23078
-
#21598 a war horn-nak nem láttam értelmét esetleg még a Ancestral Horn-ra tennék még egy pontot.
és aztán?
a dreamnál meg:
értelem szerüen a Premonition és a Lucid Dream kimaxolom. aztán? huzzam fel a dream fát is maxra? VAGY? -
#21597 Hello!
Mondjuk nekem még nem volt harbingerem, de én azt hiszem az onslaught ágra pakolásznék elsődlegesen. Legalábbis magát az onslaughtot maxra, az ignore pain-re meg pár pontot.
A war hornra 1 pontot, majd kimaxolnám a weapon traininget.
Utánna jöhetne a dream. (Bár most már ez mindegy.)
Amúgy nem nagy baj, hogy kiraktad a mastery-t, mert így viszont nőtt rendesen az ügyesség/erő, hamarabb lehetnek jó cuccaid.
A dual wield ágnak amúgy tipikusan akkor van értelme, ha nagy az attack speeded, van legalább 2 jó fegyvered és egyszerre sok pontot tudsz rárakni, meg mondjuk van stonebinder (normalon 1 skillpontot ad), meg mondjuk olyan kék/zöld cucc még, ami ad skillpontot. -
#21596 sziasztok!
harbinger-nél melyiket érdemes fejleszteni a War Wind-et és passzívját, VAGY a Phantom Strike és passzívját?
a battle rage ágat gondoltam teljesen kihagyom,
jelenleg így fejlesztettem:
harbinger lvl22 katt ide :D
mi a véleményetek? maradhat? hogyan tovább? -
#21595 Slayer az igen jó :-)
Szoktak belőle durva dualwieldes karaktert csinálni - study prey-jel kombózva nagyon erős - de láttam már lándzsás, valamint íjas verziót is. -
sirdond #21594 na és ma mikortól kezdjük? -
#21593 nos tegnap este Mi is kísérleteztünk. :D
konklúzió: lvl22 karival ne ismétlem ne menjetek epic-re.. :DDDDDDD
hiába hardbinger! :D -
NeRo31 #21592 Gyakorlatilag minden értelmes karakterrel végigjátszottam már,most kísérletezek! -
NeRo31 #21591 Szerintetek nagy hülyeség lenne a vadász+harcos kombó?
Mindenesetre kipróbálom azt lesz valami... -
#21590 nekem még jó lehet, ha aktuális a dolog. most huztam újra a rendszert, és rakom fel a tq-t. mindjárt végzek utána mehet felőlem.
kérdés:
az 1.17FP-vel fellehet menni a netre? vagy csak az 1.3 hivatalossal? -
#21589 Köszi :-) -
sirdond #21588 nekem ma sajnos nem jó -
#21587 Elvileg igen. Most nem játszunk? -
sirdond #21586 na ez fasza, nekem holnap egész nap jó, elvileg Nyugisnak is
szaky06-ot még nem tudjuk
neked jó lenne a holnap? -
#21585 Én jönnék. Ha valaki(k) indít(anak) játékot rögtön írjanak szervernevet pls. -
sirdond #21584 miért? neked mikor lenne jó? -
NeRo31 #21583 Hi! Pagos a neve,adok egy linket!
http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=1738 -
#21582 Hello!
Valakinek van ötlete, hogy annak a csillivilli kardnak mi a neve?
-
szaky06 #21581 Én szeretnék de nem tudom hogy összejön-e. -
sirdond #21580 nekem nincs ötletem, nálam semmi ilyet nem írt ki, pedig c++ nincs telepítve és én is win7 alatt játszok
valakinek van kedve multizni? Nyugis-sal vagyunk eddig ketten,de minél több annál jobb :)
-
#21579 meg is oldodott, képfájlba tettem és hajrá.
MÁS:
az a gondom, hogy EREDETIVEl Ha csatlakozom a nethet és szeretném lekérni a szerver listát, akkor mindig hibaüzenettel kifagy.
tessék egy kép róla:
http://i50.tinypic.com/2hnnu4i.jpg
win 7-et használok, és fel van telepítve a c++ megnéztem a programok között.
mi lehet a baja?
patch is fent van az alapon az 1.3 aztán a kieg, plusz az 1.17 Fun P.
és felraktam az xmax-mod ot. -
#21578 üdv! HA eredeti játékra teszek fel NOCD/DVD crack-et akkor a neten fogom tudni használni? csak a serialt ellenőrzi?
van erről valakinek infója? -
szaky06 #21577 Hali!
Nem tudom hogy ki milyen sűrűn szokott a skype-olni de létre hoztam egy szobát TQIT néven hogy tudjunk beszélgetni is ha gondoljátok. A skype nevem: szaky06 Van amit úgy gyorsabb megbeszélni ( közös LAN-ok, tapasztalatok.... ) -
#21576 sokat emlegetitek a lilitet. az is egy mod? működik a neten is?
honnan kell/lehet leszedni? simán teleipteni kell vagy trükközös? -
#21575 Nekem teljesen jól működik a Gold.
Pedig mindent használok: tqdefiler, tqvault, xmax, fanpatch és mindenhova tudok csatlakozni a megfelelő verzióval.
Énis 5euróért vettem steamen még régebben a goldot.
