Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tsabi te meg olvass vissza valahol volt errõl szó már, ki kell törölgetni pár szarságot, szar meló.
Trip to live, live to trip
Miért van az hogy Athén docks-ban a hajós csávóval nem tudok beszélni epic fokozatban, és így nem tudok áthajózni Knossos szigetre?
Egyszerûen nincs lesz elég sebzés az elején, ha azokra a tárgyakra hagyatkozik az ember amit lehet venni/találni. (Kíváncsi vagyok, hogy fog-e egyáltalán jó íjjat dobni a játék valamikor.)
Szerencsére a varázslóim összeszedtek pár jó tárgyat a kalandozásaik során, így most egy silentflight íjjal nyomulok, meg Charioteer's Quiver ruciban, de még így sem nevezném könnyûnek.
Runoltam már vagy 4-5 legendary íjjat a leányzómnak, de azokat még soká fogja tudni használni.
Ha haladási sebességet nézem, szerintem az íjászkodás a leggyengébb megoldás.
Amikor az oracle karimnak epic közepén odaadogattam a legendary cuccaimat durván csalásnak éreztem, úgy gondolom itt nem lesz ez probléma. :)
Persze hangulatos mastery és ez a lényeg. :)
én amúgy 21 vagyok vagy menniy,csak a sok kilépkedés miatt abbahagytam most, és ettõl várok javulást mert azt mondták így nem lép ki
én Assasin vagyok ( warfare + rogue ) és elég jóó,csak azért itt a krokodilok elég jól ölnek engem :) , legimnkább dex és str-re viszek , rogue-ként meg majd lehtal izé meg ilyen bleendingre gyúrok
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
láttam huntert aki epic act 3om telkine-t az obsidian hidról lötte szét..
az volt a lol
jah és vki 1.08 crack?????? van vkinek? ha van küldje el!!:)
Kopter: már megint miket írsz, érted : "nem birom ha olyan emberek oltogatnak akiknek fingjuk nincs valamirol amirol epp beszelgetunk" --> Akkor biztos te vágsz mindent és azért kérdezed tõlünk nem? Mi kurvára nem vágjuk ezt a játékot, bocsi h szólni mertünk. De ha már egyszer ilyenre veszed a figurát, akkor tanulj meg helyesen írni ( ijen, ijjasz, leach king...)
És az nmy mindig arra ugrik aki elõször megtámadta, kivéve a bossokat.
egyébként szórakoztató, csak kíváncsi voltam, hogy a problémáim a bénaságomból fakadnak-e, vagy sem
de úgy látom "annyira" azért nem vagyok béna
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
szerintem az ensnare és a monster lure tök felesleges max elején használható, wood lore alap, a puncture shot arrows viszont a leghasznosabb (és legmókásabb) közép skill, kis fejlõdés után pedig a volley-t majd a call of the hunt-ot és a study prey-t javasolt maxolni. ja és én az art of the hunt-ot is kimaxoltam minden passzívjával mert sztem az is megéri.
így jó íjjal (teucer's warbow) és gagyi cuccal (3/4 hunter set, gyagyi gyûrûk és prokopios) call of the hunt aktívval ~180% az attack speed és ~1500 a dps, ami a szaladgálós meg elõre lövöldözõs játékélményt tekintve nem rossz. ja és a boss-ok tudnak gázosak lenni, elõfordult párszor hogy új szintlépésig nem kötöttem beléjük (hehe), de valahogy mindet meg lehet fektetni.
persze aki 0 death-es karit akar az felejtse el ezt a kombót.
"az meg h 2 runonként agyonbasz az elég gáz... sztem" ezzel a mondattal volt bajom csak. Lehet hogy velem van a baj de nem birom ha olyan emberek oltogatnak akiknek fingjuk nincs valamirol amirol epp beszelgetunk. Ha meg ijen jol tudod eleg lett volna talan annyi, hogy : 40 alatt nem esik legendary. "okoska".
pusztan azert kerdeztem hogy eshet-e hogy nyomjam typhont vagy fejlodjek tovabb. ennyi.
amit kicsit viccesnek érzek
ennyi skillt meg nem tudom hogy tudtok fejleszteni... bárha visszavenném, amit a storm-ra elköltöttem (nem sok, ~10 pont) akkor lehet, hogy jobb lenne a helyzet
nekem lényegében az íjász alapskill van meg (ami gyorsítja a lándzsa/íjász támadást, a hálóvetés, illetve a lõdözõs vonalat építgetem, de még az sincs maxolva)
a herbal remedyn gondolkodtam már, meg azon, amitõl hármat lõhet a figura, a kócbábun még nem... de a próba kedvéért lehet, eljátszok vele
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
hát nemtudom,mert nekem is avangerem,46(earth/hunter) marskmenshipp full volley, art of the hunt full ,eye; igaz h másodlagos,de émn már kedetben is ijjal toltam .
