Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen legend. íjaid vannak?
finuchy
Azért kérdezem mert sehogysem akar csatlakozni.Mindig UPDATE-elni akar és utánna meg kiirja hogy UNKNOW version.

finuchy
És az baj hogy nem az eredeti cd van meg?

Leslieee
Szita : Nem muszáj felrakni ha az annak sincs felrakva akivel játszani akarsz.

Tsabi te meg olvass vissza valahol volt errõl szó már, ki kell törölgetni pár szarságot, szar meló.

Trip to live, live to trip

Hi all
Miért van az hogy Athén docks-ban a hajós csávóval nem tudok beszélni epic fokozatban, és így nem tudok áthajózni Knossos szigetre?

finuchy
Muszáj felrakni a patcheket hogy online tudjak nyomulni?

Leslieee
Fecske hostoltam gyere ha tudsz.

zsirfecske
fõleg akkor hangulatos mikor sorbaállítva lövöd az nmy-t a puncture miatt. és rászoksz a jó helyezkedésre :)

Én úgy látom, hogy az ijász kari csak úgy tud boldogulni, ha jó cuccai vannak.
Egyszerûen nincs lesz elég sebzés az elején, ha azokra a tárgyakra hagyatkozik az ember amit lehet venni/találni. (Kíváncsi vagyok, hogy fog-e egyáltalán jó íjjat dobni a játék valamikor.)
Szerencsére a varázslóim összeszedtek pár jó tárgyat a kalandozásaik során, így most egy silentflight íjjal nyomulok, meg Charioteer's Quiver ruciban, de még így sem nevezném könnyûnek.
Runoltam már vagy 4-5 legendary íjjat a leányzómnak, de azokat még soká fogja tudni használni.
Ha haladási sebességet nézem, szerintem az íjászkodás a leggyengébb megoldás.
Amikor az oracle karimnak epic közepén odaadogattam a legendary cuccaimat durván csalásnak éreztem, úgy gondolom itt nem lesz ez probléma. :)
Persze hangulatos mastery és ez a lényeg. :)

finuchy
Szevasztok!

Hol lehet a játékkal a neten jáccani?Kell hozzá valami progi?

KÖSZÖNÖM Szépen
én amúgy 21 vagyok vagy menniy,csak a sok kilépkedés miatt abbahagytam most, és ettõl várok javulást mert azt mondták így nem lép ki
én Assasin vagyok ( warfare + rogue ) és elég jóó,csak azért itt a krokodilok elég jól ölnek engem :) , legimnkább dex és str-re viszek , rogue-ként meg majd lehtal izé meg ilyen bleendingre gyúrok

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Leslieee
Fire: titancalc.com
gamecopyworld.com

van aki lelövi...:)
láttam huntert aki epic act 3om telkine-t az obsidian hidról lötte szét..
az volt a lol
még1 kérdés: a skilleket hol tudom így NETEN meg nézni? megvolt a linkje,de reinst.winfos így hát már nincs meg
jah és vki 1.08 crack?????? van vkinek? ha van küldje el!!:)

Leslieee
Ja hogy te mint íjász végzel elõbb! Az mindjárt más :)) Az tényleg vicces :))

Kopter: már megint miket írsz, érted : "nem birom ha olyan emberek oltogatnak akiknek fingjuk nincs valamirol amirol epp beszelgetunk" --> Akkor biztos te vágsz mindent és azért kérdezed tõlünk nem? Mi kurvára nem vágjuk ezt a játékot, bocsi h szólni mertünk. De ha már egyszer ilyenre veszed a figurát, akkor tanulj meg helyesen írni ( ijen, ijjasz, leach king...)
És az nmy mindig arra ugrik aki elõször megtámadta, kivéve a bossokat.

zsirfecske
de ahhoz közel kell menni. titán-t pl lazán lenyomom a lépcsõrõl úgy, hogy nem jön oda csak fújja felém a tüzet (szobrokat nem tudja ott használni), ami meg 10-bõl egyszer ér el max. na?

