Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off
Mentem ebédelni, majd jövök még kötözködni 😄

Akkor kérlek vezesd le nekem behelyettesítva a példádat a vaultra vonatkozólag, mert nekem sajnos nem megy. Mindig elakadok, mert nincs párhuzam.

"semmi bajom azzal, ha a kiadás utáni tapasztalatokkal gazdagodva a FEJLESZTÕK változtatnak. mert szerintem egyedül nekik van joguk változtatni a game-en"

Ez annyira igaz, hogy muszáj volt a megerõsítés kedvéért mégegyszer ideírni 😊

Nem volt TQVault kezdetek óta.
Az elsõ karimmal (dru) eldobtam, eladtam mindent, ami már nem fért oda hozzá. Sok, kéket és lilát is. Aztán haverok is rájöttek, hogy jó game. Multiban pedig kreáltunk cuccos karikat, amikhez odatettük a "felesleget".
Majdnem rá egy hónapra jött csak a TQValut.
Miért cheat a trade képernyõn átadni egy cuccot egy másik karinak?
Miért cheat a cuccos kari helyett TQVaultban tárolni a cuccokat?

Ha éppen a haver is be van telve? Nem errõl beszélek, hogy erre van TQVault?
Akiknek nincs otthon net? Nem errõl beszélek, hogy erre van TQVault?
ADSL-t nem tom, hogy jön ide, mert nekem is az van és ez nem okoz gondot :

Értem, akkor jövõre én is majd false adatokat írok adóbevallásra, a bírósági tárgyaláson meg simán rád fogok hivatkozni, hogy legálisan cselekedtem.
Te meg majd mész, azt ülsz helyetem a börtönben pár évet 😄

Lehet, hogy elsiklottam a relic charmozásának újrabevezetése mellett. De az összkép nagyon erõsen ott él bennem, hogy a balance patch nem enyhítõ lesz, hanem nehezítõ.
Javaslom nézd meg a skillek változtatásait (ami a 200-ból 180). Túlnyomó többsége negatív. (Amit én cseppet sem bánok).

zsirfecske
jól van megírva ez az átkozott játék, csak hát beláthatóan elég bonyolult lehetett az egyensúly felállítása, hiszen elég sok mindent kell számításba venni. nekem semmi bajom azzal, ha a kiadás utáni tapasztalatokkal gazdagodva a FEJLESZTÕK változtatnak. mert szerintem egyedül nekik van joguk változtatni a game-en, õk azok akik 2-3 évet belefeccöltek az életükbõl.

sztem stash az egyetlen amiben hibáztak, nem kellett volna kihagyni, hiszen úgyis mindenki a cuccgyûjtésre megy mint diabloban. én ezért tudom elfogadni tqvault-ot mint külsõ megoldást erre.

na de mostmár tessék dolgozni vagy kimenni a szabadba, baromi jó idõ van 😊

De, hogyne, amit mondtál az csít, de nagyon csúnya ferdítés, és szó sem esett ilyenrõl a részemrõl, köze nincs hozzá, amirõl beszéltem.

Én a vaultozásra mondtam a példát. És arra tökéletes, jól mintázza. Nem azé, mert én mondtam, hanem mert ez van. 😄

Én sosem szedtem semmi olyat, ami nem az enyém, a reliceket is én gyûjtöttem össze. Csak ráteszem a kékekre, amit szintén én szedtem össze. Ennyi. nincs semmilyen cucclopás a részemrõl, már csak azért sem, mert egy idõ után, amikor már 500-adszor mész végig a pályán, nem az az élmény, hanem a cuccok megtalálása. Legalábbis a többségnek.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Csak arra az egy kérdésre válaszolj: eddig minden, az adott kari által nem használt cuccot eladtál, vagy volt olyan, amikor tároltad a vaultban és átadtad egy másik karidnak?

És mi van akkor, ha épp a haver is be van telve? És mi van azokkal, akiknek nincs otthon net? És mi van azokkal, akiknek van, de csak sima ADSL?