és sztem még normalon se a hunter a legdurvább akárki akármit mind,mert nekem pl a legelsö questben a sámán is egy chillwindet dobott... és eath echantal sem döglöttek 1böl(mondjuk max 2 böl),mig pl e warfare ha kap egy epic fegyvert,onslaughtal 1punch 1 killel dolgozik.
ezzzel nem azt mondom h a hunter roszz,csak ha nincs legalább 120 as attack speeded akkor nem sokmindent érsz vele mrt agyoncsapnak tömegben még ensare-rel is.Nekem ha nem lenne a stone form, core cdeller és mikor még nem volt erruption,kénytelen voltam vulcan orbozni,és normalon csak ezzel lehettett tömegeket gyilkolni avengerrel... idöközben meglet az eruption,felesleges lett az orb.ezért annak a pontjait a volley kimazra raktam,és er-re.
hunter mellé sztem a legjobb vagy nature vagy earh,mert kell a pet...
herbal remedy az jó cucc,pláne ha nyomsz 1 stone formot mellé,felmegy a regeneráciom 130 ra és mnem kell hp-t inni:)
lila cuccot me gcsak lvl 40 fölött fog dobni neked a titán
A dobot cuccosról meg az elõrakott nmy-rõl készítettem (egy erõsen spanyolviasz tipusu) megfigyelést: a gama AI-jának DM szegmense tutira figyeli az avatár kasztját és szvsz. igen jelentõsen támogatja a "kevésbé durable ill. killer" kasztokat. Több karaktert ûzök egyidejüleg (mikor mihez van kedvem->esetleg egy kis varázslás vagy egy hunter-szerü átveréses eseleg egy rogue szerü ámokfutás) és megfigyeltem hogy a "nagymenõ" conjureremet a gama sokkal kevédbé "dotálja" ill. combosabb nmy-kel küldi meg mint pl. a közelharcban sokat sérülõ rogue-mat.
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Ha a varázsló csajjal vagyok,jobbnál-jobb kardokat,pajzsokat ad be.Ha meg a faszival(aki az "üt-vág,nem apádat" követi) ott meg jobbnál-jobb varázsbotokat. Bennem van a hiba,vagy ez most tényleg,arra megy,hogy felb...a az agyamat?<#falbav>#falbav>
nemhiaba 43 as a kari , sebezni amugy nemtudott ram ,csak neha vitte le valami eleg rendesen a 8500 healthet , valoszinuleg bleeding , mer az a resistem ami eleg gyenge.. vagy poision lehetett meg , bar az 50% , szal akkor eleg durva lehet neki.. eztkellet a potival ellesulyozni
es ugy megfajdult az ujjam h ki is leptem a kovetkezo refresh pointnal egy kis pihenõre:D
aztan ujult erovel beprobaltam talost , aki veszelyesebb volt.. az a lightningos szarja amikor lement a rally , (ugy csak 20 a light resem) lekapott olyan 5000 et. de utessel o sem talalt el , hiaba lengette a buzoganyat. es a hydrahoz kepest eleg gyorsan lefekudt , kb 2 perc kellet neki , igaz a villamjaival leszedte a farkasokat.
minotaur bacsi szora sem erdemes , kb 15seces training volt.. telkin kicsit szopatott ,de neki se kellett tul sok. en 40 rol 43 ra leptem legenden , ugy h minden lenyeges questet megcsinaltam.. remelm act2 is ad meg 3 szintet , es akkor mar felmennek a 46 lvl s amu/ring az orientre , mer csak 1300 at sebzek.
Kopter: Semmi fika nem volt abban amit mondtak neked, csupán egy jelzés h pár szintet kéne lépned és talán jobban menne. Vagy talán nem jó skillekre raktál. Én epic közepéig 256mb-val meg 64megás videókártyával vittem, szal tudom mi az a lassított képregény:)) Attól meg még nem vagy jó h eljutottál odáig, 20as szinttel is el lehet jutni odáig, különösebb probléma nélkül. 1-2 jobb cuccot beszerzel és menni fog minden simán.
1.6 proci 512 ram 126 videokarival szerintem meg nem gaz hogy 2 runonkent agyonbasz merhogy neha olyan mint a kepregeny....szerintem.
ja es 1 kib.. lila cuccom sincs
meg hogy lvl 39 en ottvagyok lehet azt jelenti hogy szar konfigon is jobb vagyok mint te....
siras anyazas nem kell a valaszban koszi
nyomja itt valaki hunterrel? én azzal kezdtem el, mert úúúúgy szeretem az íjjat, de tiszta vicces szopás az élet
nem mondom, a kis dolgokkal nagyon jól boldogulok, de a nagyobb ellenfeleknél szinte kivétel nélkül az ütéshez nyúlok (találtam egy olyan kardot, amivel "brutálisan" nagyobb a sebzése a karinak az íjjal szemben)
felvettem mellé a stormot, de szinte semmit nem fejlesztettem belõle
a legnagyobb gondom, hogy iszonyatosan lassú fegyver, s eddig nagyon kevés sebesség tápoló-ápoló cuccot találtam (hajszálnyira vagyok a normal befejezéstõl)
egyébként szórakoztató, de kíváncsi vagyok, hogy pure íjas karival egy telkine-t pl. hogy a szöszben lehet leverni, mert én még (haha) úgy egyszer sem próbáltam
AA küldetések,amiket már megcsináltam újra aktívak lesznek pedig a küldetésnaplóba ki van pipálva. Ja és az összes szörny újraéled!
Van valakinek valami ötlete ezügyben, nert marhára idegesít, hogy mindent minimum 2x kell megcsinálnom!!!<#szomoru1>#szomoru1>
de ötletem van: vagy oracle,vagy conqeror sok legend táppal...
ien lesz a guardianom builtja kb , most 40 es legendary act1 kozepe:)
milyen kari az a 39 es ,mert ott már kb olyan 46-47 nek kéne lenned....
az meg h 2 runonként agyonbasz az elég gáz... sztem.
az a gaz hogy xp nem nagyon jon epic typhonbol mer azert annyira van kemeny hogy 2 runonkent agyonbasz... mind1 meglesem mennyi xp esik ki norm typhon runbol es majd eldontom hogy legenden szenvedgetek vagy normon alázom az ellent :D
Sisteres quest csak Xp.
Vaulthoz májkroszoft frémvörk kell de az benne van vmelyik file-jában amivel felteheted (readme írja).
ja mi is volt az a bizbasz ami kell a tqvoulthoz? microsoft.net vagy mi is pontosan??