23078
  • bobitusz
    Na végül dream-et választottam, és eddig bevált, scatter shot is majdnem fullos, elég durva, most értem át act4 re, Typhoon sima ügy volt, de act3 végét már alig bírtam hp-val sokszor, act4 be biztos szopás lesz :D
    amúgy azt néztem hogy egész jó health reg.-et tudnék elérni a dreammel együtt, már most 12/sec és még elsem kezdtem a tance of convelescencét pontozni.

így állok jelenleg

továbbiakra valami ötlet?

én a lucid dream ágat gondoltam maxolni, a phantom strike-on is gondolkozok vagy inkább distort reality?
    Utoljára szerkesztette: bobitusz, 2014.08.14. 21:02:40
  • bega82
    Így van, ahogy bobitusz is írja, act 3 és act 4-ben elég szenvedős az ilyen karakter, mert hamar kinyírják a peteket sajnos. :( Viszont epic fokozatra átérve masszívan megerősödnek, és ismét csak menni kell utánuk, és felszedni a földről a cuccokat. :)
    De azt tényleg meg lehet próbálni, hogy átpakolászni a skill pontokat, és mondjuk ternionos lövöldözéssel átjutni epic-re, aztán mehetnek megint a petekre a pontok. ;)
  • bega82
    Végülis meg lehet próbálni ilyen hibrid íjas-dárdás karaktert, bár én megmondom őszintén sose próbáltam, van annyi minden ebben a játékban, hogy én nem bírok még a váltogatásra is figyelni. :D
    Személy szerint én az íjászt jobban kedvelem, mondom, a scatter shot az valami brutális. :)
    A dream is nagyon jó második kasztnak, az szinte mindenre jó! A defense akkor legyen, ha dárdás-pajzsos karakter lesz, az a mastery akkor igazán hatékony, ha pajzs van a kezünkben, szóval íjásznak szerintem nem érdemes választani. Még az earth volt az, amit nagyon szerettem, azt is simán lehet hatékonyan használni nyilazáshoz, meg közelharchoz is.
  • bobitusz
    Kicsit kevésnek érzem a HP-t lehet azért mert még csak egy kaszt van választva, de már most görög végén elég macerás, mert nem tudom elég hamar megölni a tömeget(persze a schatter shot még nincs meg), ezért is gondoltam olyan karira ami tud váltani íj és lándzsa közt, csak nem tudom mennyire kivitelezhető vagy van e értelme, de biztos jó sok skill pontot igényel :D
    amúgy én is gondoltam a roguéra vagy a dream-ra esetleg defense, valami ötlet?
  • bobitusz
    A petek epic szinttől még erősebbek lesznek, de normál szinten act3-4 be már gyengék, az életszívást én soha nem használtam, de ha jól tudom az sem fog sokat érni a később.
    amúgy a Ternion attackot kimaxoltad mert az nagyon fontos, később pedig az Eruption (kitörés) is kelleni fog.
  • cortykah
    Sziasztok. Világ életben magyarul játszottam a TQ-t, szóval csak magyarul tudom írni, hogy milyen kasztot választottam, szeretnék véleményt kérni :)

Egy mágus karakterem van, Föld és Lélek kasztra húzva, tudok majdnem maxos LichKinget és Lávaszörnyet idézni, életet szívni és van rakva pár pont az élőhalottak elleni védelemre Lélek kaszton belül. Aránylag jól ölök egymagamban is, bár néha potizni kell, de ha a két megidézett lénnyel megyek egyelőre halál nélkül végigmentem legkönyebben, 20-as szinten vagyok, és most jutottam Egyiptomba. Magasabb nehézségen menni fog tovább, vagy elkúrtam az egészet?
  • bega82
    Mindkettő nagyon erős tud lenni, és életképes magasabb fokozaton is. Az íjász haladósabb, a scatter shot az egyik legerősebb tömegpusztító skill a játékban. A dárdás pedig 1v1-ben tud brutális sebzéseket csinálni, bossok ellen talán erősebb. Több mastery is passzol a hunting-hoz, az occult (vagy rogue) pl nagyon jó választás akár íjászként, akár dárdásként.
  • bobitusz
    Üdv!

