Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te tudod Yc.. nekem tetszenek. Lehet nem ugyanolyan erosek, bar sztm van koztuk durva kombo, de mar a könyökömön jön ki az alap kaszt kombinaciok lehetõsége. Ezért en jobban elvezem most az uj kasztokat.
Van egy két naon kombós dolog, ami miatt az izgi csatákat egész jól hozom...
Terensz
Srácok, az armor reduction-nek van jelentõsége? Mondjuk kb. 250-nek.

Szerintetek melyik charm/relic adja a legtöbb dps-t, és milyen bónusszal?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

nah feladtam a masteries lilith-et...nem tetszenek nekem ezek az újak :SSSS
viszont elkezdtem 1 haruspexel 😊 nála nem lesz gond a magas DA érték,mert több aura,s kill is csökkenti az enemy-két 😊
ráadásul van PS is,ami dárdával,pajzzsal igen durva dps-t produkálhat, cél a 100 rec...nem lesz egyszerû,fõleg hogy normalon vagyok még a highlands waypointnál 😊 de eddig darál rendesen,pedig csak a psichonic touch-ot használom,de 1 jó kis dárdával már szépen alkotok..egyelõre még csak egyesével a mobokat,de majd ha bejön a PS normálisan😊 szerencsére tudom, hogy a kampány során kapunk 1 gyûrût,amivel 2 igen durva kentaurt lehet idézni,szóval petek is lesznek majd!😊
valami ilyesmit szeretnék kihozni a végére :
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9&sa=0&m1=32-0-0-6-1-12-1-0-8-0-0-8-11-0-8-10-6-0-6-12-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-8-0-1-6-0-12-0-1-0
bár ha meglesz a 100 rec,akkor a komplett íjjas ágat kihagyom,és rámegyek más skillekre,de még meglátom..14. szinten még sok minden képlékeny lehet 😊
Félre értesz vaszidasz. Tudom h attól van attack raiting. En dexre gyurtam fõleg, de az enemyk akkora deefenzûek, hogy nincs ertelme attack raitingre tolni, mert nem eleg ahoz a AD m h kritikalt ussek rajtuk. Szoval a flumble attacktol összezavarodnak es kevesbe talalnak el? Ez jol hangzik... kar h nem tudom pontos hatekonysagat, de nyilvan gyurni fogok ra. Talán nem csapnak majd ugy szet az enemyk. Köszi azert.
Nem találnak el.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Nem is fogsz tudni.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

DEXet kell tolni, attól lesz AR-ed.

es az imperiad aim?
mi a lényege a Flumble attacknak?
Terensz
Jótanácsok a razor-farmoláshoz:
- kitartás kell hozzá. Nekem valami 7 óra farm kellett <#pardon1>
- nem látszik az ellenfélnél! Meg kell ölnöd, hogy megtudd: nála van-e.

Terensz
Hülyeség, amit írtam. Megnéztem más helyen, és nem jelez semmit, ha nincs nyitott út az ellenfélig, ami teljes egészében látható a képernyõn.

Terensz
Az semmi a te szempontodból. Ha fölé viszed az egeret, nem jelzi, hogy ott bármi is lenne.

Hali!
Egy valamire nem jöttem rá a játékban!Hádész palotájában a vége felé, asszem a lelkek börtönénél mész és van olyan hely ahova nem tudok lemenni!Látom h alattam van egy pár enemy!Valami ajtó elõtt állnak lent alattam!Nem tudom vágja valaki mirõl van szó?Na oda nem tudok lemenni!
Esetleg valami ötlet?
Terensz
Srácok, térjünk az üzletre!

