23078
  • Majestic01
    Akkor most döntöttem el, hogy ez a 40es kari fuccs, és holnap kezdek egy templar-t. Remélem az jobb lesz mint ez a kari. Köszi mindenkinek.
  • yc1980
    Üdv üdv:)
    Csokis ez 1 elég jó kis Harbinger build :) hasonlót nyomok épp Lilith Underlord modban!:)
    Majestic... a hódító nagyon jó,csak szerintem rossz cuccaid vannak, vagy rosszul relic-elsz:) nekem azrét act 3 végére normálon a DPS-em lazán van 700-800 A másik nagyágyú a Battle standard és annak passzívja, csodákra képes, főleg bossok ellen!:)
    a Harbinger azért jó, mert ugye ott van Battle standard és phantom strike is:) 100 reccel, meg ugye... mész legenden, bedobod a zászlót ,majd PS, és hullanak mint a legyek!:)
    és még 1 dolog... a 100-as attack speed nagyon nagyon gyenge.. 1 harcosnak legalább 150-07-nek kell lennie alsó hangon...így nem csoda, hogy levernek, mert mire ütsz 2-t már 10 mob, ami körbebett végez is Veled...
    40. szintű hódítónál valami ilyesmit tudnék elképzelni, http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Conquerer&master1=5&master2=3&sa=0&m1=32-0-1-0-0-1-1-0-0-1-1-0-1-0-0-1-1-0-1-2-0-0&m2=32-6-1-8-0-8-6-0-0-0-1-0-0-1-0-6-0-0-0-6-0
    a dual wieldet inkább később eröltetném, mikor már lesznek igazán jó páncélok, cuccok !:)
    mondjuk ha már harcos....akkor spellbreaker,harbinger,templar,brigand,és conqueror ,de ízlés dolga ki mit szeret...
  • Majestic01
    Én meg filózok, hogy mi legyen. Mert elvileg eldöntöttem, hogy régi karit folytatom, de kb 10szer haltam már meg, mert egyszerűen olyan gyenge a karim, hogy alig sebzi a mobokat... Lehet inkább nekem is előről kéne kezdeni egy Templar-t, azzal elvileg jobban menne, mint Conquerorral.
    Pedig mindig határozott vagyok, de most nem tudok dönteni...:(
  • Csokis
    Én ezt fogom használni!
  • Majestic01
    Ám a shield az ad 20% +str-t, vagy 25-öt attól ilyen sok.
  • Majestic01
    Ja, értem. Hát ez az. Én is ezt mondtam, hogy valamiért olyan vagyok mint a harmat... pedig ez zöld fegyó, és fel van turbózva reliccel is, meg mindennel. A Shop-ba, közel se árulnak ehez hasonót. Szóval én se értem...:(
  • yc1980
    ez nem kieg, hanem 1 új játék , a Titan quest-et fejlesztők csinálják! Nagyon reménykedem, s várom én is..tán még jobban, mint a Dio3-at:)
    csak lenne már belőle 1 kis gameplay :S
  • yc1980
    Üdv,
    egy 40. szintű karakternek a 250-260 DPS harmat gyenge.....valami gond lehet a cuccaiddal, mert szerintem ez így kevés lesz, az armor még teljesen rendben van, az ellenállások is,de a sebzésed az rettenetesen kevés...:S és a attack speed is kevéske....de nedejkonak igaza van, az act4-ben már lesznek jobb cuccok...így nem csodálom, hogy kissé szenvedős volt a Titán a végén :)

• Majestic01
    Oks, köszi. És ez az új kieg mikorra várható?
  • nedeljko
    Menni fog Zsolttal az act4. Szerintem elég könnyű a játék nem kell fosni.
    Én sose farmoltam max a fő gecikhez rohangáltam vissza többszőr!
    Ha eleinte mégis akadályokba ütközöl akkor is úgyis fognak dobni erősebb cuccokat és akkor már nem lesz gond.
    Modnjuk act4ben hírtelen megukrik a található itemek "ereje"
  • nedeljko
    Új titan quest :)
    Grim Dawn kíváncsian várom
    http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-08-24_fleshhulk_lrg.jpg
    http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-07-24_fallingarch_lrg.jpg
    http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-05-26_burrwitch01_lrg.jpg

Valószinüleg nem a 4éves keresztfiammal fogom játszani ahogy elnézem a hangulatát :)
  • Majestic01
    Akkor így, sry
  • Majestic01
  • Majestic01
    http://kephost.hu/share-B66D_4C90F50A.html
    Szerintetek ezzel a karival, menni fog act 4?
  • Majestic01
    Na, én meg visszaraktam a régi mentésem, és akkor folytatom a 40-es Conqueroromat. Bár nem sok kedvem van a 4ik act-hoz, ha vki akar neten jatszhatnank.
  • Majestic01
    Én meg szerintem Templar-t kezdek. Elmondod, hogy dream melyik skilljeit érdemes húzni majd? Köszi.
  • Csokis
    Elkezdtem már megint a játékot! Most egy Harbinger-t indítok!
  • Majestic01
    De amúgy, benne lennék abban is, hogy veled pl, a 4ik actot végigtolnánk.
    bocs a sok hsz-ert.
  • Majestic01
    Másik, hogy ha dream kasztot válsztanék, ott melyik skilleket lenne érdemes húzni? Mert hallottam, hogy van rengeteg brutál skillje, és hogy azzal sokkal könnyebben lehetne megcsinálni még a 4ik act ot is. Ez igaz?
  • Majestic01
    Hogy érted, hogy nincs ott Hades? Csak Typhonig van a játék, utánna kezdhetném előröl, nehezebb szinten?
  • Terensz
    Te tudod :-)
    Nekem olyan lenne, mintha az egyik karomról kéne lemondanom, ha
    - nem lehetne templarom
    - artifactjeim (pl. a kedvencem: a Symbol of the Polymath)
    - batrachos greaves-em
    - nem farmolhatnék tovább Anaplekte's skullcap-et
    - nem lenne Shroud of Ker-em
    - nem lenne a haruspexemnek és az avengeremnek Bramblewood bow-ja
    - nem lenne a játékban titkos hely
    - nem lenne Aionios-om
    - nem tudnám a neten tolni a játékot

Szerintem tedd fel a kieget, mert anélkül nem jó a játék. Szenvedd végig normal-epic-legenden (persze a Hadest kimondottan fogcsikorgatva), majd told a neten Typhoon-ig bezárólag.

