Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah befosok ezen a játékon! Vagy újabb bug, vagy én vagyok hülye! Kiraktam a Zeus Thunderbolt nevezetû balhét epicen, ez ugye X lightning damage-t meg +X% lightning damage-t ad. A komplett relik bónuszaként 22-32 cold sebzést kaptam. Kiraktam mégegyszer és mit ad??? 5% chance of 3 seconds of stun 😄DD Ez miii 😊)
Trip to live, live to trip
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Ja epicen tényleg gyér a küklopsz, normalon nehezebb volt.
De Ity mit akarsz te éjszakázni vagymivan? 😄
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Köszi elõre is! Ha már írtátok akkor egy #sorszámot pls, mert most jöttem nyaralásból, és hát kicsit sok a hsz.
Vamos Argentina!
mert úgylátom szinte összes páncélhoz strength kell.
Van egy kis problémám. Amikor görögországból spártába kéne áthajóznom és odamegyek a hajó kapitányához (a compass mutatja, hogy vele kellene beszélnem) valami miatt nem tudok vele értekezni. Valamit még kell elõtte csinálni, vagy mi lehet?
Köszi elõre is
nincs, nem is lesz...
<#finom>#finom><#finom>#finom>
Rakhatom újra
6600GTések referálhatnának futással kapcsolatosan!
Hathor Basin ben járok bejártmam indent de nem tudoktovábbmenni, találtam vmi romos templomalapzatot ott volt egy magestic chest de zsákutca..a pálya Északi részén van egy skorpioember boss de azemléékküldi, és ott se lehet továbbmenni, pedig a tekercset el kéne vinnem vkihez, de hát nem megy..vki help pls!
Mindenesetre ha normálisan fog futni megveszem, mint ahogy eddig is megvettem a megérdemelt játékokat
ez a furcsa hogy nekem eddig ment crack nélkül most + nem😞(
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Reloaded változatos vagyok😊
1.08 rol feltoltam én is 1.11 re..!
És mint ahogyan "zsotesz" irta azt irja ki és eddig a mini image müködött..!
tud valaki valamit hogy mit kell tenni hogy elinduljon...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Én meg vettem az eredetit és elég sok mindenre megoldja a problémát.
PL: Internet game szerintem olyan jo 3-4 en eggyutt rohanni az igazért😄 persze csak azt érdemes eggyutt csinálni amit te már singlebe meg csináltál mert azt vettem eszre ha megcsinálsz 1 kuldetés 2.nak akkor kissebb a valoszinüsége h ritka tárgyakat dobál ki és hát ugye multiba aki gyorsabban ér oda azé😄 Az a furcsa h bár még nem jártam legendaryn de jo pár het játszom és az elsõ lila cucomat kaptam nem találtam 1xuen nekem még nem dobott😞
Nos nagyjábol ennyi szerintem vegyétek meg a gémet bár tudom h ebben a komm.gyurcs. kormányban nehéz pénzhez jutni, de ezért még lopni is érdemes😄 na bye
Hades' Scepter
140 Base Fire Damage
Speed: Slow
99 Burn Damage Over 3 Seconds
+32% Fire Damage
45% Elemental Resistance
+36 Intelligence
+290 Energy
+1.5 Energy Regeneration/Second
+70 Defensive Ability
+1 to Eruption
+2 to Volativity
Grants Skill: Ancestral Horn
Na nekem ez kéne
ja es igazad volt a varzsbotrol , enis vettem 1 olyat mint amien neked van , igaz en a leg erosebb burn tipusu runat tettem bele (kek), es eleg jol irtok.. megy a titan run folyamatosan , eshat ugyan battle markerrel , de nekemis megvan az 1.4 k dmg amikor olom , eshat nemjar le altalaban a battle marker amig meghal. szal easy😄 megtalaltam azt a termion attack + arcane blast skiller magus botot ,155 ig sebez lightningot asszem , de megis jobban superal amit boltba vettem , pedig ez lila .. nagylol ...
Dejó. Kössz az infót. Amúgy hány varázsbotos, spirites karid van, és hanyas szintüek? Csak úgy érdekel.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (10000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=10000&l=hu címen.
Curerom+mini image-el próbáltam, eddig mûködött.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led