23078
-
#21838 Ha rám gondolsz én csak 31-es voltam ott. -
yc1980 #21837 Még jó hogy nehéz:))
elvégre az alapjáték főellensége:)
epic-en némiképp könnyebb lesz a helyzet,majd legenden ismét nehezedik:)
a 34-es szint jó,de a 29-et kicsit keveslem:)
Egyébként a titánt is farmolni kell, elég közel van a rebirth fountain !:)
jó cuccok normálon szinte alig vannak, itt is azt kell mondjam, az igazán brutális darabok majd csak legenden potyognak, vagy esetleg már epic Hádésznál:)
egyébként 100% avoid projectiles-el a meteorok sem sebeznek rajtad:)) de azt normálon összeszedni lehetetlenség:)
-
#21836 Ja meg, ha most akarsz skillekre pontot nyomni, akkor a warfare-től le tudsz venni pontokat, és át tudod rakni a másik mastery skilljeire. Majdnem minden városban van egy NPC akinek a feje fölött lila gömb van. -
#21835 Hogy érted, hogy nem kezdted el a spirit ágat? Szóval, hogy az első kasztod a warfare, második a spirit és, hogy a spirit masteryből, az egyik skillt se húztad, csak a warfare skilljeit?
Ám mondom én úgy tudtam megcsinálni, hogy az odaáig vezető úton szinte csak egyesével öltem a szörnyket, (volt vagy 20 perc, vagy több).
Utána meg typhon-nál, körbe-körbe futkároztam, és mivel vettem resist ékszereket, akkor támadtam mikor poison-t, vagy villámot nyomott, meg amikor lángot fújt. Végül kb. 10 szer mentem vissza, és meg tudtam ölni. -
Speedy86 #21834 Én épp tegnap értem oda egy 29es warfare-el. (még nem kezdtem el a spirit ágat de már bánom :) ) 3szor megölt utána pedig feladtam :D Közelébe megyek azonnal stunnol vagy valami hasonló és jön a meteor :D
De akkor kipróbálom a resistantot növelni. -
Speedy86 #21833 Köszi szépen megfogadom a tanácsod:) -
#21832 Nehezen ment nektek is? bocs a sok hsz-ért. -
#21831 Amúgy ti, hányasok voltatok amikor végigvittétek? -
#21830 Na, csak sikerült, kb 10 szer rohantam vissza, és rengeteget futottam, de végül sikerült. Bár, elég gyér cuccokat dobált. 1 zöld cucc volt, az is varázslós... Jó nehéz volt:D -
#21829 31-es Conqureror. Kb 420 a defense-m, és nem nagyon van resistes ékszrem. El tudok valahogy menni vásárolni? -
yc1980 #21828 üdv üdv:)
Speedy. én a helyetben inkább erőre tennék, és ami kell a cuccokhoz csak annyi dexet:) olyan 350-400 dexel már lehet boldogulni, minden más mehet az erőre:)
pisztácia:)
az ellenállásaidat turbózd fel,főleg a méreg és a villámot, és amikor látod hogy megjelennek a meteorok árnyékai,akkor fuss arrébb,az rögtön emgöl:)
van 1 hosszabb módja is..beállsz biztonságos távolságba, és elkezded lőni íjjal:) ez van, hogy akár fél óra is lehet...:S
jah és még 1, amikor tüskéket növeszt, akkor ne támadd szintén Instant halál lehet:)
amikro villámokat szór, vagy mérgez, akkor lehet közel menni hozzá könnyedén, a megfelelő ellenállásokkal:)
milyen karaktered van? -
#21827 Üdv. Valaki tudna adni valami tanácsot, hogy lehet legyőzni Typhon-t? Közelébe megyek és bármit csinál megöl...:S pls help -
Speedy86 #21826 Hello!
Nem tudom él-e még a fórum egy kérdésem lenne. van egy 27es warfare-m és most akarok másodlagos skillt választani. Hosszas olvasgatás után a Spellbreakerre esett a választásom. Kérdésem annyi lenne, hogy a STR-et és a DEX-t milyen arányban kell húzni? Vagyis az itemek miatt érdemes egyszinten tartani vagy valamelyikre több kell? -
#21825 Köszi. -
#21824 Hülyeségert írtam :-)
A skilleket visszavonni kék gömbös fószernél lehet :-) Artifact-et összerakni és tárgyat relictől szétválasztani villámosnál :-) -
#21823 Jah, még valami: nem lila gömb, hanem sárga villám, és nem Egyiptomtól, hanem Megara-tól van szinte minden városban. -
#21822 Damage per second -
#21821 Üdv. Mi az a dps? -
#21820 Egyszer majd készítek egy artifact kisokost, ha lesz sok időm.
Párat azért kiemelnék, hogy mit érdemes kirakni:
Level 5+: Star Heart, Molten Orb, Deathrattle (mindhárom: dps)
Level 10+: Shroud of Eternal Night (dps)
Level 20+: Soul Shiver (lifeleech)
Level 30+: Shadow Veil (dps), Fury of the Ages (védelem)
Level 45+: Symbol of the Polymath (dps), Glorybringer v. Thoth's Glory (+1 skill), Blood of Ares (dps), Knot of Isis (regen, avoid projectiles), Marduk's Tablet of Destiny (%int, 10 sec sebezhetetlenség), Ikon of Zeus (% fagy + villám-sebzés)
Még pár darab lehet, hogy használható, ezek közül egyet-kettőt mindenképp megéri kirakni attól függően, hogy milyen karaktert szeretnél. -
#21819 Nem kell level 20-ig várni.