Az alábbi tárgyak egyike kellene:
Aionos vagy: Hermes' Talaria

Ezt tudom érte felajánlani:

Elérhetõ vagyok egy darabig "sgforum" szervernévvel, jelszó: "sgponthu". Olyan accal tudsz bejönni, amivel unlockolva van a legend.

meik enemy dobja a titkos cuccost? mert azt mst nem vagom.
a temetõn túl járok. Az erõdben öltem meg a fõenemyt. mondanom se kell hogy üvöltöttem közben apám meg is nézte mi bajom van. A pánik bomba nélkül közelharcban meg se lehet ölni ezt a lényt. Maga alá fosik😊 és a körülötte állók meghanak...dejó. pánikbomba rá odaszalad, beleüt, elszalad. ez volt a legyõzési egyetlen tactikom.De aztan dobott jó sárgákat,amiknek ennek ellenére is örültem.
Igazad van farmolok egy kicsit, hatha úgy ütõsebb leszek.
😊))
látom érzed már 😄DD
rohangáltam én is mint a mérgezett egér...😄DD
egyébként õs is dobja az egyik parchement-et...ami kell a titkos pályához..szóval ha gondolod farmolhatod 😊 vagy visszajöhetsz késõbb😊
mindenesetre a temetõ, ami következik a játék egyik leghangulatosabb része !😊 rengeteg csontváz várható,szóval élõhalottak elleni ereklyéket,aurákat,tekercseket ezerrel !😊 vagy...visszavehetsz a nehézségi fokból :S 😊)
ebben a játékban, sokszor tápolni kell,újra és újra, amíg meg nem erõsödsz és/vagy jobb cuccok nem esnek..elég sok nagy láda van,és rejtett ösvény...én volt, hogy a Highlands portált vagy 20* csináltam meg a játék elején, hogy felszedjek 2-3 szintet,és 1-2 kékebb,zöldebb cuccot! 😊
normalon vaok. megkuzdottem egy zombi lordal ami gyorsabban szaladt mint barmien karim kb😊 nehezebb volt megverni mint az alap jatekban a 3 titant egyszerre. meg is haltam vagy négyszer. El kellett csalnom egy terepakadalyhoz, ahol szaladgaltam korulotte mint hulyegyerek es vartam h vigye a bleeding meg a poison, meg miegymas. Alig fel ora csata, semmi az egesz. Feltapoltam ellene tarygakkal amiket felre raktam. Van tisztelete az olyan koveknek amik élõhalott ellen adnak sebzest, vagy poisonnak bonusz. Itt aztan ebben a jatekban mindennek van szerepe az attack raitingen kivul mert olyat a budos eletbe nem utok rajtuk h kritikal😊
Azt se tom mire gyurjak ijedtembe. Muhahahha
Csodakalap vannak jópofa speciális tárgyak is,amik nincsenek benne az alapjátékban,igaz sajnos nem annyira sok,de amiket eldobálnak azok jól használhatóak (1 ideig)😊

Egyébként ahogy elnézem, a haruspex tán jobb lehet a divinernél..bááár a lich king azért aduász lap! de a többit tudod ellensúlyozni,és nagyobb lesz a sebzésed is,ugyan oylan resist csökkentõ aurákkal,hisz a study prey lényegében deathchill ha szúrósebzést hazsnálsz..és a hunternél brutális bónuszok adódnak rá,így 100 reccel..kicsit ügyeskedni kell.. hisz call of the hunt folyamatosan,study prey fomyanatosan,és Phantom strike folyamatosan😊 csak kell vagy 300 energia ital hozzá 😊 de a lich king az angyon hiányzik a haruspex-bõl :S mindenesetre mókás kombó 1 diviner és 1 haruspex multi co-opban !😊 hisz aurák duplán hatnak a lényekre,és PS-ol mindkettõ !😊
egyebbkent valaki nem tud valaszolni a pajzsos kérdésemre?
ezúttal nem YC vel ertek egyet, hanem Shockkal. A méreg nem a sebzése miatt ér soakt magas nehézségen, hanem a trükközése miatt is. Mindenkinek ajánlom a vakítógránátot is!!! A nagyobb nehézség és tömeg megkívánja. Most én is ezzel trükközök a masteries lilith max nehezségen. Sirva menekülök életem legtápabb karijával ha egyszerre 3 szellem rámugrik. Durván koncentralok, hogy életben maradjak. ugy várom mint a messiást a szintlépéseket és izgulok hogy valami értelmes cuccott dobjon ki. de sztm csak igy van értelme a játéknak, mert annyira izgi és nem csak szörnyre klikkelésbõl áll a játék. Hajrá én, megyek is most vissza síkítani az átkozott erdõbe😊 !!!
Üdv,

