Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzerfaust
A bónusz az random.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Leslieee
Jaja vágom már. Asszem vmi volt katonatiszt volt az öreg 😊)) Nah szal ahol adja a küldit azon a területen van a barlangja, alig kell odébállni vmicskét asszem jobb oldalra.

Nah befosok ezen a játékon! Vagy újabb bug, vagy én vagyok hülye! Kiraktam a Zeus Thunderbolt nevezetû balhét epicen, ez ugye X lightning damage-t meg +X% lightning damage-t ad. A komplett relik bónuszaként 22-32 cold sebzést kaptam. Kiraktam mégegyszer és mit ad??? 5% chance of 3 seconds of stun 😄DD Ez miii 😊)

Trip to live, live to trip

Panzerfaust
Barátom, te fogd föl. hogy én nem varázsolok, hanem botból lövök. És annak a sebzését igenis a dps írja ki. Mert az az én támadásom. És érdekes módon nekem is pillanatok alatt fekszik, de ha berakok, egy gyengébb botot, akkor kevesebbet ír ki, és tovább tart megölni. Ez biztos csak véletlen egybeesés.

A Ternion attack skill,es mint olyan atak speed számít a használatánál.Azért nem érdemes dps t nézni vazsinál,mert egy csomom mindent nem vesz figyelembe a program.Hiába van akármelyik karinak 15k DPS-e nekem meg csak 4k ha en 3 sec alatt ölöm Typhont.

zizz21
Vmi katona adta,h a közeli barlangban nézzek körül vmi ládák után mert fegyverek vannak bennük meg nemtom. A bambusz erdõ elején adta asszem.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zsirfecske
epicen elkezdtek potyogni a zöld/kékek na ez már tetszik lehet végigjátszom.

Leslieee
De ne a küldetés nevét írjátok már. Így kurvanehéz kitalálni melyikrõl van szó. Hanem inkább azt h mi a küldetés tárgya, és akkor tuti beugrik.

Ja epicen tényleg gyér a küklopsz, normalon nehezebb volt.

De Ity mit akarsz te éjszakázni vagymivan? 😄

miert a dps t nem a totalspeed/cast rate/attack speedbol szamolja? mellesleg a ternion attack szerintem se ugymdond olyan varazslat , hisz berakhatod bal klikkre es gyakorlatilag ugyanaz minthack a sima "attack" ikont hasznalnad a varazsbottal ,csak maxolva +5% a sebzese meg 3 lovedeket lo es gyorsabban. es megfigyeltem a dps erosen ugrik ha attack speedes cuccot illetve speedes cuccot rakok fel , ergo nem spell kell legyen.

zizz21
Köszi de nem a nõvéressel van a gondom,hanem a general reponese-al! Ha arra gondoltál akkor sry,és majd megyek! 😄

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Menni kell elõre, majd jönnek a tagok sorban.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

zizz21
Hi! Gondom van egy mellékküldivel. A címe : General reponse. Nemmtom,h elhagytam-e már vagy még nem,most annál a rebirth kútnál vok,amelyik mellet az a nõ áll,aki a 3 nõvér címü küldit adja. Nemtudjátok hol keressem a küldit? Köszi!

Nincs rá mód, hacsak nem ír vki editort.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

chalezlopez
Hi skacok! Valaki írta már, h. hogyan lehet átpakkerolni a warezos karit origi gyári TQ-re? (Más serialra?) Ugyanis megvettem!!
Köszi elõre is! Ha már írtátok akkor egy #sorszámot pls, mert most jöttem nyaralásból, és hát kicsit sok a hsz.

Vamos Argentina!

Csak 1 54-es Oracle.De ha nem fogod fel,hogy csak arra akartam rávilágítani hogy tök fölöslegesen nézed a DPS t vazsival,akkor tudlak sajnálni.

Mágus cuccokhoz max 150 dex kell, meg csomó int. Str csak harcosnak kell (ruha req és sebzés miatt).

késõbb lesznek majd mágusra való cuccok, vagy Str-t is fejlesszem?
mert úgylátom szinte összes páncélhoz strength kell.

Hmm, ez az epic küklopsz act1-ben elég karcsú volt. Felkészültem normálos tapasztalatok alapján a futkározásra, erre rányomok 1 squallt meg 3 shardot, oszt megfeküdt. 😊

night 😊

Leslieee
Mijaza Nith?

Ha megvan minden küldid és nem amiatt nem tudsz vele beszélni, akkor:

deep
Hello!

Van egy kis problémám. Amikor görögországból spártába kéne áthajóznom és odamegyek a hajó kapitányához (a compass mutatja, hogy vele kellene beszélnem) valami miatt nem tudok vele értekezni. Valamit még kell elõtte csinálni, vagy mi lehet?
Köszi elõre is
38-on lehet ideje lenne már nithtot elkezdeni? 😊

Leslieee
Nem nem 😊)

Még mindig emuláló progit érzékel, de már lvl 2õn 😄

Faterx
Nem fogsz
Leslieee
Nah ez jó lesz! Nekem már a 1.08assal sem indult a gém, kíváncsi leszek erre 1.11re 😄 Ha ezzel elindul befosok 😄

Tudom, hogy ez más tészta, de a conquerorommal epic Typhoon örül, ha 15 másodpercig életben van 😄 Általában még egy szobrot is legyakok, amíg tart a colossus (24 sec kb.)

nincs, nem is lesz...

