23078
  • Shorlex
    hát nemtom fecske... Te épp offline vagy. :D
  • Shorlex
    Oz, ez engem is érdekelne.
    Szóval annyi az egész hogy egy alacsonyabb verziójú gamát úgy ahogy van a komplett program files\THQ\titan quest mappával (szóval ahova telepítve van), annak teljes tartalmával átteszel valahova, illetve átmásolsz, utána felpeccseled és ha ezt a peccsel is megcsinálod és utána visszateszed az alacsonyabb verziót, akkor működni fog a dolog? Ennyi? Registry nem érdekes ilyenkor, az nem játszik be?
    Ha ez így van akkor végre leszállhatok a laptopomról, az kurva jó lenne, me így hamar tönkremegy. :D
  • zsirfecske
    és milyen szobákat éri meg nézni? mert pl. fansiteos 1.20 legend szobában én még sosem láttam senkit. adjatok pár címet légyszi.

pl. most pár órát játszanék énis ha lenne vki. kettesben is akár, legenden.
  • ROMOTO
    asszonta ho'minjáá lessz a hammánn
  • ROMOTO
    Én belefutottam Shorlexbe most az imént a hamán, hát Dudo ha te akarsz gamézni vele, akkor én (1.20 ugye) a sima neten nyomasztom...:)
  • dudovec
    hat jol eltuntel shorlex.. lehet mehetne ma a kari, de meg kiderul . msn en mindenesetre leszek
  • Shorlex
    nyista ember a hamachin... hmmm
  • Njeroe
    Sziasztok, egy 47-es Conquerer vagy egy 52-es Oracle is szívesen beszállna egy multira, nem egy agyontápolt valamik, és még nem is multiztam TQ-val, de próba szerencse...
  • ROMOTO
    Nekem műkszik a másolt is (eredetit telepítve) minden további nélül...kérd kölcsön az eredetit, telepítsd, add vissza és a másoltal játsz...
  • silvertiger
    Csá Mindenki!!
    Kéne egy kis Segítség!
    Eredeti DVD-ről másolt lemezel nyomom, és nyomnám neten is csak nem sikrül sehova se belépni(minden elvárásnak megfelelek).
    És állandóan Érvénytelen CD-key-be futok vagy hogy a szerver nem elérhető.
    lehet ezzel kezdni valamit?
  • ROMOTO
    Megpróbálom a haverokat is átrángatni a hamára, ha elérem őket (sajna tényleg egyre ritkábban jön meg az embereknek a kedve hozzá, magamat is beleértve...)akkor időben szólok
  • Shorlex
    Shorlex is back :D
    Shorlex is benne van egy multiban ma. Hmmm, este? Hát jó!

Dudo: ha vagy végre és elkezdenéd azt a karit, akkor 108-azok veled. Úgy döntöttem hogy nem lesz 100%rec-es a juggernaut. csak hogy ne legyen minden karim 100%rec :D
  • zsirfecske
    jaja, de ma még vsz nem oké, mert most fekszem le és a gépem is kicsit meg kell lökdösni mert vmiért akadozik rajta tq nagyon.

de már várom...
  • ROMOTO
    Én is benne vagyok az esti órákban bármikor (jó lenne, ha még többen lennénk),... amúgy már össze-is ütötted a dipószakdogát? :)
  • zsirfecske
    na emberek valamikor jó vagyok egy multira végre...
  • Mr. Perfect
    Szerintem ha crack-elt a program a patch nem mismeri fel a játék verzióját. Szóval ha patch-elni akarod akkor kell az eredeti exe.
  • oz
    Milyen verziójú most a TQ-d? És milyen peccset töltöttél le? Mert külön van peccs 1.01->1.2, 1.15->1.2, satöbbi. Valószínűleg egy másik peccset kell letöltened.
  • oz
    Nálam kiválóan működik az 1.15 és az 1.2-es verziójú TQ úgy, hogy az 1.15-ös verziójú programot elementettem egy könyvtárba, majd rányomtam az 1.2-es peccset. Ha az 1-15-el akarok játszani, akkor az 1.2-est elmúvolom egy másik könyvtárba, az 1.15-ös mentést benyomom a helyére, és kész. Aztán vissza.
  • kandzsal
    Nekem ne,óm telepíti fel a patch-t ezt írja ki:This patch cannot be applied to this version of TQ. Patch requires version :v1.01
    Current version is:UNKNOWN