azt érzem viccesnek, hogy a közelharci fegyverrel elõbb végez a bossokkal, mint az íjjal :)

egyébként szórakoztató, csak kíváncsi voltam, hogy a problémáim a bénaságomból fakadnak-e, vagy sem
de úgy látom "annyira" azért nem vagyok béna

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

zsirfecske
52-es brigand-ként (hunter+rogue) szerintem én állok legközelebb a pjúr íjászhoz (két íjjal megyek semmi dárda) mivel rogue-ból csak a mandrake-et és a leathel strike-ot használom, tehát a hunter ágnak kell vinni a karit.
szerintem az ensnare és a monster lure tök felesleges max elején használható, wood lore alap, a puncture shot arrows viszont a leghasznosabb (és legmókásabb) közép skill, kis fejlõdés után pedig a volley-t majd a call of the hunt-ot és a study prey-t javasolt maxolni. ja és én az art of the hunt-ot is kimaxoltam minden passzívjával mert sztem az is megéri.
így jó íjjal (teucer's warbow) és gagyi cuccal (3/4 hunter set, gyagyi gyûrûk és prokopios) call of the hunt aktívval ~180% az attack speed és ~1500 a dps, ami a szaladgálós meg elõre lövöldözõs játékélményt tekintve nem rossz. ja és a boss-ok tudnak gázosak lenni, elõfordult párszor hogy új szintlépésig nem kötöttem beléjük (hehe), de valahogy mindet meg lehet fektetni.
persze aki 0 death-es karit akar az felejtse el ezt a kombót.

vki nem tudja, honnan tudnám leszedni, az 1.08as crack-et ? :|

az a gaz hogy ijjasz kb olyan mint a varazslo : megutik = lefexik, szal jo lenne ha a summon lenyek feltartanak a monstakat, nekem leach king-nek nagyobb a latotavolsaga es hamarabb attackol mint en. de a monstak persze hogy engem tamadnak es nem azt aki eloszor megtamadta oket. jo lenne ha lehetne kicsit babaralni az idezett lenyeket hogy mennyire legyenek aktivak: agressziv, deffensiv stb..

leslie, isenlord
"az meg h 2 runonként agyonbasz az elég gáz... sztem" ezzel a mondattal volt bajom csak. Lehet hogy velem van a baj de nem birom ha olyan emberek oltogatnak akiknek fingjuk nincs valamirol amirol epp beszelgetunk. Ha meg ijen jol tudod eleg lett volna talan annyi, hogy : 40 alatt nem esik legendary. "okoska".
pusztan azert kerdeztem hogy eshet-e hogy nyomjam typhont vagy fejlodjek tovabb. ennyi.

Leslieee
Miért érzed viccesnek h íjjal nehezebb a bossokat ölni mint közelharci fegyverrel? Teljesen korrekt, és ez a normális sztem. Az lenne a vicces ha egy íjász a képernyõ egyik végébõl lelõné a boss-t amíg a közelébe érne, nem? :)))

nem a kis ellenfelekkel van bajom, hanem a nagyokkal, egyszerûen gyorsabban lenyomom közelharci fegyverrel õket, mint íjjal
amit kicsit viccesnek érzek
ennyi skillt meg nem tudom hogy tudtok fejleszteni... bárha visszavenném, amit a storm-ra elköltöttem (nem sok, ~10 pont) akkor lehet, hogy jobb lenne a helyzet
nekem lényegében az íjász alapskill van meg (ami gyorsítja a lándzsa/íjász támadást, a hálóvetés, illetve a lõdözõs vonalat építgetem, de még az sincs maxolva)
a herbal remedyn gondolkodtam már, meg azon, amitõl hármat lõhet a figura, a kócbábun még nem... de a próba kedvéért lehet, eljátszok vele