érdekes lehet,bevallom nem próbáltam Asassinnal végigvinni..valahogy 1 huntert mindig jobban el tudtam képzelni mellette,hisz a szúrósebzés közös!😊 és lethal strike a study prey után brutális😊
kár, hogy a lassítás nem aurából megy,így meg kell ütni mindig mindenkit,bár a 2 kezes,és többes találatok némiképp segítenek ezen! kipróbálom majd😊
Nem tudom, nekem soha nem dobtak el Typhon, Hades vagy a telkinek annyi unique cuccot mint amiket az Overlord barlangban találtam. Ott minden egyes alkalommal vmi kék vagy lila esett ki. Toxeus pedig egyszer tudott megölni (Epicen megyek le oda amúgy), ha tudod hogyan bánj vele, nem nehéz. Az Assassinom egy Lethal Strike-al plusz pár ütéssel le tudja csapni, a Ritualistommal le szoktam bénítani (erre van 2 Dream képesség is) aztán a farkasok szétszedik.

Félreértettél amúgy, Epicen tolom már a kb. 50. szintû Assassinommal, én a mérget nem a sebzése miatt javaslom, hanem a Mandragóra (Mandrake) és a másik kiegészítõ képesség miatt, ami egyrészt rendkívüli módon lelassítja az ellenfeleket, másrészt nagy % eséllyel összezavarja õket. Assassinnak ez létszükséglet a nagy mob-ok szétzilálására, másképp hamar lecsapnák. Egy War Wind körtámadással szépen megzavarod/lelassítod õket, utána lehet egyesével lekaszabolni mielõtt magukhoz térnek.
Assassinnak amúgy tökéletes fegyverek a speciális zöld Katanák, amit csak a tigris-emberek dobnak el néha a III. felvonásban. Nagyon jó értékeik vannak, és átalában +25-30% Attack Speed bónuszt adnak. Egy életerõelszívó-relikviát (Anubisz haragja) szoktam beléjük rakni, a másik kézbe pedig egy Lila kardot komoly Piercing/Bleeding sebzéssel.
Terensz
Köszi szépen!

Khthonion razor a neve !Hades palotájában lehet vele találkozni!
Terensz
Jaja, fõleg legenden :-) Kb. -100 resistekkel kezdesz.

Srácok, amúgy már nagyon érik szerintem valami közös játék. Még mondjuk csak 58. szintû a conqueror-om, de nemsoká jó lesz :-)

Más: Mi a neve annak a nagyon hosszú fekete kardnak, aminek rózsaszín pöttyök vannak az oldalán? Asszem zöld cucc.

Ha meg lándzsás karival szeretnél menni, akkor a két kedvencem (ugye a Divineren kívül 😊) a Warden és a Corsair. Egyébként ami még nagyon fontos az az, hogy az ellenállások mindig max, vagy max. közeliek legyenek.