Szóval nyugodtan vedd meg. -
#21574 annyit megér. ha nem eladod. én annyiért megveszem tőled! most azonnal!!
komolyan. szóval ha lehet rendelj kapásból kettőt.
írj privit és lebeszéljük. ;) -
sirdond #21573 na,erre vártam
napi akcióban 5 euró a titan quest gold steamen
ennyit sem ér meg a gold? holnap este 7ig tart az akció
-
csonti85 #21572 Én mindig Hungary néven csinálok szervert, ha csapatépítésre vágytok, akkor ott megtaláltok :) Ha kell, ventrillo szervert is tudok biztosítani az élmény fokozása érdekében, de csak is elszántaknak. -
yc1980 #21571 ezért jók az avoid attack és projectiles-t adó cuccok,mert az minden ellenvéd:)
a projectiles pl a titán meteor esője ellen is:)
-
sirdond #21570 köszi, közben rákerestem és csak fizikai ellen véd
a damage absorb viszont minden ellen,de az csak skill formájában elérhető
hamachit nem tudom,én még nem próbáltam -
yc1980 #21569 szerintem csak fizikait,de ki lehet próbálni :)
meg is nézem majd underben:)
iszont hátha valaki tud válaszolni..
haverral felraktuk a tq-t +tq it + fanpatch 1.17a + underlord mod
ezek után a legfrisebb hamachit,amiben látjuk is 1mást (igaz a ping csak egyik oldalról megy) a tűzfalon engedélyezve van..azonban a LAN játék alatt nem látjuk egymást? volt valakinek hasonló tapasztalata? esetleg sikerült megoldani? vagy ami valószínű, én voltam hülye,és elrontottam valamit :) -
sirdond #21568 a damage res mindent sebzést csökkent? vitality-t is?
pl van egy armor amin 10% chance to 100% dmg resist van, akkor az 10% eséllyel minden sebzést elnyel (pierce,elemental,vitality), vagy csak a fizikai sebzést? -
yc1980 #21567 Üdv üdv,
valaki próbált már hamachi-t lanon?
mi nem látjuk egymást haverrel,pedig ugyan az a verzió van fenn mindenből (TQ és a hamachi is) -
#21566 nos, én megprószálom ezt a TQ-t aztán meglátjuk. ha nagyon nem jön be a csapat játék, vagy egyszerüen nem alakul ki csapat akkor igen megint jön egy villám soso, vagy egy hammer pala! :D -
sirdond #21565 én is nagyon sokat játszottam bneten, korábban is írtam,hogy kb a fél életem benne van :) mi is voltunk 4-5-en, de hárman állandóan és tényleg szuper élmény,még, ha az mf a leggyengébb pontja is a d2-nek
legutóbbi resetnél is újrakezdtem, de 1,5 hónap után meguntam, pedig nekünk volt először torch,de ha nem is elsőnek a top3-ban biztos benne voltunk. sojból is volt jó sok száz raktáron,hogy legyen pár diawalk is
aztán az elején a sok rollback, meg,hogy 2. héten már mindent lehetett kapni kicsit gáz volt :(
de majd 2-3 hónap múlva megint előveszem, mindig ez van :) -
#21564 nos, én d2-őt nagyon nagyon nagyon sokat nyomtam. fent a neten. volt egy szuper kis csapatunk 4-6fő, akikkel folyton toltuk! :D
Szóval megértelek.
Tény, hogy egyenlőre ez az élmény még nincs meg. nincs meg a csapat élmény, hogy együt tolnánk napokon keresztül, közös szívások, közös röhögések. ez nekem iszonyatosan hiányzik.
Remélem, hogy (főleg, hogy megvettem eredetiben), itt is kialakul egy JÓ csapat akikkel lehet együtt kalandozni, run-okat csinálni (a TQ-ban is van ilyen ugye??) irtani az ellent. és mindezt sokszor baráti jó hangulatban!
ámen. ;) -
sirdond #21563 tegnap legyűrtem epic-et is végre, act 4 baromira nehezen ment,meg sem tudom számolni hány life potiont ittam meg, ehhez képest hades könnyű volt, mert csak egyszer haltam meg. nem tudtam mi lehet a gond, hogy miért megy ilyen nehezen,még új karaktert is akartam kezdeni és azóta rájöttem,hogy csak egy lifeleeches bow kellett. legend act1-et xmax moddal kezdtem és még így is könnyű, azóta egyszer sem haltam meg
eljutottam a 3 gorgon queenhez, reggel óta csak őket farmolom és most végre esett egy stonebinder cuff,az első,igaz nem a legjobb,de már valami :)
utoljára a d2-t élveztem így :)
-
gyongyosi5 #21562 Viszont már régen föl volt téve nekem, csak egy másik gépre. -
gyongyosi5 #21561 Sima és Torrent -
#21560 Gold vagy a "Sima"? eredeti vagy torrent? -
gyongyosi5 #21559 Sziasztok,
Feltettem az alap játékot és kiegészítőt is, utána frissitettem, és amikor játszok kb. fél percenként elkezdi tölteni a játékot. Nem tudjátok hogy mi oka lehet ennek és, hogy hogyan lehet megoldani.
Előre is kössz,
gyongyosi5