23078
  • Plata
    Köszi.
  • xido
    nem benne..hozzá telepíthető..mappában kicserélős

magyarítások topikban keress rá és próbáld ki
    Utoljára szerkesztette: xido, 2016.09.03. 08:17:26
  • Plata
    Eredeti steames játéknál nekem nincs.
    Német angol meg egy rakás más.Ha jól láttam hülye lengyel is de magyar nincs.
  • xido
    van..de szóltak,hogy esetleges hiányosságok felbukkanhatnak...de eddig nem történt,igaz csak az első minibossig bohóckodtam el...viszont csak én érzem úgy,hogy viccesen gyorsan mozgok?..mintha túl gyors lenne egy mai gép a játéknak..
  • Plata
    Kipróbáltam és egész jó,kár hogy magyar nyelv nincs.
  • MerlinW
    Megéri, hiszen napjainkig a legjobb létező ARPG.
  • Plata
    Nekem is megjelent Steam-en a játékaim közt talán tegnap,de nemtudom van-e értelme feltenni.
    Bevallom nekem a régi is megvan rég kiegestől de valahogy mindig elmaradt hogy játszak is vele.
  • Alexzel
    Megjelent a Titan Quest Anniversary Edition. A Steam-en mindenki megkapta aki megvette az eredetit korábban, akik meg akarják 75%-os kedvezménnyel (4,99 Euro) megvehetik.
    Titan Quest + Immortal Throne egyben és állítólag vagy 1000 módosítást/javítást végeztek benne (multiplayer visszaállítása, AI javítás, teljes 'balance', új ellenfelek/BOSSok, moddereknek Steam Workshop támogatás, ...)
  • vato loco
    A játék által engedélyezett maximumra gondoltam. :) De ez se rossz, bár ahogy írják van benne pár bug. Diablo 2 classichoz lenne jó ilyesmi, de amit találtam, az csak LOD 1.12-vel megy, nálam viszont csak 1.0 - 1.06b az ami szóba jöhet.
  • MerlinW
    WSGF-el bármekkora
  • vato loco
    Mi a max felbontás amire ez hajlandó?
  • bobitusz
    Hej, co-op valaki?
  • cortykah
    Titan Quest Immortal Throne legendary coop

Sikerült összeszednem három tagot, hogy nyomjuk Hades ellen legendaryban :) Itt a video, néha laggoltam, meg el is haltam párszor, de az csak a lámpaláz :DD
  • cortykah
    Valaki co-op? :) Gamerangeren, 1.17 patch, 44-es Summoner és 64es Haruspex :)
  • MerlinW
    Steam-en egész júniusban 1,3 euro volt (valamint 2-3 bundle csomagban is benne volt 1 dollárért), október vége körül karácsonykor megint annyi lesz. Addig tedd be a kívánságlistádba és Steam küldeni fog mail-t, ha akciós lesz.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.27. 19:46:06
  • cortykah
    Egyszer megvettem eredetiben pár forintért, de nem találtam sehol, így ami most fent van az tört, de ha valaki tudná melyik nagykerben illetve steamen elérhető-e annak örülnék :)
  • MerlinW
    Azt ne mondd, hogy nincs meg eredetibe:) Ezerszer volt 1 dolcsiért a játék:)
  • bobitusz
    az a baj nem nagyon értek hozzá, de gondolom nem összedugdosóson :D

vagy a coop az melyik? :D
    én olyat próbálnék már ki, amibe neten tudunk többen játszani

ilyenre gondolok
    Utoljára szerkesztette: bobitusz, 2014.08.27. 01:09:46
  • cortykah
    Lenne. Hamachin, vagy összedugdosós lanon? :)
  • bobitusz
    Valakinek nincs kedve coop-ba nyomni?
  • bega82
    Nekem is valami 64 körüli volt a legnagyobb, szintén íjásszal, ha jól emléxem. És ehhez a szinthez végigvittem az egészet, meg még egyszer a legendary fokozatot. De ott már tényleg nagyon nagyon lassan megy a szintlépés. :(
  • AdamBast
    Még odébb van a vége, majd meglátod... :)
    Ahogy mondták, 3 nehézségen kell végigvinni és epic szinten fogsz a legtöbb szintet meg tárgyat kapni, legendary épp ezért nehéz mert kevés az xp viszont a szörnyek nagyon nehezek. Illetve nekem még nem volt problémám semmilyen karakterrel, pont eltalálták a nehézséget.
  • bobitusz
    Az érdekes, mert én Egyiptomba érve szoktam 20. szinten lenni, normál szint végére act4-be 30+ bőven megvan, amúgy érdemes mindhárom nehézségen végigmenni mert ott kezdődik igazán a játék.
  • wesker24
    3 nehézségi szint van Normal Epic Legendary az említett 65-ös szint az Legendary nehézségen van szóval ahhoz hogy lvl 65 legyél 3x-szor kell végigvinned a játékot !

Talán az első Chapter végére érsz mert ugye 4 fő chapter van és több alfejezet amiről te beszélsz ! .D Szerintem te az első alfejezet végére értek mert ugye a játék végén lévő Bosst elég érdekes lenne lvl 15-ön legyakni xD
  • atibacsi1977
    Hello!