és még 1 dolog... méreg sebzésre nem rédemes gyúrni,hacsaknem akarod normálon befejezni a kalandozást,késõbb ugyanis a poison damage nagyon nagyon picike lesz ,mondjuk 1 piercinghez képest!😊
az összes ilyen sebzést én mindig hanyagolom,mert szeretek végig menni legend végéig,és találkozni toxeussal utána😊
szóval a 4 elem,szúró,és fizikai sebzés,én ezeket ajánlom leginkább😊
persze mókázni normálon eszméletlen jól lehet a poison damage-el,de késõbb felejtõs 😞 a rouge ág, igazából a +szúrósebzésért jó a Brigandnak,és a lethal strike miatt +500% damage,+500% pierce damage kimaxolva !😊 brutális 1 boss ellen😊
assasin helyett akkor sokkal inkább harbinger vagy spellbreaker,vagy diviner 😊
Üdv,

nekem az overlordot másodjára dobta!😊 a Titkos pályán lévõ láda sokkal nagyobb mint a többi,és szinte mindig dob speciális szett itemeket 😊
pl santa claus,sherlock holmes,meg ilyeneket,amik nem rosszak,de inkább csak érdekességnek jók!😊 nem éri meg az overlord farmolás szerintem,mert elég sokat kell mászkálni,és toxeus a legveszélyesebb ellenfél,mert magáranyomja a sebzés visszaverést,és akkor nézhetsz, mikor ráküldesz 1 PS.t😊)) kb hasonló mint az iron maiden aura a d2-ben 😊
orb bossokat kell farmolni,vagy ahol sok nagy láda van és közel a rebirth fountain!😊 a telkinek tökéletesek !😊 no meg farmolásnál..ha tápos a kari,akkor xmaxmod bekapcs,és mehet a móka,3 titán,3 hádész,3 kharon,3 telin,és ugye minden egyes halott után 1 orb 😊
a reces cuccok elginkább epic végén,és legenden hullanak,elõbb nem is érdemes próbálkozni velük!😊
Shock...próbáld ki a lilith-et,ott lehet farmolni dögivel !😊
Amúgy ez a -100% Recovery elég cheat-szagú. Én nem is nagyon találtam ilyen cuccokat, ha igen akkor is amulettek amikhez fõleg mágia képesség kell hozzájuk alapkövetelményként ami harcosoknál sose lesz elég magas. Meg nem hinném hogy a játékot így készítették hogy ez elérhetõ legyen, direkt van egyes nagyon durva képességeknek komoly újratöltési ideje, másképp túl erõsek lennének. Nature-ben azért néha használom azt a skillt ami jelentõsen lerövidíti az újratöltést, de csak végszükség esetén.

Amúgy akik "farmolnak" - nem érdemes Typhont (nem volt õ titán amúgy soha, ez az amúgy mitológialaig nagyon korrekt játék egyik nagy tévedése) vagy Hádészt öldösni halomra, nagyon ritkán dobnak el kék/lila cuccokat. Helyette, az Overlord barlangot csináljátok meg - van szerintem akkora kihívás néha mint Typhon.

Aki nem tudja hogyan - Elõször is, Hádészt kell legyõznötök újra és újra, akármilyen nehézségen, véletlenszerûen õ dobhatja el a kulcsot. Az 'Overlord' nevû tárgy olyan mint egy kis teknõs, lila színû ha Alt-ot nyomsz. Nekem nagyon sokára dobta el Hádész, másoknak már elsõre, teljesen random. Ha megvan, menjetek el Rhodoszba, sétáljatok ki a városból és tartsatok északra a fal mentén, hamarosan találtok egy jól elrejtett vasrács-kaput, a kulcs nyitja. Ez egy vicces bónusz-dungeon, ahol különféle szörnyek vannak a fejlesztõk neveit viselve. Azért ne becsüljétek le õket, fõként Toxeus az aki akár két ütéssel megölhet, Epicen fõként. Ha mindegyiket kinyírtátok, kinyitható a láda az utolsó teremben, és abban MINDIG van vagy zöld, vagy kék vagy lila cucc is. 😊
marmint kek itemekre, fegyverekre gondoltam

anti hero

lvl20 kornyeken nem eddig szinte cska ilyen rogue cuccok estek : ) elraktam oket, amdj lehet inditok egyet kesobb

anti hero

Csodakalap - a Conqueror (Warfare/Defense) az egyik legkeményebb kaszt, a pajzs egyrészt szépen blokkol, másrészt nagyon durvák és nagy %-os eséllyel bejönnek a passzív pajzsos támadások, van vagy 3 féle és maxra felnyomva asszem 16% eséllyel jön be mindegyik egy támadásnál. Fõ támadásnak meg ott van az Onslaught. Nekem ugyan nincs ilyen karakterem de egy haverom többet is végigvitt Legendary-ra, és esküszik rá.

