23078
-
#21758 Gyalog.
Milyen mastery-ket választottál? -
Majestic01 #21757 De hogy? teleportnal nem tudok:S -
#21756 Csak egyfelé tudsz :-) -
Majestic01 #21755 Vmi Delphi-be kell menni. -
Majestic01 #21754 Értem, és nem tudod, hogy merre kéne mennem most? Jelzi vmi a térképen, hova kéne mennem? -
#21753 Magyarítást rád bízom, én nem raktam fel. -
#21752 Hát igen, itt még annyira lineáris a játék, hogy ha a pálya egészét bejárod, garantáltan minden sidequestet meg fogsz csinálni. Majd Hades-en nem teljesen így lesz azért
A normal kentaur boss - itt most nem fog minden régi játékos egyetérteni - az egyik legnehezebb boss a játékban, sokkal nehezebb lvl 8-on legyőzni, mint level 70-en széthentelni a legend xmax Hadest :-)
Amúgy pedig a - számomra - két legnehezebb ellenfél egyike sem boss a játékban. Ők: Toxeus és Gigantes dactyl. Előbb-utóbb találkozol velük -
Majestic01 #21751 Tehát akkor a sima játékhoz tegyem fel az 1.30as patchet? magyarítást ne? -
#21750 Patch:
Titan Quest - 1.30
Immortal Throne - ne patcheld.
Azaz: 1.17-es patch-et egyre többen használják, kb a neten játszók egyharmada.
Addonokból is van egy pár a játékhoz.
Én személy szerint mindig XMAX-on játszom. Talán 4x annyi szörny jön - azt nem tudom pontosan - , 3-szoros boss, meg 2-szeres questmonster. Jóak nagyon
Többi addont majd yc1980 mester javasolja -
Majestic01 #21749 Ja, meg még azt kérdezném, hogy hányas patchet tegyem fel? Magyarítás-t kell feltenni? -
Majestic01 #21748 Nos, a hiba elhárult. Most már fut rendesen a játék. Tetszik is nagyon, csak nehéz... pl: van az a rész, amikor leonidasz-al kell beszélni de előtte meg kell ölni egy kentaur boss-t. Na azt a boss-t ugy tudtam megölni, hogy kb 10szer mentem vissza...:S (Egyébként miután beszéltem Leo-val elküld vhmi templomba, hogy mentsek meg vkit, de nem tudom hogy jutok oda. Szal ha tudsz segíts mit csináljak.) és így kicsit el is ment a kedvem a játéktól, mert ha már az elején ilyen nehéz akkor mi lesz később... másik, hogy szinte a legjobb cuccaim vannak, amit lehet venni kereskedőktől, úgyhogy ezért se értem, miért halok meg nagyon könnyen...S
Amúgy harcost csináltam, most lvl 5ös, és warfafe vagy mi.
És olvastam én vissza sokat, csak nekem még magas...:D -
#21747 Erre pedig ha nem válaszol senki, akkor nem tudja az okát senki. Én sajnos nem tudom. -
#21746 Hello!
Magam részéről: én msn-en nem vagyok elérhető (nem is emlékszem már szerencsére a hozzáadott email címemre), de amire tudom a választ és nem előznek meg, arra itt a fórumon szoktam válaszolni.
Egyébként ha van egy kis szabadidőd, javaslom, hogy olvasgass vissza egy kicsit. Én kb. 2006-ig néztem vissza a topicot, és nagyon nem bántam, meg, helyenként igencsak szórakoztató, és rengeteg újat mondott nekem is, aki már 5 hónapja játszom. -
Majestic01 #21745 Komolyan el szeretném majd kezdeni a game-et, aki nagyon ismeri a játékot az pls adja meg PM ben az MSN, címét, mert szeretnék majd tanácsot kérni. De persze csak ha tudja vki a gondomra a megoldást. Köszi -
Majestic01 #21744 Üdv. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az kiért lehet,hogy a játékban minden szöveg helyén, tag not fiund szöveg olvasható? Még a menüben is. Valaki segítsen, mert nagyon tetszik a game... köszi -
#21743 Ennek nem szabad köze lennie a játékhoz. Más játék alatt nem jön elő? -
#21742 X-maxon tolod? -
#21741 Valaki nem tudja mitől pörgeti fel a videokártya ventijét? Maxon forgatja mint állat és 80 fokig feltolja. Ati 4870-es. Erre van valami megoldás? Vagy valamilyen beállítás a játékba, hogy ez ne legyen? Eskü úgy érzem néha hogy elszáll a gép :D -
#21740 Üdv!