Most tartok az 1.act végén, és még nem választottam a hunter mellé 2. kasztot, és még azt sem döntöttem el teljesen, hogy íjász vagy lándzsás legyek-e, mert egyikben sincs tapasztalatom, szóval jól jönne egy kis segítség
    pl többi fokozaton hogy teljesítenek, melyik az életképesebb, előnyök, hátrányok, ilyenek.
  • Frank99
    hali!

a napokban kezdtem a játékot, de egy rendszertelepítés miatt ugrott a mentésem, én bárgyú úgy gondoltam, hogy a steam menti, ha már be van kapcsolva a felhő....

most végeztem az első act-al, kellene egy mentés.

haruspex-el vagyok, a neten fullos mentéseket találok.
    tud valaki segíteni?

köszi
  • AdamBast
    Persze hogy normális, mivel a véletlenen alapul az egész.
  • bega82
    Hát érdekes. Random dobálja nyilván, majd csak el kezd hullani egyszer. :D
  • robi3
    most kezdtem az athéni katakombákat és még nem dobott arcane formulát, ez normális? az előző, már törölt karakteremmel csak delphi-ig mentem de annak addigra már 3 vagy 4 volt.
  • bega82
    Szerintem az nagyon jó kis dual-os kari lehet, a dream-ben sok jó skill van, ami passzol egy közelharcosnak. Éppen ez is lehetne kard+pajzsos, de kétkezesként erősebb alighanem.
  • robi3
    dream-et tervezem hozzá, mert elég erős sebzéseket lehet elérni velük. tegnap vertem le a medúzákat és eddig teljesen meg vagyok elégedve a karakterrel.
  • bega82
    Na, ez viszont jó kérdés, nekem fogalmam sincs! :D Ha a Defense mastery megvan, akkor érdemes pajzsot használni, ha warfare + valami egyéb, akkor szerintem kétkezesként hatékonyabb a kari. Az egy dolog, hogy a sebzésekhez milyen értékeket ír ki a játék, de dual wield-el számos technika vagy kombó vagy nem is tudom hogy mondjam, szóval ezek a jó kis passzív skillek lépnek életbe, magyarul lehet aprítani rendesen! :) Az más kérdés, hogy a védelem elég gyenge lesz, de sokféle megoldás van arra is. :)
  • robi3
    kétkezes technikát hogyan számolja? úgy értem, hogy kiírj a sebzést(1) a támadási sebességet(2) és a sebzést másodpercenként(3).
    ha csak 1 kardom van ez a felállás: 50/143/71 ha a másik kardom van akkor: 55/131/71 a kettő együtt: 53/131/69. Azt nem értem, hogy miért a lassabb sebességet számolja a kisebbik sebzéssel, mert így most mivel a kétkezes technikán összesen 2 pont van ezért MÉG talán jobban járnék 1karddal + pajzzsal. Ötlet?
  • bega82
    Nem teljesen értek egyet. Farkasok + battle standard = brutál pusztítás, ha jól csinálja a kétlábú. :) Mondjuk pont az elején nehézkesebb, de epic-en meg legendaryn - kis túlzással - csak a popcorn-t kell zabálni, és nézni, ahogy a farkasok kinyírnak mindenkit. :D
  • robi3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=21&m1=32-6-9-8-6-8-6-4-6-12-10-0-6-6-12-6-0-6-6-6-16-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-0-0-8-0-0-0-0-0-6-0-0-0-0-0

ehez mit szóltok?
  • robi3
    kétkezes conqueror nem létezik mi? :)
  • robi3
    hát nekem viszont tegnap elkutyulta a pontjaimat, olyan szinten hogy 87 pontom volt 13-as szinten és ez egyre rosszabb lett amíg rá nem untam és töröltem a karaktert
  • Szaruman
    Steamen egyrészt modolni lehet, másrészt a single player játékban azt csinálsz, amit akarsz, főleg a mentésekkel. Azzal nem foglalkoznak. Ez nem crack, vagy akármi, emiatt kidobni nem fognak steamről. Én ~2 éve használom, gond nélkül.
  • robi3
    olyat szokott csinálni a defiler, hogy hozzáad a skillekhez +1-et? a dodge attack 8 pontos skill nekem 9-en van
  • Broafka
    ha letöltött akkor használd, ha steames, akkor óvatosan, mert kitilthatnak. Régen én is használtam.
    A championról annyit, hogy a te döntésed. Ha summonert akarsz csinálni, akkor minek teszel a két kezes kardozásra. Nem tudom, lehet, hogy jó lesz, de nekem nagyon nagy katyvasznak tűnik
  • robi3
    Leszedtem ezt a defiler nevű kis programot, az olyan szerencsecsomagoknak mint én elég hasznos. Nem csalásra akarom használni, illetve de, de csak annyira hogy törölni akartam a second masteryt, még inkább gondolkodok rajta hogy mi legyen.
  • robi3
    http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/6396-THE-DESTROYER-A-complete-Champion-build-guide