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Sipocz
Nemtom!, nagyon elérõ lehet a stílusunk mert nálam az íjász legtöbb támogatást az ensnare-bõl (sajnos a minibossoktól (küklopsz, minotaurlord) felfelé nem ér semmit:)) és a monster lure-ból kap (a dögök egy része persze ezt sem szívja be:)), elég gyors az íja (most 105% a fegyversebesség részint cuccból részint a wood lore-ból) tele van nyomigálva relic-kel. Normalon van még mindig és azt mondtam hogy ezen a szinten a legjobbak között van, nem "über ales" persze hiszen az azonos szintü conjurerem emlékeim szerint gyorsabban ölt. Igazán azért jegyeztem az elõbb mert olyan csengése volt a dolognak miszerint az íjászat nem ér sokat, mondjuk a speares huntert nem is értem mert helyette akár a rogue (erre már indítottam saját avatárt) akár a warfare (ebben még nem vagyok otthonos) hatékonyabnak tûnik.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipöcz:
hát nemtudom,mert nekem is avangerem,46(earth/hunter) marskmenshipp full volley, art of the hunt full ,eye; igaz h másodlagos,de émn már kedetben is ijjal toltam .
és sztem még normalon se a hunter a legdurvább akárki akármit mind,mert nekem pl a legelsö questben a sámán is egy chillwindet dobott... és eath echantal sem döglöttek 1böl(mondjuk max 2 böl),mig pl e warfare ha kap egy epic fegyvert,onslaughtal 1punch 1 killel dolgozik.
ezzzel nem azt mondom h a hunter roszz,csak ha nincs legalább 120 as attack speeded akkor nem sokmindent érsz vele mrt agyoncsapnak tömegben még ensare-rel is.Nekem ha nem lenne a stone form, core cdeller és mikor még nem volt erruption,kénytelen voltam vulcan orbozni,és normalon csak ezzel lehettett tömegeket gyilkolni avengerrel... idöközben meglet az eruption,felesleges lett az orb.ezért annak a pontjait a volley kimazra raktam,és er-re.
hunter mellé sztem a legjobb vagy nature vagy earh,mert kell a pet...
herbal remedy az jó cucc,pláne ha nyomsz 1 stone formot mellé,felmegy a regeneráciom 130 ra és mnem kell hp-t inni:)
Sipocz
Szvsz. normalon a marksman-os hunter a legkillerebb killerek között van, a lassú feygvereit a wood lore passzív eléggé feljavítja akkor is ha nincs egyéb gyorsításod, használni kell az ensnare-t és a monster lure-t és akkor nem kell dikicselni mert mehet az íjászat 1000-vel, a herbal remedy iszonyat regenerációt és méregellenállást ad, a call of the hunt pedig megfelelõ idõben elsütve valami totálbrutál. Pure hunterem van mert egyszerüen még nem láttam szükségét áttanulni másik mastery-be és annyira teljesnek tartom a skill összetételét, persze itt a srácok akik már tolták a karikat legendary felhívták a figyelmet hogy a piercing resist fokozattabb megjelenése visszaveti a huntert - ettõl még két teljes kört le lehet vele nyomigálni és nagyszerû szórakozás (fõleg amikor az nmy nagybõszen ütögeti a szalmabábut és nem elég hogy közben sündisznót csinálsz belõlük a végén még a pofájukba robbantod az egészet full móka. Nameg még juteszembe, mert meglepõdtem nagyon-> ott ácsorgott az avatár a monster lure mellett és lemult róla a herb.remedy amit félrenyomva a bábura sütöttem ki és müxik a szalmabáb 4 hp/sec-re regenerálta az életerejét, LOL!

az h 39 es ott vagy az NEM azt jelenti h jobb vagy mint én okoska,hanem azt h a pályák nagy rézén csak végigszaladtál,nem mentél be minden dungeonba stb stb...
lila cuccot me gcsak lvl 40 fölött fog dobni neked a titán
Sipocz
Hali!
A dobot cuccosról meg az elõrakott nmy-rõl készítettem (egy erõsen spanyolviasz tipusu) megfigyelést: a gama AI-jának DM szegmense tutira figyeli az avatár kasztját és szvsz. igen jelentõsen támogatja a "kevésbé durable ill. killer" kasztokat. Több karaktert ûzök egyidejüleg (mikor mihez van kedvem->esetleg egy kis varázslás vagy egy hunter-szerü átveréses eseleg egy rogue szerü ámokfutás) és megfigyeltem hogy a "nagymenõ" conjureremet a gama sokkal kevédbé "dotálja" ill. combosabb nmy-kel küldi meg mint pl. a közelharcban sokat sérülõ rogue-mat.