Köszi szépen a segítséget. Az van nekem is.
Elég nehéz cucc, de jó
Kéne coopban tolni az itteni csapattal -
yc1980 #21739 Üdv,
az 1.1 a legújabb változat,1 ideje van szó 1.2-ről is de a kampányt fejlesztő srác nem nagyon foglalkozott vele tudtommal. :SS
Remélem nem kerül a süllyesztőbe... -
#21738 Srácok, nekem a Lilith 1.1 van meg, kb 700 megát foglal. Van ennél újabb? Találtam egy kb. 2-300 megás verziót is Légyszi dobjatok linket az igaziról! -
#21737 Bossok nem feltétlen dobnak jó cuccot. Nekem tegnap Polyphemus' Tenderizer-t dobott, de általában sárga cyclops' club pottyan. Olyan is rengetegszer volt, hogy a 3 medúza királynő - akik xmaxon 9-en vannak - egyetlen zöld/kék/lila cuccot nem dobott. Ha szeretnél komolyabb cuccot szerezni bárhol a játékban, akkor több órán/napon/héten át farmolnod kell, vagy defilerrel hamarabb találsz jó cuccot, de az egy picit csalás -
#21736 A szellemet és földet választottam. Remélem jó lesz késöbbiekben. Viszont kicsit érdekes, hogy most zúztam le az első bosst (küklopsz) és egy szürke fegyvert dobott! Ez most komoly? :-O -
tenthrodil #21735 Lilith-ben Scheol részen merre van a Death's Small Room (hely, ahol a Souls Mirrort tartalmazó láda kulcsa van)? Végigmentem többször is, szétgugliztam az internetet, de választ nem találtam. -
#21734 Amúgy vannak olyan mastery-k, amikkel nagyon lehet haladni az első 15-20 szinten. Ilyen pl. nekem a dream, hunting, defense, nature. A spirit, warfare, rogue az elején elég gyenge. A többi számomra közepesen nehéz választás. Természetesen ez később sokat változik. -
#21733 Hello!
Mármint nincs második mastery-d még?
Jó lesz az később, nagyon is, meglátod -
#21732 Melyik szakosodással lehet a legjobban haladni? Most szellem ágon vagyok de nem valami jó. Van rá lehetőség hogy ezt megváltoztassam? Vagy ez így marad végig? -
tenthrodil #21731 Az a baj, hogy már Scheol-ban járok, minden fellelhető területet bejártam és minden küldit megcsináltam, de nem kaptam. Most akkor vagy van valahol egy olyan rész amit kihagytam, vagy vissza kell menni egy korábbi területre egy küldiért.. utánanézek.
Köszi a válaszokat! -
yc1980 #21730 Üdv üdv :)
Mausoleumos küldetésben csak aranyat,és és xp-t kapsz!:)
a második inventory bag-et később kapod meg:) -
tenthrodil #21729 Második zsák nem is lesz? -
#21728 50k gold, vagy vmi ilyesmi. A baget a szellem adja, ha megtaláltad a sírját. -
tenthrodil #21727 Valaki, aki Lilith-tel játszott, nem emlékszik, hogy a temetőnél levő Mausoleumos küldetésnek mi volt a jutalma? A küldetés egyszer próbálható volt és sajnos buktam.
Remélem nem inventory bag volt, mert akkor mérges leszek.
-
#21726 Pmben küldtem. -
TLOTR #21725 Felraktuk a Tunngle-t mi a nicked? -
#21724 Nekem nem ment hamacsin... Ha segítetek beállítani, akkor beszállok, vagy ha fölrakjátok ezt a tungle cuccot :) -
spartan300 #21723 hamachin dehoogynem megy mi is azon nyomjuk lanon és semmi probléma -
#21722 Hello!
Az biztos
De én most "melózok", azaz bent vagyok 24 órás ügyeletben. Laptop van, net nincs.
Amúgy megbeszélhetünk valamit, mert én rendszeresen tolom a neten. Mostanában ez a serverem neve: "NOcheat XMAX come dude"
egyelőre normálon játszom, mert még kezdő vagyok, és nem vittem negyedjére is végig legend x-maxon -
#21721 Hamachin ez nem megy. Tunnglevel nyomjátok, ott van egy halom külföldi is. -
spartan300 #21720 sziasztok.gyertek Tlotr-rel és velem hamachin nyomni,mert az összejátszás a legjobb. -
vasziszdasz #21719 A mocsárban.