"Szóval legalizálja a törvényszegést azzal, hogy más is azt teszi?"
Nem, így önmagában nem. De elmondom Neked, hogy az államelmélet tantárgyból a polgári engedetlenség, a jogállam, a jog mibenléte, a jog társadalmi racionalitása mind-mind majdnemhogy külön szemeszterek anyaga. Így errõl jelen keretek között beszélni nagyon nehét, nem is tudok. Olvass Jeremy Bentham-et, John Rawlst, vagy más jogelméleti klasszikusokat. Összegezve: igen, bizonyos körülmények közepette a társadalom, vagy annak jelentõs hányadának összmeggyõzõdése lehet szabálymódosító feltétel.

"Másrészt a játék készítõi nem kalkulálták el magukat. Ez a megállapításod nagyon nem állja meg a helyét."
Való igaz, nyilván ezért van rá szükség, hogy egy kb. 200 pontból álló, jelentõs, alapelvi szintû módosítást hajtsanak végre az új patch-ben, mert minden olyan tökéletes lett.
Azé, mert volt egy 80 halálos druidád, és mégis végig nyomtad vele, az dícséretes, de nem igazolja, hogy a game jól van megírva.

"Szükségem van 3000 forintra. Ennek a rendes elintézési módja, hogy dolgozok és kapok pénzt érte."

Szükségem van egy afro amura, ennek a rendes elintézési módja, hogy keresek magamnak egyet (teszem azt, titanrun).

"De most épp egyik haverom sem tud nekem munkát adni, úgyhogy inkább ellopom a 3000-t a szomszédtól, aztán felteszem egy dupla vagy semmi játékra..."

Egyik haverom sem tud adni afro maut, egyik haveromat se tudo mmegkérni, hogy adjon. Cuccos karinál sincs afro amum.
Hoppá ... elakadtam a példával. Lopnom kell, cheat-et kell használnom, hogy a példa éljen!

"Nyertem, visszaadom a szomszédnak a 3000 forintját, és nekem is megvan a magamé..."

Tudod mi jut errõl eszembe?
Van egy MOD (equipment vmi, nemtom a nevét). Bene van összes cucc. Mindenki szedje ki magának belõle a táp cuccokat, aggassa rá a legjobb karijára. Aztán szedje vele össze "legálisan" a cuccokat. Aztán dobja ki a MOD által felrakottat és használja azokat, amiket megtalált a MOD-os cuccokkal.
Jó poén mi?
És nem is csít.
Na ne viccelj már 😊

Azért pörgök, mert aki csítet használ, az engem ne baszogasson amiatt, mert én is, csak másfélét.

Feltételezek annyi intelligenciát a részedrõl, hogy már csak a mundér becsületét véded, pedig tudod Te is pontosan, hogy mirõl beszélek. 😄

Ha a vault Nálad csak azért nem csít, mert az emberek fele használja, akkor meg olvasd Ity barátunk 7101-ét, annak is utolsó gondolatát... 😄

Na de lexarom, ennyire télleg nem fontos a dolog. A balanszot meg azé nem értem, me szerintem a játékosok 90%-a szingliben nyomja, a 10% pedig csak idõnként multizik. Hogy innentõl kezdve milyen egyensúlyt borít az fel, hogy három helyett két lövéssel nyírok ki egy skorpióembert, és kicsivel kevesebbet kell nyelnem a piros löttybõl, nem tudom. Nem kapok több, vagy jobb cuccokat, ha kapok, mindenkivel szívesen megosztom, hmmm...

Nem akarlak meggyõzni arról, hogy csít-e a relic, csak arról, hogy lásd be értelemmel, hogy a vault is az. a 7105-ös példa megkönnyíti. 😄

Azért pörgök, mert aki csítet használ, az engem ne baszogasson amiatt, mert én is, csak másfélét.

Feltételezek annyi intelligenciát a részedrõl, hogy már csak a mundér becsületét véded, pedig tudod Te is pontosan, hogy mirõl beszélek. 😄

Ha a vault Nálad csak azért nem csít, mert az emberek fele használja, akkor meg olvasd Ity barátunk 7101-ét, annak is utolsó gondolatát... 😄

Na de lexarom, ennyire télleg nem fontos a dolog. A balanszot meg azé nem értem, me szerintem a játékosok 90%-a szingliben nyomja, a 10% pedig csak idõnként multizik. Hogy innentõl kezdve milyen egyensúlyt borít az fel, hogy három helyett két lövéssel nyírok ki egy skorpióembert, és kicsivel kevesebbet kell nyelnem a piros löttybõl, nem tudom. Nem kapok több, vagy jobb cuccokat, ha kapok, mindenkivel szívesen megosztom, hmmm...

