Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a skilleket alapból a táblázaton megadott értékekig lehet növelni. A farkasok esetében ez ugye max 15 szint. (Ami neked is megvan már). A 3. farkas viszont csak 18-as szinttõl megidézhetõ. Ehhez a maximum fölé kell emelni a skilleket. Ezt kétféleképpen teheted meg. Egyik, hogy keresel egy Mastery Shrine-t (random van a pályákon elszórva). Ez megtolja neked 5-el ugyan a skillt a farkasokon, de ha megpusztul a farkasod (vagy új játékot kezdesz) új shrine-t kell keresned. Szóval ez a vészmegoldás addig, még nem találsz magadnak olyan cuccokat, amik +1 vagy +2 vagy +3 skillt adnak (akát all skill, akár nature skill). Felveszed a ruhát magadra, és máris a maximum 15 fölé megy a skilled a farkasoknál (meg az összes többinél is értelemszerûen. Ha eléred cuccokból a 18-as szintet, jöhet a harmadik farkas is bármikor.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
És kb mennyi idõ még odaérni?
akkor majd ki fogom tudni nyírni a manticore-t, mert addigra már szarrá fejlesztem magam😄
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
mikor érsz rá majd jáccani?
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
szoval a sage ijen: sdsdsfeffadgfa
Egy
ilyen
sage mennyire lenne ütöképes? jol bestunnolnák mindenkit aztán meg löni löni. wisp nagyon kell?
Szeretnék kezdeni egy karit TQban, csak nem igazán tudom eldönteni mit is lenne érdemes😄
A warfare tetszik, fõleg a dual wield miatt csak nem tudom hosszú távon mennyire jó.
Ezekre gondoltam még: Soothsayer, Assassin, Paladin, Ranger
Ti mit ajánlanátok?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
ijjal 9089
spearrel:14670
na szal ez már majdnem max😊
Nature: Oak, orrvérzésig, ha jól emlékszem az elsõ? passzív skillje egy xar, arra tegyél 1 pontot, a 2. passzív megint max.
Farkas aszongyák nagyon jó kimaxolva, én eddig csak egyszerû formában találkoztam vele, és úgy nem túl meggyõzõ, de ha kimaxolod, Ity szerint nagyon zúz. Nymph; hát, szintén maxolva faxa, én megmondom õszintén hülyén hangzik, de azé nem szeretem, mert annyira szánalmasan ugrándozik melletted, hogy nézni rossz, de ha az esztétika nem számít, hasznos tud lenni.
És ami a lényeg: a refresh, azt érd el mihamarabb, és egyelõre 1 pontot tégy rá, aztán ha késõbb jut még (de nem fog defender mellett), akkor hajrá.
A többit megmondom õszintén nem ismerem.
A guardianról Dudi tudna Neked ódákat zengeni, õ ebben a nagymester. Nagyon jó kis kari, életerõs, mint az állat, ugyanakkor a DPS-e finoman fogalmazva sem a legnagyobb. Sebaj, a hihetetlen életereje, amit majd késõb jó cuccokal ki tudsz húzatni belõle, ellensúlyozza.
Egyébként a szavaidból azt veszem ki, hogy kicsit türelmetlen vagy: hát elárulom Neked, hogy az, hogy erõs, ütõs kari, táp cuccokkal felszerelve legyen a birtokodban, az még elképesztõen sok idõ, úgyhogy legyél türelmes és kitartó, különben meg fogod unni a gamét. Különösen igaz ez amiatt, mert mind a három szint 100%-ig ugyanazon a pályán megy végig, úgyhogy türelem, me anélkül nem lõn jó kari! 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A minap a merchantnál olyan amu volt (24millióért), ami 35 %-kal emeli az XP-t. Igaz -50% healt, -25.0 healtreg.
Talán azzal könnyebb lenne. 😊
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Másik megoldás, hogy ha nincs nature, akkor valami olyan ternioner (conjurer, oracle?) gyilkolja, kainek hatalmas sebzése van, de ez nagyon kockázatos, me a 2-3k health az nagyon lefut (tapasztalat...).
A lényeg, hogy pet, pet és pet. Közelharcos kari elfelejtve, talán csak egy olyan kombó jöhet szóba, ahol van ancestral horn (magas szinten, me különben szert sem ér) meg valami másik petet adó mastery, de akkor Te semmit nem teszel hozzá a megöléséhez, csak a petjeidre bízod.
Én a slayerrel ki tudtam nyírni, de nagyon kínkeserves volt; igaz egy elnye, hogy az ancesrtalnak megnyitottam az utat a sebzés felé a stud-val, de a slayt inkább el kell felejteni. Legenden szerintem meg se próbálkozok vele...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Szerintetek?
de harcosokra nezve sajna szinte legyözhetettlen
mit nem értesz ebböl ?
a manticore a legdurvább boss a gameben😉
A Manticori is ilyen kemény lesz?!
Vagy az a baj, hogy van Nymph, Liche, 2 Wolf, meg néha egy Outsider is, aztán már az nagyon könnyû lenne? Így epic-en szinte már így is unom olyan könnyû, de azért ez idegesít, hogy hol a harmadik farkas..
Valaki?
Valaki meg tudná írni, hogy mi kell ahhoz, hogy meg tudja idézni a 34. szintû Soothsayer karakterem a 3. farkaskáját?
A Call of the Wild 15.-en van, a Maul és a Survival Instinct 1.-en, a Strenght of the Pack 7.-en. Az alap nature képesség 24. szintig van feltolva.
Kb. mennyi idõ alatt lehet elérni? És ott van teleport? PLZ HELP
enior - level 61 brigand
Szeretnék egy leeches karit, már meg is tervezgettem(warfare+spirit), csak nem tudom milyen fegyó lenne hozzá idális. Meg ezt az egész mechanikát nem értem
Ha lefuj azt még viszonylag túlélem, de ha leüt és rámtapossa azt az elektromos szarját az halálos... egyébként Hunter!Defense vagyok
egy módszer a karidnak: talos köztudottan lassú mint egy plaegezett typhon, na szal a trükk,ka emeli a lábát hátrafutsz, ha emeli a tenyerét elfutsz mellette. röviden ennyi,talos ellen szivás a közelharcosoknak,van kivétel,de ez sajnos nem a te osztályodra értem:S
Én ternionerem is megfeküdt párszor - ha kicsit belaggoltam és hozzámért a tüze, akkor gameover. Ha nemhaltam meg már a tûzsebzéstõl, akkor odagaloppozott hozzám és szó szerint eltaposott.
Persze sebzésem tûzre van kihegyezve így aztán képzelhetitek mekkorákat sebeztem rajta :/
Végül úgy oldottam meg, hogy kicsit visszábbcsaltam, aztán körbe-körbe rohangáltam és megidéztem mindenféle petet, amim csak volt.
Pet nélkül nagy tûz és stun (meg lightning) ellenállás kell. Na meg sok potion 😉
Esetleg megkérsz valakit, hogy segítsen hamachin keresztül multiban letolni.
Üdv.
Kaz.