Amúgy látom nagyon lenézik itt a Nature fát, pedig szerintem nagyon ütõs, igaz fõként Epic-en/Legendaryn lesz az. Én Ritualist-ot (Dream/Nature) vittem, petekre építõ kaszt, farkasok, nightmare, nimfa. Kevesen tudják, de ha 20-as szint felé viszed fel a farkasok képességét, amit pár Artifact/amulet segítségével simán megtehetsz, akkor kettõ helyett 3-at idézhetsz meg. Normál szinten az V. felvonásra kicsit már gyengék, de Epicen és Legendaryn brutál erõsek, másodpercek alatt széttépnek bármit, míg én csak sétálok és felszedem a cuccokat. A karakterem igazából csak a peteket gyógyítgatja ill. néha egy-egy keményebb ellenfelel lebénít Phantom Strike-al vagy Distortion Ripple-el. A Nightmare pedig az egyik legszívósabb kedvenc, 99%os dodge-al szinte senki, még Typhon vagy Hádész is alig tudja leütni, így jó tank. Plusz, nagyon kellemes bónuszokat ad a lényeinkek (élet és mana regeneráció) és össze tudja zavarni az ellenfelet.
A kedvenceken kívül a Heart of Oak aurát ill. a Dreambõl azt a Stance-et ami %-os életerõelszívást ad fejlesztettem.

Ami még nagyon erõs kaszt, az a dual wield Assassin (Warfare/Rogue). Méregre, Calculated Strike-ra és persze a kétkezes képességekre kell rakni, és brutál gyors fegyvereket kell használni. Lethal Strike meg a boss-ok ellen jó. Villámgyorsan tud ölni. Egyetlen hátulütõje hogy a sok szúró/méreg/vérzõ sebzés semmit se ér élõhalottak ellen, így mindig van egy váltó-fegyverzetem ellenük ami bónuszt ad élõhalottak ellen. Valamint, a HP és a páncél kevés, így sokat kell ellenféltõl ellenfélig futkározni és kikerülni az ütéseket, de hát ettõl lesz érdekes a játék.
Igen, Briganddal Titant (de a többi bosst is) piszok gyorsan le lehet vadászni. Természetesen íjjal hatékonyan lehet gyakni, de én közelharcra gondoltam. Ott pedig a brigand kicsit lassabban öl, mert nincs tömegpusztító skillje. Mondjuk nyilván íjat használnék én is tömeg ellen.
1.3 patch elõtt nagyon jók voltak a "betrayer" nevû fegyverek, mivel azok lekapták az ellen resistjét, így olyan, mintha folyamatos study menne minden ellenfélre úgy, hogy nem kell skillt használni. Persze azokból is volt erõsebb, gyengébb. 1.3-nál kikerült a játékból, mert túl erõs volt.
Azért csinálj egy 100 reces Divinert aurákkal, és PS-el öld végig Titánhoz vezetõ utat, majd Titan-t is. Én is csodálkoztam, hogy mennyire jó. És olyan cuccaim vannak, hogy az ellenállásom is majdnem 80 az összes. Mondjuk ami nekem gondot szokott okozni, az az, hogy a intelligenciát fel kell nyomnom eléggé, hogy az archmage claps-ot fel tudjam venni.

