mellesleg 1.01 el nem akadt ennyire , de ugy meg fagyott 😞
nah egyébként más játékok futnak hálón? nincs gond a hálózattal? milyenek a gépek? modnju kha egyiknek jobb teljesíménye van akkor azzal host-oljatok és ha lehetséges pakoljátok tele rammal, az midnig megköszöni!
Sok siekrt / have fun
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egyszerûen optimalizálatlan, túl nagy a hw igénye, bugos, stb 😞
Sajna én nem tok megoldást.
Total kivagyok baszki... mas megoldas nincs?
Viszont ha az már fent van, akkor csak az marad, hogy vagy gyenge a gép amelyik host-ol, vagy xar a net.
(Esetleges alternatíva, hogy hamachi nem jól van belõle, ill., hogy a "New Message" ablak villog a systray-ben és kegyetlenül elviszi vele a sávszélt.)
Egyébként pedig attól függ milyen a karid, mert ha te vagy a tank akkor nem kell farkas valóban, de ha caster a karid, akkor muszáj feltartani vhogy nmy-t.
Mit lehet tenni ez ellen?
PLZ HELP!
A passive skill-jét viszont érdemes maxolni, ha olyan karival vagy, aminek van vmilyen elementális támadása.
Egyébként szerintetek érdemes tápolni? vagyis a simma summon wispet! jó az a 100 Burn dmg? azt vettem észre hogy nem tudják sebezni közelharcosok és ijjászok inkább csak a területre ható sebzések sebzik. szerintetek?
köszönöm szépen!
- kisPocok -
Ha jól emléxem akkor egy kis kék pajzs-szerûség az ikonja, meg fog jelenni a te csíkod alatt is ilyenkor.
- kisPocok -
- kisPocok -
Egér: az egeremen az egyik gomb úgy van beállítva hogy duplán kattintson (lehet ez a bug oka...)
nah kaptam most 3 skill pontot, ami páratlan szám(ennek is nagy jelentõssége lesz) - Szóval feltettem 1 skillre a 3 pontot de a dupla kattintással. Így mintha 4 skillpontom lett volna de csak 3at tett fel és visszavontam UNDO-val. és visszaadott 4 skill pontot utána próbáltam megint hogy 4et felteszek de ne mjöt tvissza 5 pont ezért jöttem rá hogy lehet h az egér miat van... nha utána úgy csináltam hogy kipróbáljam h müxik-e, hogy rátettem 1 pontot 1 skill pontra és utána megint 2 dupla katt egy másik skilre így rárakta a maradék 3 pontot Undo-ztam és visszajött és már 5 pontom lett használatlan 😛 kipróbáltam megint az 1. módszerrel és 6 lett utána tökre sajnáltam hogy ilyen van benne mert jogtalanúl jutottam skill-hez és nem tudtam visszavonni így rátettem 1 masteryre hogy mégse legyen nagy csalás és keresek kari editort amivel megfoszthatom magam 3 skill-tõl. ha nem találok akkor marad hogy felteszem valami oylan képességre amit nem használok. 😊
de azért érdekes kis bug ha tudjátok próbáljátok ki! most visszagondolva biztos hogy a dupla katt miatt van a dolog! Ez egyébként Logitech egérrel értem el, és úgy van pontosabban beállítva az egér 1 gombja, hogy 1 lenyomásnál 2-t kattintson 1más után, sokkal gyorsabb néha nekem így de soha nem godnoltam hogy ekkora bugot találok, remélem én 1. 😊
nah jó játékot!
ui.: Oracle(spirit+storm) eszméletlen jó párosítás, úgy aratok vele mint állat > thunderstorm + lich king aprít! 😊 jah és 1 kérdés: a SUmmon Wisp passiv skillje ad + 30-100% elemental dmg-t az engem is tápol? köszi! remélem sikerült kicsit meglepni titekt!
üdv még 1szer
- kisPocok -
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ami pedig a diablot illeti , en mindigis 0% mf el oltem haverral first kill actbosst , az jobban dobott mindennel , a 600% mf nel is , ugyanis az krealt akinek megvan a kuldi , es az vitte be az utolso ütést a bossnak akinek nincsmeg igy mindig ugy dobott mint amikor megolod questbol. es mivel nem õ krealt nem kapta meg a questet szal eljatszhattatok akarmennyiszer. (mivel en class hc-ztem , es ott ugye nincs CTA ezert egy baba+sorch komboval sima ugy volt ,biztonsagos is es az "1 drop tied 1 drop enyem" elv korrekten mukodott).
Nemtom itt tq ban mukodne e ilyesmi , mert multit meg nem probaltam.
amugy nekem teccik h vehetsz kiraly cuccokat is a boltban, vegre van ertelme az arusoknak , illetve a goldnak.
Lehet már volt ez kérdés, mindenesetre eddig nem tulajdonitottam neki túl nagy jelentõséget, de mostmár elviselhetetlen soxor fordul elõ. Arról van szó, h amikor megnyitok egy teleportot, kifagy a játék, de most minden egyes alkalommal. eddig csak ritkán fordult elõ ilyen, de mostmár állandóan. van erre vmi javitás? mert kerestem Reloaded verzió alá, de nem találtam. elõre is köszi.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De az csak akkor nyílik meg, ha a 3-as már nyitva van.
Vszínû vkivel nem beszéltél Jade Templomi utad során, ezért maradt zárva, mikor visszaértél ide a városba.
Talán ha újra elindulnál a 2-estõl és mindenkivel dumcsiznál, lehet kinyílna a 3-as ajtó mire odaérsz.
A fõ küldetés megvan, de zárt kapukat találok.
1. - a város bejárata
2. - kijárat a Jade templom felé
3. - Jade templomból visszafelé ide lehet jutni. DE a kapu zárva van!
4. - Másik zárt kapu (erre kellene továbbmenni?), az õr nem enged, mert túl sok szörny van a kapu túloldalán...
Merre, hogyan tovább?

Skilleket meg Shard és passive-jai maxolva, Core Dweller és passive-jai maxolva ill. Squall és passive-ja maxolva.
258% Cast Speed. Eddig nem igazán élte túl egy csoport se a shardokat, a Squall alatt senki (kivéve persze a bossok).
Hátrány, hogy gyorsabban ellövöm az összes manámat, mint ahogy issza az üvegbõl 😛
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10