Vagy: told az egész 4. act-et a neten, de vigyázz, ha érkezik valaki és 1 percen belül nem teleportál hozzátok, és a Hades palotájában van, rúgd ki.

Vagy: tedd fel a kieget, tedd fel a Lilith-et, és élvezd :-) Ott nincs Hades.
  • Majestic01
    Tisztába vagyok vele, hogy sok minden kimarad, de nekem a 4ik act annyira nem tetszik, hogy kimondani se tudom. Typhon után, a köv szinten akarom majd elkezdeni a játékot. Nem menni a 4ik act-ra, mert nem jön be. Mind1, akkor 1.3as patch marad.
  • Terensz
    Nem. Az Immortal Throne a legújabb patch. Ezt komolyan mondom. Korábban írtam, miről mondasz le, ha nem rakod fel. Nagyjából mindenről akkor is, ha csak az első 3 act-ot + typhoon-t fogod tolni. Rengeteg bugfix, artifactek, netes multi +1-2 apróság fog kimaradni.
  • pisztácia
    Hát nekem se tetszik ez az egész 4ik act. Egyrész nagyon hosszú, és vmi iszonyat nehéz. Másrészt szerintem tiszta gyűrűk ura koppintás. Végén meg ez a labirintus szerű pályakialakítás.... inkább én is a simával játszok, kezdek is ott egy új karit. Valahogy jobb szerintem az avég, hogy typhon-t legyőzi az ember...
  • Majestic01
    Nos, ez fura. Próbáltam így manuálisan is patchelni, hogy külön leszedem hozzá, de az se csinált semmit. Viszont amit te adtál, az jó, és telepíti is. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a legfrissebb patch a sima játékhoz?
  • Majestic01
    Igen, de én nem akarom a kieget föltenni, mert nagyon nem tetszik, és atom nehéz. Csak a sima játékkal, feppatchelve szeretnék.
  • Terensz
    Válassz egy mirrort! A játékot ne indítsd el hozzá, az ottani update használhatatlan. Ha fentvan: mehet a kieg.
  • Terensz
    Hello!

Én pl tudom. Mert anno volt egy update server, most pedig már nincs Élj együtt ezzel, és élvezd a valaha született legjob hack'n slash-t
  • Terensz
    Hello!
    Szerintem azért nem jött válasz, mert nem találkoztunk még hasonló esettel.

Én bugot eddig nem találtam a játékban, de el tudom képzelni, hogy néha van. Javaslom: Hadest újra nyírjátok ki.

Esetleg kreáld meg neten, de csak ha az összes Erebus-szilánkot összeszedted, és kb. 5 perc alatt le fogjátok nyomni Hadest.
  • Majestic01
    Üdv. Valaki tudja hogy miért nem update-eli magát a játék? Eredetim van, rámegyek, hogy update, végigmegy a csík, kilép win-be, kiírja, hogy update 1.01 to 1.30 és rámegyek hogy OK, és nem csinál semmit, csak elindítja a játékot. Ez a kieg nélkül van. PLS help.
  • pisztácia
    Üdv. Haverom végigvitte a játékot, vagyis végigvittük, de a credits után, nem történt semmi. Rámegyünk, hogy play, ott lesz a kari, de nem tudjuk kiválasztani, hogy epic, a köv szintet. PLS help!
  • pisztácia
    Na sikerült megölnöd?
  • Majestic01
    Oks, köszi a segítséget.
  • yc1980
    nehéz hát....a pierce resistre hatalmas szükséged lesz :)
    vagy avoid projectiles..és Hádésznál bleeding resist..szóval ha találsz valami olyat, ami nagyon nagy mértékben ad ezekhez,akkor azt ne add el, míg nem találsz jobbat:) sokat segíthet idővel:)
  • Majestic01
    xD jó is lenne:D Én már most félek a 4ik act-ól is. Nem is merem elkezdeni, mert elég nehéz állítólag még Normal-on is.
  • yc1980
    használjatok xmax-ot :)))
    akkor rögtön 3 titán van -> 3 orb :) vagy übermodot, akkor 6 :)
  • Majestic01
    Na igen, Normal-on tényleg kemény leölni Typhon-t, és nekem is elég gyík cuccokat dobált...:S
  • Terensz
    Üdv srácok!
    Látom, pörög a topic :-)

#21840: Hades dobja a kulcsát, egy kis teknősbéka az ábrája, és Overlord a neve. Elég ritka drop, de normálon is esik.
  • TLOTR
    Sziasztok, egy kérdés, Rhodosz után nem sokkal van egy titkos bejárat ami nemtudom mikor nyílik de egyszer voltam már benne, h lehet oda bejutni, köszi a választ.
  • pisztácia
    De az a vicc, hogy az előtte levő boss, aza medúzs avgy mi, aki elől megszökött typhon, az meg valami nagyon könnyű boss volt.