<#finom><#finom>

megvan! jajj, hogy lehet ilyen vak! nem láttam a hidat a térkép tetején..bocs a n00b ságért
Faterx
Na védelem csak az origra rakjátok fel!
Rakhatom újra
6600GTések referálhatnának futással kapcsolatosan!
na jó ez már tényleg nagyon idegesítõ..áll már mögötem jó éhány évi játéktapasztalat erre egy ilyen lineáris játékban kell elakadnom??
Hathor Basin ben járok bejártmam indent de nem tudoktovábbmenni, találtam vmi romos templomalapzatot ott volt egy magestic chest de zsákutca..a pálya Északi részén van egy skorpioember boss de azemléékküldi, és ott se lehet továbbmenni, pedig a tekercset el kéne vinnem vkihez, de hát nem megy..vki help pls!
Faterx
Na ebben a pillanatban akartam belinkelni, megelõztél<#taps>
robotnyk
Faterx
Már csak az a gond hogy 1.8-ról 1.11-re nincs patch file, olvastam, több helyen reklamálnak. Majd csak lesz... biztos hogy a fele a védelemmel kapcsolatos...
Mindenesetre ha normálisan fog futni megveszem, mint ahogy eddig is megvettem a megérdemelt játékokat
Ez a védelmi rencer annyira "tökéletes" hogy nekem már az eredetire is kiírta hogy warez, és tegyem be az eredeti lemezt. 😄

Panzerfaust
Kinn van a pecs

Azt mondjuk nem, de átcuccolhatsz az új serialra, legalább nem 0ról kezdesz újra.

azt mondod...?

ez a furcsa hogy nekem eddig ment crack nélkül most + nem😞(

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

varni a crackra
Trükös a pach😞
Reloaded változatos vagyok😊

1.08 rol feltoltam én is 1.11 re..!

És mint ahogyan "zsotesz" irta azt irja ki és eddig a mini image müködött..!

tud valaki valamit hogy mit kell tenni hogy elinduljon...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

en megvennem ha valaki garantalna azt ,h tudom hasznalni a karijaim amiket eddig a kalozzal csinaltam.😛

Hát azért szomorú látni h sokan még nem vettétek meg kedvenc játékotok.
Én meg vettem az eredetit és elég sok mindenre megoldja a problémát.
PL: Internet game szerintem olyan jo 3-4 en eggyutt rohanni az igazért😄 persze csak azt érdemes eggyutt csinálni amit te már singlebe meg csináltál mert azt vettem eszre ha megcsinálsz 1 kuldetés 2.nak akkor kissebb a valoszinüsége h ritka tárgyakat dobál ki és hát ugye multiba aki gyorsabban ér oda azé😄 Az a furcsa h bár még nem jártam legendaryn de jo pár het játszom és az elsõ lila cucomat kaptam nem találtam 1xuen nekem még nem dobott😞
Nos nagyjábol ennyi szerintem vegyétek meg a gémet bár tudom h ebben a komm.gyurcs. kormányban nehéz pénzhez jutni, de ezért még lopni is érdemes😄 na bye
Panzerfaust

Hades' Scepter
140 Base Fire Damage
Speed: Slow

99 Burn Damage Over 3 Seconds
+32% Fire Damage
45% Elemental Resistance
+36 Intelligence
+290 Energy
+1.5 Energy Regeneration/Second
+70 Defensive Ability
+1 to Eruption
+2 to Volativity
Grants Skill: Ancestral Horn

Na nekem ez kéne

hehe , mostmar ensem férek a lilaktol , megtalaltam a gaia ringet 2x 2 egymast koveto run alatt , heh.. ezek a lila uniqok geci durvak , nincs level req, mint anno diabloban 1.07 elott , regi szep idok.. valahogy rakene bûvoljem a chainpionomra ezeket a fegyokat , mer talaltam 2db 150 dmg es lila allatsagot meg minden egyebet , valaki help pls aki tud erre progit , kosz.

ja es igazad volt a varzsbotrol , enis vettem 1 olyat mint amien neked van , igaz en a leg erosebb burn tipusu runat tettem bele (kek), es eleg jol irtok.. megy a titan run folyamatosan , eshat ugyan battle markerrel , de nekemis megvan az 1.4 k dmg amikor olom , eshat nemjar le altalaban a battle marker amig meghal. szal easy😄 megtalaltam azt a termion attack + arcane blast skiller magus botot ,155 ig sebez lightningot asszem , de megis jobban superal amit boltba vettem , pedig ez lila .. nagylol ...

Panzerfaust
Hát kábé. Csak nekem apám adja õket😊) Íjászának csak mágus cumó😊))

Panzerfaust
Köszönöm, hogy felvilágosítottál. Most hogy 48as szinten használom kábé folyamatosan eleje óta, rávezettél hogy ha fele ennyi a sebzésem és látványosan nehezebb õket megölni, akkor az mégsem azért van mert a varázsbot sebzését úgy értékeli, mint egy mondjuk kardét, és a ternionom nem ezt erõsíti 5°%-kal.
Dejó. Kössz az infót. Amúgy hány varázsbotos, spirites karid van, és hanyas szintüek? Csak úgy érdekel.

Nem, ugyanígy mûködött nekem is eddig, és most nem indul. Már bánom, hogy feltettem a peccst.
Akkor neked sem megy?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ne haragudj rám, de annyira örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül!
Föltettem az 1.11-es patchet, most meg nem indul el. Ezt a hibát írja ki:
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (10000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=10000&l=hu címen.
Curerom+mini image-el próbáltam, eddig mûködött.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ha valaki tud valami progit 1.08 hoz , amivel kitudnam menteni a karakterem cuccait , es egy masik karimnak betölteni. annak telleg nagyon tudnek orulni. mer ugytunik sajnos nemtom megoldani a multit egyenlore. a karimnal meg van 16 kocka hely kb:o