Létezik az, hogy coop-ban már majdnem a végén vagyunk, egy fejezet van vissza, és még csak 15ös szintűek vagyunk? Hogyan fogjuk így elérni a 65 ös szintet? Igaz, hogy csak normalon nyomjuk, de ez akkor is fura, hogy 65 ös szint is elérhető, de már 15ös szint környékén végigvihető a játék. Vagy ez a coop mód miatt van, feleződik az xp?
  • AdamBast
    65-re jutottam az íjas haruspex-szel, az utolsó két szint már nehéz volt, mert bár az xmax modokkal (amiket én nem tartok csalásnak) könnyű lett volna fejlődni de akkor még a gépem nem bírta.
  • bobitusz
    Akkor gj, egyszer én is kipróbálnám ezt a coop-ot :D
  • atibacsi1977
    Rájöttünk! Az volt a baj, hogy nem csatlakoztunk egymáshoz csapatba, és így csak a hostolónak voltak aktívak a küldetések, a másiknak nem :)
    Mostmár ütjük neki keményen, már Delphoiban vagyunk! :)
  • bobitusz
    Nekem 65 körül, de nagyon szenvedés már a szintlépés ott.
  • cortykah
    Eddig nektek mennyi volt a legnagyobb szint amire eljutottatok egy karakterrel? :)
  • AdamBast
    Olyan szöveg nincs hogy többjátékos módban nem lehetséges :)
    Olyan van amit mondtam, majd nézzétek meg
  • atibacsi1977
    Egyelőre csak mentünk és henteltünk mindenkit, aki szembe jött velünk :)
    Azért nem biztos, hogy az van amit Te mondasz, mert mind a két karakter 0-ról indult, de amikor odaértünk hogy kész az első küldetés visszamentünk az ürgéhez, aki adta, de akkor már az a szöveg fogadott, hogy többjátékos módban nem lehetséges :s
  • AdamBast
    Mindig az a karakter hostoljon, akinek nincs teljesítve a küldetés.
    Ha olyan illetőhöz csatlakozol, akinek készen van a küldetés akkor a másiknak nem engedélyezi se felvenni, se megcsinálni.
    Ez már a diablóban is így volt és először engem is megijesztett de hamar rájöttem.
  • bobitusz
    Eredeti a játék mindkettőtöknek? nem értek hozzá, csak egy ötlet :D
    amúgy küldetések nélkül hogy játszotok?
  • atibacsi1977
    üszbölni = küszöbölni :)
  • atibacsi1977
    Hello!
    Azt ki lehet valahogy üszbölni, hogy coop módban lanon ne tiltsa le a küldetéseket?
    Ketten visszük haverommal, de a küldetések nélkül eltűnik a varázsa, nincs igazi motiváció. Tudtok segíteni?
  • cortykah
    Meg van az Immortal Throne is, csak kiakartam próbálni ezt a típust is mert még nem sok helyen láttam :) Egy erőpróba volt az alapjáték, a karit már átraktam másik néven az IT-be, majd megpróbálom holnap azt is és tudok véleményt mondani róla. Ma nekifutok Közepes nehézségen az alapjátéknak és húzom még a karit IT-re szerintem :)
  • wesker24
    Söt ha nem az Immortal Throne-al kezdted akkor követted el életed legnagyobb baklövését :D mert az alap játékban a föboss legyőzése után The End nincs tovább de az Immortal Throne-ba Typhoon legyőzése után ugyanugy játszhatsz tovább :D
  • wesker24
    Ha az alapjátékot végigvitted akkor még nincs vége söt még csak akkor kezdődik igazán ! :D mert tovább viheted a karaktered az Immortal Throne-ba ahol még durvább szörnyek és Bossok jönnek majd !

Na az Immortal Throne-ba volt egy pár karakterem ami habár az alapjátékban jó volt de az Immortal Throne-ba már életképtelen lett legyepáltak mint a szart igy ment a levesbe a karakter !

De szerencsére egy Spell Breaker karival az alapjátékot és az Immortal Throne.t is végigvittem ! :D
  • cortykah
    Na, normál nehézségen végigvittem, bár a végső menet iszonyatosan nehéz volt, legalább 7-8 alkalommal kellett nekifutnom mire rájöttem a helyes taktikára, erre elfogyott a potim -> teleportoltam, vettem, visszamentem erre fullhps lett a főboss, kezdhettem előröl, de akkor már elsőre sikerült is :D Tudok idézni Titánt, LichKinget, Lávaszörnyet, velük nem volt nagy macera, egészen a végéig csak kétszer haltam meg, egyszer nem figyeltem, levettem a fejhallgatót és elkezdtem összerakosgatni az eszenciákat és leütöttek a vaddisznók, meg egyszer az utolsó barlangban elfogyott a poti és leütött négy tűzsárkány (hozzáteszem 15-20 potinál többet még soha nem hordtam magammal, ha elfogyott, vettem, 6,1 az életerő regen, és 5,3 a manna regeneráció) Úgyérzem nagyon gyenge a karim, főleg a főellenségnél jöttem rá mekkora ***rban vagyok, leszedtem a pontokat az életszívásról és rápakoltam LichKing és Lávaszörny képességekre, meg a titánra, és arra a skillre, amelyiknél ha lemegy 15%ra az életem dob 4-500 életet (nem tudom pontosan a nevét)

Gondolkodok, hogy nekiálljak-e második nehézségi fokozaton az alapjátéknak, vagy kezdjek egy teljesen új karit :s