Üdv,

alapjáték fel,patch rá,majd az IT utána fanpatch és mehet a móka!😊
bár lehet ezt bolondítani, mert pl 1.30-ig benne voltak a zöld áruló suffix-es fegyverek 😊 ez a suffix %-osan csökkenti az ellenállást,és masszív %-os converted to heath.. mondanom se kell igen durva!😊 ezt a suffixet az IT-ben kivették :S
Szóval lehet mókázni !😊
Miután fenn van minden, próbálkozhatsz modokkal,de óvatosan, mindent a megfelelõ mappába másolva.. xmax,achilles,über,lilith 😊
Ha titan run legenden lándzsával és pajzzsal akkor brigand...az elötte lévõ mobokat íjjal darabokra lövöm..a titánnak meg neki megyek lándzsával és pajzzsal !😊
art of the hunt,blade honing,call of the hunt...study prey.. 1 gyors tahe down,majd 2-3 lethal strike,ha kell akkor 1 study még közben 100 recce. 1 titán max 3-5 mp 😊
a take down-ba az a jó, hogy gyorsan odaszalad,és lezúzza kezdésnek a titán Hp-jának a 20%-át, cuccok szerint 2-3 lethal strike és fekszik is 😊 ha megvan a harci jelzés aura,akkor akár 1-be is belefeküdhet😊
A harbinger azért jó,mert ha 2 fegyvernél minden bónusz bejön..akkor nagyon szép kis sebzést ki lehet hozni belõle a PS-nél !😊
és erre matematikailag minden 3-4-nél van esély 😊 viszont a harbinál fontosak másodlagos ellenállások,és a gyors sebesség😊 és a converted to health... imádtam azzal kaszabolni !😊 ancestral horn,zászló,és phantom strike😊 feküdtek is rendesen, a triumph kb hasonló, mint a spirit ág hasonló aurái !😊 és ugye ott van meg a közös trace,ami szintén csökkent...és az 1.30-ból áthozott áruló suffix-es cuccok !😊 én csak azt sajnálom, hogy a warfare-nél nincsenek állandó petek,csak idõlimites :S

Gondolom a pajzs nem fogja fel a magic sebzésket?
És amugy hány másodpercenként blockol megfigyelte már valaki? És sztetek mennyire hatekony egy jó pajzs, aminek magas a blockolása?
Próbáld ki a Divinert 100 reccel és Phantom Strike-al.
Nyomj egy Titanrunt!!!
Jó, persze íjász is más, de én közelharcban hasonlítom össze a karaktereket, s egyelõre csak a lándzsa+pajzs kombóval.
Kipróbálom a 2 fegyveres technikát is, de a lándzsa+pajzs pársításban az a jó, hogy a pajzs blokkolja a rád zúduló nyílvesszõket is...

Helo. Kb 1 éve játszottam a játékkal, azóta újra lett telepítve, és már nemtudom mit csináltam, hogy elinduljon. Örülnék ha valaki tudna segíteni😊 Szóval. Feltelepítettük az alapjátékot és az immortal throne-t, be is lép, de ekkor kiírja, hogy update-elni kell a titan questbõl valamit (gondolom a régi fájlokat). Ok-ot nyomunk, bejön egy kis patchablak szerûség, de hibát ír ki, majd visszaugrik a játékra, ugyanazzal a kiírással. Ha Cancel-re kattintunk, akkor kilép. Régen is ez a probléma volt, de akkor valahogy megtudtam oldani, de mára már nem emlékszem:/ A sima titan quest nincs crackelve, 1 patchet raktunk (lehet nem jót, és az gond?), mert mást nem enged. Volt itthon régrõl kb 10 patchfájl, ugyanolyan hibát ír ki, mint az immortal throne-nál.:/ Régen azt hiszem a torrentoldalon volt a megoldás, de levették (nem eredeti, igen, ezért nem kérek kritikát, köszönöm😊 )
üdv,