Nem akarlak meggyõzni arról, hogy csít-e a relic, csak arról, hogy lásd be értelemmel, hogy a vault is az. a 7105-ös példa megkönnyíti. 😄

1)
Hogy Te mit hiszel és mit nem, az a Te magánügyed.
Én spec úgy játszom, ahogy neked hihetetlen.
Mielõtt még betelne a karim, szólok havernak, hogy segítsen cuccolni. De többnyire ezt meg sem kell tenni, mert együtt játszunk, tehát ott van.
Ha ez szerinted életszerátlen, mint mondtam magánügyed, hogy mit gondolsz.
Ha ez szted gyakorlatilag kivitelezhetetlen, magánügyed. Nálam ez mindennapos gyakorlat.

2)
Bár én nem játszottam a játék demojával, de több helyen olvastam, hogy abban még lehetett a unique cuccokra is charmokat aggatni.
Ezt a lehetõséget kivették a játékból, mert a demo nyílvánvalóvá tette a játék készítõi számára, hogy felborítja a kényes egyensúlyt. A teljes játékban ezért nem lehet charmozni.
Én spec nem láttam a tervezett balance patch-ben sem utalást a unique cuccok csármolására. Lehet elsiklottam felette, megeshet.
Másrészt a játék készítõi nem kalkulálták el magukat. Ez a megállapításod nagyon nem állja meg a helyét. Ha nem vagy lusta olvass vissza pár ezer hozzászólást és megtudod miért.
Nekem spec elsõ karim druida volt, korán kezdtem játszani, tuképp senkinek nem volt semmije. Szóba sem jöhetett olyasmi, hogy adok ilyen cuccot, adjatok érte olyat. Az a karim KIZÁRÓLAG!!! azokkal a cuccokkal ment végig teljesen egyedül (akkor még nem is multiztam) az össze nehézségi fokozaton. A hydra volt az egyetlen nmy akit nem tudott megölni. Ráadásul olyan szinten elcsesztem a stat pontjainak az elosztását (nem volt kitõl kérdezni) hogy szégyen. Ha leveszem az össze cuccot róla akkor 250-300 körül van minden statja. Ez sen nem harcos, se nem caster. Egy kínszenvedés volt vele.
Igaz, kellett hozzá kb 80 halál. De megcsináltam még elcseszett karival is !
A játék készítõi NEM kalkulálták el magukat.

"Bazz, persze hogy így van, HA AZ ADOTT KARI TALÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy ha veszel valakitõl!!!!!! De nem úgy, hogy az egyik karid átteszi a másiknak!
És nehogy azzal gyere, hogy ELVILEG megvan az a lehetõség, hogy eladod, aztán a másiknál visszaveszed, mert ne nézz hülyének, hogy ezt Te így csinálod..."

Mint írtam, azt hiszel amit akarsz. Én így játszom. Ennyi.

"Ami az államelméleti okfejtésedet illeti az adójogszabályokról, pont beletrafáltál valakibe, akinek szakmájánál fogva mindent megmagyarázhatsz, csak ezeket nem..."

Szóval legalizálja a törvényszegést azzal, hogy más is azt teszi? Netán azzal, hogy õ nem tekinti törvényszegésnek ha hamis adatokat vall be (mert mondjuk az állam is lehúzza máshol)?

"A szubjektivitásod nem a csít mibenlétére vonatkozik, hanem arra, hogy ami Neked jó, arról megmagyarázod, hogy nem az"

Mondja ezt vki, aki külsõ program segítségével beleavatkozik a kényes játékegyensúlyba 😊))

zsirfecske
shorlex te nemtom mért pörögsz ennyire a dologra. akármilyen mod-ot kb a játékosok 5%-a használ, pont azért mert ezek a nem hivatalos módosítások kontrollálhatatlanná teszik a balanszt, amit a legtöbbeknek igenis számít. innentõl kezdve nem látom értelmét a vitának. mért akarsz meggyõzni minket? látod hogy másképpen gondoljuk, ez úgysem fog változni.

a vault meg akkor sem csít, fõleg hogy az emberek fele minimum használja 😊

És hogy hozzak Neked én is egy élet-példát:

Szükségem van 3000 forintra. Ennek a rendes elintézési módja, hogy dolgozok és kapok pénzt érte. De most épp egyik haverom sem tud nekem munkát adni, úgyhogy inkább ellopom a 3000-t a szomszédtól, aztán felteszem egy dupla vagy semmi játékra...