??? mi a hiba ???
  • ROMOTO
    #9025 alapján keress...
  • kandzsal
    Hy Én már egyszer végig mentem rajta csak most felrakom már hisz mindjárt jön a kiegészítő

Ha van v.mi patch magyarosítás vagy v.mi akkor írrjátok már le hogy honnan bírom leszedni

köszi
  • ROMOTO
    http://www.mouse.hu/titanquest/content/view/73/2/
    jó keresgélést
  • scorpeeon
    ja, és lécci mondjatok hamachi szervert, akár privibe, köszi!
  • scorpeeon
    ja, mostmár müxik köszi
  • scorpeeon
    hi, hogyan nyomjátok a multit hamachival? nincs olyan menüpont, amivel IP címre lehet kapcsolódni. Lanon meg nem látja a haverom a szervert.
    PLS help!
  • dudovec
    LOL
  • zsirfecske
    vmware bocsi, virtual machine sw...
  • SVHSolyom
    1.20 hoz külön crack kell?
  • zsirfecske
    tegyél fel egy wmvare-t, csinálj egy virtuális gépet, rakj rá egy wint és arra tedd fel 1.20-at. kb 1 óra alatt megvan. így a fizikai rendszeren 1.08-cal, virtuálison meg 1.20-szal játszhatsz ha bírja a géped :)
  • dudovec
    sztem vilagosan elmondtam mernem rakom fel:P ha lehetne 2 tq a gepemen, raknek egy 1.20 as verziot is. na szivjatok a verem, 1.20 prok:DD
  • ROMOTO
    Ja én is átpasszolhatok egy-pár másolt dvd-t az originről... :)
  • Shorlex
    Ha lenne rá lehetőséged? Hát tessék rajtam ne múljék:
    elküldöm neked az 108-120 patch webcímét ha akarod, vagy nagyon szívesen kölcsönadom a DVD-t is. Nehogy má az legyen hoyg nincs rá lehetőséged. :D
  • Shorlex
    jól vanna, csak összekevertem az elementalist-al. ist, ist, ugyanaz :D
    Vasárnap este megbeszéljük.
    Bocs, csak épp romoto bika corsair-ét tesztelgettük :D mit ne mondjak elég jó!
  • dudovec
    amugymeg ha lenne 1.20 ra lehetosegem.. olyan roguet csinalnek, h osszekakilnad magad:P nagyondurvan felgyurtak , ahogy nezem ezt a calculatort:P
  • dudovec
    Shorlex az illusionist az szerintem nature+rogue , de lehet felreertettuk egymast.. amugy vagyok msn en enis epp , meg 1 darabig.
  • Shorlex
    romoto, most épp vagyok
    inkább máskor, vagy felőlem 1-2 óra mehet most is ha van kedved.
  • ROMOTO
    Thornymaulbuzisablondefenderről :D
  • Shorlex
    bocs most olvasom, mégis nature az egyik. és ha minden igaz mintha rangerről szült volna a fáma, méghozzá meele rangerről...
    nem mondom, az lenne a legjobb nekem, mert akkor jöhetne a thorny... :DDDDD
    Ja azt nem mondtam még, de 100%rec lesz (ha 108ban is megmaradnak a statok), gondoltad volna???? :DD
  • Shorlex
    kösz cseszd meg, arra számítottam hogy nature lesz az egyik ág...
    ugyanis megcsináltam előzetesen szokás szerint és hát igen kevés az élete. sőt, akár hiszed akár nem, még nrg-re is kell tenni pontot. tudom hogy most röhögsz de ez van.
    és nem kell félni, nem thory kari lesz dex-el, hanem egy nagyon extra kis buli fire óriásbuzogányos kari rohadt sok converteddel (30%). bár van egy kis baj: 108ban az íjászok ezerszer durvábbak mint 120ban és a mostani mínusz 20%-os pierce resistem nem biztos hogy elegendő lenne... :D
    így aztán vagy apollot teszek fel az adroit helyett de akkor thorny, vagy legenden már nem megyek 108ban vele mert minden utcasarkon meghal az íjászok miatt, főleg a csontik miatt.
  • dudovec
    Háát, ha nem lenne már ilyene Shorlexnek biztos ezt választaná... :), ha soxor, sokáig, sokakkal szeretne játszani valaki, akkor nehezen tudja elkerülni ezt a karit :D

hogy itt mien karirol is beszelsz , v mi...?:D