Grusalak
A drop elvileg teljesen véletlenszerû (gyakorlatban annyi a rendszer, hogy csak olyat dob a lény, ami van nála. pl: egy farkas bendõjében nem találsz kardot stb <#bee1>, és olvashattunk már olyanokat, hogy a karakter szintje+lény szintjétõl függ...) Amúgy ha hamanchin fent vagy, akkor vki szívesen segít a cuccaidat átpakolni. Ha meg nem, akkor ott a TQVault... <#vigyor>

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Na...ilyen nincs!!! Ez a hülye Murphy nem alszik.
Ha a varázsló csajjal vagyok,jobbnál-jobb kardokat,pajzsokat ad be.Ha meg a faszival(aki az "üt-vág,nem apádat" követi) ott meg jobbnál-jobb varázsbotokat. Bennem van a hiba,vagy ez most tényleg,arra megy,hogy felb...a az agyamat?<#falbav>
Jah kb igyvan.. a cucc rengeteget dob. most oltem meg a hydrat a guardiannal.. hat eddig semmivel nem szenvedtem ennyit.. kb 10 percig ütöttem 2 farkas rágta , lotte a nymph meg folyamatosan plagueztem ,colossuskent rallyval refreshelve vegig. cuccaim eleg kemenyek sztem.. a 10 perc alatt megittam 35 helit meg 35 manat.
nemhiaba 43 as a kari , sebezni amugy nemtudott ram ,csak neha vitte le valami eleg rendesen a 8500 healthet , valoszinuleg bleeding , mer az a resistem ami eleg gyenge.. vagy poision lehetett meg , bar az 50% , szal akkor eleg durva lehet neki.. eztkellet a potival ellesulyozni
es ugy megfajdult az ujjam h ki is leptem a kovetkezo refresh pointnal egy kis pihenõre:D
aztan ujult erovel beprobaltam talost , aki veszelyesebb volt.. az a lightningos szarja amikor lement a rally , (ugy csak 20 a light resem) lekapott olyan 5000 et. de utessel o sem talalt el , hiaba lengette a buzoganyat. es a hydrahoz kepest eleg gyorsan lefekudt , kb 2 perc kellet neki , igaz a villamjaival leszedte a farkasokat.
minotaur bacsi szora sem erdemes , kb 15seces training volt.. telkin kicsit szopatott ,de neki se kellett tul sok. en 40 rol 43 ra leptem legenden , ugy h minden lenyeges questet megcsinaltam.. remelm act2 is ad meg 3 szintet , es akkor mar felmennek a 46 lvl s amu/ring az orientre , mer csak 1300 at sebzek.

Dave00
nem tok beszélni a csávóval!!!!!!!!!!!!!!!!

Leslieee
Comal: Nem játszottál még soha h'n's Rpg-vel? A szörnyek mindig újraélednek kilépés után :)))

Kopter: Semmi fika nem volt abban amit mondtak neked, csupán egy jelzés h pár szintet kéne lépned és talán jobban menne. Vagy talán nem jó skillekre raktál. Én epic közepéig 256mb-val meg 64megás videókártyával vittem, szal tudom mi az a lassított képregény:)) Attól meg még nem vagy jó h eljutottál odáig, 20as szinttel is el lehet jutni odáig, különösebb probléma nélkül. 1-2 jobb cuccot beszerzel és menni fog minden simán.

KH: hat ien actbosst ha van healthed aze meg resed akkor odamesz es valamai health reductionos spearrel , meg 1 et teve arra a landzsa skillre.. aztan hajra:D

isenlord : oracle

1.6 proci 512 ram 126 videokarival szerintem meg nem gaz hogy 2 runonkent agyonbasz merhogy neha olyan mint a kepregeny....szerintem.

ja es 1 kib.. lila cuccom sincs

meg hogy lvl 39 en ottvagyok lehet azt jelenti hogy szar konfigon is jobb vagyok mint te....