Nyertem, visszaadom a szomszédnak a 3000 forintját, és nekem is megvan a magamé...

Na szóval...

Ity, látom a különbséget, de Te mi vagy, újságíró, hogy ennyire elferdíted a dolgokat és a Magad értelmezése szerint fogalmazol? Legyél objektív! Íme az én két ugyanilyen tárgyú gondolatom:

1) nincs már elég helyem, minden be van telve. De ott van a földön az a fasza kis cucc, amit majd egy másik, általam kipróbálandó karinál használni szeretnék. Arról nem is beszélve, hogy a betelt hely miatt nem tudok gyûjteni, eladni és nincs pénzem, pedig az kell. Bár erre egyébként nem lenne lehetõségem, kilépek a game-bõl, és tárolom valahol, majd aztán valamikor elõveszem. Persze megtehetném azt is, hogy megkérek valakit, hogy csináljon egy üres karit, vegyen meg tõlem mindent 1 petákért, és amikor én füttyentek, adja vissza, de ez így macerás, és gyakorlatilag nem kivitelezhetõ, életszerûtlen, úgyhogy legyen inkább a csalás.

2) Nem tetszik, hogy a játék készítõi kicsit elkalkulálták magukat, ezt maguk is elismerték, és minden indok nélkül nem tették lehetõvé a kék cuccok relicezését. Ugyan ez utóbbi nem biztos, hogy változni fog, de az Iron Lore is érzi, hogy jobb feltételeket kellene biztosítani a játékosoknak. Megteszem magam, mert lehetõségem van rá a jelen karijaimmal is, mert nem tudom, hogy a késõbbi nagypatch-be a mostani karijaim átmenthetõk-e.

"Az pedig, hogy a kék/lila cuccokat rá lehet aggatni kis karikra is az nem cheat, mert nem változtattam a játékon semmit, eredetileg így van."

Bazz, persze hogy így van, HA AZ ADOTT KARI TALÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy ha veszel valakitõl!!!!!! De nem úgy, hogy az egyik karid átteszi a másiknak!
És nehogy azzal gyere, hogy ELVILEG megvan az a lehetõség, hogy eladod, aztán a másiknál visszaveszed, mert ne nézz hülyének, hogy ezt Te így csinálod...

Ami az államelméleti okfejtésedet illeti az adójogszabályokról, pont beletrafáltál valakibe, akinek szakmájánál fogva mindent megmagyarázhatsz, csak ezeket nem...

És hogy objektíve csít: hát, vazze legyen az! csítelek, most jó? DE TE IS, és a kutya úristennek nem magyarázod meg nekem, hogy nem! De bizony csítelsz, és mindenki csítel, aki vaultozik. DE EZ NEM BAJ, ezt próbálom elmagyarázni. A szubjektivitásod nem a csít mibenlétére vonatkozik, hanem arra, hogy ami Neked jó, arról megmagyarázod, hogy nem az. Szerintem az enyém sem éri el azt a szintet, de ha úgy tetszik, akkor igen.
Hát ez van. Öngyilkos nem leszek, és ígérem, hogy a multiban sem az ellenfeled, nehogy egyenlõtelen legyen a küzdelem emiatt a hihetetlen jogsértés miatt... 😄

köszi,de pont a zaz egy rohadt staffom volt legendröl(a cromaticot ne memlitem mert a zekézni is jobb mint staffnak használni),de elcseréltem egy jobbra

Staff of Elysium
134-144 Base Cold Damage
Speed: Slow

+11% Cold Damage
32% Pierce Resistance
28% Elemental Resistance
29% Poison Resistance
+135 Health
+2 Health Regeneration/Second
+115 Energy
+2 Energy Regeneration/Second
+65 Defensive Ability
+55% Casting Speed
+2 to All Skills in Nature Mastery

de bármi más legend staff érdekel!
Ja és hogy a játékosok nagy része csak zöldet tápolhat: belinkeltem a letölthetõ verziót. Innentõl kezdve (persze ettõl függetlenül is) már MINDENKI használhatja. Aki nem él vele, az az õ dolga, innentõl kezdve semmilyen egyensúlyt nem borítok fel, azonosak a feltételek.