defilerrel feljebb lehet venni a drop rate-et,úgy tán még izgalmas marad😊
a lich-be az aj ó, hogy százalékosan veszi le a HP-t ezért ajánlott bossokhot!😊 egyet lõ,és hopp a titán Hp-jnak harmada eltûnt!😊 ráküldesz még 1 outsidert,az is leszedi a maradék 1harmadát,és a végén odamész belerúgsz egyet, s meg is halt!😊
akkor a minibossok,bár szerintem nem is annyira minik !😊))
a hydra act1-ben van spárta elõtt a mocsárban...csak legenden :S
Talos,személyes kedvencem Knossos-ban van Epic szinten,a minotaurus elõtt,el sem lehet téveszteni 😊
Manticore act 2-ben van 1 barlangban a piramisoknál 😊
és a Dragolich act3-ban van a végefelé a havas hegyeken túl !😊
a hydra kivételével,mindegyikkel találkozhatsz már epic nehézségi szinten !😊 xmax-ban harmad magukkal !😊 3 manticore kemény kihívás azért pierce resist nem árt hozzá 😊
mobok ellen márpedig a hunter ág a legjobb 😊 1 lövéssel akár 20-30 ellent is le lehet szedni..átlyukasztó nyílvesszõk,és a repeszek segítségével !😊
Ha megvan a -100 rec, akkor ahogy NeRo írta, folyamatosan tudod tolni a skilleket, pl. Lethal, Phantom Strike, Take Down, Shiel Charge, stb..., ami kb. megháromszorozza a karaktered hatékonyságát, csak gyõzd manával. Érdemes gondoskodni a megfelelõ manáról és manaregrõl.
Pokoli gyorsasággal gyakod a mobokat, akkor is, amikor 20 mob jön rád, akkor is, ha bosst támadsz!

Lich-t mindenképpen fejleszd, mert leveszi a mobok, bossok HP-ját, ami elég jó...

Szia NeRo!

Soha egyetlen cuccot sem adtam úgy a karaktereimnek, amit ne találtam volna játék közben. Olyat szoktam csak csinálni, hogy egymásnak átadogatom a táp cuccokat, így, ha új karaktert csinálok, akkor már nem kell keresgélni. Kicsit meggyorsítom a fejlõdést. De így is izgalmas a játék, fõleg Lilith, mivel ott amúgy is erõsek a lények. Hidd el, hogy össze lehet gyûjteni a 100%-rechez a cuccokat, de az is biztos, hogy én még a megjelenéskor kezdtem el játszani vele, s akkor még a bossok is sokkal nagyobb %-ban dobálták a kék és lila cuccokat. Pl. most 10 Titan leölésekor sokszor nem is kapok még csak zöld cuccokat sem, nemhogy lilát, régen, meg szinte mindig dobott. Emlékszem, hogy régen, talán 1.2 patch környékén legenden nem is dobtak a bossok kék cuccot, csak lilát, most meg sokszor elõfordul.

Sziasztok!

Tudna nekem valaki abban segíteni hogy a minibossokat hol találom ( Hydra, Manticore..... ) már teljesen elfelejtettem ( Régi karimat vettem elõ újra és nem csak a Hyrdát akarom farmolni ) .
http://www.windestal.com/titanquest/mostwantedmis.php
itt egy érdekes link!
Azt mutatja h milyen eséllyel dobálja a zöld cuccokat az enemy!És,hogy hol kell farmolni!Azt is mutatja milyen eséllyel adja a zöld cuccok tulajdonságait!
u akkor masterizben naon megeri a burninges tactika. durva sebzeseket ossze lehet vele szedni.
A vampir viszont kisse gyengecske.
Igen vágom,h eredetileg másféle kariknak való!😊
Nekem is van olyan Archmage's Clasp-om amelyik 45% rec-es +45 attack speed!

life leech-et nem növeli az inteligencia!A burninget igen mivel az tûz sebzés!
life leechhez hozzámegy az intelligencia? és a burninghez?
hehehe
gyerekek 😊
kihívást akartok?😊
akkor fan patch+Übermod+Lilith+max insane legenden !😊))
még a 100 reces Diviner is szenved 😊