siras anyazas nem kell a valaszban koszi

Hali skacok
nyomja itt valaki hunterrel? én azzal kezdtem el, mert úúúúgy szeretem az íjjat, de tiszta vicces szopás az élet

nem mondom, a kis dolgokkal nagyon jól boldogulok, de a nagyobb ellenfeleknél szinte kivétel nélkül az ütéshez nyúlok (találtam egy olyan kardot, amivel "brutálisan" nagyobb a sebzése a karinak az íjjal szemben)
felvettem mellé a stormot, de szinte semmit nem fejlesztettem belõle

a legnagyobb gondom, hogy iszonyatosan lassú fegyver, s eddig nagyon kevés sebesség tápoló-ápoló cuccot találtam (hajszálnyira vagyok a normal befejezéstõl)

egyébként szórakoztató, de kíváncsi vagyok, hogy pure íjas karival egy telkine-t pl. hogy a szöszben lehet leverni, mert én még (haha) úgy egyszer sem próbáltam

Feltettem az 1.08-a patchet, de nekem a mentéseim nem mûködnek! :(
AA küldetések,amiket már megcsináltam újra aktívak lesznek pedig a küldetésnaplóba ki van pipálva. Ja és az összes szörny újraéled!
Van valakinek valami ötlete ezügyben, nert marhára idegesít, hogy mindent minimum 2x kell megcsinálnom!!!<#szomoru1>
Dave00
de én még beszélni se tok vele!!!!

nemtom h tudtok legenden egy 40es karival boldogulni....
de ötletem van: vagy oracle,vagy conqeror sok legend táppal...
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Guardian&master1=4&master2=5&m1=32-1-15-12-0-10-8-0-1-1-1-0-0-1-1-12-1-1-1-0-12-0&m2=32-1-1-12-0-1-1-1-6-1-1-0-1-8-6-1-1-0-12-8-6-0
ien lesz a guardianom builtja kb , most 40 es legendary act1 kozepe:)

jade figgure-t a great wallnál a kisvárosban a kereskedö feletti faszinak,igaz én is csak segitséggel találtam meg,mert nem volt felk.jel a feje fölött.
kopterfield,
milyen kari az a 39 es ,mert ott már kb olyan 46-47 nek kéne lenned....

az meg h 2 runonként agyonbasz az elég gáz... sztem.
kopterfield ussed csak , fog az dobni lilat.. ha nagyon nem akar , akkor lepj ki a gamebol , es vissza.. valamikor ugyvettem eszre h segitett.. mellesleg kell lilat dobnia 39 en is , en 40 esen kerultem oda es 44 ig ott fejlodtem, tele lett a kari lilaval szal hajra.

Dave00
nem tok továbbjutni!!!!kinek kell odaadni azt a sz¤r figurát!!!!!??????

Leslieee
Epicen asszem olyan 20k körül, normalon meg talán 4-5k.

koszi leslie.
az a gaz hogy xp nem nagyon jon epic typhonbol mer azert annyira van kemeny hogy 2 runonkent agyonbasz... mind1 meglesem mennyi xp esik ki norm typhon runbol es majd eldontom hogy legenden szenvedgetek vagy normon alázom az ellent :D

Leslieee
Kopter nemtom mer én olyan 50. szint körül kerültem oda, de elõször sokáig nekem sem dobott.
Sisteres quest csak Xp.
Vaulthoz májkroszoft frémvörk kell de az benne van vmelyik file-jában amivel felteheted (readme írja).

chalezlopez
Neten nyomja valaki? Nem hamachin! gy.k. eredetivel?

Vamos Argentina!

ja jut eszembe: olyan lehetseges hogy epic typhon nem dob legendary itemet alacsony szintu karinak (lvl 39) ? lenyomtam mar vagy 10 x de nem dobott lilat. azert kerdem hogy toljam vagy huzzak legend act1-be fejlodni?

az a sisteres quest ad valami uberfaszat? vagy csak xp-t ? me azt a reszt nagyon utalom es soha nem csinaltam meg meg a questet, altalaban atrohanok azon a reszen..

ja mi is volt az a bizbasz ami kell a tqvoulthoz? microsoft.net vagy mi is pontosan??