mint a vaultnál, pontosan ugyanúgy... Ha akarod, használod, ha nem, nem. Alapszabályt pedig a vaulttal is változtatsz, az elõzõekben leírt módon 😄

Bár zsírfecske már nagyon helyesen válaszolt rá. Azért kifejten neked.
Az eredeti játékban van (multiplayer) trade képernyõ.
Tehát az eredeti játékban tudok tárgyakat cserélni, átadni másoknak, cuccos karinak. Bármilyen cuccot áthadhatok az eredeti játékkal bármelyik karimnak.
A TQValut ezt - az eredeti játékmenetet nem befolyásolva - adja meg kényelmi funkcióként.

Ha Te tényleg nem látod a különbséget az alábbi két mondat között, akkor tényleg nincs mirõl beszélnünk.

1,
Éppen most nincs online egyik haverom sem, akivel tudnék játékon belül cuccolni. Megteszem a TQVault-tal.

2,
Nem tetszik, hogy keveset sebzek/kicsi a védelmem (mert szerencsétlen módon nem esnek jó cuccok) így egy a játékon kívüli MOD-al megkönnyítem a dolgomat.

Az pedig, hogy a kék/lila cuccokat rá lehet aggatni kis karikra is az nem cheat, mert nem változtattam a játékon semmit, eredetileg így van.
Hogy ez így nem jó? Persze, hogy nem! Alig várom a következõ peccset, hogy a szint követelményeket belerakják!!!

Igen, kérlek folytasd, hátha tudsz még mondani ilyen okosságokat 😊

Bocs, de a cheat az cheat marad, akárhogyx is tekintesz rá (és a tömeges nézet ezen nem változtat, hogy ki hogyan tekint rá, ki mit gondol róla.)

Attól, hogy sok ember kijátsza a kiskapukat (szándékosan hamis adatot ír be az adóbevallására) és megmagyarázza magának, hogy egyrészt más is ezt csinálja, másrészt meg az állam úgyis lop tõlem, attól még az cheat. Akár tetszik a rendszer, akár nem. Akár tehetsz ellene, akár nem.

Ez nem szubjektív vélemény, bármennyire is annak szeretnéd látni.
Ez obejektive cheat.

Ja értem, szóval mindig, amikor megtelik a cókmókod, akkor Te multizol egyet, és mindent eladsz egy üres karinak, majd visszamész, megint összeszeded a dolgokat, és aztán ismét eladod egy üres karinak...
Ugye ezt Magad sem gondoltad komolyan...

És nagyon kérlek (lehet, hogy szakmai szõrszálhasogatás a részemrõl) ne keverj össze két dolgot. Eszerint akként tennél különbséget két dolog között, hogy az egyiknek van-e fogalmi lehetõsége az eredeti játék keretei között megoldani a dolgokat hasonló módon, még akkor is, ha ennek a gyakorlati megvalósítása lehetetlen, vagy annak alkalmazása életszerûtlen és senki által meg nem valósított.

Ám Téged a tudat, hogy ELVILEG van lehetõség bizonyos dolgokra, kielégít, a gyakorlatot ezek után nem vizsgálod. Akkor viszont legyél következetes: innentõl kezdve ne használj vaultot. Minden tárolásnál menj multira, add el a cuccaid egy üres karinak. Ha újra kell a cucc, vedd vissza tõle. Ennyi. Mellesleg nem gondoltam komolyan. 😄

Más megközelítésben: Magad is elismered, hogy a vault, mint olyan, csít, csak az legitimálja a szemedben, hogy van "nem csít" megfelelõje. Csak tudod, a tényen, hogy csítet használsz ez nem változtat. Akár van megfelelõje, akár nincs. Nem valaminek a fényében kell megítélni valamit, hanem annak objektív valóságában. A vault ilyen értelemben csít, az original az, amit leírtam. Nem számít, hogy azonos tõrõl fakadnak; az egyik csalás, a másik nem.

Vagy nem? 😄

zsirfecske
kék/lila enchant-olás akkoris csalás mivel a játékosok nagy része max zöld-et tápolhat, ezért durván felborítod az egyensúlyt vele. alapszabályt változtatsz. a
tqvault viszont nem ez a kategória, a tárolás kiváltható eredeti játékban is multin keresztül üres karikkal.

telkine-nél van sok hely ahová sosem idéz ilyen halálos fényt, keress iylet és ott állj mindig.