Minden artifact esetén annyi a biztos info, hogy melyik fokozat (normal, epic, legend) melyik act-ben pottyanHAT.
Ha akarsz artifact-et, először nézd ki, hogy melyik kell.
Act I-esekből a legjobb alacsonyszintű (level 10) cucc: "Shroud of Eternal Night"
A recept bárhol pottyanhat act 1-ben, de legnagyobb esélye a kentaur melletti ládában, vagy Alastornál (athéni boss), vagy a knossosi telkine-nél (Megalesios) van.
Artifact-tel jobb lesz neked, úgyhogy ha nem esik egyből: farmolj.
Egy nagyon jó Titan Quest helpet korábban linkeltem, de nincs időm/erőm visszakeresni, hogy hol :/ Abban rendszerezve találjátok az összeset. -
#21818 Egy híd volt, amit nem láttam. -
#21817 meglett, köszi. -
hollófernyiges #21816 Ha jól rémlik a tekercsszoba után van egy feljárat a sivatagba. -
#21815 Valaki help pls. Elakadtam... megszereztem a tekercset, amit egy nagy bogár őrzött lent a könyvtárba, utána, megöltem egy quest boss-t is, de utánna nem tudom merre kell menni... pls help vmi templomba kéne vinni a tekercset, de semerre se lehet menni.
Köszi -
#21814 Köszönöm szépen a segítséget. -
hollófernyiges #21813 Ha megvan a kieg, akkor lvl 20 körül kezdenek majd esni időnként receptek, amikkel három teljes relicből vagy szörnykomponensből csinálhatsz artifactot, ami mindenféle bónuszt ad ha felveszed.
Egyiptomtól kezdve a városokban van egy fószer akinél pénzért meg tudod változtatni a skillkiosztást bár azt hiszem a masteryt nem. Lila gömb van a feje fölött, erről felismered. -
Majestic01 #21812 Ám,, ha formázom a gépem, mit kell csinálni hogy akarim megmaradjon? Formázás után? Köszi -
Majestic01 #21811 Hát nem tudtam már megváltoztatni, így maradtam Conqueror, de nagyon tetszik. Ő is tudja magát jól gyógyítani, és szereztem is egy kék kardot. Vmi eszméletlen jó fegyó. Ja, és most értem át act II-be, Egyiptomba, de ma már nem játszom. :) Kicsit durva volt, hogy két boss-t raktak be egymás mgő act I végén... megszenvedtem...:D -
#21810 Conqueror első karakternek tökéletes.
Nekem van egy level 69 példány, és szeretem, nagy dps-e és egész jó védelme van. De defense-hez szerintem a dream az abszolut legjobb. kb 700hp/sec regent össze lehet neki hozni, adrenalinnal 1000 fölé mehetsz bőven. Meg amúgy is a legdurvább tank :-) Semmilyen disable (stun, háló, fagyasztás, stb) nem hat rá (a defense miatt), distortion field pedig folyamatosan triggerelődik, sima mobok egyszerűen nem tudnak megölni. Bossok sem nagyon. Rengeteg bónusz hp és manaregen, dream és defense miatt is bónusz DA, fincsi mastery-kombó -
#21809 Hohó, mennyi új üzenet :-)
Pisztácia: második mastery-t egészen addig meg tudod változtatni, amíg egy pontot sem raktál rá. (Undo mastery, jobb felső sarok) -
#21808 Meg azt is szeretném megkérdezni, hogy 14es vagyok és a második kasztot nem lehet vhogy megváltoztatni már? az teljesen végleges? -
#21807 Értem, és mi az az artifact? -
hollófernyiges #21806 "Through" a kulcsszó, csak keresd meg a kijáratot és menj tovább.
"mit csináljak vele"- rakd össze a hármat (jobb klikk egyikre, utána bal egy másikra), aztán vagy beteheted egy cuccodba ahol az adott bónuszt adja, vagy spórolsz hogy később artifactot csinál belőle. -
#21805 Üdv. Lenne két kérdésem. Az előbb jutottam el Delphi-be, onnan meg az volt a Fő küldetésem, hogy Seek Answers through the parnassus caves. Nos, én az egész barlangot bejártam, mindenkit megöltem, de nem tudom mit kéne ott csinálni? pls help
Másik kérdeésem, hogy az Essence of the valor of achilles relicből, mind a 3 item meglett. Most mit csináljak vele, mire jó? Köszi. -
keysersoze #21804 Na ennek kb. minden szavát meg eleht cáfolni, de most nincs időm rá, dolgozni kell. ^^ -
Majestic01 #21803 Üdv. Na végülis Conqureror lettem, és tetszik is. Most azt kérdezném, hogy nagyon keveslem a P atk-m. vagyis az erőm, kicsiket sebzek:S
A defem az egész jó már 98 körul van, de a p atk az csak 30 koruli.... hogy tudom növelni az erőm? Ja amugy lvl 9es vagyok. Köszi! -
#21802 Köszi -
#21801 documents/my games -
#21800 Üdv. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a játék, hol tárolja a mentést, hogy ki tudjam írni pendrive-ra, mert ha összeomlik egyszercsak a gép, nem akarom előről kezdeni. Thx -
Majestic01 #21799 Na, pls írjátok le akkor, hogy milyen masteryket válasszak, azon belül melyik skillre gyúrjak, és a szintenkénti +2 pontot mire érdemes rakni? PLS