itt pedig dicsérik a champion-t, amit én csinálok az meg szinte ugyan ilyen.
  • Broafka
    Hát bocsánat, de ez nem lesz egy életképes karakter :)
    most először játszol a játékkal? Az a baj (és ez minden hack 'n' slash játékra igaz), hogy olyan karaktereket érdemes összeállítani, ami (esetünkben) legenderyn is életképes. A játék elég tárgyfüggő, de a summoner karaktereket elég kemény dió jóra felhúzni, tekintve, hogy kb csak skilleken alapszanak és ha jól emlékszem akkor +10 a maximum skillpont többlet, azt meg elérni nehéz.
    Én azt javaslom, hogy kezd az alapból erős karakterekkel, és később visszatérhetsz majd az ilyen... "poén" karakterekre.
    1, Haruspex: (íjász, gyakorlatilag verhetetlen)
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9&sa=21&m1=32-0-0-6-12-12-6-0-8-0-0-8-12-6-8-10-6-0-6-12-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-0-6-0-0-0-0-12-0-8-0-6-0-0-0-0-0
    2, Harbringer: (kb, mint a haruspex, csak warfare-rel, a közelharc miatt neki kellenek a cuccok, és ezért is halandóbb, de erős)
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=21&m1=32-6-12-8-6-8-6-0-6-12-10-8-6-6-12-6-8-0-6-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-0-6-0-0-0-0-12-0-8-0-6-0-0-0-0-0
    a többire nem tudok jó buildet, de szokták még szeretni a BattleMage-t (Earth + Warfare), az Oracle-t (Spirit + storm), Slayer (Hunting + Warfare).
    Az a jó ebben a játékban, hogy nagyon kiegyensúlyozott, így majdnem mindegyik karakterrel nagyon erős lehetsz. De kezdő karakternek én biztos az első 2 közül választanék
  • robi3
    már mindegy, mert raktam 2 pontot a nature-ra. Igazából csak a farkasok miatt gondoltam, elképzelésem: farkasok mindenestől kifejlesztve+ battle standard (zászló) is triumph-al+ heart of oak, de ez nem elsődlegesen csak ha maradnak pontok.
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Champion&master1=4&master2=3&sa=21&m1=32-0-16-6-0-12-0-0-16-0-0-0-0-0-0-12-0-0-2-0-0-0&m2=32-6-2-8-6-8-6-10-6-0-10-0-6-0-0-6-0-6-6-6-16-0

a maradék pontot még nem találtam ki, de szívesen fogadom az észrevételeket, mert változtatni még tudok, mert csak 11-es szint körül járok.
  • Broafka
    inkább a dream-et válaszd mellé. A legtöbbet úgyis a warfare-ből használsz, a dreamnek meg olyan segítő képességei vannak, hogy aprít tőle minden karakter (már ha megvan a kiegészítő hozzá, ami kötelező).
    Én a minap raktam fel ismét, és nem bírok lekattanni róla. Egyébként ha erős karaktert akarsz, akkor Haruspexet csinálj (hunting + dream) íjász. gyakorlatilag verhetetlen, persze az elején még vannak vele nehézségek
  • robi3
    a warfare egymagában játszható? egyenlőre egész erősnek tűnik de nature-on gondolkodok mellé.
  • robi3
    köszi! kicsit bővebben, mi a neve pl.
  • Szaruman
    Van.
  • robi3
    nincs olyan "csalás" amivel bármikor újraoszthatók a pontok?
  • Szaruman
    Egy 7-8 éves játéknál?
  • Toni85
    Sziasztok!
    Tényleg nem lesznek hivatalos szerverek?
  • wesker24
    Eleve rosszul kezdted az egészet !

Ugyanis nem az alap játékkal kellett volna kezdened !

Hanem egyből az Immortal Throne-al !

Ugyanis az Immortal Throne is az alapjátékkal kezdi azzala különbséggel hogy Typhon legyözése után egyből játszhatsz tovább mivel akkor kezdödik az Immortal Throne !

Az Immortal Throne-ba nagyon sok új dolog van egyből azzal kellett volna kezdened !

• Anonymusx
    Megvan a Titan quest gold, az alapnak most értem a végére, utána el is indítottam a Immortal Throne-t, de viszont ugyanúgy kezdődött mint az alapjáték.
    Nem értem!

Ráadásul találtam egy ilyet: http://titanquest.ballor.hu/allatok Voltak állatok a játékban?
  • AdamK
    Üdv,

a magyarítással óvatosan:) Rengeteg modhoz saját nyelvi file tartozik, amik a magyarítással kombinálva, mindenféle hieroglifát eredményezhetnek!:)
    Mellesleg a TQ pont az a játék,amihez teljes mértékben nélkülözhető a fordítás!:)) Egy kis angol gyakorlás senkinek sem árt!:)
  • sanddd
    Köszönöm a válaszokat! Sikerült megoldanom!
  • Béluska74
    És igen szükség van a "TQ defiler" nevű programra is.
  • Béluska74
    A magyarítás működni fog az tuti. Volt nemrég egy frissítés a steam-es verzióhoz,ezután nem volt jó a magyarítás a Titan Quest+kieg kombót újra kellett telepítenem plusz rá a magyarítást,visszamásoltam a kimentett állásomat a helyére és rendben ment minden folytathattam ahol abbahagytam.