De most félre ne érts, me így visszaolvasva kicsit támadó jellegû az iromány...
Ez csak egy beszélgetés, egy véleménycsere, remélem nem lett túl provokáló.
Szóval nincs egyikünknek sem igaza, és csak erre próbáltam rávilágítani.

Van, aki így érzi, van, aki nem. Neked igazad van abban, hogy befolyásolom a game-t, nekem meg abban, hogy olyan kis mértékben, mint bármi más, egyébként Általad is elfogadott dologgal (ahogy leírtam pl. a vaulttal).

Szerintem ez az egészséges konklúziója a dolognak. Én nem fogom magam szarul érezni, ha kék cuccra relicet rakok, és még nagyon sokan mások rajtam kívül, akik úgy gondolkodnak, mint én, Te meg nem fogsz pakolni relicet rájuk, és mások sem, akik Veled értenek egyet.

Ez így van jól, szent a béke, csak ne jelentsetek ki valamit kinyilatkoztatottként, és abszolút módon definiált igazságként, ha a másik úgy kezdi a mondanivalóját, hogy "szerintem".

Na akkor vissza a szakmai kérdésekhez 😄 : ugye volt ez a Manticore, mint kellemetlen meglepetés. Most eljutottam act2 végéhez is, és ott volt a Telkine. csinált valami varázslatot (mint amikor beszûrõdik a fény a barlangokba), és halott volt a kari. Nem úgy, mint a Mantinál, hogy eltartott egy ideig, amíg meghaltam (tizedmásodpercekig, de akkor is), hanem azonnal. Aztán visszamentem, õsök megidéz, néhány nyíl, telkine halott.

Kérdés: most már minden bossal így lesz ez? Mármint hogy egy támadás, egy halál? És ezekre hogyan lehet felkészülni? Honnan tudjam, hogy egy adott boss mit csinál, vagy mit tud? Ott volt az a hatalmas construction gép is, az is csak azért tudott megölni, me nem tudtam, hogy mit tud. Manti is, ez is.
Most már végig úgy kell bemennem, hogy a legrosszabbat feltételezem, akkor is, ha mondjuk flé perc alatt lezúzható? Csak a tapasztalat segít ezen?

Jó, akkor mégis menjünk bele.
Ha nincs tqvault, akkor a játék során kapott kék/lila cuccokat (a továbbiakban: kék) nem tudod tárolni, így a karakterednek végig cipelnie kell azokat, egészen addig, amíg nem jön el az az idõ, amikor már teljesen tele vagy kék cuccokkal és ott van a földön az n+1-edik. Akkor az eredeti játékmenettel (eredetinek ezek szerint nagyon nyomatékosan hangsúlyozom, hogy csak azt vegyük, ami az eredeti DVD-n megtalálható, nem tom a vault ott van-e) Neked el kell vinni azokat egy kereskedõhöz, vagy droppolsz.

A lényeg, hogy NEM TÁROLHATSZ, nem bizony, mert azzal igenis befolyásolod a játék menetét. Azért, mert azok a cuccok, amiket eladtál, vagy eldobtál, már nem jönnek vissza, akkor sem, ha késõbb meggondolod magad és mégis szükséged lenne rá. Ám ha Vaultozol, akkor csak elteszed õket szépen, és amikor eljön az ideje, elõhúzod a tarsolyból. Mindezt NEM tehetnéd meg, ha szigorúan az eredeti game szerint nyomatnád a dolgokat.

Aztán arról ne is beszéljünk, hogy nagyon csúnyán befolyásolod a játékmenetet, amikor egyik karitól a másikhoz pakolsz át cuccokat, hiszen a felsõbb szintû karitól átdobott jó kis kék cuccok, amiket normalon már kb. a 8. szint után felvehetsz, nagyon durván megkönnyítik a a game-t, és így tovább, és így tovább.

Szetteket szintén nem szedhetsz össze karitól karinak, mert AZT a szett darabot AZ az adott kari szerezte, nem a másik, így befolyásolod a game menetét, ha a komplett szetted miatt mondjuk nagyobb a DPS-ed, vagy a resistjeid, mindezt vault nélkül nem tehetnéd meg.

Folytassam, uraság?

Amiket leírtam, hát barátom, az a tény. Amiket Te leírtál, az meg nagyon csúnyán a magánvélemény kategória...

Bocs, de ezt bárhogy magyarázod, cheat. (és nincs különbség kis meg nagy csít között).
A potion pakolás nem befolyásolja az eredeti játékmenetet, az egy kényelmi funkció (akárcsak a tqvault hasznáklata).
A csármozott unique cuccok (kék/lila) befolyásolja az eredeti játékmenetet, nem kényelmi funkció, tehát cheat. Bárhogy próálja is a delikvens ezt kimagyarázni.

És ez nem magánvélemény, hanem tény.

Bocs.

Megkaptad, az nagyon jó hír, de mûködik is? Inkább ez érdekelt volna... 😄

Figyelj, nem akarok mélyfilozófiai elmélkedésekbe belemenni, de nem arról van szó, hogy a Defilerrel adok magamnak mondjuk 400-at minden attribute-ból meg 40 skill pontot, a halálaim számát csökkentem 2-re, hogy azé ne nulla legyen, de látszódjon, milyen májer vagyok, stb...

Ha már a patch-nél tartunk, annak is mi a lényege sokszor: megváltoztatják a feltételeket, és hát a készülõ új ebben bajnok lesz. A mod mirõl szól: megváltoztatja a feltételeket. Kérdezem: mi a különbség a kettõ között? Csak az, hogy az egyiket Béla csinálta, a másikat meg az Iron Lore?

És ha megfigyelted, amiket ide belinkeltem, azok az én szememben a game amúgy is meglévõ eddigi hibáit küszöbölik ki, vagy élvezhetõbbé teszik a game-t. Ott van pl. a potion. Megcsinálhatod azt is, hogy a fél tárad potionnel van teli, és akkor ládánként jársz a kereskedõhöz, vagy itt van ez a mod, és nem könnyít a játék feltételein, csak egyszerûen élvezhetõbb, hogy kevesebbszer kell portal stone-t nyomkodni, ennyi.

A relic: lvl 43 slayerrel van egy demoklész kardom (ami egy használhatatlan szar), meg most kaptam egy legend íjat, ami viszont nagyon üt. Ennyi. Ezen kívül csupa kék. És mint tudjuk, a kék cuccok igencsak elmaradnak a liláktól (ne kössetek bele, hogy nem mind, nagy átlagban beszélek). Maguk a játék készítõi jöttek rá, hogy nem nagyon van ez rendben és az új patch-ben nem véletlen törekvés a nagyobb számú epic és legend cuccdobás. Hát ha a game készítõi is azon vannak, hogy könnyebben juss jobb cuccokhoz, akkor az én szememben sem boszorkányság, ha ráteszek egy relicet egy kék cuccra, amitõl még mindig messze elmarad egy jó legend cucctól, de egy hangyafaxnyit javít az esélyeiden.

A többit most nem részletezem, de szerintem józanul átgondolva nem olyan nagy dolgok ezek, hogy a csít kategóriáját üssék.

Szia © Isenlord!

Ajánlom figyelmedbe a #7045-t. Hogy tettszik?

© Shorlex, megkaptam, köszi. majd este otthon megpróbálom kiszedni neked. Az este egy lila páncélt dobott, majd felrakom annak is a képét a galériámba.
Grusalak
gyorsabb voltál <#vigyor> ott a pont

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Grusalak
ha nincs százalék, akkor vmelyik biztosan bejön... azaz elvileg:
- Ez 15%ban bejön, és akkor mindkettõ érvényesül:
15% Chance of:
20-24 Piercing Retaliation
66-120 Poison Retaliation Over 6 Seconds
- Ez minden esetben bejön, de a három közül csak vmelyik...
Chance For One of the Following:
117 Base Fire Damage
112-122 Base Cold Damage
83-151 Base Lightning Damage

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

bar ha ezek 1x re is megtortenhetnek akkor 20%-20% valami iesmi

hat ha tobb dologra is van chance , pl 20% chance of following 50 fire damage , 50 cold damage. akkor 10% eselyed van arra h fire , es 10 arra h cold. szerintem.

loratian greaves kerestetik , akinek van szoljon

nalam is😛

és honnan tom, h hány százalék rá az esély? Storm Nimbusnál pl, mert ott nem ír %-ot.

zsirfecske
jajó mod az más tészta, semmi köze a tervezett peccshez. kék/lila enchantolás így még nálam csít kategória...

Hát, szerintem arról vn szó, hogy X%, hogy aktiválódik valami, és hogy mi, az random azok közül, amik fel vannak sorolva, szóval nem okvetlenül aktiválódnak, úgy gondolom.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Küldöm Neked a Trojant, ha adsz egy emilcímet.
Van valami jó kis hunternek való cuccod?

Fecske, nemcsak hogy olvastam, nekem már az összes kék és lila cuccom relices. 😄
Dobbantott vagy +33%-ot DPS-ben és ezernyi resistet a karin. Asszem ez nagy felfedezés volt.
Mintha így kicsit könnyebb lenne az epic orient... 😄

Ja hogy hol találtam: az ign-en, na inkább linkelem:

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=4

Nagyon fasza mod-gyûjtemény. Van benne ez a relic feltevés minden cuccra, meg karakter-repítõ, amikor kinyírod. Apám, azóta úgy repülnek, hogy öröm nézni... 😄
Aztán van benne minden sebzés mutató, és egy nekem iszonyú fontos cucc: 5-nél több potion egy négyzeten; innentõl kezdve lehet Nálad akár 700 is, egy négyzeet fog foglalni.
Iszonyú jók! Ajánlom mindenkinek.

Lehet, h noob kérdés, de ha egy tárgyhoz vagy skillhez az van írva, h "Chance for one of the following", akkor egy lövésnél mindenképp elsüti az egyiket, vagy hogy van ez?

Ja most egész jól megvagyok, kinéztem egy pajzsot most azon imádkozok hogy azt dobja valami/valaki egyiptomban!!!
én a sothal még epicen nem találtam,de nem is baj,ami kell az megvan😄
jaja, de eddig egy legendet se találtam és nézegettem Gamebanshee-n még nem tudok megfelelni a követelményeknek😊

Nembaj, normalon egyiptomban sok epic tárgyat szereztem==)))) Epic-en egyiptomban sok legendet fogok😄😄😄
PsyhoApu. Talán msn-en megbeszélhetnénk, plz. Jó lenne egy kis "állandó" segítség.
PsyhoApu
Pontosítok a defender mellé warriort választottam. De a nature-t javaslom párosításnak, igazi elpusztíthatatlan tank. Így viszont melózni kell vele rendesen

http://kutyuszoba.blog.hu/

jaj forditva...😄

ja csak 90 a sidrosom hehe😄 cuccal 700 cuccnelkul meg 2300😉

sidirost csak 90es intel láttam eddig duvonál. de az jó kis gyürü😊 van nekem is hasonló,csak echant nics rá(MÉG)😄😄
egyébként azt a fajta echantot iszonyat ritkán dovja ki.

pajzshordozó: inkább lgendeket keresgélj,és azokra épits😊 van egy trójai láb és karvértem asszem.
Troyan cuccok lefoglalva nekem😊, rájöttem elég gagyi ez a Babiloni és a Troyan jobbnak látszik mint a Memnon szett

Egyébként sikerült kihozni dárdával 120%-os attack speedet, nagyon király😉
zsirfecske
nem nagy cucc 😊 azért kell hozzá egy sidiros loros +114 int-tel és pár hasonló gyûrû:

amúgy meglett children of ares végre, jó kis set, persze ez sem nekem...

shorlex: hol olvastad ezt a kék/lila enchantolást???

jaja,nem nagy cucc inet tápolni,csak %os cucok kellenek,lehetöleg zöld,egy két alap cucc ami fix intet ad jó sokat és ennyi,a rellicecröl ,eg gondoskodik orient😊
Hû, most látom, hogy kék meg lila cuccosokra is lehet relicet tenni. Meg ez a potion tárolás... Hehejj
Anyám, ez alapjaiban fog mindent megváltoztatni.
Hogy én errõl korábban mé nem tudtam??????????

zsirfecske
jézus 5 kivételével megvan összes lila pajzs, de sosem használtam még egyiket sem...

amúgy sikerült cuccokkal 138-ról 700 fölé vinnem int-et, azért ez nem semmi...